HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Egyelőre cím nélkül - Bohócliga 5. beharangozó

2011.08.11. 17:51 végh hanta

Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok viszonylatában markáns véleményt formált az edzőkérdést illetően.

Csankot ugyebár négy vereség után megerősítették, igaz azt a kérdést senki sem feszegeti, hogy vajon az általa is szidalmazott új igazolásokhoz neki személyesen mennyi köze van. Komjátiról és a Vasastól most érkezett a hír, hogy a Vasas mai edzését a Vasas edzője tartotta, ami a szurkolók szemében kisebbfajta szenzáció, másokéban pedig nagyobb. És akkor ugyebár a hétvége egyik nagy rangadója, a Honvéd-Fradi lesz, ahol a vendégek mestere lassan ott tart, ha meglát egy kerítést, azonnal odamegy magyarázkodni. Néha ugyan egy-egy nyugdíjas pénzespostásnak nézve visszaválaszol, erre ő nyugalomra inti, és további türelmet kér.

A másik rangadó természetesen a Hali-Zete, de itt vissza is kanyarodnék a cím nélküli címhez, vagyis kifejteném e poszt lényegét. Az van, hogy kicsit megcsúsztunk, ezért nem került ki az általunk vállalt határidőre a szokásos beharangozó. Kapcsolatot Ladával felvettem, és az ún. okosban (ld. még: sufni, buhera, kaláka, etc) való megoldás mellett döntöttünk. Vagyis. Amit itt láttok, az egy gyorsposzt, benne tippszelvény, és amit majd látni fogtok, az Lada lesz, és egy mindenre kiterjedő, a magyar humor legfinomabb rezdülésein érlelt, Csala Zsuzsa legnemesebb tésztaszűrőjén átrostált poénok sorozata - ahogy azt megszokhattátok.

A tovább után tehát akkor tippsor, de ha már letudtad, nézz azért vissza később, mert hamarosan lesz kontent is.

#Futó Lada beharangozója# 

 Nos tehát akkor következzék a várt beharangozó, mert bár a tippelős részen mindenki kiélheti a benne lakozó K.Zoltánt anélkül, hogy - akár Bochumban, akár a világ más tájegységén - felfigyelnének tippsorának a valóságot meghazudtoló pontosságára – kivéve kétballáb sporttárs,mert őt már szemmel tartja a NASA is – de a sportbarátoknak is szeretnénk némi kedvcsinálót alkotni a hétvégi gyepszántáshoz. Most, hogy kiverekedtem magam ebből a Lakat T.-i körmondatból  - melyhez hasonlót a Mester is csak egy Fradi-Honvéd kapcsán vezetett elő még anno 84-ben , nem nélkülözve egy rövid összevetést Andrusch cipőfűzője és Nyilasi térdzoknija között mely után felidézte Albert egy beadását a ’65-ös Juve-Fradiról – jöhet a heti étlap. 

 
Győri ETO – Vasas     Tipp: 2-1
A hazaiak utolsó ilyen szezon-kezdetére talán csak Artie emlékszik, de lehet ő is csak a kézilabdás hölgyek vonatkozásában. Mindenesetre a „Mágus nevének elhomályosítása”-projecttel jól áll Csertői mester, ellenben a Vasas kispadja úgy inog, hogy kiakadna rajta a Richter-skála . (Nem, ez a Richter Skála nem egy gyógyszerészek számára fenntartott divatáruház, itt most a másikról van szó.) Komjáti mesternek abból kell főznie ami van, egy esetleges pontvesztés esetén Mészöly Géza már akár hajtogathatja is ki a szekrényből a fater két régi mezét, mert azok is kb. 100 évesek együtt, akárcsak a klub … tradíció, az tradíció. A győri gólvágók ezúttal megerőltetik magukat, pesti csapat ellen a 2-1 a norma.
 
Diósgyőri VTK – Lombard-Pápa      Tipp: 1-1
A DVTK az elején meglódult mint vak ló a gödör szélén, aztán most két hete zuhan. A Pápa ellen otthon azonban minden esély megvan a győzelemre. A Pápa menetelésére viszont nem találtunk magyarázatot. Minden bizonnyal most gyűjtik össze a bennmaradáshoz szükséges pontszámot. Továbbra is fennáll az elmélet, miszerint Véber még menetel egy kicsit a csapattal, majd a 14-15. forduló környékén pár érthetetlen vereség után összekülönbözik a helyi szurkolókkal , és meg sem áll az UTE kispadjáig. Ahhoz viszont borsodban kell az x.
 
Haladás – ZTE        Tipp: 1-0
Hanta is említette már Nyugat-Magyarország MTK-Fradiját, amely most hétvégén kerül megrendezésre. A Hali az esélyes, míg Csank mester feladata, hogy gatyába rázza a védelmet, mert ahhoz képest egy átjáró-ház is erődrendszernek minősül. Bár mindkét oldalon vannak jó kis csatárok, azért gólfesztiválra nem érdemes számítani, inkább a küzdelem fog dominálni. Nem kizárt egy tárlat sem (Vlaszák kiállítás), és egy Kenesei féle szabadrúgás-gól sem.
 
Paks – Siófok            Tipp: 3-1
Kis Károly egy … Nem, ezt nem írom le újra, mert Jester a végén jogdíjat kér érte. Viszont ez egy országos 1-es, még a távol-keleten is. Nem lesz meglepő, ha az Aranypart Galaktikusai hamar vezetéshez jutnak, de ahol olyan spílerek kergetik a füvön azt a kerek steppelt bigyót, mint Bartha, Vayer, vagy Böde – a ”Paksi Messi” – ott nem lehet gond. Ha mégis lenne, akkor van még egy Hrepka, egy Montvai. Nem lesz gond.
 
Pécsi MSC – Kecskeméti TE                Tipp: 1-1
A pécsiek az NB2 után, most az NB1-ben is tarolni akarnak. Játékuk egyszerű: van két gyors szélső Horváth és Nagy személyében, akik aztán majdcsak csinálnak valamit. A csatársor méltatásától ezúttal eltekintenék, tekintve, hogy náluk a játszott perceken kívül nem lehet túl sok tényt felemlíteni – és egyúttal elnézést is kérek az iménti tagmondatért a Gyánó-Andorka-Bajzáth szentháromság hívőitől. Ígérem, ha valamelyikük gólt rúg, kiemelt betűtípussal hozzuk le a forduló összefoglalójában. Kecskeméten szintén vannak gyors szélsők – sőt középpályások is – és az ő esetükben még csatárt is említhetünk, hiszen az elnyűhetetlen borostakirály még mindig bekotor szezononként pár gólt akár rutinból is. Egyenlíteni tud, ezt Diósgyőrben is bemutatta, rá épül a terv, mikor döntetlent prognosztizálok.
 
Bp. Honvéd – Fradi           Tipp: 1-2
 Hemingway a Pepsifocin vezetett blogjában ostorozza a a labdarúgásnak ártó zsurnalisztákat, Kubatov a facebook-on osztja az észt, ahol az egyik játékos is reagál a saját kirúgásának a hírére. Igazi web2-es forradalom zajlik, emellett azonban lesz egy meccs is, igazi 3D-s szereplőkkel a Bozsik-stadion gyepszőnyegén. Az, hogy a piros-feketék egyaránt egy 4-est tereltek be a Vasasnak és a ZTE-nek, még nem jelenti azt, hogy most is ennyi lenne, bár Raniloviccal a zöld-fehér kapuban bármi megtörténhet. Ez az egyik ok ami miatt ki lehet zárni a  döntetlent, a másik a vendégeknél kialakult hurrá-hangulat. [irónia]. A Fradinál nemrég mindenki kölcsönösen veregette a másik vállát, hogy idén végre remekül sikerült igazolni, erre püff neki, most kiderült, hogy a légiósok bomlasztják a rendszert, ráadásul Andrezinho hamisan énekli a „100 kisleány, egy gólra vár” c. indulót. Irreális elvárás a vendég-győzelem, de ha bejön ….  ( A helyszíni 3D mellett a Sport1-en 2D-ben is lehet követni szombaton)


DVSC – Videoton            Tipp: 2-1
Ez a Vidi nem az a Vidi. A védelem össze van rakva, mint a LEGO-ház, ez hazai szinten bőven elég a kapott gól nélküli meccshez, és elöl Alves is bármikor képes betalálni. Viszont Sousa az érkezésével nem csak az állóvizet keverte fel, hanem bele is fingott egy öblöset a ventillátorba, - ha szabad ilyen patetikus szóképet használni - és az eddigi alapemberek, most jól fizető ciprusi szerződésről álmodoznak. Debrecenben ezzel szemben kolbászból van a kerítés, így Kondás Elemér csapata matektanárokat megszégyenítő módon igazolhatja, hogy 5-ből 5, az nem 0. Tévés meccs, m1 adja 16:00-tól ha minden igaz, így lehet készülni sörrel, tökmaggal, satöbbivel.

Kaposvári Rákóczi – Újpesti TE       Tipp:1-2
Ezt a tippet nem tudtam kihagyni, nem úgy, mint Rajczi a büntetőt.. A Labdabiztos-axiómák 1. pontja kimondja, hogy egy NB1-es csapat az edzőcsere után első meccsét megnyeri, a másodikat elveszíti. 
Jövő hétre tehát nem sok jóval tudom biztatni a lila-fehér sporttársakat, most viszont Kánaán lesz, főleg az eddigi 4 felvonáshoz képest.Ez persze ugyanakkor rossz hír a Rákóczi-szurkolóknak. Megjegyzem azért, hogy ha a hajdúsági export ilyen ütemben folytatódik a fővárosban, tavaszra Dombi kiszoríthatja Simon Krisztiánt a kezdőből,és ha a formán kívüli Rajczi-Kabát páros mellé Coulibaly-t leigazolja Ben Hekker .. de hagyjuk a horrort, tavaszra jön Véber..

Hát ennyit előzetesen, Jó meccset, jó szurkolást ... jó tippelést.
 

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Győr-Vasas
Diósgyőr-Pápa
Haladás-ZTE
Paks-Siófok
Pécs-Kecskemét
Honvéd-Fradi
DVSC-Videoton
Rákóczi-Újpest

98 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr783146561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

globocnick 2011.08.11. 18:24:16

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-2
Haladás-ZTE 2-0
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 4-2
DVSC-Videoton 3-3
Rákóczi-Újpest 3-0

Kanda 2011.08.11. 18:43:13

Győr-Vasas 1-2
Diósgyőr-Pápa 2-0
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 3-0
Pécs-Kecskemét 1-0
Honvéd-Fradi 3-2
DVSC-Videoton 1-2
Rákóczi-Újpest 1-0

Zigi 2011.08.11. 18:51:18

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-0
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 1-0
Pécs-Kecskemét 1-2
Honvéd-FTC 0-0
DVSC-Videoton 2-2
Rákóczi-Újpest 3-1

PS: Jobb oldali naptárat javítani kéne, mert nem péntek-szombat lesz a forduló, hanem szombat-vasárnap. Nehogy valakinek péntek este azért menjen el a kedve a tippeléstől, mert azt hiszi, hogy lemaradt már a forduló nagy részéről.:)

név szerint Galván Tivadar 2011.08.11. 18:59:29

Győr - Vasas 2-0
Diósgyőr - Pápa 3-2
Haladás - ZTE 2-1
Paks - Siófok 3-1
Pécs - Kecskemét 2-2
Honvéd - FTC 2-2
DVSC - Videoton 3-1
Rákóczi - Újpest 0-1

phm 2011.08.11. 19:09:52

Győr - Vasas 4-0
Diósgyőr - Pápa 2-2
Haladás - ZTE 1-1
Paks - Siófok 2-1
Pécs - Kecskemét 2-3
Honvéd - FTC 2-0
DVSC - Videoton 1-1
Rákóczi - Újpest 0-0

Amúgy hány tipp(pont) után lehet felkerülni a táblára? Vagy én néztem rosszul és nem találkoztam magammal?

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.08.11. 19:44:52

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-0
Haladás-ZTE 2-1
Paks-Siófok 3-1
Pécs-Kecskemét 1-0
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 2-0
Rákóczi-Újpest 1-1

1116001 2011.08.11. 19:49:21

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 3-2
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 2-1
Honvéd-Fradi 1-0
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 1-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.11. 19:59:44

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 1-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 2-0
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 1-1

Zyk 2011.08.11. 20:19:58

Előző fordulót kihagytam, meg am is szarul állok, de azért büszkén tippelek továbbra is:

Győr-Vasas 1-2
Új seprű - bohócliga 1. "főtörvénye"

Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 3-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 0-1
Honvéd-Fradi 1-2
DVSC-Videoton 3-2
Rákóczi-Újpest 1-2
Itt is

na73 2011.08.11. 20:41:32

Győr-Vasas 1-1
Diósgyőr-Pápa 2-0
Haladás-ZTE 0-0
Paks-Siófok 3-1
Pécs-Kecskemét 2-0
Honvéd-Fradi 1-0
DVSC-Videoton 2-2
Rákóczi-Újpest 1-2

Artie 2011.08.11. 20:42:54

Uraim, visszatérhetünk az "ETO" megnevezéshez? Ha nem, akkor ezen túl én "piros-kék Budapest", "zöld-fehér Budapest", "piros-fekete Budapest" és "lila-fehér Budapest" megnevezéseket fogok használni! UFF, én beszéltem.

ETO-Vasas 3-0
Kedves tipptársam szerint az első főtörvény érvényesül, de ahhoz először edzőt kéne váltani - vagy lemaradtam valamiről? Amúgy meg ugye természetesen a Győri Vasas ETO megveri a Budapesti Vasas NEMETO-t, meg már különben is, hogy nézne ki, ha egy tősgyökeres győri nem azon dolgozna, hogy a szülővárosa csapata nem ötből öttel nyisson? Ekkora Malacunk talán Reszeli, a Sóspista óta nem volt.

Diósgyőr-Pápa 2-0
A diósgyőriek elolvassák a kommentem, és a benne említett név annyira feltüzeli őket, hogy űzött véberként harapnak.

Haladás-ZTE 2-1
Hétfőtől Csank mester nyugodtan a hobbijának szentelheti minden idejét. Még fizetést is kap érte.

Paks-Siófok 3-0
Ez nem a Hörc, igaz, nem is Tromsö. De jó idő lesz hétvégén, így lángos-palacsinta-Borsodi szentháromságot választ a vendégcsapat.

Pécs-Kecskemét 3-4
Szivicsnek a szünetben szólnak, hogy nem jött a pénz, amit megígértek, 3-0 után nehéz lesz, de megcsinálják. Matyi, de holnap?

Honvéd-Fradi 3-0
Megemelem a Supkám, Prukikávé leég, újrapörkölés, Kubatov-listára kerülés, Abdival és Andrezinhóval együtt irány Zalaegerszeg. A bajnoki címért Honvéd-ETO reloaded anno 1983.

DVSC-Videoton 2-1
Sousa lassan megkeresi a rendkívüli felmondásról szóló részt a szerződésében. Szusza Ferenc stadion van, Sousa Pál stadion nem lesz.

Rákóczi-Újpest 3-0
Mert minden örökigazság megbukik egyszer.

Zyk 2011.08.11. 21:27:07

Hm, lehet hogy benéztem volna? :D
Már annyi helyen "vlakoztak", hogy már biztosra vettem, h ő tartja az edzéseket, de ezek szerint Komjáti. Ennek tükrében kérdezném: van-e lehetőségem az 1-2-t 2-1-re módosítani? Így az új tippsor a következő lenne:

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 3-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 0-1
Honvéd-Fradi 1-2
DVSC-Videoton 3-2
Rákóczi-Újpest 1-2

Aztán most már ha addig mégiscsak cserélnek (bármi összejöhet), akkor már maradjon ez, nem érdekel, csak jobb a Győr :D

Zigi 2011.08.11. 21:38:19

@phm: Fenn vagy a táblán, 36 pontod van és 11 jó tipped.:)

Artie 2011.08.11. 21:49:14

@Zyk: Na persze. Aztán meg nyer a Vasas, aztán rám kened, hogy miattam nem kapsz pontot! :P

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.11. 21:52:24

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 2-2
Paks-Siófok 3-0
Pécs-Kecskemét 3-1
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 2-0
Rákóczi-Újpest 0-1

Zyk 2011.08.11. 22:02:20

@Artie: Simán... :D Minek hívod fel a figyelmem ilyen apróságokra, h ki az edző..:P

NagyHali 2011.08.11. 22:08:34

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 2:1
Haladás-ZTE 3:0
Paks-Siófok 3:0
Pécs-Kecskemét 1:2
Honvéd-Fradi 2:2
DVSC-Videoton 2:0
Rákóczi-Újpest 0:1

housemd 2011.08.11. 22:12:04

Artie hozzászólása nyomán indokoltnak érzem, hogy bejelentsem, nem ragaszkodom a Pécs "Munkás"ként való titulásához. gondolom, ő a Gyirmóttal való összekeverés miatt aggódik...;)

Győr-Vasas 3:0
malacperzselés, disznóvágás.

Diósgyőr-Pápa 3:2
mert nálam a Dgy (a piros-fehér Miskolc) kap még egy esélyt

Haladás-ZTE 1:1
valahol van feneke annak a gödörnek... elérik.

Paks-Siófok 1:1
akkora egyes hogy iksz.

Pécs-Kecskemét 2:1
áááá, nem tudok nem hazait tippelni, de a józan eszem szerint megtorpanunk... még egyszer nem lehet olyan mázlink, mint az Üllőin, ahol Félix a végén rommá forgácsolta a kapufánkat, és a gólunk előtt pedig Maróti, Csizmadia és Ranilovics hármas humorjelenete fakasztott kacajra...

Honvéd-Fradi 1:1
én nem mondom, hogy nem jobb a honvéd, de a fradi általában azért az ilyen meccsekre felszívja magát. persze, Ranilovics komoly faktor...azt hallottam, hogy a Boeing licitál rá, mert úgy gondolják, hogy ha a labda így lepattan róla, akkor vele lehetne bevonni az új lopakodókat.

DVSC-Videoton 1:2
tudom, nem ez a közvélekedés, de a vidi azért nem lesz gyönge.

Rákóczi-Újpest 0:1
nem bírok ellenállni a törvények erejének

phm 2011.08.11. 22:52:58

@Zigi: Köszi, akkor csak vak vagyok :)

fran7 2011.08.11. 23:00:56

Győr-Vasas 0-2
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 0-1
Paks-Siófok 2-1
Pécs-Kecskemét 0-2
Honvéd-Fradi 3-1
DVSC-Videoton 1-3
Rákóczi-Újpest 0-2

spinyokiraly 2011.08.11. 23:04:00

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-2
Haladás-ZTE 1-0
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-2
Honvéd-Fradi 1-1
Vajon mi lesz Prukner következő műsorszáma? A kerítésről vágja földhöz a zakóját?

DVSC-Videoton 3-1
Rákóczi-Újpest 1-0

spinyokiraly 2011.08.11. 23:06:43

@Zigi: Milyen tábla? Van excel? hol?

Zigi 2011.08.11. 23:47:00

@spinyokiraly: Előző beharangozó utolsó kommentjei közt.

Koori 2011.08.12. 03:05:15

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 2-3
Honvéd-Fradi 0-0
DVSC-Videoton 3-2
Rákóczi-Újpest 1-2

setzer 2011.08.12. 04:44:02

Győr-Vasas 3:1
Diósgyőr-Pápa 3:1
Haladás-ZTE 3:1
Paks-Siófok 3:1
Pécs-Kecskemét 1:3
Honvéd-Fradi 1:3
DVSC-Videoton 3:1
Rákóczi-Újpest 3:1

/budo/ 2011.08.12. 08:20:28

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 2-1
Paks-Siófok 3-0
Pécs-Kecskemét 2-1
Honvéd-Fradi 2-0
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 1-2

fulmerz 2011.08.12. 08:25:14

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 1-0
Haladás-ZTE 0-1
Paks-Siófok 1-0
"..."
Pécs-Kecskemét 2-2
Honvéd-Fradi 0-2
"..."
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 2-0
"..."

snowblind 2011.08.12. 08:28:36

Győr-Vasas 3-0
MÉH telep lesz ebből...

Diósgyőr-Pápa 1-1

Haladás-ZTE 1-0
Ernest Hemingway: Búcsú a fegyverestől

Paks-Siófok 2-0

Pécs-Kecskemét 1-2

Honvéd-Fradi 3-1

DVSC-Videoton 2-1

Rákóczi-Újpest 2-1
A kivételek tényleg erősítik a szabályt?

Artie 2011.08.12. 08:33:47

Lada, vazze, ezért követelem mindig a beharangot, mert mindig kell valami, amin jókat röhög az ember.

@Zyk: Jól felfogott érdekemben. Azt hittem, én maradtam le valamiről.:P

nuno 2011.08.12. 08:45:16

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-0
Paks-Siófok 3-1
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 3-1
Rákóczi-Újpest 2-1

kétballáb 2011.08.12. 09:36:33

Jól esik, ha a beharangozóban megemlékeznek az emberről :)

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 2:1
Haladás-ZTE 1:1
Paks-Siófok 1:0
Pécs-Kecskemét 2:1
Honvéd-Fradi 2:0
DVSC-Videoton 2:1
Rákóczi-Újpest 1:0

mt85 2011.08.12. 09:37:35

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 1-2
DVSC-Videoton 1-0
Rákóczi-Újpest 1-1

dr. Wilbur Swain 2011.08.12. 10:01:08

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 5-3
Haladás-ZTE 2-1
Paks-Siófok 1-0
Pécs-Kecskemét 2-3
Honvéd-Fradi 2-3
DVSC-Videoton 1-0
Rákóczi-Újpest 1-1

babvik 2011.08.12. 10:15:32

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 2-2
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 1-0
Rákóczi-Újpest 2-1

bmiky31 2011.08.12. 10:27:55

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-2
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 0-2
DVSC-Videoton 3-1
Rákóczi-Újpest 2-2

Dide_ 2011.08.12. 11:14:35

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 3:1
Haladás-ZTE 1:2
Paks-Siófok 2:1
Pécs-Kecskemét 1:1
Honvéd-Fradi 3:0
DVSC-Videoton 2:2
Rákóczi-Újpest 1:2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.08.12. 11:15:24

Győr-Vasas 2-0
Mert R. Sóspista már a hírös városban borzolja a
megélhetési szakembereket utálók kedélyét.

Diósgyőr-Pápa 1-1
Borgia feltámadás a kohóban.

Haladás-ZTE 2-1
Csankold a rendszert!

Paks-Siófok 2-0
Vízzel hűteni az atomot?

Pécs-Kecskemét 1-2
Miért ne?

Honvéd-Fradi 2-2
Nekünk vertek négyet, most ezen megosztoznak.

DVSC-Videoton 3-1
A mérkőzés után kialakult belpolitikai viszályok
hatásai bedöntik a kínai gazdaságot is.

Rákóczi-Újpest 1-0
A Czukkor városa Mé.., akarom mondani Spi... le sem tudom írni ki ellen.

lelkesamatör 2011.08.12. 11:17:55

Örömmel jelentem be, hogy a magyar csapat megverte a spanyol csapatot! Az eredmény bravúros 6-5 arányú győzelem lett idegenben. Igaz a magyar csapat 25 éves volt amatőr focistákból állt, míg a spanyolok 15 éves kirándulókból (kapusként egy lányka szerepelt), de szerintem ez így is bőven belefér a "barátságos" meccs kategóriába. Magam részéről kapusként két olyan irgalmatlan potyát nyeltem be, hogy a helyemben Király Gábor szálanként fejtette volna le magáról a mackóalsót. Ennek a felkészülési tornának (na meg a wifi hiányának) köszönhető, hogy két forduló kimaradt. Megérte! Induljon a szezon!

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 3-1
Pécs-Kecskemét 1-2
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 1-1
Rákóczi-Újpest 2-1
Szabály ide vagy oda!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.12. 11:22:11

@lelkesamatör: ránéztem erre az nso címlapján, de semmi. részletek? :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.12. 11:33:24

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 2-1
Paks-Siófok 2-1
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 2-1
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 0-2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.12. 11:34:20

vérfarkas tippjei e-mailben:

Győr - Vasas 2-0
DVTK - Pápa 3-1
Haladás - ZTE 1-1
Paks - Siófok 2-0
Pécs - Kecskemét 1-2
Honvéd - FTC 1-2
DVSC - Videoton 2-0
Kaposvár - Újpest 1-1

csak.a.meccs 2011.08.12. 11:36:08

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 2-0
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 2-0
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 2-2
Rákóczi-Újpest 0-1

VonBraun 2011.08.12. 12:18:52

Csak próbából:
Győr-Vasas 3:0
Diósgyőr-Pápa 3:1
Haladás-ZTE 2:1
Paks-Siófok 2:0
Pécs-Kecskemét 3:2
Hovéd-Fradi 3:1
DVSC-Videoton 2:0
Kaposvár-Újpest 1:1

lelkesamatör 2011.08.12. 12:21:56

@végh hanta: Gondolom a spanyolok tagadják le, hogy nyertünk:) Félnek, hogy a tehetséges helyi fiatalok Diósgyőrbe, vagy Fehérvárra teszik át a székhelyüket a hír hallatán.:)

J.Bourn 2011.08.12. 12:43:33

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 1:0
Haladás-ZTE 1:0
Paks-Siófok 2:0
Pécs-Kecskemét 1:0
Honvéd-Fradi 2:1
DVSC-Videoton 2:0
Rákóczi-Újpest 1:0

crossb 2011.08.12. 12:49:30

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 3:1
Haladás-ZTE 0:1
Paks-Siófok 3:1
Pécs-Kecskemét 0:2
Honvéd-Fradi 1:3
DVSC-Videoton 1:2
Rákóczi-Újpest 0:0

VGL 2011.08.12. 13:03:54

Győr-Vasas 3-0
Jöhet Mészöly Géza.
Diósgyőr-Pápa 2-1
Seydi gól nincs, hazai győzelem van.
Haladás-ZTE 2-0
Csanknak vajon melyik kispadon jut hely?
Paks-Siófok 3-0
Nálam még bajnokok is lehetnek, még mindig nem veszik őket komolyan.
Pécs-Kecskemét 1-1
Mindenkinek így lesz a legjobb.
Honvéd-Fradi 1-1
és még arra sem voltak képesek, hogy a nyáron eladják Andrezinnyót.
DVSC-Videoton 2-1
Azt már tudom, hogy Kokó a vendégeknek is szurkol, a maga módján. Brrr.
Rákóczi-Újpest 1-1
Első gól, első pont, bukik a tétel.

VGL 2011.08.12. 13:06:33

sikeres volt a kommentem eltűnése? Hm.

godot 2011.08.12. 13:14:07

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 2-1
Haladás-ZTE 2-2
Paks-Siófok 1-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 3-1
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 2-0

Stefan Derrick 2011.08.12. 13:24:17

Győr-Vasas 1-2
Diósgyőr-Pápa 3-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-2
Pécs-Kecskemét 2-3
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 3-1
Rákóczi-Újpest 4-2

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2011.08.12. 13:29:59

@Zigi: Kb. 1 évet kihagytam a tippelésből, idén újrakezdtem, de most nem igazán látom sehol az excelt. Korábban a posztok alján volt egy link, most merre van?

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 1:0
Haladás-ZTE 1:1
Paks-Siófok 1:0
Pécs-Kecskemét 1:2
Honvéd-Fradi 2:1
DVSC-Videoton 1:3
Rákóczi-Újpest 1:2

socawarrior 2011.08.12. 13:39:42

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-2
Haladás-ZTE 3-1
Paks-Siófok 1-1
Pécs-Kecskemét 1-2
Honvéd-Fradi 1-1
DVSC-Videoton 3-2
Rákóczi-Újpest 2-0

Zigi 2011.08.12. 13:47:29

@Hopeful John Doe: Mivel én nem vagyok a blog szerkesztői között, ezért én csak a kommentek közé tudom beírni a linket, ahonnan le lehet tölteni az excelt. Hantának el szoktam küldeni, de ő most, lévén nem nagyon van használható gépe, szintén nem tudta beilleszteni a posztba vagy kitenni az oldalsó sávba. A múlt héten, a 3. forduló után elküldtem a labdabiztos.blog gmail-re is, de vagy nem érkezett meg az emilem vagy elkerülte a figyelmüket Lotuséknak, ezért a héten már el se küldtem, inkább feltöltöttem erre az oldalra:

proba555.hostoi.com/uploadscript/download.php?file=a73d284b621ab265208aacb1ed8e9c91

christvhu 2011.08.12. 14:03:13

Győr-Vasas 3-0
Diósgyőr-Pápa 2-2
Haladás-ZTE 0-0
Paks-Siófok 4-1
Pécs-Kecskemét 1-3
Honvéd-Fradi 4-2
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 3-2

Robespierre89 2011.08.12. 14:24:40

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 4-1
Haladás-ZTE 5-0
Paks-Siófok 1-0
Pécs-Kecskemét 2-2
Honvéd-Fradi 3-1
DVSC-Videoton 2-3
Rákóczi-Újpest 2-1

teddypicker 2011.08.12. 14:29:49

Győr-Vasas 2-1
Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 1-0
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 2-2
Honvéd-Fradi 3-2
DVSC-Videoton 2-2
Rákóczi-Újpest 2-0

Kovács István Géza 2011.08.12. 14:39:46

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 3-1
Haladás-ZTE 1-2
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 0-1
Honvéd-Fradi 1-2
DVSC-Videoton 1-3
Rákóczi-Újpest 1-1

2011.08.12. 15:13:54

Győr-Vasas 6-0
Diósgyőr-Pápa 4-0
Haladás-ZTE 0-1
Paks-Siófok 3-1
Pécs-Kecskemét 0-1
Honvéd-Fradi 4-1-nél félbeszakad
DVSC-Videoton 3-3
Rákóczi-Újpest 1-1

Kifli007 2011.08.12. 15:34:07

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 3-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 2-1
DVSC-Videoton 1-2
Rákóczi-Újpest 3-0

Majom Miklós Fan Club 2011.08.12. 16:06:49

ha már egyszer időben idetévedtem...

Győr-Vasas 4-0
Diósgyőr-Pápa 1-2
Haladás-Zalaegerszeg 0-0
Paks-Siófok 4-0
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 3-0
DVSC-Videoton 1-0
Rákóczi-Újpest 2-0

bet 365-ön 946,11-es odds (pontos gólaránnyal 1175674500), hülyének is megéri egy ötvenesért :DDDDD

Majom Miklós Fan Club 2011.08.12. 16:07:57

bár gondolom előbb kiérne a kommandó, mint ahogy kiutalnák az 58 milliárd forintomat...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.12. 16:16:37

Győr-Vasas 1-0
kurva drága a frank, a svájcos, gyere vissza kádár jános!
Diósgyőr-Pápa 1-0
kapud előtt álltam város, évekig, szomorú lesz marics, meg véber is!
Haladás-ZTE 0-1
kikaphatna szombathelyen a zete, de a halinak nem lesz helyzete!
Paks-Siófok 2-0
érdekes módon egyre több ossian album fogy mostanában! paksi endre így kommentálja: repatarurgyán...
Pécs-Kecskemét 1-2
jönni fog egy szivics, tököli a neve!
Honvéd-Fradi 1-2
a bizalom nagyon nagy luxus!
DVSC-Videoton 4-0
mekkora lenne már! :)
Rákóczi-Újpest 2-1
a kivétel erősíti a szabályt!

979122 2011.08.12. 17:41:45

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 3-1
Haladás-ZTE 3-0
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-2
Honvéd-Fradi 1-2
DVSC-Videoton 4-1
Rákóczi-Újpest 2-1

miről maradtam le mostanság?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.12. 17:57:39

b*sszameg kategória: "Kubatov Gábor:
Jó napot mindenkinek! Visszajöttem szabadságról. Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy hamarosan válaszolok mindenkinek. A rossz, hogy ha valaki az elmúlt napokban trágárkodott a facebook profilomon, azt sajnos kitiltom:-("

Ond vezér 2011.08.12. 21:46:28

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 3-1
Haladás-ZTE 2-0
Paks-Siófok 2-0
Pécs-Kecskemét 1-3
Honvéd-Fradi 1-0
DVSC-Videoton 1-3
Rákóczi-Újpest 0-2

Artie 2011.08.12. 22:08:37

@Bastille: Most őszintén, minek jött vissza? Nem lett volna jobb, ha ott marad végleg?

Piazza Parenzo 2011.08.12. 22:44:12

Győr-Vasas 2-0
John Sturges a Hét szamurájból alkotta meg a Hét mesterlövészt. Komjátinak az 1 szamuráj / 1 mesterlövész párosításba is beletört a bicskája.

Diósgyőr-Pápa 1-1
Róma is megértette a modern idők szavát - egy egyszerű Benczés is otthonában fogadhatja a Pápát. Megverni természetesen még így sem illik.

Haladás-ZTE 1-1
Öröm mindkét oldalon: a Haladás megduplázza pontjainak számát, a ZTE pedig még ezt is túlszárnyalja.

Paks-Siófok 1-2
A skót zakó hatása ugyan már elmúlt, a magukkal hozott skót whisky viszont még csak most kezd hatni.

Pécs-Kecskemét 2-2
Szalonremi Szalon sörrel és fütyülős barackkal leöblítve.

Honvéd-Fradi 2-1
A Honvéd elintézi, hogy ők legyenek az egyetlen budapesti csapat, amely a héten nem váltott edzőt.

DVSC-Videoton 2-1
A vereség hatására a Kormány már hétfőn bejelenti a halmozottan hátrányos helyzetű miniszterelnök-kedvenc labdarúgócsapatok megsegítését célzó Jobbszéll Kálmán Tervet.

Rákóczi-Újpest 1-1
A legújabb újpesti pletyka szerint a hétvégén Balajcza helyett akár Leo Beenhakker is állhat az UTE kapujában, mivel többen látták, amint egész héten a kirúgásokat gyakorolta.

Cicaprocc 2011.08.12. 22:58:29

Győr-Vasas 1-1
Diósgyőr-Pápa 1-2
Haladás-ZTE 2-2
Paks-Siófok 2-1
Pécs-Kecskemét 0-0
Honvéd-Fradi 2-1
DVSC-Videoton 2-3
Rákóczi-Újpest 0-1

housemd 2011.08.13. 10:31:15

@Piazza Parenzo: Mester!!!! ezek nagyszerűek voltak! Szerkesztők! kommentdíjat P.P-nek!

Fisk 2011.08.13. 12:14:21

Győr-Vasas 2-0
Diósgyőr-Pápa 3-0
Haladás-ZTE 2-0
Paks-Siófok 1-1
Pécs-Kecskemét 1-0
Honvéd-Fradi 5-1
DVSC-Videoton 2-1
Rákóczi-Újpest 0-1

Géza 2011.08.13. 12:21:09

Győr-Vasas 1-0
Diósgyőr-Pápa 1-1
Haladás-ZTE 1-1
Paks-Siófok 2-1
Pécs-Kecskemét 1-1
Honvéd-Fradi 2-0
DVSC-Videoton 2-0
Rákóczi-Újpest 1-0

slowmotion 2011.08.13. 12:40:33

tudományos módszerekkel kiszámolt, megalapozott tippsor a nulla pontos szint meghódításáért, avagy eredményalapú trendekre épített csípőből tüzelés

Győr-Vasas 1:0
a Pintér-korszakot a Csertői korszaktól az különbözteti meg, hogy minden 1-0-ás győzelem egygólos, de nem minden egygólos győzelem 1-0-ás

Diósgyőr-Pápa 1:1
de legalább tempó az lesz

Haladás-ZTE 2:1
ki van ez számolva

Paks-Siófok 3:0
más sebességfokozat

Pécs-Kecskemét 0:2
most jön két győzelem kecskeméti részről

Honvéd-Fradi 0:1
a meccs legjobbja Ranilovic lesz

DVSC-Videoton 1:2
az egyik csapatnak egy kijózanító pofon kell, a másiknak egy önbizalomnövelő győzelem

Rákóczi-Újpest 3:1
bohócliga első alaptétele vs az újpesti Mészöly-szabály (avagy amikor legutóbb leváltották Mészölyt a Megyeri úton, megszívták)

JESTER 2011.08.13. 12:56:14

Győr-Vasas 2:0
Malacka's end.

Diósgyőr-Pápa 2:1
Régen nyert már a Diósgyőr.

Haladás-ZTE 2:1
Az Aczélt nem üti át a sörét...

Paks-Siófok 3:1
The C.Z.U.K.K.

Pécs-Kecskemét 1:2
Izraelben Dosso
nem hangzik több rossz szó

Honvéd-Fradi 0:2
Jó formában lévő, veszélyesen kontrázó, szurkolóival egymásra találni látszó Kispest nálunk, szétesett, idegösszemlás-széli Prukikávéval terhelt, játszani képes spílereitől megszabadított kényszer alatti Fradi a másik oldalon. Tuti esélyesek vagyunk. Évtizedek óta ilyenkor szoktunk orbitálisan pofára esni. :(

DVSC-Videoton 2:1
1994 ősz, Serie A: a Juve bajnoki címe felé szárnyal, a középpálya közepén a fazonszabász Paulo Sousával.
1994 ősz, NB1.: A meglepetéscsapat Debrecen csikóit remekül fogja össze a szűrő Kondás Elemér.
2011 ősz, Bohócliga: Time has changed.

Rákóczi-Újpest 1:2
Valahogy a Trénernek (üdv Kispestről sokadszor is!) nehezen mennek a rangadók.

Cunning Linguist 2011.08.13. 14:31:42

Győr-Vasas 2:0
Diósgyőr-Pápa 3:2
Haladás-ZTE 2:1
Paks-Siófok 2:0
Pécs-Kecskemét 2:1
Honvéd-Fradi 1:0
DVSC-Videoton 2:2
Rákóczi-Újpest 1:0

vidi-master 2011.08.13. 17:00:56

gyor-vasas 1-0
Dvtk-papa 2-2
Haladas-zte 2-1
Paks-siofok 2-0
Pecs-kecskemet 1-2
Honved-fradi 1-2

vidi-master 2011.08.13. 17:03:23

dvsc-videoton 1-2
Rakoczi-ujpest 1-1
Elnezest hogy ket reszletben kuldtem.

sirsteve 2011.08.13. 19:26:42

Ha már a többiről lemaradtam, egyéb irányú bokros teendőim okán, a maradék három moccsen ráhajtok 15 pontra.
Honvéd-Fradi 2-2
DVSC-Videoton 3-1
Rákóczi-Újpest 3-0

snowblind 2011.08.13. 20:51:18

Bréking:
Komjátit kirúgták!

Géza 2011.08.13. 21:56:46

Csank János rá fog érni szarvasbőgéskor?

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.08.13. 22:04:56

Srácok, tudom, nem kívánságműsor, de nem lehetne szerdán beharangozni?....
Csúnyán nem voltam gépközelben és megint lemaradtam egy full körről :((((

Zigi 2011.08.13. 22:32:04

@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron): Legközelebb ha ilyen van, add le nyugodtan a tippjeidet az előző posztnál vagy küldd el email-ben a jobb oldali sávban található címre. A holnapi két meccsre meg még mindig adhatsz tippet.:)

Artie 2011.08.14. 17:50:13

Na már, 17 pontom van, és még van egy meccs? És ha jól számolom, öt van a totón?

Kétballáb sporttárs, van valami kontaktod Sapináékhoz? Beszállnék hozzájuk.

Artie 2011.08.14. 21:24:21

@Zigi: Ne már, totót vezetem, pontozásosban harmadik hely? Ezt nem hiszem el.

Ahogy nézem, doktorház és hanta eléggé egy lépésben velem.

NagyHali 2011.08.14. 22:10:31

@Artie: hol lehet a tippverseny állását meglesni?

Futó Lada 2011.08.14. 22:25:29

@NagyHali: ..szűk két hozzászólással fentebb a link, Zigi kommentjében.. :)

NagyHali 2011.08.14. 22:49:41

@Futó Lada: Köszi, így estefele már a szemek sem az igaziak :D

Zyk 2011.08.15. 13:21:22

www.pepsifoci.hu/napi/node/97183

A forduló margójára.. Jelzem, szerintem ebben a félévben már nem lesz ehhez közeli nézőszám sem valószínű, de jó látni!

Artie 2011.08.16. 12:30:57

Tehát bő egy héten belül tényleg három budapesti klubnál is...

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/prukner-laszlo-tavozik-az-ftc-tol-2090752

Kérem szépen, biztos, hogy mindig az edző a hülye?

Futó Lada 2011.08.16. 12:52:04

@Artie: Ha ennél a három klubnál a Mourinho-Guardiola-Fergusson hármas dolgozott volna, akkor sem hiszem hogy előrébb lennének.. Mészöly menesztése érthetetlen, mert nem volt roszabb a csapat mind az ellenfél, csak a gól nem jött... Komjáti eleve sansztalan volt, oda egy Merlin kellett volna hogy csodát tegyen... Prukner pedig..hát..az a sztori egy külön posztot is megér..

Artie 2011.08.16. 12:59:56

@Futó Lada: Nagyjából pontosan összefoglaltad, amire én is gondoltam.

És egyébként ezért is tartom nagyon pozitívnak, hogy Csankot nem rúgták ki mégsem (nso ugye már tegnap megírta, aztán meg dehogy), és nem azért, mert annyira odavagyok a fővadászért, de nem hiszem, hogy bárki is jobb eredményt érne el ott, mint ő.

Futó Lada 2011.08.16. 13:08:57

@Artie: Pruknert elvileg azért kérték fel a munkára, mert csapatot kellett építeni, ami neki Kaposváron nagyon ment. Ez elvitathatatlan. De ahogy azt anno kracival beszéltük is, itt azért a közeg nem ugyanaz. Kaposváron egy viszonylag kis költségvetésű csapattal kellett dolgoznia, amelyik "kiscsapat" volt, tehát lehetett kontrákra építeni a játékot. A Fradi ellen - mára már csak a neve miatt leginkább - nagyon kevés csapat áll neki támadni, ezzel tehát a kontráknak lőttek. Csapat-építésre sem idő, sem pénz nem volt, így jobb híján azokat a játékosokat kérte, akiket már Kaposvárról ismert, és kipróbált... Az elmúlt szezon erőn felüli volt, és nagyban volt köszönhető az ellenfelek körbeverésének. Most kb. a realitás szintjén van a csapat, és még szerencséje sem volt...+ a kapus-kérdés eleve meghatároz mindent..Kapott gól nélkül minimum az 1 pont megvan, de egy-egy potya sokat visszavesz az eredményességből...

Artie 2011.08.16. 14:07:32

@Futó Lada: Erre így nem gondoltam, de valami ilyesmi érzésem volt nekem is, helyálló, amit írsz. Amire viszont céloztam, hogy - kiemelés tőled - a rendelkezésre álló matéria várépítésre alkalmatlan, így tök mindegy, ki jön.

A hű Novák-tanítvány László (igen, igen, Novák Dezső is el akarta töretni a svájci lábakat a BL-ben anno) ugyanúgy fog járni, mint bárki, aki Magyarországon nem szeretne ebben a langyos posványban dagonyázni. Adok neki egy fél évet. Maszkimum.
süti beállítások módosítása