HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Sztárt vársz 8 - Bohócliga 8. forduló beharangozó

2011.09.08. 11:54 Futó Lada

Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban …
A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire, így Luke Skywalker előbb mint szövetségi kapitány próbált elhelyezkedni, majd menesztése után különböző menatlista-show-kon való fellépéseiből finanszírozta családi vállalkozását, mígnem egy napon…

A csendes elmélkedést hirtelen egy hangos bömbölés szakította félbe.
- Grooooooooooaaaaa ! Vroaaaaam gruuu- hörgött Csubakka.
- Luke gazdám ! Kérlek magyarázd el ennek az otromba szőrtoronynak, hogy csak mázlival nyert  a Vasas, és Kecskeméten nincs esélyük- okvetetlenkedett 3PO.
- Szerintem ezt ne forszírozzuk – szólt közbe Han.
- De Solo kapitány! A logika azt diktálja, hogy egy annyival gyengébb csapat, mint…
..de nem fejezhette be, mert a vuki teljes lendületből feléje indult, majd egyetlen mozdulattal a padlóra terítette a robotot.
- Elég legyen – próbálta Han szétválasztani őket. – Ne vébergyurizz mert már ránk figyel az egész ivó. Ennyit tud most a csapat és kész, kikapnak 4-2-re Kecskeméten. Eredj inkább nézd meg az Ezeréves Solymot, és készítsd elő indulásra….az tízszer olyan idős mint a Vasas de legalább működik.
- Groaaaaa whoaaaam – dühöngött még egy sort a vuki, de aztán elindult.
- Tulajdonképpen miért vette ennyire a lelkére? – kérdezte Luke.
- Á ez hosszú történet. Legyen annyi elég, hogy régebben nem Csubakkának hívták, hanem Csupaszkának. Azután elhatározta, hogy addig nem borotválkozik meg, míg nem lesz újra bajnok a Vasas.
- Hát…az eddigiek alapján idén karácsonyra sem kell zsilettpengét venni neki ajándékba. Na szedjük össze a darabokat, mielőtt jönnek a színesfém-gyűjtők.
- Van valami probléma? Ordítoznak, verekednek mintha focimeccsen lennének – lépett oda két fehér birodalmi egyenruhás fickó, fehér sisakban hátukon „Pufi Security” felirattal. Nem volt meglepő dolog, a birodalom bukása után a rohamosztagosokat átvették a köztársaság rendfenntartó erői közé.
- Francba – morogta Luke, és automatikus mozdulattal a fénykardja felé nyúlt.
- Mi az, csak nem lézerkard? – kérdezte az egyik egyenruhás.
- Á, dehogy. Olvasójegy a Szabó Ervin könyvtárba.
- Te is könyvtári tag vagy? Barátom! – kiáltott fel megint és majdnem a sisakját is lekapta örömében, de aztán időben eszébe jutott az alaki szabályzat ide vonatkozó része. – Miket szoktál olvasni?
- Hát sci-fit leginkább… szeretem a fantasztikus dolgokat.
- Hú, én is. Tornyi Barnától a „Diósgyőrben negyedszer”-t olvastad?
- Ne szórakozz, az alapmű – lelkesült be Luke is. – Többször olvastam, mint az Asimov összest. Igazi mestere a szakmának, és nem csak elméletben.
- Ezt meg miből gondolod?
- Na hallod! Tavalyelőtt, csak pár hónapig volt edző, de úgy megtanította focizni a vasgyáriakat, hogy egy évre rá simán nyerték az NB2-t.  
- Akkor most Pakson is tarolnak majd?
- Na az már több mint sci-fi lenne. Bár ha sikerül megközelíteniük a főreaktor szellőzőjét…
- Ne is álmodj róla – dörmögte a másik rohamosztagos a sisakja alatt – Sima hazai 2-1 lesz, akár a videotéka-bérletemet teszem rá.
- Hmm.. Olyan ismerős vagy . Nem láttalak már valahol?
- Nem ismerni. Én lenni izé.. külföldi csere-rohamosztagos, lenni itt tanulmányúton – korrigálta előbbi megingását az őr.
- Kár – mondta Luke, majd elkomorodott.
- Mi történt ? - kérdezte Leia, aki csak most tért vissza a mosdóból. – Megijesztesz Luke.
- Háborgást érzek.
- Biztos a gyomrod. Elég gyanús volt az a gyros. Azután meg még a fagyi is ... Mondtam én , hogy 5 gombóc sok lesz, 5 gombóc még Zalaegerszegen is edzőt buktat.
Ekkor az eddig csendben álló R2-D2 belsejében felzakatolt egy lendkerék, és egy kékes hologramot vetített az asztalra. A kép egy hologramot ábrázolt, egy Facebook oldalt, ahol az üzenőfal közepén egy üzenet virított : „Segítsen Lajos, Ön az utolsó reménységünk!”
- Mi volt ez R2 ? – kérdezte Luke, de csak egy rakás csipogás volt a válasz, 3PIO pedig romokban volt, így nem sikerült előrébb jutni az ügyben. Luke továbbra is érezte a háborgást az Erőben, meg tényleg kicsit émelygett a gyrostól. Gondolta kér egy Pruki-kávét a pultnál, az hatni szokott.
- Sajnálom, a Pruki-kávé már nem szerepel a kínálatban – tárta szét mind a nyolc karját a csapos. – Múlt héten még volt „Egyet fizet kettőt kap” akciónk, hogy a maradék készleteket eladjuk, de most már csak a messzi nyugati tartományban lehet kapni. De adok egy szerencse-sütit.
- Kösz, azzal nem vagyok előrébb – mondta, de azért elvette. Félbetörte, és majszolgatni kezdte, de csak óvatosan, mert gyomrában a gyros körmérkőzést játszott a fagyival a bennmaradásért. „Hajrá Fagyi, mindent bele Fagyika” – gondolta, miközben kiszedte a szerencse-sütiből a papírt, ami egy kitöltött tippmix szelvény volt Fradi-ZTE 2-1-re kitöltve.  – Lám, lám. Ha bejön, veszek magamnak egy saját Halálcsillagot.
- Luke ! A pénz, a gazdagság, a hatalom a sötét oldal fegyverei – jelent meg egy alak mellette.
- Yoda mester ! – örült meg Luke. – De régen nem láttalak!
- Nem volt térerő. De most jönnöm kellett, mert nagy veszély fenyeget.
- Ja ez ? – mutatta fel a szelvényt – Nem komoly. Meg akkor már inkább a Siófok hazai győzelmére fogadnék a Loki ellen 1-0-s különbséggel.
- Jegyezd meg jól Luke: Ha a teknős tudna fénysebességgel menni, elhagyná a páncélját.
- És ez mit jelent?
- Töprengj rajta ifjú Skywalker. Az Erő legyen veled.
- De milyen veszély fenyeget? És nyerni fog akkor a Fradi?
A fiatal jedi ezután még gondterheltebben ment vissza az asztalhoz, mert most már legalább 2 dolog volt, amit nem értett. Pontosabban 3, merthogy Yoda mester talpig zöld volt, és mégis az MTK-nak szurkolt. Mielőtt azonban komolyabban belemélyedt volna a kérdésbe, olyat háborgott az erő, hogy a polcon összerezzentek a poharak. Valami nagyon nincs rendben…
- Grooooooooooaaaaa ! Vroaaaaam gruuu- érkezett Csubakka a dokk felől, és egy Tuning–katalógust dobott az asztalra, majd mérgében rácsapott a félig összeszerelt 3PO-ra, amitől az újra puzzle-állapotba került.
- A fene egyen meg te szőrkupac! – dühöngött Solo. – Vidd az újságodat, megmondtam, hogy nem lesznek piros és kék UV-lámpák a hajómon!
- Groaaoaooghh!
- Nem, még a Videoton miatt sem.
- Grogh aoaoaogghh grrrr.
- Mi az, hogy most igazoltak le egy ewokot? Nem érdekel. Verd ki a fejedből az egészet. Hétvégén úgyis lejattolnak a Haladással 1-1-re , aztán szélnek eresztik az egész bandát.
- Graooagh erhhgh ?
- Nem, és kész. Majd ha saját űrhajód lesz, kiteheted a Sándor György poszteredet.
- Valaki bal lábbal kelt fel ma reggel – vetette oda csípősen Leia hercegnő.
- Kegyed ne szóljon bele – dühöngött Solo.
- Hagyd Leia , ilyenkor jobb nem rángatni az oroszlán Bajzáth.
- Oroszlán bajszát- helyesbített a hercegnő.
- Én is azt mondtam – bizonygatta Luke.
- Keverted Bajzáth-tal. Ő régen Pesten játszott ?
- Ja…Most meg Új Pesten fog.
- Arggrgrhh ! – vetette oda Csubi közönyösen, miközben egyszerűen átlapozta a magazinban a „Spoilerek birodalmi lépegetőkre” szekciót, és rátért a „Plüss biszbaszok visszapillantóra” rovatra.
- Dehogy rúg gólt! Nyer az Újpest a Pécs ellen 2-0-ra. Garami mester meg kimegy nosztalgiából aludni bármelyik kispadra.
- Grorgh – mordult Csubi, és felmutatta az újságban a böhömnagy plüss dobókockákat.
- Nem, azt sem lehet. Egész egyszerűen azért, mert nincs visszapillantó tükrünk.
Ekkor apró, kámzsás fickók léptek be a helyiségbe, csuklyájuk alól csak a szemük világított. Izgatott hangon pötyörögtek valamit, ami bár nem volt érthető , R2 mégis kicsit hátrébb húzódott a homályba.
- Ki ezek? - kérdezte Solo.- Csak nem a Javák?
- Naná, majd szerzetesek – tódította Luke. – Nyilván itt jár a Pápa, ez meg a kísérete, és bejöttek a kocsmába miseborért.
- Itt a Pápa? Jar-jar lenni maxi-boldog! Akkor megy megnézni Hercegfalvit.
- Mi köze Hercegfalvinak a Pápához?
- Hétvégén Pápa-Honvéd. Jar-jar feltett maxi sok gubát a Honvéd ellen, mert bízik Hercegfalviban. Meccs után leszek gazdag, ha győznek hazaiak 3-1.
- Jönnek a buckalakók ! Jönnek a buckalakók! – rohant be egy beazonosíthatatlan szerzet az ajtón.
- Ez volt hát az oka a háborgásnak az erőben – szorult ökölbe Luke agya. – De eddig és netovább! Megálljatok buckalakók !
- Mi van? – mordult fel a buckalakók vezére.
- Mit akartok itt? Ki nem állhatlak benneteket.
- Menj a Mónika-showba és beszéld ki magadból. Állítólag az segít - vont vállat a vezér.
- De miért jöttök ide?
- Ez egy kocsma. Bemegyünk, megiszunk egy sört, és tipli tovább.
- Rabolni? Fosztogatni?
- Nem. A Rákóczi – ETO meccsre megyünk semleges szurkolóként. Megnézzük az ETO-t, mert most nagyon megy nekik.
„Ha a teknős tudna fénysebességgel menni, elhagyná a páncélját”- jutott Luke eszébe Yoda mester intelme. Nem tudni miért, de hirtelen nyugalom lett rajta úrrá, és úgy érezte megtörik az ETO lendülete, és 1-0-s hazai győzelmet fog látni a publikum.
- Hát csak tessék akkor – állt félre udvariasan a buckalakók elől, majd visszasietett a barátaihoz. – Megvan, tudom már hogyan tovább. Kell egy kollektív szelvény. Leia ! Te töltsd ki ! Szűz kéz szerencsét hoz.
- De én már nem.. –kezdte Leia, de nem tudta befejezni, mert Han és Csubi egyszerre kezdett hangosan köhögni, R2 szeznzorai pedig az eddigi kék színről pirosra váltottak és még hátrébb próbált húzódni a félhomályba.
- Mit nem? Ne kéresd már magad! Az erő vezesse a kezedet, tessék, itt a szelvény:

Siófok  -  DVSC
Újpest  -  Pécs  
Paks  -  DVTK  
Videoton  -  Haladás  
Kaposvár  -  Győr  
Pápa  -  Honvéd  
Kecskemét  -  Vasas  
FTC  -  ZTE

 

63 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr963211184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Louis007 2011.09.08. 14:58:15

Siófok - DVSC 0:2
Újpest - Pécs 2:4
Paks - DVTK 2:1
Videoton - Haladás 2:1
Kaposvár - Győr 0:1
Pápa - Honvéd 4:3
Kecskemét - Vasas 1:1
FTC - ZTE 1:1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.08. 15:15:47

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 2-1
Paks - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 1-0
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 2-1

crossb 2011.09.08. 15:16:51

Siófok - DVSC 0:2
Újpest - Pécs 1:1
Paks - DVTK 1:2
Videoton - Haladás 2:1
Kaposvár - Győr 0:1
Pápa - Honvéd 1:2
Kecskemét - Vasas 3:1
FTC - ZTE 2:1

Stefan Derrick 2011.09.08. 15:27:51

Siófok - DVSC 1-4
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 3-3
Videoton - Haladás 2-1
Kaposvár - Győr 2-3
Pápa - Honvéd 3-1
Kecskemét - Vasas 2-3
FTC - ZTE 2-2

LionOfZion 2011.09.08. 15:37:57

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 2-1
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 1-1
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 2-3
Kecskemét - Vasas 4-1
FTC - ZTE 1-0

slowmotion 2011.09.08. 15:42:56

Ladám,
amellett, hogy nyíltan vállalom félanalfabétizmusomat Star Wars fronton, szegény robotnan tök véletlenül nem C3PO volt a neve?

fulmerz 2011.09.08. 15:45:46

Megrangatni az oroszlan Bajzath... Lada, On nem normalis:)

Siófok - DVSC 1-0
Balcsi partján loki-koki,
Újpest - Pécs 1-1
Szuszában meg iksz és pacsi.
Paks - DVTK 1-0
"..."
Videoton - Haladás 3-0
Fehérváron hálaadás,
Kaposvár - Győr 2-0
"..."
Pápa - Honvéd 1-1
mikor jön a pápa blamázs.
Kecskemét - Vasas 3-2

FTC - ZTE 0-2
"..."

J.Bourn 2011.09.08. 15:46:34

Siófok - DVSC 0:2
Újpest - Pécs 2:1
Paks - DVTK 2:1
Videoton - Haladás 1:1
Kaposvár - Győr 0:1
Pápa - Honvéd 0:0
Kecskemét - Vasas 2:0
FTC - ZTE 0:1

christvhu 2011.09.08. 15:48:04

Ladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hát ez valami zseniális! a könnyeim csorognak még mindig. Majd tippelek, ha túl vagyok a sokkon. nem volt térerő mi? meg spoilerek birodalmi lépegetőkre, de az egész, hát istenkirályvagy LADA!

slowmotion 2011.09.08. 15:49:28

amellett a bennem rég elveszett matematikus felszólalt, és azt üzeni, hogy az Ezeréves Sólyom csak nyolcszor idősebb a Vasasnál :)

christvhu 2011.09.08. 15:49:51

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 2-2
Paks - DVTK 0-0
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-3
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - Vasas 2-0
FTC - ZTE 2-1

christvhu 2011.09.08. 15:50:45

@slowmotion: az kizárt dolog. szerintem a Vasas még messze nincs 125 éves!

vérfarkas 2011.09.08. 15:50:52

Siófok - DVSC 1:2
Újpest - Pécs 2:1
Paks - DVTK 2:0
Videoton - Haladás 2:0
Kaposvár - Győr 1:1
Pápa - Honvéd 2:2
Kecskemét - Vasas 3:0
FTC - ZTE 1:0

2011.09.08. 15:57:29

Siófok - DVSC 1-0
Újpest - Pécs 0-1
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 2-1
Kaposvár - Győr 0-1
Pápa - Honvéd 1-0
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 1-1

slowmotion 2011.09.08. 16:00:39

Siófok - DVSC 0:2
a debreceni gyors nem áll meg Siófokon

Újpest - Pécs 1:1
a rendőr- és a bányászszakszervezet legnagyobb örömére

Paks - DVTK 2:0
nemzeti érzelműeknek kötelező kimenni

Videoton - Haladás 4:1
a Vidi kriptonitját az M7-es alá ásták be a debreceni szurkolók, addig nincs is baj, amíg nem jutnak el odáig

Kaposvár - Győr 2:0
fiatalabbak vagyunk, nyerünk!

Pápa - Honvéd 0:1
tényleg, annak idején nem volt Pápai Honvéd?

Kecskemét - Vasas 2:0
a Vasastól még mindig az NBII kiharcolását várom

FTC - ZTE 0:1
vicces lesz majd, ha az egyik csapat nem tud, a másik meg nem akar támadni...

slowmotion 2011.09.08. 16:02:43

@christvhu: igaz, igaz.
összekevertem a Szakszervezettel. mea culpa...

teddypicker 2011.09.08. 16:17:07

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 2-0
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - Vasas 2-0
FTC - ZTE 2-2

JESTER 2011.09.08. 16:23:26

Siófok - DVSC 1:0
Meglepetés! Cíviseknek szól.

Újpest - Pécs 1:2
A lila ultrál leSzpisljakják a bokájukat.

Paks - DVTK 2:0
Magas CZUKKorfokkal érik a paksi mogyoró.

Videoton - Haladás 4:1
Kispesti szopola után menetrendszerinti a hazai fieszta.

Kaposvár - Győr 3:3
Szegény Tréner megposszan.

Pápa - Honvéd 3:1
Se Supi se Lőrincz se Novák
úgy érzem elkenik a pofánk

Kecskemét - Vasas 3:1
A bunyevác horvátot győz.

FTC - ZTE 1:2
Célfutball by Prookie, aminek most rohadtul nem örülnek a Fradi hívek.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.08. 16:44:05

Siófok - DVSC 1-1
Újpest - Pécs 2-1
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 3-1
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 1-3
Kecskemét - Vasas 4-1
FTC - ZTE 1-0

Dide_ 2011.09.08. 17:36:22

Siófok - DVSC 1:2
Újpest - Pécs 2:2
Paks - DVTK 2:1
Videoton - Haladás 3:0
Kaposvár - Győr 1:1
Pápa - Honvéd 0:2
Kecskemét - Vasas 3:1
FTC - ZTE 1:2

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.09.08. 18:35:13

Siófok - DVSC 0-3
Újpest - Pécs 1-2
Paks - DVTK 2-0
Videoton - Haladás 1-1
Kaposvár - Győr 2-1
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 2-0
FTC - ZTE 2-2

babvik 2011.09.08. 18:49:47

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 3-0
Kaposvár - Győr 1-3
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 1-1

VGL 2011.09.08. 19:41:51

Siófok - DVSC 0-2 Továbbra is hibátlanul.
Újpest - Pécs 2-1 Szerintem meglesz az első győzelem, a botrányok ellenére.
Paks - DVTK 2-1 Sok a döntetlen a hazaiaknál, nyerni kell. Seydi nem szerez gólt, kiállítás nem lesz.
Videoton - Haladás 2-0 Van-e még magyar e vidéken?
Kaposvár - Győr 1-1 A vendégek lendületét elvette a válogatott szünet.
Pápa - Honvéd 2-1 Danilonak csak a szépítés jön össze, tizenegyesből.
Kecskemét - Vasas 4-0 Örömfoci statisztákkal.
FTC - ZTE 1-1 Ki kell jelenteni, az NB1 két leggyengébb csapata, jelenleg.

Kifli007 2011.09.08. 19:45:24

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 0-2
Paks - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 2-2
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - Vasas 2-1
FTC - ZTE 1-0

Kovács István Géza 2011.09.08. 19:55:37

Siófok - DVSC 1-2
Újpest - Pécs 0-1
Paks - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-3
Pápa - Honvéd 0-0
Kecskemét - Vasas 3-2
FTC - ZTE 1-0

Piazza Parenzo 2011.09.08. 20:49:31

Siófok - DVSC 3-1
Ó, a Balaton, régi nyarakon (volt már 4 gombóc is)

Újpest - Pécs 1-1

Paks - DVTK 2-1
A magyar atom

Videoton - Haladás 3-0

Kaposvár - Győr 1-3

Pápa - Honvéd 2-2
Pap, katona, ... (ja, a Kondás már egy harmadik csapat)

Kecskemét - Vasas 4-0

FTC - ZTE 1-1
A vadász elment, a zöld sas megússza.

Artie 2011.09.08. 20:54:43

@fulmerz: Én azon sírtam be, hogy karácsonyra Csupaszkának nem kell zsilettet venni...

Siófok - DVSC 0-1
Lassan megkond(ás)ítják a vészharangot a csatorna mellett.

Újpest - Pécs 2-1
Elfogyott a pénz, elfogyott a lendület, vagy a tippmixen ez fizet legjobban?

Paks - DVTK 3-1
Ez a Paks nem az a Paks. De ez a Diósgyőr meg végképp nem az a Diósgyőr.

Videoton - Haladás 2-0
Még bírják Sousszal. De a szeptemberi kirúgást tartom.

Kaposvár - ETO (azért sem Győr!) 1-3
A ZTE ellen elől is beindult a szekér. A Kaposvár gólját a 89. percben csereként beállt Leskó potyázza be.

Pápa - Honvéd 2-3
Pedig Véber direkt Hemingwayt olvasott felkészülésül, és abban a bika győzött.

Kecskemét - Vasas 4-1
Ez már nem Vasas, ez csak Rozsdás.

FTC - ZTE 1-2
Nem lesz jó hétvégéje Kubatovnak, hülyére verik a női kézilabdacsapatukat is, a fotbalistáik otthon szívnak... Ebből is forradalom lesz.

Koori 2011.09.08. 21:04:19

Siófok  -  DVSC 1-3
Újpest  -   Pėcs 2-2  
Paks  -  DVTK   1-2
Videoton  -  Haladás   4-1
Kaposvár  -  Győr  3-3
Pápa  -  Honvéd   2-2
Kecskemét  -  Vasas  3-1
FTC  -  ZTE 1-1

Cunning Linguist 2011.09.08. 21:05:19

Siófok - DVSC 1:2
Újpest - Pécs 1:1
Paks - DVTK 1:1
Videoton - Haladás 2:0
Kaposvár - Győr 1:1
Pápa - Honvéd 1:1
Kecskemét - Vasas 1:1
FTC - ZTE 1:1

spinyokiraly 2011.09.08. 21:05:25

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 0-1
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 3-1
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 2-0
FTC - ZTE 0-1
A leggyengébb támadósor a leggyengébb védelem ellen. (Kérem, a fórumtársak mellőzzék a "melyikkel melyikre gondoltál" kérdéseket és tippeket!)

housemd 2011.09.08. 21:49:31

Lada, a spoilerkatalógusos csubakka nagyon ott van. meg a hologram-détári is...@slowmotion: azt hiszem, rájöttél az igazságra a kriptonittal...:)

Siófok - DVSC 0:2
azért csak ennyit, mert a Siófok kapujában feltűnik Aranypart Levi, Jászkarajenő bikája...

Újpest - Pécs 2:0
nem tudom, nyertünk-e (szereztünk-e pontot?) az elmúlt 20 évben a megyerin...

Paks - DVTK 2:2
Paks Tolna Miskolca.

Videoton - Haladás 4:1
ha mi is akkor másik is szívják ottan meg rendesen a kékerest.

Kaposvár - Győr 0:1
Kikapósvár.

Pápa - Honvéd 2:1
Rájár a rúd a szentatyákra, de szerintem ezt behúzzák.

Kecskemét - Vasas 2:3
hogy legyen meglepi.

FTC - ZTE 0:0
még nem érvényesülnek Détári edzői kvalitásának hatásai.

Zyk 2011.09.08. 22:21:32

Siófok - DVSC 1-3
Nem állhatunk meg!

Újpest - Pécs 3-2

Paks - DVTK 2-1

Videoton - Haladás 3-1

Kaposvár - Győr 1-0
Álljanak már meg!

Pápa - Honvéd 2-2

Kecskemét - Vasas 3-2

FTC - ZTE 1-0
Bohócliga 1. axiómája mind2 oldalt: meggörbül a tér-idő kontinuum

fran7 2011.09.08. 23:16:54

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 1-0
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 4-0
Kaposvár - Győr 1-3
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - Vasas 1-3
FTC - ZTE 1-2

Azért is meg lesz a hetedik. Ebben az évezredben.

Kanda 2011.09.08. 23:18:08

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 2-2
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 3-2
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - Vasas 1-0
FTC - ZTE 0-0

setzer 2011.09.09. 05:08:05

Siófok - DVSC 1:3
Újpest - Pécs 1:3
Paks - DVTK 1:3
Videoton - Haladás 3:1
Kaposvár - Győr 1:3
Pápa - Honvéd 3:1
Kecskemét - Vasas 3:1
FTC - ZTE 3:1

mt85 2011.09.09. 05:47:44

Siófok - DVSC 1-2
Újpest - Pécs 1-0
Paks - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-3
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 2-1
(bár attól tartok, a vendégek edzője jobban ismeri a hazaikat, mint a sajátjuk, ezért sajnos ez még akár 2es is lehet)

979122 2011.09.09. 08:22:30

A BL-ünkről leginkább az Űrgolyhókra tudnék aszociálni, de legyen az SW... :-)

Siófok-DVSC 0-4 A Birodalom visszavág
Újpest-Pécs 2-1 Egy új reménység
Paks-DVTK 2-2 Klónok háborúja
Videoton-Haladás 0-1 Baljós árnyak
Kaposvár-Győr 0-3 A Sith-ek bosszúja
Pápa-Honvéd 3-3 Bátrak katravánja
Kecskemét-Vasas 4-0 na ez a Vasas az Űrgolyhók
FTC-ZTE 0-1 A jedi visszatér

snowblind 2011.09.09. 08:38:06

Fogadó a 16 Bohóchoz
Elsőosztályú minőség, alacsony árak!
Péntektől vasárnapig élő (csont)zenés műsorral!

Menüajánlatunk:

Kiskondás debreceni, Balatoni Világos
(Siófok - DVSC 0-3)

Szerb rizseshús lilahagymával, Szalon sör
(Újpest - Pécs 2-1)

Paksi mogyoró, Borsodi Citrom
(Paks - DVTK 2-1)

Vasi pecsenye, Orbán Kőtenger Chardonnay 2010
(Videoton - Haladás 2-1)

Rákóczi túrós, Stampó Volga szeszesital
(Kaposvár - Győr 4-2)

Lombard gombóc, Puskás Fröccs
(Pápa - Honvéd 2-2)

Báránybecsinált, Hírös Kecskeméti Barackpálinka
(Kecskemét - Vasas 3-1)

Pruki kávé, asztalkisfröccs
(FTC - ZTE 1-1)

vidi-master 2011.09.09. 09:11:29

Siófok - Debrecen 1-2

Újpest - Pécs 1-1

Paks - DVTK 2-2

Videoton - Haladás 3-1

Kaposvár - Győr 1-3

Pápa - Honvéd 2-1

Kecskemét - Vasas 4-2

Ferencváros - Zalaegerszeg 3-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.09. 09:22:15

Siófok - DVSC 1-2
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 1-2
Videoton - Haladás 2-1
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 1-2
Kecskemét - Vasas 2-1
FTC - ZTE 1-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.09. 09:24:50

Zigi tippjei e-mail alapján:

Siófok - DVSC 1-4
Újpest - Pécs 2-2
Paks - DVTK 0-1
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 4-2
FTC - ZTE 3-1

na73 2011.09.09. 09:24:52

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 3-0
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 0-0
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - Vasas 2-1
FTC - ZTE 1-1

1116001 2011.09.09. 09:34:20

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 1-2
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 0-2
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - Vasas 1-0
FTC - ZTE 0-1

bmiky31 2011.09.09. 09:48:39

Siófok-DVSC 0-2
Újpest-Pécs 2-0
Paks-DVTK 2-1
Videoton-Haladás 3-0
Kaposvár-Győr 1-1
Pápa-Honvéd 1-1
Kecskemét-Vasas 4-2
FTC-ZTE 2-1

kétballáb 2011.09.09. 10:01:10

Siófok - DVSC 1:2
Újpest - Pécs 2:1
Paks - DVTK 1:2
Videoton - Haladás 2:0
Kaposvár - Győr 1:0
Pápa - Honvéd 1:0
Kecskemét - Vasas 3:1
FTC - ZTE 2:1

sirsteve 2011.09.09. 10:28:47

"régebben nem Csubakkának hívták, hanem Csupaszkának. Azután elhatározta, hogy addig nem borotválkozik meg, míg nem lesz újra bajnok a Vasas." Ez annyira 10 pontos, hogy az már 11-es.

És akkor nézzünk néhány klasszikust:

Siófok - DVSC 1-3
Szárnyas fejvadász.

Újpest - Pécs 1-1
Mad Max.

Paks - DVTK 3-0
Total Recall.

Videoton - Haladás 2-0
@slowmotion: a kriptonitos hasonlat nagyon ott van, így aztán
Superman.

Kaposvár - Győr 2-2
X-men: Az ellenállás vége.

Pápa - Honvéd 1-2
A katedrális.

Kecskemét - Vasas 4-1
Galaxis Útikalauz Stopposoknak.

FTC - ZTE 1-3
Vissza a jövőbe.

groovejet 2011.09.09. 10:38:41

Siófok - DVSC 0-5
Újpest - Pécs 0-2
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 1-2
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 2-3
Kecskemét - Vasas 6-1
FTC - ZTE 1-1

/budo/ 2011.09.09. 11:44:18

Siófok - DVSC 1:1
Újpest - Pécs 2:1
Paks - DVTK 2:2
Videoton - Haladás 3:1
Kaposvár - Győr 2:1
Pápa - Honvéd 3:2
Kecskemét - Vasas 2:1
FTC - ZTE 1:1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.09.09. 12:29:50

Siófok - DVSC 1-2
Varga Józsi az elmúlt két meccsel a lábában a cserepadról felugorva fejeli meg mérgében az üveget, a plexi kirobbanó szilánkjai pedig majdnem mindenkit megvakítanak, Csulit csak félig, az ismert mondás alapján pedig három
gólt is lő, igaz, egyszer ő is tévedhet.

Újpest - Pécs 1-0
A lilák meccs előtti közös programként a
Hupikék törpikék 3D fantázianevű rémálmot
nézték meg, a sokkhatástól Garami mestert Hókuszpóknak hiszik, és legyőzik az ellent. Aprajafalva megmenekült, Törpillát a mérkőzés után szemtanúk szerint négy rendőr igazoltatás céljából egy sikátorba kísérte.

Paks - DVTK 2-0
Pakson csak a hazai játékosokra van jótékony hatással a sugárzás, a mediterrán armada a Fukushima szó mantrikus ismétlésébe menekül.

Videoton - Haladás 1-0
Kirgiakosz haverja állja a sarat, az ibériai légió meg kiszolgálja Alvest. Sándor György, Elek a tarcsiban.

Kaposvár - Győr 1-3
Többen a Mágus, Mágus rigmust kezdik el skandálni, szerencséjükre nem ő a vezetőedző.

Pápa - Honvéd 1-2
A mérkőzés előtt a stadion körüli kocsmák, presszók bezárnak, a maradék nyitva tartó egységben áthúzott V. György posztereket tesznek ki, a rendet a kivezényelt készenléti rendőrség tartja fenn.

Kecskemét - Vasas 3-1
Erre nem mondok semmit, csak átbattyogom a vendég szektorba, és elfogadom a realitást…

FTC - ZTE 1-1
Ez vicces lesz anélkül is, hogy bármit hozzátennénk.

lelkesamatör 2011.09.09. 12:45:46

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 2-1
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 3-1
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 0-1
Kecskemét - Vasas 3-2
FTC - ZTE 1-1

Ond vezér 2011.09.09. 13:57:53

Siófok - DVSC 1-1
Újpest - Pécs 2-0
Paks - DVTK 3-1
Videoton - Haladás 4-1
Kaposvár - Győr 2-1
Pápa - Honvéd 2-1
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 1-1

godot 2011.09.09. 14:05:54

Siófok - DVSC 1-2
Újpest - Pécs 1-1
Paks - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 2-0
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 2-2
Kecskemét - Vasas 3-2
FTC - ZTE 2-2

Géza 2011.09.09. 14:17:20

Siófok - DVSC 0:1
Újpest - Pécs 0:1
Paks - DVTK 2:0
Videoton - Haladás 2:0
Kaposvár - Győr 0:1
Pápa - Honvéd 0:1
Kecskemét - Vasas 3:1
FTC - ZTE 0:0

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.09.09. 14:51:53

Siófok - DVSC 0-2
Újpest - Pécs 1-3
Paks - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 2-2
Kaposvár - Győr 1-0
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - Vasas 4-2
FTC - ZTE 1-1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.09. 15:23:27

Siófok - DVSC 0-3
Újpest - Pécs 2-2
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 1-0
Kaposvár - Győr 2-0
Pápa - Honvéd 2-3
Kecskemét - Vasas 3-1
FTC - ZTE 1-0

dr. Wilbur Swain 2011.09.09. 15:23:56

Siófok - DVSC 1-6
Újpest - Pécs 3-2
Paks - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 2-1
Kaposvár - Győr 0-1
Pápa - Honvéd 3-2
Kecskemét - Vasas 2-1
FTC - ZTE 0-0

Cicaprocc 2011.09.09. 15:32:55

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 3-2
Paks - DVTK 0-2
Videoton - Haladás 4-3
Kaposvár - Győr 0-1
Pápa - Honvéd 0-2
Kecskemét - Vasas 2-2
FTC - ZTE 3-4

csak.a.meccs 2011.09.09. 16:30:54

Siófok - DVSC 1-0
Újpest - Pécs 3-2
Paks - DVTK 2-0
Videoton - Haladás 3-1
Kaposvár - Győr 1-1
Pápa - Honvéd 0-2
Kecskemét - Vasas 2-2
FTC - ZTE 0-2

DGab 2011.09.09. 17:02:22

Siófok - DVSC 1:3
Újpest - Pécs 2:1
Paks - DVTK 1:1
Videoton - Haladás 3:1
Kaposvár - Győr 0:1
Pápa - Honvéd 1:2
Kecskemét - Vasas 2:1
FTC - ZTE 2:1

socawarrior 2011.09.09. 17:43:04

Siófok - DVSC 1-3
Újpest - Pécs 0-1
Paks - DVTK 3-0
Videoton - Haladás 4-0
Kaposvár - Győr 1-2
Pápa - Honvéd 1-1
Kecskemét - Vasas 5-1
FTC - ZTE 1-0

phm 2011.09.09. 22:05:33

nnakérem

Újpest - Pécs 1-2
Paks - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 3-0
Kaposvár - Győr 0-0
Pápa - Honvéd 3-2
Kecskemét - Vasas 2-0
FTC - ZTE 2-1
süti beállítások módosítása