HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

"Inkább sört igyanak, mint valami édes löttyött" (V. Péter) - NB2 Nyugati csoport, 3. forduló

2011.09.09. 07:51 Bastille

A harmadik forduló után két száz százalékos csapatunk maradt és az első három helyen már a feljutásra potenciálisan esélyes klubok tanyáznak. Az izgalmas meccseket a középcsapatok játsszák, Várhidi sört ajánl játékosainak, Baján nyolc gólt hintettek, boldog bányász napok Tatabányán, Csopaki pedig újfent termeli a gólokat, rangadó a nyóckerben. Ja és vertük a svédeket, meg Moldovát vagy kit!

 
Veszprém – FTC II 3-1 A narancs utakon járó Fradi busz már dél fele a Stadion utcában parkolt, amiben érkeztek a száz százalékos fradisták. A mérkőzés már háromkor elkezdődött, ahol jó néhány veszprémi szurkoló mellett pár tucat helyi fradista is megjelent. Az első húsz perc nagyon rossz volt és főként a Fradi irányította a játékot, így Lipcsei Péter nyugottan tekinthetett többször is ápolt körmeire, miközben Ebedli és Vágó Attila instruálta mocskos szájjal a labdarúgókat. Aztán a második kontrából váratlanul vezetést szerzett a Veszprém, Alex lőtte el a labdát a meglepően flegma Jova mellett. És innentől kezdve elszabadult a kellemes hétvégi foci pokol. Játék elvétve, az edzők a bírót szidták, a vendégek még Vágót is. Félidőben Lipcsei helyett ismét Ebedli ordított a bíró hármassal az öltözőkig, akit már-már a biztonságiaknak kellett visszafogni. A második játékrészben a Veszprém beállt kontrázni, Nowothny Soma már az 54. percben növelte a hazai előnyt, erre el is kezdték húzni az időt. Péter, te is ezt csináltad régen! Lipcsei, ez nem az Üllői út! Mire Péter: Hát, nem! Jött a szépítés, egy megpattanó lövésből, de kijelenthetjük, hogy a Fradinak köze nem volt már a meccshez. Aztán a kedvenc jelenetünkhöz érkeztünk. A Veszprémbe beállt az 1,50 magas Vitomir Nikolin és a harmadik gól előtt a jobb szélen három nagy reményű fradistát etetett meg, majd a beadására Finta érkezett és lőtt a hálóba. Lipcseiben elszakadt a cérna, végre a csapatával kezdett el foglalkozni, pontosabban szidta őket! Hármotokat szivatott meg ez az óvodás, hát ekkora, bazmeg…mutatott a derekával egy vonalba! …Mint Maradona, folytatta egy veszprémi szurkoló! Persze egy helyi fradista megvédte Pétert! Ne bántsad, hát bántott téged a Peti?!? Nagy játékos volt! Józsikám, nem hallottam a szádból, hogy hajráveszprém! Nem is, mert én fradista vagyok, megvan a bérletem. A buszra. Bármikor felmehetek Pestre! Közben lefújta a spori a meccset. Dícsérjük meg Thiagot, a veszprémi irányítót, illetve az öt 18 éven aluli veszprémi fiatalt. Vágó noteszában lehet, hogy tényleg kerültek érdemi feljegyzések…? Link a meccsről, 5:52-től!
 
Paks II – Videoton-PFLA 0-0 Mindkét csapat keretében rengeteg fiatal, így a mérkőzés a jövő jegyében telt, másban sajnos nem is nagyon tudott. Hartyáni Gábort idézve, nem volt jó mérkőzés. A hazaiak a pontrúgásokra készültek, a vendégek pedig az ellentámadás ritka lehetőségeit próbálták kihasználni.A mérkőzésen Lengyel Ferencék álltak közelebb a győzelemhez, volt 4-5 nagyobb helyzetük, de a nagy reményű Somodi Bence kivédte a szemüket is. 
 
Kozármisleny – Ajka 1-0 A szívünknek oly kedves mislenyi pályán rendezett mérkőzés nagyon három esélyesnek tűnt. A kis házakkal övezett pályán -ahova minden foci kedvelőnek egyszer el kell jutnia-, a zöld-fehérek kezdték jobban a meccset, rögtön ki is hagytak egy helyzetet. Négy perc múlva a fodball egyik alaptörvénye büntetett is, egy szögletet Fellai csúsztatott az ajkai hálóba. Innentől kezdve kábé minden harmadik mislenyi helyzetre jött egy ajkai, több ajtó-ablak helyzet is volt, de a hálók már nem rezdültek.
 

Pálhalma-Dunaújváros – Gyirmót FC 0-4 Soós Imre még mindig nem érti, miért van az, hogy a több éve a Bohócligába tartó Gyirmót bajnoki meccsen kicsit a bokájára csinál, ha a három pontra gondol. A hazaiak az első percekben szerezhettek volna vezetést, Nagy Dániel elhúzta a labdát Deli mellett és tizenhat méterről mellé lőtt. Innentől a Gyirmót átvette az irányítást, nekik voltak helyzeteik, de sem gólból, sem futómennyiségből nem termeltek eleget. Mégis az első NB2-es meccsét játszó Lázár Patrik egy Csopaki beadásból lőtte ki a hosszút, így előnnyel mentek az öltözőbe. A robosztus testalkatú és körszakállas, fején mindig baseball sapkát viselő Soós mester aztán jól leb*szhatta a gyirmótiakat, mert a második félidőben már jobb volt a helyzetkihasználásuk, bár a meccs mégis a végén dőlt el. Csopaki a 76. és a 88. percben köszönt be Flosszmann kapujába és a végén a kegyelemdöfést nem az a Tóth Norbert adta meg a hazaiaknak.
 
Bajai LSE – ETO II 5-3 Nagy bajai hőségben kezdték a meccset a csapatok. A Baja kemény letámadással rohamozott, amire az ETO szimpatikus módon földön passzolós labda kihozatallal próbált reagálni. A 15. percben büntetőhöz jutott a Baja, amit a volt kecskeméti Kormos bevágott, de két percre rá Serfőző egyenlített. Nyolc perc múlva Szőllösi kirúgta a jobb felsőt, a győri Nacsa kapus csak nézett, 2-1. A második félidő első percében Domokos húsz méterről lőtte ki a jobb alsót, így 3-1 már a Bajának. Ekkor kezdett el fáradni a Baja, ami Bognár Gyuri elmondása szerint nem volt soha jellemző mindenkori csapatára. Ennek következménye, hogy Varga Tamás szépített a 65. percben. Kormos aztán beszédelgett a győri tizenhatoson belülre és elesett egy zöld-fehér sportszárban, tizi, 4-2. Hét perc múlva szépített az ETO, erre megint válaszolt a Baja. Nagy Előd a kifutó Nacsa mellett állította be az 5-3-as végeredményt. A mérkőzés sok fordulópontból állt, amiből mindig a Baja jött ki jobban és nyert megérdemelten.
 
Tatabánya – Budaörs 2-1 Bányásznap, sör, virsli, vurstli, vörös színek, no meg azért kék és fehér is. Tüzelt a Nap és visszatért Farkas János, úgyhogy adott volt a jó hangulat Tatabányán, ahol a hazai kispadnál már az ötödik perc táján elégedett dohányfüst szálldosott felfele, édes proletár Marlboro füst. Az ötödik percben Deme beadását Farkas János értékesítette, tizenöt perc múlva szintén a jól csengő nevű tatabányai rúgott kapura, amit még a gólvonalról mentettek, de Lajtos értékesítette a kipattanót. Szerencse fel! Szerencse le! Ilyen a bányász élete! Mert innentől semmi nem jött össze a Tatabányának és a Budaörs is kezdett feljönni, sőt a lány szívek megrontója, az msn huszár Kiprich Dani is beállt, aki harmadmagával sárgalapokat is gyűjtött. A fordulás után szépített a Budaörs, de már egyenlíteni nem tudott. Nyerhetett volna több góllal is a bányász csapat, de maradt az egy gólos győzelem.
 
Sopron – SZTK-Erima 0-4 Ki kell mondani, hogy jó volt a Szigetszentmiklós. Végig támadta a meccset a vendégcsapat, jól passzoltak, tömték labdákkal Fekete Lászlót, aki körülbelül hat ajtó-ablak helyzetet hagyott ki. Sadjo sarkal, brillírozik és olvassa a mágnestáblák esszenciáját, ja és óriási góllal szerzett vezetést csapatának. A meddő Fekete végül kiosztott két asszisztot és a végén egy debütáló is gólt szerzett, név szerint Krómer Patrik. Várhidi a meccs után sört ajánlott játékosainak és edzést. Nem pöcsöl, az biztos!

 
MTK – BKV Előre 2-0 Szomszéd várak és a forduló rangadója volt ez 500 néző előtt. A várakozásnak megfelelően a libások támadtak, a közlekedésiek védekeztek. A távozó Kocsis István Szapor Gábor fiai kemények voltak, mint Aba Botond a Kontroll elején, épp ezért az első félidőben még nem tudták feltörni a reteszt Kantáék. Aztán jött a második játékrész, Kanta sokszor tüzelt, kiállítottak egy békávést és Garami mester sokadjára is jól cserélt. Nikházival és Csikivel felpezsdült a támadó szekció, aminek az eredménye lett a két gól. Kanta a 76., majd Könyves Norbert a 82. percben rezegtette meg Vezér Ádám hálóját, így hibátlanul robognak a Bohócligába vissza.
És az MTK szurkoló nem bűnöző! 
 
Videoton-PFLA – Tatabánya
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma
Budaörs – Bajai LSE
SZTK-Erima – FTC II
Gyirmót – MTK
BKV Előre – Paks II
ETO II – Sopron
Kozármisleny - Veszprém

8 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr473212952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.09.09. 09:07:11

Videoton-PFLA – Tatabánya 1-2
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 2-0
Budaörs – Bajai LSE 1-1
SZTK-Erima – FTC II 2-1
Gyirmót – MTK 1-2
BKV Előre – Paks II 1-1
ETO II – Sopron 3-1
Kozármisleny - Veszprém 2-1

vérfarkas 2011.09.09. 09:30:03

Videoton-PFLA – Tatabánya 0-1
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 3-0
Budaörs – Bajai LSE 1-0
SZTK-Erima – FTC II 1-1
Gyirmót – MTK 0-1
BKV Előre – Paks II 2-1
ETO II – Sopron 3-0
Kozármisleny - Veszprém 0-0

kétballáb 2011.09.09. 09:57:49

Videoton-PFLA – Tatabánya 2:2
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 2:0
Budaörs – Bajai LSE 1:1
SZTK-Erima – FTC II 2:1
Gyirmót – MTK 1:0
BKV Előre – Paks II 1:0
ETO II – Sopron 2:3
Kozármisleny - Veszprém 0:1

Stefan Derrick 2011.09.09. 12:34:28

Videoton-PFLA – Tatabánya 2-2
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 2-1
Budaörs – Bajai LSE 1-2
SZTK-Erima – FTC II 3-2
Gyirmót – MTK 2-0
BKV Előre – Paks II 1-1
ETO II – Sopron 2-1
Kozármisleny - Veszprém 1-3

979122 2011.09.09. 12:38:32

Videoton-PFLA – Tatabánya 1-3
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 3-1
Budaörs – Bajai LSE 1-0
SZTK-Erima – FTC II 0-2
Gyirmót – MTK 0-1
BKV Előre – Paks II 0-0
ETO II – Sopron 1-2
Kozármisleny - Veszprém 1-4

Kifli007 2011.09.09. 15:41:08

Videoton-PFLA – Tatabánya 0-2
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 2-0
Budaörs – Bajai LSE 0-1
SZTK-Erima – FTC II 0-2
Gyirmót – MTK 0-1
BKV Előre – Paks II 1-2
ETO II – Sopron 2-1
Kozármisleny - Veszprém 1-3

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.09. 19:33:35

Videoton-PFLA – Tatabánya 2-1
FC Ajka - Dunaújváros-Pálhalma 2-1
Budaörs – Bajai LSE 1-1
SZTK-Erima – FTC II 1-1
Gyirmót – MTK 1-2
BKV Előre – Paks II 2-1
ETO II – Sopron 2-1
Kozármisleny - Veszprém 2-2

mt85 2011.09.10. 17:15:45

Megint megkésve, kutyafuttában: minden, még el nem kezdődött meccsre hazai 2-1.

Jövő héttől berakom emlékeztetőbe most már.
süti beállítások módosítása