HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ezentúl bundás védőket alázok - Bohócliga 9. beharangozó

2011.09.15. 17:40 végh hanta

Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett!

Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy, ajándékba kaptuk. A téma hálás, hiszen a Bohócliga egyik legnagyobb bohócligeréről, a Külföldre Vágyás Nagyhercegéről, az Első Öt Fordulók Maradonájáról, Lázok Janiról fog szólni. Utána persze röpke bontás, és az egyéb lózungok, hogy tartsuk magunkat a megszokott rendhez.

 

Szabadidőmben meg munka közben is gyakran elmélázok, mi lehetett volna belőlem. Nyolcvannégy őszén láttam meg a napvilágot. Az orvos ránézett a lábaimra, és már tudták, hogy labdarúgó leszek. A Gyula-Békéscsaba vonalon indultam el én is, mint oly sokan abban a térségben. Szerencsére a Csaba akkor még első osztályú volt. Vágónál mutatkoztam be, de nem a 40 millás Vágónál, a milliókról akkor még csak álmodtam. Jól alakultak a dolgok. Kiestünk a Békéscsabával, ez jelentősen megkönnyítette a távozásom.


Ekkor hívott a Vasas. Főváros, Egervári Sanyi bácsi, rohamléptekkel közeledett az álom. 20-21 évesen még motivált voltam. Bár már oviban is nyugágy volt a jelem, a középsuliban pedig Alibi a becenevem, de ekkor még hittem egy zsíros külföldi szerződésben. Akkoriban úgy tűnt, hogy megéri annyit rohangálni edzéseken meg meccseken, mint egy ló. Sanyi bácsi bedobott egy pár meccsen, volt, hogy kezdőként is játszhattam. Tavaszra Pintér Attila érkezett, kőkemény munkát követelt… vele nem jöttem ki jól. Alig kaptam lehetőséget tavasszal. Tizenhétszer léptem pályára az élvonalban a Vasasban, annyira azért nem rossz, de valamit kellett csinálni, mert ez egy külföldi mézeskalács-házikóhoz kevés volt, én pedig öregedtem.


Mészöly Gézával kezdtük a következő szezont. Nála stabil kezdő lettem. Jó őszöm volt, télen a Kaposvár ellen meg is lőttem első piros-kék gólomat. A tavasz, ha lehet még jobbra sikerült. Nyolc gólt lőttem 13 meccsen, a ZTE és a DVTK ellen duplázni is sikerült. Megszerettek a szurkolók, felfigyelt rám a magyar futballtársadalom, 5.-ek lettünk, dörzsöltem a tenyerem. Tavasszal azért hosszabbítottam a Vasassal és lenyilatkoztam, hogy Magyarországon nem akarok más klubban játszani, cserébe a vezetők megígérték, hogy külföldi ajánlat esetén mehetek. Parádésan alakultak a dolgok. Az alapozás alatt végig azon morfondíroztam, hogy hova lenne jó kimenni (azt, hogy hol kell lerövidíteni az egyes futóetapokat azt már tudtam). A Bundesliga túl hajtós, még a másodosztály is. Anglia? Pfff. Előbb megyek el lábteniszesnek. Egy jó spanyol szerződés kéne, vagy olasz. Másodosztály még jobb lenne. Lóvé van, elvárás alig.


A harmadik szezonom a Vasasban jól indult. Első öt fordulóban rúgtam három gólt. Aztán úrrá lett rajtam az érzés, hogy mi a fenét keresek én még itt? Visszaesett a csapat teljesítménye is, meg az enyém is. Tavasszal sikerült úgy ahogy magunkra találni, 9. hely a vége, 7 gólig jutottam, egy elvesztegetett év volt. Előző nyáron jobb sanszom lett volna megpattani. 24 leszek, nem akarok itt megrohadni!


Dzsudzsi kiment a PSV-hez. Pedig nem jobb nálam. Egyre kevesebb kedvem van itthon bohóckodni. 5 meccs, 3 gól. A szezon elejét mindig megnyomom, hisz akkor még tart az átigazolási időszak. A csapat is beindult, szárnyalás van. Ez a Divics gyerek egész ügyes, jó vele együtt játszani és mellette nem tűnik föl az én futóteljesítményem. Télen már egy ideje tárgyaltunk Miki bá’-ékkal, de nem akarták nekem megadni, amit kértem. Na ezért akarok kimenni! Kerestek itthonról, a Fradi is meg a Dózsa is, de ott se lenne jobb. Rohadt ország, nem tudok szabadulni! Megsérültem, fasza. Egész tavasszal nem játszottam, nem mondom, hogy hiányzott, de ez nem segít álmaim megvalósításában.


Újabb alapozást szenvedtem végig Forintokért, ahelyett hogy Euró csörögne a zsebemben. Ősz közepén kezdtek (megint) fújni rám a szurkolók, úgyhogy megráztam magam és a Honvédnak lőttem egy mesterhármast csak, hogy lássák, mire vagyok képes, ebből megint eléldegélek egy ideig. Meg is hosszabbítottam egy újabb évvel a szerződésem, természetesen külföldi lelépési opcióval. Télen jött egy olasz edző. Nem fűlött a fogam az egészhez. Ezek nem ismerik az itthoni közeget, rendszert, és megpróbálják a nyugati profizmusukat átültetni. Össze is vesztem vele, nem fogok a kedvéért többet futni. Jól jött nekem ez a kálvária, félévre az MTK-hoz kerültem kölcsönbe. Ha onnan sem tudok megpattani, akkor itthon rohadok meg. Bemutatkozhattam a válogatottban is és szóba hoztak a Debrecennel. Kicsit képzavar, de az már tényleg a nyugat kapuja.


Megint nem jött össze semmi. Még mindig itthon. Ismét Vasas. Állítólag 300 misit kérnek értem. Érek is legalább annyit, de ki tudja ezt kifizetni? Borzasztó őszünk volt, de legalább a digót elzavarták. Bandi bá’ az új edző, ő meg azért ismeri a dörgést… Megint hosszabbítottam a Vasassal? Már magam sem tudom. Új tulajdonos jött. Elegem van ebből, itt hagyok csapot-papot. Szerettem itt játszani, mert máshol nem lehettem volna ekkora király ilyen kényelmes teljesítménnyel, de a szurkolók kezdenek rámszállni, úgyhogy nyáron elpályázok innen. Kiábrándultam. Nem lesz külföld, legfeljebb Ciprus. De az is lehet, hogy ősszel a Fradiban gálázok. Forintokért.

A szerkesztőségbe nemrég érkezett a hír, hogy Lázok átment a bundáskettes MSV Duisburg orvosiján, és alá is írta egyéves szerződését.

~o~

Diósgyőr - Rákóczi 1-0
Sisa Pista a bakonyi betyár. Valahogy innen indult volna egy kacifántos, dominánsan szóviccen alapuló mondandó, merthogy Sisa Tibor, és Somogy egy Balaton közbeiktatásával majdhogynem Dél-Bakony. A történelemből ismert Rákóczi bűnbocsánata a betyároknak, Borsod is dimbes-dombos, és valahol itt kavarodtunk bele. Kákóczki István

Vasas - Videoton 1-2
Egy Sousa fejes legalább van a két csapat között. Jován Róbert

ZTE - Kecskemét 1-8
Annyi biztos, hogy lesz gól, és az is, hogy sok, mi azonban mégsem merünk elszakadni túlzottan a realitásoktól. Fujsz Ferenc

Honvéd - Újpest 2-0
Nyerünk! (bocs) John Moses

Haladás - Pápa 1-1
A Tatabánya jelenleg vezeti az NB2 Nyugati csoportját, és ha minden összejön, akkor jövőre három olyan csapat is lehet az első osztályban, ahol Bíró Péter tulajdonos volt/van. A leszről egyelőre nem született döntés, de ahogy látjuk, jelenleg jól érzi magát Pápán, Véber Gyuri pedig szállítja ehhez az eredményeket, valamint Ferenczi Pistát. Simeon Stevica

Pécs - Siófok 1-0
Az újpesti vereség csak kisiklás lehetett, a Pécs stabilan és teljesen random módon képes hozni az egygólos győzelmeket, ahogy most is. Dél-Dunántúl harmadik számú rangadója. Lutz Jakab.

Debrecen - Paks 2-1
Lassan harmadtávnál tart a bajnokság, így le lehet írni, a Debrecen visszatért a bajnoki címért hajtók közé, míg a Paks bemutatta, hogy egy jó éve bármelyik kiscsapatnak lehet, ha az nem a Szolnok mondjuk. Ulveczki Zoltán

Győr - FTC 1-0
A Fradi egész pontosan 17 pontra van a Győrtől, tehát fordulónként nem egész pontposan két pontot vernek saját magukra, vagy ez ETO rájuk, de ez ugyanúgy mindegy, mint ahogy az is irreleváns, hogy ki ül a Fradi padján, mert Döme is épp csak átlag feletti ebben a mutatóban. Ivanics László

Egyszerűsített tippszelvény:
DVTK - Kaposvár
Vasas - Videoton
ZTE - Kecskemét
Honvéd - Újpest
Haladás - Pápa
Pécs - Siófok
DVSC - Paks
Győr - FTC

További statisztikák.

65 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr93229595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Louis007 2011.09.15. 18:24:52

DVTK - Kaposvár 3:1
Vasas - Videoton 2:1
ZTE - Kecskemét 1:3
Honvéd - Újpest 2:2
Haladás - Pápa 3:4
Pécs - Siófok 2:1
DVSC - Paks 3:1
Győr - FTC 0:1

Louis007 2011.09.15. 18:26:23

Ujraéledt Hanta tollja,
Nem lesz többé màs blog fogja.

:)
Bienvenu!

babvik 2011.09.15. 18:27:37

DVTK - Kaposvár 2-0
Vasas - Videoton 0-1
ZTE - Kecskemét 2-2
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 2-0
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 3-0
Győr - FTC 2-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.09.15. 18:47:21

DVTK - Kaposvár 2-3 A forduló meccse lehet, előre, Rákóczi!!!
Vasas - Videoton 0-0 Ennyit tudnak.
ZTE - Kecskemét 4-1 Szivics tökön rúgja Pruknert, majd rettenetesen elveri a 4. jv-t és végleg lemond. Prukit hárfás angyalok hada kíséri a kék-fehér mennyekbe.
Honvéd - Újpest 0-1 Kurva nagy mázli, 93. percben lőtt gól (nem tudom, ki lövi, nem érdekel, kik játszanak a dózsában) Danilo lő 4 kapufát, cikoria 14.000.000 forintos telefonszámlát csinál, hogy minden megmozdulást kiposztoljon a tumblijára, majd a végén infarktust kap, de Supka Attila szívmasszázzsal megmenti.
Haladás - Pápa 2-0 Haladás=Pápa??? A reformátusok fel vannak háborodva. A Rohoncziból újra bevehetetlen erőd lesz Aczél Zoli az Olimpiából, biliárdozás közben telón nyomja az edzői utasításokat. Oross Marci és Kenő hanyag eleganciával a 67. és a 68. percekben elintézik a meccs lényeges kérdéseit.
Pécs - Siófok 0-1 Alexandra sem nő az égig.
DVSC - Paks 2-2 A forduló másik nagy meccse, a felCZUKKolt atomvárosiak (igazán köszönöm, hogy használhattam a magyar sportújságírás leggyalázatosabb közhelyeit) 1-0-ás égés után a második félidőben fordítanak, de aztán jön kulibali (vagy ki is most a loki aktuális négere?) és egyenlít. Senki sem elégedett.
Győr - FTC 0-9 0-6 után Döme is beszáll, és rúg egy mesterhármast. "na, tegnap nem tésztát kajáztam"- böfög egy fröccsszagút (keceli kadarka) a sporttévé riporterének arcába.

Cunning Linguist 2011.09.15. 19:38:16

DVTK - Kaposvár 2:0
Vasas - Videoton 1:2
ZTE - Kecskemét 1:0
Honvéd - Újpest 3:2
Haladás - Pápa 1:2
Pécs - Siófok 1:0
DVSC - Paks 3:0
Győr - FTC 1:1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.15. 19:54:50

@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron): abban biztos lehetsz, hogy tumblira ki fognak kerulni kepkent az orom percei. danipaci ket tizijevel alazunk :)

spinyokiraly 2011.09.15. 20:20:55

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 2-1
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 2-0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.09.15. 20:38:23

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 2-0
Honvéd - Újpest 1-0
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 2-0
DVSC - Paks 0-1
Győr - FTC 1-0

Artie 2011.09.15. 20:51:43

DVTK - Kaposvár 2-0
Azért csak ennyi, mert 10 diósgyőri ennyire képes csak.

Vasas - Videoton 0-3
Bohócliga 1. tétel, új edzővel jól megy a csapatnak. Három lefejelésgóllal kezd a ma még ismeretlen mester.

ZTE - Kecskemét 3-2
Ez után nem kell Szivicsnek lemondania. Küldik.

Honvéd - Újpest 2-2
Rájöttem, hogy több döntetlent kell tippelnem, mert ha az bejön, eleve 3 pont. Más okom nincs rá.

Haladás - Pápa 1-1
Az már milyen, hogy erre az eredményre mondhatják Pápán, hogy ez ám a haladás, de Haladáson nem, hogy ez ám a pápa?!

Pécs - Siófok 2-1
Elmentek a német turisták, újra fogy a könyv a Balaton-parton.

DVSC - Paks 2-0
Nem emiatt kerül az élre az ETO.

Győr - FTC 4-1
Hanem emiatt.

Futó Lada 2011.09.15. 21:06:42

DVTK - Kaposvár 2-1
A riói Megváltó-szobor mintájára, az Avas tetejére kerül Budovinszky szobra, miután újabb gólt szerez, ám ezúttal fejjel. A tervezett szobor némi aggályt vet fel, mert a környéken a mezőgazdasági repülők kénytelenek lesznek kerülni Sárazsadány felé

Vasas - Videoton 2-1
Sousa a hétközi lefejelős produkciójával próbálkozik, de Urbán Flóri azért nem nyeretlen kétéves ebben a témakörben, így csúnya égés lesz a vége..a Kómától nem látja, hogy a csapatának is. Tóth Bazsi bmutatkozik a Vidiben, az ő góljával nyer a Vasas.

ZTE - Kecskemét 1-0
Töki és Vujovic kupát nyert tavasszal a KTE színeiben, ismerik a védelem gyenge pontját. Simon egerszegi kölcsönjátékos, Litsingi büntiben...és hát egy Lencse nem csinál nyarat

Honvéd - Újpest 1-3
Vannak események amit semmilyen logikus érvvel nem lehet alátámasztani..ez ilyen..ha Danilo fölélövi a büntetőt, akkor megértitek..

Haladás - Pápa 1-1
Halmosi és Kenő bármikor összehoz egy gólt.

Pécs - Siófok 4-1
Bajzát mesterhármast rúg. Ha így lesz, akkor Én megmondtam.

DVSC - Paks 3-1
Ez a Paks , nem az a Paks.

Győr - FTC 1-2
"Ha ott a lehetőség, be kell rúgni"

LionOfZion 2011.09.15. 21:29:50

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 0-4
Honvéd - Újpest 1-2
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 4-1
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-0

Zyk 2011.09.15. 21:57:41

DVTK - Kaposvár 2-0

Vasas - Videoton 0-1
Fejesgóllal...

ZTE - Kecskemét 2-2
Drukkolok Pruknernek, de azt sem akarom, h Szivics infarktust kapjon.. izgalmas meccset vizionálok

Honvéd - Újpest 1-2

Haladás - Pápa 2-0

Pécs - Siófok 2-0
Én akkor is a Siófokot vizionálom kieső helyre

DVSC - Paks 3-0
Mert most már muszáj magabiztosan nyerni...

Győr - FTC 1-2
Döme irányítása alatt veretlen marad a fradi az év végéig... vagy nem

Kanda 2011.09.15. 23:16:35

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 0-3
Honvéd - Újpest 0-1
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 3-1
DVSC - Paks 3-2
Győr - FTC 1-0

Piazza Parenzo 2011.09.15. 23:18:07

A múlt heti szégyenteljes szereplés után próbálok picit javítani

DVTK - Kaposvár 3-1
Egy csokigyár nekem szimpatikusabb, mint egy cukorgyár.

Vasas - Videoton 1-3
A SportTV a mérkőzés utáni interjúhoz kénytelen leszerződteti a BBC Top Gear című műsorából ismert Stiget, mivel egy Paolo Sousa interjút már csak ő hajlandó bevállalni, természetesen inkognítója megőrzése miatt ő is csak a megszokott sisakjában.

ZTE - Kecskemét 1-1
Szivics a meccs végén újra lemond - csak úgy megszokásból. Szerintem Torgyán Józsefnek ő lehet a kedvenc edzője.

Honvéd - Újpest 2-2

Haladás - Pápa 2-2
Bírót még meccsen ennyire nem szidtak. Csak nehogy a játékvezető magára vegye...

Pécs - Siófok 1-2
Az Aranypart új versenyzője: Alexandra, a könyvmoly.

DVSC - Paks 2-0

Győr - FTC 3-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.15. 23:34:31

DVTK - Kaposvár 3-1
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 1-2
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 2-1
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 4-1
Győr - FTC 2-0

Kifli007 2011.09.16. 00:11:30

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 0-2
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-0

setzer 2011.09.16. 04:45:36

DVTK - Kaposvár 3:1
Vasas - Videoton 1:3
ZTE - Kecskemét 3:1
Honvéd - Újpest 3:1
Haladás - Pápa 3:1
Pécs - Siófok 3:1
DVSC - Paks 3:1
Győr - FTC 1:3

vidi-master 2011.09.16. 06:49:03

Diósgyőr - Kaposvár 2-1

Vasas - Videoton 0-2

Zalaegerszeg - Kecskemét 2-1

Honvéd - Újpest 1-1

Haladás - Pápa 2-1

Pécs - Siófok 1-1

Debrecen - Paks 2-1

Győr - Ferencváros 1-1

VGL 2011.09.16. 07:52:23

DVTK - Kaposvár 2-1 Aki diósgyőri!
Vasas - Videoton 0-1 Urbán Flóri megmutatná Sousának, de csak egy bemutatásra futja.
ZTE - Kecskemét 1-0 Szivics a meccs után lemond, Prukner pedig majdnem megkönnyezi az első győzelmet.
Honvéd - Újpest 1-1 Micsoda rangadó lehetne, de nem lesz.
Haladás - Pápa 2-1 Marics nem köt bele egy csapattársába sem, helyette Halmosit rúgja majd agyon piros kártyát érően.
Pécs - Siófok 1-0 Horváth Zsoltnak jósolok egy gólt, már régen köszönt be.
DVSC - Paks 3-1 Múltkor csak lassított a Loki.
Győr - FTC 2-0 Az igazság pillanata. Détári nem bírja megemészteni a vereséget, és a meccs után kikér egy kisfröccs, Unicum kombót a büfében.

crossb 2011.09.16. 08:17:05

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 0-3
Honvéd - Újpest 2-1
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 4-1
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-0

christvhu 2011.09.16. 08:43:22

DVTK - Kaposvár 3-1
Vasas - Videoton 2-2
ZTE - Kecskemét 0-2
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 1-3
Pécs - Siófok 2-0
DVSC - Paks 4-2
Győr - FTC 5-2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.16. 09:02:12

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 2-1
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 2-1
DVSC - Paks 2-1
Győr - FTC 2-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.16. 09:04:59

Zigi tippjei:

DVTK - Kaposvár 2-0
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 0-2
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 3-1
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 1-1
Győr - FTC 3-1

Zigi annyit írt még az e-mailben, hogy Excel hétfő estére várható.

Dide_ 2011.09.16. 09:17:00

DVTK - Kaposvár 3:2
Vasas - Videoton 1:2
ZTE - Kecskemét 2:1
Honvéd - Újpest 1:1
Haladás - Pápa 2:2
Pécs - Siófok 3:0
DVSC - Paks 4:1
Győr - FTC 3:2

phm 2011.09.16. 09:26:32

DVTK - Kaposvár 1-0
Vasas - Videoton 0-2
ZTE - Kecskemét 1-3
Honvéd - Újpest 2-1
Haladás - Pápa 3-2
Pécs - Siófok 0-0
DVSC - Paks 1-1
Győr - FTC 1-1

puttoka · http://kecskemetite.multiply.com 2011.09.16. 09:27:31

DVTK-Kaposvár 2-1
Vasas-Videoton 1-2
ZTE-KTE 1-2
Honvéd-Újpest 1-1
Pécs-Siófok 1-1
Haladás-Pápa 2-2
DVSC-Paks 1-0
Győr-FTC 1-1

Koori 2011.09.16. 09:31:18

DVTK - Kaposvár 1-2
Vasas - Videoton 0-2
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 2-1
Pécs - Siófok 0-0
DVSC - Paks 1-1
Győr - FTC 3-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.16. 09:37:20

@Black Lotus: ziginek hatalmas koszonet az excelekert, eselyem se lett volna ra az elmult ket honapban.

fran7 2011.09.16. 09:44:00

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 3-1 Nálunk több lefejelő edző van. S még pályát is neveztünk el róla.
ZTE - Kecskemét 1-2
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 1-0
Pécs - Siófok 2-2
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 3-0

na73 2011.09.16. 09:56:45

DVTK - Kaposvár 1-1
Vasas - Videoton 0-1
ZTE - Kecskemét 0-0
Honvéd - Újpest 2-0
Haladás - Pápa 2-0
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 1-0

csak.a.meccs 2011.09.16. 10:36:52

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 0-2
ZTE - Kecskemét 3-1
Honvéd - Újpest 2-0
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-1

bmiky31 2011.09.16. 10:57:31

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 2-1
Honvéd - Újpest 1-0
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 2-1
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 1-0

2011.09.16. 11:43:16

DVTK - Kaposvár 3-0
Vasas - Videoton 1-0
ZTE - Kecskemét 0-2
Honvéd - Újpest 0-0
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 0-1
DVSC - Paks 4-0
Győr - FTC 0-1

kétballáb 2011.09.16. 11:51:29

DVTK - Kaposvár 2:1
Vasas - Videoton 1:2
ZTE - Kecskemét 1:0
Honvéd - Újpest 3:2
Haladás - Pápa 1:1
Pécs - Siófok 1:0
DVSC - Paks 3:1
Győr - FTC 2:1

lelkesamatör 2011.09.16. 12:14:45

DVTK - Kaposvár 1-1

Budovinszky lábát "Szent Bal" néven vitrinben őrzik majd meg a diósgyőri várban.

Vasas - Videoton 0-1

Borbola Bence pénzfeldobással akarta eldönteni, hogy pogácsát, vagy krémest egyen-e VIP páholyban. Vesztére Sousa éppen hallotta A "fej vagy írás" kifejezést, és neki nem hiányzott egy munkáját becsmérlő cikk...

ZTE - Kecskemét 3-2

Prukner már részmunkaidős állás után nézelődik a zalagereszegi gimnáziumokban.

Honvéd - Újpest 1-1

A francia másodosztály kiemelt figyelmével kísérve.

Haladás - Pápa 2-0

Megérkezett a Pápavonat, de sajnos Pestre.

Pécs - Siófok 2-1

A szofi cigi szagát sem lehet baracklével semlegesíteni.

DVSC - Paks 3-1

A debreceni játékosok már a kazahsztáni üdülőhelyket nézik.

Győr - FTC 2-1

Détári kedvéért kijön az új alkoholmentes Győri Kevert Light.

teddypicker 2011.09.16. 12:41:53

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-3
ZTE - Kecskemét 2-2
Honvéd - Újpest 1-2
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 2-1

snowblind 2011.09.16. 13:15:24

DVTK - Kaposvár 1-2
Tibor vagyok, de hódítani akarok

Vasas - Videoton 1-1
Viktor és Marika

ZTE - Kecskemét 2-1
Vitéz László

Honvéd - Újpest 2-1
George a dzsungelben

Haladás - Pápa 2-1
Csalóka Péter

Pécs - Siófok 3-1
Lúdas Matyi

DVSC - Paks 2-1
Szimat Szörény, a szupereb

Győr - FTC 2-2
Tűrhető Lajos

vérfarkas 2011.09.16. 13:22:02

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 1-0
Honvéd - Újpest 0-0
Haladás - Pápa 2-0
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-1

979122 2011.09.16. 13:49:38

DVTK - Kaposvár 2-0
Vasas - Videoton 1-0
ZTE - Kecskemét 1-0
Honvéd - Újpest 0-0
Haladás - Pápa 3-0
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 2-0*
Győr - FTC 0-1

* a Paks rájött, h messze van Kazahsztán

JESTER 2011.09.16. 13:57:25

DVTK - Kaposvár 2:1
Ennyivel szélesebb a Tisza a Kaposnál.

(Amúgy innen is üdv a Trénernek!)

Vasas - Videoton 1:1
Megfejelve Borbola
(feje s nem a tompora)
gondolkozhat immár Sousa
hogy kerültem ilyen szószba'?

ZTE - Kecskemét 1:1
Prukner MÉG nem eléggé, Szivics MÁR nem eléggé...

Honvéd - Újpest 1:3
Mert az nem létezik hogy esélyesként a harmadik fővárosi vetélytársat is alázzuk.

Haladás - Pápa 2:1
A szombathelyi ultrák szidják a bírót. Meg a Bírót.

Pécs - Siófok 1:1
Ejj, de tré meccsen.

DVSC - Paks 3:1
Köszörüli Kondás Eli a csorbát.

Győr - FTC 2:1
Döme szerződést szeg este 11-kor az Ady presszóban (pedig szar a csapolt Sopronijuk).

godot 2011.09.16. 14:27:37

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 2-3
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 2-1
Győr - FTC 2-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.09.16. 14:36:14

DVTK - Kaposvár 2-0
Hazai pálya, egy kiállítás.

Vasas - Videoton 1-1
Jován is jól fejelt, na de nomen est omen, Coco-Aires! Tényleg, ha ma játszana, és Meye a gaboni vipera, ő mi lenne, Fekete Retek?

ZTE - Kecskemét 1-2
Ideje lenne egyszer nyerni Zegen.

Honvéd - Újpest 1-1
Megtört a lendület. Mindkét oldalon.

Haladás - Pápa 2-1
Vébernek nincs papírja róla, hogy nem iszik. Következtetés?

Pécs - Siófok 1-0
Niederbacher is jól fejelt, ha így írják egyáltalán, nem nézek utána, csak beugrott a neve.

DVSC - Paks 2-1
Irány a bajnoki cím!

Győr - FTC 3-1
Be kell rúgni, be kell rúgni! - hangzik fel a kiáltás a kispadok környékéről, Döme tagad.

kissbélajózsi 2011.09.16. 15:30:30

DVTK - Kaposvár 3-2
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 1-3
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 1-0
Pécs - Siófok 0-0
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 3-2

housemd 2011.09.16. 15:49:56

DVTK - Kaposvár 2:1
semmi nem jut eszembe. ilyen is ritkán van

Vasas - Videoton 2:1
feje bezúzva, farka behúzva, sousa elhúzza.

ZTE - Kecskemét 2:3
mert kell Szivics a Kecskemétnek, mint frankhiteleseknek a kormánykommüniké

Honvéd - Újpest 2:2
parázs csatában.

Haladás - Pápa 0:1
a Biródalom visszavág.

Pécs - Siófok 2:1
köszönöm Lutz Jakab szellemének felidézését...

DVSC - Paks 4:1
a meccs után a játékosok pihentetőmedencébe kerülnek a kettes reaktor mellett.

Győr - FTC 1:0
a jeti visszatér.

dr. Wilbur Swain 2011.09.16. 15:50:44

DVTK - Kaposvár 3-2
Vasas - Videoton 0-2
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 1-2
Haladás - Pápa 2-1
Pécs - Siófok 0-1
DVSC - Paks 2-1
Győr - FTC 1-0

TomAce 2011.09.16. 16:09:45

DVTK - Kaposvár 2-0
Tisza Tibi duplázik, meccs után Torghelle is aláírja a szerződését
Vasas - Videoton 1-2
A Vidi mindkét gólját fejjel szerzi
ZTE - Kecskemét 0-4
Pruknert egy szurkoló fojtogatja a végén, a nyakára tekert Zete sállal
Honvéd - Újpest 1-1
Elfáradtak a srácok a nagy lendületben, jöhetne már a téli szünet
Haladás - Pápa 0-0
Izgalmas meccsen, melyet kettesre osztályos a szaklap
Pécs - Siófok 1-1
A meccsre kilátogató Dr. Brezniczkyt egy igazi és egy öngóllal köszöntik a pécsi játékosok
DVSC - Paks 4-0
Atomjaira hullik a vendégcsapat
Győr - FTC 1-1
Döme szerződésben vállalta, hogy nem iszik, de a gurulós infúzió miatt nem engedik a kispadra ülni. A csapat szolidaritásképp szintén nem iszik egy kortyot sem a meccsen, így két perccel a vége előtt egyenlít a Győr a kitikkadt fővárosiak ellen

Cicaprocc 2011.09.16. 16:13:21

DVTK - Kaposvár 2-2
Vasas - Videoton 2-1
ZTE - Kecskemét 3-0
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 0-1
Pécs - Siófok 0-2
DVSC - Paks 1-1
Győr - FTC 2-1

slowmotion 2011.09.16. 16:18:45

DVTK - Kaposvár 1:2
egyszer úgyis bejön

Vasas - Videoton 1:2
egyszer ez is

ZTE - Kecskemét 2:1
Tököli Kupa, döntő. gólszerzők: Tököli (2), ill. Tököli (öngól)

Honvéd - Újpest 2:0
legalább nem tart sokáig az út hazafelé

Haladás - Pápa 1:0
kár, hogy Vébernek már nem hosszú a sérója, pedig hatalmas összecsapás lehetne Aczéllal...

Pécs - Siófok 1:1
mert ez pont így jó nekünk

DVSC - Paks 2:1
semmi frappáns nem jut eszembe. ez most az én hibám, vagy a két csapaté?

Győr - FTC 1:0
csak hogy ne szaladjon el a ló Dömével

Ond vezér 2011.09.16. 16:21:49

DVTK - Kaposvár 3-1
Vasas - Videoton 0-3
ZTE - Kecskemét 1-3
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 2-0
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 1-2
Győr - FTC 1-1

1116001 2011.09.16. 16:22:11

DVTK - Kaposvár 1-0
Vasas - Videoton 1-2
ZTE - Kecskemét 1-3
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 1-0
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 2-1

Géza 2011.09.16. 16:45:57

DVTK - Kaposvár 1-1
Vasas - Videoton 1-1
ZTE - Kecskemét 1-0
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 1-1
Pécs - Siófok 2-0
DVSC - Paks 1-1
Győr - FTC 2-0

/budo/ 2011.09.16. 17:38:20

DVTK - Kaposvár 2:1
Vasas - Videoton 2:2
ZTE - Kecskemét 1:3
Honvéd - Újpest 1:3
Haladás - Pápa 2:1
Pécs - Siófok 2:1
DVSC - Paks 2:0
Győr - FTC 3:1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.16. 18:06:39

DVTK - Kaposvár 2-1
Vasas - Videoton 2-2
ZTE - Kecskemét 1-0
Honvéd - Újpest 2-2
Haladás - Pápa 0-1
Pécs - Siófok 2-2
DVSC - Paks 3-3
Győr - FTC 0-2

mt85 2011.09.16. 18:58:42

DVTK - Kaposvár természetesen lemaradtam
Vasas - Videoton 0-1
ZTE - Kecskemét 1-1
Honvéd - Újpest 1-1
Haladás - Pápa 2-1
Pécs - Siófok 2-1
DVSC - Paks 2-0
Győr - FTC 1-2

christvhu 2011.09.16. 21:01:00

volt már ennyi telitalálat? 2-1 ,,,

Stefan Derrick 2011.09.17. 02:41:12

DVTK - Kaposvár ...
Vasas - Videoton 2-1
ZTE - Kecskemét 2-3
Honvéd - Újpest 2-1
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 2-1
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 3-0

sirsteve 2011.09.17. 16:33:58

Honvéd - Újpest 4-0
Haladás - Pápa 2-2
Pécs - Siófok 1-1
DVSC - Paks 3-1
Győr - FTC 0-1

slowmotion 2011.09.19. 09:27:07

ezúton üzenem annak a partjelzőnek, aki a Loki-Paks meccs végén azt a lesgólt nem lengette be, hogy emiatt az egy pont miatt egyszer még benézek hozzá, és akkor, amikor a legkevésbé számít rá. két nappal a lófej után, hajnali kettő óra huszonhét perckor, az erkély felől.

christvhu 2011.09.20. 09:35:18

Jester és Spinyokirály 28 pontja azért nem semmi!!!!

JESTER 2011.09.20. 17:18:46

@christvhu: ja , én már csak ilyen vagyok! 2 évig altatok, aztán beverem a 28 pontot a sok 5 meg 7 után : )
Utoljára 2007 őszén hasítottam ekkorát, nyertem is egy lipcseis pólót sámánéktól - micsoda idők voltak :D

Gondolom jövő héten megint lövök egy kövér 4 pontos tippsort...

spinyokiraly 2011.09.20. 23:26:18

@JESTER: Mikor egyszer 27 pontot értem el, abban a félévben már talán nem is volt több két-számjegyű eredményem.
Félek a következő fordulótól. Előfordult már teljes tippsorból 0 pont?

Zigi 2011.09.21. 00:44:00

@spinyokiraly: A tavalyi excel van elmentve, abban 14 esetben fordult elő, hogy valaki teljes tippsorból nulla pontot szerezzen, volt olyan forduló, ahol négyen is nulláztak. De már idén is volt egy ilyen bravúr.:)
süti beállítások módosítása