HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Megtáltosodó Tinicsatárok Köre - NB2 Nyugati csoport, 6. forduló

2011.09.27. 15:48 Bastille

Az MTK visszaállt az élre, így Garami apánk újra messze tekinthet, a Gyirmót pedig visszatért a nagyok közé, ugyanis volt edzőjüket, Kipu bácsit vereséggel köszöntötték régi-új csapatának élén és talán még egy csík ezüst Marlborot is adtak neki, némi jelzés értékkel. Gólt szereztek a dunaújvárosiak végre, és mi is apró reformok előtt állunk. Mostantól hétfő-kedd ritmusban olvashatjátok a legjobb liga összefoglalóit, csütörtök-péntek ritmus pedig a beharangozókban és tippelős jókedvetekben teljes napotokat fogja gazdagítani.

Kozármisleny – MTK 3-5 Már-már baráti összecsapásra került sor a forduló egyik rangadóján, több okból is. Garami mester szinte szűkebb pátriájába tért vissza, ugyanis gyermekkorában Szalon sörgőzös helyeken kergethette a legtökéletesebb ballonkabátokat, sőt a hazaiak mestere, Márton Gábor Pécsen még játékosa is volt. De a két mester nem parolázhatott az oldalvonalnál, hisz Márton Gábort október 16-ig eltiltották a kispadoktól az MK meccsen történt incidens miatt. Ehhez még hozzá vesszük, hogy a mislenyiek 13 hónapja veretlenek hazai pályán, így aztán tényleg kiváló mérkőzésre számíthattunk. Kanta már a negyedik percben megszerezte a vezetést egy pöpec kapáslövésből, majd Nagy lőtte ki a pipát, 1-1. Aztán Rácz szivatta szanaszét a kék-fehéreket és lőtte el a rövid alsóba, 2-1 a hazaiaknak a félidőben. A második játékrész első nyolc percében visszavette a vezetést az MTK (Nikházi, Frank), de Ato egyenlített a 66. percben és ezután következett a fordulópont. A 70. percben Rácz tizenegyest hibázott, joggal küldték a kurvaéletbe a pillanatot a hazai szurkolók. Ezután pedig a törvényszerű vendég gólok következtek, Garami mester cseréje, Tischler a 78., Wolfe pedig a hosszabbításban állította be a remek mérkőzés végeredményét.

 
Gyirmót – Tatabánya 1-0 Közhellyel szólva, a forduló rangadója ez a meccs. De unalmasra sikeredett, mint Harrach Péter mikor viccet mesél. Küzdelmes mérkőzés volt, sőt taktikus. Muhaha. Meg közepes iramú is volt a találkozó, aminek végén a hazaiak örülhettek, hisz találtak egy gólt és legyőzték a jó erőkből álló vendégeket. És a gólszerző is mennyire közhelyes, Tóth Norbertnek hívják, egy rossz hazaadást követően labdát szerzett és eldöntötte ezt a tipikusan egy gólos mérkőzést.
 
Ajka – Paks 1-1 A Paks még vár az első győzelmére, bár vezettek az első félidőben. Lengyel Ferencék atomvédelme, vagy más néven megszervezett védelme elég jó ahhoz, hogy versenyben legyenek a bentmaradásért és bár tudjuk jól, hogy az ajkaiak támadósora ezen a szinten a jobbak közé tartozik, mégis meddők voltak, és a 25. percben Racskó gólja után kicsit össze is csinálhatták magukat, hogy most fognak kikapni, mikor vezetik a tabellát?!? Aztán tovább erölködtek és egy tizenegyesből Mihalecz kiegyenlített, de lecsúsztak az első helyről.
 
Budaörs – FTC II 2-1 Gyors meg kell jegyezzek valamit! A Fradi honlapja a második csapatot semmibe vesszi, se hírek, se semmi! A Groupamáéktól kérjetek már néhány bélást, hogy informálódjunk Lipcsei Murinnyó és Ebedli mester korszakalkotó taktikai húzásairól. Mert ezen a meccsen már az 5. percben 1-1 volt az állás. Csobánki szorongatott helyzetből lőtt gólt, majd Gárdos egyenlített. Aztán semmi. Végül a 40. percben a budaörsi munkatárs, Kollega Krisztián lőtte a védőbe a labdát, de újfent próbálkozhatott, ezúttal sikerrel. A második játékrészben aztán bekeményített a Fradi és a szintén kemény budaörsi kapufára lőtték a helyzeteket, meglett az idei első budaörsi győzelem. Gratulálunk!
 
Dunaújváros-Pálhalma – Veszprém 1-2 Több szempontból is érdekes meccset játszott a két csapat. A hazaiak megszerezték az első góljukat, a veszprémi szinten kiemelkedő Thiago az első kék-piros gólját szerezte és mindannyiunk Molnár Zoltánja, az NB2 tetovált istene hazatérhetett kezdeti sikerei helyszínére. A 4. percben Alex, a veszprémi kulibali harcolta ki és rúgta be a tizenegyest, majd Thiago, a bakonyiak másik feketepákója vezette fel középen a labdát és rúgta szét a bal felsőt. Ezután, mint idén oly sokszor a Veszprém elhagyta magát, átadta a területet, hagyta az ellenfelet focizni. Jött is az idei első hazai gól, az egzotikus nevű Basztovanov lőtte szabadrúgásból. Majd pedig a dunaújvárosi mezőnyfölény, Salamon vérgőzös reklamálása és sárga lapja, egy meg nem adott gól, néhány ideje korán elhaló veszprémi kontra és ennyi!
 
ETO II – SZTK-Erima 3-3 Várhidi kezd egyre faszipántosabb csapatot összehozni. Múltkor a Honvéd kiejtése a kupából, most meg ez a meccs. Háromszor vezettek, iksz lett a vége, tetszetős támadójáték, sőt 0-1-től emberhátrányba is kerültek. Hovatovább a Mágnestáblák Földi Helytartója folytatná a 3-3-nál abbamaradt meccset, az ő szavaival élve ennek a mérkőzésnek még lesz folytatása, de ez nem a pályán fog végződni. Messze ér a keze, ha meg nem, hát leszedi a mágneseket és megdobálja a partjelzőt vagy az MLSZ székház első emeleti budi ablakát.

 
Videoton-PFLA – Sopron 0-0 Hartyáni Gábort tudom ide citálni, ő meg már nem győzi saját magát. Csak ismételni tudom magam, gól nélkül nem lehet nyerni. Raymond Domenech hisz még maximum abban, hogy gól nélkül is lehet közönséget szórakoztatni, de ehhez kell egy csipetnyi ezotéria plusz néhány bon mot.
 
BKV Előre – Bajai LSE 1-0 Hiába állt fel négy csatárral a Baja, a békávésok így is hozták a meccset. Pedig még Vezér Ádám is sérült, persze bajai oldalon még többen a sérültek listáján. Sok párharcot nyertek meg a hazaiak, akik végül egy pontrúgásból szerezték meg a győztes gólt. Meg kell említsük még Szapor Gábor összegzését, aki a hétről-hétre csodás mestermérlegekkel szórakoztat el minket. Az ő szájából a szavak, mint apró morzsák az ebédlőasztalról, potyognak elénk, hogy azokat felcsipegetve teljünk meg a magyar fodball csodás mibenlétével.
 
 
 
A labdarúgás értelme a mérkőzés, a mérkőzés értelme a játék, a játék értelme a gól!

 

 

  

1 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr883260354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.09.30. 11:31:14

Még kb. 20 percig vagyok gépközelben, így beírom ide a tippjeimet. Ha elfogadjátok, köszi, ha nem, megértem.

SZTK-Budaörs 2-0
FTC II-Videoton II 2-1
Sopron-BKV 1-1
Baja-Gyirmót 1-2
Tatabánya-Ajka 2-1
MTK II-Dunaújváros 5-0
Veszprém-Győr II 1-0
Paks II-Kozármisleny 0-2
süti beállítások módosítása