HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

8. Labdabiztos Kupa

2011.11.02. 13:15 Futó Lada

Immáron 8. alkalommal adatik meg a lehetőség, hogy mindenki szabadjára engedje a benne szunnyadó Verebes - mágust, és saját csapata élén próbálja megszerezni a labdarúgó-társadalom egyik legértékesebb trófeáját a Labdabiztos Kupát. Nem egyszerű, de viszont nehéz feladat ez, melynek során több komoly erőpróbát kell kiállni ( és esetleg a zrikát is a rivális managertől, amennyiben nem sikerül sárba tiporni  a csapatával együtt.)

Az érthetetlen körmondattá vadult bevezető után következzen a lényeg.

Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -  A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 29-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője - jelen esetben Black Lotus sporttárs - automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy az SZB felé, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. ( Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.
  •  ÚJ : Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).
  • ( Kiegészítő info : A szabályok elsőre elég szigorúnak tűnnek, de ez csak első látásra van így. A meccsek legtöbbje már szombat-vasárnap leköttetik. Aki belép megnézni az eredményt az vagy elfogadja a kihívást ha már jött, vagy elküldi a következő ellenfélnek, és beírja eme poszthoz...igazából semmi az egész :)  )

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. Ha hosszabb HT leállás van, akkor a Szervező-bizottság  dönt, minden más esetben jár a levonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.
  • A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag : Végh Hanta, Zigi, Futó Lada - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, megismételve az egyik alapelvünket: minden döntés a közösségé.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

Állás, sorsolás :

 

572 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr193347607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.03. 00:21:59

Már én is neveztem, semmi pénzért nem hagynám ki.

panteraAtus 2011.11.03. 06:50:22

Sziasztok! Teljesen új vagyok ebben a kupában,remélem megkapom én is a rajtengedélyt. :-) Remélem nem sértődik meg érte ha rá hivatkozom,de referenciának talán jó lesz,hogy a Black Lotussal küzdöttem egy csoportban és tőle halottam erről a kupáról.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.03. 15:04:12

neveztünk mi is! cél a 12. hely! rnr!

hatarsorompo 2011.11.03. 15:28:39

Megint megpróbáljuk, majd ügyelünk a 3+1-re.

Bruno Salazar 2011.11.03. 16:41:44

@panteraAtus: Szia! Sok sikert neked mint az első idei újonc!(de áruld már el KI A F**Z AZ A BLACK LOTUS? :D)

Idén öregedő és gyengülő kerettel, de tanácsadónak Csank Jani mellé leszerződött Bernd Schuster is, aki szemléltetni is tudja, hogy kell a rögzített szituációkat elvégezni... A stábot még R.Koeman-al szeretnénk kiegészíteni aki a lövőerő edzésében segédkezhetne...

Mindenkinek sok sikert kívánunk, de azért mert páros kiírás ne Lada nyerjen és Lotus Mester ne játsszon már döntőt megint!

laca65 2011.11.03. 17:31:34

Üdv mindenkinek! Én is itt vagyok. Az előzőben újoncként 13. lettem. Irány a 10 közé, de min. cél Zigi barátom csapatának megelőzése.

na73 2011.11.03. 20:10:49

El sem merem hinni, hogy ez már a 3. kupaindulásom... illetve egyenlőre csak a nevezésem... :-)

Paradicsom Sal 2011.11.03. 20:56:18

Nevezés megtörtént, a Vasas DH vezetősége tűkön állva várja a kupát, és reméli, hogy az előző idénybeli fellendülés tovább tart! :)

Futó Lada 2011.11.03. 21:35:48

Sporttársi üdvözletem mindenkinek! :) A jelek szerint elég gyorsan összeállhat az indulók mezőnye, két nap alatt 21 nevezés érkezett (+1 amiről fogalmam sincs kié, mert nincs kitöltve semmi)
Ebben a kiírásban eddig 1,5 "kupa-újonc" adta le a nevezését, első bálozóként Rohan lovasai Fc próbálhat majd a legjobb újoncnak járó büszke cím tulajdonosa lenni (csak erre a kiírásra vonatkoztatva eddig komoly eséllyel), míg a maradék 0,5 újonc régi motoros LB kupás, az Agytröszt brand-váltását megirigyelve az egykori Lego FC, majd Turul HC alapjaira építkezve ezúttal a jól csengő Tipográfia NyTE márkanév alatt tör majd a csúcsra Kiotop sporttárs.
Most még MK lesz 2-3 hétig, a későn kelőknek jó hír, hogy jövő hét végéig még valószínűleg biztosan lehet nevezni.

Futó Lada 2011.11.03. 21:45:12

.. a nevezett csapatok listája a poszt végén megtalálható..

(Nevezés után rögtön nem biztos hogy látszik a csapat neve, mert a googledocs 5 percenként hajlandó frissülni.)

Paradicsom Sal 2011.11.03. 22:07:49

Mi a teendő, ha nevezne két külföldi csapat, de mivel külföldiek, nem tudnak megfelelni a 3+1-es szabálynak...? Unokatestvérem és egy barátja is csatlakozna szívesen, de mivel a román bajnokságban vitézkednek, nincs magyar játékosuk.

Futó Lada 2011.11.03. 22:24:23

@Paradicsom Sal: .. az a jó, hogy minden kiírásban vannak új kérdések, amire nem készül az ember.. :)

Külföldi csapat eddig még nem szerepelt a kupában,így erre még nincs precedens.

Nyilván ha nemzetközivé duzzad a kupa, akkor egyfelől komoly respect lenne elvárni mindenhol a 3 magyar játékost - Olaf megfurcsulhatna kínjában, és megcsinálná svédben - másfelől viszont lehet úgy is értelmezni a szabályt, hogy legalább 3 hazai játékos legyen a keretben, és akkor román csapatnál román, üzbégnél üzbégre vonatkozna.
A másik része a dolognak, hogy külföldi meccsnél fizetős a túra annak aki átlépi a saját országhatárát. Nem egy nagy összeg 1 200 eFt pénz országtól függetlenül,cserébe viszont valamivel több néző lesz a meccsen, és a sima barátságos meccshez képest dupla tapasztalatot kapnak a játékosok. (Természetesen más országokban más időpontokban van a barátságos meccs, Románia esetében ez +15 percet jelent a kezdési időpontban, ez elhanyagolható)

Ha tehát az eddig nevezett csapatok hajlandóak utazni - ennek minden előnyével és hátrányával együtt - akkor elvileg megoldható a nevezés, a 3+1 szabálynál pedig eldöntésre kerül majd, hogy külföldi csapatoknál hogyan alkalmazandó.

De várjuk meg a holnapot hogy a többiek is tudjanak érdemben reagálni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.03. 23:05:35

nagy öröm, hogy újra itt lehetünk! palotán komoly tervek szövődnek, de erről Moosegger mester nem árult el részleteket... csak jelentőségteljesen az öltözőfalon díszelgő Mátyus-dombormű felé biccentett.
én úgy gondolom, nem nagy macera külföldre menni és növelné a most is várható 14. helyünk presztizsét, ha nemzetközi kupában érjük el. tudni kell pontosan a kihívás és az utazás határidejét és nem lehet probléma.

laca65 2011.11.03. 23:43:05

Bár még a 8.is "képlékeny", beszéljük majd meg együtt, de a közösség döntsön, ne csak a "a nagy 3" akiket tisztelek. Szerintem ne csak az érzelmek irányítsanak. Ez így egy jó társaság most, de várjunk, gondoljuk át, a 9. LB-re ... újabb szabályokkal. A 8. így lett meghirdetve, ez még így mennyen végig. Én mellesleg nem ellenzem, de megbeszélve, új szabályokal, legközelebbb ...

laca65 2011.11.03. 23:54:26

Érdekes, fontos, stb. felvetés a "Külföldiek"
indulása, de legyen egy LB szezonnyi időnk végigondolni, megdumálni, stb.
Nyerhet is vele az "LB"-nk, de ... Ne
veszítsen!!!

Futó Lada 2011.11.04. 00:11:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): .. kétszer is.. :)

@laca65: "a nagy 3" az hivatalosan 4 jelenleg. :) Mivel olyan kérdésről van szó ami azért erősen érinti a résztvevő csapatokat,ezért a közösség dönti majd el, ( márcsak azért is , mert ez benne van a kiírásban )hogy többségben felvállalják-e utazással, mindennel .
(A 3+1 szabály is egy felvetés után szavazással dőlt el a többség akarata szerint, és csak fokozatosan lett bevezetve, hogy hátránya ne származzon senkinek belőle.)
A SZB - mint a kiírásban is szerepel - inkább csak jelképes szerepet próbál betölteni,ritkán dönt egészen szűk körben, ha más nem is, de legalább az érintett csapatok véleményét kikérjük, és inkább csak "hitelesítjük" a többség döntését. Itt most minden csapat érintett lehet, így mindenki véleménye számít . :)

panteraAtus 2011.11.04. 08:13:48

A fene,még jó,hogy észrevettem,hogy nincs is 3 hazai futballista a keretemben. Gyorsan be kell szereznem még egyet. Nem hiába olvastam el legalább a nevezési feltételeket. :-)

Zigi 2011.11.04. 12:37:43

Nem látom akadályát külföldi csapatok indulásának. A 3+1-es szabály pedig vonatkozzon mindig az adott csapat országának állampolgáraira. Utánanéztem: a romániai barátságos meccsek, csak negyedórával kezdődnek később, mint a magyarországiak.

Zigi 2011.11.04. 12:42:03

@Zigi: Ja igen, Lada is utánanézett.)

Bruno Salazar 2011.11.05. 13:14:08

MAGYAR AJKÚ külföldiek indulását támogatom idei saját hazájának nemzeti labdarúgóinak 3+1-es szabályával, de "jövőre" (IX eLBé) szerintem a 3+1es szabály kizárólag Magyar játékosokra vonatkozzón, a nevező csapatok nemzeti hovatartozásának figyelmen kívül hagyásával! Így megmaradna az egységes szabály alkalmazása mindenkire!

Továbbá szerintem felesleges fagyasztani a kérdést egy idényen át, eddig is elég tökös volt az SZB mindent elég hamar és közmegelégedésre eldöntöttek, keresztülvittek.

Remélem ezzel az utolsó mondatommal bérelt helyem lesz a döntőben!

Szombat gyanánt mindenkinek sikeres és sérülésmentes szezonkezdést!

2011.11.05. 13:15:24

Gruppo Hordó kisebb dilemmázás után nevezett, és támogatja a külföldi csapatok indulását is (a 3+1-es szabály őshonos játékosokra vonatkoztatásával)

mivel sikerült meccs nélkül kiesnem MK-ból, ezért bármikor rajtra kész vagyok :D

laca65 2011.11.05. 21:55:47

Zigi, gondold végig..
a külföldi barátságos többet hoz a csapatnak a Hattrick ALAPSZABÁLY alapján, tegnap néztem meg a szabályt...
másként nőnek a TSI-k, egy külföldi csapat, vagy minden csoportban
,
Nézzétek meg az alapHattrricket!
Ü. Laca

laca65 2011.11.05. 21:58:37

Magyarul a magyar barátságos kevesebbet ér, mint a külföldi barátságos a hattrick alapszabály alaplyán. Ugyanakkor szeretném, ha a határon túli honfitársaink csapatai is ...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.06. 19:04:52

@laca65: Egyáltalán nem vagyok a külföldi ligákban játszó csapatok ellen, de nem értem az érvelésed.
Máshogy nőnek a TSI-k egy külföldi csapat elleni barátságoson? Én nem tudok ilyenről és nem is tapasztaltam ilyesmit eddigi három külföldi látogatásom alkalmával.

Úgy tudom, a "zászlógyűjtésen" kívül két okból mennek csapatok külföldi barátságos meccsre:
1. Tapasztalatban többet ad, mint egy magyar. Ez valóban így van, de a jelentősége elhanyagolható. A külföldi barátságoson 0,2 tapasztalati pontot kapnak a játékosok, a magyaron 0,1-et (a bajnoki ugye 1 egész tapasztalati pontot ad). Nagyjából 26-28 pont kell ahhoz, hogy a játékos tapasztalata szintet lépjen, a 0,2 tehát ugyanúgy töredékértékű, mint a 0,1 (bár jobban mutat, az tény).
2. Makacsul tartja magát a közhiedelem, hogy sokkal jobban fizet. Ami igaz is, ha nem vesszük figyelembe, hogy költséges. Én a szezonvégi finn kirándulásért 2.062 e Ft bevételt kaptam, amellyel szemben állt az 1.200 e Ft utazási költség, a számlanövekmény tehát 862 e Ft volt. Összehasonlításul: az előző két hétben a Bastille LSE ellen 1.168 e Ft, míg az LB-Cup döntőjén az NLNS ellen 1.676 e Ft jött be, csak éppen nem volt semmilyen költségem. Ergo a három meccs közül anyagilag pont a külföldi túra volt a legkevésbé jó.

Mindezzel együtt: részemről nincs akadálya, hogy külföldi ligákból jöjjenek csapatok.

@Bruno Salazar: egyetértek azzal, hogy egy szezonos türelmi idő után magyar játékosokból legyen három annál a csapatnál, amelyik az LB-ben indulni akar. Hiába no, néha még a Senhorral is meg lehet találni a közös nevezőt. ;)

Futó Lada 2011.11.06. 19:47:51

@Black Lotus: "számlanövekmény tehát 862 e Ft volt...míg az LB-Cup döntőjén az NLNS ellen 1.676 e Ft jött be" ...
Nyilván az olasz válogatott franciák elleni vb-döntőjét is többen látták mint a magyarok elleni meccset, és több volt a TV bevétel is... egy LB kupa-döntő nem összevethető egy barátságos zsíroskenyér-túrával.. :)

komolyra fordítva a szót :
A tapasztalat-szerzés nem elsődlegesen az LB kupa meccsein történik, hiszen a 10 forduló alatt összesen annyi tapasztalatot kap az aki minden meccsen pályára lép, mintha játszana egy - azaz 1 - bajnokit. Ha a mezőnyben lesz 2 külföldi csapat, akkor a lebonyolítástól függően maximum összesen 3x kerülhet velük szembe valaki , ami 0,3 eltérés... erre mondaná Hanta mester, hogy statisztikai hibahatáron belül van az eltérés, ez inkább a külföldi csapatnak üzlet, mert szinte minden meccsen dupla XP-t kap.
Ami az anyagiakat illeti, az valószínűleg kb 70%-ban minimális ráfizetés annak aki utazik - országtól függetlenül. Egy-egy meccs bevétele kb. 700-1600 eFt, az utazás 1200 eFt. A különbözet legrosszabb esetben is annyi, mint egy játékos átadólistára-rakása.

A HT bajnoki rendszere miatt az azonos osztályban szereplő csapatok országonként hasonló módon rendeződnek sorba, tehát ugyanannyi V-VI VII-es osztály van mindenhol,így a saját országában pl 9873. hely összevethető a hazai 9873.hellyel. Ha ez alatti osztályban szerepel a külföldi csapat, akkor bérelt helye lesz a kiemelési lista végén.

Salazar's sporttárs javaslatát is felírjuk a listára. A másik javaslata, ami a döntőre vonatkozik, vita tárgyát képezi a mai napig is. Bár az eddigi 7 döntőből 4x biztosítódott számára a lehetőség a végső győzelem kivívására, sajnos azt kell mondanom, hogy a 8/5-ös mérleghez, kevés az egy feldobott javaslat, továbbra is a 3 rekesz sör/negyeddöntő árfolyamon tudjuk csak feldolgozni az igényt... :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.06. 22:20:25

nem világos, hogy egy külföldi ligában induló csapatnak miért kell egy szezon után 3 magyar játékost beszereznie, hogy indulhasson az lb-kupán? eddig azt hittem, a 3+1 szabály értelme az, hogy ne csak a játékospiacról összevásárolt ilyen-olyan spílerekkel induljanak a csapatok, hanem törődjenek az utánpótlással is egy kicsit. ha ez így van, akkor nem fair belekényszeríteni őket a piacra, hiszen ők csak onnan tudnak magyar játékoshoz jutni - még akkor is, ha határon túli magyar csapatokról van szó. rájuk a saját liga szerinti hazai 3+1-et kéne előírni.

Zigi 2011.11.07. 13:00:08

@f_miki: Igen, én is azért írtam, hogy a külföldi csapatoknál az adott ország játékosai számítsanak a 3+1-es szabálynál.
@Bruno Salazar: A következő szezonban már lépni kéne és módosítani kellene 4+2-re a szabályt, legalábbis ha tartani akarjuk a távlati célt, miszerint a csapatok játékosainak többségének hazai játékosnak kell lennie.

A vita egyébként eddig úgy néz ki csak elméleti, mert eddig egyetlen Magyarországon kívüli menedzser sem jelezte indulási szándékát sem a googledocs.-ban, sem kommentben.:)

Paradicsom Sal 2011.11.07. 13:08:00

Még nem jelezték az indulási szándékot, azt mondtam várják meg, mi a döntés. :)

Zigi 2011.11.07. 13:16:45

@Paradicsom Sal: Csak bátran kapcsolódjanak be a vitába és győzzék meg az ellenük szavazókat.:)

2011.11.08. 00:08:22

@Futó Lada: Én most játszottam egy "külföldi" barátságost a Pálfalvával. Mindkét klub megnyerte a VI. ligát, ezért egy brazíliai jutalomutat kaptak, és ha már ott jártak, megmérkőztek egy VIII. ligás bot (hivatalosan amatőrnek nevezett) csapat pályáján.
A csapatonkénti kiadás ugye 1.200 eFt, a bevétel ezzel szemben 2.5965 eFt volt. A tiszta nyereség egymillió-háromszázkilencvenhatezer-ötszáz magyar forint.
3022 nézőt szórakoztattunk a Lar Neiculban, soha ennyi nem jött össze magyar barimeccsen.
Azt nem tudom, ilyenkor jár-e dupla tapasztalatpont a pályára lépőknek, de a 0,1 és a 0,2 közötti különbség nem olyan tetemes.

2011.11.08. 00:34:29

Aki követte a blogon a brazíliai túra útibeszámolóját, és tetszett neki a vegyes nyársonsült receptje, annak kedvéért elmondom, hogy szeretném az egyik hazai pályára kisorsolt LB-meccsemet Marokkóban játszani, lemondva a hazai pálya jogáról.
Sompolyogi Pisti június végén ott lett gólkirály a II.1 ligában, és az egyik beduin törzsfőnök megígérte neki, hogy meghívja a lánya esküvőjére.
A leányzót azon a héten adja férjhez, amikor mi ki tudunk utazni. Az esküvői főétel szabad tűzön sült töltött teve lesz, az elkészítési folyamatot megoszthatjuk a blog olvasóival. Ez egyébként valódi, ősi beduin étel, kivételes rendezvényeken készítenek ilyet, a "sivatag hajóját" ugyanis nem szokták átlagos napokon megenni, annál jóval értékesebb élőlény.
Mindössze az a dolog hátulütője, hogy Marokkóban csak a magyarországi meccseknél később, szerdán 20:50-től játszhatnánk, és lehet, hogy ez sokaknak nem tetszene a tabella csúszása miatt.
De a teverecept megér annyit: elárulom, hogy csak apróra vágott vöröshagymából negyven kilogramm (!) kell bele.

Achu-Football Club Actors 2011.11.09. 14:26:00

Jelentem: Football Club Actors (584248) játékra jelentkezik! :)

Lycsebatyo 2011.11.09. 19:27:11

Üdvözlet mindenkinek!
Az előbb jelentkeztem a kupára, és végigolvastam a kommenteket. Köszi mindenkinek, aki a mellett szavazott, hogy külföldi csapat is részt vehessen. Mégiscsak élvezetesebb a hét közepe, ha valami értelmes meccs miatt izgulhat az ember :)

Nah, csak be akartam köszönni... :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.10. 21:38:47

@Lycsebatyo: isten hozott benneteket az lb kupán! ahogy nézem a szavazást, komoly az esély, hogy sűrűn nyitogatjátok majd a határsorompót!

Paradicsom Sal 2011.11.11. 00:42:54

Én jövőhéten le is tesztelem az egyik újonc játékerejét! :)

2011.11.12. 11:00:47

Rekordszámú nevező lesz, ez már biztos.

Zigi 2011.11.13. 12:07:57

@CreaPress: Én 27 csapatot számoltam, ez még nem rekord.:)

laca65 2011.11.13. 20:54:22

Zigi! Hiányzol a Király út 13-ból (3170 Szécsény). és csak az LB-re gyúrsz, a bajnokságot ennyire elhanyagolod? Persze mindig jövőre ?!

Zigi 2011.11.13. 21:10:52

@laca65: Esküszöm a magyar-lengyelen ott leszek.:)

Zigi 2011.11.14. 08:55:22

@Futó Lada: Nem siettük el egy kicsit a nevezés zárását? Még csak a harmadik héten vagyunk, a hatodik előtt meg aligha kezdünk.

Zigi 2011.11.14. 08:57:13

@Zigi: OK, bocs, javítom magam, 27 csapatnál az ötödik héten kell kezdeni. Nem szóltam.:)

Futó Lada 2011.11.14. 09:23:50

@Zigi: A statisztika szerint a héten kihullik a megmaradt csapatok nagy része a kupából, ezért nem akartam tovább variálni, mert akkor meg utána lett volna kapkodás. Ma frissül a HT-ban a ranglista, az alapján meg lehet csinálni a kiemelést, meg előre az excelt.
27-es létszám volt már egyszer, ott 3db 9-es csoportban kezdtük, tehát lesz az első körben szabad-napos csapat, még azzal is számolhatunk. :)

Zigi 2011.11.14. 10:27:55

@Futó Lada: Sőt már kétszer is volt, de ahogy fejlődnek az LB csapatok, félő, hogy háromnál több éri meg a Magyar Kupa 5. kört, akkor pedig valamelyiknek mégis elmarad a meccse. Azért írtam, hogy kinn hagyhattad volna a jelentkezési ívet, hátha beesik egy 28. csapat is, ami megoldotta volna az ilyen problémát, lévén akkor csak 10 fordulós lett volna a Labdabiztos Kupa.

2011.11.15. 16:58:43

Lehet, hogy én már a mostani körben kiesek. Tanuló csatársorom van.

2011.11.15. 17:00:23

De azért a 28. nevezőt tényleg meg lehetett volna várni.

Zigi 2011.11.15. 17:32:28

@CreaPress: Ha kerítesz valakit, szerintem elfogadjuk a nevezését.

laca65 2011.11.15. 18:11:44

A 7. (vagy korábbi)LB-kből ki nem nevezett? Közülük kellene valakit, vagy többeket is elérni.

Zigi 2011.11.15. 18:35:52

@laca65: Mindenkinek, aki egyszer is elindult a Kupán és nem botolódott azóta a csapata küldtem meghívót HT üzenetben. Mindenki el is olvasta, aki akart indulni az már jelentkezett.

goalkeeper2000 2011.11.16. 15:44:24

@Zigi: Elnézést, elfelejtettem nevezni. Most pótolom, ha még nem késő.

Blog.hu nick: goalkeeper2000

Csapatnév, azonosító: Team Geist (1649399)

Stadion, azonosító: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna (1645961)

Jelenlegi ligám: VI.155

Több, mint 2 éve játszom.

Az utóbbi két hónapban 1 barátságos meccset hagytam ki.

goalkeeper2000 2011.11.16. 15:46:17

Abban tudna valaki segíteni, hogy tudnám pótolni az avatart, ha nem sikerült megcsinálnom a nick létrehozásakor?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.16. 18:11:18

üdvözlet uraim!

valaki egy jó sörmeccsre jövő hét szerdára? viszünk sört, thai kurvákat és a kezdőben fiatal süldőket!!!

2011.11.16. 19:22:38

@Zigi: Kerítettem. Hagytam üzenetet a fiatalembernek, hogy van még egy hely, amennyiben villámgyorsan nevez.
Ja, és azt is meghagytam neki üzenetben, hogy a 3+1 szabályt tanulja meg, és alkalmazza is.

hatarsorompo 2011.11.16. 19:50:12

@CreaPress: A 3+1-re nekem is vigyáznom kell majd, de igyekszem.

@Bastille: Kihívtalak. Először Crea stadionjába, mert ő még most sem játszik otthon a MK-ban. Aztán küldtem egy másik kihívást, mert utána jutott eszembe, hogy akkor hazai régióban játszanánk, Eger viszont semleges pálya.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.16. 20:01:30

@hatarsorompo: a meccs leköttetett! a sörökkel meg a lányokkal vigyázzunk, mert lesznek nálunk 18 éven aluliak! :)

Futó Lada 2011.11.16. 21:07:35

@goalkeeper2000: .. amikor kommentet írsz, pont itt van a válasz a szövegdoboz felett rögtön.. :)

Pl:
Felhasználó:
goalkeeper2000 [Profil] [Kilépés] [Radar]
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé!

Ha mégsincs, akkor a saját nevedre kattintva bejön a profil oldal, és ott a felső csík jobb szélén vannak ugyanezek a gombok, ott kell a "Profil"-t kiválasztani, és lehet képet megadni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.17. 00:19:03

szabadon kihívhatóak vagyunk: 1650853 :)

Paradicsom Sal 2011.11.17. 01:15:10

@f_miki: Kihívtalak egy visszavágóra! :)

2011.11.17. 12:30:58

@Zigi: Elfogadást nyert a 28. nevező?

Zigi 2011.11.17. 13:05:05

@CreaPress: Gondolom nincs akadálya, hogy Team Geist nevezését elfogadjuk. De ha akar jönni a meghívottad és jelentkezik, szerintem őt is elfogadjuk. 40 csapatig megcsináltam a kupa lebonyolítását, nem gond, ha van még új jelentkező. Se jövő hét hétfőn tényleg zárni kell a jelentkezéseket.

2011.11.17. 13:30:20

@Zigi: A Team Geist menedzsere volt a meghívottam. Írtam neki HT-mailt, hagytam számára üzenetet mindkét salgótarjáni nagykönyvtárban, és így el is ért hozzá a "jel", és jelentkezett is.

Zigi 2011.11.17. 13:35:11

@CreaPress: Ja, akkor maradunk 28-an.:)

Lycsebatyo 2011.11.17. 15:41:12

Jó napot kedves uraim (és esetleg hölgyeim)!

Valami elkapta a figyelmemet, és szeretném megbeszélni veletek a dolgot. Mivel ez az első jelentkezésem, tisztázni szeretném a 3+1es szabályt.
Mivel nem készültem előre a kupára, pontosan 3 hazai játékosom van. Ez ugye önmagában rendben van, csupán annyi a gondom vele, hogy egyike ezeknek sajnálatos módon a cserekapusom.
E tekintetben ha őt játszatom, jelentősen megcsappan a védelmem a meccseken.
Mivel a 3+1-es szabály nem köti ki, hogy mennyi időt kell egy játékosnak a pályán töltenie, megtehetném azt, hogy minden meccsen az első percben lecserélem, viszont ennek se értelme nem lenne, és sportszerűnek sem tűnik számomra.
Szeretném, ha tisztázná a vezetőség, hogy a csere ilyen formája von-e valami büntetést/rosszaló pillantásokat maga után, illetve, ha nem veszitek tolakodásnak egy újonctól, javasolnám egy 30-40 perces szabály bevezetését, miszerint a kezdő 3 hazai játékosnak minimum ennyi időt a pályán kell töltenie, mielőtt lecserélésre kerül (természetesen a sérülés esélyének figyelembe vételével.
Nem tudom, hogy gondolt-e, vagy alkalmazta-e valaki eddig az azonnali csere lehetőségét, de úgy éreztem, érdemes lenne beszélni róla.

Futó Lada 2011.11.17. 22:58:33

@Lycsebatyo: ... a 3+1 szabály csak annyit köt meg, hogy a kezdőben kell lennie 3 saját nemzetbeli játékosnak, és legalább 1-nek lennie kell a páylán egészen a meccs végéig.
Lehetne agyonbonyolítani, vagy minimális játékidőt kikötni, de szerintem a cserék és sérülések kiszámíthatatlansága miatt ez többet bonyolítana, mint sem.
A koncepció az volt, hogy fokozatosan próbáljuk rávenni a csapatokat, hogy több hazai játékost - akár saját nevelésűt is - szerepeltessen a meccseken, aki visszatérően szerepel a kupában az nem ritkán már ezt is figyelembe veszi új játékos igazolásakor.
Az első percben cserélni természetesen lehet, a szabály erre nem tér ki, ezzel akkor elmegy egy csere-lehetőség, ha esetleg frissíteni szeretnél a csapaton félidőben, illetőleg az a játékos nem fog teljes edzést kapni.
Két szezonnal ezelőtt én is hasonló cipőben jártam, én a cserét úgy állítottam be, hogy a 15.perc után cseréltem le a játékost, de csak akkor ha hátrányban voltunk. 4 meccset majdnem végig játszott.. :)

laca65 2011.11.18. 18:37:46

Az Eger Boyz szívesen elutazna egy barátságosra szerdán, ha meghívnák ...

laca65 2011.11.19. 18:03:49

Nem kerestetek, így elutazok majd Argentínába ...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.20. 15:06:28

egyre érdekesebb dolgokat produkál a hattrick: 352809959 :)) 1-5-ről nyerni egy erősebb csapat ellen nem semmi - a régi szép Tapolczai-bácsis, volán sc-s rákospalotai idők jutnak eszembe :)))

Futó Lada 2011.11.21. 22:58:31

No kérem, nem húznám az időt, mivel hétfő van, és ma frissült a HT sorrend, így a ma este 21:00-ás állapot és a legutóbbi LB kupa sorrendje alapján megalkotódott a kiemelési sorrend. Azonos érték esetén a jobb LB kupás helyezés döntött, ugyanúgy, mint legutóbb is. Szintén hasonlóság, hogy ugyanúgy 28 csapat nevezett , és bátran mondtaom, a HT-s helyezések alapján, minden idők legerősebb LB kupája következhet.

A csoportok is felvázolódtak, megszokott módon kígyóírásos módszerrel feltöltve, ez azért egyelőre még provizorikus, itt lehet kisebb módosulás, ha az MK küzdelmek úgy alakulnak.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.21. 23:07:18

@Futó Lada: bármit szerettem volna, csak nem negyedi, vagy ötödik lenni a sorrendben :)
kemény csoport lesz a D, nagyon oda kell majd figyelni.

Futó Lada 2011.11.22. 00:03:31

@végh hanta: ..én pedig biztos bármi áron össze akartam kerülni a Salazar's-Gruppo párossal, hogy azután esetleg megkapjam a D1-et..jó esetben.. :)

Futó Lada 2011.11.22. 00:08:33

.. esetleg cseréljünk ? :-D

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.22. 12:28:01

@Futó Lada: Most, hogy mondod, talán nem is olyan rossz, ez a sorsolás, bár amilyen pechem van, épp veled kerülök majd össze egy esetleges továbbjutás esetén. Vagy ha nem, félő, akkor is :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.22. 12:28:32

(a vesszőhibákért elnézést, valóban nem segíti a mondandóm értelmezését)

Futó Lada 2011.11.23. 10:00:28

.. még 7 csapat érdekelt a Magyar Kupa küzdelmeiben, az ő szereplésük nagyban függ a kezdési időponttól. Az LB kupa 10 hétig fog tartani, és a 16 hetes szezon 4. hetén tartunk. Tehát jövő héten , vagy utána héten kezdünk... délutánra meglesz a sorsolás a talpon maradtaknak, akkor lehet pontosabbat mondani

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.23. 11:48:09

4+2 percig tartottam a döntetlent lada ellen egy barátságoson. kerülném a kupában, ameddig lehet.

Futó Lada 2011.11.23. 11:53:59

@végh hanta: .. rendkívül sportszerű volt a meccs, az összes sárgát te kaptad, és sérült is csak nálam volt.. szerintem akkor most egálban vagyunk a múltkoriért :-D

.. az meg,hogy Madarász rúgta le Galambost.. nomen est omen.. :)

Kösz a meccset ! :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.23. 11:58:34

@Futó Lada: tesztmeccsnek ideális volt, jónéhány dolgot fogok én ebből tévesen kikövetkeztetni, valamint rossz döntések egész sorát meghozni a következtetések alapján :)

2011.11.23. 12:14:04

Vlekkert nem jelölt büntetőrúgókat, elvsztettük a párbajt, ebből prémiummegvonás lesz.

Futó Lada 2011.11.23. 13:33:39

3 kupacsapat maradt, a Team Geist remek produkcióval jutot túl a fordulón, legközelebb III. oszt ellenfele valószínűleg már a Mission Impossible kategória.
Lotus magabiztosan hengerelt, következő ellenfele kb. azonos kategóriát képvisel, intő jel, hogy eléggé taktikus csapat.
A Salazar's csapata egy viszonylag eseménytelen meccsen nyert a 80. percben egy pontrúgásból szerzett góllal, ott a következő ellenfél elvileg erősebb, de nagyban függ, hogy milyen csapatot küld ki.. egy jó pontrúgás bárki ellen jó lehet.

Szerintem jövő héten még ne kezdjünk, utána héten induljon a kupa. Ha Lotus mester és Bruno Salazar is továbbmegy, akkor utána még úgyis szabadnaposak az első fordulóban, viszont ha most kezdünk és továbbjutnak, akkor lépéshátrányba kerülnek a csoportban.

Vélemény?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.11.23. 13:50:28

@Futó Lada: Szerintem is várhatunk egy hetet, megérdemlik, ha már ilyen messzire jutottak. Nekem ez csak paraszthajszálon múlott: www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=361819520

Az ötödosztályban csoportelső ellenfelemnek helyzete sem volt a meccsen, a tizipárbajban viszont gusztustalanul továbbmentek. A legjobb pontrúgóm, akit direkt a végére cseréltem be, kihagyta, ezek után pedig még két másik lúzer is. Továbbjutást érdemeltem volna!

Futó Lada 2011.11.23. 14:08:04

@Bukott Rockzenész: Néztem a meccsedet, nagyon kiegyenlített volt. Szinte majdnem ugyanaz volt mint Salazar's -é csak nála a végén bement a lövés.

A meccsriport mondjuk kicsit furán fogalmaz, mert az első félidőben volt 1 helyzete..

Achu-Football Club Actors 2011.11.23. 14:55:51

Football Club Actors (584248) kihívta Palota FC -t (1650853)

Várom a mérkőzést!

Achu-Football Club Actors 2011.11.23. 15:44:27

Ha most indul a liga akkor számítsátok be az eredményt, ha meg nem akkor ez csak egy bari meccs. Gondolom ez nem gond. Nem tudtam mikor indul, bár még nem fogadták el. Vissza vonjam?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.23. 16:50:23

ha most kezdünk, elfogadom Actors kihívását, ha csak jövő héten, akkor kihívom Kecsót, aki előjegyzett a múlt héten.

Bruno Salazar 2011.11.23. 20:43:59

asszem rájöttek a trükkös honosítási dolgainkra:
"A skandináv származású János Kurta"...

A Magyar kupába a szokásos lehengerlő taktikával egy-nullra agyonvertük az ellenfelet...

Ez mi ez a sorsolás, a Kecsónak meg a Gruppónak, hogy mutassak újat???

A Salazar's idei célkitűzései:
1 MK: ahogy esik úgy puffan....
2 Bajnokság: Ne utolsóként essünk ki a csoportból
3 eLBé: Ne utolsók legyünk a csoportba...

ahh megint Lada....

hatarsorompo 2011.11.25. 16:43:34

Szikszai eladó. Akit érdekel, nézze meg, 400 milla kezdső áron adom, tud is ezt-azt.

@CreaPress: Hamarosan nagyobb stadionom leszm, mint neked.

Achu-Football Club Actors 2011.11.25. 16:53:26

Ezt lessétek meg... Ebből fogok válogatottat faragni...

Krisztián Ordódy [youthplayerid=110101289]
15 éves és 102 napos, következő születésnap: 2011-12-05
A játékost 122 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-03-26.

Csapat: Talent Actors
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2011-11-12 08:29 (13 napja)
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges

[table]
[tr][th]Védés[/th][td]ismeretlen / ismeretlen[/td][/tr]
[tr][th]Védekezés[/th][td]ismeretlen / gyenge[/td][/tr]
[tr][th]Játékszervezés[/th][td]megfelelő / remek[/td][/tr]
[tr][th]Szélsőjáték[/th][td]ismeretlen / gyenge[/td][/tr]
[tr][th]Átadás[/th][td]ismeretlen / ismeretlen[/td][/tr]
[tr][th]Gólszerzés[/th][td]ismeretlen / ismeretlen[/td][/tr]
[tr][th]Pontrúgás[/th][td]ismeretlen / ismeretlen[/td][/tr]
[/table]

Lycsebatyo 2011.11.26. 10:55:27

Akkor nem kezdodik meg a kupa? Mert lekotnek egy masik baratsagost...

Zigi 2011.11.26. 13:34:57

Ha már az ifiknél tartunk, akkor hadd jegyezzem meg, hogy az ificsapatomnak sikerült leigazolnia a Mágus 17 éves unokáját, a rendkívül tehetséges kis Verebes Jóskát. Mivel hamarosan felhozható a felnőtt csapathoz, ezért terveim a szerint a Kismágus jelentős szerephez fog jutni a 8. LB Kupán.

Alfredd 2011.11.26. 14:03:22

Eladóvá vált középpályám egyik ékköve, titáni játékszervezéssel, és remek átadással, akit érdekel ehun e:
www90.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=285844296
650.000 pénzért már van egy érdeklődő rá a litván negyedik vonalból, de még két napot lehet licitálni rá.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.11.27. 01:40:06

Labdabiztos-résztvevők!

Köszöntse mindenki nagy-nagy tapssal, ovációval, hejjehujjával, az első forduló szuper -és egyben örökrangdadóját, a

SZOPÓS MURÉNÁK - BASTILLE LSE

csapatai közötti összecsapást!

A Murénáknál a pályára lép többek között: Krasnyánszky, Balázs, és a középpálya ékköve: Németh Kristóf a Barátokközt-ből :)

A Bastille fiatal sztárjaival: Buzsákyval, Megyerivel, Lajossal, és a fáradhatatlan Marinescuval indul a "háborúba" .

A jegyek árusítása éjfélkor megkezdődött, siessen mindenki, mert elkapkodják!
Eddig 118 országból érkezett sajtóakkreditációs kérelem, és egyben a Bastille csapatának a két elnöki lakosztályt nyitjuk meg a HOTEL LIBAÓLBAN.

Később még jelentkezünk, interjúkkal, színes hírekkel.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.27. 10:20:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Mr. Klestát kérdezték a Blikk újságírói, hogy lányai még mindig a csapatból válogatnak e partnereket! -Hagyjanak engem békén -háborodott fel a lengyel-magyar edző- a lányaim erkölcse érinthetetlen és patyolat tiszta! Tudomásom szerint Lajos Tibi és a nagyobbik lányom jól megvan, a kicsi az váltogat a hátvédek között, és néha azokat szélsőkre cseréli! De azt mondják meg inkább, mikor kezdődik a Nyolcadik? Ugyanis itt vagyunk a Hotel Libaólban, a lányaim is és azon túl, hogy ma este taccs részegre isszuk magunkat a hétvégi bajnoki siker után, szerda még mindig meccsnap! Úgyhogy akár Murénákkal tolnánk egy felvezetőmeccset, hirdetve a Labdabiztos Kupát!

-És mit szól a csoportjukhoz? -Hát mikor először megláttam, akkor az jutott eszembe, hogy a rohadt k*rva életbe bele, hogy megint milyen kemény csoport, de aztán lehiggadtam és kitűztem célt, a 12. helyezést! A csapatok elemzésébe még nem kezdtünk bele, de a salgótarjániaknak tartozunk egy veréssel, erre tehát lesz sanszunk, és Szopós Murénáknak is felettébb örülünk, mert a tavalyi célkitűzést azért nem tudtuk túlteljesíteni, mert megvertek minket az utolsó meccsen! Szóval lesz mit megbosszulnunk, de ha nem haragudnak meg, megyek, mert megmelegszik a söröm!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.11.27. 13:59:54

@Bastille: A kihívást természetesen örömmel elfogadtuk. A mérkőzés apropóján nyilatkozott az Újtelepi Hírharsonának a sérülés után visszatérő Andreas Erbrant az életkorát, és formáját firtató kérdésekre:

A Bastille ellen játszani mindig dicsőség, és megtiszteltetés mindenkinek. Erre a mérkőzésre formától függetlenül mindenki odateszi magát. A héten már teljes értékű edzésmunkát végezhetek, és köszönöm Kazys Kizin..., Kaziniy... szóval kimondhatatlan nevű edzőnknek, hogy számít rám a mérkőzésen.
El kell még mondjam, hogy habár 30 múltam, mégis szinte 20 évesnek érezhetem magam, köszönhetően annak is, hogy Mr. Klesta lánya tegnap este összetévesztett engem az egyik hátvédjükkel ;)

Zigi 2011.11.29. 08:41:01

@Futó Lada: @végh hanta: Ha nincs ellene kifogásotok, akkor hivatalossá tenném a jövő heti kezdést azzal, hogy beírom a googledocs-ba a meccsidőpontokat és elküldöm a HT értesítőket.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.29. 11:20:54

@Zigi: támogatom, fasza, kezdjükmár, kezdjükmár :)

Futó Lada 2011.11.29. 19:53:29

@Bruno Salazar: én 9 hét múlva tudok csatlakozni.. a következő kiirásra mindenképp jönnék..meg ugyis csak a páros sorszámú kiírások érdekesek.. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.11.29. 20:30:52

@Bruno Salazar: én két hét múlva végzek a csoportomban! aztán jönnénk!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.11.29. 23:12:55

@Bruno Salazar: jövő csütörtökön lesz vége a bajnokságnak, és jövök!

Paradicsom Sal 2011.11.29. 23:42:23

@Bruno Salazar: Nekem is 9 forduló van még hátra, utána szívesen csatlakozom!

Futó Lada 2011.11.30. 12:01:30

Munzinger edzőt kérdeztük az utolsó felkészülési meccs után:

- Mester! Maga is játszott a Palota FC ellen. Miért?
- Belülről szemlélve is látni akartam , hogyan muzsikálnak a csapatrészek. Egy minden tekintetben jobb Palotát sikerült legyőznünk, ez bíztató a későbbiekre nézve.
- Az új taktitka ennyire bevált?
- Ezek szerint igen. Nem keveset készültünk pontrúgásokra, és most meglehet ennek a haszna. Távoli lövések után nem tudnak lekontrázni minket, ráadásul felkészültünk a pontrúgások ellen is.
- Például a Salazar's ellen?
- Nem emelnék ki senkit a mezőnyből külön, mi mindenki ellen egyformán igyekszünk felkészlni. A Salazar's-nak gratulálunk az újabb továbbjutáshoz, de ez nem jelent nekik majd semmiféle előnyt, ha velünk kerülnek szembe.

hatarsorompo 2011.11.30. 19:12:23

Már nagy örömmel akartam beszámolni arról, hogy 7-2-re győztünk a Benfica Baden otthonában, és a véletlenül csatársorba tett Harangi mesterhármast szerzett, erre látom, hogy Crea 11-0-ra nyert, Csirke 5, Rehner 3, Zékány 2, és Jávorszki 1 góljával.
Még szerencse, hogy nem vagyunk egy csoportban, egyszer már kitömött 8-0-ra.

Zigi 2011.12.01. 13:05:11

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Eger Boyz (VI) helyszín: Eger Boyz Arena [Kupaszabályokkal] 2011-12-07 09:45

Zigi 2011.12.01. 13:12:40

@Bruno Salazar: Nekem is 9 hetem van a mostani ifibajnokságból, akkor jövök én is.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.01. 13:18:04

A Szopós Murénák - Bastille LSE lekötve!

Mr. Klesta nyilatkozata az előző mérkőzésről:
Először is elnézést, hogy József József, az egyik Muréna ifjú Werner Muehlhauser becsúszását követően megsérült. József József nagyon szimpatikus a számunkra, ezért a kórházi költségeit álljuk és meg is vásárolnánk, ha esetleg úgy adódik József Jóska helyzete. A mérkőzésbe meg muszáj volt beszállnom, és kiderült, még mindig én vagyok a legnagyobb, meg a két lányom! Gólt is lőttem, és lehet, hogy jövő héten is bizalmat szavazok magamnak!

Lycsebatyo 2011.12.01. 14:53:09

Somogyorszag kihivva idegenben.

VGL 2011.12.01. 17:40:50

Ranagolidák csapatát kihívtam.

Ifibajnokság engem is érdekelne, 5 hét múlva vége a bajnokságnak.

laca65 2011.12.01. 18:41:08

@Zigi: Sok szeretettel és nagy becsvággyal várom a derbyt. A meccs után egy barátságos levezetés a Szépasszony völgyben. Tudod, a győztes lehet egy kicsit nagyvonalú is.

na73 2011.12.01. 20:21:53

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Revenge 2009 (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena [Kupaszabályokkal] 2011-12-07 09:45 (6/47)

Paradicsom Sal 2011.12.01. 21:00:03

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: hazai pályán

Achu-Football Club Actors 2011.12.01. 23:32:11

Na szóval idézem önmagam megint!

"Football Club Actors (584248) kihívta Palota FC -t (1650853)

Várom a mérkőzést!" :)

Hálószaggató_Góliát 2011.12.02. 07:41:04

A Team Geist csapata ezennel kihívva!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.12.02. 08:57:15

Gruppo Hordó házhoz hívva a pofonért.

2011.12.02. 10:15:53

Megpróbáltam kihívni első fordulóbeli ellenfelemet, de nem sikerült. Ezért írtam neki HT-mailt. Remélem, megfeleltem a versenykiírásban foglaltaknak:
---------------------------------------------------
Szia!

Szerettelek volna kihívni jövő szerdára, de nem tudlak, mert a csapatodnál ez az opció nem működik.
Kérlek, hogy ha másképp nem megy, hívj ki te engem, vagy ha ezt nem tudod megtenni, szabadítsd fel ezt az opciót a beállítások menüpontban.

Balázs J.
(Mr. Crea)
Salgótarjáni Bányász Torna Club

A torna sorsolása értelmében az én stadionomban kell játszanunk, és kupaszabályok szerint.

Utóirat: A labdabiztos blogon közzéteszem ezt a levelet, mert a szabályok szerint a meghiúsult kihívási kísérleteket is dokumentálni kell.
---------------------------------------------------

2011.12.02. 10:37:37

Kaptam választ leendő ellenfelemtől, azt írja, a romániai GM-ekkel küzd, mivel a regisztrációjánál megadott irányítószám nem tetszik nekik.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.02. 22:32:12

@Achu: kihívás elfogadva! Leplezetlen türelmetlenséggel várunk benneteket!

2011.12.04. 10:28:46

Ha ragaszkodunk a lefektetett szabályokhoz, és ma 19:00 óráig nem történik változás, akkor 19:01-kor keresek magamnak ellenfelet szerdára.

Hogy palócosan fogalmazzak, "ahogy az ábra által mutatóggyik, itten ellenél elég nehezen lesz má'"

ujonckupa.fw.hu/_SBTC/JPG-K/meghiusulni_latszo_kihivas.JPG

Ellenvélemény?

Zigi 2011.12.04. 13:56:35

@CreaPress: Arra kérlek, ha tudsz, akkor várj még keddig, hátha addig lesz valami pozitív változás.

2011.12.04. 15:19:49

@Zigi: Tudok várni, de CSAK hétfő estig. Kedden valószínűleg offline leszek, és semmi kedvem kihagyni egy meccsnapot, edzésestül-mindenestül.

Ha már a 3+1 szabályt kőkeményen betartjuk, akkor a meccslekötést miért nem?
Értem én, hogy egy újonc csapatról van szó, "de a szabál az szabál".
Hétfőn 20 óráig tudok várni, tovább nem.

Paradicsom Sal 2011.12.04. 15:51:53

Szerintem elég, ha hétfőig vársz. Én úgy vagyok értesülve, hogy jó ideje nem akar megoldódni a probléma. Nem is az újoncsággal van a baj, hanem, hogy valami miatt a rendszer nem akarja elfogadni az irányítószámát, a gm-ek pedig szexualizálnak válaszolni.

Zigi 2011.12.04. 17:43:36

@CreaPress: A Labdabiztos Kupán a kezdetektől törekedtünk arra, hogy a meccsek a pályán dőljenek el, ezért nem vesszük olyan szigorúan a meccslekötési szabály időpontra vonatkozó részét. Természetesen, ha valaki kicsúszik valamely őt érintő határidőből, onnantól kezdve már az ellenfelétől függ, hogy lesz-e meccs.

2011.12.04. 18:30:53

@Zigi: Holnap este 8-nál semmiképpen nem tudok tovább várni, én sem szeretem a zöld asztalnál eldőlt meccseket.
Pont ezért szerettem bele a Labdabiztos Kupába, mert mindig sikerült lekötni a meccseimet. Csak egyetlen est volt, amikor az ellenfél visszaigazolta a kihívást, de nem állított csapatot. Annak az ajándék 3 pontnak nem örültem.
Az viszont ciki lenne, ha elmaradna egy meccsem a romániai GM-ek nyavalygása miatt.
Azt azért bele kellene venni a következő kiírásba, hogy csak azok a csapattulajdonosok nevezhetnek, akiknek már megvan a menedzserképzőjük.

2011.12.04. 21:24:55

Megkaptam ellenfelem kihívását, és el is fogadtam.
Kupaszabályokkal küzdünk meg a Szoó József Emlékstadionban.

Lycsebatyo 2011.12.04. 23:04:29

Nos, ha jól látom az első forduló lapját, én vagyok az egyetlen, akinek nincs még lekötve a meccse.
Somogyországot kihívtam még elsején, ahogy a post-omból is látszik. A HT azt írja, hogy másodikán volt online, de nem fogadta el a kihívást.
Még várok rá, de a keddi nap folyamán (ha addig nem lesz lekötve) keresek más ellenfelet. Gondolom ez így elfogadható.

Lycsebatyo 2011.12.05. 10:06:44

Somogyorszag elfogadta a kihivást.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.12.05. 10:22:00

Most nézem az újításokat: az összes játékosnak "isteni" a hűsége, és anyaegyesületi bónusz hegyek mindenhol, a csillagok meg egyre durvábbak. Ezeket mintha nekem találták volna ki.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.12.06. 22:43:48

Információk szivárogtak ki arról, hogy Mr. Klesta lánya több csapattagot is megkeresett, azzal az ajánlattal, hogy férjhez megy hozzájuk, ha hagyják a mérkőzésen édesapját érvényesülni. A nagy megilletődöttségtől B. Zrínyi cserejátékos elájult, mivel vértolulása lett:)
A játékosok az ajánlatot a (politikai) tanácsadó javaslatára nem fogadták el, de azért holnap árgus szemekkel nézzük a játékot, imperialista ügynökök után kutatva a pályán és a cserepadon.

2011.12.07. 09:25:41

Az LB-örökranglistát hol lehet megtalálni?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.07. 09:35:48

@CreaPress: docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AvA7Td1iimFrdFJSY2QwQmN6MnJUdW1oTUo3ME1CeUE&output=html
Lassan majd kitalálunk neki egy helyet, mert tényleg nem elérhető szinte máshogy, csak kérésre, vagy hosszas keresésre a régi kommentek között.

2011.12.07. 09:47:12

Mondjuk egy google-dokumentumot el tudok képzelni, amit az eddigi résztvevők tekinthetnének meg, szerkesztédi joga pedig csak a szerkesztőjének lenne, és egy helyettesének, akit saját elhalálozása esetére előre kijelöl.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.07. 09:48:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Mr. Klesta a hírre reagálva csak bólogatni tudott, mivel a kezdőbe jelölte magát! A mérkőzés után térne vissza a lányokra, ha lehet!

Mindenkinek kellemes elbézést újra!!!

2011.12.07. 11:53:00

A rajt egész jól sikerült.

És mivel az általam fentebb említett google-dokumentum már létezik, egy egyszerűbb elérhetőséget valóban kellene találni neki.

na73 2011.12.07. 12:00:28

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VI) helyszín: hazai pályán 2011-12-14 09:45

2011.12.07. 12:28:43

Kihívtam a Tipográfiát, a Welodrome gyepén küzdünk meg, ha visszaigazolja.

Futó Lada 2011.12.07. 12:47:08

LB-s szép napot mindenkinek.

Eredmények frissítve, 3+1 szabály 1 meccsen sérült.
A nap győzelme az SBTC csapatáé aki 10 góllal terhelte be ellenfele kapuját, a Vasas a legutóbbi kiíráshoz hasonlóan ismét repülő-rajtot vett, a Gruppo Hordó pedig kis túlzással egy meccsen több gólt kapott, mint amennyit az egész alapszakaszban szokott összeszedni (az elkövető az Egri Csillagok gárdája volt.)
Utolsó MK-ban érdekelt csapatként a Salazar's gárdája is véglegesítette szereplésést az LB-re, miután hazai pályán szűk vereséget szenvedett (köszönhetően egy meg nem adott büntetőnek is)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.07. 13:42:49

Klesta kapitány hivatalos közleményben kért elnézést, hogy két lánya Öreg Ubul kapujánál monokiniben kergetőzött, de a pompom ruhákat sajnos otthon hagyták, emiatt a bölcs apa szabadprogramot adott a lányoknak az ellenfél kapuja mögött!

És egyúttal a három szabadnapos (Rohan lovasai, Ranagolidák, Gruppo Hordó) közül, ha valaki megmérkőzne a Klesta lányokkal jövő szerdán, örömmel állunk elébe!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.07. 15:06:53

"Eddig 1 csapatot hívtál ki » Somogyország (VI) helyszín: hazai pályán"

Kiß B. 2011.12.07. 15:16:26

Miután a 3+1 szabály a magyar jétékosok favorizálására jött létre, javaslom a szervezőbizottságnakés az érintett menedzsereknek, hogy a szabályt a külöldi bajnokságban szereplő csapatok esetében is így értsék, és ne az adott országbeli nemzetiségének a játékosát kössük ki feltétlenül, hanem ebben az esetben is magyar játékosokról beszéljük. A játékospiac nyitott, ez által nem érzem igazságtalannak velük szemben, így viszont előfordulhat olyan eset, hogy két LB csapat mecsén egyik csapaban aki magyar bajnokságban szerepel két magyarr van a pályán, a másikban ami külföldiben szerepel, egy sem. A mostani állás szerint az első csapat bűnhödik -3 góllal, a másik nem, noha az elsőben két magyar játékos volt. Miután a szabály bevezetése a magyar játékosok számának növelését célozta meg a kupán, kérem a szándék szellemisége alapján elfogadni a javaslatomat!

Üdv mindenkinek!

Kiß B. 2011.12.07. 15:18:26

@f_miki: Lekötve! És boldog névnapot kívánok! :)

2011.12.07. 17:19:47

húdejó, egy hónapra leölve a földöntúli védőm :(

laca65 2011.12.07. 18:10:23

@na73: kihívás természetesen elfogadva

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.07. 19:02:06

@-kraci-: én úgy gondolom, nem a magyar játékosok számának növelése miatt van a 3+1 szabály, hanem azért, hogy ösztönözve legyenek a managerek az ifi-nevelésre, a piacon való légiós-vadászat helyett. Mivel csak saját országbeli ifit lehet beszerezni, logikus, hogy saját országbeli játékosokra vonatkozik a 3+1. A piacon egyébként jóval drágábban lehet beszerezni egy játékost, ha azzal a megkötéssel kell megvenni, hogy csak magyar lehet - tapasztalatból tudom, amikor színmagyar keretet hoztam össze.

hatarsorompo 2011.12.07. 19:02:34

Hálószaggató Góliátot kihívtam, a hálószaggatást remélem, Dávid követi majd el.

hatarsorompo 2011.12.07. 19:24:37

@Futó Lada: Azt hiszem, Crea meg akarja nyerni a 8. Labdabiztost, csak titkolja, vagy a neveltetése tiltja, hogy előre bejelentse.
Az előző barimeccsét 11 góllal nyerte, és a blogja szerint világklasszis szintű játékszervezőjét, Csirke Zoltánt most épp gólszerzésre tanítja.
Igaz, ennek alighanem az lesz az ára, hogy a bajnokságból meg kiesik, szerintem éretlen még a csapata az ötödosztályra.
Talán, ha nem a 34. legerősebb csoportot fogta volna ki, nagyobb eséllyel pályázhatott volna a bent maradásra.

És hogy a csapatomról is írjak: Így jár az, aki két saját nevelésű ifit tesz a középpályás sorba, akik 4 és 8 nappal ezelőtt voltak 17 évesek.
De majd szélvész-tempóban fejlődnek, és akkor talán lesz esélyem nekem is 8 közé jutni az LB-ben.

2011.12.07. 20:50:51

@hatarsorompo: "Talán, ha nem a 34. legerősebb csoportot fogta volna ki, nagyobb eséllyel pályázhatott volna a bent maradásra."

Na, ez szép. Temetik a csapatomat. Talán már a koszorúra és a halotti torra is folyik a pénzgyűjtés? Tény, hogy kieső helyen áll a csapat, de nem adom fel, de nem fogok villámigazolásokkal külföldieket idehozni, hogy mindenáron bent maradjak. Elveim vannak.
És igenis, Csirke tanuljon meg gólt szerezni. Igaz, hogy nem 17, mint Sóvágó Marcell és a Volker Spriesterbach-hoz hasonlóan ugyancsak magyar Winfried Rehner, de egyre gyakrabban talál be, (pl. ma is), kamatoztatva kiszámíthahatlanságát.
Mellesleg egyedül ő az, aki bajnokin, barátságoson, és MK-meccsen is szerzett már gólt ebben a szezonban.

És valóban, a neveltetésem tiltja, hogy LB-esélyesnek tüntessem fel magam, örülök, ha bejutok a Top 8-ba. A múlt szerdai 11-0 és a mai 10-0 nem mérvadó, az utolsó három találkozóm lesz kemény a D-csoportban (nem mintha a másik kettő könnyű lenne).

A csapatodról: saját nevelésű 17 éves és néhány napos középpályásokat edzeni szép dolog, lásd: Balogh, Csirke, Jávorszki, Magda, Rosta. Négyen játszottak ma (hárman szereztek gólt), egyikük pedig a kispadon ült, bevetésre készen.

2011.12.07. 21:02:21

Egy felvetés: a 4. fordulóban leszek szabadnapos. Aznap a Revenge 2009, az Egri Csillagok FC és Somogyország nem játszik LB-t.

Játszana a Bányász ellen valaki egy barátságos találkozót Marokkóban? A beduin törzsfőnök már nagyon szeretné férjhez adni a lányát, fizeti a különgépet is, és szabad tűzön sült töltött tevét eszünk a lakodalomban.

És ők ritkán látnak magyar focit, megérdemelnének egy sportélményt, egy gasztronómiai élményért cserébe.

Achu-Football Club Actors 2011.12.07. 21:08:10

@f_miki: Igen, a magyarok amúgy is elképesztő áron árulják játékosaikat... Meglepően sokért...

Achu-Football Club Actors 2011.12.07. 21:52:22

F.C.A. Krónikák

Football Club Actors - Palota FC 4:2

A mérkőzésről a csapat sztárját Sammy Talaricot kérdeztük.

Krónikus: - Hogy voltak képesek ilyen hirtelen megfordítani a mérkőzést, és hogy hogy nem zuhantak össze a két bekapott gól után?

Sammy: -Look. We know about the changes what every manager has to aim in front of his or her eyes...

Krónikus: -Elnézést. Nem lehetne inkább magyarul?

Sammy: -Perse, deeee akor kerdezzssek ikab a Csizit...

Knrónikus: Köszönöm. Szóval Csizi Lajos, őn mint az egyik legjobban értékelt játékosa a mérkőzésnek, mit gondol, miért nem estek össze a két bekapott gól után?

Csizi: -Elsőként had' köszönjem meg, hogy inerjút adhatok életemben először, elképesztően meg vagyok hatódva. Ilyen még nem fordult elő nálunk soha... Ez a Labdabiztos végre elindít egy országos hírnév felé!

Krónikus: - Khm, dárga Csizi úr kérem, térjünk rá a kérdésre...

Csizi: -Mi is volt az?

Krónikus: -Hogy mégis mit gondol arról, hogy kaptak két gólt és lényegében az első félidő utolsó 5 percében megnyerték a meccset?

Csizi: -Annyira meghatott vagyok, bocsássanak meg, de nem tudok válaszolni, ez a győzelem a Palota FC ellen itt a Labdabiztosban...!

Krónikus: -Azt... a...!!! Akkor kit kérdezzünk meg, akit tud is magyarul, és tud is nyilatkozni?

Csizi: -Szerintem Filipinyi Arnold lesz az. Ő nem lépett ma pályára, és fiatal kora ellenére olasz felsőfokú nyelvvizsgája van, ami a focistáknál eléggé szokatlan jelenség, hiszen általában másra koncentrálnak ugye... Így Ő le fogja tudni fordítani edzőnkhöz tett kérdéseiket...

Krónikus: -Szuper! Szóval akkor drága Arnold és Paolo, ismételten feltennénk nektek a kérdést, hogy volt képes fordítani az első félidő utolsó öt percében és hogy nem zuhant össze az Actors csapat miután bekapott két gólt?

Arnold&Paolo: -Azt tudniuk kell, hogy az erősebb játékosaimat ki a pályára, hiszen a bajnokságban a három fiatal gyorsan fejlődő felfedezettemmel nyertem. Sajnos Ők nem magyarok, hiszen nem találtam hozzá hasonlókat a saját ifi csapatunkban. Azt tudnia kell mindenkinek, hogy az ellenfél csapatát nagyon pontosan elemeztük, és megmondom őszintén, igen idegesek lettünk a két gól láttán. Látszik, hogy nem akármilyen taktikussal van dolgunk. Azonban meglepődve vesszük észre, hogy sokan nem a 3-5-2 -s vagy a 4-5-1 -es felállást alkalmazzák. A mai football ezt a játékstílust igényli meg, hiszen a középpálya sokasága és erőssége dönti el, hogy hány százalékban birtokoljuk a labdát. Mi irányítottuk a mérkőzést. Az első félidőben 62%-ban, a másodikban 61%-ban birtokoltuk a labdát. Így előbb utóbb fel kellett őrölnünk ellenfelünket, hiszen van két elképesztő csatárunk! Azt is tudjuk viszont, hogy nemsokára változások lépnek életbe, hiszen a HO át akarja alakítani a háttérdolgozók bérrendszerét és úgymond, globalizálni akarja fizetéseiket, juttatásaikat, stb... Majd akkor biztosan meglepődve fogunk az előtt a tény előtt állni, hogy esetleg túllépjük büdzsénket, de addig amíg a középpályám ilyen erős, még ha a többiek nem is tudnak képességekben felzárkózni közéjük, és ha ezek a játékosok még csak nem is magyarok, ezektől függetlenül szép sorozat elé nézhetünk. Mi bizakodóak vagyunk! Hajrá F.C.A!

Minden tisztelet az ellenfélnek, szép volt fiúk, a sérüléseket pedig sajnáljuk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.07. 23:00:21

@CreaPress: Örömmel vállalom az egzotikus kirándulást! Várom a kihívást!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.07. 23:08:38

Ole Moosegger edzőt a baleseti klinika folyosóján értük utol, ahol az egész csapattal együtt aggódva várta a műtét végét. Az edző még mindig az erre a meccsre kitalált taktika összegyűrt vázlatát markolta izzadt tenyerében, amikor hüppögve foglalta össze gondolatait: - A negyvenedik percig a mennyekben voltunk, beválni látszott a zseniális terv, hogy a jobbszélt teljesen feladva középre koncentrálunk, távolról lövöldözve az ellenfél kapujára. De nem sokkal a szünet előtt mintegy varázsütésre, egyszerűen leálltunk, kaptunk két gyors gólt, aztán jött Tóth Norbi szörnyű sérülése... és akkor már tudtuk, hogy annyi. Gratulálunk az ellenfélnek, jobbak voltak, kihasználták a meggyengült középpálya kínálta esélyt. El kell azon is gondolkodni, hogy van az, hogy a legrosszabb formában lévő játékosok lövik a gólokat, a remek formájú spílerek nevét egyszer sem kellett feljegyeznie a meccs tudósítójának... Nem jó a rajt, de nem adjuk fel, továbbra is előttünk lebeg a szent cél: a legjobb 16 közé jutni az lb-kupán!
Ebben a pillanatban nyílt a műtő ajtaja, kitolták Norbit és a játékostársak ijedt tekintetétől kísérve az intenzív osztályra vitték. Az egyik kísérő orvos éppen a transzplantációs központ telefonszámát diktálta le a nővérnek, de a család kérésére egyebet nem árult el a beteg állapotáról...
Palotán tehát nem valami rózsás a helyzet, de a fiúk nem adják fel, kettőzött erővel küzdenek majd a megerősödött Somogyország ellen, játékostársukért és az első győzelem kivívásáért!

2011.12.08. 08:07:26

@Bukott Rockzenész: Akkor elküldöm a füstjeleket a beduin törzsfőnöknek, akinek a lánya már nagyon várja, hogy végre meg....
Szóval, hogy megtörténjen a lakodalom.

A középnagyságú fiatal teve, a belsejébe kerülő birka, és a hat, ugyancsak elpusztítandó csirke még nem is sejti, hogy nem éri meg az új évet.

Jó kis meccs lesz, az már biztos. És Sompolyogi Pisti is örül, hogy 20 nap múlva visszalátogathat abba az országba, ahol a II. ligás gólkirállyá koronázták.

Hálószaggató_Góliát 2011.12.08. 10:43:37

@hatarsorompo: A kihívást tisztelettel elfogadtam, a hálószaggatás garantált :)

goalkeeper2000 2011.12.08. 14:00:36

Kihívtam a KecsoSE-t.
Ígérem, most már mindig figyelek a 3+1-re.

goalkeeper2000 2011.12.08. 14:13:16

@CreaPress: Zolit is beteszik a teve gyomrába? Vagy abba csak marokkói csirke jó?

Paradicsom Sal 2011.12.08. 14:39:06

FC Black Lotus kihívva!

Zigi 2011.12.08. 17:06:23

@végh hanta: Lenne egy ügyrendi javaslatom az örökranglistára vonatkozóan, hogy az Agytröszt FC és a Nincs Légiós Nincs Sírás FC eredményeit vond össze, hasonlóan a Dolinka United-Mindig Jövőre FC-hez és a Lego FC-Turul HC-Tipográfiához.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.08. 17:18:23

@Zigi: jogos, megtörtént.
ha minden igaz, hány perc múlvára már be is hegesztem az oldalsávba

Zigi 2011.12.08. 17:27:53

@-kraci-: Igaz az, hogy alapvetően a magyar játékosok nagyobb arányú szerepeltetése miatt lett kitalálva a 3+1-es szabály, de azzal, hogy határon túli magyarokat is beengedtünk a játékba, őket hoznánk hátrányos helyzetbe az anyaországi menedzserekhez képest, ha ragaszkodnánk ahhoz, hogy a szabályt szigorúan csak a magyarországi magyar játékosokra vonatkoztatnánk, akiket ők csak a piacról tudnának beszerezni. Igazságosabb ez így az erdélyiekkel szemben, szerintem.

Kiß B. 2011.12.08. 17:31:08

@Zigi: Hát akkor fogadjuk el a határon túli magyar játékosokat is magyarnak. Úgy ahogy a való életben is!A HT-ban is vannak határon túli magyarok, volt egy Demeter Imre nevű román állampolgárom.

Zigi 2011.12.08. 17:36:04

@CreaPress: "Azt azért bele kellene venni a következő kiírásba, hogy csak azok a csapattulajdonosok nevezhetnek, akiknek már megvan a menedzserképzőjük."
Megfontolandó javaslat.

Zigi 2011.12.08. 17:37:23

@-kraci-: Nálam ezzel nyitott kapukat döngetsz, de az elmúlt szezonban le lettem szavazva ez ügyben.:)

Zigi 2011.12.08. 17:37:59

Mindig Jövőre-Revenge 2009 lekötve!

Kiß B. 2011.12.08. 17:53:27

A Somogyország csapata, mint korábban mindig, most is elindult a labdabiztos kupában. A nyitófordulóban csapatunk a harmadik bécsi döntés értelmében Magyarországhoz éppen csak visszacsatolt Bihar Vármegyéből érkező egyik újoncot fogadta. A jeles alkalom alkalmából csaknem háromezer ember sereglett a Gödörbe, és nem hiába tették, a somogyi bicskások ugyanis néha meggyőző játékkal tartották otthon a három pontot. Bár elsősorban olyan játékosok húzhattak mezt a találkozón, akik bajnoki mérkőzéseken csak ritkábban jutnak szóhoz, többen is igyekeztek felhívni magukra a vezetőedző figyelmét.
Aruta mester bőszen jegyzetelt is, a meccs után így nyilatkozott:
- Utóljára talán III. Viktor Emánnuel volt az utolsó olasz, aki ilyen rohamokat látott Albánia annektálása idején! Zseniálisak ezek a zselici gyerekek! Megtisztelő velük dolgozni!
A meccs hőse minden kétséget kizárólag Faragó Dózsa volt, aki duplájával segítette győzelemre csapatát. A Nyilasi Tibor által megítélt pezsgő átvétele után így nyilatkozott:
- Minden becsületes játékosért is játszottam! Kalodába, bitóra a bundázókkal! Remélem, hogy a szombati bajnokin is játéklehetőséghez jutok.
A csapat a mérkőzést követően együtt vacsorázott a város egyik éttermében, de városi riválisukkal ellentétben nem mentek bele az éjszakai popéletbe, hanem családjuk körében töltötték az estét!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.08. 20:42:05

@Paradicsom Sal: Lekötve! A játékosok körében máris téma a szerdai erőpróba!

A szerda éjjel Chilében vendégszereplő FC Black Lotus játékosai a mérkőzés után a Santiago de Chile - Zürich járaton indultak vissza a latin-amerikai portyából. Helyi idő szerint már reggel volt, mire a gép átért az óceánon. A monitor szerint éppen Dakar felett próbált ÉK-i irányba fordulni, mikor Teller Lala, a klub saját nevelésű reménysége, az LB-s csapat várható kapitánya oldalba bökte a mellette ücsörgő Udvariast és magyarázni kezdett:
-Te Pisti! Hát jövő héten az Illovszkyba megyünk. Egyetlen kupagyőzelmünk helyszínére. Ugye milyen csodás dolgokat produkál az élet?
- Aha - morogta Udvarias, majd fájdalmasan megtapogatta a meccs óta a fején éktelenkedő jókora turbánt. Csak akkor derült kicsit jobb kedvre, mikor előszedte a mancsai között "Te quiero" felirat szívet tartó plüssmedvét, amelyet a chilei szállodában dolgozó portás lány, Antonella adott neki, egy forró latin csók és egy e-mail cím kíséretében.

Teller kikászálódott az ülésből és körbenézett. A csapattagok többsége még halkan vagy néhol hangosabban durmolt, de már voltak ébredezők. A csapat fenegyereke, Nyerges, aki 19 éves korára már majdnem annyira szét volt varrva, mint Kabát Péter, elégedetten szemlélte a jobb felkarján az új tetkót, amit egy santiagói sikátorban applikáltak rá, miután a csendespihenő alatt kiszökött a szállodából. Kicsit előrébb a sérültek, a túrán inkább regenerálódás céljából részt vevő Harkály és Matúz bambán bámulták az ülésbe épített kivetítőt a CNN-t, ahol épp bemondták, hogy Bruno Salazarról bunkert neveztek egy albán falucska határában.

Teller előrébb vonszolta magát, egyenesen Lennart Matssonhoz. Az edző éppen a mágnestáblájával bíbelődött.
-Mester, igaz, hogy jövő héten már a Vasashoz megyünk?
-Megyünk, megyünk, Lalám. Lám, ez a Vasas is jól megerősödött, ma már egy Tuboly, Zvara vagy Pecha be se férne ebbe a csapatba. Idén úgyis mindenki minket akar majd megverni, elvégre mi vagyunk a címvédők. És nekem még olyan szempontból sincs szerencsém, mint Lucjan kollégának a Bastille-ban, mert még lányom sincs, akivel az ellenfeleket szédíthetném. De nem baj, Lalám, mi nem ijedünk meg a riválisoktól úgy, mint az Eger Boyz a Mindig Jövőrétől. Ha nekem is olyanok lesznek a taktikai megérzéseim, mint neked a fejjátékod, akkor az idei sorozatban is tényezők leszünk.

Teller szélesen elmosolyodott. Jó buli lesz ez az LB, dörmögte maga elé, majd elindult megkeresni a stewardesst, hogy megtudja, maradt-e még a felszállás után felszolgált paradicsomsalátából.

Achu-Football Club Actors 2011.12.08. 21:27:07

Szépek ezek a kis cikkek, hát gratula mindenkinek, ezekből kellene kisfilmet csinálni :)
Na de most, ha van valaki aki kapust edz, az jelentkezhet nálam ezért a magyar reménységért, nem akarom, hogy csak ezen a szinten maradjon...
Íme:

Filipinyi Arnold / Játékos azonosító: 332195407

Jelenlegi képességek
Védés: 7/20 jó
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 1/20 katasztrofális
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 2/20 pocsék

Jelentkezni itt is és itt /Football Club Actors Hungary (584248)/ is lehet.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.08. 21:33:56

@Bruno Salazar: ma vége lett az ifibajnokságomnak. jönnék boldogan az ifju labdabiztosok közé, de azt látom, hogy még mindig csak egyedül a kis-salazarok vannak a listán. muszáj lenne minél előbb játszanom, van egy válogatott-esélyes kapusom, edzeni kell minél többet, hogy legyen belőle valaki... várok pár napot, és ha még mindig ketten leszünk, újra indulok a mostani 16 csapatos nemzetközi bajnokságba...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.09. 08:51:08

@f_miki: @Bruno Salazar: hétfőn végzek a mostani ifibajnokságot!!! könnyen lehet, h még névváltoztatáson is átesik a roppant kreatív nevű BLSE ifike!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.09. 09:43:24

@Bastille: na szóval a rend kedvéért, hétfőn az ifibajnokságGAL végzek!

Lycsebatyo 2011.12.09. 10:09:42

14.12.2011 10:00 Friendly (Cup Rules) Yeti-Faced ReBoRn - Football Club Actor

lekotve

2011.12.09. 19:41:30

A 10-0-nál is jobban örülök annak, hogy két felvetésem is meghallgatásra talált.
Végre méltó helyen az örökranglista, és vélhetően nevezési feltétel lesz a menedzserképző elvégzése.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.10. 10:05:55

meghívattam magam szopós murénákhoz

2011.12.11. 07:48:04

Ez itt a Labdabiztos Kupa, vagy a Hétvégi Némák Szektája?

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.12.11. 09:56:01

A Gruppo Hordó elleni történelmi győzelem után Salazarék kihívva.

2011.12.11. 11:45:04

A D1-C2 negyeddöntő helyszínének megszokása érdekében keresztül-kasul beszáguldjuk a Welodrome-ot. Nehogy majd ott valami ismeretlen fűcsomó megzavarjon minket január 25-én.
Már biztos, hogy kezdhetjük szokni az aréna mikroklímáját, mert visszaigazolás nyert a kihívásunk.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.12. 17:07:17

@Bruno Salazar: elképzelhető, hogy mivel regionálisként hirdetted meg az ifi bajnokságot, ezért mi nem tudunk csatlakozni! ezen még lehet e változtatni???

2011.12.13. 09:56:58

Néztem a Google-táblázatot, ahol a Salazar's és a Szopós Murénák meccse sem jelent még meg lekötöttként. Rákerestem, mindkettőt lekötötték már.

2011.12.13. 09:58:44

@hatarsorompo: Aztán mekkora lesz az az aréna?

Zigi 2011.12.13. 13:27:55

@CreaPress: Ez még nem az idei stadionkiosztás, csak benne maradt a googledocs-ban az előző szezonról.:). Ki is törlöm gyorsan.

hatarsorompo 2011.12.13. 14:29:36

@CreaPress: Nagy, de még növesztem.

Csak szólok, hogy 9 játékos kivételével mindenkit átadóra tettem, de hogy maradjon emberem, vettem néhány jól fejelőt a piacról. Még fogalmam sincs, mit edzzek a jövőben, egyelőre hezitálok.

hatarsorompo 2011.12.13. 14:47:32

Íme, ennyien mentek piacra:

2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 122 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 0 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 66 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 69 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 77 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 99 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 99 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 105 000 eFt-os kikiáltási áron.
2011-12-13 Kitettél egy játékost az átadólistára 177 000 eFt-os kikiáltási áron.

2011.12.13. 15:28:17

@hatarsorompo: Ha jól számolom, ez 21 ember. Szép...

Azt viszont furcsállom, hogy túladsz szinte az egész csapaton, és össze-vissza vásárolsz. Koncepció nélkül érdekes ezt a játékot játszani.

2011.12.13. 15:54:38

@Zigi: Javaslom, hogy a döntő a Palóc Mentők addigra minden bizonnyal monumentálissá fejlődő stadionjában legyen. Mert ha a stadiont építi, a csapatot meg rombolja, akkor kell valami nívós esemény, hogy ne fordítsanak végleg hátat a virtuális focinézésnek.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.13. 16:24:56

eLBé utánpótlásbajnokság (406914)

Bár Salazar hirdette meg először, de mivel a Fiatalkorúak Börtöne is a nevezettek között, ezért vesszük a bátorságot, hogy közhírré tétetik, VAN MÉG ÖT HELY, JÖJJENEK, JÖJJENEK!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.13. 16:57:50

@Bastille: már csak négy!!! gyertek, minél előbb induljon a bajnokság! van egy válogatott-esélyes kapusom, edzés kell neki!

2011.12.14. 08:26:06

Már mind a 12 meccset beállítottam HT Live-ba, Vlekkert most kezdi tuningolni a kezdő tizenegyet, hogy semmi esetre se adjanak kegyelmet az ellenfélnek.

Ennek ellenére nagyon könnyen elképzelhető, hogy a legszégyenteljesebb eredményt produkáljuk a szezonban a "barátságos mérkőzések" kategóriában, mert a 11-0 és a 10-0 elég könnyen alulmúlható.

2011.12.14. 09:16:04

@hatarsorompo: Eddig egy játékosodra licitáltak, ahogy nézem, arra is innen, házon belülről.

Nullára amortizált vénségek is vannak szép számmal, azokra még Olaf nagyanyja se tart igényt, hogy esetleg élettársi kapcsolatot létesítsen valamelyikükkel.

Futó Lada 2011.12.14. 09:49:04

@CreaPress: "házon belülről" ... hát.. az LB kupa mezőnye már csak egy nagy család :-)

2011.12.14. 10:37:22

Vlekkert nem hiába jó/jó edző: világklasszis játékszervezőnk, Csirke Zoli 22. percben bekövetkezett sérülése után átdolgozta a haditervet, a 27. percben végrehajtott két plusz cserét, és az addig 0-0-ra álló meccs "kissé" felpörgött, szünetben már 5-0 áll az eredményjelzőn a Bányász javára.

Hiába, Csirkét mindenki szereti, naná, hogy bosszút állnak érte a társak.

2011.12.14. 10:44:17

@Futó Lada: Ezért írtam, hogy házon belülről. Hiszen már a Palóc Mentő is harmadszor indul, a Bányász meg hihetetlen, de már negyedszer. És ráadásul nekünk most még megy is a játék...

A Geist most betartotta a 3+1-et, de a kiállítás és a kapus sérülése viszont nekik tartott be...

2011.12.14. 11:13:44

72'26": Nincs szégyen, a tíz már megvan.

Futó Lada 2011.12.14. 11:21:49

Ritka nagy forduló eddig... A Murénák 1-3-ról állt fel hazai pályán, a Stécé 2 meccs után már 20-0-s gólkülönbségnél jár, Salazatr's ellen vezetnek a Csillagok, a Team Geis - Kecso mecscen már lassan minden volt (gól,sérülés,sárga,piros,csere, hadrend-váltás,kapufa) ott még talán a hosszabbítás és a büntető van vissza.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.14. 11:24:56

@Futó Lada: 550 millió forintnyi szélsőt tesztelek ezen a meccsen és mégis :)
elképesztő

Futó Lada 2011.12.14. 11:31:01

@végh hanta: .. kapusposzton teszteled őket? :)

Palócmentők-Pebo meccs elképesztő.. a hazaiak 1-4-ről feljöttek x-re a 88.percben, és mire leírtam volna, hgy hosszabbítás, addigra kaptak 2-t...félelmetes meccsek..

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.12.14. 11:31:11

Hát ez furcsa LBK-szezon lesz, az biztos... Az első fordulóban az első győzelem (n+1 meccs után) a Gruppo Hordó ellen, most a 89. percben 3:0-ra vezetünk Salazarék ellen. Mivammá'?
Én csak úgy tréfából javasoltam, hogy kerüljön be a szabályzatba az ellenünk való meccsekre szóló kapusállítás-tiltás...

2011.12.14. 11:36:40

A Murénák kihívva, hozzájuk, kupaszabályokkal.

Jó kis meccs lesz, nézze mindenki.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.14. 11:40:38

@Futó Lada: hopssz, nem is baj, hogy kikaptam, mert most jut eszembe, tuti elfelejtettem kupaszabályokkal küldeni a meghívót :)

Lycsebatyo 2011.12.14. 11:50:20

Ha jól látom a felállásból a Football Club Actors 2 hazaival állt ki ellenem. Gondolom különben is ellenőrzésre kerül, csak szólni szerettem volna. (Mellesleg nagyon jól jött ez a dolog :P )

2011.12.14. 11:52:49

Csirke Zoli 4 hétre dőlt ki, hogy az a ****

De nyolc orvos dolgozik azon, hogy a folyamat egy kicsit gyorsabb legyen.

Futó Lada 2011.12.14. 12:24:44

@Lycsebatyo: Csizi és Kőhalmi révén valóban csak 2 hazai játékos volt a kezdőben...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.14. 12:42:23

@CreaPress: Nekem is elfáradt a legjobb középpályásom, igaz, csak egy hétre.

hatarsorompo 2011.12.14. 13:26:12

@Bukott Rockzenész: Neki ez a sztárjátékosa, a Jolly Jokere, és ezért fájdalmas azt elvesztése.

Amúgy erről beszéltem:

"Crea meg akarja nyerni a 8. Labdabiztost, csak titkolja, vagy a neveltetése tiltja, hogy előre bejelentse.
Az előző barimeccsét 11 góllal nyerte, és a blogja szerint világklasszis szintű játékszervezőjét, Csirke Zoltánt most épp gólszerzésre tanítja"

Ezt december 7-én firkáltam ide. Volt már az LB-történelemben, aki 20-0-lal nyitotta az első két csoportmeccsét?

Nekem nem sikerült a bravúr, Geyer jövő héten már másnál hajt hasznot, ma viszont még góllal búcsúzott a csapattól, most sörözik a csapattársaival a 20. születésnapja és a búcsúja alkalmából. A Kecso már letett érte 105 milliót, de szerintem lesz még más kérője is.

Achu-Football Club Actors 2011.12.14. 13:35:21

Football Club Actors & Yeti meccs, mérkőzésazonosító: (362475258)

Nem értem... Neki nem magyar hanem román játékosnak? "kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak"
Valaki magyarázza már ezt el nekem... Mert van itt valami hézag... Vagy mi is...

Achu-Football Club Actors 2011.12.14. 13:39:53

na szóval... Ha így nézzük, hogy saját nemzetiségbeli, akkor is khm, neki is csak két román játékosa volt a pályán. Én ezt a 2:1-et nem tartom korrektnek így. Szóval valami legyen :) Újrajátszás vagy valami...

Achu-Football Club Actors 2011.12.14. 13:50:16

Bocsánat. A kezdőben volt 3 román játékosa, csak cseréje nem volt román állampolgárságú focista. Akkor Ő a +1 es szabálynak nem tett eleget... Na mindegy... Nem akarok én itt hisztizni :) Nem akarok probléma sem lenni, de így eléggé ciki, hogy kikap az ember egy nem magyar csapatot akire a szabályok úgymond nem vonatkoznak.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.14. 13:58:48

A remek mérkőzéseket hozó forduló egyik kevésbé látványos találkozójáról Lennart Matsson szakvezető véleményét kérdeztük:
- Örülök neki, hogy színvonalas és jó mérkőzést vívtunk a jól felkészített Vasas együttesével, amelyet rögtön a mérkőzés elején lerohantunk, mint éhes turista a svédasztalt. A korai gól szerencsére megnyugtatta a csapatot, amely utána már kézben tartotta a mérkőzést. A második félidőben több helyen változtattam a csapaton, amely főleg az előny tartására törekedett. Sikerrel, mert ellenfelünknek csak az utolsó percekben sikerült kibontakoznia.
- A mérkőzésen debütált és gólt is szerzett a csapat tegnap igazolt új hátvédje, Gregersen. Mit szól az interneten megjelent azon szurkolói kritikákhoz, hogy az ő szerződtetése az első lépés a csapat elskandinávosítása felé?
- Semmit, mert marhaságokkal nincs időm foglalkozni. A klubnál szezonok óta hagyomány, hogy idény közben egy-két új játékost igazolunk. Gregersen érkezése után velem együtt 24 tagú a keret, közülük 12-en magyarok, tehát pont a fele. A magyarok közül négyen vagy még az alapítók közül maradtak vagy klubunk akadémiáján nevelkedtek. A jelenleg kadétjaink közül a hamarosan beérő Dukai és az idény végéig az ifiben maradó Jóna esetében is vizsgáljuk, hogy beépíthetőek-e a felnőtt együttesbe.
- Lát-e esélyt a címvédésre?
- Valamennyit igen, de tisztában vagyunk azzal, hogy legalább öt-hat gárda pályázik eséllyel a kupára és közülük nem magunkat tartjuk az első számú esélyesnek. Elsődleges célunk a nyolc közé kerülés, a folytatáshoz több dolognak is sikerülnie kellene, de természetesen nem mondunk le eleve a serlegről. A Mindig Jövőre FC-nek máris postáztuk a jövő heti meghívót.

Az új szerzemény, Frederik Gregersen röviden nyilatkozott a Lotus Press-nek:
-Örülök, hogy egy félidő erejéig én is hozzájárulhattam új csapatom sikeréhez. Sajnos, az országról még nem sokat tudok, mivel tegnap este érkeztem, így csak a klubház vendégszobájával sikerült megismerkednem, illetve az Illovszkyba menet a buszról láttam a város egy részét. Fiatal koromban több évadot láttam a Szomszédok c. teleregényből dán hangalámondással. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerül beilleszkednem és talán sikerül szereznem Szikszay művésznő valamelyik kerámiáját, amely egyértelműen megkoronázná a pályafutásomat.

Zigi 2011.12.14. 14:00:22

@Achu: "A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie"

Szerencsétlen, hogy nem lett átfogalmazva, de megállapodtunk abban, hogy a 3+1-es szabály a saját bajnokságnak megfelelő állampolgárságra érvényes. A +1 pedig tehát nem azt jelenti, hogy legalább 1 cserének magyarnak ill. románnak kell lennie, hanem, hogy 1 saját állampolgárságú játékosnak végig a pályán kell tartózkodnia.

Zigi 2011.12.14. 14:03:55

Black Lotus-Mindig Jövőre lekötve. Csapatom szerencsére gyors egymásutánban letudja a számára teljes mértékben nyerhetetlen meccseket.

Achu-Football Club Actors 2011.12.14. 14:07:37

A választ elfogadom, többet nem is teszek említést erről az estről. :) Köszi!

Futó Lada 2011.12.14. 17:45:50

Uwe Munzinger edzőt kérdeztük a drámai Team Geist elleni mérkőzésről:
- Biztos jól térképezték fel az ellenfelet?
- Igen, bár több mint egy óránkba került az utóbbi meccseik megnézése. De leszűrtük belőle, hogy általában 11-en vannak pályán, és a múlt szezonban nyögve nyelősen megnyert meccset alapul véve jelöltük ki a kezdőt.
- Ennek ellenére fél óra után 3-al égtek mint az olajos rongy.
- Igen, mert volt egy díszvendégünk, akit körbe kellett vezetnem, és ez elvonta a figyelmet a meccsről. Ráadásul Marin a balszélső mindenáron akart egy közös fotót, és amíg ez elkészült, addig az ellenfél oda járt gólt lőni.Nehéz meccs volt.
- Apropó díszvendég. Egyesek szerint maga Olaf volt az, és ennek is köszönhető a fordítás.
- Nem dehogy . Roppant szimpatikusan nekiálltunk megvalósítani a taktikát. Bár Káposzta kicsit félreértelmezte a "kerüljünk létszámfölénybe" utasítást, de így két meccs után övé a legtöbb sárga a mezőnyben. A kínai kapusnak jobbulást kívánunk.
- A cserék viszont bejöttek.
- Persze. Én mondtam nekik, hogy menjenek be.
- és legközelebb?
- Jövő héten hevesi házi-rangadó lesz a csoport elején,és akkor győztes könnyen a 8 közé is juthat, ha a Team Geist legalább ilyen formában játszik.

Paradicsom Sal 2011.12.14. 18:26:50

A Revenge 2009 gárdájának kötelezően választott erőpróbája lesz az Illovszky Rudolf Arénában, melyre a szokásos díszes meghívót tajvani eredetű, hiányos öltözetű lányokkal küldtük el, véletlen sem az ellenfél játékosainak megzavarása céljából!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.14. 19:10:14

@Paradicsom Sal: Köszönjük a meghívást, Rudi bácsi tiszteletére fergeteges játékot kívánunk produkálni. Idézem a Lionel Bogdán álnéven publikáló ultranacionalista klubtitkárunk kommünikéjét: “A nagyrészt skinheadekből, gárdistákból, betyárokból és sima mezei jobbikosokból álló játékosállomány a sok idegen név láttán már feni a kiegyenesített kaszáit. Ahogy Torgyán Józsi bácsi mondaná: "Patakvér fog folyni!" Na jó, 3 pont elég lesz :)”

Paradicsom Sal 2011.12.14. 19:11:34

@Paradicsom Sal: Kis helyreigazítás, a lányok kikérték maguknak tajvani eredetüket, ők rendes thai és maláj származású apácák. A Vasas DH vezetősége elhatárolódik földrajzi tudásának hiányosságától.

goalkeeper2000 2011.12.14. 19:19:07

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Salazar's (V)
helyszín: Salazar's Arena [Kupaszabályokkal] 2011-12-21 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.14. 19:22:33

@Paradicsom Sal: A hölgyekkel kivételt tesznek a nemes lelkű lovasíjászok :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.12.14. 19:28:12

@CreaPress: Gólt mindenképpen tervez lőni a csapat, de csakis azért, hogy belerondítsunk a szép sormintádba:)

A meghívást visszaigazoltuk, bár fogalmunk sincs, hogy kicsoda, mert hullarészegek vagyunk egy ekkora győzelem után :)

VGL 2011.12.14. 20:48:29

Somogyországot kihívtam

2011.12.14. 21:24:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az egyetlen eddigi meccsünket 3-0-ra nyerted. A mostaninak sem mi vagyunk az esélyesei, Csirke kiesését nagyon megérzi a csapat, mentálisan megzakkant a társaság.
Már egy gólos győzelemnek is nagyon örülnék.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.14. 22:10:19

eLBé utánpótlásbajnokság (406914)

gyertek elbé ifibe, ha tudtok!

na73 2011.12.15. 08:59:42

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: hazai pályán 2011-12-21 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.15. 11:41:36

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VIII) helyszín: Bunny pitch

A csapat a bajnoki meccs után rögtön elutazik Biharba, hogy ott - és Szatmárban- két napos pálinka túrába kezdjünk, melynek vezetője a távoli hazába szakadt Eduard-Mihai Marinescu anyai nagyapja, Bölöni László! Laci bácsi szervezésében az éjszakát is pálinkagőzben töltjük, majd a hajnali órákban egy átmozgató edzést tartunk egy közeli borospincében! Marinescu elmondása szerint szeretne kezdeni, ezért Klesta kapitány a pálinka minőségének függvényében fogja játszatni Eduárd Misit! A Bastille Bad Boys is készül a meccsre, új transzparensükön a "Csak a pálinka győzhet le minket!" mondat szerepel!

Lycsebatyo 2011.12.15. 13:38:35

You are challenging 1 teams
Hungary Ranagolidák (VI) at your arena

hatarsorompo 2011.12.15. 15:15:24

Gruppo Hordó kihívva.

Paradicsom Sal 2011.12.15. 15:41:09

@Bukott Rockzenész: Az amúgy is elavulóban lévő macskakő burkolatú útvonalat a héten eltávolítjuk, s majd az ellen eltávoztával kerül fel az új burkolat, addig nemes földút várja a vendégcsapatot! :) Meccs előtt pedig hajnali disznóvágásra invitáljuk az ellenfelet, hogy felpörgessük őket némi pálinkával, frissen sülttel, hagymás vérrel, forralt borral a délelőtti összecsapásra.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.12.15. 18:32:23

Az Újtelepi Hírharsona Lencse Ferencet kérdezte a mérkőzésen lőtt 3 gólját követően:
- Nem zavar, hogy a "nagy" Lencse Lászlóhoz hasonlítanak?
- Eddig nem zavart, de most már kifejezetten irritál, hogy egy Bohócligás játékossal vetik össze a teljesítményemet.
- Tehát, ha Sousa mester hívna, akkor nem is mennél a Videotonba játszani?
- Ne röhögtessen! Bármelyik LB kupás csapat hívó szava többet ér. Egyébként pedig egyelőre nem szándékozom elhagyni a klubot.
- Nőtt-e rajongóid száma?
- Azt nem tudom, de meghívót kaptam az Újtelepi Leánygimnázium végzőseinek péntek esti házibulijába.
- A múltkori meccsen azt láthattuk, hogy félmeztelen hölgyrajongók szorítottak érted, ez sem a népszerűség jele?
- Áá, ők a Bastille csapatához tartozó ZRIKA (Zökkentsük ki a RItmusból fedetlen Kebleinkkel Alaposan) szurkolói klub tagjai voltak.
- Mit üzensz a szurkolóknak?
- Jöjjenek a legközelebbi LB mérkőzésre is igen szép számmal, potyognak a gólok tömegesen mindkét oldalon.

Futó Lada 2011.12.16. 14:30:33

"Alex Geyer a Palóc Mentő Alapítvány fiatal magyar csatára a háromszoros kupagyőztes KecsoSE csapatában folytatja pályafutását. A két klub az átigazolással kapcsolatban nem kíván nyilatkozni, bár sokat elmond, hogy Nógrádban egy új Maracana-t készülnek felhúznia befolyt összegből, és a kispadra néhány válogatott játékos leigazolását tervezik. Geyer a hétvégi bajnokiig még orvosi vizsgálaton esik át, jó esetben a szerdai regionális rangadón már szerephez juthat."

2011.12.17. 05:32:13

Már megjelent itt egy hsz-ben, hogy a Murénák - Bányász meccs lekötésre került, kérem ezt regisztrálni a Google doksiban.

A PMA-t nem igazán értem, el tudott adni 12 játékost, vett 12 olcsót, azzal tényleg nincs esélye a hatodban maradni, bár a csoport alja eléggé gyengusz.

Minek épül ott Maracaná, ahol nincs komoly szakmai munka? A Nemzeti Stadiont úgyse múlja felül befogadóképességben, így aligha lesznek ott nagyválogatott, vagy U20-meccsek. Persze lehet, hogy csak én nem értek a Hattrickhez, ezért nem látom a mindezen lépésekben rejlő logikai zsenialitást.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.17. 20:08:57

a III. CSMLOT (Csak Magyar Labdarúgók Országos Találkozója) lekötve az NLNSFC és a PFC között - reméljük, nem chilei bírót delegál majd a szövetség.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.12.17. 21:02:43

A 8.LBK 2. és a Hattrick bajnokság 7. fordulója utáni kereszt-tabella a B csoport csapatait illetően:
hattrickunited.org/egricsillagok/2011/12/17/ket-frontos-kuzdelem/

hatarsorompo 2011.12.18. 17:34:30

@CreaPress: Azt majd én tudom, mekkorára akarom építeni a stadiont. A tegnapi meccs eredménye meg nem mérvadó, 17 éves és 65 napos volt a csapat legidősebb játékosa - vagyis abszolút csikócsapattal álltunk ki.
A Labdabiztosban az a terv, hogy nem végzünk a csoport utolsó helyén.
A bajnokságból meg nem baj, ha kiesünk. Akkor viszont csak két vagy három szezon múlva nyerünk egy hetedes csoportot, közben építünk egy jó csapatot.

2011.12.20. 13:48:11

Ünnep van: 2000 fölött a szurkolói klub létszáma!

2011.12.21. 10:45:52

József József 15. percben szerzett vezető gólja a komplett csapatot a kétségbeesés örvényébe taszította. A vendégcsapat tagjainak arcára kiült rémület jól látható volt a nézőtér távolabbi szektoraiból is.
Ijedtükben 13 percig csak ide-oda szaladgáltak a pályán, mígnem eszükbe jutottak az edzéseken tanultak, és az eszmélést követő 11 perc alatt szerzett öt góllal sikerült megfordítani az állást.

Futó Lada 2011.12.21. 11:34:19

Murénák - SBTC

Hatstat :
171 - 167

Eredmény:
1-10

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.21. 11:39:02

@Futó Lada: Salgótarjáni zsurnaliszta barátunk ezek szerint valamit nagyon tudhat.

2011.12.21. 14:42:56

@Bukott Rockzenész: Vlekkert érti a szakmáját, én még csak nem is ugatom a HT-t.

2011.12.21. 16:57:48

A Revenge 2009 gárdája kihívva jövő szerdán 20:50-re Marokkóba, a Ronaldo Luis Arénába.
Kupaszabályokkal játszunk, szalonremi kizárva.
A stadion Casablanca vármegyében van, itt lesz a beduin Wadha és Abdullah esküvője.
Az étlapra kerülő teve neve még nem került nyilvánosságra.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.21. 18:07:14

@CreaPress: Valamiért nem engedi elfogadni a HT, de folyamatosan próbálkozom tovább.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.21. 19:38:07

@CreaPress: Mivel ma estére hívtál ki, kénytelen voltam lemondani és elküldeni az új, immár a jövő hétre szóló kihívást.

Amúgy lehetséges, hogy a teljes LB-mezőnyből egyedül én nem kaptam még gólt?

panteraAtus 2011.12.21. 20:33:06

Mindig Jövőre FC kihívva!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.12.21. 21:17:17

Hát ez nagyon csúnya volt... Főleg az a két alattomos szabálytalanság, ami miatt kidőltek a játékosaim.

2011.12.21. 21:36:27

@Bukott Rockzenész: Bocs, ezt valóban elnéztem, de én még nem látom az új kihívást. Mindegy, holnap megoldjuk, az a lényeg, hogy már vasárnap reggel 8-kor indul velünk az A380 a beduin lakodalomba.

laca65 2011.12.21. 22:43:24

Vasas DH kupaszabályokkal kihívva az új nevű Dobó István Katlanba (nem Eger Boyz Arena már), az LB 4. fordulójára. Kellemes karácsonyi ünnepeket és egészségben megélt boldog új évet mindenkinek!
Gyengén kezdtem, de meg akarok kapaszkodni a VI. osztályban ...

laca65 2011.12.21. 22:44:19

Ja, végzem a menedzserképzőt...

2011.12.22. 07:11:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szabálytalankodó játékosaimat 1-1 heti bérmegvonással büntetem, továbbá sportpszichológushoz kell menniük.
Viktor Istvánt pedig pszichiáter várja, mert november 26-án, a Dodókacsa elleni bajnokin kiállították, három nap múlva egy barátságos meccs közepén lerúgták (3 hétig nem játszhatott), és most, hogy Vlekkert újra betette a csapatba, ismét összeszedett egy pirosat.
Azért furcsa ez egy alapvetően szimpatikus, lobbanékony és egyenes fickó esetében, mert előző klubjában szórta az öt csillagos teljesítményeket, és csak egyszer állították ki, még júliusban.

2011.12.22. 07:41:17

@Bukott Rockzenész: Végre sikeres a kihívás, dec. 28, 20:30 a kezdési időpont. Nem születhet reális eredmény, mert az esküvő kedden lesz, és a játékosok gyomra még el lesz telve a lakodalmi menüvel.

És miért ne lenne lehetséges, hogy egyedül te nem kapjál gólt az elején?

Az NLNS, a Bastille, a Black Lotus is csak egyet kapott, velem együtt, az én esetemben ez érthető is, mert nagyon szerencsés a sorsolásom. A nehéz meccsek a csoportkör végén jönnek majd, és ez nagyon ideális a rájátszás szempontjából.
Most mindenképp szeretnék bejutni a legjobb nyolcba. Csak a pontszámon múlik, a gólkülönbségen már aligha.

2011.12.23. 08:33:37

Voltaképpen örülnöm kellene annak, hogy most két középpályásom is kidőlt a sorból. Igaz, hogy a szombati bajnokin ez megoldhatatlan feladat elé állít (bár a vereség is egy megoldás), de van 12 nap arra, hogy regenerálódjanak a fiúk, és megkezdhessék a három legveszélyesebb D-csoportos rivális elleni harcot itt, a Labdabiztosban.
Arra jó volt ez a 30-1, hogy amíg Marokkóban leszünk, senki se előzhessen meg minket orvul a táblázaton.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.23. 16:05:49

Tipográfiák meginvitálva a Stade-ba!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.24. 10:40:12

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VIII) helyszín: hazai pályán

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.24. 12:01:32

ranagolt kihívtam! Boldog Karácsonyt!

Achu-Football Club Actors 2011.12.25. 14:49:38

Football Club Actors kihívta a Red Star VGL csapatát.

Bohumil Stejskal 2011.12.25. 17:18:50

Botláb-Murénák mérkőzés lekötve.

goalkeeper2000 2011.12.26. 06:46:03

Kihívtam kupaszabályokkal a Palóc Mentőt. Ő már a kupa elején megírta nekem, amikor látta a sorsolást, hogy a két ünnep között csak kedden fogja elfogadni, mert karácsonykor nem lesz gépnél.

VGL 2011.12.26. 13:33:48

@Achu: kihívás elfogadva

goalkeeper2000 2011.12.27. 20:08:26

Kedves Versenybizottság!

Kedd este van, elmúlt 20 óra, és nem jelzett vissza a Palóc Mentő. Én most akkor kötök le egy meccset, mert holnap suli van, ott nem lesz rá időm.
Remélem, nem kapok ki érte, de nem tudok tovább várni.

Futó Lada 2011.12.27. 21:37:23

A 4. fordulóban 11 meccs lekötve, 1 elmarad. (Előre jelezve lett ennek lehetősége, de ettől még elmaradt. Hazai részről a kihívás megtörtént.)

A forduló bónuszmeccsén az A és D csoport listavezetője találkozik majd este - igaz egyelőre még csak presztízs jelleggel csapnak össze Marokkóban a "Sört Csirke Ferencnek" mérkőzéssorozat végén.
A kupába is beleszámító meccsek közül talán a Salazar's - Gruppo meccset lehet kiemelni, ahol az eddigi szezonokban rendre a két legjobb védelmet felvonultató gárda találkozik, és mivel mindkét csapat már kapitulált egyszer, így aki komolyan gondolja, hogy meg akarja szerezni a 2. helyet, annak itt győznie kell mégpedig rendes játékidőben.
A C csoportban a Ranagolidák - Palota számít lassan tradícionális összecsapásnak, miként a D-ben a Botláb - Murénák meccs sem elsőbálozó párt hozott össze. Mindkét csoport igen szoros, egy-egy vereséggel itt nemcsak a felsőházról, de még a középső 8-asról is könnyen le lehet maradni, ugyanakkor a körbeverés esetén egy hosszabbításos meccs lehet a továbblépés záloga akár.
Az A csoportban talán csak Lotus mester győzelme tűnik biztosnak, a 3. helytől hátrafelé teljesen kiegyenlített a mezőny, itt a 3+1 szabályról megfeledkezni vétkes könnyelműség lenne.
Legutóbb a Team Geis csapatának hősies győzelme, és a Somogyország csapatának simább sikere vált simán a büntetőpontok martalékává.
Googledocs aktualizálva, meccsazonosítók beírva. Jó meccseket mindenkinek !

2011.12.28. 03:44:24

Annak ellenére, hogy tét nélküli lesz az összecsapás, a csapat minden tagja komolyan veszi. Sompolyogi sérülten utazott Marokkóba, de a következő csoportmérkőzésre minden valószínűség szerint rendbejön.
Korábbi sérültünk, Csirke Zoli ugyan még tapaszt visel a műtétje helyén, de egy félidőt már engedélyeztek számára az orvosok.

A délelőtti mérkőzéseket a klubmenedzser figyeli majd szállodai szobájában.

- Arra számítok - nyilatkozta még a repülőgépen Mr. Crea -, hogy mind a Botláb, mind a Bastille utolér minket pontszámban, íg teljesen kiegyenlített küzdelem folyik majd a csoportelsőségért. Méghozzá négyes verseny, mert én még a Cikóriát sem írnám le. Van ugyan egy vereségük, de az a három jelenlegi százszázalékosnak is lesz hamarosan, mi január 4-én a Botláb csapatát fogadjuk, 11-én pedig a Bastille legyőzésére teszünk kísérletet. Kétségkívül előny, hogy az elejét egy "kicsit" megnyomtuk a küzdelemsorozatnak, az a 30-1 még jól jöhet a végelszámolásnál, ha minitabellának vagy gólkülönbségnek kell döntenie a helyezésekről. És bármennyire is szeretné bárki, akkor sem mondok olyat, hogy a csoportelsőség a cél (olyat pláne nem, hogy a Labdabiztos Kupa megnyerése). Csak a legjobb nyolc közé szeretnénk eljutni, oda viszont nagyon. De ehhez a Botláb, Bastille, Cikória hármasból legalább két csapatot le kellene győzni.

goalkeeper2000 2011.12.28. 08:03:27

@goalkeeper2000: Mielőtt valaki megkérdezné, hogyhogy suli van téli szünetben: focitorna lesz 9-től a tornatermünkben, és mennem kell védeni, úgyhogy 5 perc múlva már itt se vagyok.

2011.12.28. 10:43:57

Ahogy elnézem, alakulnak a papírforma-eredmények a D-ben, a Botláb ugyan még 0-0, de előbb-utóbb gólokban is meg kell mutatkoznia annak a 62 százalékos labdabirtoklásnak. (Hacsak Olaf nem akarja másképp.)

Futó Lada 2011.12.28. 10:46:38

"1. perc: A mindig megfontolt Eger-menedzser úgy döntött, ideje cserélni. "

A jó edző már bemelegítéskor látja, ha valaki flegmázik, illetve ha a kezdőrúgás nem a terveknek megfelelően alakul, akkor rögtön reagál rá.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.28. 11:08:35

2/2, vagyis a 2 legjobb védőm (mellesleg az egyik most tért vissza az eltiltásából) is lesérült az elmúlt két meccsen. az egyik fixen 2+2, azaz négy hétre, a másik még kiderül ma délig. :(
ajvé, épp a csoportrangadó előtt

2011.12.28. 11:34:02

Olaf úgy akarta, hogy csökkenjen a szorosan mögöttünk loholó üldözők száma. A Cikória botlott, a Botláb túlórára kényszerül, csak a Bastille zúzta le ellentmondást nem tűrően soros ellenfelét.
Ők egy nyolcassal kínálták meg a Tipográfiát.

Lycsebatyo 2011.12.28. 11:45:20

Igaz, hogy nem óriási reményekkel vágtam neki a NLNS FC elleni meccsnek, de a 4. perc beli 11-essel megnyert meccs kicsit piszkálja az idegrendszerem :) Főleg, hogy utána 4 támadást is sikreült levédenem. Azért jó meccs volt, és gratulálok az ellenfél adzőjének. (Egy jelképes kontrának azért örültem volna, ha már azt akartam játszani :P)

2011.12.28. 11:49:10

Gyorsan végzett a Botláb is, a hosszabbítás 5. percében összehozta a 2 pontot érő győzelmet.

Így 1. SBTC 9, 2. Bastille 9, 3. Botláb 8 ponttal, ha jól számolom.

A többiek még alszanak, a tegnapi esküvő és teve-vacsora után erőt gyűjt a csapat az esti afrikai bulimeccshez. Nem illene veszíteni. Avatunk újoncot is, szerepet kap, akit eddig vagy lerúgtak, vagy kiállítottak, és játszik egy gyógyulófélben lévő játékosunk is - sok meglepetést tartogathat ez a marokkói éjszaka. (Bár nem igazán az, legfeljebb késő este, na...)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.28. 13:36:54

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (V) helyszín: Olajkár II. Stadion

a zwack gyár, mint főtámogatónk, már pár molinóval és néhány gömbbel az olajkár kettőbe érkezett, hogy a hétvégi meccsen szokják a helyiek a szánk illatát!!!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.12.28. 16:38:59

Pebo FC-t kihívtam a Napfény Stadionba!

Hálószaggató_Góliát 2011.12.28. 17:42:04

@C_Brown: köszi a kihívást, el is fogadtam gyorsan, 2012 első meccse így lekötve :)

laca65 2011.12.28. 17:42:43

@Futó Lada: Végeredményben bejött a kapuscsere! Remélem a legjobb 10 között is meghúzhatom majd ezt... Ja, elnéztem a bármikor, bármilyen állásnálbeállítást ...

Futó Lada 2011.12.28. 18:03:46

@laca65: előfordul ilyen :)
.. a kupa történetében ez volt a második ilyen rapid csere, először talán az SBTC folyamodott ilyen trükkhöz két kiírással ezelőtt... akkor nem vált be.. de időnként lehet legalább ilyen gyöngyszemekre bukkanni a tudósításokban.. ?:)

2011.12.28. 20:33:48

Melyik meccsemen alkalmaztam ilyet?

na73 2011.12.28. 20:56:55

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Mindig Jövőre FC (VI) helyszín: Betyártanya [Kupaszabályokkal] 2012-01-04 09:45 (10/47)

Futó Lada 2011.12.28. 22:31:08

@CreaPress: .. utánanézek... két szezonnal ezelőttről dereng

Futó Lada 2011.12.28. 22:46:24

Utánanéztem, jogos a felvetés..tényleg nem 1. perc volt, hanem 2,4 és 5. perc, közben a 3. percben pedig a csatár kapott új taktikai utasítást. Ez miatt maradt meg, és kevertem össze.
SBTC - Pebo (347937526) meccs volt az a legutóbbi szezonban, 6-0 hazai győzelemmel, majd 2 hétre rá Somogyország ellen is volt egy 3. perces csere, de ott nem vált be..

Paradicsom Sal 2011.12.29. 02:18:55

Szopós Murénák F.C. csapatát meginvitáltam egy újévi, barátságos erőfitogtatásra! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.12.29. 10:36:08

Kemény virtuális rangadót vívtunk a tevehajcsárok és bazári árusok 3000 főnél is többet számláló tömege előtt. Mindkét csapatban vannak még rejtett tartalékok, és azt kell hogy mondjam: ezúttal nem a jobb győzött.

Akit érdekel a meccs: www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=362859866

panteraAtus 2011.12.29. 10:48:44

Black Lotus-Rohan lovasai lekötve!!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.12.29. 16:55:40

@Lycsebatyo: Köszönjük a gratulációt!
A srácok egy kissé félvállról vették a mecset, és heveny bejgli túladagolás miatt kicsit fáradtan mozogtak, de a lebaszás nem maradt el az öltözőben.

Ranagolidák irányába kihívást foganatosítottam.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.12.29. 20:32:28

@Paradicsom Sal: Kettő kihívást is kaptam, most a Vasasét fogadtam el, de a Kecso SE-t is észben tartom, és ha az úgy neki megfelel, akkor holtidényben lejátszhatjuk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.12.30. 00:24:08

yeti-arccal újjászületett bihari barátaink meghívása megtörtént!

laca65 2011.12.30. 17:36:30

Elfogadva Revenge 2009 kihívása az Alte Pitbullba.

Zigi 2011.12.31. 15:43:41

Mi8ndig Jövőre-NagyAti lekötve!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.12.31. 17:44:24

Az ötödosztály 193. csoportja és annak listavezető csapata sérülésekben szegény, eredményekben annál gazdagabb új évet kíván az LB-Kupa valamennyi résztvevőjének.

dl.dropbox.com/u/5043157/Labdabiztos/V193.pdf

:)

2012.01.02. 12:41:34

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Team Geist (VI) helyszín: hazai pályán 2012-01-04 09:45 (10/47)

már egy ideje függőben, holnap délutánig várok

2012.01.02. 12:53:44

@Futó Lada: Az azért volt, mert néhány játékos formája padló közelében volt, ezért minimális játéklehetőséget adtam nekik, hogy ne essen nekik még lejjebb.

2012.01.02. 17:46:32

Amikor a marokkói barátságos meccs a 14. percáében járt, elszállt a modem, majd percekkel utána a számítógépem is.

Holnaptól már remélhetőleg ismét a saját gépemről netezek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.02. 17:51:44

@CreaPress: Hiányoltam is a részletes elemzést, valamint a bennfentes sztorikat a csapat tájáról. Jobbulást a gépnek!

2012.01.04. 01:12:51

Azért annyi eszem lehetett volna, hogy ha közel egy hetes távollét után belépek, akkor kívánjak már boldog új évet mindenkinek.
Nos, ezt ezúttal megteszem.
Még ha megkésve is: legyen mindenkinek boldog az új éve - hacsak a maják el nem cseszik a végét.

Ranagol_5 2012.01.04. 10:22:06

Gyerekek, valaki adna tippet, hogy hogyan tudom a csapatszellemet felvinni? Mert amiatt kapok ki valószinüleg most is, meg kaptam ki előtte is.

Futó Lada 2012.01.04. 10:33:14

SBTC- Botláb

40:30 2-0
43:18 2-1
43:28 3-1
44:31 4-1
44:39 5-1
44:47 6-1

A félidő vége kicsit eseménydúsra sikerült, bár a Botláb csapatának szakvezetése ennek nem biztos hogy örül...

2012.01.04. 10:36:35

Nagyon szépen megkérnék mindenkit, szóljanak már a játékosaiknak, hogy ne lőjenek gólt Vass Robinak, mert piszok ideges tud lenni miatta a csapat, és olyankor ezek a labdaszeretettel átitatott gyerekek rettenetes bosszúkra képesek ám.

43:18 Balam (2-1, szépít a Botláb)
43:28 Iván (3-1)
44:31 Zékány (4-1)
44:39 Iván (5-1)
44:47 Viktor (6-1)

Nehogy valaki utólag orroljon meg, hogy nem szóltam :)

2012.01.04. 10:38:48

@Futó Lada: Kánonban megénekelve még szebb :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 10:42:06

@Ranagol_5: Ha van olyan tétmeccsed, ami tuti nyerő vagy tuti bukó, azt le kell lazázni. Elvileg jó még, ha az edződnek magas a vezetői képzettsége vagy vannak sportpszihók, de nekem a gyakorlati tapasztalatom az, hogy csak a lazázás segít...

@Futó Lada: Kiváncsian várom, hogy a rájátszásban is működni fognak-e ezek a villám-bányászjárások. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 10:48:44

jövő hét szerdára tervezett menü a stade-ban: csirkepörkölt, desszertnek mákos bukta!

2012.01.04. 10:53:18

Érdekes, a csoportunkban egyszer előfordult már ilyen, a Dagobert - Dodókacsa meccsen volt 4 másodperc alatt 3 gól!

El is mentettem, mert nem detské piskóty:

ujonckupa.fw.hu/_SBTC/JPG-K/HT_villamgolok.JPG

Ranagol_5 2012.01.04. 10:53:52

@Black Lotus: Az a baj, hogy olyan meccsek jönnek, amit nem lazázhatok el. Edzőt kell majd cserélnem. =(

2012.01.04. 10:58:39

@Bastille: A Bastille-t már olyanok is bevették a történelem folyamán, akiknek közük nem volt a futballhoz.
A virtuális Bányászról ez aligha mondható el.
Ezeknek a gyerekeknek az egyeseit és nulláit Olaf nagyon rafkósan pakolta össze, amikor megteremtette őket.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 11:04:31

@CreaPress: mi csak a szerdai ebédet ecseteltük, na! :) amúgy a meccs díszvendége nagy feró lesz, aki az egyesülettől egy darálót kap ajándékba...

2012.01.04. 11:04:40

Tamas van den Vlekkert nyilatkozata a szünetben: "Azért azon magam is csodálkoznék, ha a forduló után 40-2 lenne a gólkülönbségünk. Mondjuk, kétségbe éppen nem esnék, ha mégis..."

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.04. 11:05:43

Csapatom benyelte első gólját az idei LB-kupában, az Eger Boyz volt az elkövető :(

www93.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?actionType=addMatch&matchID=363113369

Remélem, palóc barátainkhoz hasonló nemes bosszút állnak a fiaim! :D

2012.01.04. 11:09:23

@Bastille: Nagy Feró fasza gyerek. Akkor készítettem vele egy miniinterjút, amikor bő 21 éve jelöltként indult a köztársasági elnöki posztért, "Szakadt országnak szakadt elnököt" szlogennel.

2012.01.04. 11:17:19

Kórházi jelentés szerint Petrik torkából a sok gombóc egyikét kell kioperálni, Lagaisse pedig beütötte a fejét, amikor dobott egy hátast ámulatában, mit tudnak ezek a jó palócok.

2012.01.04. 11:33:02

Csak sovány nyóc, a zíz egye meg! - köpött egyet B. Joci, a szurkolói klub vezetője, és a lefújás pillanatában távozott a B-középből.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.04. 11:34:54

@CreaPress: Kezdtek gyengülő tendenciát mutatni :) Velünk meg az a szégyen esett meg, hogy gólt kaptunk.

2012.01.04. 11:39:11

@Bukott Rockzenész: Előbb vagy utóbb mindenütt előfordulnak súlyos hibák.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 11:45:51

egyszer kell vezetni, a 99. percben :)
kösz a remek meccset bastille

0 - 1 Eduard-Mihai Marinescu 9'
1 - 1 Bernárd Demjén 28'
1 - 2 Werner Muehlhauser 40'
2 - 2 Pekka Kellokumpu 52'
2 - 3 Eduard-Mihai Marinescu 56'
3 - 3 Bertalan Zlovszki 57'
4 - 3 Bernárd Demjén 99'

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 11:52:47

@végh hanta: ugyan, nincs mit! :) a hiányérzetünket megpróbáljuk jövő héten korrigálni!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 11:59:27

@Bastille: pedig lélekben már elkezdtem készülni az elnök-kupára, de aztán a jó bernárd megmentett, és még a frissen húzott ifi is gólt lőtt.
nagy az öröm mifelénk

na73 2012.01.04. 12:13:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VI) helyszín: hazai pályán 2012-01-11 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.04. 12:32:24

@Ranagol_5: az is segít a csapatszellemen, ha csökkentesz picit az edzésintenzitáson, vagy hogy eladsz egy-két önfejű, bajkeverő srácot és kedves vagy népszerű fickókat veszel vagy hozol fel az ifiből helyettük. de a lazázás segít a leggyorsabban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.04. 12:34:21

Mindig jövőre kihívva, versenyen kívül

Paradicsom Sal 2012.01.04. 13:01:56

@na73: Ott leszünk! :)

@Ranagol_5: Én is ezen dolgozom épp, lazázás, edzésintenzitás csökkentése... Gyanús volt, hogy minden meccsről zakóban mennek haza a játékosok! Fiatalok még az eleganciához! :)

Ranagol_5 2012.01.04. 13:24:15

Köszi az infókat. Az a baj a bajkeverőkkel, hogy sok meghatározó játékom rendelkezik ilyen tulajdonsággal. :D

@Paradicsom Sal: Nekem most fontos meccsek jönnek, valamit kitalálok rá, mert lazázni most nem fogok tudni. =(

2012.01.04. 13:47:48

Bastille LSE kihívva a Stade Bastille-ba.
A hazaiaknak más menüt kell tervezniük, mert a mi Csirkénk fog odapörkölni nekik.
Az is elég, ha úgy tesz, mint ma, amikor a Botláb bányalátogatásának 29. percében megnyomta a szállítószalag indítógombját.
A 80%-os termelési mutatóval, mint az fentebb kiderült, csak B. Joci nem volt elégedett.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.04. 14:47:40

Mr. Klesta a mérkőzés után idegességtől vörös fejjel nyúlt a kispad mögötti unicumért, amit addig ivott, míg el nem érte a picsa részeg kategóriát, ezért négy segédedzőnek kellett az öltözőbe cipelni, miközben azt ordítozta, idézem: "miért nem jöttek a lányok, miért" Ezt követően a méltán gyönyörű nevű Gróf Adoniszt kérdeztük: -Milyen érzés volt úgy kikapnotok, hogy a mindent eldöntő gól a lábadban maradt, kedves Adonisz?
-Valóban így történt! Nem tudok mit mondani, valószínűleg az edző úr eltilt a lányaitól pár hétre.
-Ennyi?
-Hát az unicum adagom is csökkenni fog, ez is biztos. Sajnálom.
-És mit gondolsz a jövő heti meccsről?
-Rögzítve lett a mérkőzés, úgy tudom! Hogy akarunk e nyerni, azt még nem tudjuk, ha ezután a meccs után nagyon kevés unicum fejadagokat kapunk és a Klesta lányok is távol lesznek, akkor lehet, hogy beleszarunk a meccsbe. Mindenesetre Nagy Feró ex-alternatív köztársasági elnök lesz a díszvendég, akinek a csirkedarálós múltjában nagyon bízunk. Egyet viszont üzenhetek a tarjániaknak! Hiába az a sok gól és a magabiztos győzelmek, nem tiszteljük őket és harcolni fogunk, ahogy tette azt Anulu is a kedvenc filmemben! - mondta Gróf Adonisz szemlesütve, majd besétált az Olajkár öltözőjébe. "Kurva kemény gyerek!" - súgtak össze őszintén a riporterek.

Futó Lada 2012.01.04. 16:58:46

@hatarsorompo: Igen, elnézést a csúszásért,ma este mindenképpen meglesz, csak ma több 2011-es határidejű taszkom van, mint tavaly egész évben összesen, aztán kicsit behavazódtam....

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.01.04. 21:53:07

A Palóc Mentő Alapítvány kihívva a 6. fordulóba, saját pályájára!

Alfredd 2012.01.04. 23:50:16

@CreaPress: Hát igen, csapatom ma valóban a nevéhez méltó produkciót nyújtott :P

Ha jól emlékszem, az LB kupák történetében ilyen csúnya koki-saller-tockos kombót még nem is kaptunk.

Meccs végi interjúra eredetileg a Petrik-Lagaisse páros volt kijelölve, de Petrik sportársnak a kezelőorvosok szigorú 3 hét némaságot írtak elő a torokműtét után, míg Lagaisse spori a fejsérülés szövődményeként a lefújás óta csak egy 200 éve kihalt flamand dialektusban hajlandó kommunikálni...

Így a csapat szóvivője vészmegoldásként Belga - Huszonként férfi című klasszikusának idevágó részletét küldte ki a sajtó képviselőinek:

"Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük, az utolsónál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani."

2012.01.05. 05:05:14

Bastille LSE - Salgótarjáni Bányász lekötve.

Hálószaggató_Góliát 2012.01.05. 08:46:53

Salazar's kihívva a Napfény stadionba a kilenc pontosok hatpontos meccsére :)

2012.01.05. 16:20:42

Vlekkert nyilatkozata a jövő heti rangadó előtt: "Nagyon csúnya lenne vereséget szenvedni menedzserünk 48. születésnapján, bár ő szerényen azt mondta, csak a legjobb nyolc közé jutás a cél, ez a találkozó nem élet-halál kérdése."

panteraAtus 2012.01.05. 16:50:43

Revenge 2009 csapata meg lett invitálva a Helm szurdok arénába!!! Várjuk szeretettel...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.05. 18:10:26

@panteraAtus: Ott leszünk, Dimebag vezér! Uruk-hai orkok tömegesen támadó seregével sajnos nem szolgálhatok (hacsak a kapus Orsós Robi nem tekinthető annak), de a 100%-osan magyar gyártmányú csapatom készen áll a nemes küzdelemre.

Ranagol_5 2012.01.05. 18:34:51

Somogyország kihívva!

laca65 2012.01.05. 22:25:02

Zigi, hiányzol! BUÉK! és Az légy aki vagy !

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.06. 11:29:08

@laca65: ez nagyon ijesztően hangzik... történt valami?

laca65 2012.01.07. 07:53:32

@f_miki: Nagyon passzív az utóbbi hetekben a fórumon és személyesen sem találkoztam vele az utóbbi hetekben.

laca65 2012.01.07. 16:51:11

Nagytiszteletű Black Lotus barátságos meccse a Dobó István Katlanban lekötve. Amúgyis esélytelen nyugalma, de jelenleg a 3 kapusomból 2 sérült. Próbálkozzak megint az 1. percben egy kapus-"vészkapus" cserével?

2012.01.09. 17:49:52

@Bastille: Igaz ugyan, hogy ma a Fekete-Fehér Mámor nevű becsületsüllyesztőben főszurkolónk, B. Joci azt mondta, "Jobb lenne, ha a Bastille nem állítana csapatot, mert akkor csak öttel romlana a gólkülönbsége, ami jól jöhet neki a záró fordulóban", a klub vezetése azonban elhatárolódik ettől a véleménytől. Előszöris, Joci bá' erősen ittas volt, amire az szolgáltatott okot, hogy a szombati bajnoki vereség után mindössze egy szurkoló jelentkezett ma klubtagnak, ami a legsötétebb időket idézi, hatodos újonc korunkból.
Mr. Crea szerint a döntetlen is elegendő lenne a Stade-ban, Vlekkert azonban egy gólos győzelemre számít.
- Nem véletlenül pihentettem szombaton Csirke Zolit, most bele fog adni apait-anyait - nyilatkozta a mester. - A matekvizsgái mellett a dupla terhelés (szerdán csatárként, szombaton középpályásként játszott) nem tett jót neki, még alig heverte ki legutóbbi sérülését. Most azonban felpörgött, mint az A380-as szuperjumbón a Rolls-Royce Trent 900 hajtómű, egy góllal mindenképp szeretne feliratkozni a Stade eredményjelzőjére.

A HT Bulvár szerint a vezetők hivatalosan is megkérték a játékosokat, hogy ne lőjenek túl sok gólt, mert a Stade eredményjelzőjére nem férnek ki tízen. És nincs annál rosszabb, mint ha egy játékos attól esik apátiába, hogy a 75. perc után őt már ki sem írják a táblára, noha a góljáért pontosan úgy megdolgozott, mint aki a meccs elején szerezte.

- Soha nem mondunk ilyet - adta ki közös nyilatkozatban Mr. Crea klubmenedzser és Gerold Ott, az igazgatótanács elnöke. - Az írott sajtóban úgyis ott vannak a nevek, az eredményjelzőt úgyis kikapcsolják a hármas sípszó után. Szamárság lett volna ilyet nyilatkoznunk, a bulvársajtót ezúttal is csak a példányszám-növelés érdekelte, még csak ide sem telefonáltak, hogy mi hír a csapat háza táján.

2012.01.09. 18:17:48

A meccs előtt a HT News három soros nyilatkozatot kért Mr. Creától.

- Tíz gólos vereséggel is másodikként várnánk a záró fordulót, de érthetően nem ez a cél.

Jávorszki Hunor, aki a csapatkapitányi karszalagot viseli majd a szerdai összecsapáson, ennyit fűzött a nyilatkozathoz:

- Hmmm. Tíz gólos vereség? Na, szép kis ajándék lenne a főnöknek a 48. születésnapján... Tuti infarktust kapna egy 0-10 után, mi meg utálunk kórházba járni, úgyhogy inkább más meglepetést kap tőlünk.

hatarsorompo 2012.01.09. 20:46:03

@CreaPress: Hogy milyen qrwa nagy gondjai vannak annak, aki ott dekkol a tabella élén pontveszteség nélkül, az LB-történelem legimponálóbb gólkülönbségével.
Erre csak egy szót tudok idézni, a "Casting minden" című filmből: beszarás...
Vagy azt, hogy a fene a képit a szerdán negyvennyóc éves menedzser úrnak, nyomjon be mint az atom, annyira, hogy ne is lássa a monitort. De semmi esetre se rinyájjon itten :)
Utóbbi vicc vót, rinyájjon, ha neki a' jó.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.10. 17:40:44

@CreaPress: A Dob utca környékén találtuk meg a csapatot, ahol az újonnan érkezett Erez Cohen tiszteletére rendezett csapatösszetartó buli épp a végéhez közeledett. Orosz Vilmos Lajos Tibusszal karöltve érkezett felénk:
-Vilmos, mit szólsz Mr Crea és van Vlekkert nyilatkozatához?
-Azok meg kik? Beszóltak, vagy mi van???
-Vili most az anyját se ismerné fel. -folytatta Lajos Tibi. Meg egyébként sem játszik szerdán. Igazság az, hogy nem nagyon foglalkozunk a meccsel, mert visszatértek közénk a Klesta lányok és még mindig nem tudta feldolgozni a csapat, hogy a Zwack gyár támogatását élvezve sosem fogy el az unicum. Gál Gyuri vörös keresztet tetováltatott a nyakára és a halántékára, mondjuk elég sok pénzt is kapott érte. Na, de te a meccs miatt vagy itt! Ide figyelj, sosem játszottunk még a Stade-ban a Csirkéjékkel, ezért bármi lehet. Az biztos, hogy tíz gólt nem fogunk kapni, de szerintem ötöt sem.
-Ki őrzi Csirkét majd?
-Nagy Feró a darálóval riogatja majd az oldalvonalnál, a Klesta lányok a csöcseiket fogják rázni valahol a tarjáni kapu környékén, úgyhogy lehet csak két védővel állunk fel mi is. Haha. A meccs hosszú lesz, mint egy ebéd nélküli vasárnap, de talán a hosszabbítás kiharcolásával az első két hely valamelyikét is kiharcoljuk.
-Azt nyilatkozták a vendégek, hogy nem akarnak tíz gólt lőni, mert a két számjegyet már nem tudja kiírni az eredményjelzőtök?
-Ez nettó baromság! Manuális eredményjelzőnk van, a gólszerzőket ki sem írják rajta, úgyhogy jó formán már semmi sincs, ami motiválhatja a tarjániakat!
- 48 éves lesz a meccs napján a salgótarjáni mester. Készültök neki valami meglepetéssel?
-Persze! Egy láda unicumot biztosan kap, ha szereti, ha nem, aztán a klub tulajdonába tartozó bordélyházban tölthet el egy kellemes estét, illetve megszeretnénk ajándékozni egy vereséggel az egész csoport nevében!
- Hogy illeszkedett be az új játékos, Erez Cohen?
-Igen jól! A klub 1%-át megvásárolta és a szezon végén itt fog koncertezni a nagyapja, Leonard. Ettől függetlenül nem tervez hosszú időre.
-Te mit tippelsz a meccsre?
-Hosszabbításban nyerünk 3-2-re!

2012.01.10. 18:57:41

@Bastille: Bagaméri Robinak biztos módszere van a Klesta-lányok semlegesítésére. Nagyapja, Bagaméri Elemér fagylaltjával elcsalja őket a Stade közeléből, és mutat nekik valami jobbat, mint egy futballmeccs.

Futó Lada 2012.01.10. 20:42:38

Munzinger edzőt kérdeztük a Gruppo elleni meccs előtt:

- Milyen érzésekkel mennek a San Gruppóba?
- Éhesen. Állítólag lesz svédasztalos büfé.
- És a meccs ?
- Lesz az is.
- Az örökmérleg nem kimondottan önöknek kedvez.
- Ja. 7 meccsből csak 2x nyerünk, de ebből egyik pont a San Gruppoban volt, még 2009 karácsonyán.
- Hát az bizony nem ma volt..
- Az lehet, de most nem kell támadnunk. A sorsolás és a tabella ismeretében elég csak kihúzni a 90 percet. Erre a legtöbb esélyünk akkor lesz, ha nem támadunk.
- Nem támadnak?
- Nem. A legutóbbi kupán cikoria csapata ellen voltunk hasonló helyzetben, ott végig védekezve sikerült kihúzni, sőt még a győztes gólt is mi lőttük... Talán most is beválik.
- A kezdőről lehet már tudni valamit?
- A Gruppo ellen legutóbbi győztes csapat kezdőjéből 7-en pályán lesznek, az akkor győztes gólt szerző Boga viszont legfeljebb a 'tarjáni szurkolókat boldogíthatja majd.
- Ki lesz az egy szem csatár ezúttal?
- Ennyi titkom maradjon holnapig...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.11. 09:24:11

@CreaPress: Boldog születésnapot kívánok a kedves manager kollégának! Isten éltesse sokáig egészségben és boldogságban!

Ezzel együtt - bár ilyen ünnepi alkalmakkor nem illendő ilyenekről beszélni - a rivális managerrel ápolt baráti kapcsolat miatt annak drukkolok, hogy a mai szuperrangadó mindent eldöntő gólját Lajos Tibi fejelje a Bányászok kapujába. :))

2012.01.11. 09:28:14

A hazaiak kémje a Bányász öltözőjének ajtajára tapasztotta a fülét, hogy kihallgassa, mit tervez Vlekkert a mai meccsre.
A lényeg (az összeállítás és a taktika) azonban csak 9:24-kor hangzott el, és mire a helyi Emil R. Goldfuss beért az infóval a Bastille edzőjéhez, addigra lejért a módosítási határidő.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.11. 09:51:45

Hoppá, a Gruppo-Kecsón öt csatár a pályán! Hiába, a gólszerzés kényszere... :)

2012.01.11. 10:28:35

@Black Lotus: A fiúk egyelőre kímélnek engem, Vlekkert Tomi olyan taktikai utasítással küldte vőket pályára, hogy "Minek védekezzünk, ha támadni is lehet? A fő, hogy a labdát ritkán adjátok át az ellenfélnek. Középkezdésnél mondjuk muszáj."

2012.01.11. 10:48:39

Szünetben a Cikoria kettővel vezet a Botláb otthonában, ez nekünk jó. És az, hogy mi is vezetünk, az még jobb. A Partiumban zajló, 15 perccel később kezdődött összecsapás, bármilyen eredménnyel végződjön is, nem befolyásoló trényező az első két hely szempontjából.
Vlekkert Kecskeméten is rendesen keveri a kártyát, a napra pontosan 3 szezonnal és 3 héttel ezelőtt az akadémiáról remek játékszervezéssel felkerült Csirkét visszaküldte eredeti posztjára, Jávorszkira osztva a harmadik csatár szerepét.
- A három pont lenne a legszebb ajándék a menedzserünknek, azon vagyunk, hogy ezt megkaphassa - mondta az öltöző felé menet a "holland".

2012.01.11. 10:52:06

Mielőtt bárki megsértődne, a "trényező" szimplán elütés volt, természetesen tényező akart lenni, a hibáért elnézést kérek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.11. 11:22:05

@CreaPress: Boldog születésnapot! Én szombaton leszek tíz évvel fiatalabb nálad.

2012.01.11. 11:41:25

- 2-2, hosszabbítás. Ez illik is egy csoportdöntőhöz! - Ezt már Mr. Crea mondta a Stade VIP-szektorában, miközben köszöntőit fogadta. - Azért bízom benne, hogy nem tizenegyesekkeldől el a meccs, mert abban nem vagyunk valami jók. Majd teszünk róla, hogy ez ne így legyen, de csak a bajnokság a 8. Labdabiztos Kupa vége után.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.11. 11:50:06

Botláb 5 - 6 cikoria

0 - 1 János Serfőző 10'
1 - 1 Mathéo Keij 16'
1 - 2 Pekka Kellokumpu 19'
2 - 2 Mathéo Keij 26'
2 - 3 Bence Madarász 36'
2 - 4 Bence Madarász 39'
3 - 4 Mathéo Keij 51'
3 - 5 Zoltán Bosánszki 60'
4 - 5 Aurél Károlyi 67'
5 - 5 László Jagasics 82'
5 - 6 Bertalan Zlovszki 88'

Kemény etűd volt, köszi a meccset :)
(összesen 29 percig állt döntetlenre)

Futó Lada 2012.01.11. 11:51:37

A D csoport ma az órabérben foglalkoztatott játékosok csapatainak az összecsapását hozta, 3 meccsből kettőn túlóráznak .

Bár a Murénák csapata csak achivement szinten akarta letudni a hosszabbítást, mert be is fejezték a dolgot rövid úton.

2012.01.11. 12:18:27

- Azért a menedzserünk jobban is bízhatott volna büntetőrúgó képességünkben - mondta a 133 perces csata végén Zékány Bálint középhátvéd. - Igaz, nem három, csak két pontot kapott ajándékba, de maradtunk az élen, és ez jó.

2012.01.11. 12:27:27

Alighanem megnyertük a D-csoportot, mert ha marad 14 pontunk, akkor az egymás elleni eredmény dönt, és a Bastille-t legyőztük.
Vagyis páholyból nézhetjük a másik ágon a Kecso és a Salazar egymás elleni küzdelmét...
Na, az lesz majd a nagy meccs, akármelyikük legyen is a középdöntőbeli ellenfél.

2012.01.11. 12:36:04

Ha a Bastille kikap a Botlábtól, a Cikoria pedig megver minket, akkor minitabella dönt a 2-3-4. pozícióról.
Az se lenne piskóta, bár eszünk ágában sincs elszórakozni az utolsó meccsünket, pláne hazai pályán nem.

2012.01.11. 13:57:48

A Salgótarjáni Bányász szeretettel várja a Szoó József Emlékstadionba az első Labdabiztos Kupa győztesét, a Cikoria csapatát.
A kihívás megtörtént, visszaigazolásra vár.

Futó Lada 2012.01.11. 14:03:16

@CreaPress: A Kecso -Salazar's meccs végeredménye vélhetően abszolút értékben 1-0 lesz - azaz valamelyik csapat 1-el dózerolja a másikat a meccs 2 eseményéből az egyikben gólt szerezve, miközben a brutto 2 csatár tehehtetlenül néz farkasszemet csapatonként 9 védővel+kapussal. Ritka látványos meccsek szoktak lenni...

Túl azon, hogy már a 4 közé sem lesz sétagalopp, fél szemmel az A csoportot is figyelni kell, mert egy esetleges elődöntő sorsolásánál számolni kell azzal is, melyik ágra kerül a címvédő.. nem egyszerű.. :)

laca65 2012.01.11. 14:06:39

Gratula Black Lotusnak. Sajna a 3. kapusom is lesérült (17. perc). "Vészkapussal" nem is nagy szégyen annyira a 0-4. De ki védjen a bajnokin?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.11. 14:40:45

@laca65: Köszönöm a gratulációt. :)

A kapust sajnáljuk, szerencsére a jelentések szerint nem a mieink okozták a sérülést.
Mások (akárcsak virtuális) pénztárcájára nem szivesen adok tanácsot, de a helyedben (ha egyikük se gyógyul meg) én két megoldás közül választanék:
1. ha nagyon nincs pénzed, akkor valamelyik mezőnyjátékost beállítani a kapuba.
2. ha akárcsak egy kevés pénzed is van, akkor venni egy idős, 35-40 év közötti kapust, akinek még van egy jó vagy remek védése. Kapuban ők is hoznak egy 2,5-3,5 csillagot, viszont nem túl drágák (35 év felett jó védésű max 1000-1500 e Ft, remek védésű max 10000 e Ft) és a fizetésük is alacsonyabb már, úgyhogy vészmegoldásnak megteszi, amíg a többiek meg nem gyógyulnak. Most hirtelen rákeresve minimum 35 éves, minimum jó védésűből csak ma vannak 41-en átadólistán.

Ranagol_5 2012.01.11. 17:32:43

Ranagolidák - Football Club Actors lekötve!

Valaki nagy taktikus adhatna tippet, mert a szerintem abszolút épeszü taktika, amit beállítok, nem szokott beválni. Nem tudom mit találjak ki, egy olyan 3-4-3-as taktika ellen, amiben a két szélsőjét középre irányítja. Nekem az lenne az ésszerü, hogy szélsőtámadást erőltetek, és támadóra rakom a szélsőket. Esetleg a gyengébbik oldalán az egyik középpályásomat is szél felé irányítoml. De eddig ez nem nagyon jött be élesben. :D

laca65 2012.01.11. 17:51:27

Köszi a tanácsokat Lotus. Nyilván én is ilyenre gondolok, mivel a két akadémiás kapusom még túl fiatal.

panteraAtus 2012.01.11. 18:04:33

Eger Boyz csapata meg lett invitálva a Helm szurdok arénába! Várjuk szeretettel....

hatarsorompo 2012.01.11. 18:24:55

Jól számolok, két csoportban van meg a csoportelső?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.11. 19:52:46

@Ranagol_5: 3-5-2, alap taktika, ha a szélsőidnek jó az átadása és a góllövése, akár támadhatnak is. A két csatárból az egyiket védekezőre (ha a középpályán is meg akarod fogni)vagy szél felé is küldheted. Persze nem kell ezt megfogadnod, hiszen a kibicnek semmi sem drága. Még valami: az időjárásnak megfelelő speces szélsők csodát tehetnek. A legjobban a gyorsak ütnek, ez gólokat érhet.

Ranagol_5 2012.01.11. 20:07:42

@Bukott Rockzenész: Köszi, figyelmebe vesze akkor minden tényezőt és kiaknázok minden lehetőséget! :)

2012.01.11. 21:23:14

@Bukott Rockzenész: Ezt még én is hasznosítani fogom egyszer, olyan jó tanács volt.

@hatarsorompo: köszönöm a leveledet, jól esik egy tarjánitól a gratuláció, és hogy a fiúk pont a születésnapomon érték el ezt a sikert, az csak hab a tortán.

2012.01.11. 21:39:36

@Futó Lada: Természetesen figyelem a másik ágat is, itt már nincsenek könnyű ellenfelek, mindenki nagyon erős.
Ráadásul nem ártana közben az első ötödös szezonomban legalább egy hatodik helyet megcsípni, hogy az osztályozón kivívhassam a bent maradást.

De még ha nyolcadik leszek is a Labdabiztosban, az is előrelépés a 24., 16. és 10. helyezésekhez képest.

Lacoste1927 2012.01.11. 21:57:09

Sziasztok!

Tipográfia gazdája vagyok. A rengeteg eszemmel kihívtam ma random egy csapatot mert azt írta erre a hétre fogja...ehelyett 18-ára lett lekötve.
Bocsi!

Futó Lada 2012.01.12. 01:28:25

Megkésve bár,de frissitve a tabella, és kijelölve a középdöntő helyszínek (lehetőségekhez mérten próbáltam figyelni a régiókra is.)

A D csoportban az SBTC már páholyban a csoport élén, mögötte azonban megy a harc. Hantáéknak nyerni kell Nógrádban, és kell a Botláb sikere is a legjobb 8-hoz, azonban ha Bastille sporttárs nyer és a fékezhetetlen bányász-vonat is robog tovább, akkor a Murénák lesz az utolsó kör nyertese, aki játék nélkül masírozik fel a csoport 3. helyére.

A C jelű hetesfogat esetében nincs számolgatás, Nincs Légiós, Nincs sírás. Szintén megvan már pole position gazdája, aki egy klasszikusnak számító Somogyország elleni rangadó közben fél szemmel nézheti a Lotus-Revenge meccset, mert tuti a következő ellenfele lesz az egyikük. Mögötte a Palota helyzete bíztató, mert a sereghajtó Red Star ellen lép pályára, de nem mehet biztosra, miként a Football Club Actors sem a Ranagolidák ellen, hisz utóbbi 3 pontot gyűjtött be legutóbb. Ebben a csoportban a 3-6 helyezettek megjósolni komoly feladat.

B csoportban megvan a két továbbjutó, már csak a sorrend kérdéses.Ha rendes játékidőben dől el a meccs, akkor a vesztes nézhet farkasszemet a Csirke-Jávorszky tandemmel.A Gruppo - Pebo meccs szintén helyosztó értékű, amennyiben az Egri Csillagok győz, akkor ennek a meccsnek a vesztese csak a 17. helyet tűzheti ki célul, míg egy esetleges egri botlás esetén a minitabella dönthet hazai győzelemnél.

Az A csoport hasonló, itt is a két első meccsel az utolsó körben, a vesztesé az NLNS. Nagyati 3. helye meglepő,csúszhat visszább a 4. helyig, ha Rohan lovasai lerohanják az Eger Boyz csapatát. Az Elnök-kupa elkerüléséért (vagy épp odakerülésért) itt van a legkiélezettebb csata, a 3 résztvevő a Vasas, Mindig Jövőre, és Eger Boyz.

laca65 2012.01.12. 21:42:31

@panteraAtus: Tisztelettel, remélem kapu ssal (3 sérült)és kevesebb sérülttel kívánok bravúrt elérni a stadionodban. Nincs már sok idő javítanom ...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.01.13. 20:53:46

Mivel kényszerűségből szabadnapos lettem, szívesen játszok a szintén szabadnaposok közül: NagyAti'73 FC,Palóc Mentő Alapítvány,Yeti-Faced reBoRn, Bunnykickyouhard valakivel egy barátságost szerdán. Mindegy hol, mindegy milyen szabályokkal.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.14. 20:43:10

A Bastille LSE közleményéből: "Örömmel tudatjuk a nagyérdeművel, hogy a csapat fennállásának legeredményesebb szezonján van túl, három fordulóval a bajnokság és egy fordulóval az LB kupa csoportküzdelmeinek vége előtt! A bajnokságban már senki nem veheti el tőlünk a 2. helyet és a szerdai iksz után a csapat először kerülhet be a Final Eight-be! Ennek reményében lekötve van a BLSE - Botláb BFC mérkőzés és kiutalva minden LB csapatnak a láda Unicum, amit igény szerint szemérmes lányaim is kivisznek!" Lucjan Klesta

na73 2012.01.14. 22:24:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Bocs, de már kötöttem le barátságost...
Természetesen holtidényben bármikor állok rendelkezésedre.

Paradicsom Sal 2012.01.15. 02:22:17

Meghívattam magam a Betyártanyára egy csoportzárómeccsre.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.01.15. 07:37:04

Haló, a Team Geist-t kihívtam még szerdán, de nincs reakció. Aki hallja, adja át!

VGL 2012.01.15. 12:59:56

@f_miki: és mi el is fogadtuk

hatarsorompo 2012.01.15. 15:43:44

@C_Brown: Nem messze lakunk egymástól, szóltam neki, hétfőn igazol vissza, a suliból, 12 után.

2012.01.15. 16:12:10

A szezon 15. hetében (a Magyar Kupa döntője, és az itteni helyosztók napján) ismét lesz Kelet-Nyugat kihívás.
A jelentkezés módja: csapatnév - csapatkód - választott oldal (- föderáció-tagság)

A jelentkezés határideje: február 1.

A kihívás ideje: február 8.

Én már neveztem, de nem adtam meg, hogy melyik oldal színeiben indulok. Mindig Keletet képviseltem eddig, de most attól teszem függővé, hogy a soros LB-ellenfelem Salgótarjánhoz képest hol helyezkedik el földrajzilag.

Jó lenne minél több helyosztót beintegrálni a kiírásba, csak szólnunk kell elsején, hogy ki kivel játszik, és ki melyik oldalt képviseli az adott meccsen.

2012.01.15. 16:18:47

Azt nem írtam ide, de szerintem mindenki sejti, hogy nem nálam kell regisztráltatni a csapatokat, hanem a

[Challenge] V. Kelet-Nyugat

fórumban.

Hálószaggató_Góliát 2012.01.16. 11:34:23

Gruppo Hordó még nem hívott ki, úgyhogy meghívattam magam a San Gruppo-ba az imént.

Paradicsom Sal 2012.01.16. 13:43:12

Várom a Mindig Jövőre csapatának visszaigazolását a szerdai derbivel kapcsolatban. A klubvezetés kezd aggódni, mert ha nincs szerdára komolyan vehető mérkőzés, akkor a klub számlájára megy a kedd esti tivornya, valamint a szerdai gyógysörök.

2012.01.16. 18:30:11

A mi meccsünk már rendben van a Cikoria ellen.
Sőt, már az ificsapatomnak is szereztem barátságos ellenfelet, csütörtökön 16:15-től SBTC-VM Egyetértés ifimeccsre kerül sor.
Mint a régi szép időkben... Az 1970-es évek elején az SKSE (a mai Szojka Ferenc) Stadionban azon a mérkőzésen működött utoljára az akkori idők egyik legmodernebb eredményjelzője, amikor a Stécé az Egyetértés ellen játszott NB I-es bajnokit. A következő találkozó előtt bekrepált, és soha többé nem javították meg.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.17. 16:00:06

@laca65: Laca, Zigivel sikerült azóta találkoznod? Most néztem, hogy dec. 31. óta nem lépett be HT-ra se, úgyhogy most már én is komolyan aggódom. Nemcsak a HT miatt, Zigi azért fontos építőkockája az egész Labdabiztos közösségnek.
Remélem, nincs semmi komoly baj.

Paradicsom Sal 2012.01.17. 17:06:00

Estig várok. Megnéztem, tényleg nem lépett be idén, remélem nincs baj. :(

laca65 2012.01.17. 17:28:03

@Black Lotus: A szomszéd épületben lakik, és én nem láttam őt még az idén. A "törzshelyünkre" sem jött még le. A mobilszámát nem tudom. De még ma este felkeresem őt, illetve az anyukáját. Aztán majd tájékoztatlak benneteket.

laca65 2012.01.17. 17:43:32

Az anyukája (Zigié) azt mondta, hogy Bpesten dolgozik, elég ritkán jár haza, de jól van. Talán majd holnap jön és felkeres engem. Egyébként amikor legutóbb találkoztam vele, beszélt a pesti munkájáról és panaszkodott, hogy ott nehezen fér internethez (könyvtár, stb.). Tudom, hogy a holnapi meccs szempontjából ez nem megnyugtató, de én azt javaslom, hogy várjunk még ma estig.

Paradicsom Sal 2012.01.17. 20:04:52

Mindenképp várok még, ezen ne múljon. :)
Arra tud valaki valami okosságot mondani, hogy mi a legvégső időpont, amikor még le tudok kötni barátságosat? Mert meccset mindenképp szeretnék játszatni a csapattal.

2012.01.17. 21:46:10

A holnapi Bányász - Cikoria meccs előtti sajtótájékoztatón történtek a hattrickunited.org/registece/2012/01/17/megjott-a-cikoria/ oldalon olvashatók.
Vlekkert a kezdőcsapatot is kihirdette, és a labdabiztos,blog.hu újságírójának kérdésére elárulta, hogy meg fogunk felelni a 11+11 szabálynak, ami a 3+1 speciális változata.

2012.01.17. 21:55:12

@Paradicsom Sal: Szerintem egy brazil, vagy egy marokkói pályára holnap estére is tudsz meccset lekötni, mi már mindkét helyen játszottunk, szerda 20:50-es és csütörtök 00:00 órás kezdési idővel.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.17. 22:26:35

@CreaPress: Az lehet, hogy akkor kezdődnek, de tudomásom szerint a külföldön lejátszandó barátságos mérkőzésre (semleges helyszín esetén is)minden esetben kedden este hatig elutaznak a csapatok. Ha pedig ez így van, akkor hiába hív ki valakit egy dél-amerikai pályára, a rendszer úgy veheti, hogy az a kihívás az egy héttel későbbi barátságosra él - ez esetben a Vasas elveszti a mostani meccsét, aztán jövő héten meg nem tud kiállni. Én ezt nem javaslom.

@Paradicsom Sal: Kedd este lassan fél tizenegy van, ha Zigi eddig nem jelzett vissza, akkor most már maximum netcaféból tehetné azt meg, a többi opció (pl. könyvtár) bezártak. Hasonló esetben Zigi is azt mondaná, hogy innentől keress nyugodtan ellenfelet a kalapból. Ha nagyon méltányos akarsz lenni, akkor próbálj várni még egy órát, de többet szerintem nem érdemes.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.17. 22:27:39

@Black Lotus: az első mondatban a nem tud kiállni az a nem tud kiállni az LB-kupában rendezendő helyosztójára akart lenni. bocsánat.

Paradicsom Sal 2012.01.17. 22:32:34

Az a döntés született, hogy este 11-ig várok, az még fél óra, ezt is csak azért, mert látom, hogy nem a "rászarás", érdektelenség, stb... miatt nem kaptam visszajelzést, hanem egyéb okok miatt. Esélyt már nem látok a találkozó létrejöttére, de a holtidényben szívesen látom a Mindig Jövőre csapatát a stadionomban, hogy bepótoljuk a legyőzésüket! :D

Paradicsom Sal 2012.01.17. 23:10:09

Sikeresen lekötöttem egy mérkőzést, legközelebb remélem pályán dől el a pontok sorsa.

2012.01.18. 09:50:27

a google doc miért nem nézhető meg?

2012.01.18. 10:18:18

@végh hanta: ez érdekes, nálam nem, ezt írja:

Ez a weboldal nem érhető el
A docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AtTMYlw_bSGkdFhOSFkzbEVCVWVmWHNyd0VUNmY4Tnc&output=html weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
Hiba: 501 (net::ERR_INSECURE_RESPONSE): Ismeretlen hiba.

Mivel tuti nem ez a link elérhetősége, tedd már ki ide, és rákattintok, hátha...

2012.01.18. 10:27:58

@végh hanta: azt írja, nem nyitható meg a gmail sem, mert nem érvényes a biztonsági tanúsítványa. a leveleimhez sem férek hozzá

2012.01.18. 10:28:54

hajnali 01:49-kor még minden rendben volt, akkor feküdtem le

Futó Lada 2012.01.18. 11:06:21

Hát... a tudomány mai állása szerint jövő héten SBTC- KecsoSE ...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.18. 11:23:49

@CreaPress: ha továbbra sem javul meg, jelezd, és kiexportáljuk a táblákat excelben, hogy feltölthessük valahova hozzáférés okán.

2012.01.18. 11:23:49

@végh hanta: Valószínűleg ma 09:45 óta, és csak 11:30-ig, mert azt hittem, kifagy belőlem a lélek, amikor a legkisebb gyereket vittem reggel suliba.

2012.01.18. 11:24:58

@Futó Lada: Szeretem a tudomány mai állását

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.18. 11:26:00

@CreaPress: már 6:2.
szerintem te csalsz, és hősugárzókkal fűtöd a pálya környékét, papírmasé pálmafákat telepítettél a kapuk mögé, hogy megzavard a játékosaimat :)

2012.01.18. 11:29:45

@Futó Lada: És ha jól látom, a Pumaketrecben. Lefújás után megy a kihívás a Kecso SE-nek!

@végh hanta: Az a legkisebb gond, a nagyobb baj az, hogy az explorerrel hozzáférek a táblázathoz, meg a gmail fiókomhoz is, de sem a firefox, sem a chrome böngészővel nem. rosszat sejtek.

2012.01.18. 11:31:21

A kihívás a Kecso SE-nerk elment, a Pumaketrecbe, kupaszabályokkal.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.18. 11:36:31

www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=363429148
Sajnos kijött az osztály- és tapasztalati különbség, bár a gólkülönbséget kissé túlzottnak tartom :( Ezúton gratulálok Lotus mesternek a győzelemhez és a csoportelsőségehez!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.18. 11:45:25

@Bukott Rockzenész: Köszönöm a gratulációt és sok sikert kívánok a rájátszáshoz!

Lotus-Palota negyeddöntő a NagyAti Arénába lekötve.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.18. 11:47:56

@Black Lotus: Sikerült bivalyerős ellenfelet kikapnom, így valószínűleg ismét csak az ötödik hely lesz az elérhető számomra. Ha véletlenül mégis továbbmennék, a döntőben találkozunk :)

Futó Lada 2012.01.18. 11:57:58

A meccsek lekötésével még várjatok kérem, mert frissiteni kell a tabellát !!!

2012.01.18. 12:01:51

A Bányász - Kecso egyértelmű párosítás.

2012.01.18. 12:36:23

A Bányász - Kecso lekötésre került, miután 12:17-kor menedztser kollégám visszaigazolta a kihívást.

Paradicsom Sal 2012.01.18. 12:51:03

Somogyország csapatát kihívtam semleges területre, barátságos pofonosztásra. Majd kiderül ki adja, és ki kapja.

goalkeeper2000 2012.01.18. 15:46:30

Kihívtam a Botláb BFC-t a Mentőállomásra. Jó nagy, már most is 84 ezres :)

És még mindig épül!

laca65 2012.01.18. 17:44:58

Az Eger Boyz Arena neve kb 3 hete Dobó István Katlan

hatarsorompo 2012.01.18. 19:11:13

@laca65: Én is észrevettem, amikor most elküldtem a kihívást a Tipográfiának.
Tehát Tipográfia NyTE kihívva.

hatarsorompo 2012.01.18. 19:12:42

@goalkeeper2000: 102 ezer fős lesz a következő lépésben.
Február 5-re készül el ez a fázis.

hatarsorompo 2012.01.18. 19:28:50

Öt perccel ezelőtt a Mentőállomás neve Nagy Palóc Arénára változott.

2012.01.18. 20:54:19

@hatarsorompo: Szép nagy lesz, csak nem lesz mit nézni benne. Hány gólt kaptál a legutóbbi meccseiden?

laca65 2012.01.18. 21:28:43

A Football Club Actors kihívása a szerdai napra a "Colosseumba" elfogadva, lekötve.
Szerencsés 33%-ként ide jutva, újabb bravúrra készülve, a felgyógyult kapusaimmal.

2012.01.18. 21:37:44

Nekem már az csodálatos, hogy bejutottam a legjobb nyolcba, innen már minden eredmény szép.

Ranagol_5 2012.01.18. 21:37:46

Srácok, szerintetek megéri lazázni a 7. helyet ellen ilyen körülmények között?
Csapatszellem: gyilkos
Önbizalom: csapnivaló

Mert félek, hogy x vagy zakó lesz belőle, márpedig a szurkolók szerint elpicsázzuk őket, meg amúgy is győzni kéne. Az ez után következő meccs meg fontos lenne, hogy legalább a második helyem meglegyen.

2012.01.19. 05:57:28

@Ranagol_5: Ha a következő meccsed nagyon fontos, akkor nem árt lazázni, viszont az egyik volt LB-résztvevővel, a Pálfalvával Olaf kicseszett rendesen: nem lazázott, mégis elvesztette a meccsét egy olyan csapat ellen, amelyik addig nulla ponttal állt a tabella alján a VI.483-ban.
Ez elég érzékenyen érintette salgótarjáni menedzser kollégámat, mivel az előző szezonban ő nyerte a csoportot, csak az osztályozó nem jött neki össze.
Szóval Olaf ellen nem sok orvosság van.
ELVILEG lazázva is simán kellene nyerned most, és utána jöhet a fontos meccs, már jobb csapatszellemmel.

na73 2012.01.19. 10:19:37

Yeti-Faced ReBoRn (VII) helyszín: Welodrome 2012-01-25 09:45 (13/47)

Mivel a Ranagol Aréna erre a napra foglalt (Ranagolidák-Rohan Lovasai meccs miatt), ezért a kihivás az arra a meccsre kijelölt stadionba történt meg. (Welodrome)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.01.19. 19:05:00

Szopós Murénák F.C. »
Kihívások

Most hívtad ki ezt a csapatot: Egri Csillagok FC.
Kihívások
Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Egri Csillagok FC (VI) helyszín: Szoó József Emlékstadion 2012-01-25 09:45

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.01.19. 19:26:05

Vajon mi a jobb átadás edzés szempontjából? Az 5-5-0, vagy a 2-5-3? Előbbi több játékost érint, de akkor jobban szétoszlik.

Ranagol_5 2012.01.19. 19:37:31

@na73: Igen, elfelejtettem nézni, hogy másik stadionba kellet volna kihívnom... Ezért mély meghajlásos elnézést kérek az ellenfelemtől és a szervezőktől.

@CreaPress: Én is erre gondoltam, remélem igazunk lesz.

Futó Lada 2012.01.19. 22:23:51

@laca65: @hatarsorompo: ... észleltem mindekettőt, de sajnos hivatalos jelzés nélkül nem változtathattam meg. Mire hazaértem, már megérkezett a Hevesi Földhivataltól a 31234435/2012 hrsz-ra bejegyzett sportingatlan névváltoztatási jóváhagyása,így mindjárt átvezetem.
Nógrádból biciklis futár hoza, mert az közelebb van kicsit..

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.19. 22:45:32

@laca65: ha egyszer sikerül beszélni Zigivel, mond hogy nézze meg a postaládáját, köszi előre is.

Futó Lada 2012.01.19. 22:59:02

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
"Az 5-5-0, vagy a 2-5-3? Előbbi több játékost érint, de akkor jobban szétoszlik. "

Az 5-5-0 az a támadásépítés,és a hatékonysága kisebb, de több játékost tudsz edzeni, míg a másik a Rövid passz, kevesebb játékosra de nagyobb hatékonysággal...ha jól értem.. én az előbbi mellett döntöttem két szezonnal ezelőtt, akkor átlag 5-6 hétre léptek szintet a játékosok.
Az hogy melyik a jobb, az attól függ milyen játékosaid vannak az adott taktikához. Az SBTC játszik 2-5-3-at, nekik nyilván az utóbbi jön ben, ha inkább a játéktördelős,sokvédős játékra állsz be, akkor esetleg egy 4-5-1 vagy 5-4-1-el az előbbi lehet jó.

Hálószaggató_Góliát 2012.01.20. 09:11:14

Cikóriát kihívtam a Luzsnyikba

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.21. 14:41:46

Hihetetlen hangulat uralkodik a mai napig a Bastille LSE székházában. Bizonyos mutatók szerint másfél millió ember tekintette meg a helyi csatornán a BLSE-Botláb meccset, mely után a győztes hazaiak először jutottak az eLBé Kupa legjobb nyolc csapata közé. Erre nyolc szezont kellett várni. A csapatot a szerbiai ebén szereplő kézisekkel állítják párhuzamba. Lucjan Klesta véleménye is mindent elárul, mikor a hétvégi meccsről kérdeztük. A mester annyit mondott: "Leszarom. Leszarom mi lesz! A kulcsjátékosok rápihennek a szerdai Salazar's elleni derbire, ami a klub történetének legfontosabb meccse lesz!"

Érdekesség, hogy múlt szerdán meccselt a két klub ificsapata, ahol a 10 játékossal kiálló SalaKid 4-0-ás vereséget szenvedett a Fiatalkorúak Börtöne csapatától.

Zigi 2012.01.21. 18:17:28

Red Star kihívva az Olajkárba.

@f_miki: HT üzenet ment.

2012.01.22. 14:46:32

@Bastille: A Szoó József Emlékstadionban is eufórikus hangulatban ünnepeltek, mivel negyedik indulásra sikerült a legjobb nyolc közé jutni, ráadásul hat találkozón 47 gólt szerezve.

A szerdai találkozó előtt ugyan némi aggodalomra ad okot, hogy szombaton kardiológiai kivizsgálásra vitték Tamas van den Vlekkert vezetőedzőt, akinél 40 évesen és 74 naposan felmerült a szívelégtelenség gyanúja. Az első figyelmeztető jelek az első félidő 35. percében jelentkeztek nála, amikor 12 perc alatt négy gólt kapott a csapata.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.24. 22:45:34

Bastille LSE - Salazar's lekötve, Lucjan Klesta ideges...

2012.01.25. 09:57:12

Az NLNS nem cicizik, már az elején belehúzott.

2012.01.25. 10:03:41

Már csak nálunk 0-0 a legjobb 8 között

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.01.25. 10:27:27

Nagyon nagy a meccs: Szopós Murénák F.C. - Egri Csilagok FC, kevéssel a félidő előtt 3-3.
www77.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?actionType=addMatch&matchID=363702805

Futó Lada 2012.01.25. 11:31:33

Hát..egy tradíció megszakadt... Gratulálok a Salgótarjáni Bányász csapatának !

2012.01.25. 11:39:21

@Futó Lada: Köszönöm a csapat nevében. Ha már ki kell esnünk a hatodba, legalább a Labdabiztosban mutassunk valamit.
A végén lerágtam a körmöm, de sikerült megőrizni az egy gólos előnyt.
Spriesterbach ráadásul megsérült, Iván Zoltán viszont az 50. gólunkat lőtte a 8. Labdabiztos-kiírásban. Ezért egy karton mogyorós csokoládét kapott a klubvezetéstől.
Az NLNS ellen nagyon kemény lesz, kicsit sok a sérültünk, egy komplett kórteremnyi.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.25. 11:44:29

@Futó Lada: Ladám, a következő kör stadionjai mikorra várhatóak?

2012.01.25. 12:07:46

A kardiológiai klinikán fekvő Vlekkertet helyettesítő Köő-Kemény Ivó a következőt mondta a találkozó után:
- Ez akkor is történelmi siker lenne, ha nem a háromszoros LB-győztest vertük volna meg. Az eddig minden páros számú kiírást megnyerő Kecso nagyszerű ellenfél volt, a döntőbe jutáshoz viszont a mai teljesítmény nem biztos, hogy elegendő lesz... Biztos vagyok abban, hogy a Kecso neve még néhányszor rákerül a trófeára, Munzinger kolléga jó szakember, ódákat zengtek róla Olafstadban, az Edzőképző Akadémián.

Achu-Football Club Actors 2012.01.25. 15:22:00

Na már megint elcsesztem valamit, most nem a 3+1 es szabályt, hanem véletlenül a saját stadionomba kötöttük le a meccset. És eléggé körülményes meccsem volt. Na most akkor mi lesz? Én leszek a vesztes? Várom a válaszotokat. :)

Achu-Football Club Actors 2012.01.25. 15:22:31

Erről a meccsről beszélek: 363627260

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.25. 15:24:20

Palotán kisebb vihart kavart, hogy a csapat a legjobb nyolc között egyedüliként nem rúgott gólt, még szögletet is alig. Ismeretlenek piros festékkel rongálták meg a Kutasi-mellszobrot a stadion bejáratánál. Moosegger edző keserűen jegyezte meg a folyosón:
- megértem az indulatokat, ez a játék még akkor is elfogadhatatlan, ha az ellenfél a címvédő és nagy eséllyel idén is megnyeri a kupát. zsinórban kilenc bajnoki győzelem után most két pofont is kaptunk egy hét alatt. többen azt hitték, elég kiküldeni a mezt a pályára... el kell gondolkodnom a jövőmön, konzultálok Tornyi Barna ügyvédeivel, meglátjuk, mi lesz...

Futó Lada 2012.01.25. 15:38:49

@Achu: A Ranagolidák - Rohan lovasai meccs szintén hasonló cipőben jár, csak ott nem hosszabbítás után lett 2-1 a hazaiaknak.

A vendégcsapatok részéről előzetesen nem érkezett óvás a meccsel kapcsolatban, sőt egyelőre utólag sem. Precedens értékű döntés eddig még nem született ilyen ügyben, így ha ma 17:00-ig nincs óvás , akkor marad a pályán elért eredmény, és a következő kiírásra kitalálunk valamit.(Döntetlen esetén nyer a vendégcsapat...vagy valami.

Ha lesz óvás, akkor arra az esti órákban kitalálunk valamit..

A két érintett meccs kivételéve frissült a googledocs, stadionok kiosztva az elődöntőkhöz.

Achu-Football Club Actors 2012.01.25. 16:03:24

@Futó Lada: De ez kettőnk figyelmetlensége. Vagy nem? Hát Ő is láthatja, hogy rossz a Stadion. Ne mindegy. Kíváncsi vagyok mi lesz, meg hogy lesz. 18-tól megyek próbálni és olyan 21 órára leszek itthon, majd meglesem mi lett a döntés :) Várom.

2012.01.25. 16:05:25

Megtörtént a NLNS kihívása a Gödörbe, természetesen kupaszabályokkal.
Még most sem hiszem el, hogy elődöntős a csapat...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.25. 16:12:31

Hihetetlen, felfoghatatlan, mondja Klesta kapitány egy autópálya pihenőjében, ahol meg kellett állni a csapatnak, mert több játékosnak unicumot kellett hányni örömkönnyek közepette. Története legnagyobb sikerét érte el a csapat azzal, hogy bejutott a legjobb négy közé. örömmel halljuk, hogy visszatérhetünk az első bajnok stadionjába és ott vívhatjuk meg az elődöntőt a címvédővel.

Lajos Tibort mesélt nekünk, aki játszott már a Black Lotus csapatában, de igazi sztárrá és karmesterré a Bastille LSE-ben lett. "Nagyszerű mérkőzés volt! De most már az elődöntőre koncentrálunk. Üzenjük Mesterházyéknak, hogy nem félünk, a védelmünk olyan kemény lesz, mint a Klesta lányok harmadnapos bugyija. Harkály Kevinnek már írtam sms-t, hogy én leszek azon a szélen és nem fogom kímélni. Ismerem a klubot, sok jó tanáccsal láttam el már Klesta kapitányt, de most ne haragudjanak, de megyek inni.."

panteraAtus 2012.01.25. 16:55:22

@Futó Lada: Ha jól értelmezem akkor valami miatt esetleg óvást kéne benyújtanom? Ha történt is valami átsiklottam felette,részemről nem óvok,kikaptam,mert jobb volt az ellenfél.

hatarsorompo 2012.01.25. 17:26:26

Red Star VGL kihívva.
Estadio Pancero a helyszín.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.01.25. 23:39:52

kihívtuk Salazart NagyAti Arénájába!

Futó Lada 2012.01.26. 09:19:06

@panteraAtus: nem KELL óvni, csak esetleg lehetett volna, mert nem semleges pályán volt a mérkőzés. :)
Én sem gondolom, hogy a hazai pálya barátságos meccsen akkora előnyt jelentene, de egy hosszabításban eldőlő meccs után akár ez is lehet egy ok.

Köszönöm, hogy visszajeleztél, marad akkor a pályán elért eredmény.
"Vigaszdíjként" fel tudom ajánlani, a döntő meccs megrendezését a stadionodban.

2012.01.26. 09:45:53

@panteraAtus: Sportszerű hozzáállás, tiéd az idei Fair Play díj.

na73 2012.01.26. 10:14:09

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (V) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna 2012-02-01 09:45

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.01.26. 11:09:03

Football Club Actors kihívva a Napfény Stadionba.

Bruno Salazar 2012.01.26. 12:50:19

@f_miki: megkötve
@Bastille: hát eljött a nap amikor unicumos üveggömbök hullottak az égből és guillotine-al végezték ki a hóhért... grat Le Bastille kollégának, és nem felejtjük ahogy a 2ik eLBé-n nekünk szurkolt mint outsider a nagyok között én most viszont szurkolók neki a következő fordulókban!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.26. 14:38:24

@Bruno Salazar: Lassan eljön az idő, mikor a Salazar's vagy Lotus fémjelezte Új Generáció átadja helyét a Bastille vagy a Stécé által képviselt Még Újabb Generációnak. :)

goalkeeper2000 2012.01.26. 15:22:25

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2012-02-01 09:45

2012.01.26. 15:36:34

@Black Lotus: A Stécé még nagyon soká mondhatja el, hogy háromszor, vagy többször végzett a LB dobogóján, hiszen még most sem biztos, hogy ezt eléri.
Az eddigi hét kiírásból a Kecso, a Cikoria és a Salazar's egyaránt négyszer, a Black Lotus pedig háromszor lett dobogós, senkinek nem lesz könnyű bekerülni ebbe az elitbe.

Köő-Kemény Ivó másodedző (aki, mint ismeretes, a szívbeteg Tamas van den Vlekkertet helyettesíti a bajnokság végéig) a csapat elődöntőbe juttatásával most nagy lépést tett afelé, hogy halhatatlanná tegye nevét a Hattrick világában.

A neve alapján már így is sokan "lájkolták", bár szemére vetik, miként lehetséges, hogy ezzel a névvel soha, egyetlen korty alkoholt sem hajlandó inni.

2012.01.26. 15:44:32

Az NLNS - Bányászt a Hattrick rendszere 363848928-as mérkőzés-azonosítóval nyilvántartásba vette.
A Gödör közönsége, valamint a két csapatot elkísérő lelkes szurkolócsoport hatalmas meccs tanúja lesz, elvégre nem kisebb a tét, mint a Labdabiztos döntőjébe jutás.
A tévétársaságok már verekszenek a közvetítési jogokért.

panteraAtus 2012.01.26. 16:25:48

@Futó Lada: Köszönöm a lehetőséget,igazán megtisztelő lenne számomra ha én láthatnám vendégül a két döntős csapatot. Bár az igazat megvallva ha az egyik résztvevő a Black Lotus csapata lenne, neki korántsem ismeretlen terep a stadionom. Ha valaki segit nekem abban majd,hogy mit kell majd tennem ahhoz,hogy nálam meccseljen két csapat akkor élnék is a lehetőséggel.

2012.01.27. 11:52:39

Azt szeretném megkérdezni mindenkitől, hogy kik azok, a végső helyosztók ismeretében beneveznek a Kelet-Nyugat Kihívásra.
Igaz, hogy eredetileg február elseje a jelentkezési határidő, de mivel aznap vannak az elődöntők, a meccseket be lehet regisztráltatni ettől később is, csak meg kell jelölni, ki indul keleti, és ki nyugati színekben. (Nem muszáj földrajzi paraméterek alapján dönteni, lehet szimpátia szerint is.)
A kihívás fóruma: [post=15442392.1]

laca65 2012.01.27. 16:55:37

A Szopós Murénákat kihívtam kupaszabályokkal a The Stagebe

Ranagol_5 2012.01.27. 17:07:43

Botláb kihívva a Bastille-ba!

Alfredd 2012.01.28. 18:03:58

@Ranagol_5: Meccs lekötve, lehet hegyezni szerdáig a nyerő taktikát.

Lycsebatyo 2012.01.30. 17:43:57

Hali!
Bunnykickyouhard csapata neveben irok. kihivta ellenfelet, amihez szolgaltatott bizonyitekot is, de nem kerult elfogadasra a merkozes.
Kedd estig tartogatja kedves Somogyorszag szamara a lehetoseget.

Bizonyitek: :)
noob.hu/2012/01/30/FOCI.bmp

Kiß B. 2012.01.31. 13:56:50

@Lycsebatyo: Hello. Külföldön voltam, most viszont hiába próbálom kihívni, azt írja, hogy már kötött le meccset.

Paradicsom Sal 2012.01.31. 17:28:35

csak tegnap este jutott eszembe, hogy kihívjam Gruppo Hordó csapatát, remélem még nem késő, és észreveszi :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.31. 19:07:41

A szerdai superclásico előestéjén Matsson tréner nyilatkozott a LotusPressnek.

- Hogy értékeli az idény eddigi részét?
- Elégedett vagyok a szerepléssel, elsődleges célunkat, a 7-8. helyek elkerülését a bajnokságban már a 12. fordulóban abszolváltuk és maradt esély az osztályozó elkerülésére is, bár a múlt heti dajdajozásoknak betudhatóan a játékosok a hétvégén csak szédelegtek a pályán. A Magyar Kupában öt fordulóig jutottunk, az LB-szériában eddig megbízhatóan működött a csapat, kérdés, mennyi szufla maradt a hajrára.
- Az első számú esélyesnek tartott Kecso SE már nincs versenyben. Mennyivel van ettől közelebb az FCBL a címvédéshez?
- Annyival mindenképpen, hogy másfél hónapja még 28 csapat volt versenyben a trófeáért, ma már csak négy van. Természetesen meglepetés a Kecso és a Salazar's búcsúja, de a helyettük érkezők sem érdemtelenül jutottak el idáig.
- Mit lehet tudni a Bastille LSE-ről a hatodik superclásicó előestéjén?
- A két klub között baráti kapcsolat van, magam is sokszor poharazok együtt Klesta kapitánnyal. A Bastille az utóbbi két-három idényben sokat fejlődött, mára a saját nevelésű, a klubért élő-haló játékosok és a kívülről érkezők ideális elegyeként lendületes, sikeréhes gárdát alkotnak. Ráadásul a superclásicókon nincsen lefutott párharc, így csak bízhatok abban, hogy Harkálynak vagy ha ő nem lép pályára, akkor valaki másnak sikerül kikopogtatnia a rést az ellenfél védelmén.
- Sokat hallani a Bastille-modellről, illetve az annak kulcsmomentumaként emlegetett Klesta-lányokról.
- Ellenfelünk irigylésre méltó, már-már a Manchester City-t idéző anyagi körülmények között működik, mivel bőkezű mezszponzoruknak köszönhetően a klub ha nem is tejjel-mézzel, de unicummal-vilmossal folyó kánaánnak számít - nem csoda, hogy a tehetségeket ontó ificsapat legjobbjai nem kívánkoznak el máshová. Ami Klesta kapitány lányait illeti, magam is nagy hódolójuk vagyok, főleg, mert minket eddig elkerült a gyerekáldás. A Klesta-lányok fiatalok, cserfesek és rendkívül tanulékonyak. Ez utóbbit bizonyítja, hogy az idény közben érkezett izraeli Cohentől - aki eredeti szakmáját tekintve csontkovács - pár nap alatt eltanulták az összes Holt-tengeri masszázstechnológiát.
- A Bastille keretében két volt Lotus-játékos is található...
- Valóban így van. Lajos Tibusz, bár ifiként nem nálunk játszott, Lotus-nevelésnek tekinthető. Nálunk megkapta az alapokat és a klubcseréje is jól sikerült, így mára igazi sztárrá nőtte ki magát, köszönhetően kitartó munkájának, valamint a Klesta-család tagjainak. Ami kebelbarátomat, Mario van Zwedent illeti, a klubot anno egy parádés 4-4-es meccsen az ötödosztályba lövő SuperMario fél éves kölcsönadását tölti a Stade Bastille-ban. SuperMario sajnos már csak 15-20 perceket vállal, de hála a Klesta-lányok szerető gondoskodásának, a 38-hoz közeledve is kiváló fizikai és szellemi egészségnek örvend.
- Kicsit előrébb tekintve: milyen taktikát alkalmazna, ha a helyosztón szembekerülne csapata a torna első számú sztárjának számító Csirke Zoltánnal?
- Ezen nem gondolkodtunk, jelenleg az elődöntőre koncentrálunk. A játékosok most is a szobájukban fogyasztják a napi hasisadagjukat, akarom mondani végzik a napi jógagyakorlatukat. Nem tudni, hogy a döntőben vagy a kisdöntőben lépünk-e pályára és persze a másik elődöntő is teljesen nyitott. Elismerésre méltó szakmai munka zajlik Salgótarjánban, másfelől viszont a hazámban, főleg Lulea környékén gyakran hallható az a közmondás, hogy nincs az a magára valamit is adó ornitológus, aki egy Csirkéért odaadna egy Harkályt. De ez persze csak egy közmondás, amelynek semmi köze az LB-kupához.
- Végezetül egy személyes kérdés: a Palota elleni negyeddöntőn remekül játszott és két gólt is szerzett. Elképzelhető, hogy ezúttal is játéklehetőséget ad saját magának?
- Ez a kezdő sípszóig hadd maradjon az én titkom.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.01. 08:07:49

Lucjan Klesta-t ismételten csak részegen tudtuk megszólaltatni...az interjú még tegnap készült.
-Holnap is ilyen részeg lesz, uram?
-Igen, azt hiszem. Maga nem érti, hogy mi van, mi? Pedig én csak a harmadik évemet töltöm a magyar labdarúgásban...egyébként inkább a katzenjammerem van, amit a holnapi meccs és az újabb unicumok majd elfeledtetnek.
-Mi a véleménye a holnapi meccsről?
-Hát, k*rva jó kis meccs lesz, az biztos! A papírforma szerint mi vagyunk a leggyengébbek az elődöntőkben, de mi ezt lesz*rjuk k*rvára. Játsszuk a játékunkat és kész. A lányaim is ott lesznek az Olajkárban és feltehetőleg csálé csöcseikkel megpróbálják Ferenczi portás tekintetét elterelni, hacsak nem a cserepadon fog ülni, mert akkor a másik kapusra kell irányítsam a lányaimat.
-Mit szól ahhoz, hogy egyesek szerint a lányai bensőséges kapcsolatot ápolnak jó néhány játékosával?
-Ezt már megbeszéltük. Ez a taktika része. Jó, ha van miért küzdeni a fiúknak. Ezért is tettem feltétellé, hogy ha én leszek az edző, akkor a legjobb magyar szeszesitalt akartam támogatónak.
-Meséljen kicsit az ellenfélről...
-Mit meséljek? Ismerem, mit a tenyeremet! Asszem hat meccset játszottunk eddig velük, amiből négy zakó volt, köztük az egyik elég nevezetes, hiszen az eLBé találkozón 1-0-ás vezetésnél Szekeres Peti lefejelte az egyik Lotus-ost és aztán kikaptunk 6-1-re.Azóta hívják őt Szekeres Zidánnak. Holnap is játszani fog a magyar Zizou! Lajos Tibusz ugye ott lett NB1-es szintű a Black Lotus-ban, ma már több nagy csapat hívja tőlünk, de hát esélyük sincs.
-Mit vár a meccstől?
-Hát most kezd kiszállni a pia belőlem, úgyhogy tisztes helytállást, de holnapra be leszek b*szva, még lehet be is cserélem magam, na szóval holnap már nyerni akarunk! Készülünk! a Klesta lányokhoz már 24 órája senki nem nyúlt és garantálom, a meccs végéig nem is fog!

Futó Lada 2012.02.01. 10:28:39

A Revenge csapata rádöbbent, hogy a Kecso védelmének bal oldalához képest egy huzatos pesti átjáróház is barikádnak számít, és most oda járnak gólt lőni... Így sok lesz nagyon a végére..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 10:57:19

@Futó Lada: Ez a multiskilles arc dolgozik a jobbszélemen:
József Tiber (296576759)
24 éves és 51 napos, következő születésnap: 2012-04-02
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: megfelelő
Szélsőjáték: remek
Átadás: középszerű
Gólszerzés: remek
Pontrúgás: középszerű

Mellesleg technikás...

Van, amikor csatárt játszik, de most a szélt nyerte meg, és úgy tűnik, a meccset is, bár egy ilyen patinás csapat ellen nem illik egy félidei eredmény alapján biztosra menni.

Paradicsom Sal 2012.02.01. 13:34:42

A Vasas DH - Gruppo Hordó mérkőzés elmaradt. Nem tudom milyen döntés születik az ügyben, de legyenek itt a tények: Elfeledkeztem az ellenfél kihívásáról, és csak hétfő este jutott eszembe, de a vetélytárs menedzsere utána nem lépett be, nem tudta visszaigazolni. Ma reggel nyolcig vártam. Én úgy gondolom, hogy mindketten rosszul jártunk a dologgal, mivel mindkettőnknek kimaradt egy edzőmeccse, és mivel egyenes kiesés van, döntetlen sem lehet. Mivel a sorsolás szerint én voltam a pályaválasztó fél, és a szabályok szerinti vasárnap esti határidőt nem tartottam be, legyen a Gruppo Hordó csapatáé a továbbjutás.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 14:03:14

@Paradicsom Sal: Nagyon szép, sportszerű gesztus! Természetesen a döntő szó a szervezőbizottságé.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.01. 15:23:58

bejelentkeztünk a harmadik nagy pofonért a nyolc között: kecsó kihívása megtörtént a Stage-be!

2012.02.01. 16:32:27

Amint azt sejtettük, a szombati meccs sokat kivett a csapatból, ezért a döntőbe jutásra esélyünk sem volt.

A kisdöntőre kihívtam a Bastille LSE csapatát. Kupaszabályokkal, a Dobó István Katlanba.

2012.02.01. 16:34:30

Mire ezt leírtam, a Bastille vissza is igazolta a kihívást.
Úgyhogy a kisdöntő lekötve, 364013439-es nyilvántartási számon.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 18:33:06

Salazar's kihívva a Betyártanyára.

laca65 2012.02.01. 21:49:22

Lesznek ma még eredmények?
KIHÍVHATOK VALAKIT, VAGY KIHÍVNAK ENGEM?
ALAPESETBEN?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.02. 18:52:57

Az eredményeket nem látom, a másik elődöntőre kattintva úgy látom, az NLNS csapatát kell kihívnom a döntőre. A kihívás megtörtént.

na73 2012.02.02. 21:15:01

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Football Club Actors (VI) helyszín: Ranagol Arena 2012-02-08 09:45

Futó Lada 2012.02.02. 21:24:34

Megkésve bár, de bent az eredmények a táblázatban. Elnézést a késésért, kicsit kaotikus lett a január vége-február eleje...

Hálószaggató_Góliát 2012.02.03. 14:47:41

A Szopós Murénák F.C. kihívva a Gödörbe

Alfredd 2012.02.04. 23:09:34

Bunnykickyouhard-Botláb lekötve.

A csapat fennállásának legjobb szereplését sikerült produkálnunk a bajnokságban. Az 58. legerősebb VI. osztályú csoportban csak rosszabb gólkülönbséggel szorultunk a 3. helyre, ráadásul a gólkirályt is mi adtuk.
Mondjuk a bajnoki menetelés meg is látszik az LB kupa szereplésen, a 17/18. helyért járó díszoklevelet nem a főhelyre fogjuk tenni a klubház vitrinjében...

laca65 2012.02.05. 09:01:09

Yeti-faced kihívása a Luzsnyikibe a 13. helyért elfogadva, lekötve.

VGL 2012.02.05. 10:55:47

Tipográfiát kihívtam, új csapatnévvel(Szeptember 29.FC). Kérem nem meglepődni,ez egy új korszak kezdete...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.05. 11:50:25

@VGL: ez volt valamikor a fegyveres erők napja, tudtad? a pákozdi csata emlékére.

VGL 2012.02.05. 12:25:48

@f_miki: ezt nem tudtam, de ez az én hibám...
Nálam ez a gyermekeim születésnapja, de megjegyzem, amit írtál.

2012.02.06. 17:35:45

@VGL: Ikreitek vannak?

2012.02.06. 21:18:24

@VGL: @Bukott Rockzenész: Ezek azért szép dolgok, mert a mi tág családunkban is gyakori volt az ikerszülés.
Mi 9 évig, 6 hónapig és 3 hétig dolgoztunk azon, hogy legyenek nekünk is, de mind az ötször csak egy-egy gyermekünk született.

VGL 2012.02.06. 21:41:59

@CreaPress: akkor nálatok a kispályás bajnokságra már összeállt a csapat.
Öt gyermek az nem semmi,ehhez képest az iker születések mindennaposak.

VGL 2012.02.06. 21:44:12

@Bukott Rockzenész: szép dolog ikerszülőnek lenni. Megyek is etetni...:)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.08. 08:20:47

Mr. Crea úrék öltözője elé le lett téve egy láda unicum, egy éthordónyi csirkepöri, amit személyesen Nagy Feró készített, valamint egy limitált szériájó guminő szett, amit a Klesta lányokról mintázott a gyártó! Sok sikert a bronzmeccshez!

2012.02.08. 10:58:59

@Bastille: A csapat megbízott edzője, Köő-Kemény Ivó hallotta, hogy valaki valamit az ajtó elé tesz a taktikai értekezlet alatt, így játékosaival együtt elegánsan átugrotta az unicumos ládát, és nem hagyta, hogy bárkit is elgyengítsen a csirkepörkölt illata.
Ami ugye - valljuk be őszintén - tejföl és nokedli nélkül amúgy sem sokat ér...
A guminő felé vezető út pedig alkoholmentes sörrel és koffeinmentes kávéval kezdődik, előbbinek híve a mester, utóbbit viszont ki nem állhatja, így sosem jut el e kaucsuk-csoda használatáig.

A hivatalosan másodedzőként működő, de A-licenszes edző a következőket mondta a mérkőzésre készülő játékosainak:

- A Klesta-lányok tetszetősek ugyan, de nem lehet őket tartósan nézegetni otthon, ellentétben a 8. Labdabiztos Kupa bronzérmével. Ez járjon a fejetekben, miközben a meccs zajlik.

- Igaz - felelte erre egyszerre Spriesterbach Volker és Vass Róbert -, hiszen kedveseink, Dafke Johanna Judit és Cibakházy Eufrozina Cipriána sokkal szebbek, nem véletlenül alapító tagjai "Az UEFA Kupától a megyei I. osztályig" szurkolói klub D-kosár szekciójának, 16 másik U20-as (de 18 év feletti) leányzóval együtt.

Futó Lada 2012.02.08. 11:36:12

Megvan az első címvédés a kupa történetében, a legutóbbi döntő visszavágóját tartotta a két csapat, az akkori sima 5-1-es Lotus siker után most jóval szorosabb 5-2-es eredmény született.

A bronz ezúttal Salgótarjánba került a helyi bányászcsapathoz, akik 5-1-re múlták felül a csoportmeccs döntetlenje után a Bastille gárdáját.

Google docs frissités hamarosan...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.08. 12:09:03

- Gratulálunk a Labdabiztos Kupa valamennyi részvevőjének a kupán való szerepvállalása miatt, hiszen a mostani idényben nem került sor kizárásra vagy visszalépésre. Reméljük, minden csapat jól szórakozott a sorozat alkalmával, a mérkőzések pedig kellően szolgálták a felkészülést a hétvégi tétmérkőzésekre. Ami minket illet, Lennart Matsson első idényében összehozta a történelmi címvédést, úgy, hogy a csapat valamennyi mérkőzését a rendes játékidőben megnyerte, ezzel a tréner rászolgált arra, hogy szobrot kapjon az Estadi Gaudí bejárata előtt. Ennél többet sajnos nem tudok mondani, mivel a csapatnak tett ígéretem miatt még meg kell innom egy üvegnyi pezsgőt Harkály stoplisából - nyilatkozta a döntőt követően az FCBL menedzsere.

2012.02.08. 12:57:23

A csapat köszöni, hogy elindulhatott a 8. Labdabiztos Kupában, és természetesen a kilencediken is szeretne részt venni.
Nemes ellenfelekkel sikerült játszanunk mind a kilenc találkozón, eredeti célunkat, a nyolc közé jutást sikerült jócskán felülmúlni.
Így magasra tettük magunknak a mércét, reméljük, nem az lesz az ára, hogy szombaton kipottyanunk az ötödből.
De ha így lenne is, ennek a tornának van olyan rangja, hogy dicsőség az érmesei között szerepelni az örökrangsorban, hatodik ligát meg még bármikor nyerhet a csapat, ha most nem sikerül bent maradni az V.78-ban.

Köszönet a kupa szervezőinek, és minden résztvevőjének! A klub várja a következő szezon egyik legfontosabb ht-mailjét, melyben értesítést kapunk az ismételt előnevezési lehetőségről.

Mr. Crea klubmenedzser,
Gerold Ott, az igazgatótanács elnöke

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.08. 14:23:00

Köszönöm a szervezőknek a kupa zökkenőmentes lebonyolítását, valamint az egyre inkább közösséggé formálódó kuparésztvevőknek a rendkívül szórakoztató hozzászólásokat!

Végezhettünk volna kicsit előrébb is, de ez a 6. hely már a kiemeléskor eldőlt, mivel az akkori meglehetősen hulladék bajnoki helyezésem sajnos lehúzott a második kalapba. A csoport utolsó meccséig szépen meneteltünk, ám ekkor jött a kupagyőztes Black Lotus, majd utána a szopóág.

Fiatal és színmagyar csapatomat így is dicséret illeti a kétfrontos menetelésért. Jövőre ismét megpróbáljuk, hátha összejön legalább egy érem, csak hogy telhetetlenek legyünk.

2012.02.08. 16:11:03

Gratula a duplázónak! Jól mutat egymás mellett a két serleg:

ujonckupa.fw.hu/_SBTC/JPG-K/LB_duplazas.JPG

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.02.08. 22:22:42

KECSO SE-t kihívtam egy barátságosra hozzájuk.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.09. 09:01:50

@CreaPress: Köszönjük a ránk gondolást! Tegnap este nem volt sajnos időm foglalkozni a dologgal, de a mai nap folyamán a klub sajtóközleményt ad ki a címvédéssel kapcsolatosan, amelyben bemutatjuk a serlegeket is - természetesen forrásmegjelöléssel!

2012.02.09. 13:55:18

@Black Lotus: Örülök, hogy tetszik a kép. Annak is, hogy van egy duplázó. Nem lesz könnyű dolgom, ha a következő 28-as létszámú tornán véletlenül a 8., vagy a 9. leszek a klubrangsorban, mert baromi nehéz lesz a 8 közé jutnom, miután mindenképpen tiéd az 1-es rajtszám.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.09. 21:52:29

Palotán ünnepre készült a nép, de gyász lett a vége - a viszonylag sima nyolcközé-jutás után már ácsolták a népünnepély színpadát, de csúfosan leszerepeltek a fiúk: három zakó, 0-10 gólkülönbség. Eközben a bajnoki dobogó is elúszott a három utolsó meccsen, így olyan a hangulat, mintha kiestünk volna megint. Lesz mit rendbehozni Moosegger edzőnek a következő idényre, akinek így is kifelé áll a rúdja németként egy színmagyar csapatban.
Összességében remek torna volt, köszönjük a szervezőknek, akikre Zigi kiesése nagy terhet rótt, mégis nagyszerűen megoldották a feladatot. Ezennel ünnepélyesen benyújtjuk előjelentkezésünket a 9. lb-kupára!

Paradicsom Sal 2012.02.10. 13:44:56

A Vasas DH háza táján nagy változások várhatók, ugyanis a nem túl acélos LB. kupaszereplés, és a végül szoros menetben elszenvedett, hetedbe való kiesés végképp eldöntötte a további irányt. Megválunk jó néhány idősödő, rutinos játékostól, és az ifiből érkező ifjoncokból próbálunk egy ütőképes csapatot kreálni. Ez nem lesz rövid idő, de jelenleg a vezetőség ezt látja helyesnek.
A szervezőknek köszönünk mindent, és természetesen már várjuk a 9. Labdabiztos Kupa küzdelmeit!

2012.02.10. 13:52:36

Egyetértve az előttem szólókkal, várom az előnevezési lehetőséget tartalmazó ht-mailt.
Bár addig még eltelik néhány hét, de nem hagynám ki ezt a kupát semmi pénzért.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.12. 16:05:50

@Futó Lada: a google docs frissítését, vagy bármilyen szervezési feladatot szívesen elvállalok, amíg Zigi visszatér. olyan melóm van most, hogy egész nap a képernyőt bámulom, belefér napi pár perc lb-kupa.
ha te is így gondolod: fekete.miki gmail

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.13. 11:38:23

A LotusPress statisztikai részlege összeállította a 8. Labdabiztos HT-kupa nem hivatalos góllövőlistáját.

A lista összeállítása során a kupameccseken szerzett gólokat, illetve a hosszabbítások folyamán szerzett aranygólokat vettük figyelembe. Nem került figyelembe vételre a tizenegyesekpárbajokban szerzett találat és a zöldasztalnál ki nem állás, 3+1 szabály vagy más ok miatt "született" gól sem.

Az egyes csapatok áttekintése után 8,7, illetve 6 gólos spílerből is négyet-négyet találtunk, részükre arany-, ezüst, illetve bronzcipőt osztottunk ki.

A négy aranycipőst négy különböző csapat delegálta: a három dobogósnál egyaránt egy-egy magyar játékosnak sikerült felérnie a csúcsra (abc-sorrendben: Hegyesi, Iván, illetve Mesterházy), rajtuk kívül a középmezőnybe tartozó Team Geist indonéz sztárja, Sianipar érdemelte ki az első számú gólvadász titulust.

A mesterlövészek versenyét is a dobogósok túlsúlya jellemezte, az NLNS az arany mellé két ezüstcipőt is hazavitt, Salgótarján pedig mindhárom titulusból beszervált egy-egy darabot. Hozzájuk képest a Lotus egy arany és egy ezüstcsukával már-már harmatosnak mondható, figyelemre méltó viszont, hogy az ezüstcipőt a csapat edzője rugdosta össze. A 12 díjazott egyébként 7 klub reprezentánsaiból adódik össze.

A gólvágók listája klubonkénti bontásban is megtekinthető, amelyet a mélyen tiszelt manager kollégák figyelembe vehetnek az év végi jutalmak kiosztásánál (már ahol jut pénz ilyesmire), a csapatbuszban használt ültetési rendnél vagy hasonló, a csapat életében fontos aspektusnál.

A tábla letölthető innen:
www3.zippyshare.com/v/44577739/file.html

2012.02.13. 14:07:14

@Black Lotus: Nagyon jó érzés tudni, hogy a csapatomban van egy-egy holtversenyes arany-, ezüst- és bronzcipős.
Mindhárman tagjai maradnak a drasztikusan leszűkítendő, 21 fős keretnek, akik nekivágnak az újabb ötödik ligás szezonnak, és természetesen a 9. Labdabiztos Kupának.
Már csak azért is, mert valószínűleg kiemeltek leszünk valamelyik csoportban, mivel az első négy között lesz a relatív HT- és az LB-rangsorból számított átlagunk.
Na, innen már nehéz lesz az eddigi folyamatosan javuló tendenciát továbbvinni, ehhez minimum be kell jutni a nagydöntőbe (eddigi helyezéseink: 24., 16., 10., 3.)

2012.02.14. 11:19:34

Senkit nem akarok siettetni, de ha jól látom, az örökranglista 8. kiírást tartalmazó oszlopa meglehetősen foghíjas. És jó lenne, ha valaki beírná a Google-dokumentum helyosztóinak eredményeit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.15. 10:06:51

eddig nem fordult elő, hogy a tabella egy hét után sem frissült... biztosan megvan az oka, nem türelmetlenkedek, de ezúttal ismét felajánlom szabad adminisztratív kapacitásomat! ha kapok (fekete pont miki a gmailen) hozzáférést a google dochoz, megcsinálom szívesen.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.15. 10:10:49

@f_miki: ami adminisztracio megoldhato mobilrol, az megoldva. kosz a segitseget, ez egy ilyen idoszak.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.15. 12:59:54

Hogy én is hozzátegyek valamit a kupa méltó lezárásához, sikerült feltörnöm az Andy Roxburgh és dr. Mezey György nevével fémjelzett elemző csoport (UEFA Technical Team) szerverét, és az innen kinyert adatokat ezennel közkinccsé teszem.

A 8. Labdabiztos Kupán a csapatok többsége jól alkalmazkodott a Hattrick megújult szabályrendszeréhez: a korábbi egyoldalú középpálya-erőltetés helyett nagy hangsúlyt fektettek a széleken való játékra, a különleges képességekkel rendelkező ("speces") és a sokoldalú ("multiskilles") játékosok sokszor meccseket eldöntő használatára, valamint a cserék és taktikai utasítások adta lehetőségekre.

Ennek megfelelően a csapatok által alkalmazott felállások és taktikák is változatosabbá lettek. Erre a legjobb példa a végső győztes Black Lotus 4-4-2-es alapfelállása (korábban ezt a formációt nemigen preferálták a résztvevők, maximum a kezdő menedzserek), melyben kiegyensúlyozott tudású multiskilles játékosok képesek voltak többféle taktika tartalommal való megtöltésére is - legtöbbször a széleken támadást alkalmazták, de az alaptaktikával is sikerült szép eredményeket elérni. A kétfrontos harc abszolút sikeres volt, amit a kupagyőzelem és az osztályozón kivívott ötödosztálybeli bennmaradás is bizonyít.

Az ezüstérmes NLNS ezzel szemben ragaszkodott a hagyományos 3-5-2 formációhoz (néha 3-4-3-mal variálva), ahol a középpálya erejére alapozva próbálta meg kompenzálni az ezen a szinten gyengécskének számító védelmét. A kupa végeredménye a menedzsert igazolta, bár a döntőben kiütéses vereséget szenvedett a már említett módon kiegyensúlyozott szerkezetű FC Black Lotustól.

A kupa történetében talán a legnagyobb fejlődést az SBTC csapata mutatta be, akik a harmadik helyet szerezték meg ebben a kiírásban. Rendkívül szimpatikus módon saját nevelésű és hazai játékosokra alapozva, megalkuvást nem tűrő erőteljes támadójátékkal szerezték meg a harmadik helyet. Ha lehetne klasszikus WM-rendszert játszani, szerintem Mr. Crea megtenné - erre utal a kétvédős-három csatáros szisztéma... (Sajnálom, hogy nem tudtunk velük a kupa során tétre menően megmérkőzni, bár a szabadnapos barátságos meccsünkön elért 2-1-es győzelmemre nagyon büszke vagyok). Külön elismerést érdemel a szisztematikus edzésmunka és utánpótlás-nevelés, amely a kezdeti kudarcok után most már komoly eredményekben mutatkozik meg.

Tovább is van, mondjam még? De mondhatja más is, legalább lesz egy kis olvasnivalóm :)

2012.02.15. 19:50:35

A gólstathoz:

1-2. NLNS és Somogyország 39-39 gól/9 meccs = 4.33

Csak a hat csoportmeccsen negyvenhetet lőtt az SBTC.

Nyolcat még a rájátszásban, ez 55.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.15. 20:08:26

A Mezeyleaks ezennel folytatja a szivárogtatást:

A negyedik helyezett Bastille LSE elsősorban defenzív játékának köszönheti, hogy ilyen messzire jutott a kupában. A masszív 4-5-1-es felállás védekező középpályásokkal tovább erősítve a közepes erejű és annál gyengébb csapatok ellen csodálatosan működött, de komolyabb támadófocit bemutató ellenfelek ellen azért akadozott a gépezet, így a csoportmérkőzések során két hosszabbításos vereséget is abszolváltak. Taktikailag Klesta mester kihozta a legtöbbet fiaiból, hiszen a második leggyengébb mutatóval (78%) érkeztek a Final Eight-be, ehhez képest a negyedik hely tiszteletre méltó eredmény.

A Salazar's csapata talán még a Bastille-énél is keményebb védekezésével tűnt ki évek óta az LB Kupa mezőnyéből. Ehhez képest az idei szezonban sokkal offenzívebbek lettek (4-4-2 három belső középpályással), talán azért, mert már nem lehetett a kínai csodakapus tudományára hagyatkozni a büntetőpárbajokban. A szoros meccseket azért egy-egy góllal behúzták, ám a Bastille megálljt parancsolt nekik. Az ötödik helyért már egy leeresztett és tartalékos Revenge 2009-et kellett verniük a szokásos egy góllal, okot adva a visszavágásra a következő szezonban.

A hagyományosan színmagyar csapattal kiálló Revenge 2009 ebben az idényben egészen merész célokkal indult neki a kupának, de a szerencsétlen kiemelés (a szezon eleji váratlan bajnoki pontvesztéseknek köszönhetően) miatt hiába menetelt száz százalékosan csoportjában egyetlen kapott góllal egészen az utolsó fordulóig, ha ott a későbbi győztes Black Lotus várta, hogy aztán öt góllal kivégezze, a középdöntőben pedig a későbbi második helyezettel, az NLNS csapatával kerültek szembe, ahol gólgazdag mérkőzésen sikerült a vigaszágra kerülni. Pozitívumként említhető a gólgazdag támadójáték, melynek keretében sok fiatal játékos volt eredményes, akik a teljes szezonon át tartó kapuralövés-edzésnek köszönhetően több szintet is fejlődtek.

A hetedik helyezett Kecso SE, a kupa egyik legrégibb motorosa a klasszikus Hattrick-hagyományok szellemében megerősített középpályával és biztonságos védekezéssel - időnként szigorú catenaccióval - operált. Sajnos a TESCO gazdaságos világválogatott státuszából csak a kötelező három magyar játékos erejéig tudott kitörni az LB-kupa meccsein. A nyolc között sikerült felülnie a szopórollerre, melyet csak az utolsó meccsen sikerült átadnia a már amúgy is rossz szériában lévő f_mikinek.

Nyolcadik helyen a Palota FC végzett. A rákospalotai fiúk változatos taktikai húzásokkal igyekeztek túljárni az ellenfelek eszén, azonban a kissé lyukasnak tűnő középpályán a komolyabb ellenfelek gyakorlatilag átrohantak. Aztán jött a nyolc között a Black Lotus, és innentől kezdve felültek arra a bizonyos rollerre, és azóta csak piros eredmények sorakoznak a nevük mellett...

Ezek voltak tehát a felsőház csapatai. A kupát régóta uraló "nagyok" (Black Lotus, NLNS, Salazar's, Kecso SE) mellett jelen voltak az utóbbi évek feltörekvő csapatai (SBTC, Revenge 2009) és a némileg meglepetésként, de nem érdemtelenül bekerült egyesületek (Bastille, Palota FC) is. A Technical Team örömmel venné a középmezőnyre és az alsóházra nagyobb rálátással bíró szakemberek elemzéseit is!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.16. 00:33:58

kész a két google doc, remélem nem rontottam el nagyon... a gólstathoz nem nyúltam, én teljesen mást számoltam, nem tudom, hogyan jött ki, ami oda van írva.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.16. 10:43:20

Felháborodással tudatjuk, hogy a Mezeyleaks nem szivárogtatta ki azt, miszerint támadójátékunk esszenciája a Klesta lányok csálé csöcseiben összpontosulnak. A román csatár, Marinescu pedig hozzátette: "Jövőre pedig olyan támadójátékunk lesz, hogy mindenki sz*rjon be előre!" Persze nem tudta, hogy pár órája átadólistán van, mert az ifisták fogják élvezni a gólszerzés edzéseket!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.16. 11:26:59

@Bastille: A Klesta-lányok nem szerepelhetnek a szigorúan szakmai (suck my) alapon íródott elemzésben, de a Technical Team ezúton felajánl nekik néhány Made in Palota rollert, elősegítve további szakmai (suck my) fejlődésüket. Mikinek kéretik nem megsértődni, 1 éves koromig én is a XV. kerületben éltem.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.16. 13:45:50

@Bukott Rockzenész: a nevezett eszköz népi játék Palotán :))) nincs sértődés, már-már büszkék vagyunk rá!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.16. 14:35:12

@Bukott Rockzenész: Pontosítok, 15 éves koromig voltam újpalotai (Nádastó park) lakos, csak a fiam kissé nehézkessé tette az 5-ös billentyű használatát a gépemen :)

2012.02.16. 17:47:22

@f_miki: A gólstat nem is annyira lényeges. Viszont ez az örökranglista egyre jobban tetszik. Így vélekednek a csapat mezszponzorai is, mától már fogkrémet is reklámozunk:

hattrickunited.org/registece/2012/02/16/uj-mezszponzor-jelentkezett/

Egy másik hír beszámol arról, hogy Vass Robi és Spriesterbach Volker megnősült, közvetlenül a szerdai barátságos meccs után, így csak abban reménykedhetnek a 9. Labdabiztosban induló ellenfeleink, hogy a két nászutas párral lezuhan a Hongkongból hazafelé tartó repülőgép. A jövő csütörtöki légikatasztrófákat kell majd figyelniük az erre vágyakozóknak, a fiatalok ugyanis szerdán még megtekintik a Hattrick Masters-győztes Bellamy bff első Hongkong Cup-meccsét, a VI. ligás Stanley Tigers otthonában.
Remélhetőleg a kapusunk, és a kétszeres gólkirályunk is feltöltődik a 33. szezon első bajnokija előtt, az V. ligában az 5. hely, a Labdabiztosban a nagydöntő a cél.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.20. 22:22:12

kész a gólstat is, a rend kedvéért.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.20. 23:02:28

Zigi összesítőt szokott csinálni az lb-csapatok bajnoki szerepléséről. Hogy idén ez ne maradjon el, megcsináltam én, persze nem olyan olvasmányosan, mint ahogy ő tette.
A 8. lb-kupán négy V. osztályú csapat indult: cikoria 4. lett, ezzel ő a legmagasabb bajnoki helyezést elérő csapat a kupában. A kupát nyerő Black Lotus és a bronzérmes SBTC egyaránt osztályozós helyen végzett, és mivel mindketten győztek, megőrizték V. osztályos tagságukat. Innen Salazar's az egyetlen kieső, csoportjában a 8. helyen végzett.
Az lb-kupában összesen 22 VI. osztályú csapat játszott a magyar bajnokságban, ebből két csapat szerzett bajnoki aranyat: a 24. kupahelyezett Rohan lovasai egyenes ágon, a 21. Gruppó Hordó pedig egy sikeres osztályozót követően jutott fel eggyel magasabb osztályba. Négy csapat ezüstérmes, három pedig bronzérmes lett csoportjában, a három negyedik, öt ötödik és három hatodik helyezett simán benntmaradt a hatodosztályban. A két kiesőnek, Vasas DH-nak és Palóc Mentőknek is csak hajszálon múlott a bentmaradás - utóbbi esetében csak a rosszabb gólkülönbség döntött. A két határon túli csapat is jól végzett a román bajnokságban, Yeti 5. lett a VII. osztályban, Bunny bajnok lett eggyel lejjebb - és csodák csodája, a sors azonos hetedosztályú csoportba terelte őket :)
Összegezve három feljutó és három kieső csapat volt, a többiek megőrizték osztályukat.
Ha ugyanezek a csapatok játszanak majd legközelebb is, akkor 5 ötödosztályú, 19 hatodosztályú, 2 magyar hetedosztályú és 2 román hetedosztályú egylet küzdhet meg a 9. LB Kupáért!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.22. 12:56:12

ma kigurult egy újabb gyöngyszem a méltán világhírű Rákospalotai Kapusiskolából: Daróczy Dávid (344054891) ma lett 17/0 éves, (védés jó, védekezés középszerű, pontrugás középszerű), az U-20 válogatott játékoskeresőinek élénk érdeklődésétől kísérve átadólistára került: Határidő: 2012-02-25 12:18, Kikiáltási ár: 0 eFt.
Ne riasszon el senkit a szerencsétlen névazonosság a tragikus sorsú volt kormányszóvivővel, Dávid egy avatott edző irányításával nagy jövő előtt állhat!

2012.02.23. 12:24:29

@f_miki: sima i-vel kellett volna írni, akkor 7 másodperccel előbb megtalálom :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.25. 15:08:35

@f_miki: sikerült a srácot fillérekért elkótyavetyélni :((( azt hiszem, az volt a baj, hogy nem este, a meccsek után járt le a határidő, hanem délben, amikor alig van valaki a piacon.
megint tanultam valamit...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.25. 18:56:05

@f_miki: Sajnos nem volt elég pénz a kasszában, pedig licitáltam én is. Amúgy csúnyán megpocsíkoltam az előző szezon bajnokát: www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=368475917&TeamId=578478&UpdateViewedReport=False&BrowseIds=363887851,352790463,364131893,364409252,364616005,368475917,376803993,368475923,3684759

Ha a másik, egyébként undorító antifutballt játszó riválist is sikerül ütnöm, az ötödosztályért játszok.

A HT durván belassult, ennyire megártott volna a szezonkezdet a szervereknek?

2012.02.26. 08:19:06

@Bukott Rockzenész: Valami iszonyat a HT, én most fel se megyek rá, mert nem látom értelmét.
Durva, hogy több, mint fél nappal a tegnapi bajnokik után még nincs tabella (bár pontosan kiszámítható az eredményekből, de akkor is siralom egy 15 éves menedzserjátéknál).

És hogy a meccsemről is írjak valamit, 4-4 lett, már 4-1-re vezetett az ellenél, épp csak sikerült behozni: www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=368462030&SourceSystem=Hattrick

Kicsit bosszant, hogy minden jel szerint az idén is a 6. helyért kell küzdeni. Lehet, hogy fel kellene adni a bajnokságot, és csak a 9. Labdabiztos Kupa megnyerésére koncentrálni.
Úgy tűnik, lesz egy új nevező is Nógrádból, de majd ő megírja szerda körül, hogy mitől lesz nagyon különleges résztvevője a tornának.

2012.02.26. 08:46:46

@Bukott Rockzenész: Kár aggódnod, hárman vannak a csapatodból a forduló válogatottjában.

A Bányász még soha nem teljesített ennyi csillaggal, mégis kudarcot vallott.
A hongkongi nászútról most hazaérkező Vass Robi volt a csapat legszarabb játékosa, öt csillagos teljesítménnyel, pedig ez volt neki az első ilyen, korábban csak 4,5-ig jutott.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.26. 10:04:30

@CreaPress: Az még az előző bajnokság utolsó fordulójának válogatottja...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.26. 11:46:23

@CreaPress: nekem még a meccs sincs meg vasárnap délben, csak annyit tudok, hogy 3-1-re nyertem egy olyan meccsen, ahol esélyem sem volt, de hogy hogyan, nem tudom.
nekem nem ez a legnagyobb bajom a ht összeomlásával, hanem az, hogy a valaha legértékesebb játékos, akit négy hónapig tudatosan eladásra nevelgettem, pont akkor került a végső licitre, amikor a krach beköszönt... vesztettem jópárszáz millát. hol lehet reklamálni? (nemkomoly a kérdés...)

hatarsorompo 2012.02.26. 14:16:01

A következő stadionfrissítés után épül tovább a Nagy Palóc Aréna. A következő lépcsőfok 123200 lesz. Ha elérem a 147 ezret, veszek magamnak suppot, és gyönyörködöm benne, mert az már elég mutatós 3D-ben.
Lehet, hogy egyszer ez lesz az ország legnagyobb stadionja, de nem biztos. Akkorára szeretném építeni, hogy mindenképpen legyen benne világbajnoki meccs, mire elnyerjük a rendezést.
A 123200 utáni bővítés, mely már egészen biztos a 147 ezres lesz, az egyik kapusom eladási árából valósul meg.

2012.02.26. 14:31:43

@f_miki: Ne mondd, hogy nem vagyok segítőkész.

Olaf och vänner internationell konspiration

971018 Olafstad
brevlåda 2012
Sverige

A faszi malmői fedőcége így néz ki:
www.flickr.com/photos/peopleofhattrick/5020491976/

2012.02.26. 14:38:46

@hatarsorompo: Hogy ez nekem nem esett le... Viszont semmiképpen nem adnám el a Balogh-Csirke-Jávorszki belső középpályás trió, vagy a Spriesterbach-Sompolyogi csatárduó egyik tagját sem azért, hogy néhány csoportmeccsnak otthont adjak.
Viszont ha mindegyiküket eladnám, abból már kijönne a legnagyobb magyar stadion, és egy VB-nagydöntő rendezése mindenképp jó marketingje lenne az SBTC-nek, és örök emléket állítana szegény Szoó Dodinak.
Nagyon jó fej volt, Isten nyugosztalja.

hatarsorompo 2012.02.29. 19:01:03

@CreaPress: @Bukott Rockzenész: Én is várom, célom a legutolsó 4 hely elkerülése lesz.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.01. 09:06:57

@Futó Lada: az ifibajnokság létszáma megemelődött!!! úgyhogy rnr!

és még egy kiadó hely elméletileg van, akinek van kedve, jöjjön! eLBé utánpótlásbajnokság (406914)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.01. 10:30:37

@Bastille: Ha két héttel előbb szólsz... A legközelebbi bajnoki szünetben csatlakozom, ha még lehet.

na73 2012.03.01. 15:52:17

@Bastille: Szombaton van az utolsó meccsem... beférek még ?

Futó Lada 2012.03.01. 16:00:05

@Bastille: .. nálam még mindig 8 csapatosnak látszik teltházzal ..

Futó Lada 2012.03.01. 16:30:26

@Bastille: Megoldódott, sikerült a becsatlakozás...már csak 11 nyerő szellemiségű játékost kell találnom a 15-ös keretből.. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.01. 17:48:19

@Futó Lada: én még mindig nem látom, h becsatlakoztál, de ha te azt mondod, biztos így van! nálam az aranygeneráció utolsó tagjai is csatlakoznak a nagycsapathoz hamarosan, így mi sem leszünk már annyira kemények, mint a vidia... :)

@na73: salazar kolléga a csoport ügyintézője, de ha lada tudott csatlakozni, akkor elméletileg neked is kell tudnod, bár mondom, én még nem látom a bővítést! bruno úrnak ha dobsz egy mail-t ht-n, akkor tuti biztos garantálva lesz a csatlakozás!

paradicsomsal 2012.03.01. 23:08:38

Legközelebb én is csatlakoznék az ifibajnoksághoz, nálunk egy hónapja indult el az új évad, nem akartam meccsek nélkül maradni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.06. 10:27:45

@Futó Lada: mikor kezdünk a kilencedikkel? (nevezés, kezdés, ilyenek)

Futó Lada 2012.03.06. 11:49:30

Elvileg szerdától lehet nevezni majd egészen jövő szombatig, utána kezdünk majd az indulók MK szereplésének függvényében.

Lesz 9. kiírás, egészen biztosan.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.07. 11:36:16

tőlem már jövő héten kezdhetnénk: kiestem a kupából. ha van még itt ilyen, nyitott vagyok egy kihívásra.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.07. 11:41:24

Engedtessék meg nekem némi dicsekvés: a Magyar Kupa 3. fordulójában fölényesen sikerült leigáznom egy TESCO gazdaságos világválogatottat: www88.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=377079436

Idemásoltam az összeállítást is, a névsor számomra hányingerkeltő: Küçükandonyadis - Pintaudi, Agulha, Motte - Machado Mendes, Wolf, Huis in 't Veld, Teerhofinsel, Martinsson - Sendra, Sörensson

Nem az idegengyűlölet beszél belőlem, de lehangoló látni az ilyen, kizárólag a költséghatékonyság alapján összevásárolt csapatokat. Én a nehezebb utat választottam, sokszor maradtam alul emiatt, de itt volt az ideje egy ilyen mértékű elégtételnek.

hatarsorompo 2012.03.10. 12:30:25

@Bukott Rockzenész: Gratulálok a győzelemhez, de ebben a játékban az a szép, hogy mindenki máshogy talál benne örömet. Van, aki zászlókat gyűjt, más menedzserpontokat. Van, akit csak az eredmények érdekelnek. Én például a Nagy Palóc Arénát építem. Jelenleg is építkezem, 23998 állóhellyel bővül, pedig a 112000 férőhelyével már most is Magyarország 7. legnagyobb arénája.
És egyetlen játékost edzek, Mészáros Jánost.
Őt 17 évesen és 40 naposan vettem 101 millióért. Remek védő volt, megfelelő pontrúgással, csak védeni nem tudott szegény. Faragok hát kapust belőle, 58 nap alatt katasztrofálisról megfelelőig toltam fel. És akkor fogom eladni, amikor annyit ér, hogy az NPA már vetekedhessen a Nemzeti Stadionnal, ráadásul optimális elosztású helyek legyenek benne.
Ennek a gyereknek, akit levertél, valószínűleg csak az eredmények a fontosak. Kár bántani.
A Labdabiztosban ez 0-3-ról indulást jelentene minden alkalommal, valószínűleg ezért nem nevez :)
süti beállítások módosítása