HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

8. Labdabiztos Kupa

2011.11.02. 13:15 Futó Lada

Immáron 8. alkalommal adatik meg a lehetőség, hogy mindenki szabadjára engedje a benne szunnyadó Verebes - mágust, és saját csapata élén próbálja megszerezni a labdarúgó-társadalom egyik legértékesebb trófeáját a Labdabiztos Kupát. Nem egyszerű, de viszont nehéz feladat ez, melynek során több komoly erőpróbát kell kiállni ( és esetleg a zrikát is a rivális managertől, amennyiben nem sikerül sárba tiporni  a csapatával együtt.)

Az érthetetlen körmondattá vadult bevezető után következzen a lényeg.

Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
     -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
     -  A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 29-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője - jelen esetben Black Lotus sporttárs - automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy az SZB felé, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. ( Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.
 •  ÚJ : Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).
 • ( Kiegészítő info : A szabályok elsőre elég szigorúnak tűnnek, de ez csak első látásra van így. A meccsek legtöbbje már szombat-vasárnap leköttetik. Aki belép megnézni az eredményt az vagy elfogadja a kihívást ha már jött, vagy elküldi a következő ellenfélnek, és beírja eme poszthoz...igazából semmi az egész :)  )

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
  Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. Ha hosszabb HT leállás van, akkor a Szervező-bizottság  dönt, minden más esetben jár a levonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám
  (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
   

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
  (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.
 • A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag : Végh Hanta, Zigi, Futó Lada - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, megismételve az egyik alapelvünket: minden döntés a közösségé.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

Állás, sorsolás :

 

572 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr973347607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.26. 14:38:24

@Bruno Salazar: Lassan eljön az idő, mikor a Salazar's vagy Lotus fémjelezte Új Generáció átadja helyét a Bastille vagy a Stécé által képviselt Még Újabb Generációnak. :)

goalkeeper2000 2012.01.26. 15:22:25

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2012-02-01 09:45

2012.01.26. 15:36:34

@Black Lotus: A Stécé még nagyon soká mondhatja el, hogy háromszor, vagy többször végzett a LB dobogóján, hiszen még most sem biztos, hogy ezt eléri.
Az eddigi hét kiírásból a Kecso, a Cikoria és a Salazar's egyaránt négyszer, a Black Lotus pedig háromszor lett dobogós, senkinek nem lesz könnyű bekerülni ebbe az elitbe.

Köő-Kemény Ivó másodedző (aki, mint ismeretes, a szívbeteg Tamas van den Vlekkertet helyettesíti a bajnokság végéig) a csapat elődöntőbe juttatásával most nagy lépést tett afelé, hogy halhatatlanná tegye nevét a Hattrick világában.

A neve alapján már így is sokan "lájkolták", bár szemére vetik, miként lehetséges, hogy ezzel a névvel soha, egyetlen korty alkoholt sem hajlandó inni.

2012.01.26. 15:44:32

Az NLNS - Bányászt a Hattrick rendszere 363848928-as mérkőzés-azonosítóval nyilvántartásba vette.
A Gödör közönsége, valamint a két csapatot elkísérő lelkes szurkolócsoport hatalmas meccs tanúja lesz, elvégre nem kisebb a tét, mint a Labdabiztos döntőjébe jutás.
A tévétársaságok már verekszenek a közvetítési jogokért.

panteraAtus 2012.01.26. 16:25:48

@Futó Lada: Köszönöm a lehetőséget,igazán megtisztelő lenne számomra ha én láthatnám vendégül a két döntős csapatot. Bár az igazat megvallva ha az egyik résztvevő a Black Lotus csapata lenne, neki korántsem ismeretlen terep a stadionom. Ha valaki segit nekem abban majd,hogy mit kell majd tennem ahhoz,hogy nálam meccseljen két csapat akkor élnék is a lehetőséggel.

2012.01.27. 11:52:39

Azt szeretném megkérdezni mindenkitől, hogy kik azok, a végső helyosztók ismeretében beneveznek a Kelet-Nyugat Kihívásra.
Igaz, hogy eredetileg február elseje a jelentkezési határidő, de mivel aznap vannak az elődöntők, a meccseket be lehet regisztráltatni ettől később is, csak meg kell jelölni, ki indul keleti, és ki nyugati színekben. (Nem muszáj földrajzi paraméterek alapján dönteni, lehet szimpátia szerint is.)
A kihívás fóruma: [post=15442392.1]

laca65 2012.01.27. 16:55:37

A Szopós Murénákat kihívtam kupaszabályokkal a The Stagebe

Ranagol_5 2012.01.27. 17:07:43

Botláb kihívva a Bastille-ba!

Alfredd 2012.01.28. 18:03:58

@Ranagol_5: Meccs lekötve, lehet hegyezni szerdáig a nyerő taktikát.

Lycsebatyo 2012.01.30. 17:43:57

Hali!
Bunnykickyouhard csapata neveben irok. kihivta ellenfelet, amihez szolgaltatott bizonyitekot is, de nem kerult elfogadasra a merkozes.
Kedd estig tartogatja kedves Somogyorszag szamara a lehetoseget.

Bizonyitek: :)
noob.hu/2012/01/30/FOCI.bmp

Kiß B. 2012.01.31. 13:56:50

@Lycsebatyo: Hello. Külföldön voltam, most viszont hiába próbálom kihívni, azt írja, hogy már kötött le meccset.

Paradicsom Sal 2012.01.31. 17:28:35

csak tegnap este jutott eszembe, hogy kihívjam Gruppo Hordó csapatát, remélem még nem késő, és észreveszi :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.01.31. 19:07:41

A szerdai superclásico előestéjén Matsson tréner nyilatkozott a LotusPressnek.

- Hogy értékeli az idény eddigi részét?
- Elégedett vagyok a szerepléssel, elsődleges célunkat, a 7-8. helyek elkerülését a bajnokságban már a 12. fordulóban abszolváltuk és maradt esély az osztályozó elkerülésére is, bár a múlt heti dajdajozásoknak betudhatóan a játékosok a hétvégén csak szédelegtek a pályán. A Magyar Kupában öt fordulóig jutottunk, az LB-szériában eddig megbízhatóan működött a csapat, kérdés, mennyi szufla maradt a hajrára.
- Az első számú esélyesnek tartott Kecso SE már nincs versenyben. Mennyivel van ettől közelebb az FCBL a címvédéshez?
- Annyival mindenképpen, hogy másfél hónapja még 28 csapat volt versenyben a trófeáért, ma már csak négy van. Természetesen meglepetés a Kecso és a Salazar's búcsúja, de a helyettük érkezők sem érdemtelenül jutottak el idáig.
- Mit lehet tudni a Bastille LSE-ről a hatodik superclásicó előestéjén?
- A két klub között baráti kapcsolat van, magam is sokszor poharazok együtt Klesta kapitánnyal. A Bastille az utóbbi két-három idényben sokat fejlődött, mára a saját nevelésű, a klubért élő-haló játékosok és a kívülről érkezők ideális elegyeként lendületes, sikeréhes gárdát alkotnak. Ráadásul a superclásicókon nincsen lefutott párharc, így csak bízhatok abban, hogy Harkálynak vagy ha ő nem lép pályára, akkor valaki másnak sikerül kikopogtatnia a rést az ellenfél védelmén.
- Sokat hallani a Bastille-modellről, illetve az annak kulcsmomentumaként emlegetett Klesta-lányokról.
- Ellenfelünk irigylésre méltó, már-már a Manchester City-t idéző anyagi körülmények között működik, mivel bőkezű mezszponzoruknak köszönhetően a klub ha nem is tejjel-mézzel, de unicummal-vilmossal folyó kánaánnak számít - nem csoda, hogy a tehetségeket ontó ificsapat legjobbjai nem kívánkoznak el máshová. Ami Klesta kapitány lányait illeti, magam is nagy hódolójuk vagyok, főleg, mert minket eddig elkerült a gyerekáldás. A Klesta-lányok fiatalok, cserfesek és rendkívül tanulékonyak. Ez utóbbit bizonyítja, hogy az idény közben érkezett izraeli Cohentől - aki eredeti szakmáját tekintve csontkovács - pár nap alatt eltanulták az összes Holt-tengeri masszázstechnológiát.
- A Bastille keretében két volt Lotus-játékos is található...
- Valóban így van. Lajos Tibusz, bár ifiként nem nálunk játszott, Lotus-nevelésnek tekinthető. Nálunk megkapta az alapokat és a klubcseréje is jól sikerült, így mára igazi sztárrá nőtte ki magát, köszönhetően kitartó munkájának, valamint a Klesta-család tagjainak. Ami kebelbarátomat, Mario van Zwedent illeti, a klubot anno egy parádés 4-4-es meccsen az ötödosztályba lövő SuperMario fél éves kölcsönadását tölti a Stade Bastille-ban. SuperMario sajnos már csak 15-20 perceket vállal, de hála a Klesta-lányok szerető gondoskodásának, a 38-hoz közeledve is kiváló fizikai és szellemi egészségnek örvend.
- Kicsit előrébb tekintve: milyen taktikát alkalmazna, ha a helyosztón szembekerülne csapata a torna első számú sztárjának számító Csirke Zoltánnal?
- Ezen nem gondolkodtunk, jelenleg az elődöntőre koncentrálunk. A játékosok most is a szobájukban fogyasztják a napi hasisadagjukat, akarom mondani végzik a napi jógagyakorlatukat. Nem tudni, hogy a döntőben vagy a kisdöntőben lépünk-e pályára és persze a másik elődöntő is teljesen nyitott. Elismerésre méltó szakmai munka zajlik Salgótarjánban, másfelől viszont a hazámban, főleg Lulea környékén gyakran hallható az a közmondás, hogy nincs az a magára valamit is adó ornitológus, aki egy Csirkéért odaadna egy Harkályt. De ez persze csak egy közmondás, amelynek semmi köze az LB-kupához.
- Végezetül egy személyes kérdés: a Palota elleni negyeddöntőn remekül játszott és két gólt is szerzett. Elképzelhető, hogy ezúttal is játéklehetőséget ad saját magának?
- Ez a kezdő sípszóig hadd maradjon az én titkom.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.01. 08:07:49

Lucjan Klesta-t ismételten csak részegen tudtuk megszólaltatni...az interjú még tegnap készült.
-Holnap is ilyen részeg lesz, uram?
-Igen, azt hiszem. Maga nem érti, hogy mi van, mi? Pedig én csak a harmadik évemet töltöm a magyar labdarúgásban...egyébként inkább a katzenjammerem van, amit a holnapi meccs és az újabb unicumok majd elfeledtetnek.
-Mi a véleménye a holnapi meccsről?
-Hát, k*rva jó kis meccs lesz, az biztos! A papírforma szerint mi vagyunk a leggyengébbek az elődöntőkben, de mi ezt lesz*rjuk k*rvára. Játsszuk a játékunkat és kész. A lányaim is ott lesznek az Olajkárban és feltehetőleg csálé csöcseikkel megpróbálják Ferenczi portás tekintetét elterelni, hacsak nem a cserepadon fog ülni, mert akkor a másik kapusra kell irányítsam a lányaimat.
-Mit szól ahhoz, hogy egyesek szerint a lányai bensőséges kapcsolatot ápolnak jó néhány játékosával?
-Ezt már megbeszéltük. Ez a taktika része. Jó, ha van miért küzdeni a fiúknak. Ezért is tettem feltétellé, hogy ha én leszek az edző, akkor a legjobb magyar szeszesitalt akartam támogatónak.
-Meséljen kicsit az ellenfélről...
-Mit meséljek? Ismerem, mit a tenyeremet! Asszem hat meccset játszottunk eddig velük, amiből négy zakó volt, köztük az egyik elég nevezetes, hiszen az eLBé találkozón 1-0-ás vezetésnél Szekeres Peti lefejelte az egyik Lotus-ost és aztán kikaptunk 6-1-re.Azóta hívják őt Szekeres Zidánnak. Holnap is játszani fog a magyar Zizou! Lajos Tibusz ugye ott lett NB1-es szintű a Black Lotus-ban, ma már több nagy csapat hívja tőlünk, de hát esélyük sincs.
-Mit vár a meccstől?
-Hát most kezd kiszállni a pia belőlem, úgyhogy tisztes helytállást, de holnapra be leszek b*szva, még lehet be is cserélem magam, na szóval holnap már nyerni akarunk! Készülünk! a Klesta lányokhoz már 24 órája senki nem nyúlt és garantálom, a meccs végéig nem is fog!

Futó Lada 2012.02.01. 10:28:39

A Revenge csapata rádöbbent, hogy a Kecso védelmének bal oldalához képest egy huzatos pesti átjáróház is barikádnak számít, és most oda járnak gólt lőni... Így sok lesz nagyon a végére..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 10:57:19

@Futó Lada: Ez a multiskilles arc dolgozik a jobbszélemen:
József Tiber (296576759)
24 éves és 51 napos, következő születésnap: 2012-04-02
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: megfelelő
Szélsőjáték: remek
Átadás: középszerű
Gólszerzés: remek
Pontrúgás: középszerű

Mellesleg technikás...

Van, amikor csatárt játszik, de most a szélt nyerte meg, és úgy tűnik, a meccset is, bár egy ilyen patinás csapat ellen nem illik egy félidei eredmény alapján biztosra menni.

Paradicsom Sal 2012.02.01. 13:34:42

A Vasas DH - Gruppo Hordó mérkőzés elmaradt. Nem tudom milyen döntés születik az ügyben, de legyenek itt a tények: Elfeledkeztem az ellenfél kihívásáról, és csak hétfő este jutott eszembe, de a vetélytárs menedzsere utána nem lépett be, nem tudta visszaigazolni. Ma reggel nyolcig vártam. Én úgy gondolom, hogy mindketten rosszul jártunk a dologgal, mivel mindkettőnknek kimaradt egy edzőmeccse, és mivel egyenes kiesés van, döntetlen sem lehet. Mivel a sorsolás szerint én voltam a pályaválasztó fél, és a szabályok szerinti vasárnap esti határidőt nem tartottam be, legyen a Gruppo Hordó csapatáé a továbbjutás.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 14:03:14

@Paradicsom Sal: Nagyon szép, sportszerű gesztus! Természetesen a döntő szó a szervezőbizottságé.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.01. 15:23:58

bejelentkeztünk a harmadik nagy pofonért a nyolc között: kecsó kihívása megtörtént a Stage-be!

2012.02.01. 16:32:27

Amint azt sejtettük, a szombati meccs sokat kivett a csapatból, ezért a döntőbe jutásra esélyünk sem volt.

A kisdöntőre kihívtam a Bastille LSE csapatát. Kupaszabályokkal, a Dobó István Katlanba.

2012.02.01. 16:34:30

Mire ezt leírtam, a Bastille vissza is igazolta a kihívást.
Úgyhogy a kisdöntő lekötve, 364013439-es nyilvántartási számon.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.01. 18:33:06

Salazar's kihívva a Betyártanyára.

laca65 2012.02.01. 21:49:22

Lesznek ma még eredmények?
KIHÍVHATOK VALAKIT, VAGY KIHÍVNAK ENGEM?
ALAPESETBEN?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.02. 18:52:57

Az eredményeket nem látom, a másik elődöntőre kattintva úgy látom, az NLNS csapatát kell kihívnom a döntőre. A kihívás megtörtént.

na73 2012.02.02. 21:15:01

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Football Club Actors (VI) helyszín: Ranagol Arena 2012-02-08 09:45

Futó Lada 2012.02.02. 21:24:34

Megkésve bár, de bent az eredmények a táblázatban. Elnézést a késésért, kicsit kaotikus lett a január vége-február eleje...

Hálószaggató_Góliát 2012.02.03. 14:47:41

A Szopós Murénák F.C. kihívva a Gödörbe

Alfredd 2012.02.04. 23:09:34

Bunnykickyouhard-Botláb lekötve.

A csapat fennállásának legjobb szereplését sikerült produkálnunk a bajnokságban. Az 58. legerősebb VI. osztályú csoportban csak rosszabb gólkülönbséggel szorultunk a 3. helyre, ráadásul a gólkirályt is mi adtuk.
Mondjuk a bajnoki menetelés meg is látszik az LB kupa szereplésen, a 17/18. helyért járó díszoklevelet nem a főhelyre fogjuk tenni a klubház vitrinjében...

laca65 2012.02.05. 09:01:09

Yeti-faced kihívása a Luzsnyikibe a 13. helyért elfogadva, lekötve.

VGL 2012.02.05. 10:55:47

Tipográfiát kihívtam, új csapatnévvel(Szeptember 29.FC). Kérem nem meglepődni,ez egy új korszak kezdete...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.05. 11:50:25

@VGL: ez volt valamikor a fegyveres erők napja, tudtad? a pákozdi csata emlékére.

VGL 2012.02.05. 12:25:48

@f_miki: ezt nem tudtam, de ez az én hibám...
Nálam ez a gyermekeim születésnapja, de megjegyzem, amit írtál.

2012.02.06. 17:35:45

@VGL: Ikreitek vannak?

2012.02.06. 21:18:24

@VGL: @Bukott Rockzenész: Ezek azért szép dolgok, mert a mi tág családunkban is gyakori volt az ikerszülés.
Mi 9 évig, 6 hónapig és 3 hétig dolgoztunk azon, hogy legyenek nekünk is, de mind az ötször csak egy-egy gyermekünk született.

VGL 2012.02.06. 21:41:59

@CreaPress: akkor nálatok a kispályás bajnokságra már összeállt a csapat.
Öt gyermek az nem semmi,ehhez képest az iker születések mindennaposak.

VGL 2012.02.06. 21:44:12

@Bukott Rockzenész: szép dolog ikerszülőnek lenni. Megyek is etetni...:)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.08. 08:20:47

Mr. Crea úrék öltözője elé le lett téve egy láda unicum, egy éthordónyi csirkepöri, amit személyesen Nagy Feró készített, valamint egy limitált szériájó guminő szett, amit a Klesta lányokról mintázott a gyártó! Sok sikert a bronzmeccshez!

2012.02.08. 10:58:59

@Bastille: A csapat megbízott edzője, Köő-Kemény Ivó hallotta, hogy valaki valamit az ajtó elé tesz a taktikai értekezlet alatt, így játékosaival együtt elegánsan átugrotta az unicumos ládát, és nem hagyta, hogy bárkit is elgyengítsen a csirkepörkölt illata.
Ami ugye - valljuk be őszintén - tejföl és nokedli nélkül amúgy sem sokat ér...
A guminő felé vezető út pedig alkoholmentes sörrel és koffeinmentes kávéval kezdődik, előbbinek híve a mester, utóbbit viszont ki nem állhatja, így sosem jut el e kaucsuk-csoda használatáig.

A hivatalosan másodedzőként működő, de A-licenszes edző a következőket mondta a mérkőzésre készülő játékosainak:

- A Klesta-lányok tetszetősek ugyan, de nem lehet őket tartósan nézegetni otthon, ellentétben a 8. Labdabiztos Kupa bronzérmével. Ez járjon a fejetekben, miközben a meccs zajlik.

- Igaz - felelte erre egyszerre Spriesterbach Volker és Vass Róbert -, hiszen kedveseink, Dafke Johanna Judit és Cibakházy Eufrozina Cipriána sokkal szebbek, nem véletlenül alapító tagjai "Az UEFA Kupától a megyei I. osztályig" szurkolói klub D-kosár szekciójának, 16 másik U20-as (de 18 év feletti) leányzóval együtt.

Futó Lada 2012.02.08. 11:36:12

Megvan az első címvédés a kupa történetében, a legutóbbi döntő visszavágóját tartotta a két csapat, az akkori sima 5-1-es Lotus siker után most jóval szorosabb 5-2-es eredmény született.

A bronz ezúttal Salgótarjánba került a helyi bányászcsapathoz, akik 5-1-re múlták felül a csoportmeccs döntetlenje után a Bastille gárdáját.

Google docs frissités hamarosan...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.08. 12:09:03

- Gratulálunk a Labdabiztos Kupa valamennyi részvevőjének a kupán való szerepvállalása miatt, hiszen a mostani idényben nem került sor kizárásra vagy visszalépésre. Reméljük, minden csapat jól szórakozott a sorozat alkalmával, a mérkőzések pedig kellően szolgálták a felkészülést a hétvégi tétmérkőzésekre. Ami minket illet, Lennart Matsson első idényében összehozta a történelmi címvédést, úgy, hogy a csapat valamennyi mérkőzését a rendes játékidőben megnyerte, ezzel a tréner rászolgált arra, hogy szobrot kapjon az Estadi Gaudí bejárata előtt. Ennél többet sajnos nem tudok mondani, mivel a csapatnak tett ígéretem miatt még meg kell innom egy üvegnyi pezsgőt Harkály stoplisából - nyilatkozta a döntőt követően az FCBL menedzsere.

2012.02.08. 12:57:23

A csapat köszöni, hogy elindulhatott a 8. Labdabiztos Kupában, és természetesen a kilencediken is szeretne részt venni.
Nemes ellenfelekkel sikerült játszanunk mind a kilenc találkozón, eredeti célunkat, a nyolc közé jutást sikerült jócskán felülmúlni.
Így magasra tettük magunknak a mércét, reméljük, nem az lesz az ára, hogy szombaton kipottyanunk az ötödből.
De ha így lenne is, ennek a tornának van olyan rangja, hogy dicsőség az érmesei között szerepelni az örökrangsorban, hatodik ligát meg még bármikor nyerhet a csapat, ha most nem sikerül bent maradni az V.78-ban.

Köszönet a kupa szervezőinek, és minden résztvevőjének! A klub várja a következő szezon egyik legfontosabb ht-mailjét, melyben értesítést kapunk az ismételt előnevezési lehetőségről.

Mr. Crea klubmenedzser,
Gerold Ott, az igazgatótanács elnöke

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.08. 14:23:00

Köszönöm a szervezőknek a kupa zökkenőmentes lebonyolítását, valamint az egyre inkább közösséggé formálódó kuparésztvevőknek a rendkívül szórakoztató hozzászólásokat!

Végezhettünk volna kicsit előrébb is, de ez a 6. hely már a kiemeléskor eldőlt, mivel az akkori meglehetősen hulladék bajnoki helyezésem sajnos lehúzott a második kalapba. A csoport utolsó meccséig szépen meneteltünk, ám ekkor jött a kupagyőztes Black Lotus, majd utána a szopóág.

Fiatal és színmagyar csapatomat így is dicséret illeti a kétfrontos menetelésért. Jövőre ismét megpróbáljuk, hátha összejön legalább egy érem, csak hogy telhetetlenek legyünk.

2012.02.08. 16:11:03

Gratula a duplázónak! Jól mutat egymás mellett a két serleg:

ujonckupa.fw.hu/_SBTC/JPG-K/LB_duplazas.JPG

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.02.08. 22:22:42

KECSO SE-t kihívtam egy barátságosra hozzájuk.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.09. 09:01:50

@CreaPress: Köszönjük a ránk gondolást! Tegnap este nem volt sajnos időm foglalkozni a dologgal, de a mai nap folyamán a klub sajtóközleményt ad ki a címvédéssel kapcsolatosan, amelyben bemutatjuk a serlegeket is - természetesen forrásmegjelöléssel!

2012.02.09. 13:55:18

@Black Lotus: Örülök, hogy tetszik a kép. Annak is, hogy van egy duplázó. Nem lesz könnyű dolgom, ha a következő 28-as létszámú tornán véletlenül a 8., vagy a 9. leszek a klubrangsorban, mert baromi nehéz lesz a 8 közé jutnom, miután mindenképpen tiéd az 1-es rajtszám.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.09. 21:52:29

Palotán ünnepre készült a nép, de gyász lett a vége - a viszonylag sima nyolcközé-jutás után már ácsolták a népünnepély színpadát, de csúfosan leszerepeltek a fiúk: három zakó, 0-10 gólkülönbség. Eközben a bajnoki dobogó is elúszott a három utolsó meccsen, így olyan a hangulat, mintha kiestünk volna megint. Lesz mit rendbehozni Moosegger edzőnek a következő idényre, akinek így is kifelé áll a rúdja németként egy színmagyar csapatban.
Összességében remek torna volt, köszönjük a szervezőknek, akikre Zigi kiesése nagy terhet rótt, mégis nagyszerűen megoldották a feladatot. Ezennel ünnepélyesen benyújtjuk előjelentkezésünket a 9. lb-kupára!

Paradicsom Sal 2012.02.10. 13:44:56

A Vasas DH háza táján nagy változások várhatók, ugyanis a nem túl acélos LB. kupaszereplés, és a végül szoros menetben elszenvedett, hetedbe való kiesés végképp eldöntötte a további irányt. Megválunk jó néhány idősödő, rutinos játékostól, és az ifiből érkező ifjoncokból próbálunk egy ütőképes csapatot kreálni. Ez nem lesz rövid idő, de jelenleg a vezetőség ezt látja helyesnek.
A szervezőknek köszönünk mindent, és természetesen már várjuk a 9. Labdabiztos Kupa küzdelmeit!

2012.02.10. 13:52:36

Egyetértve az előttem szólókkal, várom az előnevezési lehetőséget tartalmazó ht-mailt.
Bár addig még eltelik néhány hét, de nem hagynám ki ezt a kupát semmi pénzért.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.12. 16:05:50

@Futó Lada: a google docs frissítését, vagy bármilyen szervezési feladatot szívesen elvállalok, amíg Zigi visszatér. olyan melóm van most, hogy egész nap a képernyőt bámulom, belefér napi pár perc lb-kupa.
ha te is így gondolod: fekete.miki gmail

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.13. 11:38:23

A LotusPress statisztikai részlege összeállította a 8. Labdabiztos HT-kupa nem hivatalos góllövőlistáját.

A lista összeállítása során a kupameccseken szerzett gólokat, illetve a hosszabbítások folyamán szerzett aranygólokat vettük figyelembe. Nem került figyelembe vételre a tizenegyesekpárbajokban szerzett találat és a zöldasztalnál ki nem állás, 3+1 szabály vagy más ok miatt "született" gól sem.

Az egyes csapatok áttekintése után 8,7, illetve 6 gólos spílerből is négyet-négyet találtunk, részükre arany-, ezüst, illetve bronzcipőt osztottunk ki.

A négy aranycipőst négy különböző csapat delegálta: a három dobogósnál egyaránt egy-egy magyar játékosnak sikerült felérnie a csúcsra (abc-sorrendben: Hegyesi, Iván, illetve Mesterházy), rajtuk kívül a középmezőnybe tartozó Team Geist indonéz sztárja, Sianipar érdemelte ki az első számú gólvadász titulust.

A mesterlövészek versenyét is a dobogósok túlsúlya jellemezte, az NLNS az arany mellé két ezüstcipőt is hazavitt, Salgótarján pedig mindhárom titulusból beszervált egy-egy darabot. Hozzájuk képest a Lotus egy arany és egy ezüstcsukával már-már harmatosnak mondható, figyelemre méltó viszont, hogy az ezüstcipőt a csapat edzője rugdosta össze. A 12 díjazott egyébként 7 klub reprezentánsaiból adódik össze.

A gólvágók listája klubonkénti bontásban is megtekinthető, amelyet a mélyen tiszelt manager kollégák figyelembe vehetnek az év végi jutalmak kiosztásánál (már ahol jut pénz ilyesmire), a csapatbuszban használt ültetési rendnél vagy hasonló, a csapat életében fontos aspektusnál.

A tábla letölthető innen:
www3.zippyshare.com/v/44577739/file.html

2012.02.13. 14:07:14

@Black Lotus: Nagyon jó érzés tudni, hogy a csapatomban van egy-egy holtversenyes arany-, ezüst- és bronzcipős.
Mindhárman tagjai maradnak a drasztikusan leszűkítendő, 21 fős keretnek, akik nekivágnak az újabb ötödik ligás szezonnak, és természetesen a 9. Labdabiztos Kupának.
Már csak azért is, mert valószínűleg kiemeltek leszünk valamelyik csoportban, mivel az első négy között lesz a relatív HT- és az LB-rangsorból számított átlagunk.
Na, innen már nehéz lesz az eddigi folyamatosan javuló tendenciát továbbvinni, ehhez minimum be kell jutni a nagydöntőbe (eddigi helyezéseink: 24., 16., 10., 3.)

2012.02.14. 11:19:34

Senkit nem akarok siettetni, de ha jól látom, az örökranglista 8. kiírást tartalmazó oszlopa meglehetősen foghíjas. És jó lenne, ha valaki beírná a Google-dokumentum helyosztóinak eredményeit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.15. 10:06:51

eddig nem fordult elő, hogy a tabella egy hét után sem frissült... biztosan megvan az oka, nem türelmetlenkedek, de ezúttal ismét felajánlom szabad adminisztratív kapacitásomat! ha kapok (fekete pont miki a gmailen) hozzáférést a google dochoz, megcsinálom szívesen.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.15. 10:10:49

@f_miki: ami adminisztracio megoldhato mobilrol, az megoldva. kosz a segitseget, ez egy ilyen idoszak.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.15. 12:59:54

Hogy én is hozzátegyek valamit a kupa méltó lezárásához, sikerült feltörnöm az Andy Roxburgh és dr. Mezey György nevével fémjelzett elemző csoport (UEFA Technical Team) szerverét, és az innen kinyert adatokat ezennel közkinccsé teszem.

A 8. Labdabiztos Kupán a csapatok többsége jól alkalmazkodott a Hattrick megújult szabályrendszeréhez: a korábbi egyoldalú középpálya-erőltetés helyett nagy hangsúlyt fektettek a széleken való játékra, a különleges képességekkel rendelkező ("speces") és a sokoldalú ("multiskilles") játékosok sokszor meccseket eldöntő használatára, valamint a cserék és taktikai utasítások adta lehetőségekre.

Ennek megfelelően a csapatok által alkalmazott felállások és taktikák is változatosabbá lettek. Erre a legjobb példa a végső győztes Black Lotus 4-4-2-es alapfelállása (korábban ezt a formációt nemigen preferálták a résztvevők, maximum a kezdő menedzserek), melyben kiegyensúlyozott tudású multiskilles játékosok képesek voltak többféle taktika tartalommal való megtöltésére is - legtöbbször a széleken támadást alkalmazták, de az alaptaktikával is sikerült szép eredményeket elérni. A kétfrontos harc abszolút sikeres volt, amit a kupagyőzelem és az osztályozón kivívott ötödosztálybeli bennmaradás is bizonyít.

Az ezüstérmes NLNS ezzel szemben ragaszkodott a hagyományos 3-5-2 formációhoz (néha 3-4-3-mal variálva), ahol a középpálya erejére alapozva próbálta meg kompenzálni az ezen a szinten gyengécskének számító védelmét. A kupa végeredménye a menedzsert igazolta, bár a döntőben kiütéses vereséget szenvedett a már említett módon kiegyensúlyozott szerkezetű FC Black Lotustól.

A kupa történetében talán a legnagyobb fejlődést az SBTC csapata mutatta be, akik a harmadik helyet szerezték meg ebben a kiírásban. Rendkívül szimpatikus módon saját nevelésű és hazai játékosokra alapozva, megalkuvást nem tűrő erőteljes támadójátékkal szerezték meg a harmadik helyet. Ha lehetne klasszikus WM-rendszert játszani, szerintem Mr. Crea megtenné - erre utal a kétvédős-három csatáros szisztéma... (Sajnálom, hogy nem tudtunk velük a kupa során tétre menően megmérkőzni, bár a szabadnapos barátságos meccsünkön elért 2-1-es győzelmemre nagyon büszke vagyok). Külön elismerést érdemel a szisztematikus edzésmunka és utánpótlás-nevelés, amely a kezdeti kudarcok után most már komoly eredményekben mutatkozik meg.

Tovább is van, mondjam még? De mondhatja más is, legalább lesz egy kis olvasnivalóm :)

2012.02.15. 19:50:35

A gólstathoz:

1-2. NLNS és Somogyország 39-39 gól/9 meccs = 4.33

Csak a hat csoportmeccsen negyvenhetet lőtt az SBTC.

Nyolcat még a rájátszásban, ez 55.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.15. 20:08:26

A Mezeyleaks ezennel folytatja a szivárogtatást:

A negyedik helyezett Bastille LSE elsősorban defenzív játékának köszönheti, hogy ilyen messzire jutott a kupában. A masszív 4-5-1-es felállás védekező középpályásokkal tovább erősítve a közepes erejű és annál gyengébb csapatok ellen csodálatosan működött, de komolyabb támadófocit bemutató ellenfelek ellen azért akadozott a gépezet, így a csoportmérkőzések során két hosszabbításos vereséget is abszolváltak. Taktikailag Klesta mester kihozta a legtöbbet fiaiból, hiszen a második leggyengébb mutatóval (78%) érkeztek a Final Eight-be, ehhez képest a negyedik hely tiszteletre méltó eredmény.

A Salazar's csapata talán még a Bastille-énél is keményebb védekezésével tűnt ki évek óta az LB Kupa mezőnyéből. Ehhez képest az idei szezonban sokkal offenzívebbek lettek (4-4-2 három belső középpályással), talán azért, mert már nem lehetett a kínai csodakapus tudományára hagyatkozni a büntetőpárbajokban. A szoros meccseket azért egy-egy góllal behúzták, ám a Bastille megálljt parancsolt nekik. Az ötödik helyért már egy leeresztett és tartalékos Revenge 2009-et kellett verniük a szokásos egy góllal, okot adva a visszavágásra a következő szezonban.

A hagyományosan színmagyar csapattal kiálló Revenge 2009 ebben az idényben egészen merész célokkal indult neki a kupának, de a szerencsétlen kiemelés (a szezon eleji váratlan bajnoki pontvesztéseknek köszönhetően) miatt hiába menetelt száz százalékosan csoportjában egyetlen kapott góllal egészen az utolsó fordulóig, ha ott a későbbi győztes Black Lotus várta, hogy aztán öt góllal kivégezze, a középdöntőben pedig a későbbi második helyezettel, az NLNS csapatával kerültek szembe, ahol gólgazdag mérkőzésen sikerült a vigaszágra kerülni. Pozitívumként említhető a gólgazdag támadójáték, melynek keretében sok fiatal játékos volt eredményes, akik a teljes szezonon át tartó kapuralövés-edzésnek köszönhetően több szintet is fejlődtek.

A hetedik helyezett Kecso SE, a kupa egyik legrégibb motorosa a klasszikus Hattrick-hagyományok szellemében megerősített középpályával és biztonságos védekezéssel - időnként szigorú catenaccióval - operált. Sajnos a TESCO gazdaságos világválogatott státuszából csak a kötelező három magyar játékos erejéig tudott kitörni az LB-kupa meccsein. A nyolc között sikerült felülnie a szopórollerre, melyet csak az utolsó meccsen sikerült átadnia a már amúgy is rossz szériában lévő f_mikinek.

Nyolcadik helyen a Palota FC végzett. A rákospalotai fiúk változatos taktikai húzásokkal igyekeztek túljárni az ellenfelek eszén, azonban a kissé lyukasnak tűnő középpályán a komolyabb ellenfelek gyakorlatilag átrohantak. Aztán jött a nyolc között a Black Lotus, és innentől kezdve felültek arra a bizonyos rollerre, és azóta csak piros eredmények sorakoznak a nevük mellett...

Ezek voltak tehát a felsőház csapatai. A kupát régóta uraló "nagyok" (Black Lotus, NLNS, Salazar's, Kecso SE) mellett jelen voltak az utóbbi évek feltörekvő csapatai (SBTC, Revenge 2009) és a némileg meglepetésként, de nem érdemtelenül bekerült egyesületek (Bastille, Palota FC) is. A Technical Team örömmel venné a középmezőnyre és az alsóházra nagyobb rálátással bíró szakemberek elemzéseit is!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.16. 00:33:58

kész a két google doc, remélem nem rontottam el nagyon... a gólstathoz nem nyúltam, én teljesen mást számoltam, nem tudom, hogyan jött ki, ami oda van írva.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.02.16. 10:43:20

Felháborodással tudatjuk, hogy a Mezeyleaks nem szivárogtatta ki azt, miszerint támadójátékunk esszenciája a Klesta lányok csálé csöcseiben összpontosulnak. A román csatár, Marinescu pedig hozzátette: "Jövőre pedig olyan támadójátékunk lesz, hogy mindenki sz*rjon be előre!" Persze nem tudta, hogy pár órája átadólistán van, mert az ifisták fogják élvezni a gólszerzés edzéseket!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.16. 11:26:59

@Bastille: A Klesta-lányok nem szerepelhetnek a szigorúan szakmai (suck my) alapon íródott elemzésben, de a Technical Team ezúton felajánl nekik néhány Made in Palota rollert, elősegítve további szakmai (suck my) fejlődésüket. Mikinek kéretik nem megsértődni, 1 éves koromig én is a XV. kerületben éltem.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.16. 13:45:50

@Bukott Rockzenész: a nevezett eszköz népi játék Palotán :))) nincs sértődés, már-már büszkék vagyunk rá!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.16. 14:35:12

@Bukott Rockzenész: Pontosítok, 15 éves koromig voltam újpalotai (Nádastó park) lakos, csak a fiam kissé nehézkessé tette az 5-ös billentyű használatát a gépemen :)

2012.02.16. 17:47:22

@f_miki: A gólstat nem is annyira lényeges. Viszont ez az örökranglista egyre jobban tetszik. Így vélekednek a csapat mezszponzorai is, mától már fogkrémet is reklámozunk:

hattrickunited.org/registece/2012/02/16/uj-mezszponzor-jelentkezett/

Egy másik hír beszámol arról, hogy Vass Robi és Spriesterbach Volker megnősült, közvetlenül a szerdai barátságos meccs után, így csak abban reménykedhetnek a 9. Labdabiztosban induló ellenfeleink, hogy a két nászutas párral lezuhan a Hongkongból hazafelé tartó repülőgép. A jövő csütörtöki légikatasztrófákat kell majd figyelniük az erre vágyakozóknak, a fiatalok ugyanis szerdán még megtekintik a Hattrick Masters-győztes Bellamy bff első Hongkong Cup-meccsét, a VI. ligás Stanley Tigers otthonában.
Remélhetőleg a kapusunk, és a kétszeres gólkirályunk is feltöltődik a 33. szezon első bajnokija előtt, az V. ligában az 5. hely, a Labdabiztosban a nagydöntő a cél.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.20. 22:22:12

kész a gólstat is, a rend kedvéért.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.20. 23:02:28

Zigi összesítőt szokott csinálni az lb-csapatok bajnoki szerepléséről. Hogy idén ez ne maradjon el, megcsináltam én, persze nem olyan olvasmányosan, mint ahogy ő tette.
A 8. lb-kupán négy V. osztályú csapat indult: cikoria 4. lett, ezzel ő a legmagasabb bajnoki helyezést elérő csapat a kupában. A kupát nyerő Black Lotus és a bronzérmes SBTC egyaránt osztályozós helyen végzett, és mivel mindketten győztek, megőrizték V. osztályos tagságukat. Innen Salazar's az egyetlen kieső, csoportjában a 8. helyen végzett.
Az lb-kupában összesen 22 VI. osztályú csapat játszott a magyar bajnokságban, ebből két csapat szerzett bajnoki aranyat: a 24. kupahelyezett Rohan lovasai egyenes ágon, a 21. Gruppó Hordó pedig egy sikeres osztályozót követően jutott fel eggyel magasabb osztályba. Négy csapat ezüstérmes, három pedig bronzérmes lett csoportjában, a három negyedik, öt ötödik és három hatodik helyezett simán benntmaradt a hatodosztályban. A két kiesőnek, Vasas DH-nak és Palóc Mentőknek is csak hajszálon múlott a bentmaradás - utóbbi esetében csak a rosszabb gólkülönbség döntött. A két határon túli csapat is jól végzett a román bajnokságban, Yeti 5. lett a VII. osztályban, Bunny bajnok lett eggyel lejjebb - és csodák csodája, a sors azonos hetedosztályú csoportba terelte őket :)
Összegezve három feljutó és három kieső csapat volt, a többiek megőrizték osztályukat.
Ha ugyanezek a csapatok játszanak majd legközelebb is, akkor 5 ötödosztályú, 19 hatodosztályú, 2 magyar hetedosztályú és 2 román hetedosztályú egylet küzdhet meg a 9. LB Kupáért!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.22. 12:56:12

ma kigurult egy újabb gyöngyszem a méltán világhírű Rákospalotai Kapusiskolából: Daróczy Dávid (344054891) ma lett 17/0 éves, (védés jó, védekezés középszerű, pontrugás középszerű), az U-20 válogatott játékoskeresőinek élénk érdeklődésétől kísérve átadólistára került: Határidő: 2012-02-25 12:18, Kikiáltási ár: 0 eFt.
Ne riasszon el senkit a szerencsétlen névazonosság a tragikus sorsú volt kormányszóvivővel, Dávid egy avatott edző irányításával nagy jövő előtt állhat!

2012.02.23. 12:24:29

@f_miki: sima i-vel kellett volna írni, akkor 7 másodperccel előbb megtalálom :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.25. 15:08:35

@f_miki: sikerült a srácot fillérekért elkótyavetyélni :((( azt hiszem, az volt a baj, hogy nem este, a meccsek után járt le a határidő, hanem délben, amikor alig van valaki a piacon.
megint tanultam valamit...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.25. 18:56:05

@f_miki: Sajnos nem volt elég pénz a kasszában, pedig licitáltam én is. Amúgy csúnyán megpocsíkoltam az előző szezon bajnokát: www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=368475917&TeamId=578478&UpdateViewedReport=False&BrowseIds=363887851,352790463,364131893,364409252,364616005,368475917,376803993,368475923,3684759

Ha a másik, egyébként undorító antifutballt játszó riválist is sikerül ütnöm, az ötödosztályért játszok.

A HT durván belassult, ennyire megártott volna a szezonkezdet a szervereknek?

2012.02.26. 08:19:06

@Bukott Rockzenész: Valami iszonyat a HT, én most fel se megyek rá, mert nem látom értelmét.
Durva, hogy több, mint fél nappal a tegnapi bajnokik után még nincs tabella (bár pontosan kiszámítható az eredményekből, de akkor is siralom egy 15 éves menedzserjátéknál).

És hogy a meccsemről is írjak valamit, 4-4 lett, már 4-1-re vezetett az ellenél, épp csak sikerült behozni: www83.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=368462030&SourceSystem=Hattrick

Kicsit bosszant, hogy minden jel szerint az idén is a 6. helyért kell küzdeni. Lehet, hogy fel kellene adni a bajnokságot, és csak a 9. Labdabiztos Kupa megnyerésére koncentrálni.
Úgy tűnik, lesz egy új nevező is Nógrádból, de majd ő megírja szerda körül, hogy mitől lesz nagyon különleges résztvevője a tornának.

2012.02.26. 08:46:46

@Bukott Rockzenész: Kár aggódnod, hárman vannak a csapatodból a forduló válogatottjában.

A Bányász még soha nem teljesített ennyi csillaggal, mégis kudarcot vallott.
A hongkongi nászútról most hazaérkező Vass Robi volt a csapat legszarabb játékosa, öt csillagos teljesítménnyel, pedig ez volt neki az első ilyen, korábban csak 4,5-ig jutott.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.02.26. 10:04:30

@CreaPress: Az még az előző bajnokság utolsó fordulójának válogatottja...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.02.26. 11:46:23

@CreaPress: nekem még a meccs sincs meg vasárnap délben, csak annyit tudok, hogy 3-1-re nyertem egy olyan meccsen, ahol esélyem sem volt, de hogy hogyan, nem tudom.
nekem nem ez a legnagyobb bajom a ht összeomlásával, hanem az, hogy a valaha legértékesebb játékos, akit négy hónapig tudatosan eladásra nevelgettem, pont akkor került a végső licitre, amikor a krach beköszönt... vesztettem jópárszáz millát. hol lehet reklamálni? (nemkomoly a kérdés...)

hatarsorompo 2012.02.26. 14:16:01

A következő stadionfrissítés után épül tovább a Nagy Palóc Aréna. A következő lépcsőfok 123200 lesz. Ha elérem a 147 ezret, veszek magamnak suppot, és gyönyörködöm benne, mert az már elég mutatós 3D-ben.
Lehet, hogy egyszer ez lesz az ország legnagyobb stadionja, de nem biztos. Akkorára szeretném építeni, hogy mindenképpen legyen benne világbajnoki meccs, mire elnyerjük a rendezést.
A 123200 utáni bővítés, mely már egészen biztos a 147 ezres lesz, az egyik kapusom eladási árából valósul meg.

2012.02.26. 14:31:43

@f_miki: Ne mondd, hogy nem vagyok segítőkész.

Olaf och vänner internationell konspiration

971018 Olafstad
brevlåda 2012
Sverige

A faszi malmői fedőcége így néz ki:
www.flickr.com/photos/peopleofhattrick/5020491976/

2012.02.26. 14:38:46

@hatarsorompo: Hogy ez nekem nem esett le... Viszont semmiképpen nem adnám el a Balogh-Csirke-Jávorszki belső középpályás trió, vagy a Spriesterbach-Sompolyogi csatárduó egyik tagját sem azért, hogy néhány csoportmeccsnak otthont adjak.
Viszont ha mindegyiküket eladnám, abból már kijönne a legnagyobb magyar stadion, és egy VB-nagydöntő rendezése mindenképp jó marketingje lenne az SBTC-nek, és örök emléket állítana szegény Szoó Dodinak.
Nagyon jó fej volt, Isten nyugosztalja.

hatarsorompo 2012.02.29. 19:01:03

@CreaPress: @Bukott Rockzenész: Én is várom, célom a legutolsó 4 hely elkerülése lesz.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.01. 09:06:57

@Futó Lada: az ifibajnokság létszáma megemelődött!!! úgyhogy rnr!

és még egy kiadó hely elméletileg van, akinek van kedve, jöjjön! eLBé utánpótlásbajnokság (406914)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.01. 10:30:37

@Bastille: Ha két héttel előbb szólsz... A legközelebbi bajnoki szünetben csatlakozom, ha még lehet.

na73 2012.03.01. 15:52:17

@Bastille: Szombaton van az utolsó meccsem... beférek még ?

Futó Lada 2012.03.01. 16:00:05

@Bastille: .. nálam még mindig 8 csapatosnak látszik teltházzal ..

Futó Lada 2012.03.01. 16:30:26

@Bastille: Megoldódott, sikerült a becsatlakozás...már csak 11 nyerő szellemiségű játékost kell találnom a 15-ös keretből.. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.01. 17:48:19

@Futó Lada: én még mindig nem látom, h becsatlakoztál, de ha te azt mondod, biztos így van! nálam az aranygeneráció utolsó tagjai is csatlakoznak a nagycsapathoz hamarosan, így mi sem leszünk már annyira kemények, mint a vidia... :)

@na73: salazar kolléga a csoport ügyintézője, de ha lada tudott csatlakozni, akkor elméletileg neked is kell tudnod, bár mondom, én még nem látom a bővítést! bruno úrnak ha dobsz egy mail-t ht-n, akkor tuti biztos garantálva lesz a csatlakozás!

paradicsomsal 2012.03.01. 23:08:38

Legközelebb én is csatlakoznék az ifibajnoksághoz, nálunk egy hónapja indult el az új évad, nem akartam meccsek nélkül maradni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.06. 10:27:45

@Futó Lada: mikor kezdünk a kilencedikkel? (nevezés, kezdés, ilyenek)

Futó Lada 2012.03.06. 11:49:30

Elvileg szerdától lehet nevezni majd egészen jövő szombatig, utána kezdünk majd az indulók MK szereplésének függvényében.

Lesz 9. kiírás, egészen biztosan.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.07. 11:36:16

tőlem már jövő héten kezdhetnénk: kiestem a kupából. ha van még itt ilyen, nyitott vagyok egy kihívásra.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.07. 11:41:24

Engedtessék meg nekem némi dicsekvés: a Magyar Kupa 3. fordulójában fölényesen sikerült leigáznom egy TESCO gazdaságos világválogatottat: www88.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=377079436

Idemásoltam az összeállítást is, a névsor számomra hányingerkeltő: Küçükandonyadis - Pintaudi, Agulha, Motte - Machado Mendes, Wolf, Huis in 't Veld, Teerhofinsel, Martinsson - Sendra, Sörensson

Nem az idegengyűlölet beszél belőlem, de lehangoló látni az ilyen, kizárólag a költséghatékonyság alapján összevásárolt csapatokat. Én a nehezebb utat választottam, sokszor maradtam alul emiatt, de itt volt az ideje egy ilyen mértékű elégtételnek.

hatarsorompo 2012.03.10. 12:30:25

@Bukott Rockzenész: Gratulálok a győzelemhez, de ebben a játékban az a szép, hogy mindenki máshogy talál benne örömet. Van, aki zászlókat gyűjt, más menedzserpontokat. Van, akit csak az eredmények érdekelnek. Én például a Nagy Palóc Arénát építem. Jelenleg is építkezem, 23998 állóhellyel bővül, pedig a 112000 férőhelyével már most is Magyarország 7. legnagyobb arénája.
És egyetlen játékost edzek, Mészáros Jánost.
Őt 17 évesen és 40 naposan vettem 101 millióért. Remek védő volt, megfelelő pontrúgással, csak védeni nem tudott szegény. Faragok hát kapust belőle, 58 nap alatt katasztrofálisról megfelelőig toltam fel. És akkor fogom eladni, amikor annyit ér, hogy az NPA már vetekedhessen a Nemzeti Stadionnal, ráadásul optimális elosztású helyek legyenek benne.
Ennek a gyereknek, akit levertél, valószínűleg csak az eredmények a fontosak. Kár bántani.
A Labdabiztosban ez 0-3-ról indulást jelentene minden alkalommal, valószínűleg ezért nem nevez :)
süti beállítások módosítása