HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Éljen Április 1 ! - OTP Liga 22. forduló összefoglaló

2012.04.04. 20:30 Futó Lada

Kicsit megkésve ismét az összefoglaló, de jó széllel még a holnapi beharangozó előtt képernyőre kerülhet. Gondoltam az a leggyorsabb, ha a többi online médiából összeollózom az eheti összefoglalót, de feladtam ezt a lehetőséget, mielőtt még félreértésből kisdoktorit kapok érte. ( És utána - ismerve borzasztó helyesírásomat, - a Jóisten sem ment meg a Köztársasági Elnökségtől, akkor meg valakinek át kellene adnom a 30. forduló beharangozóját.. Viszont a hátralévő fordulók eredményétől függetlenül bajnok lehetne a Fradi.. Bár kicsi az esély , mint ZTE-nek a bennmaradásra, de ne kockáztassunk.. ) Szóval saját kútfőből újra, immáron a 22. forduló témaköréből.

Siófok - DVTK 1-0
A siófoki BM-üdülőből ezúttal nem vezényeltek ki ott pihenő TEK-eseket , hogy szerb fegyvercsempészeket keressenek a DVTK buszán, tekintve, hogy arrafelé kevés a szerb játékos, másrészt viszont a "baszk szélsőségesek" keresése nem jutott eszükbe. Borsod csillagai így háborítatlanul el is jutottak az egykori olajbányász-stadionhoz. Kovácsné Sopánka Leonóra - Miss Balaton Szépe '69 - még elénekelte az "Az életem, csak a sijófok" kezdetű slágert odahaza mosogatás közben, míg férje Kovács Dezső - nyugdíjas buszsofőr - nonverbális kommunikációval tudomására nem hozta, hogy inkább a tévét hallgatná. A stadionban közben Benczés Miklós bizonytalan ideig utolsó meccsét tekintette meg diósgyőri edzőként, ám ebben a pillanatban még ő maga sem tudott erről. A meccs után is még csak sejtette, midőn a somogyi Copa Cabana sóderos homokjában edződő hazaiak, berámoltak egy gólt , és ezzel részükről letudottnak minősítették a mérkőzést. Borsod titánjait még egy frissen főzött DVTK-kv sem hozta lázba, és búsan buszoztak vissza, nosztalgiával gondolva azokra az évekre, mikor még maguk is Balaton FC néven rohangáltak a gyepen. Ja, majd elfelejtettem, Szentes Lázár lett az új edző.

FTC- Vasas 1-0
"Megint elvettek tőlünk 3 pontot" - rohant be Détári az MLSZ ügyfélszolgálati irodájába, egy pénteki Nemzeti Sportot lobogtatva. Az újság feketén-fehéren leírta, hogy a kiesés szempontjából ez egy 6 pontot találkozó, de a Fradi a győzelem után mégis csak 3 pontot kapott. Égbekiáltó gazság ez, nem is szaporítanám tovább a szót. Kapcsolódó hír, hogy Döme bá munkáját ezután szakavatott játékvezető segíti, aki elemzi a helyzeteket, és objektíven ítéli meg a bíró ténykedését. Tehát ha majd ő azt mondja, hogy "Szidhatod az anyját Lajos!" , akkor az tuti hogy a meccset vezető sporttárs hibát vétett. A meccs egyébként egy büntetővel dőlt el, amit volt aki annak látott, volt aki nem. A stúdióban Puhl sándor - 4x-es világlegjobbbírója - annak látta, ez nekem elég. A Vasasnak meg mindegy, mert ha 15-ek lesznek, úgyis pont a Fradit zárják majd ki.

Kecskemét - Haladás 2-2
A KTE kétszer oktatott a múlt héten, így törvényszerű volt, hogy visszább kell kapcsolni, mert nem marad kraft egészen május végéig, illetőleg a kitartó kecskeméti drukkerek komoly májkárosodást szenvedhetnek, az állandó 4-5 gólos győzelmek ünneplésével. Amoda a Hali esetében a tavaszi veretlenség megőrzése volt a fő cél, ami végül is sikerült, még az is belefért, hogy Kenő menetrend szerint megint kihagyott egy büntetőt. ( Amennyiben minden másodikat hegeszt csak be, akkor a Vidi ellen van egy gólja prolongálva büntető esetén)

Lombard Pápa - PMFC 0-0
A vendég baranyai gárda amekkora lendülettel kezdte az őszt, akkora fáziskéséssel a tavaszt. Nem nagyon megy a gólszerzés, amit hiba lenne csak Bajzát hiányára fogni, hiszen Andorka, Frőlich vagy Okoronkwo egyaránt jó képességű játékos. A hazaiak meg még lélekben mindig a debrecenben szerzett pontot ünnepelték, amit most még egyel meg tudtak toldani. Nem mondom, hogy úgy jönnek fel a lista aljáról, mint borban a gyöngyhagyma, de araszolnak, araszolgatnak, és ha a Vasastól elkezdik vonni fordulónként az 1 pontokat, meglesz az a 14. hely. Mészáros Ferenc lett egyébként a gyenge tavaszi rajt fő bűnöse, így Pécsen új edző koptatja a padot már a héten, hétvégén tessék erre figyelni majd!

Paks - Kaposvár 0-0
Szomszéd-megyék fellegvárai ha találkoznak, abból mindig valami nagy dolog kerekedik. Bárhol a világon. Itt a két kiscsapat a "Vidéke maradjon az NB1-ben" mozgalom jegyében egy barátságos szalonremit vezetett elő a tisztelt nagyérdemű publikum tiszteletére. Mondhatni mindkét csapat boldog volt a meccs után, Kaposvárott megszokott dolog a döntetlen idén, míg a paksiak végre megúszták kapott gól nélkül.

ZTE - Győr 0-2
"A hazaiaknak kell a pont jobban, szerintem kitámadnak, ezért mi védekezünk, és kontrázunk. Fő a szervezettség!" Nehéz lenne vitatkozni Pintér mesterrel, egyfelől mert az eredmények őt igazolják, másfelől, mert az eredmények őt igazolják. Pátkai és Kamber révén nagyon megerősödött a győri középpálya, Montpellier-ben inkább kiesnének a ligából is, csak ne kelljen erre jönniük. Maga az eredmény papírforma, a ZTE utolsó utáni esélye, hogy ne győzelem nélkül essen ki, most hétvégén otthon lesz a Fradi ellen. Ha akkor sem, hát akkor nem tudom. És ez a csapat oktatta a MU-t pár éve..

Újpest - Debrecen 1-5
Április 1-én játszott meccs volt, és az újpesti védők azt találták ki: mekkora poén lenne az érkező debreceni csatárokat középen üresen hagyni! Hú ebből milyen buli lesz! Sajnos a debreceni humorérzék nem volt ennyire fejlett, ezért Szakály rögtön az elsőt bezúzta. A hazaiak erre elmagyarázták, hogy ez csak poén, de Coulibaly meg nem ért még ennyire magyarul, így nem tudta mi van, és már 2-0 volt. A hazai ultrák a végén már fütyörészve nézték a meccset, és személyesen is meg akarták köszönni a srácoknak a csodás vasárnap délutánt, de nem volt alkalom a közönség-találkozóra. A végén még Simon buktatása után Kabát bizonyította, hogy kár volt őt elengedni a hajdúságból, és látszott Kondás Eleméren, hogy ő is nagyon sajnálja, de valahogy biztos meg tud majd vigasztalódni.

Videoton - Honvéd 1-0
Kemenes újra helyet kapott a hazai kapuban és 92 percen keresztül eredményesen tette a dolgát, vagy szakszerűen imádkozott gól ellen, mert a hazaiak nem tudták túljuttatni rajta a labdát. ellenben mikor már a Fehérvár- Déli pu. menetrend szerinti gyorsított személy felé kezdtek indulni a népek, akkor Sanyi - AZ a Sanyi - beletette a fejét a labdába, és talpról akkora gólt fejelt, amilyet csak ő tud. Kemenesnek ha 3 méretes keze lett volna, akkor is hiába piócázott volna a labdáért, mert az meg volt fejelve kérem. Nem akarom a kispesti szurkereket szomorítani, Sanyi sem akarta, nem is örült látványosan, ő csak tette a dolgát. Ennyi. Ja, és hogy a múlt héten nem Sándor gurította vissza a gól előtt, hanem Nikolics. De ez nem változtatott semmit.

Az állás:
Mivel az első 3 nyert, a második 3 kikapott, így ott nincs nagy mozgás, vezet a Loki, az ETO és a Vidi előtt, majd jön a Honvéd, és a két új-edzős csapat. A hátsó traktus érdekesebb, - kivéve az egerszegi szurkolóknak, akik csak azzal vigasztalódnának, ha az MLSZ-ben valaki elkiáltaná, hogy "Hátra arc!" és rögtön a tabella élére kerülnének. Tehát a kiseés okán érintett másik 1 helyre 4 komoly jelölt van pillanatnyilag, legjobban az Újpest áll, előzi a Kaposvárt ők egyaránt 21-21 egységet tudnak felvonultatni. 20 pontot gyűjtött immáron a pápai alakulat, és jobb gólaránnyal előzi a 15. helyre csúszó Vasast (IX. kerületben elszorulnak a gyomrok).

Tippverseny:
Ismét na73 sporttárs vállalkozott az excel vezetésére, ismét idéznék:

"A 22. fordulóban 45 db teljes és 2 db részleges szavazat érkezett.
A legtöbben a Győr és a Videoton győzelmét tippelték (85,1% és 83%) helyesen,
viszont a Kecskemét - Haladás meccsen a hazaiakra tippelő 37 sporttárs szomorkodhatott.
A legtöbb telitalálat, szám szerint 8 a ZTE - Győr meccsen született.
A forduló győztesei godot és The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 19 ponttal, bronzérmesei pedig LionOfZion és Piazza Parenzo.
Az összetettben a helyzet változatlan: a 274 pontos végh hanta vezet, a második spinyokiraly (246 pont) és Piazza Parenzo (243 pont) előtt."

 És végül az excel :  Ide lett felpakolva, ahonnét le is tölthető

 

6 komment

Címkék: magyar összefoglaló bohócliga détáridöme

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr634363655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Géza 2012.04.04. 22:46:28

Koszonjuk, kulonosen az UTE-DVSC-t, meg most is
vigyorgok..

p.s. csak egy pici hibát találtam:
Videoton - Honvéd 1-0 és nem 0-1.

Futó Lada 2012.04.05. 08:28:49

@Géza: Jogos...Nem direkt volt, ez valami tudat alatti mechanizmus, Sanyi az még nálam kispesti... Javítottam.

teddypicker 2012.04.05. 09:28:09

találtam egy aprócska hibát én is, ugyanis a Vasas nem IX. hanem a XIII.kerületben van.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.04.05. 11:20:13

Az összefoglaló alapján Kemenes azt a nem mindennapi bravúrt hozta össze, hogy mind a két csapatban ő védett. Ehhez kell némi futóteljesítmény.

pattopo · http://100ev.uw.hu 2012.04.06. 10:49:00

@teddypicker:

mikor legutóbb ki akart esni a Vasas, akkor inkább gyorsan kizárták a Fradit.
erre célozhatott a zíró
süti beállítások módosítása