HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Célegyenes. Bohócliga, 26. forduló, beharangozó.

2012.04.26. 09:08 JESTER

Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem is, az izgalmak azért közelítenek a külföldi, "mainstream" bajnokságokhoz ebben a szakaszában az évnek. Beharangozónk, a jesteri tradíciókhoz méltóan nem lehet meg szakértő nélkül, ezúttal a Népszabi sportrovat és a sport1 TV seleçao-, Real- és régiidőkfocija-szakértő, a modorosság pofonfáját nem egyszerűen rázó, de sokszor láncfűrésszel betámadó Ivánbája a felkért vátesz, aki legjobb tudása szerint próbálja megjósolni a hétfői szalagcímeket a ’biztosi verdiktek végén.

MVM Paks - Budapest Honvéd 2:2
A szokásos magyar klubcsapat-betegséget, azaz „az őszöm rámegy a nemzetközi kupabohóckodásra” kórt lassan leküzdő Paks tavaszra bizony igencsak kiegyenesedett, és a hazai bravúrok mellett idegenből is szorgosan hozza el az 1 és 3 pontokat az aktuális ellenfelektől. Kis Károly szabadcsapata otthon tehát bármikor, bárkire, de tényleg. Ám most az idény egyik meglepetésklubját fogadják Karlóék, amely nem várt módon helyre őszt hozott le pár hónapja – hogy tavasszal aztán úgy taszítsa vissza drukkereit az ismerős nihilbe a játékot tekintve, mint Dugovics Titusz a várfokra hágó Galatasaray-ultrát 1456-ban. A Honvédos performansz tehát ismerősen tré, a helyezés viszont továbbra is igen dicső, s ha a vörös-feketék el akarják érni az 1996 óta csak álomnak tetsző első 6 pozíció valamelyikét (sőt a dobogó-közeli 4. hely megtartása sem sansztalan), akkor most Pakson is villantani kell, ez pedig hagyományosan menni szokott a tizenkilenc’ kerületieknek. Mi lesz ebből? Egy jó iksz. 
                       
 

Kecskeméti TE - Gyori ETO FC 1:2
Bár meglepve csóváltuk a fejünket a márciusi Reli-Pinyő váltáskor, eddig az eltelt idő Tarsoly klubvezért igazolta: a Győr csak az Üllői úton veszített pontot, és bár a játék kezd üzembiztosan visszaállni a pintéri trademarkos, nagyonfegyelmezett, épp ezért nagyon izgalommentes iparosmunkára, a bajnoki cím reménye miatt ez most talán még a játékra igényes győri szurkereket is kevésbé érdekli. A Kecsó tavasszal meglepő: ászait vesztve, egy kiégettnek hitt Tökölivel kiegészülve szinte a tavaly tavaszi eredményességgel gyűjtik a pontokat – bár az azért látszik, hogy az igazán minőségi és fegyelmezett keretek ellen nem nagyon megy a joga bonito. A Győr, mint említettük, már-már moralesi méreteket idézően verydisciplined, a minőséggel sincs gond – úgy érezzük, a megszokott nyögvenyelős győzelemmel sem lesz, melyhez az utóbbi hetekben ismertté váló Stresnik szállítja a duplát.
                                            
 

Újpest FC - Vasas-Híd 3:2                            
Borzalmas minőségű játékot, ám kellemes izgalomfaktort hordoz magában az északpesti rangadó. Úgy érezzük, a keretre valamelyest erősebb, és mindenképpen összeszokottabb, háttér-stabilitásban viszont feltétlen jobb mutatókkal bíró lilák a két héttel ezelőtti Kispest-veréshez hasonlóan görcsölve, de behúzzák a behúznivalót. Szegény Vasast szánjuk, de talán ha nincs a szokásos téli ámokfutás, és ha Vlak unalomfocija marad tavaszra is (persze az edzővel együtt) akkor most nem kellene a veszett fejsze nyele után futni hetente 3 új vészigazolással és 4 új U15-ös tehetséggel. „De a sok ha az már hahaha”, ahogy Sisa tréner mondogatta annak idején – csak a Vasas-függők ezen most nem tudnak nevetni.

 


Kaposvári Rákóczi - PMFC-MATIAS 2:1
Ha már a Trénerről volt szó, érkezik is a dél-dunántúli rangadó, ami hangulatilag azért sosem silány, hisz ami a fővárosban Újpest-Kispest vagy zöldek-lilák, az a déli végeken bizony Rákóczi-Munkás (bocsánat, Matias). Matyi Dezső könyvbáró és edzőfaló kisiparos ezen a tavaszon sem hazudtolta meg önmagát, amikor különösebb indok nélkül kellett hátulról farba kínálni az aktuális maestrót a bakancsorral. Ám míg tavaly Mészáros szintén illogikus kinevezése nem zavarta meg a Pécset a feljutásban, addig most azt is nehéz lekövetni, hogy mit szeretne játszani a pécsi gárda. Kedvenc Tanár urunk viszont az erre a szezonra is nagy nehezen összeeszkábált Kaposvárral elkezdte otthon tartani a pontokat és ezt most is megteszi. Ám öröme azonban csak addig tart, míg év végén a 3 vagy 4 gólig jutó csatárokat is elviszik a vetélytársak.    
                          
 

FGSZ Siófok - Haladás Sopron Bank 1:1
A Siófok lassan megmenekül (büszkén látjuk jóslatunk megvalósulását, hogy egy kis öntömjén-füsttel is szennyezzük a ’biztos légterét), a Hali is nyugodtan tekinthet az igazán veszélyes zónára, ám a tényleges relaxációhoz azért a 3 pont egyik oldalon sem ártana. Más megközelítésből a vereség elkerülése mindkét oldalon vállalható opció, így igazán nagy kockázatvállalás helyett most a tutira megy mindkét klub. A jó kölcsönnek tetsző Nagy Dani elfutásából és passzából még a vendégek szereznek vezetést, hogy a tavasszal szárnyaló Simon egalizáljon a második félidőben, az utolsó fél órát végigunatkozó drukkerek pedig csak azt sajnálják, hogy a strandszezon még nem kezdődött el.
              
 

 

Lombard Pápa Termál FC - ZTE FC 4:1
Nem létezik, hogy a Zete győzelem nélkül hozza le a bajnokságot, mondogatjuk hetek óta, és vérfarkas remekbeszabott összegzése azt bizonyítja, ezzel kommentelőink sincsenek másképp. Más kérdés, hogy a kék-fehérek csak nem akarják besöpörni az első 3 pontot – a „talán majd most” elvvel szakítva pedig úgy érezzük, ez e hétvégén sem lesz másként. Bár a teher elvileg leszakadt a vendégek hátáról azzal, hogy most már tényleg nincs visszaút, ám a rakat kiállítás miatt amúgy is megfogyatkozó kezdő nem abba az irányba mutat, hogy a rég várt (egyre inkább csak jelképessé visszaminősülő) feltámadás most jönne el. Az otthon többé-kevésbé masszív Pápának nagyon kell még a három pont, és ezt most meg is szerzi, ráadásul a támadójátékot szavakban régóta forszírozó kisBenének amúgy is érik már egy kifutott eredmény. Most megkapja.
                                          
 

DVTK - DVSC-TEVA 1:2
Szentes Lázár a pécsi Mink sporttárshoz hasonlóan eredményesen csapott a lecsóba a vasgyári pacalba, ugyanis eddig 3 meccs / 3 latex álarc a magyar Hector Cúper mérlege. Ha már az eredmények nem jönnek, legalább a show legyen meg, mormolhatta magában a kispadon a derék Lassard és a mostanság a higgadtság szobrát magára oktrojáló Pintér Attila, illetve a Győr cseh csatára segítségével egy emlékezetes standup trió-műsorszámot toltak le a győri sajtótájon. Ha hasonlóra készül most is a diósi mester, ismét emberére akad, Kondás Elemér ugyanis igazi szigorú cívisként a mundér becsületének védésében is legalább annyira elhivatott arc, mint a bajnoki pontok gyűjtögetésében. Mivel egy nappal korábban a Győr már besöpri a 3 pontot, Eli báéknak sem marad sok választásuk, így a korhutlanított védelem ellenére ezt meg is teszik – igaz, nem izgalmak nélkül. Ezek után már csak az edzői értékelések lesznek hátra – várjuk…
                         
 

 

Videoton FC - Ferencvárosi TC 3:1
Sokáig szoros a derbi, a végén azonban az elszabaduló Nikolicsnak és Sanyikának köszönhetően kétgólosra hízik Fradi elleni siker. A játékvezető a meccset követően nagy erőkkel csuklik az öltözőben az edzőinterjúk alatt, a jó eséllyel bekövetkező szerződéshosszabbítását ugyanis egy varacskos sporigyalázással ünnepli a vénáiban gyermekkora óta zöld vért valló vendégszakvezető. Sousától a „gratulálok minden játékosomnak, betartották maximálisan, amit kértem” jellegű hagyományost kapjuk meg, a sóstói este pedig választ arra, hogy bár masszív kis csapat lett a Fradi, ahogy várható volt, a nagyobb léptékű feladatokra még kevés (ha nem váltanak edzőt és játékoskeretet, tartunk tőle, jó eséllyel jövőre is azok lesznek).

 

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Kecskemét - Győr
Paks-Honvéd
Újpest-Vasas
Siófok-Haladás
Rákóczi-Pécs
Pápa-ZTE
Diósgyőr-Debrecen
Videoton-FTC

50 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr504474196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fisk 2012.04.26. 09:50:51

Első.:P
Kecskemét - Győr 0-1
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 1-0
Siófok-Haladás 2-1
Rákóczi-Pécs 0-0
Pápa-ZTE 1-1
Diósgyőr-Debrecen 2-1
Videoton-FTC 2-0

Louis007 2012.04.26. 10:27:34

Kecskemét - Győr 1:2
Paks-Honvéd 1:1
Újpest-Vasas 1:1
Siófok-Haladás 1:1
Rákóczi-Pécs 1:1
Pápa-ZTE 2:1
Diósgyőr-Debrecen 1:2
Videoton-FTC 1:1

snowblind 2012.04.26. 10:33:32

Kecskemét - Győr 2-1
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 2-1
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 3-1
Pápa-ZTE 1-1
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 3-1

mt85 2012.04.26. 10:56:32

Kecskemét - Győr 0-1
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 0-1
Pápa-ZTE 2-0
Diósgyőr-Debrecen 0-2
Videoton-FTC 1-2

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.04.26. 11:45:46

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-0
Újpest-Vasas 3-1
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 3-1
Pápa-ZTE 0-0
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 2-2

/budo/ 2012.04.26. 11:45:54

Kecskemét - Győr 1:2
Paks-Honvéd 2:1
Újpest-Vasas 3:1
Siófok-Haladás 2:0
Rákóczi-Pécs 1:0
Pápa-ZTE 2:0
Diósgyőr-Debrecen 1:3
Videoton-FTC 3:1

Koori 2012.04.26. 11:55:21

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-0
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 2-2
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 1-1
Diósgyőr-Debrecen 2-4
Videoton-FTC 2-0

2012.04.26. 12:18:04

Kecskemét - Győr 1-3
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 3-0
Siófok-Haladás 0-0
Rákóczi-Pécs 1-0
Pápa-ZTE 2-1
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-2

979122 2012.04.26. 13:02:08

Kecskemét-Győr 1-5
Autópályaszámozás Győrből indulva: M1-M0-M5, de a 0 hova kerüljön? A Kecskemét e heti pontszámába.

Paks-Honvéd 2-1
Az atomot nem a Honvédség használja.

Újpest-Vasas 1-1
Gyepi zöld vére: egy gól oda, meg mert Gyepi az Gyepi: egy gól amoda.

Siófok-Haladás 1-1
Mindegy.

Rákóczi-Pécs 1-0
Somogyország örül.

Pápa-ZTE 2-1
Nem kizárt a ZTE 0-zása a győzelmi rovatban, meg amúgy is levetttem a kezem róluk.

Diósgyőr-Debrecen 2-1
Kizárt a veretlen bajnokság, meg kizárt, hogy a Vasmű odaad 3 pontot a Vasútnak.

Videoton-FTC 1-0
Az első gól les címén nem, a második felhőfejesből air.

gabesz7004 2012.04.26. 13:23:54

Kecskemét - Győr 1-1
Paks-Honvéd 1-0
Újpest-Vasas 2-1
Siófok-Haladás 0-1
Rákóczi-Pécs 2-1 KÖTELEZŐ!!!!!!!
Pápa-ZTE 0-1 !!
Diósgyőr-Debrecen 1-1
Videoton-FTC 2-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.26. 13:38:05

A külföldön portyázó Artie szóvivője útján adná le tippjeit.

Kecskemét - Győr 2:5
Egy szó: bunda.
Paks - Honvéd 2:1
Atomvillanások a honvédelem jegyében.És persze bunda.

Újpest - Vasas 3:1
Mivel úgyis kiesnek, meg be kell hozni a hét kilót, a szokásos: 3:1 (0:1). És tudjuk, bunda.

Siófok - Haladás 3:0
Középmezőny vs. középmezőny, természetesen bunda.

Kaposvár - Pécs 2:1
Középmezőny vs. középmezőny, természetesen bunda.

Pápa - ZTE 1:4
Felszabadult játékkal, ha már egyszer biztos kiestek. Persze bunda.

Diósgyőr - Debrecen 2:1
Lázár nem szokott veszíteni volt csapatai ellen. Vagy mégis? Ez nem bunda.

Videoton - Ferencváros 1:3
Döme még mindig nem tudja, ki az a Sousa, de annyira lendületbe jött, hogy bunda.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.04.26. 14:26:32

Pálgium! Így most, hogy süssem el megint, hogy a forduló minden meccse bunda? Mondjuk így.

Kecskemét - Győr 1-1
A Kecskemétnek igazából mindegy, és mivel a Győrt úgyis kizárták, nekik is. Ezért bunda.

Paks-Honvéd 1-1
Óriási meccs… Bunda.

Újpest-Vasas 1-2
Szívem szerint. Valójában persze nem ez lesz a vége, Gyepi ámokfut. Bundában.

Siófok-Haladás 1-1
A levegő meleg, a víz hideg, a bunda sokba kerül.

Rákóczi-Pécs 1-1
Fene tudja miért. Ja, bunda.

Pápa-ZTE 1-1
Olyan szép eredmény ez, meg amúgy is tökmindegy. (bunda)

Diósgyőr-Debrecen 1-2
Elegem van az ikszekből , de nem is lesz ötös kolbász, csak bundás kenyér.

Videoton-FTC 3-1
Sima. Torghellék, Rósák, Détárik mellett lehet kérdéses a bunda?

teddypicker 2012.04.26. 14:36:44

Kecskemét-Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 2-1
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 2-1
Pápa-ZTE 3-0
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 3-1

vérfarkas 2012.04.26. 14:38:07

Kecskemét - Győr 2:1
Paks-Honvéd 2:1
Újpest-Vasas 2:0
Siófok-Haladás 1:0
Rákóczi-Pécs 0:0
Pápa-ZTE 2:0
Diósgyőr-Debrecen 1:2
Videoton-FTC 1:1

LionOfZion 2012.04.26. 15:31:05

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 0-0
Rákóczi-Pécs 3-1
Pápa-ZTE 1-1
Diósgyőr-Debrecen 2-4
Videoton-FTC 3-0

csak.a.meccs 2012.04.26. 16:17:12

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 1-1
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 4-0
Diósgyőr-Debrecen 2-2
Videoton-FTC 3-0

setzer 2012.04.26. 16:26:11

Kecskemét - Győr 1-3
Paks-Honvéd 3-1
Újpest-Vasas 1-3
Siófok-Haladás 3-1
Rákóczi-Pécs 3-1
Pápa-ZTE 3-1
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 1-3

kétballáb 2012.04.26. 16:58:40

Kecskemét - Győr 0:1
Paks-Honvéd 1:0
Újpest-Vasas 3:0
Siófok-Haladás 2:1
Rákóczi-Pécs 1:0
Pápa-ZTE 1:0
Diósgyőr-Debrecen 2:2
Videoton-FTC 2:1

VGL 2012.04.26. 18:18:12

Kecskemét - Győr 1-1 Kell az izgalom.
Paks-Honvéd 2-1 Tavaszi fáradstág.
Újpest-Vasas 2-0 2-0 Álomellenfél
Siófok-Haladás 0-0 ezt mindenki lesz*rja, és talán ez fizet a legjobban.
Rákóczi-Pécs 1-1 Szalon-remi.
Pápa-ZTE 2-0 Mert ez kell a benntmaradáshoz.
Diósgyőr-Debrecen 1-0 Egyszer minden sorozat megszakad.
Videoton-FTC 2-0 Ha Rósa Dini a pályán lesz, akkor 4-0.

bmiky31 2012.04.26. 19:40:28

Kecskemét-Győr 2-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 2-1
Diósgyőr-Debrecen 2-2
Videoton-FTC 2-1

1116001 2012.04.26. 20:03:44

Kecskemét - Győr 1-3
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 1-0
Siófok-Haladás 0-1
Rákóczi-Pécs 0-0
Pápa-ZTE 0-1
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-1

housemd 2012.04.26. 20:08:50

Kecskemét - Győr 0:1
Kemét Goats vs. Győr Iron Roosters

Paks-Honvéd 0:2
a honvéd talál majd két gólt, az első befejelik, a másodikat pepaksolják.

Újpest-Vasas 1:2
felvillan, mint lenyugvó nap fénye a vasgyár kapuján.

Siófok-Haladás 1:2
megnéztem, ezzel lehet többet keresni.

Rákóczi-Pécs 0:0
Uram, ha ráérsz, adjál már csak tizedannyi bölcsességet Matyinak, mint amennyi pénzt adtál neki... legalább vedd rá, hogy olvasson el párat a könyvek közül, amiket árul...

Pápa-ZTE 0:1
most, amikor minden remény tovatűnt, a tündék elhajóztak nyugatra és az oddsok az egekig kúsztak. reszkess gyirmót.

Diósgyőr-Debrecen 1:1
bambameglepetés.

Videoton-FTC 2:4
a széll kálmán 2.0 kommunikációs egyensúlyozására kialakított kormánystratégia részeként.

Piazza Parenzo 2012.04.26. 22:28:26

Kecskemét - Győr 1:2

Paks-Honvéd 1:1

Újpest-Vasas 3:1

Siófok-Haladás 3:1

Rákóczi-Pécs 1:1

Pápa-ZTE 3:1

Diósgyőr-Debrecen 1:3

Videoton-FTC 3:1

Pazza Inter 2012.04.26. 22:46:51

KTE-ETO 0-2
Paks-Honvéd 1-0
UTE-Vasas 3-0
SIÓ-Hali 1-1
Kaposvár-Pécs 0-0
Pápa-ZTE 0-0
DVTK-DVSC 1-1
Vidi-FTC 3-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.26. 23:05:11

Kecskemét - Győr 1-3
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 1-2
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 1-0
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-0

balco 2012.04.26. 23:14:29

Kecskemét - Győr 1-1
Paks-Honvéd 1-0
Újpest-Vasas 3-2
Siófok-Haladás 0-0
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 2-1
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-0

Ond vezér 2012.04.27. 00:07:50

Kecskemét - Győr 2-1
Paks-Honvéd 2-0
Újpest-Vasas 1-0
Siófok-Haladás 1-2
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 1-0
Diósgyőr-Debrecen 1-0
Videoton-FTC 2-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.27. 08:38:50

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-2 (az ezüstről már lemondhattunk, de a bronzot nem adjuk fel)
Újpest-Vasas 1-1
Siófok-Haladás 2-1
Rákóczi-Pécs 1-2
Pápa-ZTE 2-1
Diósgyőr-Debrecen 1-1
Videoton-FTC 2-0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.04.27. 08:50:46

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 0-2
Újpest-Vasas 3-1
Siófok-Haladás 2-1
Rákóczi-Pécs 2-0
Pápa-ZTE 2-0
Diósgyőr-Debrecen 1-1
Videoton-FTC 1-0

babvik 2012.04.27. 10:59:52

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 1-1
Siófok-Haladás 2-0
Rákóczi-Pécs 3-2
Pápa-ZTE 2-0
Diósgyőr-Debrecen 0-2
Videoton-FTC 3-0

sirsteve 2012.04.27. 11:30:48

Kecskemét - Győr 3-2
Az ETO kizárása után a KTE még ráhajthat a 4. hellyel járó kazah utazásra.

Paks-Honvéd 3-1
Az ETO kizárása után a Honvéd megijed a 4. hellyel járó kazah utazástól.

Újpest-Vasas 4-1

Siófok-Haladás 1-2
Ez fizet a legjobban.

Rákóczi-Pécs 3-2
Vajon a maradék néhány fordulóban tud-e még újabb edzőt elfogyasztani Matyi Dezső.

Pápa-ZTE 0-1
Ha most sem nyer a Zete, én leveszem róluk a kezem.

Diósgyőr-Debrecen 0-1
A Diósgyőrben van több eltiltott játékos, ráadásul a csapatok között hagyományosan jó a viszony, a Lokinak pedig létfontosságú ez a győzelem.

Videoton-FTC 4-0
A Vidi még nem adta fel a címvédést, bár esélye nem sok van rá.

fran7 2012.04.27. 12:04:05

Kecskemét - Győr 1-1
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 1-3
Siófok-Haladás 2-2
Rákóczi-Pécs 0-1
Pápa-ZTE 2-3
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 3-1

lelkesamatör 2012.04.27. 12:39:16

Kecskemét - Győr 2-2
Paks-Honvéd 2-0
Újpest-Vasas 2-1
Siófok-Haladás 1-1
Rákóczi-Pécs 1-0
Pápa-ZTE 3-1
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 3-0

christvhu 2012.04.27. 12:58:05

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 2-1
Újpest-Vasas 3-1
Siófok-Haladás 1-0
Rákóczi-Pécs 2-2
Pápa-ZTE 3-0
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-0

Excelt csak én nem látok egy ideje?

na73 2012.04.27. 13:10:43

Kecskemét - Győr 0-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 3-1
Siófok-Haladás 2-0
Rákóczi-Pécs 0-0
Pápa-ZTE 2-0
Diósgyőr-Debrecen 0-1
Videoton-FTC 1-0

slowmotion 2012.04.27. 15:01:38

a mai tippjeimet kávézacc vagy csirkebél helyett sz*ros pelenkából olvastam ki. ha bejön, jövő héten hashajtót adok a kiskölöknek :)

Kecskemét - Győr 1:1
a Mercedes és az Audi közül a BMW a nyerő

Paks-Honvéd 1:0
kész szerencse, hogy a pálya észak-déli tájolású, a Duna meg keleten folyik, így nem lehet a Dunába rúgni a tizenegyest.

Újpest-Vasas 2:0
a büdösúristenit neki!

Siófok-Haladás 1:2
a Siófok kint van a vízből, a játékosok lélekben már bent vannak a vízben

Rákóczi-Pécs 2:0
a meccs előtt megállapodunk M.D.-vel, hogy ha kikapnak, akkor két évig csak Matias borokat szolgálunk fel a csapatrendezvényeken

Pápa-ZTE 2:0
egyes egerszegi szurkolók már kezdtek örülni, hogy Bogunovicsot eltiltják, erre fel megszüntették ellene a fegyelmi eljárást. szegény csapatot...

Diósgyőr-Debrecen 0:2
karma is a bitch

Videoton-FTC 2:0
ez azért mégis a felső tagozat...

Futó Lada 2012.04.27. 15:42:12

Kecskemét - Győr 2-1
Mert el kell dőlnie időben a bajnoki címnek

Paks-Honvéd 2-1
Mert el kell dőlnie időben az EL-es helyeknek

Újpest-Vasas 2-1
Mert el kell dőlnie időben a másik kiesőnek.

Siófok-Haladás 2-1
Mert el kell dőlnie a Hali kapusának a büntetőnél balra (időben! ).

Rákóczi-Pécs 2-1
Mert el kell dőlnie időben, valaminek.

Pápa-ZTE 1-2
Mert kell dőlni időben, hogy nyer-e idén a ZTE egyáltalán.

Diósgyőr-Debrecen 2-1
Mert mégsem kell eldőlnie idejekorán a bajnoki címnek.

Videoton-FTC 1-2
Mert el kell dőlnie időben, hogy melyik vonattal indulnak vissza a vendég-szurkolók.

godot 2012.04.27. 15:58:13

Kecskemét - Győr 1-2
Paks-Honvéd 1-1
Újpest-Vasas 3-1
Siófok-Haladás 2-1
Rákóczi-Pécs 1-0
Pápa-ZTE 2-0
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 3-1

Géza 2012.04.27. 17:10:43

Paks-Honvéd 1-1

a tobbit este..

a ködlovag 2012.04.27. 21:38:44

Kecskemét-Győr 2-1
Paks-Honvéd lemaradtam
Újpest-Vasas 2-0
Siófok-Haladás 0-1
Rákóczi-Pécs 2-0
Pápa-ZTE 1-2
Diósgyőr-Debrecen 1-1
Videoton-FTC 3-1

Az előző fordulók tippversenyeiről nincs eredményhirdetés?

Géza 2012.04.28. 00:58:40

Kecskemét - Győr 1-2 (félidőben még a Kecskemét vezet)
Újpest-Vasas 1-0
Siófok-Haladás 2-1
Rákóczi-Pécs 1-0
Pápa-ZTE 5-3 (félidőben még a ZTE vezet)
Diósgyőr-Debrecen 0-1
Videoton-FTC 2-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.28. 09:09:20

Kecskemét - Győr1-1
Paks-Honvéd -
Újpest-Vasas 1-2
Siófok-Haladás 0-0
Rákóczi-Pécs 1-0
Pápa-ZTE 1-2
Diósgyőr-Debrecen 1-1
Videoton-FTC 0-3

Cicaprocc 2012.04.28. 12:09:53

Kecskemét - Győr 2-1
Paks-Honvéd -
Újpest-Vasas 1-1
Siófok-Haladás 1-0
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 3-1
Diósgyőr-Debrecen 1-2
Videoton-FTC 2-2

Stefan Derrick 2012.04.28. 12:22:18

Kecskemét-Győr 2-2
Paks-Honvéd ---
Újpest-Vasas 1-3
Siófok-Haladás 1-2
Rákóczi-Pécs 1-1
Pápa-ZTE 1-1
Diósgyőr-Debrecen 1-3
Videoton-FTC 2-1

slowmotion 2012.04.28. 17:48:12

@VGL: Bochum összes szeme Téged figyel, kolléga :)

VGL 2012.04.28. 19:19:53

még jó, hogy a tippjeimet idegen ip címről adtam le...
Igaz, a múltkori fordulóban is elég sok telitalálat összejött.

Amúgy mi újság a vasalóállvánnyal? TV-vel találkoztak már?

Artie 2012.04.28. 20:09:13

@VGL: Azt hiszem, én is kezdhetek komolyan aggódni, 13 pont, még van két meccs, és köztünk a ZETE ELSŐ GYŐZELME!

Jaj.

slowmotion 2012.04.28. 22:09:30

@VGL: nem, a vasalóállványt átvittük a másik szobába :)
viccet félretéve, nem néztem a meccset, még ha közvetítette is esetleg a tévé, merthogy éppen az utánpótlással tartottam átmozgató edzést :)

@Artie: nekem 17, de a Zetét pont azért nem akartam bevállalni, mert most a tippsor leadása olvastam el a Zetés kommentverseny-különkiadást, és rájöttem, hogy a fiúk tizenakárhányszor keményen megszívattak, gondoltam most majd nem vernek át. ez se jött be :/

spinyokiraly 2012.04.30. 15:28:37

Küldtem tippsort még szerdán a labdabiztos és verebesmagus címre is. Nem kaptátok meg?

spinyokiraly 2012.05.01. 21:28:59

Valami reakció az előzőre? A kereséshez könnyítésül annyit, hogy a címben 25. forduló szerepelt, de a szövegrészben a párosítás jó.
süti beállítások módosítása