HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Az első hét - kommentverseny 2012/13 1-7. fordulók

2012.09.17. 11:49 vérfarkas

 

Letelt az első negyed, itt az ideje egy tömbösített eredményhirdetésnek. Az első hét forduló legütősebb kommentjei, régi és új játékosokkal és vitriolba mártott áldozatokkal.

 

1.forduló-Dobó SE

A heti bronzos kétballáb rutin rókaként nem számolt azzal, hogy rögtön teljes fordulót rendeznek, igaz, megoldást is ajánlott;  Debrecen-Győr 2:1, A győriek meglepődtek, hogy nem kérte a Debrecen a meccs elhalasztását. Meg sem jelennek, mert azt gondolták, a kérelem az utolsó pillanatban befut az MLSZ-hez. Ez meg is történt volna, de a Debrecen fax-gépe elromlott. Végül is telefonon beszélik meg a felek a végeredményt.

Szintén jár egy bronz slowmotion számára, aki történelmi távlatba helyezte az egyébként is mindig idegenben játszó Eger fellépését, bár halkan megkérdezzük; Mi a helyzet a szombathelyi Dobó SE-vel:-)?; Hali-Eger 3-0 Dobóék sem a Dunántúlon álltak helyt, na

Ezüsttel jutalmazzuk fulmerz lustaságát; Videoton-Lombard 2-0 Lusta vagyok valami szar szóviccet kitalálni a lombard-ra. Pedig a kidobott "szekerce-alakú, de szélesebb pengéjű, vasból való vágó és faragó eszköz" az. Érted, lom bard...

Néhányan aggódtak Supka Attila munkakönyve miatt, de igazán csak a heti győztes housemd érzett rá, milyen változást hozhat a Pécs első meccse; Paks-Pécs 1:1, a Paks kiesik, mert Matyi meccs után reflexből kirúgja Czukk Károlyt.

2.forduló-Még egy esély

A bronzos housemd túl sok lakossági fórumot látogathatott a kilencvenes években; Győr-Haladás 2:0 Artie már temeti a Győrt, és neki általában igaza szokott lenni, én még adok egy esélyt nekik, mint az egyszeri nyugdíjas Horn Gyulának.

Ezüstöt ért OJ Oláh Lóránt kisportréja; Kaposvár-Debrecen 1-2 Van az a kor, ami fölött Lóri kifejezetten rossz futballistának tűnik.

Az aranyat Rollo Juve gyűjtötte be mecsekaljai beharangozójával; Pécs-Fradi 1-0, MD: Nyerünk Pécsen!, RJ: Napijegyet a szopatóra!

3.forduló- Helyezkeggyé!

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ekkortájt még olimpiát nézet, de nekünk is ajánlott programot; Siófok - Haladás: 1-1 Jó meccs lesz, nézzétek. Hálánk egy bronzéremben manifesztálódik. Szintén harmadik végh hanta, kommentje reméljük komoly, mert viccnek erős lenne; Eger-Siófok 1-1 (Ezért tényleg fáj a szívem, hogy nem láthatom a helyszínen.)

Slowmotion viccére tavalyról nem emlékszünk, ezért kiérdemli az ezüstöt; Debrecen – Kecskemét 3:0 már tavaly is elsütöttem a viccet a nyolcadikosok által pofántörölt ötödikesről, aki leszabadul a másodikasok közé, nem?

A forduló erősségét jelzi, hogy két aranyos is akadt (egyik sem Imre). VGL arról írt meghatóan, hogy Sanyika nem felejti Kispestet. Hősünk valóban nem ünnepelt, sőt kifejezetten bánatosan homorított az kiharcolt büntetőnél;Videoton – Honvéd 2-1 Torghelle beköszön, de nem ünnepel.

Artie kommentje is ezt a meccset érintette, a szakkifejezések alapján Pro licenszes tanfolyamra járhat; Videoton – Honvéd 2-0, Csak én látom úgy, hogy Szusza megtanította a fehérváriakat olyan ördöngös dolgokra, mint pl. hova a faszomba ájjá szögletnél meg hova a faszomba helyezkeggyé, ha támadnak

4.forduló-Dizsi

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) becsületére legyen mondva, a Vasas távollétében is rajta tartja ütőerét a bohócligán, képes volt meglátni az érdekeltséget; Videoton - Eger 3-0 Piros-kék összefeszülés. Csak jó lehet. Na megyek is tippelni az NB II-re...

Szintén bronzot kap rexter, a kispesti őszök receptjét adva meg; Honvéd - Paks 2-1, a Honvéd valami csoda folytán mindig összekukáz pár négert és normális edzőt

A derbi talán már csak a Sport tv munkatársait hozza lázba, slowmotion ezüstöt érően röviden foglalta össze a 2012-es színvonalat; Újpest - FTC 0:0,  -1:-1 azért mégse lehet, na...

Az aranyérmet OJ nyakába akasztjuk, egyúttal javasolva a DJ-re történő névváltoztatást; Pécs - Debrecen 0-1 Valahogy összemalackodjuk, egy teljesen érdemtelen Coulibaly-góllal, amihez Bodnár Boci adja a gólpasszt két szkreccselés között.

5.forduló-Ébresztő!

A bohócliga új edzőről szóló alaptételét a bronzérmes housemd tette zárójelbe; FTC - Honvéd 1:3, jó lesz ez a faszi, csak: 1. nem most 2. előbb huhogják ki a stadionból, nem lesz elég fehér a magnak.

Sirsteve ezüstöt érő életképet festett a fővárosi rangadóról; MTK - Újpest 2-1 A 80. percben még 0-1, de a csapatát túl hangosan éltető vendégtábor felébreszti szendergéséből Garami mestert, aki rögtön pályára küldi a nyerő embert. Mivel Futó Lada is hasonló hangot ütött meg beharangozójában, így neki is kiutaljuk a medált; MTK Budapest - Újpest FC   Tipp: 2-1 Az MTK nem feltétlenül jobb csapat, de Garami mester szunyókálását ha megzavarja a magáról megfeledkezve danolászó lila-fehér tábor, akkor mérgében beküld a pályára valami ifjú titánt, aki eldönti a meccset.

Aranyérmesünk 979122 kommentje egy Kovi-dvd borítójára kívánkozik, a mester talán csak a túlzott eseménytelenség miatt nem forgatna újra bohócligás meccseket; Kaposvár - Pécs: 2-0 Pöcsverés a Rákóczin

6.forduló-Káros szenvedélyek

Jester söralapra helyezett remekbe szabott beharangozót tálalt (az ALE-mpijevics még most is üt), ez többeket is követésre sarkallt. Bronzérmesünk 979122 például alkohol alapon tippelt; Pécs–Kecskemét 2-1 Amúgy Villány–Kiskunság (szigorúan borilag) 10-0. A Szalont nem szeretem, de az is jobb...

Második helyre christvu futott be, egy önmagát is büntető szóviccel; DVTK - Győri ETO FC 2-3,  2-0-nál beáll Pintér, tenni kell a 3 pontér (au, ez nekem is fájt!)

A győztes Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) alkohol helyett dohánytermékekkel érzett rá az egri csodára, ezzel közös nevezőre hozva Egert és hazai pályájukat Debrecent; Eger-Ferencváros 1-1 Németh tündöklik, mint Prosinecki a napi két doboz cigi után, garantált az iksz.

7.forduló-Majd máskor

A két bronzost az átigazolások ihlették meg. Slowmotion; Debrecen - Honvéd 1:1 Pölő meg a targoncás. Világválogatott formálódik a Nagyerdőben... housemd; Videoton - Diósgyőr 2:1 ha jól értem, akkor ezzel Rudolf karrierjének is nagyjából a végére értünk.

VGL második helyét a válogatott is megirigyelné a selejtezőcsoportban, áldozatai; az Ákos, a Tésztás és a Rajzoló; Videoton - Diósgyőr 2-1 Elek kapusként kezd, majd váltja Rudolfot elől. A meccs után Sisa azt mondja, Egervári és Mezey súgtak neki.

Építők Fodball Club aranyat érően fogalmazta meg az örök várakozásra épülő újpesti életérzést; Kaposvári Rákóczi - Újpest 1-1 Mikor nyerjen az Újpest, ha nem most? Hát majd talán legközelebb.

3 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr904782873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2012.09.17. 22:15:29

köszi az elismerést, 'Farkas!

979122 2012.09.18. 15:40:05

legalább itt domborítsak, ha a tippversenyben kaptatok vagy négy fordulónyi előnyt :-)
köszi, köszi

slowmotion 2012.09.20. 14:41:01

szerintem ez most olyan volt, mint a magyar edzői körkép: ugyanazok az arcokat lehet látni, csak mindig más-más helyen :)
süti beállítások módosítása