HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Őszi nosztalgia – kommentverseny 2013/14, 8-17. fordulók

2014.02.23. 21:45 vérfarkas

Mindjárt kezdődik, de addig is egy elmaradást kell pótolnunk. Őszi kommentek értékelése, nosztalgiából, meg, hogy ismét szokjátok a főszereplőket.

8. forduló-Nevek

Bukott Rockzenész bronzérmével kezdünk, aki egyből lábra ment; Haladás - Névrablók 3-0
Jár nekik, mint 1800 lakosú falunak a 3500 férőhelyes stadion.

A második sirsteve, aki már szeptemberben hitt a külföldi kapitányban; Győri ETO - DVSC-Teva 0-1
Pintért már a válogatott kispadja várja.

Az arany megosztott, Zoltáng alliterált, míg Artie mozaikszavakat fejtett fel, egy-egy részlet a gyöngyszemekből; Mezőkövesd - Kaposvári Rákóczi 2:0 Véber Verebei Vérebként Versenyeznek, Kaposvár Kilátástalan Kálváriája

Hülyére Vert Somlóközeli Elefántok - Pofátlan Férgek Lopott Aliassal 4:0

9.forduló-Kölyökfoci

Bukott Rockzenész ekkortájt törölhette a márciusi BM-es smst, mással nem magyarázható heti harmadik kommentje; Kecskemét - Győri ETO 1-0 Előre a pintéri úton: ha nem tud nyerni a csapata, üljön át egy másik kispadra.

A heti második Jester Vébergyuri lelkiállapotát énekelte meg; Paks - Mezőkövesd 2:1 Az MTK elleni kisiklást követően Horváth Fecsóék ismét a helyes vágányon. Véber saját bevallása szerint már távol áll a dühikötrésektől, de a hűtőláda beszakadt teteje nem erről regél.

Az aranyat itt is osztani kellett, ennek oka a kis Kabát Kevin fura igazolása. Zoltáng tömör volt; Újpest - Pécs 1:2 Új kötet a Dózsa shopban: "100 dolog amit nem tudtál a gyereknevelésről". Black Lotus viszont egész ciklust szentelt az ügynek, íme egy részlet; Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1 „Bár Kevin hűtlen lett a családhoz, szerencsére van egy Krisztián nevű fiam is, aki valóban a Honvédnál focizik. Ő egyébként egy véletlennek köszönhetően született, mivel megbeszéltünk egy lábtengózást Dömével, de nem tudtam, pontosan mikor találkozunk. Odamentem a söntés elé, de Lajos bácsi, a hely törzsvendége kiszólt az ablakon, hogy Dömének még legalább 15 perc kell, mire végképp kikészül. Ennyi időm nem volt, így hagytam Dömét, inkább felszedtem a villamosmegállóban álló kiscsajt. Ebből a románcból született Krisztián.” – az újpesti csapatkapitány exkluzív interjúja a vasárnapi Blikkben.

10.forduló-Focimenekültek

Futó Lada bronzérmes tippje a nálunk focizó külföldieket énekelte meg; FTC-Honvéd 1-3 Mancininek tyúkszem nőtt a seggén a kispadtól, ecsetelés miatt most nem ülhet, ezért pályára küldik. Lő két gólt Gersonról, télen el lehet adni olasz2-be, az árán risztelnek a csapatok, és a Honvéd kötelezi magát Gerson megvételére.

A második helyen OJ arról írt van, ahol már bárkinek is örülnének; Haladás-Rákóczi 2-0 A Kaposvár most olyan csapat, amin egy hamisított adatokkal érkező fogatlan műbrazil is sokat lendítene.

Ugyancsak második Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), aki szerint érdemes a saját nevelésre építeni; Pécs-Gyakadémia: 1-0 A fiatal magyar akadémisták ismét kiemelkedően teljesítettek. Jók: Gallardo, Czvitkovics.

VGL pedig egyedül ül a forduló trónján, kommentje tipikus példája, hogy A és B igaz, de nincs összefüggés; Pécs-PFLA 1-1 A meccs után sajtótájékoztatót tart a Miniszterelnökség, ahol bejelentik az új pécsi stadiont, mint jövőbeni kiemelt beruházás

11.forduló-After eight

Futó Lada álmában két egymással játszó macska lehetett, felébredve bronzos kommentet írt;Videoton - Puskás Akadémia 2-2 A Videoton szurkolók nézik, amint a csapatuk döntetlent játszik a leendő játékosaikból álló csapat ellen. A PAFC szurkolói(?) nézik, amint a csapatuk döntetlent játszik a leendő játékosaikból álló csapat ellen. Szintén harmadik OJ ciklusa a következő szövkapról; Kecskemét - Debrecen 1-1 Ha Elemér lenne az új kapitány, mindig a következő meccsre készülnénk, hiszen az aktuálisból már minden tanulságot levontunk: küzdöttek, hajtottak a fiúk, csak nem volt szerencsénk.

Heti második Zoltáng, aki új felelős talált a kiesésünkre; Újpest - Győri ETO 0:2A szurkolók kifütyülik Ahjuperat és Kinket a bukaresti meccs miatt: rajtuk ment el a vébé szereplésünk.

Többen is próbálkoztak, de talán Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) alázta legszebben Amszterdam hősét, jár az arany; Videoton-Gyakadémia: 4-2 Gyepes vallomása a Borsban: Szilárd, én vagyok az apád!

12.forduló-Ültetés

A harmadik helyen holtverseny. Artie egy sikertelen bevásárlásról írt; ETO - Felcsút 1:0 Tegnap pogácsát akartam venni, de egész Győrben nem volt már. Most értettem meg, miért. Slowmotion ugyanezen meccs kapcsán pedig arról, van, aki házilag oldja meg; ETO - Felcsút 2:0
B.Zs.: "Figyelj Csaba, most beszéltem a tudodkivel, azt mondta, hogy ha hétvégén veszítünk a Zakadémia ellen, akkor hétfőn bejelentik, hogy új stadiont kapunk."
T.Cs.: "Zsolt bazmeg, öt éve építettünk magunknak egy új stadiont bazmeg, ha még nem tűnt volna fel, bazmeg. Mindig itt mész el előtte, ahányszor csak az Audi-gyárba mész avatni. Bazmeg."

Az ezüst is két emberes a héten. Már foglalt a borsodt Barca problémáját énekelte meg; Ferencváros - Mezőkövesd 1-1 A Fradi a padlón, a Mezőkövesdnél meg ugye hiányzik Messi, Xavi, Iniesta, Busquets. OJ pedig egy örömteli felfedezését; Videoton – Honvéd 2-0 Nildo Petrolináról egy darabig azt hittem, hogy egy klub Angolában, amíg gólt nem lőtt.

Az arany ezúttal housemd vitrinjébe került. A Fradi egyik szenzációs igazolását örökítette meg; Ferencváros - Mezőkövesd 4:0 Tujipot a napokban célszerű kb 8-10 centi mélyen a kert napos részén a földbe ültetni, tavaszra szépen kihajt majd.

13.forduló-Kiesőben

Slowmotion egy kiesési rangadó hangulatát fogta meg bronzosan; PFLA - MTK 0:0 hangolás a tavaszi rekviemre, de még a zenekar is hamisan játszik

Housemd ezüstösen csillogott, és logikusan tippelt; Honvéd - ETO 1:1 túl jó a honvéd most ahhoz, hogy nyerjen.

OJ mint heti legjobb ismét Prukiékat pécézte ki; Rákóczi - Videoton 0-3 A két középhátvéd helyett egy forgóajtó is bőven megtenné Prukiéknál.

14.forduló-Családbarát

Zoltáng bronzérmet érően kommentálta, egy nem belga edző lehet problémás Újpesten; Kecskemét - Újpest 2:1 Borbola Bence lefejeli Vignjevicet, mert nem tudja megjegyezni a nevét.

OJ osztozik vele az éremben, a végszóval különösen nem mernénk vitatkozni; MTK – Honvéd 0-2 Egyre inkább imádnivaló ez a Honvéd. Totális enbéegy. Délszláv bekk, feka varázslók, ifjú hazai tehetségek, olaszos mentalitás. Aki meg Kemenest nem bírja, az egy égetett cserépedény.

Bukott Rockzenész November 7 ciklusa a második helyre ért, ilyen gyöngyszemekkel; Pápa – Paks 0-1
Le a klerikális reakcióval! Előre a békés célú atomprogram megvalósításáért!

A két heti első egyaránt arról írt, a szurkolókért érdemes ezt az egészet; Futó Lada; MTK – Honvéd 2-1 Mert a vendég szurkolókat szállító busz indulási helye ezúttal két párhuzamos utca sarkára lett kijelölve, és csak azok mehetnek be akik busszal érkeznek. A 2 fős MTK B-közép, így túlkiabálja Rossit. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy); MTK - Honvéd: 2-2 A mérkőzés fél órás késéssel indul, mert az MTK ultrák Trabantja lerobbant az Andrássyn.

15.forduló-Sanyika

Bronzot ért már foglalt dilemmája; Honvéd - Debrecen 1-1 Hétről hétre elgondolkozom, hogy Kulcsár vagy Pölő az egyik leggyengébb csatár a Csányi Sanyi Ligában. Rákóczi - MTK 1-0 Aztán meglátom Oláht.

Slowmotion ezüstös tippjét talán a Közgázon is tanítani fogják; Újpest - Pápa 1:0 a pesti csapatok számára a kiesőzóna olyan, mint a tőzsdén egy lélektani határ: ha elérik, visszapattannak róla.

Ugyancsak második Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), aki Csertői díjas kommenttel jelentkezett; Kaposvári Rákóczi-MTK: 2-1 A mérkőzésen egyik edző sincs jelen, mivel a Barcelona délelőtti és délutáni edzését kellett levezényelniük.

Az első helyen pedig OJ kutatta Sanyink következő állomáshelyét; Diósgyőr - Videoton 1-1 A Hol bukkan föl Torghelle? népi találós miskolci epizódjában az alábbi eredmények születtek:
a) Nyíregyházán, mert Bajzi mellé nagyon kéne még egy agysebész. (141 szavazat)
b) Felcsúton, mert a fiataloknak példát kell mutatni úgy igazán. (88 szavazat)
c) Újpesten, mert a belgiumi edzőtábor nagyon csábítóan hangzik. (16 szavazat)
d) anyád picsájában, mert az egyetlen hely az országban, ahol még nem járt(3430 szavazat)

16.forduló-Legendák

Housemd a harmadik helyen egyszerre több legendának állított emléket; Haladás-Videoton 2:1
előbb Radó nyom egy Dombit, aztán Juhász egy Guzmicsot, már is kettő a hazainak, Devecseri csak szépíteni tud.

Második OJ csak látszólag írt a Fradi-Pécsről, valójában egy szintén legendás bohócliger portréját sűrítette egyetlen félmondatba; FTC-Pécs 2-0 Nézhetetlenséggel is lehet meccseket nyerni, sokak szerint épp itt kezdődik a profizmus. Mások szerint meg ott, ahol Váczi Zoli félrészegen a fűre köpött.

A két elsőn pedig a szokatlan győri slusszkulcsmegvonást gondolta tovább. Jester; Diósgyőr-ETO 2:1 Izzadva, de meglesz Szivicséknek. Hétfőn Tarsolyék visszaveszik a játékosoktól a Quaestor-os pendrive-okat. Slowmotion; Paks-Újpest 1:1 a gyenge teljesítmény miatt a prémiumot használt urániumrúdban kapják meg a hazaiak

17.forduló-Ősz a télbe

Black Lotus zárásként már az edzőkeringőt foglata össze; Pécs-Paks 2-0 Pakson a távozó Horváth Ferenc utódját keresik. Szokás szerint Kecskemétről igazolnának, de a titkárnő elkeveri a fax számokat és a Bekő Balázsnak szóló szerződésajánlatot véletlenül Csertői Aurélnak faxolják, aki azt hiszi, hogy a Barcelona kereste meg és aláírja a szerződést. Fél év múlva a szerződéses kötelezettségek kölcsönös be nem tartása miatt mindkét fél perli a másikat, a peren kívüli egyezséget Tornyi Barna munkajogásza hozza tető alá. A bronzéremben társa VGL, aki szerint a játékosoknak sem könnyű; MTK-Diósgyőr 1-1 Tisza még a kispadon sincs, meccs közben végigjárja a szomszéd kerületeket új munkaadó után kutatva.

Már foglalt lefoglalta az ezüstöt, már tudjuk,miért beteg a magyar futball; Pécs-Paks 3-1 Márton Gábor szerint, a külföldi edző megkapja azt amit a magyar nem, amiben nyilván van valami, csak semmi köze ahhoz, hogy az utóbbi 5 évben egy export tehetsége sem volt a magyar focinak. Boszniában, Montenegróban, Uruguayban mégis működik az export, csak nálunk nem, mert a Kárpátok hajlásszöge miatt nem alkalmas erre a gyep.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) arannyal és egy csodás képpel zárta le az évet; Győri ETO-Haladás: 1-0 Az ősz télbe, Radó Liptákba fordul. A folyamatok irreverzibilisek.

1 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr445828978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2014.02.24. 09:12:44

A (fél)szezon kommentjének megszavaznám housedoktor tuijpos örökbecsűjét. Azon anno percekig röhögtem. És most is.
süti beállítások módosítása