HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

16. Labdabiztos Hattrick-kupa

2014.05.06. 19:38 Black Lotus

Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép. Lássuk, kik azok, akik felveszik a versenyt a serlegekért és kik azok, akik inkább az oldalvonal mellől kívánják buzdítani a résztvevőket!

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2014.05.18. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 22-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Beton SE együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

214 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr226128012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.06.25. 11:25:50

Lucjan Klestához férkőzött egy független újságíró a díszpáholyban és megkérdezte tőle, hogy mit szól, hogy a 70. percben már három gólt kaptak és még helyzetük sem volt, mire az ex-edző így reagált:
"Megb*szhatod te is..."

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.25. 12:22:53

kész a középdöntő párosítása és a stadionbeosztás - a középdöntőt semleges pályán játszuk! lehet lekötni a meccseket

Futó Lada 2014.06.25. 16:47:59

Nosztalgiamérkőzés a javából, anno az I. kiírás 1. fordulójában többek közt ezzel a párosítással kezdődött a kupa. Akkor mondjuk elfelejtettünk elutazni a meccsre, ez most nem fordulhat elő. :)

Általad kihívott csapatok
Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod:
Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Kőbányai Victória Sporttelep Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45

tocskybaby 2014.06.25. 21:27:03

elnézést kérek a vasas dh-tól, tegnap még azt írta, hogy a mérkőzés utasítások be vannak állítva, vagy lehet, hogy csak a két hete tartó 12 órázások miatt látok másként, mindenesetre bocsika még egyszer, most már a többi meccsre jobban tudok majd fókuszálni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.25. 22:13:15

"a címvédő sem állíthat meg minket!" - jelentette ki Színes edző a sajtótájékoztatón, miközben az ápoló szelíden meghúzta a kényszerzubbony zsinórját és a kijárat felé tuszkolta őt.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Beton SE (V) helyszín: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45 (12/55)

na73 2014.06.26. 09:52:49

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Ranagolidák (V) helyszín: Alte Pitbull Arena Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45 (12/55)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.06.27. 21:24:12

@Futó Lada: De rég volt.

Kicsit beletúrtam a HT-n az archívumba, az első LB-meccsemet - ami nem maradt el - Somogyországgal játszottam, akkor még Agytröszt FC néven, viszont az akkori csapatból 6-7 ember még mindig játszik a csapatban.

Más, a PPM-en tegnap elindult a kosárlabda menedzser is, úgyhogy ha gondoljátok:
www.powerplaymanager.com/r93384

könyörtelen 2014.06.30. 07:27:42

Pebo FC - től még nem érkezett kihívás !!!!!!

Hálószaggató_Góliát 2014.06.30. 08:29:19

@könyörtelen: Szia, elnézést a késésért, most küldtem a kihívást.

könyörtelen 2014.06.30. 21:22:23

Semmi baj kihívás elfogadva

Mosolygó Rettenet 2014.07.01. 11:51:16

A statisztikákat egy kicsit megkésve sikerült összeraknom, de még a középdöntők előtt: :)

A Fari Play tabella és a sérülés tabella változásait jelentősen befolyásolta a NagyAti - Kecso meccsen történt mészérlás, Kecso SE rögtön a Fair Play tabella utolsó helyére ugrott a frissen szerzett egy piros és három sárga lappal. A két éllovas teljesítménye viszont figyelemre méltó: 5 meccsen összesen 1 db sárga lap.

FC Black Lotus - ( 1 / 5 ) 0.200
Hemi 1975 FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Bastille LSE - ( 2 / 5 ) 0.400
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 5 ) 0.400
Ózdi Kohász - ( 2 / 5 ) 0.400
Revenge 2009 - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 5 ) 0.400
Beton SE - ( 2 / 4 ) 0.500
Konyortelen FC - ( 3 / 5 ) 0.600
NagyAti'73 FC - ( 3 / 5 ) 0.600
II. Kerület Football Klub - ( 3 / 4 ) 0.750
Idegen Bajnokok - ( 4 / 5 ) 0.800
Tipográfia NyTE - ( 4 / 4 ) 1.000
B.K.D.L.S.E. - ( 6 / 5 ) 1.200
Palota FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Szopós Murénák FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Vasas DH - ( 6 / 5 ) 1.200
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 5 / 4 ) 1.250
Pebo FC - ( 5 / 4 ) 1.250
Ranagolidák - ( 5 / 4 ) 1.250
Bokka - ( 6 / 4 ) 1.500
Eger Boyz - ( 8 / 5 ) 1.600
KecsoSE - ( 10 / 5 ) 2.000

A sérülés tabella is jelentősen bővült, most már csak öt csapat úszta meg ezt a kiírást sérülés nélkül (BKDLSE, Black Lotus, NLNS, Tipográfia, Vasas). Sajnos Ranagolidáknak sikerült előrevetítenem a soron következő sérülést, valami nagyon nincs rendben az orvosi stábbal ott Milanelloban! Ja nem, Tatabányán!

Ranagolidák - ( 12 / 4 ) 3.000
Eger Boyz - ( 5 / 5 ) 1.000
Hemi 1975 FC - ( 5 / 5 ) 1.000
Konyortelen FC - ( 4 / 5 ) 0.800
Ózdi Kohász - ( 4 / 5 ) 0.800
Bokka - ( 3 / 4 ) 0.750
Bastille LSE - ( 3 / 5 ) 0.600
Beton SE - ( 2 / 4 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 4 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 5 ) 0.400
Pebo FC - ( 1 / 4 ) 0.250
Idegen Bajnokok - ( 1 / 5 ) 0.200
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 1 / 5 ) 0.200
KecsoSE - ( 1 / 5 ) 0.200
Palota FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Revenge 2009 - ( 1 / 5 ) 0.200
Szopós Murénák FC - ( 1 / 5 ) 0.200

Mosolygó Rettenet 2014.07.01. 12:06:45

A forduló csapata most főleg a Beton-Lotus-Revenge-Bastille négyesre épül, Csete Nimród pedig miközben a brazil válogatott védőinek ad leckét a pengés megoldások alkalmazásából, kötelességének érzi, hogy hétről-hétre 180%-os teljesítményt nyújtson az LB-kupában is:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 1) - Csajbók Bertalan (Ózdi Kohász, 7.5, 2), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 5), Pák Bence (Bastille, 8.0, 1) - Udvarias Zsolt (Bastille, 8.0, 1), Šimun Slamić (Rohan lovasai, 9.5, 2), Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 2), Cancio Ciller (Beton, 8.0, 1) - László Donát (Beton, 10.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 10.0, 2), Mihkel Tali (Black Lotus, 9.5, 1).

Az biztos volt, hogy a forduló játékosa ismét egy csatár lesz, minthogy az is, hogy a Beton SE-t fogja képviselni, a két nagyszerű teljesítmény közül a több lőtt gól döntött László Donát javára, aki ezzel már a harmadik ilyen címét söpri be. Rajta kívül eddig csak a Pebo-s Lászlai Balázs tudott a forduló játékosa lenni, kétszer.

spinat 2014.07.02. 12:01:26

bakker, 5 hét sérülés!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.02. 12:27:55

Nekem a két legjobb csatárom egyike fáradt el három hétre :(

A legjobb négy között vagyunk, viszont a csőd réme fenyegeti a Revenge 2009 csapatát, ezért kénytelen vagyok megválni kiváló multiskilles és speces szélsőmtől, Vári Károlytól. Akit érdekel, potom 110.000 eFt-os induló áron itt tud rá licitálni: www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=365568803

Szóval aki a helyosztón látni szeretne bennünket és szüksége van egy szélsőként vagy némi edzéssel belső középpályásként bevethető, jól fejelő játékosra, az ne habozzon licitálni!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.02. 22:13:26

kész az elődöntő párosítása, stadionbeosztással - eközben kihívtuk Vasast az Ózd új debreceni stadionjába, a Csernai Tibor Arénába.

Mosolygó Rettenet 2014.07.02. 23:35:02

Ebben a fordulóban meglepően sportszerűek voltak a csapatok, piros lap egyetlen mérkőzésen sem villant, azonban, látszik, hogy kezd a végéhez közeledni az idény, egyre több a kimerültségből, túlhajszoltságból adódó sérülés. Hiába na, a kétfrontos helytállás minden csapatot megvisel. Illetve valószínűleg a sporikkal is érdemes lenne elbeszélgetni, hogy ha már lehet ivó szünetet tartani a meccseken a nagy hőségre való tekintettel, akkor azt alkalmazzák is, és a felesek mellé rendeljenek a pálya mellé kísérőnek sört is, mert ugye fontos a nagy mennyiségű folyadékbevitel ebben a melegben!

Na de a tabellák:

Fair Play - A két elég vehemens csapat, Kecso és NLNS rangadóján meglepően sportszerű labdakergetést láthatott a nagyérdemű.

Hemi 1975 FC - ( 1 / 6 ) 0.167
Bastille LSE - ( 2 / 6 ) 0.333
FC Black Lotus - ( 2 / 6 ) 0.333
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 6 ) 0.333
Revenge 2009 - ( 2 / 6 ) 0.333
Beton SE - ( 2 / 5 ) 0.400
Ózdi Kohász - ( 3 / 6 ) 0.500
Rohan lovasai Fc. - ( 3 / 6 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 3 / 5 ) 0.600
NagyAti'73 FC - ( 4 / 6 ) 0.667
Tipográfia NyTE - ( 4 / 5 ) 0.800
Idegen Bajnokok - ( 6 / 6 ) 1.000
Konyortelen FC - ( 6 / 6 ) 1.000
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 5 / 5 ) 1.000
Szopós Murénák FC - ( 6 / 6 ) 1.000
Vasas DH - ( 6 / 6 ) 1.000
B.K.D.L.S.E. - ( 7 / 6 ) 1.167
Palota FC - ( 7 / 6 ) 1.167
Bokka - ( 6 / 5 ) 1.200
Pebo FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Ranagolidák - ( 6 / 5 ) 1.200
Eger Boyz - ( 8 / 5 ) 1.600
KecsoSE - ( 10 / 6 ) 1.667

Sérülés tabella - Az eddig öt szerencsés csapat továbbra is megúszta sérülés nélkül:

Ranagolidák - ( 12 / 5 ) 2.400
Bokka - ( 8 / 5 ) 1.600
Konyortelen FC - ( 8 / 6 ) 1.333
Eger Boyz - ( 5 / 5 ) 1.000
Hemi 1975 FC - ( 5 / 6 ) 0.833
Bastille LSE - ( 4 / 6 ) 0.667
Ózdi Kohász - ( 4 / 6 ) 0.667
Revenge 2009 - ( 4 / 6 ) 0.667
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 3 / 6 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 3 / 6 ) 0.500
Beton SE - ( 2 / 5 ) 0.400
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 6 ) 0.333
Pebo FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Idegen Bajnokok - ( 1 / 6 ) 0.167
KecsoSE - ( 1 / 6 ) 0.167
Palota FC - ( 1 / 6 ) 0.167
Szopós Murénák FC - ( 1 / 6 ) 0.167

Mosolygó Rettenet 2014.07.02. 23:59:54

A forduló válogatottja most 4-3-3-as felállásban került kialakításra, a sok hasonlóan jó védő teljesítmény miatt. Most először fordult elő, hogy a forduló játékosa díjat nem csatár kapta.

A csapat:
Jóna János (Black Lotus, 7.5, 2) - Pietro Tamelli (Rohan lovasai, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 6), Bódi Krisztián (KecsoSE, 7.5, 1), Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 3) - Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 3), László Ferenc (Revenge, 10.5, 2), Kun Dezső (NLNS, 10.0, 1) - Gorbói András (Szopós Murénák, 9.0, 1), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 1), Mézga Ákos (Bastille, 9.0, 2).

A forduló játékosa tehát László Ferenc lett, aki a mostani kiírás eddigi legpengésebb teljesítményét nyújtotta.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.03. 08:45:26

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm a közösség nevében a gyors statisztikai adatszolgáltatást!

@f_miki: Köszönöm a licitet, talán már nem halunk éhen és meleg víz is lesz az öltözőben :) Jól fogsz járni Vári Karcsival, fontos gólokat szerzett és még fejleszthetőek a képességei. Sajnálom, hogy el kell adnom, de így legalább a saját nevelésű Röfler Dani stabil kezdő lehet.

gergo a kolyokkutya 2014.07.03. 08:46:34

@Mosolygó Rettenet: jo napont kivanok, Donatka nem ferne be egy tizcsillagossal? :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:44:42

a góllövőlistán a vasmunkás fiúk háziversenyébe beleszállt a betonos Donátka is (aki annak ellenére, hogy tevékeny részese volt csapatunk kivégzésében, nem fért be a forduló válogatottjába...). az élmezőny:
1. Scarperia (Vasas) 11 gól
2. László Donát (Beton) 7
3. Mesterházy (Vasas) 6
4. Dusay (Lotus), Geyer (Kecso), Csomós és Minga (Rohan lovasai) 4

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:45:33

a 4. helyezettek 5 gólosak, természetesen!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:49:39

@Bukott Rockzenész: örülök, hogy segíthetek. Az is szempont volt, hogy Vári az új edzéstervbe abszolút passzol és hogy eddig azok a játékosok, akik valamelyik lb-kupa csapattól jöttek, mindig remekül szerepeltek nálunk.

Hemi1975 2014.07.03. 11:26:41

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Idegen Bajnokok (VI) helyszín: Pumaketrec Kupaszabályokkal 2014-07-09 09:45

Mosolygó Rettenet 2014.07.03. 13:37:48

@gergo a kolyokkutya: Igazából már untam Donátka arcát, ezért maradt ki. Nyilván nem az én figyelmetlenségem miatt. :)
Na jó, lehet, hogy felülvizsgáljuk ezt a dolgot. :)

na73 2014.07.03. 17:02:29

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Nou Colosseum Kupaszabályokkal 2014-07-09 09:45

Mosolygó Rettenet 2014.07.05. 00:10:35

@gergo a kolyokkutya: A jogos észrevétel alapján az újragondolt forduló válogatottjában annyi változás történt, hogy Lsázló Donát kiszorította az egyik 9 pontos támadót, jelen esetbe Mézga Ákost. Bár sem ő, sem Gorbói András nem szerzett gólt ebben a fordulóban, Gorbói legalább végiggürcölte a 90 percet.
A módosított csapat:
A csapat:
Jóna János (Black Lotus, 7.5, 2) - Pietro Tamelli (Rohan lovasai, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 6), Bódi Krisztián (KecsoSE, 7.5, 1), Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 3) - Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 3), László Ferenc (Revenge, 10.5, 2), Kun Dezső (NLNS, 10.0, 1) - Gorbói András (Szopós Murénák, 9.0, 1), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 1), László Donát (Beton, 10.0, 4).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.05. 14:45:40

@Bukott Rockzenész: "Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nagyon rossz benyomást tett a többi játékosra. Emiatt a csapatszellem szintje esett."... kezdetnek nem túl jó, de már mozgosítottuk a kétcsöcsű thai pszichológuslányokat és hamarosan helyreáll a rend az öltözőben

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.05. 21:01:56

@f_miki: Én kérek elnézést, Karcsinak bizonyűra hiányzik az Alte Pitbull Arena semmihez sem hasonlítható atmoszférája, de remélem, a Czabán Samu téri feeling és az egyvágányú 65-ös villamos szelleme segít neki az akklimatizálódásban Palotán :)

Mosolygó Rettenet 2014.07.06. 14:34:35

@f_miki: Hmmm. Kétcsöcsű thai lányok? Ilyenről még nem is hallottam. :) Ez valami kuriózum arrafelé? Vagy ott a pszichológia szakra csak olyan lányokat vesznek fel, akik egy vagy három csöccsel születnek? ;)

Futó Lada 2014.07.07. 10:04:48

@panteraAtus: Természetesen elfogadva. Az edző közölte, hogy valamennyi olyan játékos rendelkezésre áll, akit még nem küldött el a múlt heti meccs után egy pár hetes relaxációs pihenésre a festői szibéria jól klimatizált csücskébe.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.09. 10:45:51

Legjobb csatáromat, Bojás Zoltán lerúgták, mint Neymart. Fekete Mátét a múlt héten végezték ki, lassan nem lesz, aki gólt rúgjon. A félidőben 2-2-re állunk Beton ellen, remélem, a betonvédelmen találunk még rést.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.09. 12:30:16

kész a helyosztók párosítása. ne felejtsétek, hogy az oda-vissza helyosztó meccseket ne kupa-, hanem normál meccsként kössétek le. ha mégis kupameccs lett, csak a 90 perc eredményét vesszük figyelembe.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.09. 15:13:09

@Bukott Rockzenész: szurkoltam nektek, és mikor a sérült helyére beállt kiss attila, egy pillanatra déja vu-m volt :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.09. 16:37:53

@Bastille: Köszönöm a sportszerű biztatást, annál is inkább, mert Attilánk emlékeim szerint mesterhármast ért el ellenetek pont egy elődöntőben. A mezőny legmagyarabb (egyetlen finnugor vendégmunkásunk van), legtöbb saját nevelésű játékost felvonultató csapata most ennyire volt képes.

Hemi1975 2014.07.10. 09:59:33

Most hívtad ki ezt a csapatot: Eger Boyz.

spinat 2014.07.10. 11:56:29

most látom csak, hogy nem én lettem a tökutolsó, hanem egy bizonyos "ellenfél nélkül". Kérem a táblázatban javítani.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.11. 01:59:50

@spinat: javítottam. sajnálom, hogy így alakult. páratlanul maradtunk menet közben és a sors úgy hozta, hogy neked nem jutott ellenfél a helyosztókon. remélem, nem megy el a kedved és majd a következő kupán megszerzed első pontjaidat is!

paradicsomsal 2014.07.11. 04:45:13

A Kecso meg tud hívni az arénámba? Valamiért nem engedi a hattrick, hogy kihívást küldjek...

Futó Lada 2014.07.11. 08:30:12

@paradicsomsal:.. semmi gond..meghívattam magam :)

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Vasas DH helyszín: Illovszky Rudolf Arena 2014-07-16 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.11. 11:39:18

@paradicsomsal: nem tudom, mi történt, én sem tudok kihívást küldeni rohan lovasainak. valami beállítási gond lesz, de nem találom sehol

paradicsomsal 2014.07.11. 11:43:54

@f_miki: vagy a hattrickkel van valami, bár akkor senki sem tudna küldeni... érthetetlen.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.12. 00:00:53

a gáz az, hogy rohan lovasai se tud kihívni engem. mi lehet a gond?

panteraAtus 2014.07.12. 19:17:04

@f_miki: Ment a kihivás a Budaiba végre. Nem tudom miért,de a privát ligádban rámyomtam a csapatodra és onnan engedett kihivni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.13. 00:49:00

@panteraAtus: köszönöm, kipipáltam!
a Kérdések fórumon ezt a választ kaptam:
"Nem állítottál el semmit, más is jelezte már, eltűnt ez az opció. De a klub oldalon még mindig él a kihívás 'gomb' (a levél melletti futballcipő)."

Hálószaggató_Góliát 2014.07.14. 09:56:21

@f_miki: Szopós Muránák kihívva az általad leírt módszerrel. Köszi!

Mosolygó Rettenet 2014.07.14. 23:31:31

Ranagolidák még nem fogadta el a kihívásomat, holnap estig várok vele, azután lekötök egy random barátságos meccset.

tocskybaby 2014.07.16. 16:27:10

azt hittem, hogy az én gyenge kezdőmnél nem lehet szarabbat kirakni, de Idegenben Bajnokoknak sikerült :D Viccet félretéve ahogy olvasom nem volt valami jó meccs :) Ahogy Lovrencsics Gergő mondaná: "Lényeg, hogy megszereztük a három pontot..."

Ranagol_5 2014.07.16. 19:54:18

@Mosolygó Rettenet: Neharagudj az elmaradt meccsért, nem tudtam belépni..

gergo a kolyokkutya 2014.07.17. 08:01:38

Aaaaaaa, osszecsereltem a kapust a balhatveddel! :):)
Orom az uromben, hogy latszik en vagyok a gore a csapatnal, mert nem mert senki ellene tenni a palyan. Meg gondolkodom azon, hogy jo magyar fonokkent le is hajszaritozzam-e oket, hogy miert nem mertek nekem ellentmondani. :D

Mosolygó Rettenet 2014.07.19. 20:25:48

@Ranagol_5: Semmi gond, a para csak az volt, hogy szerda hajnalban azt lestem, hogy mikor tudok végre belekerülni a kalapba. :) De végül lett barátságos meccsem.
Mostantól szombatra is lehet lekötni barátságos meccset, ha gondolod egy hét múlva pótolhatjuk a találkozót, ha nem játszol osztályozót.
Ha összejön felőlem ezzel is pótolhatjuk az elmaradt meccset, hogy a rangos 11. hely sorsa mégis csak a pályán dőljön el :)

A többiektől pedig elnézést a statisztikák elmaradása miatt, kicsit besűrűsödött a nyár, de legkésőbb az utolsó forduló után mindenképp lesz végeredmény és pótolom az elmaradt forduló csapatait is, szóval érdemes lesz még visszatérni erre a posztra.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.07.20. 12:06:22

Most hívtad ki ezt a csapatot: Pebo FC.

Ranagol_5 2014.07.21. 00:19:30

@Mosolygó Rettenet: Mindenképp pótoljuk akkor. :) Nekem is elég sűrű a nyár sajnos..

könyörtelen 2014.07.21. 07:41:23

Bastille LSE még nem érkezett kihívás

Hemi1975 2014.07.21. 09:48:28

Eger Boyz -->kihívást várom.

Hemi1975 2014.07.22. 11:04:54

@Hemi1975: Mivel az Eger Boyz lekötött másik meccset így nem várhatok tovább. Sajnálom, hogy nem lesz visszavágó. (2014-07-23 17:20 (15/55) Barátságos Fc Bokato - Eger Boyz)

Mosolygó Rettenet 2014.07.22. 16:28:56

@Ranagol_5: Viszont az eheti kihívást is el kellene fogadnod. :) Kb. este 10-ig várok, aztán lekötök egy random meccset.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 10:38:53

Bár a Labdabiztos Kupa utolsó helyosztói még zajlanak, közhírré tétetik, hogy a Revenge 2009 emblematikus játékosa, minden idők legjobb LB Kupa-középhátvédje, a forduló válogatottjának kirobbanthatatlan tagja, Csete Nimród pályafutásának csúcsán mindössze 150.000 eFt-ért eladó.

Utóda a csapatban a saját nevelésű Baráth Bendegúz lesz, aki már most, 23 évesen természetfeletti védekezésű.

Köszönjük a szép éveket, Nimród, sok sikert új csapatodban!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 10:41:57

A veterán finn kapus, Teemu Suutari is eladó. Személyében az utolsó légiós távozik tőlünk.

www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=230124032

Futó Lada 2014.07.23. 10:44:24

A Vasas elleni múlt heti gyalázatot (5-0) ezen a héten megpróbáljuk feledtetni. Akkor lélektelen , gyenge játékkal kaptunk 5 gólt, néhány játékosomra rá sem ismertem. Levontuk a konzekvenciákat, és pár játékos kikerült a csapatból. Most öröm látni, hogy még csak egy félidő telt el, de szívvel-lélekkel játszva kaptunk 4-et. Szerintem ha összehugyozzuk magunkat, akkor sem fogunk nyerni, minden bizonnyal az egyik arany-esélyes ellen játszunk. A szünetben még nem tudom mit mondok a fiúknak, de azt biztos nem, hogy "Csak így tovább"

gergo a kolyokkutya 2014.07.23. 11:27:37

Gratulalok a sokszoros gyoztes* Lotusnak, ez most ezusterem lesz.

Emellett megkerdeznem ezt az ot nullat, van-e ra ertelmes magyarazat vagy csak en nem latok valamit, amit kellene? :)

*most mar megsokszorosabb sokszoros gyoztes :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.07.23. 12:11:50

A kérdés a jobb csapatoknak szól, akik alapból 4-5 kört mennek a kupában, hogyan látjuk őket viszont az új 3 sorozatos kuparendszerben?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 12:33:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az új LB-kuparendszerről még nem hallottam, te mit tudsz róla?

tocskybaby 2014.07.24. 08:51:00

Gyaníthatóan nem lesz egy ideig a csapatom az LB kupán, hála a hattricknek, de köszi az eddigieket, remélem még összefutok páratokkal

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.24. 08:59:50

@gergo a kolyokkutya: Köszönöm a gratulációt. :) Nekem előző este 4-1-et tippelt az Organizer, az 5-0 valószínűleg túlzás. Maga a győzelem az szerintem nem, nagyjából egyenlő labdabirtoklás mellett (a félidők végén volt jobb a tiéd, félidő közben 47-49 százalékot vittünk a birtoklásból) a Te védelmed nem vagy alig volt jobb az én támadásomnál, a támadásod viszont csak az egyik oldalon közelítette meg a védelmemet. De még egyszer mondom: az 5-0 az azért erős túlzás.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A kérdés remek, egyelőre látni kellene a gyakorlatban az új HT-kuparendszert, de simán lehet, hogy egy-két csapatnak 10-12 hét is kell majd, mire "sikerül" kiesnie a HT-kuparendszerből.

tocskybaby 2014.07.24. 10:00:17

Semmi ilyesmi, csak valszeg a kisebb kupák miatt max a vége felé tudnék bekapcsolódni a küzdelmekbe, pláne, hogy visszacsúsztam a hatodik ligába

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 11:34:53

Sikerült végre neki fognom, hogy pótoljam az elmaradt statisztikákat.

Az elődöntők álomcsapata:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 3) - Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 4), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 7), Novák Győző (Black Lotus, 7.5, 2), Baranyai József (Palota, 7.5, 2) - Tibor József (Revenge, 8.0, 4), László Ferenc (Revenge, 8.5, 2), Bartus Pável (Ranagolidák, 8.5, 1). Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Mikhel Tali (Black Lotus, 9.5, 2), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 2).

A listán minden név elég ismerősen cseng, még az ebben a kiírásben leőször beválogatott Bartus Pável neve is, aki többször került már a forduló csapatának közelébe.
Majdnem sikerült összehozni az első teljesen magyar álomcsapatot, csupán Mikhel Tali lelkesedése borította fel ezt a törekvést, minden áron vissza akarta verekedni magát a legjobbak közé. Már két fordulóval a vége előtt eldőlt az, hogy Csete Nimród lesz a forduló csapatába legtöbbször bekerült játékos, eddig egyetlen héten sem hiányzott a legjobbak közül.

Hamarosan jönnek a helyosztók csapatai is és végül majd a fair play és sérülés statisztika.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:05:08

Az előző commentből lemaradt a forduló játékosa, itt győzött a lokálpatriotizmus: Komár Márton az első olyan nyertesünk, akinek a nevében semmilyen formában nem szerepel a László név.

A helyosztók első fordulójának válogatottja:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 4) - Baranyai József (Palota, 7.5, 3), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 8), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 1), Pák Bence (Bastille, 8.0, 2) - Teller Lajos (Black Lotus, 3), László Ferenc (Revenge, 8.5, 3), Kun Dezső (NLNS, 8.5, 2), Hudák Tamás (Palota, 8.5, 3) - László Donát (Beton, 9.5, 4), Lászlai Balázs (Pebo, 9.5, 3).

A holtversenyek miatt most először sikerült teljesen magyar csapatot összeállítani, a forduló játékosánál viszont visszatértünk a László-vonalra, Lászlai Balázs kétszer annyi gólt rúgott, mint vetélytársa, ezért megérdemelten söpörte be immár 3. trófeáját.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:51:33

Az elődöntők visszavágójára kicsit megfogyatkoztak a csapatok, 3 mérkőzés is elmaradt, pedig a kiváló minőségű pályák vízelvezető rendszere könnyedén elbánik a mostanában hetente lezúduló 1-2 mm esővel. Na jó, van ahol nem...

Na de a lényeg, az utolsó forduló válogatottja: Jóna János (Black Lotus, 8.0, 5) - Gonzalo Camasobras (Black Lotus, 7.5, 1), Beat Hass (Black Lotus, 8.0, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.0, 9), Baranyai József (Palota, 8.0, 4) - Cancio Ciller (Beton, 8.5, 2), Milan Milushev (Vasas, 8.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 8.5, 4), Teller Lajos (Black Lotus, 8.5, 4) - Mikhel Tali (Black Lotus, 10.0, 3), László Donát (Beton, 9.5, 6)

A forduló játékosa ebben a szezonban először és utoljára lett külföldi: Mikhel Tali személyében, ami azt is jelenti, hogy ezeket a díjakat egy kivételével mindig csatárok söpörték be.

Ha lesz energiám, még lehet, hogy a szezon álomcsapatát is összerakom.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:57:20

Black Lotus nem csak a sokadik kupagyőzelmét szerezte meg - a mihez ezúton is szívből gratulálok! - hanem holtversenyben a legsportszerűbb csapatként sikerült ezt elérnie, ami ne kis teljesítmény!
KecsoSE játékosai viszont a végén nagyon belehúztak a suttyósági versenyben, emlékeim szerint a meccsei nagy részén az ellenféltől legalább egy játékos mindig hordágyo hagyta el a pályát. Azt nem lehet mondani, hogy nem tesznek minden a győzelem (vagy akármi más?) érdekében! :)

FC Black Lotus - ( 3 / 9 ) 0.333
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 6 ) 0.333
Beton SE - ( 3 / 8 ) 0.375
Bastille LSE - ( 4 / 9 ) 0.444
Hemi 1975 FC - ( 4 / 8 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 4 / 8 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 5 / 9 ) 0.556
Ózdi Kohász - ( 4 / 7 ) 0.571
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 6 / 8 ) 0.750
Rohan lovasai Fc. - ( 7 / 9 ) 0.778
Tipográfia NyTE - ( 5 / 6 ) 0.833
B.K.D.L.S.E. - ( 8 / 9 ) 0.889
Idegen Bajnokok - ( 8 / 9 ) 0.889
Konyortelen FC - ( 8 / 9 ) 0.889
Palota FC - ( 8 / 9 ) 0.889
Revenge 2009 - ( 8 / 9 ) 0.889
Ranagolidák - ( 6 / 6 ) 1.000
Vasas DH - ( 9 / 9 ) 1.000
Bokka - ( 7 / 6 ) 1.167
Pebo FC - ( 10 / 8 ) 1.250
Eger Boyz - ( 9 / 7 ) 1.286
Szopós Murénák FC - ( 12 / 9 ) 1.333
KecsoSE - ( 20 / 9 ) 2.222

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 13:01:08

Black Lotus minden tekintetben dominált ebben a kiírásban, ugyanis sikerül a között a három csapat között maradnia, amelyek lehozták a kupasorozatot sérülés nélkül. Ahogy az már a sorozat elején látszott, Ranagolidák elsöprő fölénnyel nyertek ebben a kétes dicsőségű versengésben, de Bokka és Konyortelen orvosi stábja sem unatkozott az elmúlt hetekben:

Ranagolidák - ( 13 / 6 ) 2.167
Bokka - ( 9 / 6 ) 1.500
Konyortelen FC - ( 9 / 9 ) 1.000
Eger Boyz - ( 6 / 7 ) 0.857
Pebo FC - ( 6 / 8 ) 0.750
Idegen Bajnokok - ( 6 / 9 ) 0.667
Hemi 1975 FC - ( 5 / 8 ) 0.625
Ózdi Kohász - ( 4 / 7 ) 0.571
Revenge 2009 - ( 5 / 9 ) 0.556
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 3 / 6 ) 0.500
B.K.D.L.S.E. - ( 4 / 9 ) 0.444
Bastille LSE - ( 4 / 9 ) 0.444
NagyAti'73 FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Palota FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Rohan lovasai Fc. - ( 3 / 9 ) 0.333
Szopós Murénák FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Vasas DH - ( 3 / 9 ) 0.333
Beton SE - ( 2 / 8 ) 0.250
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 8 ) 0.250
KecsoSE - ( 1 / 9 ) 0.111
FC Black Lotus - ( 0 / 9 ) 0.000
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 0 / 8 ) 0.000
Tipográfia NyTE - ( 0 / 6 ) 0.000

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.24. 15:58:54

a 93 meccsen összesen 434 gólt értek el az lb-kupa csapatok. a legtöbbet, 41-et a Vasas DH érte el, Bastille 39 és Black Lotus 36 előtt. érdekesség, hogy mindhárman a D-csoportban játszottak.
a gólkirály, a 14 gólos Angelo Giorgio Scarperia és a 11 gólos ezüstérmes, Mesterházy Sándor is a Vasasból került ki, a harmadik helyen a Betonos László Donátka végzett 9 góllal.

Futó Lada 2014.07.24. 16:10:41

Remek sorozat volt, ezúton is gratulálok Lotus mesternek a sokadik győzelemhez, valamint a legsportszerűbb csapat címhez is. Szintén gratulálok a Vasasnak a gólrekordhoz, azt a sikert kicsit magaménak is érzem, mert majdnem egynegyedét én kaptam. :)
@Mosolygó Rettenet: Köszönöm a statisztikákat, ellenben visszautasítom, hogy "a végén belehúztunk a suttyósági versenyben" , mert szerintem végig egyenletesen voltunk suttyók ( talán csak egy meccs volt kivétel, a NLNS csapata ellen, de ennek okait még keressük). Ha jól emlékszem talán harmadik alkalommal lett az enyém a legprosztóbb csapat díj, ami szerintem remek visszaigazolása az utánpótlás-nevelésünknek. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.24. 16:41:46

szívből gratulálunk Black Lotusnak a 6. kupagyőzelemhez, amelyet a helyosztóig száz százalékos Beton ellen ért el, kettős győzelemmel. Aligha kétséges, hogy ki lesz az LB Kupasorozat Örökös Bajnoka! a bronzérmet Nincs Légiós érte el, alig 50%-os teljesítménnyel, mindössze 9 rúgott góllal!
Az Elnök Kupát ismét Hemi vihette haza, ez az első eset, hogy egy csapat meg tudta védeni ezt a méltán rangos trófeát!
elkészült az Örökranglista is: Black Lotus 7 ponttal ellépett a második helyezett Nincs Légióstól, Kecso megelőzte BDSRSTNT-t, mögöttük messze lemardva Revenge helyet cserélt Palotával. az eddigi 16 kupán összesen 66 csapat szerepelt.
remélem, az új kuparendszer mellett is tudjuk majd folytatni.... mi itt Rákospalotán készen állunk, várjuk a 17. kiírást!

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 20:49:53

@Futó Lada: Az utánpótlás nevelésed előtt le a kalappal, igazi harapós csapatod van :)
Az kupasorozat első felén azért volt még néhány kihívód, pl. NLNS. Ellenük szerintem az lehetett mindkét csapat fejében, hogy "húú, ezeket nem merjük lerúgni, mert mi járunk rosszabbul", ha jól emlékszem, lap és sérülés nélkül hoztátok le a meccset azok után, hogy a két csapat együttesen szanatóriumba küldte a Ranagolidák fél keretét. :)

paradicsomsal 2014.07.25. 10:04:41

Köszönöm a lehetőséget, eddigi legjobb szereplésünk a mostani. :) Várjuk a következő kiírást!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.25. 17:49:47

Holnapi barátságoson valaki esetleg játszana ellenünk?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.26. 08:34:17

Az LB Kupa legjobb védője, Csete Nimród átadólistára került, 10:33-kor jár le a licit. Vigyétek!
www91.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=316064093

tocskybaby 2014.08.01. 18:08:25

Valaki mondja már meg, hogy mi az, hogy rákeresek a leendő kupaellenfelemre és nem található a keresőben, valamint rákattintani se tudok? Így taktikázni sem tudok ellene...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.08.02. 11:02:23

@Szőke Mátyás: Összeverbuvált csapat, igaz? Mivel minden hatodosztályú csapat indulhat, hogy meglegyenek a párosítások, ilyen Tesco gazdaságos, a botoknál is gyengébb fantáziacsapatot kaptál ellenfélnek. B-sor, laza játék, ajándék meccsbevétel, mi kell még?

tocskybaby 2014.08.02. 20:20:21

@Bukott Rockzenész:
így már értem, remélem azért nem lesz blamázs :D

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.08.06. 10:03:44

@Mosolygó Rettenet: Nem akarok türelmetlen lenni, de a szezon álomcsapatát szívesen látnám már az "utószezonban".

Mosolygó Rettenet 2014.08.11. 00:00:52

@Bukott Rockzenész: Olyan vagy mint lányom: ha megígérek valamit, nem tudom elsumákolni, mindig behajtja rajtam. :D
A héten meglesz a szezon csapata.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.08.30. 16:08:22

Én már kiestem minden kupából, tőlem indulhat a következő kupa.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.11.15. 17:39:44

Most hívtad ki ezt a csapatot: II. Kerület Football Klub.
süti beállítások módosítása