HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

16. Labdabiztos Hattrick-kupa

2014.05.06. 19:38 Black Lotus

Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép. Lássuk, kik azok, akik felveszik a versenyt a serlegekért és kik azok, akik inkább az oldalvonal mellől kívánják buzdítani a résztvevőket!

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2014.05.18. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 22-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Beton SE együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

214 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr326128012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mosolygó Rettenet 2014.05.07. 11:48:59

Üdvözlet Mindenkinek az új szezonban!
Ózdi Kohász ismét nevezett, bár meglepő módon még állunk a kupában, minden bizonnyal az LB-Kupa indulásáig el fogunk vérezni.

A kupával kapcsolatos statisztikák gyűjtögetésébe megpróbálok újra belefolyni, dolgozok rajta, hogy automatizáljam a meccsek kiértékelését.

Futó Lada 2014.05.08. 10:15:16

A legutóbbi 2 kiirás között 14 helye javultunk...most 1-el is beérném. Mivel most a bajnokságban erősebb csoportba kerültem , így a reális cél a 9-16 hely valamelyike lesz...

gyogyviz3 2014.05.08. 12:06:19

Azt hiszem, most sem lesz még sokkal jobb a csapat, mint a 15. kiírásban, de az Elnök Kupáért küzdők között ott leszünk az első ötben :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.10. 10:33:54

Üdvözlet mindenkinek!

Részünkről megtörtént a jelentkezés, a sorsolás után majd tűzünk ki célt, addig is, ha valakinek nincs még szerdára lekötve meccse, az a csapat jöhet hozzánk, de megyünk mi is!!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2014.05.10. 17:57:48

Sajnos, csak a 15. LB kupáig bírtam, aztán az első fordulóban átadtam a csapatom SFEFE barátomnak. Nagy küzdelem volt az egész szezon a motivációmmal és azzal, hogy tudjak bármit kitalálni, amiért érdemes csapatot állítgatni, igazolgatni, sajnos eljött az új szezon, s elfogytak az indokok.

Talán egyszer a 25. kupa környékén visszatalálok, de nem hiszem. :(

Hemi1975 2014.05.10. 18:49:55

Neveztem csapatomat. Semmi cél nincs, max sok edzés.

@Bastille: Most hívtad ki ezt a csapatot: Bastille LSE.

Ranagol_5 2014.05.10. 22:36:39

Nevezve. Remélhetőleg idén elkerülnek minket a kínos afférok. Meg a sérülések is..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.05.11. 19:18:31

17.-ként neveztem én is.
Cél: hogy Bastille-al kerüljünk végre össze éles meccsen is.

gergo a kolyokkutya 2014.05.12. 08:37:42

Jo reggelt! Talalkozunk a sorsolason! :)

spinat 2014.05.12. 12:46:38

na én is beneveztem. Azt írtam kevesebb mint fél éve játszom, de elötte játszottam 1-2 évig, IV.ligáig jutottam, aztán volt vagy 2 év kihagyásom.

László Bencze 2014.05.13. 09:32:03

Eger Boyz ismét nevezett

Fallandraise 2014.05.13. 16:14:32

én is neveztem. szakmai stábom elég erős ( Pokorni Zoltán, Torgyán...) célunk hogy ne végezzünk hátrébb mint a 15. kupán.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.05.19. 06:40:27

27 csapat eddig, ha jól olvastam, a kupa mikor indul, május 28-án?

gergo a kolyokkutya 2014.05.20. 08:18:00

Tenyleg, jovo hetre kossek meg le mast? Mondjuk a friss kieso Mezokovesddel ideje lenne mar jatszani :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.20. 10:25:44

jövő héten már tudjuk kezdeni, ha minden sikerül, ma este meglesz a sorsolás is! 25-en vagyunk, 5x5-ös csoportok lesznek, 9 hétig tart majd a kupa, mindenki nyolc meccset játszik +1 szabadnap.
üdvözöljük spinatot, ő az egyetlen újonc, van néhány visszatérőnk is

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.05.20. 21:14:57

@f_miki: Kíváncsian várom a kígyó újabb alkotását...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.20. 21:40:01

Hölgyem és uraim, a kígyó felütötte a fejét és igét hirdetett.

A nevezések tüzetes átnézése után kiderült, hogy nem 25, hanem 24 nevező van - egyikünk a biztonság kedvéért kétszer is jelezte indulási szándékát. Ez alapján négy darab, egyenként hatos csoport került kialakításra, ahonnan az első és második helyezettek a felsőházba, a harmadikok és negyedikek a középmezőnybe, az ötödikek-hatodik az Elnök Kupáért zajló küzdelembe kvalifikálnak.

Ránézésre nehéz választani a kvartettek közül. Az A-ban randevúzhat egymással a legutóbbi két kiírás két győztese. A B-ben a negyedosztályba vágyó Rohani Lovasság és az ötödosztályba vágyó Revenge 2009 fojtogathatja egymást, az Ózdi Kohász aktív támogatásával. A C szextettben a legutóbbi kiírásban már oroszlánkörmöket villantó Palota és Kecso eshet egymásnak, a D-ben pedig a mezőny egyetlen harmadosztályú (Lotus) és egyetlen negyedosztályú (Bastille) csapatának testén keresztül vezet az út a 8 közé.

Jó mulatást és sikeres, sérülésmentes meccseket mindenkinek! Holnaptól lehet postázni a meghívókat.

Futó Lada 2014.05.20. 22:05:41

Éljen , éljen... a Palota csapata elleni meccset lassan betesszük a szezon-bérletbe , mert konzekvensen összefutunk velük, sajnos váltakozó sikerrel, mert ebben a kiirásban nem én következek nyerni... NagyAti és Hemi csapata ismerősnek tűnik a bajnokságból, Eger Boyz csapata ellen jöhet a regionális rangadó, míg a Könyörtelen FC-vel eddig ha minden igaz, csak ifiben mérkőztünk meg, így ott meg egy ősbemutató lesz.

Mosolygó Rettenet 2014.05.20. 22:59:47

@Black Lotus: Nincsenek könnyű csoportok az idei kiírásban, a B csoportban pedig igen csak fel kell kötnünk a gatyót a Revenge és a Rohaniak ellen, ha szeretnénk a 8 közé kerülni. Mivel egyelőre a kupa és a bajnokság minden energiánkat elemészti, ez elég távoli célnak tűnik.
Külön megtiszteltetés hogy végre a legendás, újjáéledt sóshartyáni csapat ellen is játszhatunk!

spinat 2014.05.21. 08:05:34

@f_miki: csak azért tértem vissza a hattrickbe, hogy indulhassak a LB kupán

gergo a kolyokkutya 2014.05.21. 08:28:55

ujje! Kezdodik! :)

Megtisztelo elso kiemeltnek lenni, de zakoban es sportszarban boven mutatkozhat a csapat, ha nem figyel oda.

Kulon zamatot ad egesznek az otodik fordulos Deszatnik Kupa, ami a csoport vegso sorrendjerol is dont. Hajra!

gyogyviz3 2014.05.21. 17:25:47

Jeleztem Rohan lovasainak, hogy a jövő héten csapatostul átbicegünk hozzájuk.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.21. 17:45:48

Meghívattuk magunkat az Illovszky Rudolf Arénába!

Ha a számításaink nem csalnak, akkor ezen a mérkőzésen dől el, hogy milyen célt tűzünk ki magunknak: ismét a 10-12. helyért küzdünk, vagy végre beküzdjük magunkat a döntőbe! A Vasas DH elleni hat meccsből csak kettőt tudtunk megnyerni, ráadásul az Illovszkyban mindig a lőcs rossz oldalán álltunk.

Rohadt jó meccs lesz, találkozunk Angyalföldön, ahol a Mercedes gyorsan száll, a villamos meg csak botorkál...

panteraAtus 2014.05.21. 18:23:21

@gyogyviz3: Kihivás elfogadva,várunk sok szeretettel. A hentesbárdot kérném otthon hagyni. Könyörtelen a nevéhez méltóan szétrugott 2 emberemet a héten, igy lehetőleg nem szeretnék több sérültet egyenlőre. :)

paradicsomsal 2014.05.22. 00:48:47

@Bastille: Ha már így meghívattátok magatokat, akkor nem állunk ellent, gyertek. Ne aggódjatok, gólokkal várunk! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.22. 09:16:27

örömmel látjuk újra a mezőnyben az Egri Fiúkat, egyben postáztuk a meghívót az első kupafordulóra, a Budaikettőbe.

Hemi1975 2014.05.22. 09:44:56

Ez jó lesz:
LB Kupa 2014-05-28 Hemi 1975 FC - NagyAti'73 FC
Bajnokság 2014-05-31 Hemi 1975 FC - NagyAti'73 FC
Bajnokság 2014-06-07 NagyAti'73 FC - Hemi 1975 FC

Na ez a nem semmi:)))

gyogyviz3 2014.05.22. 12:34:39

@panteraAtus: A múlt szezonban holtversenyben első lettem a Fairplay-versenyben. Az a védőm, aki a bajnokságban és az LB-sorozatban is kapott sárga lapokat, nem fog játszani.

@Black Lotus: Miért nincs kint az LB16 linkje a Labdabiztos blog főoldalán?

gyogyviz3 2014.05.22. 12:35:20

@panteraAtus: A múlt szezonban holtversenyben első lettem a Fairplay-versenyben. Az a védőm, aki a bajnokságban és az LB-sorozatban is kapott sárga lapokat, nem fog játszani.

@Black Lotus: Miért nincs kint az LB16 linkje a Labdabiztos blog főoldalán?

gyogyviz3 2014.05.22. 12:36:04

Bocs, hogy kétszer küldtem el. Lassú ez a nyomorult gép.

Fallandraise 2014.05.25. 18:22:41

@Black Lotus: elfogadtuk a kihívást. jubileumi 10. LB mérkőzésünkön reméljük nem kapunk egy 10-est bár a 2 csapat között elég nagy különbség van. (konkrétan a Lotus 1 játékosának annyi a TSI-je mint nálunk az egész keret) átlagéletkorban viszont nálunk az előny több mint 10 évvel fiatalabbak vagyunk így a jövő a miénk.

Futó Lada 2014.05.25. 22:49:05

"Elküldtük a kihívást az első fordulóra. Könyörtelenek leszünk....ja nem.. az az ellenfél lesz..akkor kemények..az meg a pálya...mittudomén már..ott leszünk na..az a lényeg. És ha mi egyszer valahol ott leszünk, akkor ott leszünk leszve, erre a szavamat adom" - jelentette ki Klapa mester, de ennél jobban nem fejtette ki álláspontját.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Konyortelen fc (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-05-28 09:45

gyogyviz3 2014.05.26. 13:04:03

@f_miki: Te sem tudod, miért nincs kinn az LB16 a Labdabiztos blog főoldalán?

Futó Lada 2014.05.26. 14:59:02

@gyogyviz3: .. megkésve bár, de feledve nem : a jobb fölső dobozba kitettem a linket a többi mellé/után... :)

tocskybaby 2014.05.26. 17:35:28

Tipográfia NyTE vasárnapig nem hívott ki ezért én tegnap megtettem helyette, de semmi reakció. Ha holnap 3-ig nem jelez vissza én lekötök másik meccset, mert kell az edzés :)

Ranagol_5 2014.05.27. 12:50:34

Mivel nem hívtak ki, így megtettem én ebben a pillanatban.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: Mészöly Kálmán sportlétesítmény

tocskybaby 2014.05.27. 15:45:45

Lekötöttem a meccsem helyett egy másikat holnapra, sajnálom, hogy így alakult. Az ajándék pontokat viszont nem szeretném magamnak, inkább a pályán dőljön el, így ha van rá mód lejátszanám az elmaradt meccset.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.27. 16:40:51

@Fallandraise: Davor Krivokapic tréner ma sajtótájékoztatót tartott, melyen (sajtótájékoztatón meglepőnek számító módon) több felvetésre is reflektált.
"Sajnos féltávnál úgy tűnik, hogy nehéz napokat élünk meg itt a harmadosztályban. De igyekszünk becsülettel, hátha a 6. hellyel nem lesz gond. Szerdán indul az LB kupa, melyen elsősorban a pocsék és gyenge formájú játékosoknak szavazunk bizalmat. Mivel ilyenből jelenleg majdnem egy csapatra való van most nálunk, így nem okozott sok nehézséget a kezdőcsapat kijelölése. A taktikai értekezletet még nem tudtam megtartani, mert két napomba tellett, mire az ellenfél kezdőbetűkből álló nevénél a helyes sorrendet memorizálni tudtam, de igyekszünk urai lenni a helyzetnek. Hazai pályán célunk a győzelem, akár egy 89. percben bepilinckázott találattal."

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.27. 21:52:08

@Szőke Mátyás: azóta tipográfia is lekötött egy másik meccset. ha sikerül összehozni, hogy privát meccset játszatok, akkor annak az eredménye kerül majd be a táblába.
szép gesztus!

Ranagol_5 2014.05.28. 00:03:18

Még 2órát várok, hogy elfogadják a kihívást, ha nem sikerül, akkor én sem kérném az ingyen pontot, ahogy az előttem szóló sem. Remélhetőleg később le tudjuk játszani.

Ranagol_5 2014.05.28. 05:26:11

Hát eddig tudtam várni. Sajnos nem sikerült lekötni a mérkőzést.

na73 2014.05.28. 13:13:47

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Konyortelen fc (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-06-04 09:45 (8/55)

Futó Lada 2014.05.28. 14:29:42

" Remek kis meccs volt.Jól kezdtünk a Könyörtelen FC ellen. Azt gondolom sikerült minden utat lezáratni a környéken, és amerről a buszt vártuk abba az irányba néhány tankcsapdát is telepítettünk. Ellenfelünk azonban jól alkalmazkodott a körülményekhez, és inkább gyalog jöttek a kultúrháztól. Így mindössze fél órát késtek, és ebben a fél órában 3 gólos előnyt szereztünk, de miután megérkeztek nehezebben jutottunk előre. A második félidőben még egyszer újra megpróbáltunk váltani, és x-nél a fiúk még rutinból lerúgták Csertőit, hátha az használ, de még ebből is rosszul jöttünk ki, mert aki beállt helyette, az rúgta a mindent eldöntő gólt. Azt hittük a bab is hús, de kiderült, hogy még a bab sem bab. Gratulálunk az ellenfelünknek, és gyors gyógyulást Csertőinek. "

Ranagol_5 2014.05.28. 15:48:56

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Pebo FC (V) helyszín: hazai pályán 2014-06-04 09:45

könyörtelen 2014.05.28. 19:13:57

@Futó Lada: Köszi a gratulációt ,valóban jó kis mérkőzés volt , igaz átaludtuk az első félidőt , de lényeg ,hogy megvan a három pont . Csertői 3 hétre dőlt ki :)

könyörtelen 2014.05.28. 19:39:00

@na73: Kihívás elfogadva . Hentesbárd remélem nem lesz használva . :)

na73 2014.05.28. 20:48:54

@könyörtelen:
Abban Lada kollégának van nagy-nagy tapasztalata... :-)

tocskybaby 2014.05.28. 21:05:33

@f_miki: a privát meccsekhez kell egy kredit, nem?
Én most nullán állok jelenleg...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.28. 21:51:57

@Szőke Mátyás: ahhoz is kell kredit, hogy elfogadd, ha valaki alkalmi meccsre hív? mert ha nem, az a megoldás, hogy tipográfia hív ki téged a saját kreditjéből, ha van neki ilyen

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.28. 21:54:33

@Szőke Mátyás: @Ranagol_5: amíg nem jön össze, hogy lejátszátok a meccset, addig 3-0-al tietek a mérkőzés, ha majd lesz pályán is eredmény, akkor átjavítom

Ranagol_5 2014.05.29. 17:56:08

@f_miki: Rendben, de ha valami kérdéses lesz a továbbjutás szempontjából, akkor majd valami alternatív megoldást kell találni. Pályán mutatott teljesítmény alapján szeretnék eredményt elérni, nem asztalnál, mint a mezőkövesd. :))

panteraAtus 2014.05.29. 18:45:13

Idegen Bajnokok csapatának ment a kihivás! Várjuk szeretettel egy sérülésmentes derbire.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.30. 00:04:50

Hemit szeretettel várjuk Palotára.

Hemi1975 2014.05.30. 09:57:53

@f_miki: Köszönöm nagy megtiszteltetés számunkra a lehetőség. Az idősebb játékosaim közül többen beteget jelentetek, így küldöttségünk szinte ifistákból fog állni. Mondjuk az eredmény szempontjából ez teljesen mindegy is:)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.05.31. 12:37:46

@Hemi1975: akkor a kikészített járókereteket elpakoljuk és friss habos kakaóval várjuk majd ellenfelünket :)

tocskybaby 2014.05.31. 18:21:56

Játékosaim már alig várják a Bastille elleni meccset. Jó eséllyel soha nem fognak még egyszer ilyen szintű csapattal játszani :D:D

Mindenesetre jó lenne valami szorosabbat játszani mert a bajnokságban nem termett eddig sok babér. Jövőre újra irány a 6.osztály, onnan saját nevelésű játékosokkal valami hasonló lesz a koncepció, mint a Bastille-féle.

Mosolygó Rettenet 2014.06.01. 21:50:36

Szopós Murénáknak küldtem egy meghívatást az arénájukba, biztos, ami biztos...

gergo a kolyokkutya 2014.06.02. 08:40:29

BDSRSTNT FC-re varok hogy elfogadja a kihivast. Ma este lekotok egy masik meccset hameg mindig fuggoben lesz.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.06.02. 16:00:44

Jódaqua Sóshartyán HSE már jó régóta kihívva.

gergo a kolyokkutya 2014.06.02. 20:13:53

lekotottem egy meccset a Makadi Koalakkal.

Fallandraise 2014.06.03. 15:50:36

@Black Lotus: csakhogy legközelebb könnyebb legyen a betűk sorrendje feloldom a rövidítést: Budenz út és Környéke Diák és Lakóterületi Sport Egyesület. Köszönjük hogy a jubileumi 10. mérkőzésünkön csak egy laza 5-öst kaptunk (biztos túl sok volt az ünneplés hiszen Horváth Gergő és Galácz Csaba is ünnepelt Gergő azt hogy minden LB/10/ meccsen ott volt Csaba szintén és ő még 50. pályára lépésének is örülhetett)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.03. 21:14:31

@Mosolygó Rettenet: hogy állsz a meccskiértékelések automatizálásával? én most egy füredi kétcsillagos hotel wifi-szolgáltatásával küzdök még pár hétig, de ha neked nincs időd, megpóbálom...

Ranagol_5 2014.06.04. 13:07:24

Lassan külön orvosi stábot kell fizetnem az LB kupákra. A 14.-ben 6 sérülést szedtem össze a kupában, most egy meccsen 3-at..

Fallandraise 2014.06.04. 16:11:28

nehéziparból még fejlődnünk kell. előző kiírásban az Ózdi kohászok most a Vasas csapott egy hetest. :(
reméljük ez a mélypont. jövőhéten megyünk a Bastilleba remélem ott nincs valami titkos bánya vagy kohó.

na73 2014.06.04. 16:37:01

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Palota FC (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-06-11 09:45 (9/55)

könyörtelen 2014.06.04. 21:37:08

Eger Boyz meghíva várunk a könyörtelen katlanba . :)

Hemi1975 2014.06.05. 14:08:35

Most hívtad ki ezt a csapatot: KecsoSE.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.06.05. 17:34:41

@Szőke Mátyás: Köszönjük a vendéglátást! A szépítő gólnál kicsit Guliga mester alatt megingott a pad, ennek hatására kapta össze magát a csapatunk! A végeredményt kicsit túlzónak érezzük, főleg az ellenfelünk menedzserének hízelgő szavai után! Csak támogatni tudjuk azt a fajta koncepciót, amit terveznek bevezetni a II. Kerületben, így olyan klasszikus klubikonok is születhetnek, mint Szekeres Zidán, aki az első LB-k egyikén 1-0-s vezetésnél lefejelte egy piros lapért az egyik Lotus-játékost, aztán kaptunk egy hatost. Szekeres mentségére szóljon, hogy szereti a grízes tésztát. Apropó, jövő héten figyeljetek Teller Lalára.

@Fallandraise: Titkos bánya nincsen, mi alkoholban és ledér nőkben utazunk, de kéretik ugyanúgy vigyázni, mert a stadion melletti Katzenjammer Fogadóból egyenesen még nem jött ki senki...

Futó Lada 2014.06.05. 21:52:22

@Hemi1975: .. megyünk..naná..megpróbálunk végre úgy játszani, hogy senki ne sérüljön le 2-3 hétre...nem biztos hogy sikerülni fog, de megpróbáljuk... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.06.08. 12:55:01

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: hazai pályán

spinat 2014.06.08. 19:03:17

pebo eddig nem hívott ki, ezért én megtettem.

spinat 2014.06.09. 15:33:51

meddig kell várnom, ha Pebo nem fogadta el a kihívást. Mondjuk neki kellett volna kihívnia, de akkor is...

tocskybaby 2014.06.09. 20:18:58

@Bastille: Köszi a tapasztalatot, most a Black Lotus elleni meccs keményebb lesz, de igyekszünk kevésbé beszarva pályára lépni, Teller Lala me le lesz rúgva :D

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.06.10. 16:37:33

Brunosalazarnak hétvégén küldtem kihívást, de egy hete nem lépett be a HT-be.

Mosolygó Rettenet 2014.06.10. 17:38:34

@f_miki: Küzdöttem egy jót a foxtrick által exportálható ht-ml meccsadatokkal, de sajnos nincs benne minden, amire szükség lenne, ezért amradtam a manuális feldolgozásnál. A rendelkezésemre áló szűkös eszköztár sajnos nem volt elegendő a feladathoz.

De az első két forduló statisztikája elkészült, íme:

Az első forduló álomcsapata:
Lóránt Roland (Idegen Bajnokok, 6.5) - Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5), Csete Nimród (Revenge, 7.5), Koltai Miklós (Bastille (8.0) - Tibor József (Revenge, 7.5), Bakody Amádé (Revenge, 8.5), László Ferenc (Revenge, 8.5), Hudák Tamás (Palota, 9.0), Tulio Heraud (Black Lotus, 7.5) - László Donát (Beton, 9.5), Tőkei József (Pebo, 9.5)
A nyitó fordulóban Revenge dominálta a forduló csapatát, 5 játékosa is bekerült. A forduló játékosa László Donát lett, mivel eggyel több gólt szerzett, mint riválisa.

A második forduló csapata jelentősen eltért az elsőhöz képest, csak 3 játékos tudta megtartani a tagságát:
Daver Karik (NagyAti, 7.5, 1) - Csejdi Gábor (NLNS, 8.0, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.0. 2), Novák Győző (Black Lotus, 7.0. 1), Mario Fossanova (Pebo, 7.5. 1) - Graziano Cuccillato (Pebo, 7.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0. 2), Üveges Balázs (NagyAti, 9.0, 1), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 8.5. 1) - Tőkei József (Pebo, 10.0, 2), Lászlai Balázs (Pebo, 10.0, 1)
Ez a forduló egyértelműen Pebo-é volt, 4 játékosa is bekerült az álomcsapatba, a forduló játékosa díajt pedig a két Pebo-csatár közül Lászlai Balzás kapja a Ranagolidák ellen elkövetett mesterhármasáért.

Mosolygó Rettenet 2014.06.10. 17:41:04

Góllövő lista:

Név Csapat Gól
Angelo Giorgio Scarperia ( Vasas ) 7
Verebes József ( Palota ) 4
Alejandro Alvarez ( Beton ) 3
Marco Aurelio Dusay ( Lotus ) 3
Lászlai Balázs ( Pebo ) 3
Per Larsson ( Rohan ) 3
Prisztavok Attila ( Bajnokok ) 2
Yarden Dangoor ( Beton ) 2
Geyer Alex ( Kecso ) 2
Kucsera Márk ( Kecso ) 2
Mezei Dominik ( Kecso ) 2
Szőke Ádám ( Konyortelen ) 2
Patroklos Italianos ( Lotus ) 2
Stadler Erik ( Lotus ) 2
Roman Dziurawiec ( NagyAti ) 2
Visnyár Renátó ( Ranagolidák ) 2
Fekete Máté ( Revenge ) 2
Kácsor Richárd ( Rohan ) 2
Tomasz Minga ( Rohan ) 2
Maczkó Zoltán ( Szopós Murénák ) 2
Mesterházy Sándor ( Vasas ) 2

Mosolygó Rettenet 2014.06.10. 17:49:16

A fair play tabellán most már a lejátszott meccsek számát is figyelembe vettem, azaz a pontszámot (sárga = 1 pont, piros = 3 pont) osztottam a lejátszott meccsek számával. Nagyon még nem fajultak el a dolgok, nincsenek kirívóan durva csapatok.

Beton SE - 0
FC Black Lotus - 0
Hemi 1975 FC - 0
Jódaqua Sóshartyán HSE - 0
Revenge 2009 - 0
Rohan lovasai Fc. - 0
B.K.D.L.S.E. - 0.5
Bastille LSE - 0.5
Idegen Bajnokok - 0.5
Konyortelen FC - 0.5
Ózdi Kohász - 0.5
Palota FC - 0.5
Bokka - 1
II. Kerület Football Klub - 1
NagyAti'73 FC - 1
Pebo FC - 1
Ranagolidák - 1
Tipográfia NyTE - 1
Eger Boyz - 2
KecsoSE - 2
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - 2
Szopós Murénák FC - 2
Vasas DH - 2

A sérülés listán pedig a sérülés súlyosságát adtam össze, azaz, hogy hány hétre sérült le a játékos. Az adatok nem biztos, hogy pontosak, mivel a játékosok jelenlegi állapotából számoltam vissza úgy, hogy aki az első fordulóban sérült le annak 2 hetet vontam le az aktuális állapotából, aki az előző héten, annak egyet, és itt is osztottam a kapott értéke a meccsek számával. Gyakorlatilag azt láthatjuk, hogy átlag meccsenként hány heti sérülést szedett be az adott csapat. Ranagolidák ebben a tekintetben már most legyőzhetetlennek tűnik.

Ranagolidák - 8
Hemi 1975 FC - 2.5
Konyortelen FC - 2
Ózdi Kohász - 2
Eger Boyz - 1
Idegen Bajnokok - 0.5
Jódaqua Sóshartyán HSE - 0.5

spinat 2014.06.11. 10:31:10

Hentesek és Mészárosok! 5 percen belül két sérülés. Itt is lefújják a meccset, ha 9 mezönyjátékosnál kevesebb van a pályán?

Hemi1975 2014.06.11. 11:13:04

@Mosolygó Rettenet: Köszönjük, hogy megcsináltad a fair play tabellát és sérülés listát!

Mosolygó Rettenet 2014.06.11. 11:23:33

@spinat: Ráadásul úgy látom, mindkettő csak sárga lapot ér. Ha a kezdő csapatodban nincs legalább hét játékos, akkor nem kezdődik el a meccs. Azt azonban nem tudom, hogy ha hét alá csökken a létszám, akkor lefújja-e a bíró. Egyelőre úgy tűnik bírod még cserével...
Na ezért ódzkodok attól, hogy a legjobb játékosaimat játszassam barátságos meccsen. Pedig a segédedző és az orvos összességében 15%-kal csökkenti az esélyemet a sérülésre. Erre összeszedtem két meccs alatt 4 heti sérülést...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.11. 12:35:04

@Mosolygó Rettenet: a góllövőket én is írom, ahogy eddig, a google docs Gólstat fülecskéjével lehet megnyitni. a többi statisztikát is nagyon köszönjük!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.11. 13:14:35

az A csoport 5 csapatos lett, Bruno Salazar kérte, hogy töröljük a csapatot, nem tud résztvenni a Kupa küzdelmein, így az Örökranglista 3. helyezettje, eddig 14 Kupa résztvevője, egyszeres kupagyőztes nélkül folytatjuk...

spinat 2014.06.11. 13:42:07

pedig lett volna tuti 3 pontom

tocskybaby 2014.06.11. 14:33:18

Sajnos kevesek voltunk Teller Laláék ellen, majd pár év múlva visszavágunk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.06.11. 22:17:02

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm én is a részletes statisztikákat, ehhez az adatbányászathoz most se erőm, se időm nincsen.

Külön örülök, hogy a fiaim ilyen szép számban szerepeltek az eddigi fordulók álomcsapataiban, remélem, ez a trend folytatódik. Most már csak a góllövőlistán kéne előbbre lépni, bár ha a cserehátvédek egy-egy góljaival lépegetünk előre, annak is örülni fogok.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.11. 23:26:24

A góllövőlistán 10 góllal meglépett Angelo Giorgio Scarperia, a Talján Vasmunkás, mögötte messze lemaradva a négy négygólos, Marco Aurelio Dusay (Lotus), Verebes József (Palota), Lászlai Balázs (Pebo) és Mesterházy Sándor (Vasas).

paradicsomsal 2014.06.11. 23:36:05

@f_miki: Angelo ma egy négyest vágott, ha az előző forduló végén hét góllal állt az élen, akkor most tizenegynél jár. :) Ha jól számolom. :)

gyogyviz3 2014.06.12. 13:11:09

A Szopós Murénák klubházának levélszekrényébe a postás még tegnap bedobta a kihívást.
A jelek szerint még nem olvasták el.

gyogyviz3 2014.06.12. 13:15:10

A két legaktívabb kártyagyűjtögetőnket, Geleselt és Törököt kivettem a kezdőcsapatból. A Fair Play díjat ezúttal nem holtversenyben szeretném megkapni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.12. 19:19:57

@paradicsomsal: Andzseló kettőt rúgott az első fordulóban, négyet a másodikban, négyet a harmadikban - az összesen tíz. Mosolygó Rettenet a bemelegítésnél szerzett gólt is beszámította neki :)

Mosolygó Rettenet 2014.06.12. 20:34:19

@f_miki: Valóban én a Telesport összefoglalóban néztem meg a meccset, és ott mutatták a bemelegítés alatt lőtt félpályás ollózós gólját is. :) f_miki statisztikája a hivatalos! :)
A többi stat készítése folyamatban van, csak a nigériai adatfeldolgozó vendégmunkások kicsit lassan dolgoznak...

paradicsomsal 2014.06.12. 23:13:41

Köszönöm, én nem szoktam számolni, Ándzsélo pedig még szerényebb, ő ennyire sem emlékezett. :)

Mosolygó Rettenet 2014.06.13. 14:55:30

Az eheti álomcsapat:

Daver Karik (NagyAti, 8.0, 2) - Baranyai József (Palota, 7.0, ,1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 3), Tibor József (Revenge, 7.0, 2) - Teller Lajos (Black Lotus, 7.0, 1), Oláh Tibor (NagyAti, 9.0, 1), Vincenzo Simone (Rohan lovasai, 9.0, 1), Varga Bence (Kecso, 9.0, 1) - Nyírfalusi Lajos (Beton, 9.5, 1), Lászlai Balázs (Pebo, 9.5, 2), Mézga Ákos (Bastille, 8.5, 1)

A középpályán hemzsegtek a jó teljesítmények, négy 9-es osztályzat is született, végül tartottam magam a Hattrick korlátaihoz, azaz csak három középpályás került a csapatba, Rohan egyik légiósa szomorkodhat emiatt. Ebben a fordulóban igencsak sokszínűre sikeredett az összeállítás, kettőnél több játékos egyetlen csapatból sem érkezett, kettőt delegált NagyAti és Revenge.
A forduló játékosa díjat ismét Lászlai Balázs kapta, mivel pont egy góllal lőtt többet, mint riválisa.
A három forduló alapján már csak a kőkemény Revenge-védő, Csete Nimród az egyetlen, aki minden fordulóban bekerült a keretbe.

Mosolygó Rettenet 2014.06.13. 15:27:27

A fair play tabellán már csak három makulátlan csapat van. Zárójelben az összpontszám és a lejátszott meccs, végül pedig az átlagolt pontszám.

FC Black Lotus - ( 0 / 3 ) 0.000
Hemi 1975 FC - ( 0 / 3 ) 0.000
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 0 / 3 ) 0.000
Rohan lovasai Fc. - ( 1 / 3 ) 0.333
Beton SE - ( 1 / 2 ) 0.500
Ranagolidák - ( 1 / 2 ) 0.500
Tipográfia NyTE - ( 1 / 2 ) 0.500
Bastille LSE - ( 2 / 3 ) 0.667
Idegen Bajnokok - ( 2 / 3 ) 0.667
Konyortelen FC - ( 2 / 3 ) 0.667
Ózdi Kohász - ( 2 / 3 ) 0.667
Revenge 2009 - ( 2 / 3 ) 0.667
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 2 ) 1.000
NagyAti'73 FC - ( 3 / 3 ) 1.000
KecsoSE - ( 4 / 3 ) 1.333
Pebo FC - ( 4 / 3 ) 1.333
B.K.D.L.S.E. - ( 5 / 3 ) 1.667
Bokka - ( 5 / 3 ) 1.667
Eger Boyz - ( 5 / 3 ) 1.667
Palota FC - ( 5 / 3 ) 1.667
Szopós Murénák FC - ( 5 / 3 ) 1.667
Vasas DH - ( 5 / 3 ) 1.667
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 4 / 2 ) 2.000

A sérülés táblázatra pedig egyre több csapat iratkozik fel:

Ranagolidák - ( 8 / 2 ) 4.000
Hemi 1975 FC - ( 5 / 3 ) 1.667
Konyortelen FC - ( 4 / 3 ) 1.333
Ózdi Kohász - ( 4 / 3 ) 1.333
Bokka - ( 3 / 3 ) 1.000
Bastille LSE - ( 2 / 3 ) 0.667
Eger Boyz - ( 2 / 3 ) 0.667
II. Kerület Football Klub - ( 1 / 2 ) 0.500
Idegen Bajnokok - ( 1 / 3 ) 0.333
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 1 / 3 ) 0.333

na73 2014.06.16. 10:31:21

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Eger Boyz (VI) helyszín: Dobó István Katlan Kupaszabályokkal 2014-06-18 09:45 (10/55)

Ranagol_5 2014.06.17. 23:14:03

@Mosolygó Rettenet: +1 a mai napon.. Milyen favágó csoportba kerültem én?!

Fallandraise 2014.06.18. 14:04:50

a hét top 3 legjobb mérkőzése:
3. Németország-Portugália 4-0 (ebből is látszik hogy objektív a lista mert utálom a káposztazabálókat)
2. Spanyolország-Hollandia 1-5
1. B.K.D.L.S.E.-II. Kerület 3-2

sikerült nyerni a kerületi rangadón ahol a kerület 3 legjobb csapatából (nyilván a Pénzügyőr a harmadik) 2 pályára lépett. rettentő boldogak vagyunk első alapszakasos LB kupás győzelmünk egy rendkívül izgalmas és fordulatos és persze színvonalas mérkőzésen született.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.18. 17:43:34

Színes edző indulatosan számolt be arról, hogy eltiltást fontolgat Nagy Áron ügyében, mert nem tartotta be pontosan az utasításokat, amely szerint védőt vagy középpályást kellett volna agyonrúgnia, ehelyett Kucserát választotta és a helyére érkező Marin két góljával nyert az ellenfél.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.18. 17:50:50

Színes edző indulatosan számolt be arról, hogy eltiltást fontolgat Nagy Áron ügyében, mert nem tartotta be pontosan az utasításokat, amely szerint védőt vagy középpályást kellett volna agyonrúgnia, ehelyett Kucserát választotta és a helyére érkező Marin két góljával nyert az ellenfél.

Mosolygó Rettenet 2014.06.19. 10:29:16

És akkor a statisztikák!
Látszik, hogy nagyon holtszezon van, legalább is a foci őshazájában, a Kárpát-medencében (oké-oké, valahol a sárgolyó másik felén bohóckodnak valami B-kategóriás mondvacsinált válogatottak... :-)), mert nagyon jószívűek a bírók: még a Nagy Áron-féle előre eltervezett orv-agyonrúgások ellenére sem sikerült egyetlen piros lapot sem kiosztaniuk a héten.
Viszont a sárga lapok repkedtek az összes csapat elvesztette mr a makulátlanságát.

Az aktuális Fair Play tabella:

FC Black Lotus - ( 1 / 4 ) 0.250
Hemi 1975 FC - ( 1 / 4 ) 0.250
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 1 / 4 ) 0.250
Beton SE - ( 1 / 3 ) 0.333
Bastille LSE - ( 2 / 4 ) 0.500
Konyortelen FC - ( 2 / 4 ) 0.500
Ózdi Kohász - ( 2 / 4 ) 0.500
Revenge 2009 - ( 2 / 4 ) 0.500
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 4 ) 0.500
Idegen Bajnokok - ( 3 / 4 ) 0.750
NagyAti'73 FC - ( 3 / 4 ) 0.750
II. Kerület Football Klub - ( 3 / 3 ) 1.000
KecsoSE - ( 4 / 4 ) 1.000
Ranagolidák - ( 3 / 3 ) 1.000
Tipográfia NyTE - ( 3 / 3 ) 1.000
B.K.D.L.S.E. - ( 5 / 4 ) 1.250
Vasas DH - ( 5 / 4 ) 1.250
Pebo FC - ( 4 / 3 ) 1.333
Bokka - ( 6 / 4 ) 1.500
Palota FC - ( 6 / 4 ) 1.500
Szopós Murénák FC - ( 6 / 4 ) 1.500
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 5 / 3 ) 1.667
Eger Boyz - ( 7 / 4 ) 1.750

Mosolygó Rettenet 2014.06.19. 10:38:55

A sérülés táblázatra pedig már a csapatok több, mint fele eliratkozott. Ranagol valóban jól halad ennek a nem túl kívánatos bajnoki címnek az elhódításáért, még mindig elég behozhatatlannak tűnik az "előnye". @Ranagol_5: Valóban elég favágó csoportod van, ha ránézel a Fair Play táblázatra, az eddigi ellenfeleid közül csak Beton SE van a lista első felében, azon az meccsen nem is sérült le egyetlen játékosod sem, de az utolsó csoportkörre is marad izgulni valód, mert NLNS csapata is "jól áll" e tekintetben.

A teljes maródi lista:

Ranagolidák - ( 9 / 3 ) 3
Hemi 1975 FC - ( 5 / 4 ) 1.25
Konyortelen FC - ( 4 / 4 ) 1
Ózdi Kohász - ( 4 / 4 ) 1
Bokka - ( 3 / 4 ) 0.75
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 3 ) 0.667
Bastille LSE - ( 2 / 4 ) 0.5
Eger Boyz - ( 2 / 4 ) 0.5
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 4 ) 0.5
Idegen Bajnokok - ( 1 / 4 ) 0.25
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 1 / 4 ) 0.25
KecsoSE - ( 1 / 4 ) 0.25
Revenge 2009 - ( 1 / 4 ) 0.25

... lesz majd forduló csapata is hamarosan.

Mosolygó Rettenet 2014.06.19. 13:58:07

Összeállt a forduló válogatottja is, klasszikus 4-4-2-es felállásban:

Daver Karik (NagyAti, 7.5, 3) - Kārlis Eglītis (Black Lotus, 8.0, 1), Csajbók Bertalan (Ózdi Kohász, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 4), Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 2) - Németh Kristóf (Szopós Murénák, 7.5, 1), Šimun Slamić (Rohan lovasai, 9.5, 1), Oláh Tibor (NagyAti, 9.5, 2), Tibor József (Revenge, 7.5, 3) - László Donát (Beton, 10.0, 2), Bojás Zoltán (Revenge, 9.0, 1).

Revenge ismét dominálja a csapatot 4 delegált játékosával és Csete Nimród még mindig kirobbanthatatlan a védelemből. A forduló játékosa díjnál most nem volt kérdés, László Donát versenytárs nélkül söpörte be második díját ebben a kiírásban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.19. 14:02:37

Nagy Áron ma délelőtt meglátogatta a kórházban Kucserát, egy doboz saját készítésű makaront és egy pink plüssmacit vitt neki, hogy kifejezze, mennyire sajnálja a történteket - egyszerűen nem bírta már idegekkel, hogy ellenfele akkor fűzi be, amikor akarja. A kezdetben feszült légkörű beszélgetés gyorsan baráti csevejjé vált, a látogatás végén megegyeztek abban, hogy a bajnokság végén együtt mennek majd nyaralni...

Fallandraise 2014.06.19. 18:55:10

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Tipográfia NyTE (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-06-25 09:45 (11/55)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.06.19. 19:56:42

Crna Gora (Montenegro)-ban van második csapatom, de nem hosszabbítom meg a támogatóimat, ezért átadólistára teszek most mindenkit.
Főleg a középpályásokat ajámlom azok figyelmébe, akit érdekel.

A csapat neve: Gyíkarcok, IV.16 liga(216933)

na73 2014.06.20. 09:12:08

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary KecsoSE (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-06-25 09:45 (11/55)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.06.25. 06:58:32

A Vasas ellen elbuktunk, most mindent bele kell adnunk a szerdai meccsen. Szombaton tartalékoltunk, hogy szerdára a legjobb csapatunk álljon ki.

Élet vagy halál, írta tele közhellyel a Labdaszerű Csöcsök klubújságunk a meccs előtti beharangozót, ahol Lajos Tibuszt kérdezték, aki az FC Black Lotus csapatát erősítette, mielőtt hozzánk igazolt volna.

Mit vársz a mérkőzéstől?
Pár évvel ezelőtt garantált Klesta csöcsöket, unicumot és huszonkét részeg embert, ma már másképp van ez. Klesta már nincs a kispadon, a lányai is öregednek, a csapat pedig ezt a meccset nagyon komolyan veszi. Nem értem körbeverésnél a szisztémát, de azt mondta a szertáros, ha nyerünk, van esély a továbbjutásra...

Kitől tartasz?
Harkály mindig képes meglepetést okozni, de egyértelműen Teller Lala az ász a csapatban, no meg a védelem, na az para...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.06.25. 11:25:50

Lucjan Klestához férkőzött egy független újságíró a díszpáholyban és megkérdezte tőle, hogy mit szól, hogy a 70. percben már három gólt kaptak és még helyzetük sem volt, mire az ex-edző így reagált:
"Megb*szhatod te is..."

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.25. 12:22:53

kész a középdöntő párosítása és a stadionbeosztás - a középdöntőt semleges pályán játszuk! lehet lekötni a meccseket

Futó Lada 2014.06.25. 16:47:59

Nosztalgiamérkőzés a javából, anno az I. kiírás 1. fordulójában többek közt ezzel a párosítással kezdődött a kupa. Akkor mondjuk elfelejtettünk elutazni a meccsre, ez most nem fordulhat elő. :)

Általad kihívott csapatok
Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod:
Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Kőbányai Victória Sporttelep Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45

tocskybaby 2014.06.25. 21:27:03

elnézést kérek a vasas dh-tól, tegnap még azt írta, hogy a mérkőzés utasítások be vannak állítva, vagy lehet, hogy csak a két hete tartó 12 órázások miatt látok másként, mindenesetre bocsika még egyszer, most már a többi meccsre jobban tudok majd fókuszálni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.06.25. 22:13:15

"a címvédő sem állíthat meg minket!" - jelentette ki Színes edző a sajtótájékoztatón, miközben az ápoló szelíden meghúzta a kényszerzubbony zsinórját és a kijárat felé tuszkolta őt.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Beton SE (V) helyszín: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45 (12/55)

na73 2014.06.26. 09:52:49

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Ranagolidák (V) helyszín: Alte Pitbull Arena Kupaszabályokkal 2014-07-02 09:45 (12/55)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.06.27. 21:24:12

@Futó Lada: De rég volt.

Kicsit beletúrtam a HT-n az archívumba, az első LB-meccsemet - ami nem maradt el - Somogyországgal játszottam, akkor még Agytröszt FC néven, viszont az akkori csapatból 6-7 ember még mindig játszik a csapatban.

Más, a PPM-en tegnap elindult a kosárlabda menedzser is, úgyhogy ha gondoljátok:
www.powerplaymanager.com/r93384

könyörtelen 2014.06.30. 07:27:42

Pebo FC - től még nem érkezett kihívás !!!!!!

Hálószaggató_Góliát 2014.06.30. 08:29:19

@könyörtelen: Szia, elnézést a késésért, most küldtem a kihívást.

könyörtelen 2014.06.30. 21:22:23

Semmi baj kihívás elfogadva

Mosolygó Rettenet 2014.07.01. 11:51:16

A statisztikákat egy kicsit megkésve sikerült összeraknom, de még a középdöntők előtt: :)

A Fari Play tabella és a sérülés tabella változásait jelentősen befolyásolta a NagyAti - Kecso meccsen történt mészérlás, Kecso SE rögtön a Fair Play tabella utolsó helyére ugrott a frissen szerzett egy piros és három sárga lappal. A két éllovas teljesítménye viszont figyelemre méltó: 5 meccsen összesen 1 db sárga lap.

FC Black Lotus - ( 1 / 5 ) 0.200
Hemi 1975 FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Bastille LSE - ( 2 / 5 ) 0.400
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 5 ) 0.400
Ózdi Kohász - ( 2 / 5 ) 0.400
Revenge 2009 - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 5 ) 0.400
Beton SE - ( 2 / 4 ) 0.500
Konyortelen FC - ( 3 / 5 ) 0.600
NagyAti'73 FC - ( 3 / 5 ) 0.600
II. Kerület Football Klub - ( 3 / 4 ) 0.750
Idegen Bajnokok - ( 4 / 5 ) 0.800
Tipográfia NyTE - ( 4 / 4 ) 1.000
B.K.D.L.S.E. - ( 6 / 5 ) 1.200
Palota FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Szopós Murénák FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Vasas DH - ( 6 / 5 ) 1.200
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 5 / 4 ) 1.250
Pebo FC - ( 5 / 4 ) 1.250
Ranagolidák - ( 5 / 4 ) 1.250
Bokka - ( 6 / 4 ) 1.500
Eger Boyz - ( 8 / 5 ) 1.600
KecsoSE - ( 10 / 5 ) 2.000

A sérülés tabella is jelentősen bővült, most már csak öt csapat úszta meg ezt a kiírást sérülés nélkül (BKDLSE, Black Lotus, NLNS, Tipográfia, Vasas). Sajnos Ranagolidáknak sikerült előrevetítenem a soron következő sérülést, valami nagyon nincs rendben az orvosi stábbal ott Milanelloban! Ja nem, Tatabányán!

Ranagolidák - ( 12 / 4 ) 3.000
Eger Boyz - ( 5 / 5 ) 1.000
Hemi 1975 FC - ( 5 / 5 ) 1.000
Konyortelen FC - ( 4 / 5 ) 0.800
Ózdi Kohász - ( 4 / 5 ) 0.800
Bokka - ( 3 / 4 ) 0.750
Bastille LSE - ( 3 / 5 ) 0.600
Beton SE - ( 2 / 4 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 4 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 5 ) 0.400
Pebo FC - ( 1 / 4 ) 0.250
Idegen Bajnokok - ( 1 / 5 ) 0.200
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 1 / 5 ) 0.200
KecsoSE - ( 1 / 5 ) 0.200
Palota FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Revenge 2009 - ( 1 / 5 ) 0.200
Szopós Murénák FC - ( 1 / 5 ) 0.200

Mosolygó Rettenet 2014.07.01. 12:06:45

A forduló csapata most főleg a Beton-Lotus-Revenge-Bastille négyesre épül, Csete Nimród pedig miközben a brazil válogatott védőinek ad leckét a pengés megoldások alkalmazásából, kötelességének érzi, hogy hétről-hétre 180%-os teljesítményt nyújtson az LB-kupában is:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 1) - Csajbók Bertalan (Ózdi Kohász, 7.5, 2), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 5), Pák Bence (Bastille, 8.0, 1) - Udvarias Zsolt (Bastille, 8.0, 1), Šimun Slamić (Rohan lovasai, 9.5, 2), Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 2), Cancio Ciller (Beton, 8.0, 1) - László Donát (Beton, 10.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 10.0, 2), Mihkel Tali (Black Lotus, 9.5, 1).

Az biztos volt, hogy a forduló játékosa ismét egy csatár lesz, minthogy az is, hogy a Beton SE-t fogja képviselni, a két nagyszerű teljesítmény közül a több lőtt gól döntött László Donát javára, aki ezzel már a harmadik ilyen címét söpri be. Rajta kívül eddig csak a Pebo-s Lászlai Balázs tudott a forduló játékosa lenni, kétszer.

spinat 2014.07.02. 12:01:26

bakker, 5 hét sérülés!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.02. 12:27:55

Nekem a két legjobb csatárom egyike fáradt el három hétre :(

A legjobb négy között vagyunk, viszont a csőd réme fenyegeti a Revenge 2009 csapatát, ezért kénytelen vagyok megválni kiváló multiskilles és speces szélsőmtől, Vári Károlytól. Akit érdekel, potom 110.000 eFt-os induló áron itt tud rá licitálni: www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=365568803

Szóval aki a helyosztón látni szeretne bennünket és szüksége van egy szélsőként vagy némi edzéssel belső középpályásként bevethető, jól fejelő játékosra, az ne habozzon licitálni!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.02. 22:13:26

kész az elődöntő párosítása, stadionbeosztással - eközben kihívtuk Vasast az Ózd új debreceni stadionjába, a Csernai Tibor Arénába.

Mosolygó Rettenet 2014.07.02. 23:35:02

Ebben a fordulóban meglepően sportszerűek voltak a csapatok, piros lap egyetlen mérkőzésen sem villant, azonban, látszik, hogy kezd a végéhez közeledni az idény, egyre több a kimerültségből, túlhajszoltságból adódó sérülés. Hiába na, a kétfrontos helytállás minden csapatot megvisel. Illetve valószínűleg a sporikkal is érdemes lenne elbeszélgetni, hogy ha már lehet ivó szünetet tartani a meccseken a nagy hőségre való tekintettel, akkor azt alkalmazzák is, és a felesek mellé rendeljenek a pálya mellé kísérőnek sört is, mert ugye fontos a nagy mennyiségű folyadékbevitel ebben a melegben!

Na de a tabellák:

Fair Play - A két elég vehemens csapat, Kecso és NLNS rangadóján meglepően sportszerű labdakergetést láthatott a nagyérdemű.

Hemi 1975 FC - ( 1 / 6 ) 0.167
Bastille LSE - ( 2 / 6 ) 0.333
FC Black Lotus - ( 2 / 6 ) 0.333
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 6 ) 0.333
Revenge 2009 - ( 2 / 6 ) 0.333
Beton SE - ( 2 / 5 ) 0.400
Ózdi Kohász - ( 3 / 6 ) 0.500
Rohan lovasai Fc. - ( 3 / 6 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 3 / 5 ) 0.600
NagyAti'73 FC - ( 4 / 6 ) 0.667
Tipográfia NyTE - ( 4 / 5 ) 0.800
Idegen Bajnokok - ( 6 / 6 ) 1.000
Konyortelen FC - ( 6 / 6 ) 1.000
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 5 / 5 ) 1.000
Szopós Murénák FC - ( 6 / 6 ) 1.000
Vasas DH - ( 6 / 6 ) 1.000
B.K.D.L.S.E. - ( 7 / 6 ) 1.167
Palota FC - ( 7 / 6 ) 1.167
Bokka - ( 6 / 5 ) 1.200
Pebo FC - ( 6 / 5 ) 1.200
Ranagolidák - ( 6 / 5 ) 1.200
Eger Boyz - ( 8 / 5 ) 1.600
KecsoSE - ( 10 / 6 ) 1.667

Sérülés tabella - Az eddig öt szerencsés csapat továbbra is megúszta sérülés nélkül:

Ranagolidák - ( 12 / 5 ) 2.400
Bokka - ( 8 / 5 ) 1.600
Konyortelen FC - ( 8 / 6 ) 1.333
Eger Boyz - ( 5 / 5 ) 1.000
Hemi 1975 FC - ( 5 / 6 ) 0.833
Bastille LSE - ( 4 / 6 ) 0.667
Ózdi Kohász - ( 4 / 6 ) 0.667
Revenge 2009 - ( 4 / 6 ) 0.667
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 3 / 6 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 3 / 6 ) 0.500
Beton SE - ( 2 / 5 ) 0.400
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 5 ) 0.400
Rohan lovasai Fc. - ( 2 / 6 ) 0.333
Pebo FC - ( 1 / 5 ) 0.200
Idegen Bajnokok - ( 1 / 6 ) 0.167
KecsoSE - ( 1 / 6 ) 0.167
Palota FC - ( 1 / 6 ) 0.167
Szopós Murénák FC - ( 1 / 6 ) 0.167

Mosolygó Rettenet 2014.07.02. 23:59:54

A forduló válogatottja most 4-3-3-as felállásban került kialakításra, a sok hasonlóan jó védő teljesítmény miatt. Most először fordult elő, hogy a forduló játékosa díjat nem csatár kapta.

A csapat:
Jóna János (Black Lotus, 7.5, 2) - Pietro Tamelli (Rohan lovasai, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 6), Bódi Krisztián (KecsoSE, 7.5, 1), Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 3) - Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 3), László Ferenc (Revenge, 10.5, 2), Kun Dezső (NLNS, 10.0, 1) - Gorbói András (Szopós Murénák, 9.0, 1), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 1), Mézga Ákos (Bastille, 9.0, 2).

A forduló játékosa tehát László Ferenc lett, aki a mostani kiírás eddigi legpengésebb teljesítményét nyújtotta.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.03. 08:45:26

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm a közösség nevében a gyors statisztikai adatszolgáltatást!

@f_miki: Köszönöm a licitet, talán már nem halunk éhen és meleg víz is lesz az öltözőben :) Jól fogsz járni Vári Karcsival, fontos gólokat szerzett és még fejleszthetőek a képességei. Sajnálom, hogy el kell adnom, de így legalább a saját nevelésű Röfler Dani stabil kezdő lehet.

gergo a kolyokkutya 2014.07.03. 08:46:34

@Mosolygó Rettenet: jo napont kivanok, Donatka nem ferne be egy tizcsillagossal? :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:44:42

a góllövőlistán a vasmunkás fiúk háziversenyébe beleszállt a betonos Donátka is (aki annak ellenére, hogy tevékeny részese volt csapatunk kivégzésében, nem fért be a forduló válogatottjába...). az élmezőny:
1. Scarperia (Vasas) 11 gól
2. László Donát (Beton) 7
3. Mesterházy (Vasas) 6
4. Dusay (Lotus), Geyer (Kecso), Csomós és Minga (Rohan lovasai) 4

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:45:33

a 4. helyezettek 5 gólosak, természetesen!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.03. 10:49:39

@Bukott Rockzenész: örülök, hogy segíthetek. Az is szempont volt, hogy Vári az új edzéstervbe abszolút passzol és hogy eddig azok a játékosok, akik valamelyik lb-kupa csapattól jöttek, mindig remekül szerepeltek nálunk.

Hemi1975 2014.07.03. 11:26:41

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Idegen Bajnokok (VI) helyszín: Pumaketrec Kupaszabályokkal 2014-07-09 09:45

Mosolygó Rettenet 2014.07.03. 13:37:48

@gergo a kolyokkutya: Igazából már untam Donátka arcát, ezért maradt ki. Nyilván nem az én figyelmetlenségem miatt. :)
Na jó, lehet, hogy felülvizsgáljuk ezt a dolgot. :)

na73 2014.07.03. 17:02:29

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Nou Colosseum Kupaszabályokkal 2014-07-09 09:45

Mosolygó Rettenet 2014.07.05. 00:10:35

@gergo a kolyokkutya: A jogos észrevétel alapján az újragondolt forduló válogatottjában annyi változás történt, hogy Lsázló Donát kiszorította az egyik 9 pontos támadót, jelen esetbe Mézga Ákost. Bár sem ő, sem Gorbói András nem szerzett gólt ebben a fordulóban, Gorbói legalább végiggürcölte a 90 percet.
A módosított csapat:
A csapat:
Jóna János (Black Lotus, 7.5, 2) - Pietro Tamelli (Rohan lovasai, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 6), Bódi Krisztián (KecsoSE, 7.5, 1), Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 3) - Bakody Amadé (Revenge, 8.5, 3), László Ferenc (Revenge, 10.5, 2), Kun Dezső (NLNS, 10.0, 1) - Gorbói András (Szopós Murénák, 9.0, 1), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 1), László Donát (Beton, 10.0, 4).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.05. 14:45:40

@Bukott Rockzenész: "Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nagyon rossz benyomást tett a többi játékosra. Emiatt a csapatszellem szintje esett."... kezdetnek nem túl jó, de már mozgosítottuk a kétcsöcsű thai pszichológuslányokat és hamarosan helyreáll a rend az öltözőben

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.05. 21:01:56

@f_miki: Én kérek elnézést, Karcsinak bizonyűra hiányzik az Alte Pitbull Arena semmihez sem hasonlítható atmoszférája, de remélem, a Czabán Samu téri feeling és az egyvágányú 65-ös villamos szelleme segít neki az akklimatizálódásban Palotán :)

Mosolygó Rettenet 2014.07.06. 14:34:35

@f_miki: Hmmm. Kétcsöcsű thai lányok? Ilyenről még nem is hallottam. :) Ez valami kuriózum arrafelé? Vagy ott a pszichológia szakra csak olyan lányokat vesznek fel, akik egy vagy három csöccsel születnek? ;)

Futó Lada 2014.07.07. 10:04:48

@panteraAtus: Természetesen elfogadva. Az edző közölte, hogy valamennyi olyan játékos rendelkezésre áll, akit még nem küldött el a múlt heti meccs után egy pár hetes relaxációs pihenésre a festői szibéria jól klimatizált csücskébe.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.09. 10:45:51

Legjobb csatáromat, Bojás Zoltán lerúgták, mint Neymart. Fekete Mátét a múlt héten végezték ki, lassan nem lesz, aki gólt rúgjon. A félidőben 2-2-re állunk Beton ellen, remélem, a betonvédelmen találunk még rést.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.09. 12:30:16

kész a helyosztók párosítása. ne felejtsétek, hogy az oda-vissza helyosztó meccseket ne kupa-, hanem normál meccsként kössétek le. ha mégis kupameccs lett, csak a 90 perc eredményét vesszük figyelembe.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.09. 15:13:09

@Bukott Rockzenész: szurkoltam nektek, és mikor a sérült helyére beállt kiss attila, egy pillanatra déja vu-m volt :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.09. 16:37:53

@Bastille: Köszönöm a sportszerű biztatást, annál is inkább, mert Attilánk emlékeim szerint mesterhármast ért el ellenetek pont egy elődöntőben. A mezőny legmagyarabb (egyetlen finnugor vendégmunkásunk van), legtöbb saját nevelésű játékost felvonultató csapata most ennyire volt képes.

Hemi1975 2014.07.10. 09:59:33

Most hívtad ki ezt a csapatot: Eger Boyz.

spinat 2014.07.10. 11:56:29

most látom csak, hogy nem én lettem a tökutolsó, hanem egy bizonyos "ellenfél nélkül". Kérem a táblázatban javítani.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.11. 01:59:50

@spinat: javítottam. sajnálom, hogy így alakult. páratlanul maradtunk menet közben és a sors úgy hozta, hogy neked nem jutott ellenfél a helyosztókon. remélem, nem megy el a kedved és majd a következő kupán megszerzed első pontjaidat is!

paradicsomsal 2014.07.11. 04:45:13

A Kecso meg tud hívni az arénámba? Valamiért nem engedi a hattrick, hogy kihívást küldjek...

Futó Lada 2014.07.11. 08:30:12

@paradicsomsal:.. semmi gond..meghívattam magam :)

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Vasas DH helyszín: Illovszky Rudolf Arena 2014-07-16 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.11. 11:39:18

@paradicsomsal: nem tudom, mi történt, én sem tudok kihívást küldeni rohan lovasainak. valami beállítási gond lesz, de nem találom sehol

paradicsomsal 2014.07.11. 11:43:54

@f_miki: vagy a hattrickkel van valami, bár akkor senki sem tudna küldeni... érthetetlen.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.12. 00:00:53

a gáz az, hogy rohan lovasai se tud kihívni engem. mi lehet a gond?

panteraAtus 2014.07.12. 19:17:04

@f_miki: Ment a kihivás a Budaiba végre. Nem tudom miért,de a privát ligádban rámyomtam a csapatodra és onnan engedett kihivni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.13. 00:49:00

@panteraAtus: köszönöm, kipipáltam!
a Kérdések fórumon ezt a választ kaptam:
"Nem állítottál el semmit, más is jelezte már, eltűnt ez az opció. De a klub oldalon még mindig él a kihívás 'gomb' (a levél melletti futballcipő)."

Hálószaggató_Góliát 2014.07.14. 09:56:21

@f_miki: Szopós Muránák kihívva az általad leírt módszerrel. Köszi!

Mosolygó Rettenet 2014.07.14. 23:31:31

Ranagolidák még nem fogadta el a kihívásomat, holnap estig várok vele, azután lekötök egy random barátságos meccset.

tocskybaby 2014.07.16. 16:27:10

azt hittem, hogy az én gyenge kezdőmnél nem lehet szarabbat kirakni, de Idegenben Bajnokoknak sikerült :D Viccet félretéve ahogy olvasom nem volt valami jó meccs :) Ahogy Lovrencsics Gergő mondaná: "Lényeg, hogy megszereztük a három pontot..."

Ranagol_5 2014.07.16. 19:54:18

@Mosolygó Rettenet: Neharagudj az elmaradt meccsért, nem tudtam belépni..

gergo a kolyokkutya 2014.07.17. 08:01:38

Aaaaaaa, osszecsereltem a kapust a balhatveddel! :):)
Orom az uromben, hogy latszik en vagyok a gore a csapatnal, mert nem mert senki ellene tenni a palyan. Meg gondolkodom azon, hogy jo magyar fonokkent le is hajszaritozzam-e oket, hogy miert nem mertek nekem ellentmondani. :D

Mosolygó Rettenet 2014.07.19. 20:25:48

@Ranagol_5: Semmi gond, a para csak az volt, hogy szerda hajnalban azt lestem, hogy mikor tudok végre belekerülni a kalapba. :) De végül lett barátságos meccsem.
Mostantól szombatra is lehet lekötni barátságos meccset, ha gondolod egy hét múlva pótolhatjuk a találkozót, ha nem játszol osztályozót.
Ha összejön felőlem ezzel is pótolhatjuk az elmaradt meccset, hogy a rangos 11. hely sorsa mégis csak a pályán dőljön el :)

A többiektől pedig elnézést a statisztikák elmaradása miatt, kicsit besűrűsödött a nyár, de legkésőbb az utolsó forduló után mindenképp lesz végeredmény és pótolom az elmaradt forduló csapatait is, szóval érdemes lesz még visszatérni erre a posztra.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.07.20. 12:06:22

Most hívtad ki ezt a csapatot: Pebo FC.

Ranagol_5 2014.07.21. 00:19:30

@Mosolygó Rettenet: Mindenképp pótoljuk akkor. :) Nekem is elég sűrű a nyár sajnos..

könyörtelen 2014.07.21. 07:41:23

Bastille LSE még nem érkezett kihívás

Hemi1975 2014.07.21. 09:48:28

Eger Boyz -->kihívást várom.

Hemi1975 2014.07.22. 11:04:54

@Hemi1975: Mivel az Eger Boyz lekötött másik meccset így nem várhatok tovább. Sajnálom, hogy nem lesz visszavágó. (2014-07-23 17:20 (15/55) Barátságos Fc Bokato - Eger Boyz)

Mosolygó Rettenet 2014.07.22. 16:28:56

@Ranagol_5: Viszont az eheti kihívást is el kellene fogadnod. :) Kb. este 10-ig várok, aztán lekötök egy random meccset.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 10:38:53

Bár a Labdabiztos Kupa utolsó helyosztói még zajlanak, közhírré tétetik, hogy a Revenge 2009 emblematikus játékosa, minden idők legjobb LB Kupa-középhátvédje, a forduló válogatottjának kirobbanthatatlan tagja, Csete Nimród pályafutásának csúcsán mindössze 150.000 eFt-ért eladó.

Utóda a csapatban a saját nevelésű Baráth Bendegúz lesz, aki már most, 23 évesen természetfeletti védekezésű.

Köszönjük a szép éveket, Nimród, sok sikert új csapatodban!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 10:41:57

A veterán finn kapus, Teemu Suutari is eladó. Személyében az utolsó légiós távozik tőlünk.

www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=230124032

Futó Lada 2014.07.23. 10:44:24

A Vasas elleni múlt heti gyalázatot (5-0) ezen a héten megpróbáljuk feledtetni. Akkor lélektelen , gyenge játékkal kaptunk 5 gólt, néhány játékosomra rá sem ismertem. Levontuk a konzekvenciákat, és pár játékos kikerült a csapatból. Most öröm látni, hogy még csak egy félidő telt el, de szívvel-lélekkel játszva kaptunk 4-et. Szerintem ha összehugyozzuk magunkat, akkor sem fogunk nyerni, minden bizonnyal az egyik arany-esélyes ellen játszunk. A szünetben még nem tudom mit mondok a fiúknak, de azt biztos nem, hogy "Csak így tovább"

gergo a kolyokkutya 2014.07.23. 11:27:37

Gratulalok a sokszoros gyoztes* Lotusnak, ez most ezusterem lesz.

Emellett megkerdeznem ezt az ot nullat, van-e ra ertelmes magyarazat vagy csak en nem latok valamit, amit kellene? :)

*most mar megsokszorosabb sokszoros gyoztes :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.07.23. 12:11:50

A kérdés a jobb csapatoknak szól, akik alapból 4-5 kört mennek a kupában, hogyan látjuk őket viszont az új 3 sorozatos kuparendszerben?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.23. 12:33:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az új LB-kuparendszerről még nem hallottam, te mit tudsz róla?

tocskybaby 2014.07.24. 08:51:00

Gyaníthatóan nem lesz egy ideig a csapatom az LB kupán, hála a hattricknek, de köszi az eddigieket, remélem még összefutok páratokkal

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.24. 08:59:50

@gergo a kolyokkutya: Köszönöm a gratulációt. :) Nekem előző este 4-1-et tippelt az Organizer, az 5-0 valószínűleg túlzás. Maga a győzelem az szerintem nem, nagyjából egyenlő labdabirtoklás mellett (a félidők végén volt jobb a tiéd, félidő közben 47-49 százalékot vittünk a birtoklásból) a Te védelmed nem vagy alig volt jobb az én támadásomnál, a támadásod viszont csak az egyik oldalon közelítette meg a védelmemet. De még egyszer mondom: az 5-0 az azért erős túlzás.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A kérdés remek, egyelőre látni kellene a gyakorlatban az új HT-kuparendszert, de simán lehet, hogy egy-két csapatnak 10-12 hét is kell majd, mire "sikerül" kiesnie a HT-kuparendszerből.

tocskybaby 2014.07.24. 10:00:17

Semmi ilyesmi, csak valszeg a kisebb kupák miatt max a vége felé tudnék bekapcsolódni a küzdelmekbe, pláne, hogy visszacsúsztam a hatodik ligába

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 11:34:53

Sikerült végre neki fognom, hogy pótoljam az elmaradt statisztikákat.

Az elődöntők álomcsapata:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 3) - Baráth Bendegúz (Revenge, 7.5, 4), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 7), Novák Győző (Black Lotus, 7.5, 2), Baranyai József (Palota, 7.5, 2) - Tibor József (Revenge, 8.0, 4), László Ferenc (Revenge, 8.5, 2), Bartus Pável (Ranagolidák, 8.5, 1). Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Mikhel Tali (Black Lotus, 9.5, 2), Komár Márton (Ranagolidák, 9.5, 2).

A listán minden név elég ismerősen cseng, még az ebben a kiírásben leőször beválogatott Bartus Pável neve is, aki többször került már a forduló csapatának közelébe.
Majdnem sikerült összehozni az első teljesen magyar álomcsapatot, csupán Mikhel Tali lelkesedése borította fel ezt a törekvést, minden áron vissza akarta verekedni magát a legjobbak közé. Már két fordulóval a vége előtt eldőlt az, hogy Csete Nimród lesz a forduló csapatába legtöbbször bekerült játékos, eddig egyetlen héten sem hiányzott a legjobbak közül.

Hamarosan jönnek a helyosztók csapatai is és végül majd a fair play és sérülés statisztika.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:05:08

Az előző commentből lemaradt a forduló játékosa, itt győzött a lokálpatriotizmus: Komár Márton az első olyan nyertesünk, akinek a nevében semmilyen formában nem szerepel a László név.

A helyosztók első fordulójának válogatottja:

Jóna János (Black Lotus, 8.0, 4) - Baranyai József (Palota, 7.5, 3), Csete Nimród (Revenge, 8.5, 8), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 1), Pák Bence (Bastille, 8.0, 2) - Teller Lajos (Black Lotus, 3), László Ferenc (Revenge, 8.5, 3), Kun Dezső (NLNS, 8.5, 2), Hudák Tamás (Palota, 8.5, 3) - László Donát (Beton, 9.5, 4), Lászlai Balázs (Pebo, 9.5, 3).

A holtversenyek miatt most először sikerült teljesen magyar csapatot összeállítani, a forduló játékosánál viszont visszatértünk a László-vonalra, Lászlai Balázs kétszer annyi gólt rúgott, mint vetélytársa, ezért megérdemelten söpörte be immár 3. trófeáját.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:51:33

Az elődöntők visszavágójára kicsit megfogyatkoztak a csapatok, 3 mérkőzés is elmaradt, pedig a kiváló minőségű pályák vízelvezető rendszere könnyedén elbánik a mostanában hetente lezúduló 1-2 mm esővel. Na jó, van ahol nem...

Na de a lényeg, az utolsó forduló válogatottja: Jóna János (Black Lotus, 8.0, 5) - Gonzalo Camasobras (Black Lotus, 7.5, 1), Beat Hass (Black Lotus, 8.0, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.0, 9), Baranyai József (Palota, 8.0, 4) - Cancio Ciller (Beton, 8.5, 2), Milan Milushev (Vasas, 8.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 8.5, 4), Teller Lajos (Black Lotus, 8.5, 4) - Mikhel Tali (Black Lotus, 10.0, 3), László Donát (Beton, 9.5, 6)

A forduló játékosa ebben a szezonban először és utoljára lett külföldi: Mikhel Tali személyében, ami azt is jelenti, hogy ezeket a díjakat egy kivételével mindig csatárok söpörték be.

Ha lesz energiám, még lehet, hogy a szezon álomcsapatát is összerakom.

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 12:57:20

Black Lotus nem csak a sokadik kupagyőzelmét szerezte meg - a mihez ezúton is szívből gratulálok! - hanem holtversenyben a legsportszerűbb csapatként sikerült ezt elérnie, ami ne kis teljesítmény!
KecsoSE játékosai viszont a végén nagyon belehúztak a suttyósági versenyben, emlékeim szerint a meccsei nagy részén az ellenféltől legalább egy játékos mindig hordágyo hagyta el a pályát. Azt nem lehet mondani, hogy nem tesznek minden a győzelem (vagy akármi más?) érdekében! :)

FC Black Lotus - ( 3 / 9 ) 0.333
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 2 / 6 ) 0.333
Beton SE - ( 3 / 8 ) 0.375
Bastille LSE - ( 4 / 9 ) 0.444
Hemi 1975 FC - ( 4 / 8 ) 0.500
II. Kerület Football Klub - ( 4 / 8 ) 0.500
NagyAti'73 FC - ( 5 / 9 ) 0.556
Ózdi Kohász - ( 4 / 7 ) 0.571
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 6 / 8 ) 0.750
Rohan lovasai Fc. - ( 7 / 9 ) 0.778
Tipográfia NyTE - ( 5 / 6 ) 0.833
B.K.D.L.S.E. - ( 8 / 9 ) 0.889
Idegen Bajnokok - ( 8 / 9 ) 0.889
Konyortelen FC - ( 8 / 9 ) 0.889
Palota FC - ( 8 / 9 ) 0.889
Revenge 2009 - ( 8 / 9 ) 0.889
Ranagolidák - ( 6 / 6 ) 1.000
Vasas DH - ( 9 / 9 ) 1.000
Bokka - ( 7 / 6 ) 1.167
Pebo FC - ( 10 / 8 ) 1.250
Eger Boyz - ( 9 / 7 ) 1.286
Szopós Murénák FC - ( 12 / 9 ) 1.333
KecsoSE - ( 20 / 9 ) 2.222

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 13:01:08

Black Lotus minden tekintetben dominált ebben a kiírásban, ugyanis sikerül a között a három csapat között maradnia, amelyek lehozták a kupasorozatot sérülés nélkül. Ahogy az már a sorozat elején látszott, Ranagolidák elsöprő fölénnyel nyertek ebben a kétes dicsőségű versengésben, de Bokka és Konyortelen orvosi stábja sem unatkozott az elmúlt hetekben:

Ranagolidák - ( 13 / 6 ) 2.167
Bokka - ( 9 / 6 ) 1.500
Konyortelen FC - ( 9 / 9 ) 1.000
Eger Boyz - ( 6 / 7 ) 0.857
Pebo FC - ( 6 / 8 ) 0.750
Idegen Bajnokok - ( 6 / 9 ) 0.667
Hemi 1975 FC - ( 5 / 8 ) 0.625
Ózdi Kohász - ( 4 / 7 ) 0.571
Revenge 2009 - ( 5 / 9 ) 0.556
Jódaqua Sóshartyán HSE - ( 3 / 6 ) 0.500
B.K.D.L.S.E. - ( 4 / 9 ) 0.444
Bastille LSE - ( 4 / 9 ) 0.444
NagyAti'73 FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Palota FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Rohan lovasai Fc. - ( 3 / 9 ) 0.333
Szopós Murénák FC - ( 3 / 9 ) 0.333
Vasas DH - ( 3 / 9 ) 0.333
Beton SE - ( 2 / 8 ) 0.250
II. Kerület Football Klub - ( 2 / 8 ) 0.250
KecsoSE - ( 1 / 9 ) 0.111
FC Black Lotus - ( 0 / 9 ) 0.000
Nincs Légiós Nincs Sírás FC - ( 0 / 8 ) 0.000
Tipográfia NyTE - ( 0 / 6 ) 0.000

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.24. 15:58:54

a 93 meccsen összesen 434 gólt értek el az lb-kupa csapatok. a legtöbbet, 41-et a Vasas DH érte el, Bastille 39 és Black Lotus 36 előtt. érdekesség, hogy mindhárman a D-csoportban játszottak.
a gólkirály, a 14 gólos Angelo Giorgio Scarperia és a 11 gólos ezüstérmes, Mesterházy Sándor is a Vasasból került ki, a harmadik helyen a Betonos László Donátka végzett 9 góllal.

Futó Lada 2014.07.24. 16:10:41

Remek sorozat volt, ezúton is gratulálok Lotus mesternek a sokadik győzelemhez, valamint a legsportszerűbb csapat címhez is. Szintén gratulálok a Vasasnak a gólrekordhoz, azt a sikert kicsit magaménak is érzem, mert majdnem egynegyedét én kaptam. :)
@Mosolygó Rettenet: Köszönöm a statisztikákat, ellenben visszautasítom, hogy "a végén belehúztunk a suttyósági versenyben" , mert szerintem végig egyenletesen voltunk suttyók ( talán csak egy meccs volt kivétel, a NLNS csapata ellen, de ennek okait még keressük). Ha jól emlékszem talán harmadik alkalommal lett az enyém a legprosztóbb csapat díj, ami szerintem remek visszaigazolása az utánpótlás-nevelésünknek. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.07.24. 16:41:46

szívből gratulálunk Black Lotusnak a 6. kupagyőzelemhez, amelyet a helyosztóig száz százalékos Beton ellen ért el, kettős győzelemmel. Aligha kétséges, hogy ki lesz az LB Kupasorozat Örökös Bajnoka! a bronzérmet Nincs Légiós érte el, alig 50%-os teljesítménnyel, mindössze 9 rúgott góllal!
Az Elnök Kupát ismét Hemi vihette haza, ez az első eset, hogy egy csapat meg tudta védeni ezt a méltán rangos trófeát!
elkészült az Örökranglista is: Black Lotus 7 ponttal ellépett a második helyezett Nincs Légióstól, Kecso megelőzte BDSRSTNT-t, mögöttük messze lemardva Revenge helyet cserélt Palotával. az eddigi 16 kupán összesen 66 csapat szerepelt.
remélem, az új kuparendszer mellett is tudjuk majd folytatni.... mi itt Rákospalotán készen állunk, várjuk a 17. kiírást!

Mosolygó Rettenet 2014.07.24. 20:49:53

@Futó Lada: Az utánpótlás nevelésed előtt le a kalappal, igazi harapós csapatod van :)
Az kupasorozat első felén azért volt még néhány kihívód, pl. NLNS. Ellenük szerintem az lehetett mindkét csapat fejében, hogy "húú, ezeket nem merjük lerúgni, mert mi járunk rosszabbul", ha jól emlékszem, lap és sérülés nélkül hoztátok le a meccset azok után, hogy a két csapat együttesen szanatóriumba küldte a Ranagolidák fél keretét. :)

paradicsomsal 2014.07.25. 10:04:41

Köszönöm a lehetőséget, eddigi legjobb szereplésünk a mostani. :) Várjuk a következő kiírást!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.07.25. 17:49:47

Holnapi barátságoson valaki esetleg játszana ellenünk?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.26. 08:34:17

Az LB Kupa legjobb védője, Csete Nimród átadólistára került, 10:33-kor jár le a licit. Vigyétek!
www91.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=316064093

tocskybaby 2014.08.01. 18:08:25

Valaki mondja már meg, hogy mi az, hogy rákeresek a leendő kupaellenfelemre és nem található a keresőben, valamint rákattintani se tudok? Így taktikázni sem tudok ellene...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.08.02. 11:02:23

@Szőke Mátyás: Összeverbuvált csapat, igaz? Mivel minden hatodosztályú csapat indulhat, hogy meglegyenek a párosítások, ilyen Tesco gazdaságos, a botoknál is gyengébb fantáziacsapatot kaptál ellenfélnek. B-sor, laza játék, ajándék meccsbevétel, mi kell még?

tocskybaby 2014.08.02. 20:20:21

@Bukott Rockzenész:
így már értem, remélem azért nem lesz blamázs :D

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.08.06. 10:03:44

@Mosolygó Rettenet: Nem akarok türelmetlen lenni, de a szezon álomcsapatát szívesen látnám már az "utószezonban".

Mosolygó Rettenet 2014.08.11. 00:00:52

@Bukott Rockzenész: Olyan vagy mint lányom: ha megígérek valamit, nem tudom elsumákolni, mindig behajtja rajtam. :D
A héten meglesz a szezon csapata.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.08.30. 16:08:22

Én már kiestem minden kupából, tőlem indulhat a következő kupa.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.11.15. 17:39:44

Most hívtad ki ezt a csapatot: II. Kerület Football Klub.
süti beállítások módosítása