HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Uborkaszezoni részeredmények

2015.01.06. 09:15 vérfarkas

BÚÉK a nyájas olvasónak! Aranylábú fiaink is túl vannak az évköszöntőn, 11 csapat csomagol Törökországba, dúlnak az átigazolások, ideje áttekinteni a holtszezon állását. Lapszemle az nso és a csakfoci fülesei alapján.

A Videotonnál Nikolics megtartása a legfőbb feladat. Már „csak” a pénzről kéne megegyezni. Elvileg van zseton a kasszában, a csapat nem Törökországba megy, hanem Spanyolba, de Djibril Cissé azért nem lesz a Videoton játékosa.

Az MTK annyira csendben készül, hogy már az is hír, hogy egy ex sztárjuk, Kisjézus Kansas Cityben kezd levezetni 26 évesen...

Diósgyőrben minden hír arról szól, hogy az érdeklődők állítólagos rohama és az érintettek mehetnéke közben marad-e Kádár és Elek.

A Lokinál Varga kapcsán dobálóznak különböző csapatnevekkel.

A Fradinál ha a csapat ne is Orosz Pál eljutott egy brazil túrára. A mosolyoffenzíva ellenére, lehet a kiszemelt U válogatottakról mégis lemarad a klub. Eljött a Hajnal (a pletykák szerint fele akkora gázsiért mint Leonardoé volt). Újra együtt készül a csapattal Buzsáky, talán nem sérül le az első edzőmeccsen.

Újpestről olyan meghatározó spílerek távoznak, mint Berat Ahmeti, Jeremy Serwy, Aristote Mboma, Nebojsa Kosovic és Rodrigo Rojo. Ez szerencsére nem zavarja Mbomát, aki a sikeres ősz után nagyon kemény munkát vár a télen. Nagy változást amúgy nem terveznek a télen, mindössze 12 név van a listán.

Pakson nagy a csend, egyedül Fiola távozása hírértékű. Paksi nevelésként megtisztelő volt számára a Felcsút megkeresése, magyarul az MVM távozásával tényleg elfogyhat a zseton.

Győrben kilenc játékostól szabadulnának. A garázsvásáron csak úgy tolonganak az érdeklődők, Völgyi, Varga vagy Martinez bármelyik kiesőjelöltnél nagy névnek számítana.

A KTE ismét érdeklődik Pölöskey Péter iránt, valami nagyon tudhat a srác.

Nyíregyházán konkrétumok még nincsenek, a 4 kiszemelt három-negyede válogatott játékos, ezzel mondjuk nem szűkült jelentősen a kör. A hírek szerint Bori és Czvitkovics karrierjének is a Szpari lehet az újabb betetőzése.

Pápán szép tavasz ígérkezik ismét, hogy Csizmadiát idézzük: A kapusposzton kívül bárhová jöhet játékos, minden posztra elfér az erősítés.

Kispesten Cordella sportigazgató és „átigazolási ügyekben mindig jól értesült” olasz újságíró haverjai csinálnak hülyét mindenkiből. Del Piero átigazolása alap, ezt most még Miccolival fejelték meg. Utóbbit már maga Cordella cáfolta, csak fotózkodott vele, mint Kiszel Tünde Stallonéval (az esélyek is hasonlóak voltak). Alessandro esetében a legnagyobb, hogy állítólag a jegybevétel felét is belengették. Látjuk, ahogy a tavaszi nyitómeccs (Honvéd-MTK 800 néző) után risztelnek, DelPipi a pénzből taxit rendel. A sofőr a Határ útnál közli: Eddig tartott a lé digókám, esetleg ha van euród, 420-ért váltok! A csapat amúgy itthon készül, így nyárra is marad pénz egy olasz világsztárra.

Dunaújvárosban a Vidiből erősítenek (Brachi), de Vaskó és Debreczeni nevét is bedobták (utóbit már szinte mindenhol).

A Haladásnál is erős az olasz vonal. Rocchi folytatja, Lazio és Inter elleni edzőmeccsek az ígéretek közt. Utóbbi nagy élmény lenne a Kispestről kiebrudalt Andrea Mancininek. Egész tavasszal nyilatkozhatna a Vas Népének (két padozás köt), hogy megállta a helyét az Inter ellen is, és egyszer majd Olaszországban is…

A Pécs profi csapat, csak hiányposztra igazol Melyek ezek? Idézzük: "Gőzerővel keressük a megfelelő játékosokat a hiányposztjainkra. Igazolnánk támadót, középpályást és védőt is.”Szóval csak kapusposzton nincs gond. Érthető, eddig a legtöbb gólt kapták, átlagosan kettőt meccsenként. Távozott Wittrédi, csapata még nincs, de olyan klasszikusokat nyilatkozik, hogy be kell idéznünk. Ünnepek előtt: "Egyelőre semmilyen konkrétumról nem tudok beszámolni. Annyit tudok mondani, hogy több NB II-es együttes is megkeresett, de az élvonalból is vannak ajánlatok. A tárgyalásig még egyik csapattal sem jutottunk el. A távolság annyira nem zavar, mert a családom is jön majd velem. Ha tehetném, inkább NB I-es csapathoz igazolnék, de több NB II-es klubnak is nagyon komoly tervei vannak, szóval majd elválik..." Ünnepek után: "Megkeresések voltak, NB I-es és NB II-es csapatok részéről is, de konkrétum még nincs. Valószínűleg majd január elején körvonalazódik, hogy mi lesz a folytatás"

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr287046273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mala Suerte 2015.01.06. 11:39:45

HajnAlibi Tomika, a megváltó. Az ember nem tudja, sírjon vagy nevessen. Amúgy Gosztonyi is átadólistán van, ha jól tudom. Vagy ez már senkit nem érdekel?

Stefan Derrick 2015.01.08. 14:46:50

Hajnal így is kb. ötvenszeresen lesz túlfizetve ahhoz képest, amit tud. Viszont Rósa Dénes méltó örökébe léphet, aki hagyományt teremthetett, mert nyilvánvalóan szeretik arrafelé a "Hogyan játsszunk emberhátrányban tizenegy játékossal?"-játékot.
süti beállítások módosítása