HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

18. Labdabiztos Hattrick-kupa

2015.01.16. 22:24 Black Lotus

Tegnap lezajlott a Hattrick Masters második olyan döntője, melyben magyar csapat is érdekelt volt (ez úton is gratulálunk Hermész sporttársnak a nagyszerű menetelésért). A döntő izgalmait tekintve simán kiérdemelte volna a 18-as karikát - remélhetőleg ez izgalom szempontjából igaz lesz blogunk kupájának aktuális kiírására is, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül.

 

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2015.01.19. (hétfő) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 21-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása ezúttal várhatóan 6-7 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

64 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr47080935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.01.18. 10:55:47

én is. kétszer is :))
(az elsőnél túl korán nyomtam az entert...)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.01.18. 11:41:54

10-ként én is.

Jövő héten már indul? Mert ha nem, bárkivel barátságost játszok szívesen.

Hálószaggató_Góliát 2015.01.20. 08:48:01

Sziasztok, neveztem én is, ha még beférek.

gergo a kolyokkutya 2015.01.20. 09:32:57

@Hálószaggató_Góliát: Remelem igen! Elfelejtettem szolni meg a hetvegen :) :(

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.01.20. 21:22:57

Uraim, kint van a párosítás. Ma este 8 óráig összesen 15 csapat adta le a nevezését, így 4x4-es szisztémában történik a lebonyolítás. Az A csoport jelenleg 3 csapatos, ha esetleg beesne egy 16. résztvevő, akkor őt a szabadon maradt helyre tudjuk betenni az A csoportban.

Szeretettel köszöntjük a visszatérő cikoria együttesét és az abszolút újonc Kiejt Elek FC gárdáját is.

Az A csoport csak létszámát tekintve foghíjas, a rekordbajnok Lotus mellett a Revenge és a Palota is volt már dobogós korábban. A B csoportban két korábbi bajnok, a Kecso és a cikoria mellett a kiszámíthatatlan Pebo nehezítheti meg a negyedosztályban vitézkedő Bastille dolgát. A C-ben a friss ezüstérmes Vasas a korábbi bajnok NLNS, a mindig veszélyes Murénák és az újonc Kiejt Elek társaságában bizonyíthat. A D kvartettben a Beton az egy-egy jó szezonra mindig képes NagyAti, valamint a II. kerület és a B.K.D.L.S.E. ellenében próbálhat visszakapaszkodni a csúcsra.

Induljon hát az ezúttal rövid, 3 fordulós csoportkör, majd a harc a kupákért. Hajrá!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2015.01.21. 11:46:35

@Black Lotus: hurrá+++

(majd kell valahova valami memót beállítanom, hogy ne feledjem a kupát, meg a kötelező köröket)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.01.21. 12:36:18

@Black Lotus: ha még úgy van, ahogy ígérte, van egy jelentkező az A csoport üres helyére, ne köss le még meccset jövő hétre!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.01.21. 13:11:45

a 16. jelentkező mégegy kupaújonc, GuldLøven (1995954, V.182) az A csoportba,az üres helyre került. rögtön Lotusszal kezd :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.01.21. 15:16:11

Ilyen rövid idő alatt 16 csapat, abszolút nem rossz!

Kihívtad ezt a csapatot: Nincs Légiós Nincs Sírás FC.

Hemi1975 2015.01.22. 09:04:53

Hello!

Csak tegnap estem ki a Vigaszág Kupa nevű sorozatból, ezért nem neveztem. Jó bajnokságot.

Üdv, Zsolt

na73 2015.01.22. 10:09:13

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország II. Kerület Football Klub (VI) helyszín: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Kupaszabályokkal 2015-01-28 09:45 (10/57)

Futó Lada 2015.01.22. 15:07:16

Ezúton üdvözöljük a B csoport valamennyi tagját. Célunk a szokásos, a csoporton belül az 1-4 hely valamelyikének a megszerzése, és a továbbjutás a csoportból.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Pebo FC (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2015-01-28 09:45 (10/57)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.01.22. 20:40:07

Üdvözlünk akkor mi is mindenkit a 18. szériában! Éppen tegnap a sorsolást követően néztem meg, hogy a hőskorszakban, az első LB Kupában cikoriától és KecsoSE-től is kaptunk alsó hangon öt-öt gólt. Igazán kedves dolog tehát, hogy revansot vehetünk ezekért a vereségekért, hogy aztán a bajnokságban a tuti bennmaradás mellett, teljes vállszélességgel a kupagyőzelemre koncentráljunk. Ez az egyetlen vágyunk ebben a kurva életben már, semmi több! Hanta kihívva!

panteraAtus 2015.01.23. 20:32:55

Sziasztok! Lehet még jeletkezni,mert jönnék én is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.01.25. 15:57:55

@panteraAtus: már minden meccs le lett kötve az első fordulóban és párosan vagyunk, így nincs szabadnapos, ahova utólag beszállhatnál. ha meg valamelyik csoporthoz csatlakoznál, nem három fordulós lenne a csoportkör és kifutnánk az időből... azt hiszem, ez most nem megy, sajnálom.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.01.25. 17:33:43

@f_miki: A Palota elleni rangadó lekötve. Valószínűleg idén is az Elnök Kupa lesz a cél, elnézve a bombaerős csoportot és a B-sorom erejét, pontosabban gyengeségét.

Hálószaggató_Góliát 2015.01.26. 16:42:17

@Futó Lada: köszi a kihívást

Most böngésztem kicsit jobban át a sorsolást és az örökranglista 3., 7. és 8. helyezett csapatai mellé csusszantunk be a Bé mint brutál csoportba. Amikor ellenlábasaink már ötösöket hintettek egymásnak 2009 ködös őszén az első kiírásban, ekkor a Pebo FC még nem létezett.
Érdekes tény még az örökranglista kapcsán, hogy épp 10x annyi indulásunk van, mint olimpiai pontunk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.01.29. 00:03:53

lement az első forduló, kész a tabella. az A-csoportban az aranyoroszlán megrángatta kicsit a hétszeres győztes bajuszát, a többi csoportban egy-egy meccs nagy számjegyű győzelmet hozott.
a góllövőlista csak egy egyszerű névsor egyenlőre, csak négy játékos duplázott - a forduló 39 gólját 35 játékos érte el.

gergo a kolyokkutya 2015.01.30. 07:44:42

Most nezem a kiemelest es a sorsolast. Pebo FC miert nem hozzank kerult a D-be?

tocskybaby 2015.02.01. 16:22:06

Sikerült kihívnom Beton csapatát, bocs a késésért.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.02.04. 18:48:12

Egyrészt örülök, mert Lotus mester csapatát legyőzni ritka ajándék, másrészt viszont bent ragadt a bajnoki kezdő összeállításom, így erre a hétre buktam az edzést. Hiába, nem lehet minden tökéletes!

na73 2015.02.04. 22:05:12

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Beton SE (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2015-02-11 09:45 (12/57)

Futó Lada 2015.02.04. 22:15:32

két meccs, 4 sérült, átlagosan 3 hétre. A kezdőből sikerült 5 játékost eladni.

Még két ilyen meccs, és győzelem esetén az ellenféltől kell játékost kölcsönkérni az ünnepléshez.

Hantám , jövő héten mennénk ! Leroy Hammondot előre is üdvözöljük, sportszerű jó meccset !
(A gondnok Laci bácsi üzeni, hogy fair play ide vagy oda, de ha lerúgtok bárkit, akkor zöld neoluxxal felfújja az Olajkár II falára, hogy "Cordella 4 President!" :) )

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.02.11. 09:14:39

@Futó Lada: Bár közvetlen nem okoztunk sérülést, de azért elpostáztuk a láda unicumot! Az Olajkárban pedig figyeljetek Pelikán Rikárdóra, mert jön, mint a Duna és néha ürgebőrbe....

A kupában az első feladatunkat teljesítettük, revans és továbbjutás, most egy kis lazulás jön, aztán jöhet az egyenes kiesés! Mindenkinek napsütötte harmadik fordulót, a szokásos csöcsöket és alkoholt kívánunk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.02.11. 12:02:21

Sajnos az arany oroszlán megette két emberünket és a továbbjutást :(

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.02.11. 15:53:36

kész a párosítás és a stadionbeosztás a középdöntőben, mehet a kihívás!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.02.11. 15:56:51

Murénak kihívása az Olajkárba megtörtént!

Hálószaggató_Góliát 2015.02.13. 10:27:30

II. Kerület Football Klub kihívva a Stade Bastille- ba.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2015.02.14. 10:15:00

Kihívtad ezt a csapatot: B.K.D.L.S.E..

Futó Lada 2015.02.23. 14:54:35

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
GuldLøven (V) helyszín: Pumaketrec Kupaszabályokkal 2015-02-25 09:45 (14/57)

Hálószaggató_Góliát 2015.02.24. 11:11:53

Kiejt Elek eddig nem hívott ki, úgyhogy épp kihívtam volna, de látom, hogy már lekötött egy barátságos meccset. Úgyhogy én is lekötök, hogy ne maradjak meccs nélkül. Gólkirályjelöltjeim sajnálják a legjobban...

tocskybaby 2015.02.24. 16:59:13

Van egy eladó sorban lévő játékosom, sajnos nagyon mínuszban vagyok, amúgy se saját nevelés, hátha valakinek jól jönne. Átadás jócskán kell neki.

www91.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=396066948

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.02.25. 12:34:12

kialakult a helyosztók párosítása! új nevet kell majd a kupára gravírozni, se Vasas, se Bastille nem volt még kupagyőztes! az Elnök-kupáért az örökranglista első helyezettje küzd meg a rendkívül gólerős Peboval, nagy csata lesz!
ne feljtsétek, hogy a helyosztókat oda-vissza ne kupaszabályokkal, hanem normál meccsként kössétek le. ha mégis kupaszabályok szerint játszotok, csak a 90 perc eredményét vesszük figyelembe

tocskybaby 2015.02.25. 13:46:25

Nincs Légiós Nincs Sírás kihívva!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.03.03. 00:41:21

a Mogyoród utca sarkán a színesfémfelvevő telep bronz akciót hirdetett, úgyhogy nincs az a csapat, aki megállíthatná a fiúkat! :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.03.03. 09:59:49

A Vasas DH-t két napja kihívtuk!!!Rendületlenül készülünk a fennállásunk első döntőjére. Igen megtisztelő, hogy Kálmán bácsi kedvenc csapata ellen vívjuk a döntőt és hogy mindezt kedvenc regényünk főhőse gardírozza. Természetesen a VIP-ben Kálmán bá és Gáza fiam mellett ott lesz Lucjan Klesta ikon, és két, dús keblű lánya is...

tocskybaby 2015.03.03. 14:02:01

Hiába a kihívásom a Nincs Légiós Nincs Sírás irányába, muszáj vagyok lekötni egy másik meccset mert eddig nem reagált, nekem meg kell a játék az edzéshez.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.03.03. 20:46:42

Lesz dolgom reggel, izé hajnali fél öt fele, mindenképp várok addig! Ha véletlenül nem jön össze a meccs, akkor minden megoldásra nyitott vagyok, ugyanis a 18 szezon alatt egy meccse sem maradt el a Bastille LSE-nek az LB kupákban, nehogy már a csapat első döntője legyen az! Mivel elképzelhető, hogy vasárnap 19 óra után történt a kihívás, de még aznap, így a szabályzat értelmében én lehetek a ludas.

Ha nem jön össze a holnapi döntő, akkor tartom értelmét beszélni a továbbiakról. Amúgy hajnali 5-kor még van esély másik barátságos meccs lekötésére, valakinek erről van tapasztalata?

tocskybaby 2015.03.03. 21:08:45

@Bastille: Szerintem simán le tudsz kötni, mivel az még az időkorlát előtt van. Asszem nekem is sikerült aznap meccset lekötni, de ez az emlékem már elég homályos, mindenesetre próba szerencse :)

paradicsomsal 2015.03.03. 23:46:23

@Bastille: Itt vagyok, lekötve a meccs! :) Igen, vasárnap néztem utoljára, elnézést, azóta besűrűsödtek a napjaim.
A Vasas DH is nagy várakozásokkal tekint a Bastille elleni döntő felé, a csapat leginkább sérülésekkel készült az összecsapásra.

Futó Lada 2015.03.04. 12:53:22

Klapa edzőt kérdeztük a Murénák elleni meccs után :

"Én csaka a sikereket látom, ha visszanézek. Összeszedetten játszottunk, vezettünk is 2-1-re. Az ez után történtekről nem nyilatkoznék, mert eltiltanának érte. Gratulálok a Murénák csapatának.Személy szerint nem szoktam a bíróval foglalkozni, de már a nézőknek is feltűnt, hogy a második félidőben az ellenfél minden gólját megadta. Már csak az hiányzott volna, hogy ő is rúgjon egy 11-est. Sajnos a játékosaim közül nem mindegyik játszik rendszeresen a csapatában, ez is közrejátszott, hogy néha bizonytalankodtak.
A 9-2 ellenére én bizakodok, hiszen az ellenfél edzőjének a kutyája is a kispadnál ült, viszont a kutyának nincs pro licensze, és a hivatalos személyek között sem tüntették fel.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.03.06. 19:32:45

@Futó Lada: Azóta kiderült, hogy a kutyát a Kecso SE elnökének a lánya adta el az edzőnek, hogy beépüljön és tudósítson a taktikáról. Lehet, hogy ezért mi is sportszerűtlenek leszünk és nagyképűségből a B sort állítjuk ki a visszavágóra.

Futó Lada 2015.03.09. 16:34:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): .. szerintem a B sor ís túl erős...egy Z vagy ZS esetén esetleg össe tudnánk hozni egy nyócegyet, az elég lehetne... no sebaj, nem adjuk fel, elküldtük a kihívást.. :)
Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: hazai pályán 2015-03-11 09:45 (16/57)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.03.11. 23:02:15

Két csapat van, amelyik mind a 18 alkalommal indult a Labdabiztos Hattrick Kupán: Nincs Légiós Nincs Sírás és Bastille LSE - az utóbbi ellentmondást nem tűrve, 100 %-os teljesítménnyel, első alkalommal viheti haza a trófeát. Az ezüstöt ismét a hajdan stabil huszon-valahanyadik helyezett Vasas DH játékosok vihetik haza, a bronz pedig immár harmadik alkalommal Rákospalotára került. Az örökranglita is frissült, sok vátozás nincs, egy kicsit sűrűbb lett az eleje, de Lotus még mindig magabiztosan vezeti a mezőnyt.
Az Elnök Kupa eddig még nem volt a hétszeres kupagyőztes vitrinébe, Black Lotus most ezt is begyűjtötte. A gólkirály Tőkei József (Pebo) lett 6 góllal, annak ellenére, hogy csapata egy meccsel kevesebbet játszott. A második helyen hat játékos osztozik: Mézga és Gáspár (Bastille), Tamási (Beton), Keszey (Palota), Lászlai (Pebo) és Maljković (Murénák) 5-5 góllal.
Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek! Hamarosan itt a 19.!

paradicsomsal 2015.03.12. 00:39:04

Megtisztelő volt újfent a kupában részt venni, és meglepetésre újra ezüst lett a vége. Sajnos a döntőre elfogyott a középpályám, ez nagyban rányomta a bélyegét a teljesítményre, azonban rossz szájíz nincs. Büszkén tölt el az eredmény! A Vasas vezetősége gratulál a Bastille csapatának a győzelemhez, és várja a következő kiírást!

Futó Lada 2015.03.12. 09:28:33

Gratulálunk mi is a Bastille csapatának, ezúton jelezzük, hogy természetesen ott leszünk Klesta mester szentté avatási ünnepségén.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.03.13. 11:33:20

Hát tizennyolcadjára sikerült. Klesta mester, amit felépített, most Guliga trénerrel betetőzött. Csodás érzés egy olyan kupát nyerni, ami azért sok esetben nagyobb presztízzsel jár, mint a sima bajnokság. Nagyon sok emlék köt minket a tizennyolc szezonhoz, és akik most a csapat gerincét adják, bizony ezeken a kupasorozatokon váltak azoké a játékosokká, akik lettek...Mézga, Buzsáky, Gyulai, Udvarias, Bruzsa, Gál Gyurka, Megyeri, Lajos Tibusz! Büszkék vagyunk rá, hogy minden meccsen a csapat kétharmada saját nevelés.

(Nem tudom, hogy van-e olyan játékos a mezőnyben, mint Lajos Tibor, aki két csapattal is megnyerte az LB-t?!?)

Szóval a buli még tart, az Unicumot könnyező Klesta szobor előtt jó ideje nagy a sor, a folyosókon félmeztelen örömlányok, szeszgőz, és a döntőről itt maradt, két hete öntudatlanul részeg Mészöly Kálmán fekszik...

Természetesen mi is gratulálunk elsőként a Vasas Dh csapatának, és az összes többi csapatnak is! Köszönet f_mikinek és Lotusnak a már rendszeres szervezésért!

Jövőre megpróbáljuk a lehetetlent: megvédeni a kupát! ;)

Futó Lada 2015.03.19. 21:33:13

VI-od osztályú csapatok figyelmébe: A VI.478-ban van 2 szabad hely, aki esetleg oda szeretné cserélni magát, az ne tétovázzon :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.03.25. 11:38:43

tőlem már jövő héten kezdhetjük a 19.-et. ha van még egy kupakieső, kész vagyok egy barátságosra

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.03.26. 00:00:43

...majd a Ligakupa (?) után, persze :)

railclown 2015.04.20. 17:48:34

Szeretnék majd nevezni én is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.04.22. 12:26:39

na, most kiestem a ligakupából is » várom a kihívásokat :)

hatarsorompo 2015.04.22. 16:52:33

Mióta vannak ezek az idióta vigaszkupák, nehéz összehozni a Labdabiztost. Pedig szívesen neveznék. Kérek majd értesítést, ha indulhat a nevezés!
süti beállítások módosítása