HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Utolsó tangó Párizsig? - Görögország -Magyarország élő meccsfotel

2015.10.11. 17:43 Futó Lada

Görögország - Magyarország 4 - 3

-  Megkülönböztetett szeretettel köszöntjük újra kedves olvasóinkat. Utolsó felvonásához érkeztek az EB selejtező csoportmeccsei. A válogatott eddig egy betli mellett 4 szalonremit és 4 győzelmet tud felmutatni, és kérdés, hogy milyen motivációval tud ma pályára lépni, erről is kérdezem állandó szakértőnket Vegyi Ivánt.

- Magam is jó estét kívánok, nos ez jó kérdés. Amennyiben a legjobb harmadik hely a cél, abban az esetben nincs már több teendőnk, ez a meccs nem oszt és nem is szoroz, így akár a melegítőket is ki lehet küldeni a pályára. Mivel ilyen szempontból nincs tét, így akár felszabadultan is játszhat a válogatott az eddig nyeretlen görögök otthonában, hiszen adott esetben egy győzelemmel akár a második hely is elérhetővé válik.Jómagam bízok benne, hogy nyerni megyünk, és berúgunk.... mármint minden helyzetet.

- Ehhez mondanám a kezdőt 11-ünket :
Király - Fiola, Juhász, Kádár, Leandro - Lovrencsics, Gera, Elek, Dzsudzsák - Németh, Böde. Talán ez a jelenlegi legerősebb összeállítás, és ahogy várható volt, Leandro visszakerül a bal szélre az eltiltása után, így Kádár egyel bentebb léphet, Guzmics pedig majd Juhász helyére jöhet, sérülés esetén. A jobb oldalon bekerült Lovrencsics, elöl pedig Böde és Németh, tehát elől egy csúcsék, és 3 gyors ember zárkózhat fel a második hullámban, ami azt jelzi, hogy mindenképp kontrára ée felívelt labdákra játszhatunk majd.

- Igen, én is így érzem. A görögök eddig kritikán alul szerepelnek, hazai pályán még gólt sem rúgtak, így most ez az utolsó esélyük, hogy javítsanak a renomén. Arra számítok, hogy nekünk fognak esni tiszta erőből, így az első percekben igen masszív védekezés kell, viszont a megszerzett labdákból gyorsan meg tudunk majd indulni, én magam sokat várok a Leandro-Böde tengelyről, és a Gera-Németh párosokról, valamint a Dzsudzsák és Lovrencsics helycseréit tartanám még hatékony fegyvernek így előzetesen. Ha sikerülne gólt szerezni, akkor talán valamivel könnyebb dolgunk lehet - ebben semmi meglepő nincs - és a második részben Nikolics is meglőheti a válogatottban az első gólját tétmeccsen.

- És mit iszunk ma?

- Remélhetőleg csak töményet. A másik két kijelzőn folyamatosan követjük a párhuzamosan zajló meccseket is, és fél szemmel  a Feröerienek is szurkolunk tiszta erőből. Nézem a Himnuszt, alapvetően nyugodt a csapat. Gerán és Eleken látni némi idegeskedést, Kádár "hozza a formáját", ovrencsics is emberevő hangulatban, és most Dzsudzsákon is azt látni, hogy inkább elszánt mint ideges. Ezzel szemben a hazaiak lehajtott fejjel, vagy távolba révedő tekintettel éneklik saját himnuszukat. Ez mindenképpen jó jel. Nincs telt ház, és nagyon jól hallhatóak a magyar szurkolók. Van keresnivalónk, ezt bátran kijelenthetem.

- Ez a 900-dik meccse a válogatottnak, jó lenne győzelemmel ünnepleni. Ha hagy szóljon, Hajrá Magyarok !!

GÓL. 5. perc Stafylidis

Ezt benyaltuk. Nem erőlködtek a görögök, nem estek nekünk, csak passzolgattak, mi pedig átadtuk a területet, visszahúzódtunk a saját térfelünkre. Addig-addig passzolgattak, hogy a jobb oldalon egy kényszerítő után megindultak, a középre adás elment keresztbe, és a görög játékos a hosszú oldalon 10 méterről kilőtte a kapu bal oldalát.  ....és vezetnek a románok is Badescu góljával.  Mindenki nyugodjon le, a második hely elmenni látszik, játszhatunk most már csak a győzelemért.

- Annyira védekeztünk, hogy elfelejtettünk védekezni. Kicsit túl nyugodt volt a csapat. Be kellene tolni egy kávét, vagy valami, mert így ez kevés lesz. Remélhetőleg megint csak annyi van, mint Feröer ellen, és később fordítunk, de most nem ez látszik. A görögök nem csinálnak semmi extrát, nincs presszió, csak passzolgatnak, és egyszer csak helyzetben vannak. Most meg már támadniuk sem muszáj, elég csak a labdát tartani, és passzolgatni. De lehet, hogy csak altat a csapatunk.

- Jelenleg többnyire mezőnyjáték zajlik, többnyire nincs nálunk a labda, csak várjuk a kontra lehetőségét, amikor pedig sikerül labdát szerezni, akkor eléggé körülményesen indulunk neki, addig-addig míg a hazaiaknak sikerült a félpálya környékén egy fault-tal megszakítani a játékot. Bödére nem jók a felívelések, valahogy visszakotorgatja ugyan , de nincs azokat a labdákat nem lehet lendületből megjátszani. Gyorsabban kellene felérni, 3-4 érintésből.

BÖDE !!!!
Dzsudzsák beadásánál kibújt a védő mögül és bevetődve próbálta kapura kotorni, de csak mellé sikerült. Na ! Ez már majdnem épkézláb támadás volt!

FÖLÉ....EZT MEGÚSZTUK.
Gyors görög kontra után egyedül lépett ki a hazai játékos, de fölé durrantotta 12-13 méterről.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!!!!!!!!!   26. perc Lovrencsics

Nem az a kimondott kontra volt, felálltunk támadni, de nem mentünk semmire, így hátrafelé került a labda. Kádár nem tudott senkinek passzolni, így elkezdte tologatni a labdát maga előtt. Egész a tizenhatosig jutott, ott már gyanúsnak találták a hazaiak, és kiléptek rá, ekkor kitette balra Leandronak. Leandro levitte az alapvonalig, beívelt középre, Böde elvitte az embert a rövidre, és a hosszún az álló védő mögül Lovrencsics kibújva a kapu bal oldalába fejelt. 

- Ez az gyerekek, meg vannak zavarodva. Menjünk rájuk, ahogy azt Lajos bácsi is mondta " Rá köll menni a Helénekre! "

- A védelmünk nincs mindig a helyzet magaslatán, amikor a görögök ívelgetni próbálnak, akkor minden oké, de a földön lapos passzoknál nagyon könnyen zavarba hozhatóak vagyunk.

JUHÁSZ !!!
Dzsudzsák szöglete után egy megcsúsztatott labdát droppból lőtt meg, kb 1 méterrel tévesztett célt.
Közben vezetnek az Észak-Írek Finnországban.

Juhász mutatott be a félpályánál egy waza-ari értékű csípődobást, egy sárgát kapott érte, a következő meccset így kihagyja, mint magasugró a 150-et.

-Most már a szünetet várjuk, nincs semmi kockázatos akció. Egyenlítettünk, így most úgy néz ki rápihen a csapat. Átvettük a görögök passzolgatós játékát - már amikor nálunk a labda - egyébként ugyanúgy visszaálltunk mint a kapott gól előtt. Ez nagyon nem jó.

Két görög sárga, az első azért mert a szabadrúgásnál kifújt habot szétbarmolta Holebas, és Moras, mert a kilépő Eleket legázolta. Most kicsit kijöttünk a térfelünkről.

A románok bekotorták a másodikat is, az ott eldőlt.Itt Németh még kiharcolt egy sárgát, így a lapok arányában átvettük a vezetést.

FÉLIDŐ.

- Foglaljuk össze röviden. A görögök semmivel sem mutatnak többet, mint csütörtökön a feröeriek, igazából minden különösebb elképzelés nélkül passzolgatnak, és mivel mi erre bőségesen biztosítunk helyet, így előbb-utóbb valamelyik szélén indítanak egy kényszerítőt, ami után létszámfölénybe kerülnek. A félidő közepén összekaptuk magunkat, vére támadtunk, amiből sikerült egyenlíteni. A félidő második felére rányomta a bélyegét a tétnélküliség.

- A végével nem értek egyet, bár a győzelem pontszámban már pont semmit nem ér, azonban a csapat önbizalmának szempontjából fontos lenne a győzelem. Ezen felül a legjobb harmadik hely szempontjából sem számít, de úgy gondolom, hogy ha nyerünk, akkor tettünk érte annyit, hogy a miénk legyen, hogy megérdemeltnek tekinthessük.

- Nem volt csere.

- Valóban nem. Én Eleket kicsit halványabbnak érzem ma a megszokottnál, kicsit lassabban ér oda középen, és a támadások vezetésénél inkább vezeti a labdát, mint passzoljon. Esetleg még Németh az aki nem nagyon boldogul, eddig nem tudta kihasználni a sebességét. De örüljünk annak, hogy túléltük az első öt percet kapott gól nélkül.

ELEK !
Remek labdaszerzés, de utána elpepecselte a passzolást.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL !!!! 54. perc Németh

Dzsudzsák szöglete után középen Elek vetődve kotorta tovább a labdát a hosszú sarok felé, és Németh 17 cm-ről bepofozta.

- Pont ezt a két játékost ekéztem az előbb, ha ezen múlik, akkor folytatom a többiekkel.

GÓL . 57.perc  Tachtsidis

Legalább örülni hagynának egy kicsit. Egy semmi helyzetből 2 lapos passzal és egy kényszerítővel átrohantak a védelmen, és középről kilőtték a kaput, Király esélytelen volt.

Jön Nikolics Lovrencsics helyére, vélhetően akkor Németh megy ki a szélre, és átállunk arra a felállásra, amit Feröer ellen a második félidőben próbáltunk.

HUH..Elek volt bizonytalan, simán elvették tőle a labdát, szerencsére a görög játékos nem gyalogolt be a kapuig, hanem fölé bombázta. A görög egyenlítő gól óta elkezdtek nyomni a hazaiak, érzik az esélyt, mi pedig középen nagyon könnyelműen szórjuk el a labdákat. Nálam érik az Elek - Nagy Ádám csere. 

ELEK!
Ahányszor ekézem, mindig alkot valamit, előbb óriási ziccerben addig forgolódott az ötös sarkán, amíg kivágták előle, majd a kivágott labdát Németh adta középre, és azt fejelte Elek a kapus kezébe. Most többet vagyunk a hazaiak térfelén, vannak helyzetek, de a kidolgozott helyzetek nem mennek egyelőre.

Kettős csere :  Kalmár- Dzsudzsák és Nagy Ádám - Gera helyére.
Nagytól az várható, hogy befutkossa a középpályát, és begyűjtse a labdákat, míg Kalmár szerepe kérdéses, egyelőre a bal szélen van, de ha Leandro amúgy is felfutkos, akkor akár bentebb is húzódhat támadás közben.

- Erről van szó, játszanak a fiatalok, az állás és a játék képe is lehetőséget ad rá, később még ebből profitálhatunk. Ráadásul már a 75. perc, lassan időszerű, hogy inditsuk a drámát a hazaiaknak.

 

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL !!!!!! 75. perc Németh 

GÓL EMBEREK !! Jön a dráma, csak most figyelni. Végre egy kontra, amit végigvittünk !!! Kádár labdaszerzés, feltette a bal szélre Nikolicsnak futóban. Niko levitte a 16-osig, betette középre Kalmárnak. Kalmár betört középre, szerencsésen előtte maradt a labda, majd kitette jobbra a tök üresen álló Némethnek, aki higgadtan a léc alá lőtte.

HAJAJ... Ezt megúsztuk, ismét büntető-gyanús volt, most Leandro szerelése, de a spori nem fújt. 

GÓL. 79.perc Mitroglu 
A vonalban álló védők között eljutott a labda Mitrogluig, aki köszönte és belőtte 15-ről. Most megint belelkesültek a görögök.A románok is bevágták a harmadikat.

- Eddig összesen kaptunk 4 gólt, most 1 meccsen hármat, ráadásul közünk nem volt egyikhez sem.Hatalmas hely van a védősor és a középpálya között, nagyon messze védekezünk egymástól. A lendületből jövő görögöket nem tudjuk felvenni, a középpálya mögöttük lohol, a védelem meg behátrál. Nincs védekezés. Szerencsére a hazaiaknál sem a védelem remekel, ha Marathonnál is ilyen védekezésük lett volna, akkor ma Iránnal játszunk.

- Hajtsuk már meg gyerekek, betáraztam egy csomó töményet. Nyilván így is - úgy is megiszom, de jobb lenne örömömben. Hajrá Magyarok !!!

GÓL . 86.perc Kone
Kurva dráma. Fiola behúzódott középre, a jobb szélen ajtó-ablak ott volt Holebas, aki betekerte középre, és Leandro mögül Koné kibújva 2 méterről a kapuba bólintott.

- Kellett nekem drámát reklamálni. Bealtattuk magunkat, kétszer is felengedtük a görögöket, és most fordítottak. Ha jól látom a mieink bele is nyugodtak, a felezővonal környékén egy 10 méteres sávban nincs játékosunk, itt adogatnak a görögök.

FIOLA !
A lábában volt az egyenlítés, de ott is maradt.

VÉGE. Kikaptunk 4-3 ra, szereztünk egy jó napot a görögöknek. A meccsnek tétje ne volt, mert a románok 3-0-ra nyertek Feröer ellen, a harmadik helyen végeztünk. Holnap az Ukrajna-Spanyolország meccsen dől el a sorsunk, hogy legjobb harmadikként kijutunk, vagy pótselejtező.

- Ha pótselejtező, akkor bajban leszünk. Ezért is mondtam, hogy nyerni kellene, hogy megmaradjon az önbizalom, és hogy megmaradjon az a sorozat, hogy veretlenek vagyunk az első forduló óta. Most kikaptunk, és ami rosszabb, hogy egy bűn rossz védekezéssel, ezen annyi gólt kaptunk, mint az eddigi 9 fordulóban. A holnapi meccsel kapcsolatban rossz érzésem van. A siker ahhoz megy, aki tesz is érte, mi pedig most ellazsáltuk, így sorszerű lenne, ha az ukránok legyőznék a már kijutott spanyolokat.

- A Dárdai által összerakott védelem, most darabjaira hullott, lehet, hogy csak a tét nélküliség tette, de az utóbbi 8 meccshez képest, ez teljesen szervezetlennek tűnt ma. Ez volt ma a csoport utolsó helyezettje, pótselejtezőn ennél csak erősebb jöhet. Csatlakoznék Ivánhoz, ha pótselejtezőre kerül a sor, akkor amilyen formánk van, megkapjuk a hollandokat, vagy a horvátokat, és ilyen védekezéssel jó ha nem döntjük meg Csank mester rekordját. Tény, hogy nem volt tétje a meccsnek a papírforma szerint, így lelkük mélyén a játékosok nem erőltették túl a dolgot, de pont az ilyen meccseken lehetne lemérni, hogy kinek mennyit ér a címeres mezben pályára lépni. Ma úgy tűnt, hogy nem a győzelem volt a cél, hanem, hogy letudjuk a meccset, inkább mindneki gólt akart lőni, mint taktikusan csapatként győzni.Jöjjön az értékelés.

Tömjénezés és keresztvíz-lehúzás :
(
Próbáltam nem teljesen temetni a csapatot, és a vereség miatt nem csak 1-esekben gondolkodni... nem nagyon sikerült)

Király 
Nem azért kap 0-t, mert rosszul játszott volna, hanem azért mert esélytelen volt.Lehet, hogy egy bravúr lehetett volna, de igazából ajtó-ablak helyzet volt mind, annyit tehetett, hogy zárta a szöget, és eldobta magát valamerre, hátha elakad benne. 0

Fiola
Az utolsó gól előtt csúnyán lemaradt az emberéről, érthetetlenül ment középre, ott eleve volt már 3 játékosunk, az első gólnál is rosszul helyezkedett. A végén egyenlíthetett volna, de nem tudta eldönteni, hogy erőből lője vagy helyezze, és egy suta lövés lett belőle. Nem játszott jól. 3.

Juhász
Neki sem ez volt élete meccse, a gólok nagy részét középről kaptuk, és a visszajátszásoknál ő a képernyőre sem fért rá, ami egy középhátvéd esetében nem túl hízelgő. Évekig ő volt a válogatottban az aki dirigálta a védelmet, vezére volt a csapatnak, és aki mellé kerestük mindig a másik belső védőt. Most ő volt a "másik" belső védő. 3.

Kádár
Ő volt a jobbik védő, de ebben a védelemben ez nem annyira kiemelkedő. Többször viszont jól avatkozott közbe, amikor felvállalta az előretörést, akkor ismét gólt értünk el, csakúgy mint csütörtökön. Az elején látszott, hogy zavaró számára, hogy egyik nap balhátvéd, a másikon középhátvéd. Meg tudta oldani mindkettőt, de néha elkószált a balhátvédbe feleslegesen. 4.

Leandro
Volt egy gólpassza, de az első gól előtt is az ő oldaláról jött a beadás, az utolsó gólt pedig róla fejelte Kone. Szerencsére nem így játszik hétről-hétre a Fradiban. Ő Kádár mellett a másik, aki viszont középhátvédet játszik a klubcsapatában és most kint volt bal oldalon, ő pedig néha befelé húzódott feleslegesen. 3,5

Elek
Ha már eljött Csingcsungból, akkor végigjátszotta a meccset. A gól előtt jól piszkálta tovább a labdát, de szerintem indokolt lett volna a cseréje. Vagy a saját védőink vonalában volt, vagy 25-30 méterre onnan, többnyire "úton" volt, mert a görögök gyorsan átjátszották.A harmadik gólnál mellette ment el a labda ( talán meg is pattan a lábán) 3.

Gera
Ez most  nem az ő meccse volt. Védekezésben neki sem volt most meg a helye, támadásban pedig nem volt nálunk annyit a labda, hogy fazont szabott volna a játéknak. Volt vagy 2 jó átadása, tőle telhetően sokat próbált játékba avatkozni, de 4 nap alatt 2 meccs az sok. 3,5

Dzsudzsák
Egy 
jó szöglete volt, ez mindenképpen fejlődés a csütörtöki 13 rosszhoz képest. Az oldalváltásokat továbbra sem erőlteti a kapitány, viszont balról beadni nem sikerült neki (2 kísérlet volt, de lepattant mindkettő) , balról befelé húzva nem tudott lőni, igazából a két meccsen balhátvédek beadásából lett gól. 4

Lovrencsics
Ő sem tudta megmutatni mire képes, látszik még a meccshiány. Az első félidőben nem nagyon tudta meghúzni a jobb oldalt, a 60. perc környékére saját bevallása szerint is elfáradt, így le kellett cserélni. Lehet, hogy csereként több haszna lett volna a fáradtabb védők mellett. 3,5

Böde
Majdnem 
rúgott egy gólt az elején, de végül nem. A felívelt labdákat úgy-ahogy próbálta megjátszani, a második félidőben már több sikerrel. Mivel nem rúgott gólt, így akár Szalai is játszhatott volna, de a két csatár között talán annyi különbség van, hogy míg Szalai többnyire felborul a felíveléseknél, addig Bödéről inkább lepattogtak a védők - meg pattogtatta is őket tisztességesen könyékkel. 4,5

Németh
Ha csütörtökön Böde 8,5-öt kapott 2 rúgott gólért, akkor Némethtel szemben igazságtalan lenne ha a vereség miatt jóval kevesebbet kapna. Jól játszott, ügyesen került helyzetbe, és amikor odakerült, akkor szinte 100%-os hatékonysággal használta ki. Kár a félidő végén begyűjtött sárgáért, de ettól még 7. 

Nikolics
Egy fél félideje volt bizonyítani. Megtette amit lehetett, annál az egy kontránál kihozta a maximumot a helyzetből, kivitte a védőt oldalra, és jól tálalt középre.Ő viszont úgy tűnik nem az a játékos, aki csereként jobb, neki az elejétől fent kell lenni ( és kell mellé egy erőcsatár, aki elviszi a védőket, vagy olyan középpálya amire ki kell lépni a védőknek.) Ez jelenleg nem adott a válogatottban többnyire, így ott csak szenved. 4,5 

Kalmár
Egy kiosztott gólpassz, de a védekezésben nulla hozzáadott érték. Felemás teljesítmény, a gólpassza után vezettünk, de végül sikerült onnan két gólt kapni (nem ő volt az oka egyedül nyilván) 4,5 

Nagy 
Feltűnt mindenhol, de a kevesebb ezúttal több lett volna. Elekhez igazította a játékát, így neki is sikerült oda állni mindig, ahol nem volt görög játékos. Volt 2-3 labdaszerzése, de a harmadik gólért ő is "tett", komolyabb hibája nem volt, de nem emelkedett ki a védelem szinvonalából, így ezúttal 4.

7 komment

Címkék: válogatott élő eb lájv

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr1007957708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fnyolcas 2015.10.11. 22:09:14

Király minősítéséhez: láttad egyszer is, hogy a beívelt labdára mozdult volna, a fejelők elől elöklözte volna a labdát? Láttad egyszer is, hogy a felé közelítő ellenfél elé kiszalad, és elvetődik (ahogyan más kapusok teszik, és 70%-ban a labda a kapusban elakad)? Mindig letérdel és elmormol egy imát. Ez édes kevés, ez nagypapa stílus.

Artie 2015.10.12. 11:33:45

@fnyolcas: Az a szörnyű abban, amit írsz, hogy ezt még mintha a feröeri csatár is tudta volna, amikor ellőtte mellette a labdát, középerővel, nem túlzottan jól helyezve, egész egyszerűen szinte a kapu közepébe lőtt, mert tudta, hogy féltérdelés-kézfelkalpás jön. Az jött.

El kéne már felejteni mackósgabit, na.

fnyolcas 2015.10.12. 12:02:59

@Artie: Így igaz. A görögök is a 2.góljuk után milyen lelkesen lőttek messziről is, már nem akarták ziccerig játszani, passzolgatni magukat. Egy kapustréner biztosan sokkal több hibát tudna felsorolni (vajon miért van mégis ott?), csakhogy már a szurkolóknak is feltűnő. Mindent a védő játékosoknak kell megoldani, még a kapu előtti 5 méteres távon belül is. Más kapus sokszor "elkergeti" a védőket, hogy ne akadályozzák, majd ő a kapus felugrik, és kézzel magasabb mindenkinél, elhárítja a veszélyt. Király meg nem tesz semmit.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.12. 15:58:03

Kádár adta az első gól előtt a passzt, nem Leo, de a lényegen, az eredményen nem változtat.
Király meg már öreg, és kb. 10 éve a vonalon felejtette magát,de ezek szerintem most nem az ő góljai voltak (igaz, talán az utolsónál kijöhetett volna a beadásra, de mint írtam, már egy ideje vonalkapus).

Futó Lada 2015.10.13. 12:50:41

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Kádár hozta fel a labdát, kitolta Leandronak és végül utóbbi adta be.
www.eredmenyek.com/merkozes/xbcC6KVp/#osszefoglalas

Királynak valóban voltak bizonytalankodásai már a feröeri meccsen is, annak alapján lehet, hogy kapus poszton is indokolt lett volna a csere, de abban egyetértünk, hogy az első 3 gólnál nem sokat tehetett. Az elsőnél a keresztbe vetődő védő miatt eleve csak a vonal mögött ugrott, a másodiknál csak a strigulát húzhatta. A harmadik az rútul a rövidbe ment, ott lehet róla szó, hogy az övé volt, a negyedik esetében ott volt bent 3 védő, inkább megállt a vonalon, nehogy benyomják megint a rövidbe mellette.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.13. 14:00:13

@Futó Lada: Akkor bocs, én eddig abban a hitben éltem, hogy Kádár adta. Az okos ember kérdez,a buta pedig tanul a hibáiból, vagy valahogy így fogok tenni :)

Azt pedig nem hittem volna a sorozat elején, hogy egy Lettország-Kazahsztán dönti el a sorsunkat...

Artie 2015.10.13. 15:40:18

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Gondolom, azt sem hitted, hogy nézheted az Észak-Írország-Albánia és Wales-Izland meccseket az Eb-n.

Teljesen baszottul felesleges ez a 24 csapat.
süti beállítások módosítása