HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kissé sárgább, kissé savanyúbb, de... savanyú. Bohócliga, beharang #22.

2016.02.26. 10:01 JESTER

bs.jpgBastille múlt heti merengős beharangja annyira meghatott, hogy legszívesebben én is ilyet írtam volna, de a csak-on már kapnak eleget a szentimentáljesterből a szerencsétlen kispesti drukkerek, így besírás helyett maradjon a más területen történő elmélkedés. Olvasom tegnap Csonk szöttyögését, 444.hu persze kiemelt helyen hozza, nyilván lehet egy kellemeset röhögni az osti magyar futballedzői kar újabb verbális ámokfutásán (azon tényleg lehet, de én jobban szeretem az ízes labdabiztos-kuncogásokat, mint a gúnyos hungarokatalán kacajokat), de én a magam részéről már kicsit unom ezt a témát, tény, sárgább, savanyúbb, igazából ehetetlen a magyarfocink, de még így is előbb érzek rezgést a mellemben ha a 42-es számot meglátom, és nemcsak Douglas Adams miatt, hanem legalább annyira a viszonylatszámra asszociálásként, ami kivisz a Bozsikba, és bakker, az Allianz Arenához kivezető úton sosem érzem ezt, de még az Avenidad de Melancoliának csúfolt, a Vicente Calderón fele tartó sugárúton sem, pedig az Atleti az aztán annyira prol, mint a Honvédom, de ott sem.  Mindegy, ezt már leírtam régen a müncheni hétvégi beszámolómban ezen az oldalon is, talán Drunken Mastertől kaptam is egy rommáalázást, modorosabb vagyok, mint a modorosblog, hehe. Tényleg mindegy, akkor is, bármilyen szánalmas, én már maradok magyarfocidrukker, ahogy Faterom mondta, csak ő Honvéd-verzióban, kövér gázzal kirongyolva Doki barátom esküvőjén a tánctérről, mert ő már csak ilyen, szereti a nagy megmondásokat. 

Na nézzük akkor, mi a stájsz most.

Haladás- Diósgyőr. Nem tudom követni a Bohócot, de pont ezért szeretem. A Hali nyer Kispesten (mondjuk ehhez kellett P.Mackó és Andó-Szabó spori is, akinek ténykedéséről sok mindent elmond, hogy Pinokkió Jani kispesti helyiérdekű korzólegenda a 80. percben felállt a korlátra és kijelentő módon, nyugodt hangsúllyal közölte: "Andó-Szabó gyere ide, levizellek." - majd elment sörért), majd kikap a topább (?) Vasastól, a Diós két meccsen át konstans havasi gyopár, de a Honvédot persze így is üti. Bár, igazából ezek nem akkora csodák. Most a két hazai edzőmogul azért megosztozik a pontokon, Sanyi bácsi akvarellisztikus posszanására még várnunk kell 1-2 fordulót, úgy saccolom. 1:1


MTK-Békéscsaba. Ha nem aznap lenne a DERBI, még ki is mennék erre, néha jó MTK-meccset szabad levegőn nézni (bár az igazi a régi csoffadt Hungária krt.-i stadi volt), de ezt ne áruljátok el Hantának, mert őt pont azzal húzzuk mindig a korzókorlátnál, hogy túl sok eMTéKán tűnik fel helyszínen. A tavalyi szezonzáró hermelyn-sör blogpartin is egy kék-fehér házipapuccsal kínáltuk meg a derék posztmestert, aki, becsületére legyen mondva, legalább vette a lapot. A 'csaba most viszont nem fogja, és Teodoruval kiizzad egy győzelmet az MTK. 2:1 


Paks-Vasas. Végre túl víruson, használhatatlan talajon, a Paks is megkezdi hazai szárnyalását a magyar tavaszban. Szívem szerint Paks-sikerre voksolnék, de a télen még általam is lenézett képességű Vasas nem is adja olyan olcsón a bőrét idén, így egy pontot most is elhoznak majd az Atomvárosból. Megjegyzem, ne is ők essenek ki; sok kispesti gyűlöli az angyalföldieket, én viszont nem, mert anyai nagyapám igazi vasas volt, a szó szoros és átvitt értelmében is, így tiszteletből mindig szorítok a Vasasnak is, persze csak magunk után. 1:1

Fakadémia-Videoton. Nehéz a tipp, mert a két nagy pont-barterező csapat mindegyikének kéne most a 3 pont. A váli-völgyi tanyabokornak kezd meleg lenni a pite, ahogy Puhl mondaná, elfolyva székén a Sporttévén, a Vidinek meg egy dobogó is befigyelhet akár. Viszont utóbbinak ott az MK, így most leadja a pontot némi hétvégi matek után a púpos kistestvérnek. 2:1.

Újpest-Debrecen. Ez viszont a forduló igazi rangadója lesz. Az Újpest is majdnem egész jó, a Debrecen majdnem kezd feltámadni, egész izgalmas csata jönne ebből ki, ha Elömér bácsi Debrecenje legalább nyomokban nézhető lenne. Lencsével viszont, pont amekkora kis irritátor számomra a gyerek, hát pont akkorát húzott vele az UTE, szerintem most is beköszön, többször is, a Loki meg egyszer még válaszol, aztán még egyszer, aztán harmadszor már nem. 3:2.

...ééééés a forduló rangadója! Na jó, nem. Nem egészen. Legyen tiszteletbeli rangadó.  

Honvéd-Ferencváros. Gyerekkoromban nem mertem kimenni a Bozsikba, ha jött a Fradi, mert féltem a szurkereiktől, pedig nem akartam népszavazási kérelmet beadni; és TV-n is alig mertem nézni, mert féltem, hogy kikapunk - pedig a keretünk jobb volt. Később, mikor már a keret is legatyásodott, akkor meg azért féltem ezektől a meccsektől jogosan, persze akkor már kijárva, a korzókorlátnál depresszulva. Aztán a Fradi visszajutása utáni 2-3 évben visszaköszöntek az általam a pályán sajnos át nem élt '80-asok, itthon és idegenben is vertük rendszeresen őket, mostanság meg, fáj kimondanom, de helyre állt az ősi rend. Sajnos idei szenvelgésünk és Rossi tanácstalanságát és hisztijeit elnézve, sok babér most sem terem majd, no nagy verést sem mér majd a Fradi a vörös-feketékre (hogy kicsit átmenjek pártatlan szövegbe), de a 0:1 meglesz nekik. Egy öröme lesz a kispesti korzónak, a Bödére zúduló, válogatottan fineszes / ótvar beszólások. Sovány öröm, de most ezzel kell beérnünk (visszaváltottam fanboyba). 

Egyszerűsített tippszelvény

Haladás- Diósgyőr
MTK-Békéscsaba
Paks-Vasas
Tanyaközpont-Videoton
Újpest-Debrecen
Honvéd-Ferencváros

 

32 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr988420860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.02.26. 10:25:26

Haladás- Diósgyőr 1-0
MTK-Békéscsaba 1-2
Paks-Vasas 2-1
Tanyaközpont-Videoton 3-3
Újpest-Debrecen 4-1
Honvéd-Ferencváros 0-0

Artie 2016.02.26. 10:26:18

Haladás- Diósgyőr 2:1
Igazából én sem értem, miért nem Mészöly-Egervárira cuppan a nép, miért dörzsöli mindenki a tenyerét a jövő évi Gardijóla-Murinnyóra.

MTK-Békéscsaba 1:3
Ez a görög csapat nem lesz Európa-bajnok.

Paks-Vasas 2:0
Lehet, hogy velem van a baj, de én képes vagyok a hat párosításból kb. négyen megdöbbenni, hogy "ez tényleg NB1?".

Tanyaközpont-Videoton 1:0
A Fuckadémia jobban tetszett, Jester mester. Javaslom, hogy a meccs helyett ezt nézzük, jobban járunk: www.youtube.com/watch?v=kc7Wsf9m6qI

Újpest-Debrecen 1:0
Van abban valami bájos, hogy jövőre egy ilyen vérgyenge Újpest fog EL-selejtezni.

Honvéd-Ferencváros 2:0
Csak szeretném. De nagyon.

na73 2016.02.26. 10:59:55

Haladás- Diósgyőr 2-1
MTK-Békéscsaba 2-0
Paks-Vasas 2-1
Tanyaközpont-Videoton 1-1
Újpest-Debrecen 2-0
Honvéd-Ferencváros 0-1

TheDrunkenMaster 2016.02.26. 11:18:13

Szombaton éjfélig dolgozom (ó, a vendéglátós-lét csodái!), szóval marad az nCore-ról letöltött Honvéd-Fradi, ami annyival jobb az élőnél, hogy át lehet pörgetni az unalmas részeket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a meccs kb. 88%-a.
Haladás- Diósgyőr 2-0 Otthon még mindig jó a Hali.
MTK-Békéscsaba 0-0
Paks-Vasas 1-1
Tanyaközpont-Videoton 1-2
Újpest-Debrecen 2-1
Honvéd-Ferencváros 0-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.02.26. 11:22:49

Az utolsó kommentemhez nem téptem sorszámot, kicsit félek.

Haladás- Diósgyőr: 1-1
Király Gabi szerint ő nem kapott volna nyolcat a hollandoktól, Elek bőszen helyesel, Sanyi bácsi erre mindkettejüket meglepi egy példánnyal a saját kezű grafikáival ellátott, „Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen” című munkájával.

MTK-Békéscsaba: 2-1
A héten az egyik ügyben egy Pásztor József nevű tanút hallgattunk meg, a jelenlegi edző pedig a legendás Teodoru, tehát hazai.

Paks-Vasas: 1-2
Most komolyan, ezt amikor leadják ismétlésben, akkor illik azért eldobni az Arsenal és Barca sálakat.

Gyakadémia-Videoton: 1-2
Sztálin kedvence a troli volt, építettek is neki egy talán 80 kilométeres szakaszt a pusztában két város között. Ja, csak úgy eszembe jutott.

Újpest-Debrecen: 2-2
Akár jó meccs is lehet, de a sok elvtelen csa(n)kis a Premier Ligát és a Bundást nézi majd helyette.

Honvéd-Ferencváros: 1-2
Egyetért-e Ön azzal, hogy a magyar bajnokság első osztályában kettő csapattal indulhasson a Ferencváros, hogy mindkét mérkőzését élőben közvetíthesse a televízió?

sirsteve 2016.02.26. 11:24:18

Haladás- Diósgyőr 1-0
Miskolcon egyelőre szerethető csapat épül, mert a tolódós a másik megyei fellegvárban Mezőkövesden áll majd össze.

MTK-Békéscsaba 3-0
A távol-keleti csapatok, mint pl. a Békéscsaba, játéktudásban még elmaradnak az nb 1 színvonalától.

Paks-Vasas 2-0
A Vasasnak sajnos ki kell esnie, mert ellenkező esetben ugrott az új stadion.

Tanyaközpont-Videoton 1-0
Nem lehetne arról népszavazást tartani, hogy amelyik politikus kevesebbet lop, annak csapata jutalompontokat kapjon?

Újpest-Debrecen 3-0
Ha véletlenül a Loki a komoly pénzügyi problémái, nomeg a felcsút 11. helye miatt, a harmadosztályban találná magát, akkor végre Debrecenben is kijárnának a csilivili új stadionba a népek.

Honvéd-Ferencváros 1-0
Ha már a többi meccset is hazai vettem, itt sem várok meglepetést.

caralho voador 2016.02.26. 12:12:03

Haladás- Diósgyőr 1:0
MTK-Békéscsaba 1:1
Paks-Vasas 2:1
Felcsút-Videoton 1:1
Újpest-Debrecen 1:2
Honvéd-Ferencváros 0:2

Louis007 2016.02.26. 13:45:58

Haladás- Diósgyőr 1:2
MTK-Békéscsaba 2:2
Paks-Vasas 1:2
Tanyaközpont-Videoton 1:2
Újpest-Debrecen 1:2
Honvéd-Ferencváros 0:4

christvhu 2016.02.26. 14:08:39

Haladás- Diósgyőr 2-1
MTK-Békéscsaba 2-1
Paks-Vasas 1-2 Naná, mi más? Valahol nekem is le kell adnom a pontokat
Tanyaközpont-Videoton 2-1 házon belül nem is bunda...
Újpest-Debrecen 2-1
Honvéd-Ferencváros 1-2

fulmerz 2016.02.26. 15:12:42

Haladás - Diósgyőr 1-2
I. Béla király volt, Király sosem volt I. Béla.. ja de, amikor a farsangban Illés Bélának öltözött.
MTK - Békéscsaba 2-0
A Hungária körúton az a figyelemre méltó, hogy 5 embernek új stadiont építenek.
Paks - Vasas 2-0
Bajner egyszer beindítja a partit. És a Vasanál kevés alkalmasabb csapat van erre a feladatra.
Tanyaközpont - Videoton 1-1
Mindkettőjüknek kell a pont a bent maradáshoz
Újpest - Debrecen 1-0
Lukács Laci meglátja a szakmai munkát Újpesten és már kezdi is írni a "Urai vagyunk az Újpestnek" c. indulót
Honvéd - Ferencváros 0-2
Nem tudja valaki, hogy adja-e ezt a meccset a TV?

godot 2016.02.26. 15:40:23

Haladás- Diósgyőr 2-1
MTK-Békéscsaba 2-0
Paks-Vasas 2-1
Felcsút-Videoton 0-2
Újpest-Debrecen 1-1
Honvéd-Ferencváros 0-2

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.02.26. 18:55:14

Haladás- Diósgyőr 2:1
MTK-Békéscsaba 2:0
Paks-Vasas 3:0
Tanyaközpont-Videoton 0:2
Újpest-Debrecen 2:2
Honvéd-Ferencváros 1:2

kétballáb 2016.02.26. 19:12:18

Haladás- Diósgyőr 1:1
MTK-Békéscsaba 2:0
Paks-Vasas 2:1
Tanyaközpont-Videoton 1:2
Újpest-Debrecen 2:2
Honvéd-Ferencváros 1:2

fran7 2016.02.26. 19:31:41

Haladás- Diósgyőr 0-0 800km-t utazni egy helyzet nélküli meccsért. Egyetlen alkalom mikor egy focidrukker, hogy Brassó nem az NB1-ben játszik.
MTK-Békéscsaba 3-1 A csabai csapat fele éjszakánként a fóliában dolgozik, hogy legyen elég erőnlétük. Ennyire jutnak.
Paks-Vasas 0-2 Lápvidékre minek stadion?
Tanyaközpont-Videoton 1-2 Sokat járok el Felcsút mellett, nincs ott egyetlen tanya sem. Az a szomorú, hogy még így is ez a név a legkevésbé ironikus ezen csapat háza tájékán.
Újpest-Debrecen 2-1 Meddig tart a hajdú dac? Örökké, csak az eredmények fogynak el.
Honvéd-Ferencváros 1-0 Szeretnék bízni ebben. Olasz foci a 90-es évekből a német foci 90-es évei ellen. Miért az én hazám kell ehhez a retropartyhoz? Szabó Dezső ebből a trilógiát írna.

bmiky31 2016.02.26. 19:53:34

Haladás–Diósgyőr 1-0
MTK–Békéscsaba 2-0
Paks–Vasas 2-0
Felcsut–Videoton 2-1
Újpest–Debrecen 2-2
Honvéd–Ferencváros 1-2

babvik 2016.02.26. 19:54:37

Haladás- Diósgyőr 1-1
MTK-Békéscsaba 2-1
Paks-Vasas 1-1
Tanyaközpont-Videoton 1-1
Újpest-Debrecen 1-1
Honvéd-Ferencváros 1-1

Koori 2016.02.26. 20:23:29

Haladás- Diósgyőr 1-1
MTK-Békéscsaba 2-0
Paks-Vasas2-1
Tanyaközpont-Videoton1-3
Újpest-Debrecen3-2
Honvéd-Ferencváros0-3

név szerint Galván Tivadar 2016.02.26. 22:42:00

Haladás- Diósgyőr 2-1
MTK-Békéscsaba 2-1
Paks-Vasas 2-1
Tanyaközpont-Videoton 1-2
Újpest-Debrecen 2-2
Honvéd-Ferencváros 0-1

spinat 2016.02.27. 07:42:12

Haladás- Diósgyőr 2:1
MTK-Békéscsaba 1:0
Paks-Vasas 1:2
Tanyaközpont-Videoton 1:3
Újpest-Debrecen 2:1
Honvéd-Ferencváros 0:0

Futó Lada 2016.02.27. 08:18:20

Haladás- Diósgyőr 1-1
Sopronban a Lővérekben a nővérek Koman mindkét gólját megtapsolják. (A Soproni pálya legutóbbi NB1-es meccse nem a REAC - MTK volt?)

MTK-Békéscsaba 2-1
Sanyi akkora gólt lő, hogy kisiklik tőle a 14-es villamos.

Paks-Vasas 1-0
A paksiak ráéreznek a Vasas múlt heti taktikájára. A 82. percben kettős csere a hazaiaknál, a 83-ban a két csere összehozza a győztes gólt, Csertői beadását Tököli bólintja a kapuba. A meccs után a Vasasnál bejelentik, hogy a csapat munkáját ezután egy pályaedzői team segíti, melynek tagjai Maczó, Juhár, Tóth András,Galaschek,Sáfár és Sirinbekov.

Tanyaközpont-Videoton 1-1
...

Újpest-Debrecen 2-1
Storck megint nem jut be, nem tudják a fényképes belépőjét validálni, mivel a beléptető-rendszer szerverén tárolt képeket valami mp3-á konvertálta, és Halász Judit - Ákombákom c. számát lehet csak hallgatni .

Honvéd-Ferencváros 1-0
Annyira tuti a Fradi győzelme, hogy pont ezért nem lesz az.

teddypicker 2016.02.27. 09:09:12

Haladás- Diósgyőr 1-1
MTK-Békéscsaba 2-0
Paks-Vasas 2-1
Felcsút-Videoton 1-2
Újpest-Debrecen 2-1
Honvéd-Ferencváros 0-2

NagyHali 2016.02.27. 10:41:38

Haladás- Diósgyőr 1-1
MTK-Békéscsaba 2-0
Paks-Vasas 2-0
Tanyaközpont-Videoton 1-2
Újpest-Debrecen 1-1
Honvéd-Ferencváros 0-2

Dr.V.ker. 2016.02.27. 11:15:43

Haladás- Diósgyőr 1-0
MTK-Békéscsaba 1-0
Paks-Vasas 0-0
Tanyaközpont-Videoton 4-3
Újpest-Debrecen 2-1
Honvéd-Ferencváros 0-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2016.02.27. 11:26:27

Haladás-Diósgyőr 1-0 Ez az a bajnokság, ahol még egy tajtékzó Halmosi is szerethetőbb, mint a Diósgyőr.

MTK-Békéscsaba 2-0 Felkészül Tóth Bálint.

Paks-Vasas 2-0 A formálódó osztálykülönbséget az sem igazán ellensúlyozza, hogy a Vasasnak egyébként vannak futballistái. Ferenczi sikerén felbuzdulva Tököli is reaktiválja magát.

Tanyaközpont-Videoton 1-1 Ez majdnem olyan lesz, mint a Puskás-Suzuki-kupa döntője, csak kevesebb reálossal.

Újpest-Debrecen 1-1 Hol vannak már azok az idők, amikor még az oly szelíd Dombi is hajlandó volt ölre menni a kutyafejű Erős Khárcsival? A régi jó dógokból má' nem maradt semmi.

Honvéd-Ferencváros 0-2 A Honvéd esélyeit az sem növeli, hogy Böde összes mezét - az összes szigszalaggal együtt - ellopják a csapatbuszból.

Zoltáng 2016.02.27. 11:42:04

Haladás- Diósgyőr 1:2
Tolatás

MTK-Békéscsaba 0:0
Böjt alatt se liba, se kolbász

Paks-Vasas 1:0
Kiürült a szervezetből az alapozáshoz használt atombiztos paksi dopping, de Ferenczi kihagyott büntije is kell a sikerhez.

Akadémia vasútállomás-Videoton 1:2
Je suis Gare du Acedémie feliratú pólóban váltja meg Feczesin a francia repjegyet

Újpest-Debrecen 1:3
Újpest nem Pest, tanyközpont! Kéretik nem ezzel sértegetni szegény Fakadémiát!

Honvéd-Ferencváros 0:1
A Honvéd 9 pontot várt az első három fordulóban, de az a rossz hír, hogy a Fradi ellen a tisztes helytállásért, valamint a "bíró elvett tőlünk hatmilliót" nyilatkozatért biztosan nem jár a hiányzó 9 pont

szövet 2016.02.27. 11:49:33

Haladás–DVTK 1:2 (1:0)
A Rohonczi úton óriási land-art akció zajlik – hogy ezt hogy viszik be a kolostorba, azt még nem tudni –, így Sopronban, kitűnő talajú pályán döngölik földbe a felforgatott védelmet. "Abszolút etikátlannak, de majdnem úgy is fogalmazhatnék, hogy felháborítónak tartom" A vendégek legveszélyesebb támadója Lipták.

MTK–Békéscsaba 1:1 (0:0)
Mély talajon, Xanyi és/vagy Vaskó. Mislenyre készülve a gólját ünneplő Lackó pihenőt kapott.

Paks–Vasas 4:1 (0:0)
Az éjszaka göröngyösre fagyott, s most kiengedő talajon nagy nyomás nehezedik a hazaiakra. Kérdés: les(z-e) állás. Ha Ferenczi újra gólt szerez, vasárnap Matyi őt is körülrajongja, s az Eb-re követeli. Ha mégis kiszakadna a paksi gólzsák, akkor BB44-é a 15 perc hírnév.

PAFC–Videoton 1:1 (0:0)
3. legtöbb kapott gól = 3 védő a válogatott keretében. A hazaiak most nem kapnak tizit – Pekár úgyis kihagyná. A vendégeknél a kupára tartalékolva 7 védő és 3 csatár. A szünetben munkagépek jelennek meg: jöttek bontani a Puskást. A helyszínen tartózkodó prime minister a sajtó minden kérdésére csak ennyit felel: "Ezt a kérdést nem vitattuk még meg"

Újpest–DVSC 2:1 (1:1)
A kupára tartalékolva Lencse most pihen, így Lázokon a sor, a vendéggólt Djelmic szerzi.

Honvéd–FTC 2:1 (0:1)
A vendégek a második félidőben már a kupára tartalékolnak. A szünetben a büfé előtti spontán osztálytalálkozón feltűnik E. Lászlóné némi kísérővel: a 200ezres UL elől kerestek menedéket a vendégben - de ehhez senkinek semmi köze.

Sir Galád 2016.02.27. 12:01:22

Haladás- Diósgyőr 1-1
Hát itt valaki nyerni fog. De melyik? Nem vagyok ekkora májer, úgyhogy marad a döntetlen.

MTK-Békéscsaba 0-0
Az MTK úgy érezte az eredményesség kevés, ezért inkább visszatérnek a minőségi, rövid passzos játékukhoz, amire mindenki jól emlékszik az elmúlt évekből. Állítólag olyan Barcás, de Csank Jancsi nyomdokain haladva a Barca eMTéKás (©jester) inkább.

Paks-Vasas 2-0
És ha már Barca, ki tudná jobban elvezetni, mint Csertői Aurél? Ott van ni, 2-0-ra verik a Vasast. Kell ennél több bizonyíték?

Tanyaközpont-Videoton 1-1
Szegény bíró nem fogja tudni merre lejt a hazai pálya, így mindenkinek ítél egy igazságos tizenegyest, hacsak Orbán Viktor másképp nem kacsint és a bírót is beengedik a meccsre a Fradi securitysok, akiknek semmi köze a Fradi securitysokhoz.

Újpest-Debrecen 2-1
Mivel a múlt heti MTVA-felelőst kirúgták, az új illetékes rögtön tudta, hogy az Etyeki-dombság felől fúj a szél. Értelemszerűen ezt a meccset tehát nem közvetítik. Aki nem érti miért, az nem is ebben az országban él.

Honvéd-Ferencváros 0-1
Jól elverjük a Honvédot egy pontrúgással, Gyulástul, Vernes Rikárdostúl, mindenestül. Az izgalom a délutáni alvást nem fogja megzavarni.

housemd 2016.02.27. 13:39:59

Haladás- Diósgyőr 2:0
csak egy biztató szó a hazai ultráknak: Zalaegervári

MTK-Békéscsaba 0:0
szólni kell majd külön a lelátón, hogy mikor ért véget, mert a különbség nem lesz túl éles.

Paks-Vasas 2:0
Vajon PaksII költségvetésébe beleraktak-e egy 30ezres BL-főtáblakompatibilis stadiont? primerköri pályafűtéssel?

Tanyaközpont-Videoton 1:0
hamarosan egy újabb vasutascsapatnak örülhetünk.

Újpest-Debrecen 2:1
hol van már a tavalyi Balogh?

Honvéd-Ferencváros 1:3
egybödés csapat lett a fradi. bizarr.

VGL 2016.02.27. 14:40:54

Haladás- Diósgyőr 1-1
MTK-Békéscsaba 2-1
Paks-Vasas 1-0
Tanyaközpont-Videoton 1-1
Újpest-Debrecen1-1
Honvéd-Ferencváros 1-1

slowmotion 2016.02.27. 16:17:51

Haladás- Diósgyőr x-x
MTK-Békéscsaba x-x
Paks-Vasas x-x
Tanyaközpont-Videoton x-x
Újpest-Debrecen x-x

Honvéd-Ferencváros 0-2
még szerencse, hogy a meccs Kispesten kerül rendezésre, mert az Üllői úton nem lehetne meccs - a Fradi szeku még nem ért vissza az Alkotmány utcából, ezért a Fradinak halasztást kellett volna kérnie

na73 2016.02.29. 09:14:45

Tippjáték 22. forduló:
1. savanyú a narancs ( Villanyfényes) 15p, 2. godot 14p, 3. név szerint Galván Tivadar 13p

Összesített helyezés a 22. forduló után (MTK - Paks nélkül) :
1. bmiky31 225p, 2. kétballáb 212p, 3. NagyHali 206p

TOTO 22. forduló:
1. savanyú a narancs ( Villanyfényes), godot, név szerint Galván Tivadar 4-4t

Összesített helyezés a 22. forduló után (MTK - Paks nélkül) :
1. bmiky31 72t, 2. kétballáb, NagyHali 68-68t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.

szövet 2016.03.07. 02:21:24

@na73:
most néztem a 22. ford. táblázatát, ahol a KHFC-FTC 2:1 (0:1)-es tippem helyett 0:1 szerepel
labdabiztos.blog.hu/2016/02/26/kisse_sargabb_kisse_savanyubb_de_savanyu_bohocliga_beharang/full_commentlist/1#c29655068
kérhetem majd a javítást? (ill., ha zavaróak a félidei tippjeim - elhagyom)
süti beállítások módosítása