HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Gratulálunk a magyar válogatottnak

2008.03.27. 11:01 mészöly sámán

Gratulálunk a gyáva felálláshoz, hogy egy giga tartalékos szlovén válogatott ellen sikerült 1 csatárral és 3 védekező középpályással kezdeni. Gratulálunk a beeukaliptuszozott koalák tempóját idéző kocogáshoz. Gratulálunk, hogy az első lövésünket Vanczák Vili eresztette el a 75. percben. Gratulálunk Ferenczi Pistinek a csapat egyetlen kaput eltaláló lövéséhez. Gratulálunk, amiért a 2007-ben felépített szimpátiát sikerült koncepciózus lötyögéssel sarokba hányt répadarabokká változtatni. Gratulálunk, hogy sikerült külföldre szerződnötök, ritka bravúr volt. Gratulálunk azoknak, akik úgy vannak vele, hogy nyártól már úgysem Várhidi irányít, ezért most elégnek látják az alibit. Gratulálunk Trond Solliednak, hogy sikerült Magyarország helyett Hollandiába szerződnie. Gratulálunk a zalaegerszegi szurkolóknak, hogy 40 percig bírták füttyszó nélkül. Gratulálunk, hogy az utolsó tíz percben sikerült úgy hajtanotok, ahogy az egész meccsen kellett volna.

Szurokban forgatjuk, azokat akik megérdemlik.


Fülöp: 0

Kétszer kellett volna bravúrt bemutatni, abból egyszer meg is tette. Nem rajta múlt a vereség, bár hős lehetett volna, ha a gól előtt óvodás produkciónk után érkező két szlovénból legalább az egyikre könyörtelenül rácsúszik. Vagy legalább ne integessen, hogy les.


Szélesi: 5

Állítólag jót tett neki, hogy a játszóbb francia bajnokságba szerződött. Az összjátékban továbbra is láthatatlan, már ha az alibi oldalpasszokat nem tekintjük támadásépítésnek. A védekezésben nem hibázott látványosat. Várjuk az utódját.


Juhász: 5

Odatette magát, lepasszolta, nem hibázott, nem is fejlődik. Az igazi az lenne, hogy amikor látja, képtelenek vagyunk támadásokat vezetni, akkor mint Lőrincz Emil kirombol a védelemből, és fellép a középpályára szervezni.


Tímár: 4

Végülis nem rajta ment el. Egyszer rosszul passzolta haza a labdát, de Fülöp megmentette. Egy ízben senkitől sem zavartatva próbált hazafejelni, szöglet lett belőle. A gól előtt, kiszolgáltatott helyzetbe került, ezért nem röhöghetünk azon, hogy kötényt kapott.


Vanczák: 5

Csak azért választjuk a mezőny legjobbjának, hogy a többiek égjenek, mint Csizmadia a tűző napon. A védekezésben hozta a szokásos bizonytalan játékát, néhány ütemtelen belépő, furcsa helyezkedés, de a 75. percben olyat tett, amit előtte egyetlen magyar sem. Kapura lőtt, ráadásul jobbal, ezért jár a magyar válogatott mez, nem a tökéletes frizuráért. Végső nagy elkeseredésében még egy jó beadást is sikerült összehoznia.


Vass: 3

Kezdjük a pozitívumokkal. Magyar közönség előtt is debütált a jobb felkarjára tetovált motívum. Egyedül neki sikerült labdát szereznie az ellenfél térfelén. Sajnos egyre egyértelműbb, hogy ezek megjátszása komoly problémát okoz neki. A gól előtt nagyot hibázott, de utána legalább hátraszaladt, sajnos ezt is értékelni kell. Adott még egy gólpasszt a szlovénoknak, de azzal képtelenek voltak élni. Akik nem emlékeznének, azoknak a figyelmébe ajánljuk, hogy a szlovákok elleni meccs is rajta ment el. Sír a lelkünk.


Zsidai: 4

Őt is meglepte, hogy játszhatott. Nem csinált semmi extrát, bár egyébként se szokott. Már azért hozták le a félidő előtt, mert Várhidi belátta, rossz felállást választott.


Tőzsér: 3

Mindegy neki, hogy Athén, Budapest vagy Zalaegerszeg a frizura mindig tökéletesen tart. A kis testén is biztos van egy tetoválás kínai betűkkel, ennyiben emlékeztet futballistára. Előrébb játszhatott, mint szokott, mert hogy majd szervez, meg kapura lő azzal a csodálatos rugótechnikájával. Ebből sokat nem láttunk. A gól előtt lehet, lehet Vass nagyobbat hibázott, hogy ott akarta hagyni az állítólagos irányítónknak a labdát, de amit Danika utána művelt az kritikán aluli. Gesztikulált, mutogatott, itt mindenki hülye gondolta magában sértődötten, ahelyett, hogy odakarcolt volna egyet a szlovén gyereknek. Éjjel újraálmodtam a jelenetet, amikor Vincze Ottót felpofozták a fradisták a népligeti aluljáróban.


Buzsáky: 4

Sérülten vállalta, ezért felesleges volt.


Huszti: 5

A szokásos aktív futballját hozta. Egy bizonyos futómennyiség alá már soha nem fog menni. A beadásai közel voltak a pontoshoz, nem úgy a passzai. Kezd rajta elhatalmasodni a német mentalitás, ami összességében jó, de nem túl kreatív.


Priskin: 4

Társak nélkül nehéz ez a játék. Nem mintha a formája jobb lenn a közepesnél.


30 percnél többet játszó cserék


Tisza: 4

A bohócliga legjobb formában lévő játékosa láthatóan súlytalan volt a nemzetközi mezőnyben. Elkeserítő mennyire.


Ferenczi: 5

Nevéhez fűződik a válogatott egyetlen kaput eltaláló lövése. Harcosabb volt Priskinnél, van önbizalma. Fájdalmas szembesülni vele, hogy egy leírt labdarúgóval mekkora csodákra képes, ha elhagyja a bohócligát.


Orosz: 5

Debütált a válogatottban. Majdnem kiharcolt egy tizenegyest, masszív futballista benyomását keltette.

66 komment

Címkék: magyar szlovén válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr2398798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darth 2008.03.27. 11:19:52

????Nem értem ezt hogy hozták össze?
Iszonyatos volt ülni és nézni és közben ellenállni a vágynak, hogy pároslábbal belerepüljek a televízió készülékbe...
Amit a Tőzsér csinált az tényleg égbe kiáltó bűn. A meccsen észre se vettem csak mikor az öreg Nyíl kilasítatta az unalomtól szendergő technikusokkal.
Most őszintén, ha ezek a srácok nem akkor ki?
Jöhetne Németh meg a többiek, de ...
Bassza meg az összes köcsög lődörgő falábú!

og 2008.03.27. 11:30:52

Nekem nagyon fájt.
Nálunk otthon kispályán, ha nem áll össze a legjobb csapat bajnokin, akkor a pályára lépők (akik általában tarcsik), úgy hajtanak, mintha 1. mindenki győzelmet várna tőlük 2. az életük múlna rajta. Amíg csak bírják.
És az egy vidéki kispályás bajnokság, és a szereplők 25-55 közötti emberek, akiknek ez hobbi.
Ugyanakkor semmi fikázás nincs bennem, csak tényleg arculcsapás történt, mert több van bennük, csak ki is kellene adni.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.27. 12:33:00

vasst korai temetni!
egyébként szokásos, korrekt, tőzsér pedig soha az életében nem volt válogatott szintű játékos, egyszerűen nem értem, ki látott valaha is benne potenciált. mert babos mellényúlt a népstadionban, vagy miért???

Darth 2008.03.27. 13:01:23

Hihetetlen,de én is láttam benne (Tőzsgyökér Daniban)vmit... Bíztam benne, hogy a bal lába 5meccsenként elsül,de ez gyalázat amit művelt. Szerintem a válogatott fele elérte a tini kor végét és most inkább a dizsiben bizonygatják, hogy ki a fasza gyerek. A meccsen hajtani meg valszeg tök égő lehet.

fjoe 2008.03.27. 13:05:51

Én a taktikán is lehidaltam. Mi az, hogy 3 védekező középpályás és 1 szem csatár? Egy világverőnek nem nevezhető tartalékos válogatott ellen, hazai pályán?
Az első fél órában 3 pontos passzunk nem volt, és az ellenfél 16osáig is alig jutottunk el. Siralmas.
Valahogy olyan érzésem volt a meccs alatt, mintha valami tét nélküli hobbifoci mérkőzést látnék. Elkocogunk egy kicsit, megpróbálunk úgy csinálni mintha fociznánk, de azért az ellenfélnek összehozunk egy gólt, hadd örüljenek. A megye I-ben magasabb volt a színvonal hétvégén, mint ezen a válogatott meccsen.

CCCP 2008.03.27. 13:18:27

Hozzák vissza Lothar-t, nála tényleg fejlődött a magyar csapat.

Amikor elzavarták megmondta hogy Kisteleki annyit árt a magyar futbalnak mint az 54-es VB elvesztése.

njline 2008.03.27. 13:29:45

Én csak félve kérdezem, hogy ezt senki nem akarja legalább egy picit betudni a Várhidinek? Már megint csak kibúvót keresett. Nem a Gera meg a Hajnal dolga lenne, hogy feltüzelje az embereket, hanem az övé.

Azt mondta, hogy sikerült lerombolni amit tavaly felépítettünk... Mit? Hogy tétmeccsen Moldávia lemosott 3:0-ra?

Az olaszok elleni győzelem, ahol Zambrotta 3 méterről követte - az egyébként tényleg ügyes -Dzsuzsákot több évvel vetette vissza a magyar labdarúgást...

Olyan edző soha nem fog lelket önteni a fiataljainba, akinek megalszik a szájában a tej. És itt nem arra gondolok, hogy üvöltöznie kéne a pálya szélén, de könyörgöm, van még egy ilyen szerencsétlen edző Európában? Kiváncsi vagyok milyen amikor ideges... Ha-ha-ha

zi 2008.03.27. 13:33:53

Nézzetek jégkorongot!
Nincs maszatolás, nincs hátul korongtologatás, csak kemény tempó és taktika.

És ott nem kell szégyellni, ha beszalad egy pofon mondjuk a Svédektől. Mert tőlük nem szégyen a verés. De mi vertünk már Svédeket!

Robinzonád 2008.03.27. 13:39:32

Lothart visszahozhatják, de csak hogy megverje az ellenfél játékosait a meccs végén a levonuláskor.

Nevetséges, hogy Várhidi egyfolytában arról beszél, hogy most az eredmény nem fontos, mert csapatot kell építeni, közben még az ilyen fis-fos meccseken sem próbálnak meg mást tenni, mint elkerülni a vereséget. És még ez sem jön össze!!!!
Persz mondhatja, hogy nekünk a védekezzést kell felépíteni, mert majd a nagy csapatok ellen arra lesz szükség, de a védelmünk kitartóan tragikus. A szlovákok és a szlovének ellen is pofátlan védelmi hibákból kaptunk gólt.
És különben is, hogy akarjuk a védekezést gyakorolni olyan csapatok ellen, amelyek nem tudnak normálisan támadni?????
Rendben van, le van szarva az eredmény, de akkor szakadjanak meg a pályán, lássuk, hogy nyerni akarnak vagy legalább azt, hogy focizni - ÉS kapjunk ki egy nullra. De az, hogy nem akarnak semmit, csak nem kikapni ÉS kikapnak egy nullra az szánalmas.
A legszarabb, hogy a Várhidit egyébként korrekt értelmes edzőnek tartom. DE pl az az attitűd amivel a kapitánykérdés körüli hercehurcán végigmegy (mindent elfogad, amit elétesznek) érződik a csapatán is: kerülni a konfliktust és a kockázatot megúszni mindent.
Ez így lófasz, mester.

njline 2008.03.27. 13:55:41

Lothar, nem csak ütött vágott. Pattógó volt jó és rossz értelemben egyaránt, de ebből valami átragadt a játékosokra is tétmeccsen.

Ő hebeghette volna azt a baromságot, amit a Várhidi, hogy ez ám csak csapatépítés, és nem számít az eredmény. Nem tett ilyet.

És az biztos, hogy többet rohangált egy meccsen, mint a Tőzsér Danika a minap...

seawolf · http://www.nokomment.com 2008.03.27. 13:59:01

Mi a mentség arra, hogy nem lehet a játékidőt az állítólag nagyon jóóól kiválogatottnak végigküzdenie? mi zavarta vajh őket? a labda?! vagy az hogy a túloldalon álltak emberek?! vagy a futás?! vagy ha focista az ember akkor miután kap pénzt elfelejti, hogy miért van azon a "szép ződ' gyepen".. FELHÁBORÍTÓ AMIT MŰVELTETEK FALÁBÚAK!
Tényleg nincs 11 ember MAGYAR földön aki tud focizni?! A Magyar mez viselése egy ilyen mérkőzésen miért nem elég fizetség egy jó játékhoz?! Kedves (mekk)Mester ha edzed őket akkor a mérkőzés (hosszabbítás nélkül-szerencsére)90 perc ez az Ő munkaidejük, nem lehetne hogy dolgozzanak is?! Legalább tudnának FUTNI 90 percig...

Devil Inside 2008.03.27. 14:15:39

Azt a kérdést nem tette fel senki, hogy mi értelme az idény hajrájában egy teljesen felesleges FIFA-napot tartani? Nálunk semmi tétje nem volt ennek a meccsnek - a társaság nagy részének még a kerettagság sem -, nehéz elvárni bárkitől is, hogy kicsit is hajtson, pláne hogy esetleg megsérüljön. A május végi meccseknek kicsit több értelme lesz...

Gera és Hajnal csinálta ügyesen, ők már hétvégén "megsérültek"...

kis 2008.03.27. 14:17:37

ez a válaogatott sz.. volt, de ez a post is az, megit kiderül, hogy nem ért a focihoz a t postolo

Kúrcsány Ferenc 2008.03.27. 14:17:38

Vincze Ottót felpofozták a fradisták a népligeti aluljáróban?

rret 2008.03.27. 14:18:12

hol van ilyenkor a sok hülye aki hajtogatta tavaly hogy "igen most talán elindult valami"?!

ilyenkor bezzeg kussolnak

Gbacsi 2008.03.27. 14:25:18

Várhiditól megáll az eszem. Mit akar ezzel a Tőzsérrel? Bal láb, meg rúgótechnika. Szerinte ez van neki.Baromság... szerintem fizet Várhidinek, vagy nem tom kinek, hogy játszon. Bal lába Husztinak, Halmosinak, meg Dzsudzsáknak van. Nem Tőzsérnek... Dárdai igen is a harmincvalahány évével nagyon el kéne ott a középpályán vezéregyéniségnek. Ha Ferenczi most mégsem öreg, akkor Dárdai sem. Vass rengeteg hibával játszik, viszont fut. Ez is valami. Priskin helyett meg igencsak az Orosz Petit kellene nyomni. Egyértelmű. Középső védőink sincsenek, mert Vaskó meg Balogh Béla is csak a kispadon, vagy ott sem ül az angol másodosztályban. (Jó lenne utánnajárni, miért is?)Tímár behívásának viszont örülök, oda középre pont egy kemény gyerek kell, aki nem szarozik. Meg nem fél. Bal bekk meg lyukas poszt, Vanczák gyenge, az orosz ligában edződő Gaált miért nem hívja be? Az orosz első osztály az nulla? Biztos véletlen játszik a Permben folyamatosan.

rret 2008.03.27. 14:27:22

Sok hülye zsidó, ilyenkor hol vagytok? Orbán Viktort a pályára! Ő aztán rendet tenne! Bizony!

dr. Wilbur Swain 2008.03.27. 14:44:24

hogy jön ide OV, vagy bárki ás politikus? o_O
a tegnapi teljesítmény szánalmas volt, és a legszomorúbb: már fel sem idegesítem magam rajta :(

njline 2008.03.27. 14:48:37

Gera nem megsérült hála égnek. Akkor többet nem kerülhetne válogatott közelébe...
Nekem úgy tűnt nem volt sok hiányzó a nagy válogatottaknál sem. Pedig mondjuk Fernando Torres egyedül többet ér mint a magyar válogatott edzőstül pályástul mindenestül. És Materazzi mellett semmi nem biztos.

És volt tétje ennek a meccsnek igenis. Önbecsülés, összeszokás, ilyesmi. Kiderült, hogy válogatottjaink talán ezeket a szavakat sem ismerik

első rret 2008.03.27. 14:50:36

rret 2008.03.27. 14:27:22

grat, más nevében zsidózni igazán szép dolog, úgy látom megszólítottnak érezted magad a kommentem által:D

mook 2008.03.27. 14:54:34

Az osztályozás pontjai pontosan mit jelentenek? És mettől meddig terjed a skála? Ugye nem azt akarod mondani, hogy pont, mint az isiben, + a 0?
A szövegek és az osztályzatok között sem sikerült a konzisztenciát felfedeznem.
Kb. így kell ezt:
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/internationals/6447317.stm

rret 2008.03.27. 14:56:03

Ne írjon senki a nevemben, mert ha megtudom, hogy ki az, ráengedem a kutyámat, míg én a háttérben csikkeket rágicsálok, a jóistenit a zsidóvircsaftnak.

zombi tibi 2008.03.27. 14:59:07

zsidózást, OV-zást, politikát abbahagyni!
MOST.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gbacsi 2008.03.27. 14:25:18
mostanában ez a gaál gyerek sem nagyon stabil, amióta elkezdték az orosz szezont, sztem tán nem is játszott :(

csupi 2008.03.27. 15:05:32

Bajusztörppel az a baj, h túl puha. Magyar focistának korbács kell! Amúgy a külföldinek is, csak a miénknek még inkább! Nem lehet mindig mentesíteni őket a felelősség alól, főleg nem az alól, ha nem is akarják megmutatni a tudás(?)ukat.
A lélektelen játék a legnagyobb bűn, amit futballista elkövethet! Nem is értem, h mindezt hogyan képes hozni vki címeres mezben. Rendszeresen!

jorgecosta 2008.03.27. 15:13:12

sztem devil inside-nál a pont... teljesen felesleges ilyen meccsre leülni, én ugyan 0-0-ra számítottam, de nem sokat tévedtem. persze, hogy nem hajtanak, semmi hasznuk belőle, ugye senki nem gondolja, hogy a címeres mezért kockáztatnának mondjuk egy sérülést v bajnoki meccsre egy kiadós fáradtságot?
tőzsért amúgy változatlanul nem értem én sem, viszont vass a jövő embere, most nem ment neki, majd belejön, felőlem 8 gólpasszot is adhat a szlovákoknak meg a szlovéneknek is, ha majd 4 év múlva makalele lesz :)
a lotározóknak meg üzenem, hogy ne felejtsék el, hogy semilyen fórumon nem vesznek komolyan senkit sem, ha az ő neve megjelenik.

gastro, missing in action 2008.03.27. 15:17:24

Ja Vincze Ottót lepofozták a népligeti aluljáróban, de asszem azért, mert bunkón orditozott az akkori barátnőjével, kicsit meglegyintette...aztán meg őt...mindenesetre 3 nap múlva élete meccsét játszotta a Grasshoppers ellen :-D
jöjjön Németh K. ,--- na és LOTHAR!!!

Parasite 2008.03.27. 15:30:48

ti még néztek magyar focit? én azt sem tudtam már, hogy egyáltalán meccs lesz :D

csupi 2008.03.27. 15:35:12

akkor kapd be

sz.g. 2008.03.27. 15:38:52

hát ez tényleg nagyon gyenge volt. a gól, amit összehoztunk a szlovénoknak, gyakorlatilag kabaré. nem voltak ennél az ellenfélnél nagyobb "nevek", mint nálunk, ezt a meccset simán fogni lehetett. és nem érdekel, hogy tét nélküli meccs volt, annyit simán tehettek volna, hogy _nem alibiznek_ 80 percig. Tőzsér sem csinált semmit, de Tisza sem, meg lehetett figyelni, hogy a 3 méternél messzebbre szánt passzainak ha az egytizede sikerült, akkor sokat mondok. szerintem "pozitívumként" max. azt értékelhetjük, hogy Ferenczi (de érzitek, az a Ferenczi, akire 8 éve mondták a Fradi-MTK-n, hogy "úgy fordulsz, mint a csuklós busz", ott voltam, hallottam :))és Orosz tényleg próbálkoztak, de ennyi. siralmas.

CCCP 2008.03.27. 15:44:53

Lothar volt az első aki nem csak beszélni tudott róla hogy baj van a mentalitással. Azzal kezdte hogy , hogy a fenébe van az hogy a magyar játékos nem énekli a himnuszt. Tőle nem vártam volna el énekelje de mindig megtette. A játokosok nála nem csak hajtottak hanem mecsről mecsre egyre jobban a küzdöttek. Az eredmények még nem jöttek úgy ahogy jó lett volna, de jó volt látni hogy a volt lagymatag magyar játékosok a külföldiekkel egyre inkább partiban tudnak lenni.
Sokan azt kifogásolták hogy megígérte hogy kijutunk a VB-re. Mivel kellett volna motiválni a játékosait azzal hogy úgyse jutottok ki, akár mit csináltok?
A legerősebb elenfelek ellen is úgy küldte ki a csapatot hogy győzni kell, és győutünk az németek, a skótok ellen. stb. Ezzel szemben Bozsik az angolok ellen megkezdte a demotiválást: "Á itt nem mi vagyunk az esélyesek.". Bozsik ezt még jobban csinálja: az eredmény nem számít, stb.

Telem 2008.03.27. 15:52:24

Én a magyar válogatottba legalább 2 roma fiút is betennék, azok legalább dacból is hajtanának, mindenkinek jobb lenne, mint ez az álelitista magatartás.
Várhidi jó edző, de ilyen adott helyzetben a világ legnagyobb trénere sem tehetne sokat. Nincs azon a szinten a válogatott, hogy az edzőn múljon az eredmény. Az csak egy bizonyos szint felett jelent plusszokat.

Fort 2008.03.27. 15:54:36

Telemmel értek egyet - Várhidinek csak egy váratlan húzása lehetett volna, ha infarktust kap. De nem azért szerződtették.

njline 2008.03.27. 15:54:51

devil inside, jorgecosta

Lothar nem kell komolyan venni Várhidit meg igen?
Na ne...

Egyébként néztetek más barátságos meccseket ezen a szerdán. Lehet más nemzeteknek többet ér a címeres mez. Talán ezért van máshol foci...
És Tőzsér Danika meg Vass Ádámka ugyan mire félti magát? Hogy tudjon a padon ülni? Tőzsér egyébként legutóbb nevezve se volt...

Vass Ádám majd akkor legyen válogatott ha már Makelele, ne amíg majd lesz és az ellenfélnek osztogatja a forintos labdákat...
(egyébként, jorgecosta, rokona vagy?)

Denis 2008.03.27. 16:10:56

Fort

- Várhidi tényleg minden kipróbált amit lehetett...

osztovata 2008.03.27. 16:31:53

A Zsidai meg A Tímár nevű falábúak melyik csapatban játszanak?
Szerencsére én nem láttam a meccset, de mostanság egy Birmingham-Derby angol bajnoki jobban érdekel, mint ezek a tartás nélkül játszó senkiháziak. Akik még pénzt is kapnak azért mert méltóztatnak felhúzni a válogatott mezét.
A családban egy 16 éves kissrác leklesen mesélte, ogy kinn volt egy magyar bajnokin. becsszóra sajnáltam őt. Szegényke azt iszi hogy futballt lát...

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.27. 16:31:56

érdekes dolog azzal jönni, hogy Várhidi azért szar, mert nem pörög, mint Matyi. és akkor Lobanovszkij is szar edző volt? egyes pletykák szerint légzésfigyelő volt a kispadba építve. Várhidi azért szar, mert 1.beszari 2.szerelmes a pozíciójába 3.szvsz effektíve nem ért a taktikához a kellő szinten.

egyébként érdekes, hogy a svédek megcsinálták a Lagerback-Söderberg duót. köztudott volt, az egyik ehhez értett, a másik ahhoz. Klinsmann - Löw dettó. mi lenne, ha nálunk trió lenne? Várhidi válogatja össze a fiúkat (ahhoz sajnos eddig valóban ő értett a legjobban, Tőzsér ide vagy oda), Matyi tüzel és ugrál a kispad mellett, és vmi ismeretlen, de taktikailag annál képzettebb ember pedig kitalálja, ugyan mit is csináljon az összeválogatott, feltüzelt banda.

Robinzonád 2008.03.27. 16:32:19

Jorgecosta,
má mé ne lenne (lehetne) értelme egy ilyen meccsnek? Ilyenkor kéne felszabadult, ötletes támadófocival a válogatott mellé állítani a közönséget (az olassok ellen pl működött, az is tétnélküli meccs volt). Meg szokni a nemzetközi hangulatot, vagy mit. Meg címeres mez. Szerintem az nagy szó, mindegy hogy fociról vagy lengőtekéről beszélünk. Annak kéne hatnia , nem a lábféltésnek. Mert minek egy ilyen láb? Mire van féltve? Lábtengóhoz?
CCCP,
Lotharrral az a bajom, hogy pl. tök jól tudta, hogyan kell eladni magát (pl énekelte a himnuszt, hogy lássuk, mekkora szíve van a német legendának)de eredményt nem tett le az asztalra. Meg a pályára sem. Persze nem akarok azzal vitatkozni, hogy jobban lelkesítette a fiúkat, de asszam a fiúkat inkább az lelkestette, hogy be lett himbálva nekik a külföldi szerződés, mert erre Lotharnak télleg voltak kapcsolatai, látjuk hány játékost adtak el akkoriban (a vevők azóta sokszorosan megbánták, lsd. pl Torghelle, hogy csak a legviccesebbet mondjam)de focit azt a Lothar sem tudott csinálni, csak cirkuszt, meg himnuszéneklést, úgyhogy én nem sírom vissza.
Persze az is világos, hogy nem egyeteln szakvezetőn múlik a magyar foci sorsa.

Robinzonád 2008.03.27. 16:38:11

njline
A Lothar edzőként még semmit nem produkált, a Várhidi meg már igen. Azért ez faktum. Tehát ismétlem, Lothar még semmilyen csapatot nem vezetett semmilyen bajnokságban a dobogóra. Lehet hogy képes rá, de nem tudjuk. A Várhidiről meg igen. Lehet, hogy hülyébb a bajusza, és biztosan gyengébb védő, de a nagy Lothar még csak PR munkábban mutatott többet a kispadon.

osztovata 2008.03.27. 16:41:11

Várhidi mit produkált?! Dobogó a magyar bajnokságban? HA-HA-HA

Robinzonád 2008.03.27. 16:42:03

mocsing
ne vedd személyeskedésnek, de honnan a faszból lehet tudni, hogy valaki taktikailag nem ért a focihoz? Én pl. nem értek, és onnan tudni, hogy én mondtam. DE egyébként MINDENKI ért hozzá ebben a lángoktól ölelt kicsi hazában. úgyhogy ez a harmadik ember lehetnél akár te is, nem?
Halljuk a szlovénok elleni taktikádat!

Robinzonád 2008.03.27. 16:43:23

osztovata
igen. Mér, Lothar edzőként mit produkált? Na az a vicces.

njline 2008.03.27. 16:44:07

mocsing

Teljesen egyetértenék, ha az Ukrán meg a magyar focinak ugyanarra lenne szüksége. Hozzáteszem Lobanovszkij-ban még így is több tűz volt mint Várhidiben, és nem csak a vodka miatt...

A magyarok akkor kezdtek el focizni, amikor Lothar itt volt. Szerintem.

Hogy Torghelle eltűnt? Az MTk-ban is azt csinálta amit most. Szegény bolond. El kellett, hogy tűnjön.

Egyébként Sebők Vilmost, és a hozzá hasonló botlábúakat nem Várhidi rakta ki, hanem Lothar.
Az akkori idolok alatta dőltek le. Állítása szerint az mlsz akarata ellenére.

Kiváncsi vagyok most ki állítja össze a keretet...
Várhidi? Aki bélyaget is nyalna, hogy sz. kapitány maradhasson?

osztovata 2008.03.27. 16:49:23

Robinzonád
az hogy egyik edző szar nem ad felmentést a másiknak. Én a Lothartól sem voltam oda. Csak röhejesnek érzem azt teljesítménynek nevezni, hogy vki már volt dobogós edző a magyar bajnokságban.

De csak feleslegesen írogatunk, úgyse változik semmi.

njline 2008.03.27. 16:49:32

Robinzonád

Lothar edzőként:
A Red Bull Salzburggal már valamikor februárban v. januárban osztrák bajnok volt. Idén a csapat csak második, pedig nem kevés pénz van benne.

2003-ban megnyerte a szerbia-montenegrói bajnokságot is a partizan-nal

BLovi 2008.03.27. 16:49:37

"A Zsidai meg A Tímár nevű falábúak melyik csapatban játszanak? Szerencsére én nem láttam a meccset, de mostanság egy Birmingham-Derby angol bajnoki jobban érdekel"

Az a vicc, hogy a Tímár pl. a Plymouthban (ami erősebb, mint a Derby) alapember, volt már többször hónap játékosa és csapatával jelenleg a PL-be jutásért küzdenek nem reménytelenül.
Nem láttam a meccset, de szerintem is benne van az sajnos, hogy ez egy nóném tétnélküli meccs volt, ilyen szar miatt senki nem fog lesérülni. Inkább játszott volna ligaválogatott.
TŐZSÉR DÁNIEL PEDIG SOHA NEM VOLT VÁLOGATOTT SZINTŰ JÁTÉKOS!

osztovata 2008.03.27. 16:53:10

BLovi
kösz az infót a Tímárról.
A két "gyenge" angol csapatot csak azért írtam ide, mert ezek is szétfociznának bármilyen magyar válogatottat. Nem beszélve egy Evertonról vagy Tottenhamről. Hogy feljebb már ne is menjek a tabellán...Lehet hogy nem mind technikás, de küzd, hajt mindegyik 90 percen át. Lásd Tottenham-Chelsea...

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.27. 16:53:21

Robinzonád,

nyugodtan vedd személyeskedésnek, az se baj, de hülyeségeket beszélsz.

nem mondtam, h lehet tudni, ezt volt hivatott jelezni a kommentemben az "szvsz" rövidítés, amely tudtommal a fórumok világában a szerény véleményem szerint-fordulat rövidítése. tehát nem mint tényt jelentettem ki, hanem mondtam, hogy nekem (mint egyébként nyilánvaló laikusnak) ez jött le eddig. (ha nagyon szeretnéd, este kifejtem neked, miért is gondolom ezt.)

továbbá egy szóval nem állítottam, hogy én jobban értek a taktikához, mint Várhidi, de megjegyezném, hogy a mesternek nem is engem kellene ebben a kérdésben megelőzni.

de a legharsogóbb butaság, hogy én is lehetnék a harmadik ember, mivel világosan leírtam (talán a végét már nem olvastad olyan figyelmesen), hogy egy taktikailag képzett ember csinálja. ha feltéve, de meg nem engedve, hogy találunk Várhidinál taktikailag képzettebb szakembert, talán csinálhatná ő. persze ez csak elmélet...

egyébként meg sajnos ebben az országban tényleg mindenki ért a futballhoz, a költségvetéshez és az autópálya-építéshez, ebben legalább egyetértünk, de talán ne olyannak mondd ezt, aki éppen nem taktikai kérdésekben akart mindenki fölé helyezkedni, mert komikusan jön ki.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.27. 17:00:03

njline 2008.03.27. 16:49:32

Robinzonád
Lothar edzőként:
A Red Bull Salzburggal már valamikor februárban v. januárban osztrák bajnok volt.

Khm, ebben Robinzonádnak lesz majd igaza, de lelövöm előre a poént, mivel azt az osztrák bajnoki címet Trapattoni nyerte, Lothar csak a segédje volt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.27. 17:03:13

njline 2008.03.27. 16:44:07
mocsing

"Teljesen egyetértenék, ha az Ukrán meg a magyar focinak ugyanarra lenne szüksége. Hozzáteszem Lobanovszkij-ban még így is több tűz volt mint Várhidiben, és nem csak a vodka miatt..."

teljesen mindegy, melyik futballnak mire van szüksége, attól egy edző sem jó vagy rossz, hogy ugrál vagy üldögél a meccs alatt. mindegyikre van példa és ellenpélda.

njline 2008.03.27. 17:20:37

mocsing:

ebben igazad van. Ezért írtam korábban:

"Olyan edző soha nem fog lelket önteni a fiataljainba, akinek megalszik a szájában a tej. És itt nem arra gondolok, hogy üvöltöznie kéne a pálya szélén."

Ezt továbbra is fenntartom. Ezek a mi focistáink semmivel sem rosszabbak technikailag mint mondjuk a svédek. Csak nyomás alatt nem jön ki a tudásuk. Ez alól kell őket felszabadítani, és megteremteni a taktikával - amihez én sem értek - az ennek megvalósításához szükséges lehető legjobb lehetőséget.

Amíg önbizalmuk nincs, addig jönnek az alibi passzok, meg elbújnak, hogy labdát ne kapjanak, mert akkor rontani se tudnak. (Illésnél szebb példát ezekre nem lehet találni)

Vass Ádámra visszatérve, kizártnak tartom, hogy ilyen hibákat elkövetne akár csak egy magyar bajnoki meccsen is. Válogatottaink olyan hibákat - nem egyet - vétenek, amit nem lehet technikai tudás hiányával magyarázni.

Volt már olyan magyar edzőnk akinek minden mondatát értetted? Mármint motyognak, és ugyanolyan önbizalomhiánytól szenvednek, mint válogatottjaink. Határozottság semmi.

njline 2008.03.27. 17:25:56

mocsing

"Khm, ebben Robinzonádnak lesz majd igaza, de lelövöm előre a poént, mivel azt az osztrák bajnoki címet Trapattoni nyerte, Lothar csak a segédje volt."

Ezért jegyeztem meg, hogy hogyan áll idén a Salzburg...
Egyébként az edző Lothar volt, Trapattoni pedig a szakmai igazgató. Hogy ezek mit jelentenek nem tudom, csak azt, hogy most csak a Trapattoni van ott.

Szerb bajnoki címet pedig biztosan nyert. És a Partizan jó is volt, még a BL-ben is...

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.27. 19:46:58

"Volt már olyan magyar edzőnk akinek minden mondatát értetted?" :)) ezen mondjuk jót röhögtem.

amugy a Salzburgnál Trapé volt a felelősség, Lothar segítette, de nem ezen múlik.

egyébként értelek, de ne mondd, h nem unod még, h a nyomással magyarázunk mindent lassan tizenéve. és hogy nincs önbizalmuk? Tőzsérnek nagyobb az egója AEK-csereként, mint Pálffy Istvánnak.

sokszor mondjuk, hogy nem edzőkérdés a magyar futball, de lehet benne vmi, hogy még nem jött olyan, aki legalább két jó tulajdonsággal rendelkezett. mindenki egy dologban volt jó (max). vegyük ki a taktikai felkészültséget, nehezen értelmezhető. olyan se volt még,aki tudatosan, átláthatóan válogatott volna és motiválni is képes lett volna, hogy a két legutóbbi esetből merítsek példát.

lehet, hogy nem az edzőn múlik egy válogatott sikere, akár rövid, akár hosszú távon, de megfelelő edző nélkül biztos lehetetlen.

Vass pedig kurvajó, ne baszogassuk, másfél Dárdai lehet belőle.

Robinzonád 2008.03.27. 20:02:02

mocsing,
fejtsd ki léci, érdekel. én csak azon háborgok, hogy ebben az országban SZVSZ mindenki mindenhez ért, pl. politikához, taktikához. de legalábbis pofázik róla.
én , aki nem értek hozzá, hajlamis vagyok elhinni, hogy az edzősködés szakma, amit tanulni kell és lehet, és akik tanulták (pl Várhidi) többet tudnak róla, mint én. ettől még persze lehet kritizálni, sőt, végül is én is azt teszem, csak nem tudom, hogy az, a borzalom, amit foci helyett kapunk, az minek köszönhető. a rossz edzésmódszernek, étrendnek, időjárásnak, taktikának, genetikai torzulásnak, tökömtudjaminek. de majd te kifejted, mert ugyan nem értesz a taktikához, de a butaságokat csak én harsogom. szóval akkor lökjed hogy SZVSZ a mester EFFEKTÍVE miért nem ért a taktikához. de okosakat írjál ám!
Lotherral kapcsolatban a Partizánt buktam.

huncros 2008.03.27. 20:58:12

Robinzoád: VP. azért nem ért a taktikához, mert:
1., csak az egy ékes, /előrelövöm a lasztit, a csatár megbirkózik a védőkkel, ha sikerül valahogy visszakotornia az érkező középpályásokhoz, jó, ha nem, akkor valakiről még mindig bepattanhat/ taktikát ismeri.
2., Ezt a játékosállománytól függetlenül játszatja, akkor is, amikor nincs jó formában lévő erre alkalmas csatárunk, meg akkor is, amikor nincs is csatárunk (szlovákok ellen Gera feltolása éknek..). Mást nem ismer. Másik jó példa arra, h a játékrendszert a játékosok egyéni képességeitől függetlenül rakja össze: Zsidai. Nagyon jó, hajtós (fiatal, mint tudjuk a varázsszó) védekező kp-s, néha még az előre játékban is tud segíteni (meccsenként van általában 2-3jó betörése, Loki ellen 2 tizit is kellett volna róla ítélni), de szélre kirakva légüres térben mozgott, nem ez az ő helye. Zsida Vass alternatívája lehet, ketten versenghetnek a védekező kp posztra, a szél
tőle idegen, ne válogatott meccs közben kelljen megtanulnia ott játszani.
3., támadójátékunk statikus, alap esetben sincs benne sok (szinte semmi) előre begyakorolt labdanélküli mozgás, rotáció, ezt még az alapfelállásban egy Gera, Dzsudzsák egyéni megoldásokkal tudja valamelyest ellensúlyozni, a mostani meccsen az egyéni megoldások híján ez még inkább kijött.
4., 3 védekező kp-val nem állunk fel egy tartalékos szlovén válogatott ellen itthon barátságos meccsen, de senki ellen sem sehol, mert abból jó nem származhat, ha nincs középpályás támadásépítésünk, és csak ívelgetjük előre a labdát.
5., A játékosok válogatása: Vaskó, Vanczák, Tőzsér nem válogatott szintű játékosok, ezt eddig minden egyes pályáralépésükkel bizonyították. Alternatívák: belső védőre: Tímár (közvélemény most kikényszerítette), de hosszú távon inkáb Pintér, esetleg Máté; Vanczák: Pollák, Tőzsér: szinte bárki. Ha mint irányító szerepkörében akarna játszatni vkit, mint ahogy valamelyest ezen a meccsen az lett volna a dolga, akkor Kanta.

Robinzonád 2008.03.27. 22:34:47

huncros
aha.
naon köszi. ezt valahogy el kellene juttani az MLSz-be, hátha...

dr. Wilbur Swain 2008.03.28. 08:07:35

huncros: esetleg az MTK-n kívül is ismersz játékosokat?
a többi meglátás teljesen helytálló, de azért Pollák Szotyi elé gáz lenne, meg Kanta sem egy varázsló
ha minden áron törpét akarunk arra a posztra, akkor legyen Hajnal

the real 2008.03.28. 09:09:11

Számomra továbbra is hihetetlen, mennyi ember hiszi azt, hogy ő jobban csinálná, mint a szövetségi kapitány (legyen az bárki). Ébredjetek már fel!

Tegnap este belenéztem a MK-negyeddöntőbe, valódi szórakozást nyújtott. Durica öngólja nálam közvetlenül Tokodyé után következik.

huncros 2008.03.28. 09:50:24

dr. Wilbur Swain: Hajnal alapból a csapat tagja, itt most második vonalról beszéltünk, Tőzsér helyett. Kanta nagyon jól passzol, szervezi a játékot, technikás és a jó a lővőtechnikája. Emelett rendkívül harcos, pl. vele sose történhet meg, h elveszti a labdát, amiből fordulhat az ellenfél, ő meg csak legyint rá. Jelenleg az nb1 egyik(?) legjobb irányítója. Lehet, h az alap kezdőbe nem férne be Hajnal, Gera, Buzsáky, Dzsudzsák mellett, de Tőzsértől fényévekre van. Pollák jól védekezik, harcos és nagyon jól segíti a támadásokat. A játék minden elemében magasan veri Vanczákot. Mindkét srác idén 24.
Azért MTKsokat írtam, mert itthon a nagycsapatok közül ők támaszkodnak leginkább fiatal tehetséges magyar játékosokra, a többieknél főleg a légiósok és öregebbek dominálnak, meg persze az MTK-t ismerem a legjobban. A szlovénok ellen már nem volt idő külföldről hazahívni valakit, maradt, h itthonról hív be erősítést. Erre a két posztra itthon ez a két játékos kiemelkedik, és Vanczákkal meg Tőzsérrel meg össze se lehet hasonlítani őket. De ha van jobb javaslat, hallgatom.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.28. 10:12:44

Robinzonád,
ha kicsivel konstruktívabb lennél, még energiát is fektetnék abba, hogy lökjem, de mivel egyértelmű, hogy cinizmus lenne a válasz az érveimre (ez huncros példáján látszik), így ezt most kihagynám. de ígéret szép szó, egy mondatot mondok róla: taktikailag alulképzett edzőnek tartom, aki játékosanyagtól, ellenféltől, céltól függetlenül mindig ugyanazt a felállást erőlteti.

és hagyjuk már ezt, hogy Várhidi többet tud a szakmáról, mint én, mert ezt tanulni kell. senki nem mondta, hogy nem. csúsztatás azt érzékeltetni, mintha szerintem rögtön értene hozzá mindenki, aki már több mint 25 meccset látott. nyilvánvaló, hogy jobban ért hozzá, mint én, de mondom mégegyszer, ettől még ne nevezzünk el róla utcát.

the real,
ez nem olyan, mint egy egyenlő felek vitája. ha úgy látom, hogy a csapatom edzője egysíkú és helyenként hibás taktikával/felfogással küldi ki a fiúkat, nehogymár csak akkor tehessem ezt szóvá, ha rögtön alternatív szakmai mélységekbe bonyolódó megoldást is tudok.

egyébként Pollák nagyon gáz lenne. Vanczák szintén gáz, de Polláknál eggyel, kettővel jobb.

Robinzonád 2008.03.28. 12:28:23

mocsing
szégyellem, hogy a konstruktivitástalanságom megakadályoz abban, hogy közöld velünk a szlovének elleni győztes taktikát. az ilyen cinikus csúsztatók miatt -mint én- tart ott a magyar foci ahol.
Míg az olyan csiszolatlan taktikai gyémántok, mint szsz (szerény személyed) valamint huncros (és további 8.5 millió szakember) parlagon hevernek a Várhidi Péterről elnevezett utca mocsarában.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.28. 13:38:28

Robinzonád
éppenséggel szégyellheted magad, abból rosszul nem jöhetünk ki.

szlovének elleni győztes taktikát nem ígértem, tehát fájdalmasan szembetűnő ostobaság ezzel jönni.

de te egyébként is a kommentben érvelés Duricája vagy, ha a számba szeretnél adni vmit, amit történetesen nem mondtam, akkor legalább hasonlítson arra, amit mondtam, ne épp az ellenkezője legyen. unalmas ismételgetni magamat, ha megbocsátasz, nem is tervezem többet a témával kapcsolatban.

Robinzonád 2008.03.28. 14:03:00

mocsing

kivágtad magad, bár egy fűszálnyival elegánsabb lett volna, ha cinizmusomat, meg az ostobaságaimat, meg a kedvemet attól, hogy a szádba adjak valamit, azzal vetted volna el, hogy fölényes magabiztossággal és a rád jellemző szerénységgel kielemzed Várhidi taktikai analfabétizmusát, (amit ugyan megígértél, de a cinizmusommal elvettem a kedved a taktikai góllövéstől, megakadályozva ezzel a magyar foci kibontakozását)persze annak hangsúlyozása mellett, hogy te ugyan kevesebbet tudsz nála, és a konkrét meccsel kapcsolatban sem ígérsz semmit, de azért mégis.

ha nem ismételegeted magad, azt megbocsájtom.
sőt még azt is, hogy nem tűnik úgy mintha értenéd, miért tartom nevetségesnek azt a mindnettudó hozzáállást, amit cinikus csúsztatásaimmal belemagyaráztam a kommentjeidbe.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.28. 14:41:37

Robinzonád

valóban elveszed a cinizmussal a kedvemet, nem látom értelmét érvelni olyannak, aki nem érdemben válaszol. huncros érveket írt, te egy ahát, meg hogy akkor majd juttassuk el az mlsznek. nyilvánvalóan nem tudott/tudtam volna olyat írni, amire nem ezt írod. tehát az érveléstől te vetted el a kedvemet.

azzal kapcsolatban, hogy a számba adj általam nem mondott dolgokat, kár, hogy el kell vennem a kedvedet. bizonyos körökben ezt alapból nem szokás, de hát igaz, ez végülis csak egy fórum, név és arc nélkül, mit várok...

ha valaki sokadszorra sem érti, hogy a szurkolónak nem csak úgy ér elmondani, hogy a taktika nem tetszett neki, ha mágnestáblán rajzolgatja a helyes taktikát, nem tudok mit csinálni. színdarab szünetében se rohangálok a színpadra fel, hogy hogyan kell meggyőzőbben sírnia egy színésznek. de a szar rendezésről se tartok gyorstalpalót. sőt, az összedőlt épületet se építem újra papíron. a szakember csinálja, ettől még a végeredményt kritizálhatom, pláne, ha én vagyok a fogyasztója.

ha a mindentudó hozzállást nevetségesnek tartod, ám legyen, de ne az én kommentjeimbe magyarázd bele, ha nem nagy kérés. hálám a sírig üldözni fog.

(erre írd le, hogy VP jobban ért talán ehhez, bizti tied lesz az utolsó, én befejeztem...)

további jó szurkolást neked!

Robinzonád 2008.03.28. 15:53:49

Jó, akkor cinizmus nélkül:

Pontosan mire nem válaszoltam érdemben? Ha nem vettem észre egy érdemi kérdést, bocs, tedd fel újra!

Sokadszorra is értem, hogy minden szurkoló azt mond amit akar, te viszont sokadszorra sem érted, hogy (a mondáshoz való jogot nem elvitatva) nevetségesnek tartom azt a légüres okoskodást, hogy a "Zolit fel kellett volna tolni balkötőbe, Látapályán Petit visszavonnni a kezdőkör magasába, és rögzített játlékhelyzetekből veszélyeztetni".

Kritizálni ettől még lehet, nem mondtam, hogy nem mert furcsa lenne: én is kritizálok. Viszont nem veszed észre, hogy huncros pont azt teszi, ami szerinted nem elvárható a kritikustól: felrohan a színdarab szünetében a színpadra, gyorstalpalót tart a rendezésről, és papíron építi újra az összedőlt épületet. (Szerinted nem?) Az "aha, küldjük el az mlszbe", ennek szólt, annak hogy huncros "taktikája" ellenőrizhetetlen, tétnélküli okoskodás, olyan szurkolói magatartás amit egyrészt viccesnek másrészt fárasztónak tartok.
Ha te sem tudtál volna mást írni, akkor arról is ez lett volna a véleményem. De azért annyira nem vagyok merész, hogy előre eldöntsem, mit írtál volna, mint ahogy te előre eldöntötted, hogy mit válaszoltam volna a nem elhagzott érvelésedre. De csak mert "ez bizonyos körökben nem szokás". Ha érted a korántsem cinikus célzást. Tehát hogy pont azt teszed, amit szerinted nem illik. (de lehet, hogy megint csúsztatok, és egyszerűen csak azt jelezted, egyikünk sem tartozik azokba a "bizonyos" körökbe.)
Úgyhogy azt írni, hogy én lennék a kommentben érvelés Duricája, ötös duma, de egyúttal úgy érvelni, hogy "tudnék tök jót mondani, de neked nem érdemes, mert tudom, hogy mit mondanál rá" (nem szó szerint idézlek, tartalmilag kivonatolva csúsztatok), az öngól, izomból a bal felsőbe. Szvsz.

Valóban nem írtad szó szerint, hogy tudod a szlovének elleni győztes taktikát. De amit írtál, abból számomra ez következett. Azt írtad, hogy V effektíve nem ért a taktikához kellő szinten. Mivel a taktika mindig egy konkrét helyzetre készül, ráadásul egy koknrét meccs kapcsán beszélgetünk,azt csúsztattam ki a mondatodból, hogy V. taktikai éretlenségének bizonyítékát a szlovén meccsen is igazolva láttad, mintegy konkretan megnyilvánult a pályán. Tehát te tudod, hogy a HosszúKareszt nem szabad emberfogásra állítani, mert intimitásfóbiája van. Ebből én azt következtettem ki tévesen, hogy tudod mi lenne Karcsi adekvát szerepe a pályán. Elismerem, ilyet nem mondtál, csúnya, gonosz dolog volt feltételezni részemről, hogy aki látja a hibákat, annak ötlete is lenne a kijavításra. Bocsánat.

Egyébként nem tudom, ez miért fontos de ha név és arc kell: Nagy Balázs vagyok, jelenleg kopasz, szemüveges, kicsit hosszúkás arcú, különös ismertető jelem nincs. Ez segít valamelyest?

Huncros 2008.03.28. 16:49:57

Robinzoád: A színházi hasonlattal: én nem tudnék megrendezni egy normális darabot, de a kontár rendezést azért felismerem, mert jártam már életemben néhányszor színházban. Itt senki nem azt magyarázta, hogyan kellett volna megredezni az előadást, hanem azt, h szar volt rendezés.

abandi 2008.03.31. 21:53:37

Gratulálok én is!!!
A beeukaliptuszozott nézők nevében!
Le velük!!!
süti beállítások módosítása