HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Összefoglaló a 32. hét eseményeiből

2009.08.10. 14:22 végh hanta

Ismét vasárnap hétfő és ismét szemezgetünk a múlt héten történtekből. Kivételt képeznek ezalól a bajnoki meccsek, mert tervezzük, hogy már a héten újra felállítjuk a videós-visszatekintős mókát. Talán szerdán.

A nyitókép díszbohóc találata, aki nemes egyszerűséggel a hét képének nevezte, ami nem áll messze a valóságtól. Nekem elsőre Miyagi mester egy növendéke jutott eszembe, ahogy megküzd a gonosszal, aki galádul elvette az ebédpénzét.

Mai különszámunkban: közvetítés a Hungária körútról, Hemibá, MTK, válogatott, Excel, tippjáték, szépirodalom, Digi Sport és egyéb köszönetnyilvánítások.

MTK-Honvéd - online közvetítés

Kísérleti jelleggel megpróbáltuk mikroblogunkon keresztül közvetíteni a vasárnapi mérkőzést. Az eredmények követésére rendkívül sok lehetőség van a magyar neten (nb1.hu, nso.hu, livescore), de egyik sem igazán alkalmas arra, hogy átadja egy mérkőzés valódi hangulatát. A Hungária körútról mi is a képek posztolása, a miliő leírása felé mentünk el.

Ami kiderült: nézővel nem számoltak, az egyetlen nyitva lévő hazai pénztár kevés. Hasonlóan értelmetlennek találtuk a nem nevesített szurkolói kártya intézményét is, amely inkább egy évi egyszeri költség a hazai rajongóknak, mintsem eszköz a nem kívánatos elemek távol tartására. A nyári forróságban kifejezetten nem szurkolóbarát az egyetlen sörcsap, amiből ráadásképp csak a hab volt hajlandó kijönni. A hangulatról pedig annyit, hogy végh hanta számára egyedül a szurkolókat rajzolgató gimnazistaforma lány maradt meg az egész mérkőzésről.

Talán a következő alkalommal egy alkalmasabb mérkőzést kapunk el.

Hemibá és a nézőszám

Még mindig Kispest és újra Hemibá. Egyszerűen nem tudjuk nála eldönteni, hogy mikor viccel és mikor mond valamit komolyan. Újabb gyöngyszemmel bővült a humoros vs. nem humoros játékunk: a nagy nyári melegre keni, hogy nem megy 1000 fölé a hazai nézőszám. Ez ugye tényleg vicc akart lenni kedves jó Hemibá?

Válogatott

A hollandus mester (figyelem, a jelzős szerkezeteink elkezdtek népsportosodni!) kihozta keretét a románok elleni fellépésre. Azóta szűkült picit és kimaradtak néhányan, de a kámbekes macinaci meccs nélkül is odafért a kapusok közé.

Egyéb Excelek

Gyurka Szilárd idén sem alszik és ellátott minket további táblázatosdival. A tavalyi idény végén köreinkben oly népszerűvé vált kitöltenivaló idei évre frissített verziója elérhető az NSO oldalán. A lement ősz után újra várjuk az egyéni tabellákat, kíváncsiak vagyunk kié lesz a legközelebb a valóshoz.

Közvetítősdi

A szerkesztőség szerdán nagyon begurult. Nagyon, de nagyon. Sansztalannak éreztük magunkat Budapest belvárosában, hogy Digi Sportot találjunk és együtt örüljünk a Debrecen továbbjutásának. Valamint alkoholt fogyasszunk hozzá kísérőnek. Korrekt játékot is kieszeltünk ezzel kapcsolatban: nem mondjuk el, hogy hol sikerült Digi Sportot találni, helyette inkább mindenki kommentezze be, hogy neki merrefelé volt találata. A legjobb pályamunkák helyén további sörök fogyasztását helyezzük kilátásba, valamint meccsnézéseket szervezünk oda.

MTK siker és bánat

Lezárult egy hosszú mizéria, és folytatódik egy méghosszabb. Az Inter fizet Filkor után, Kantát pedig újra műtik. Ennyivel előrébb tart a jog az orvostudománynál? Műtesse Ön is magát ingatlanjogásszal!

Irodalmi sarok

Bastille volt olyan kedves és elhozta az oldal számára a szépirodalmat. Nem tudunk neki elég hálásak lenni ezért. Távlati célunk, hogy a labdabiztos blog bekerüljön a középszintű irodalmi érettségi tételsorába. Ha többen is úgy gondoljátok (címünk változatlan: verebesmagus gmail), és küldtök hasonló írásokat, még azon is elgondolkodunk, hogy önálló irodalmi szekciót nyissunk. Lehetne például hétvégi melléklet, mint a nagyobb napilapoknál. Kell az olvasnivaló, higgyétek el. Moldova után szabadon.

Tippjáték

51, 57, 62, dinamikus emelkedés. Remélem nem fulladtunk ki és tudjuk tartani a tempót egészen a végtelenig és tovább. Köszönjük, próbáljuk tovább frissíteni a játékot és a tippelőkedvet. Ötleteket várunk.

Külső hivatkozások

A héten két vendégszerző debütált az oldalon. Díszbohóc fradivárója, és Pályagondnok úr honlapmustrája. A vendgészerzős kezdeményezés szerintem és a visszacsatolások alapján egyértelműen a sikeresség felé hajlik. Levélcímünkre (verebesmagus gmail) több üzenet is érkezett, amelyben cikket, tartalmat ajánlotok. Igyekszünk kezdeni velük valamit, hiszen az oldal legnagyobb ereje a mögötte lévő közösség.

Az elmúlt napok eseményeihez tartozik még három kiemelés az index.hu címlapján lévő blogketrecbe, két átvett cikk a hvg.hu online oldalra, valamint, hogy  bekerültünk a miner.hu focis blogkeresőjébe. (Ez utóbbi lesz a keresőszolgáltatója is az oldalnak.) Köszönjük a figyelmet!

(Továbbá csatlakoztunk a Bloggerunió civil szervezeteket támogató programjához.)

3 komment

Címkék: egy hét

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr31297796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.08.10. 23:40:42

a digisportos helyeket én is nagyon várnám, mint Tornyi a következő gallérszponzort

(e-mailben elküldöd a ti helyeteket, hanta? :)

füligjimmy77 2009.08.11. 10:00:53

Digisportot én otthon néztem. Hehe...

Stefan Derrick 2009.08.11. 13:38:44

Én meg mindig keresgélek valami netes streamet, de kezd már kicsit unalmas lenni, hogy kicsiben kell nézni és néha akad, ezért remélem, a BL-be jut a Debrecen, és a szerencsétlen TV2 adja a meccseit, azt legalább mindenhol lehet fogni.
süti beállítások módosítása