HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kupán vágott évtized - 1. rész

2010.01.27. 08:30 Black Lotus

Az elmúlt tíz esztendőből melyik sikerült a legjobban a bohócliga dicső reprezentánsainak a nemzetközi porondon? A Debrecen BL-szereplése automatikusan az évtized legjobb periódusává varázsolta 2009-et vagy többre értékelhető a dekád első fele, mikor ugyancsak a Hajdúság gyöngyszemei az UEFA-kupában egyszer még tavasszal is érintettek voltak? A Vaduzok, Rabotnicskik, MTZ-Ripo Minszkek korszakát végigszenvedve mennyire tűnik távolinak az azokat közvetlenül megelőző pár esztendő, mikor egy magyar brigád jobb napjain három-négy gólos különbséggel is képes volt kiverni egy török vagy svájci középcsapatot? Visszatekintő sorozatunkban kupareprezentánsaink hőstetteit próbáljuk megénekelni, először a 2000/2001-es idényre vonatkozóan.

 
 
A története első bajnoki címét ünneplő Dunaferr a BL második selejtező körében kapcsolódott be a sorozatba. A horvát Hajduk Splitnél kellemesebb ellenfelet is el tudtunk volna képzelni, szerencsére gladiátoraink nem riadtak meg a feladattól. A kinti mérkőzésen Tököli az 58. percben egy elegáns emeléssel sokkolta a hazaiakat, az előnyt a ráadás perceiben a csereként beszállt Lengyel Feri növelte megnyugtató mértékűre. A visszavágó a vártnál izgalmasabban alakult, mivel szegény Zavadszky Gabi gólját Bilics egy duplával fogta keretbe, így a 29. perctől a Hajduk egy gólnyira került a továbbjutástól. A sportnapilap kedvelt szófordulata alapján lüktető iramúként jellemezhető mérkőzés sokáig nyílt maradt, végül a 88. percben Tököli zárta le a párharc vitás kérdéseit.
 
A csoportkörbe jutásért a norvég Rosenborg következett, akikhez az MTK 1997. évi performansza kapcsán már volt szerencsénk. A korábbi párharchoz képest a győri mérkőzés több pozitívumot is hozott: egyrészt a villanyvilágítás végig bírta a 90 percet, másrészt legalább itthon nem kaptunk ki, köszönhetően annak, hogy az utolsó tíz percben előbb Lengyel, majd Tököli egyenlített. A kinti visszavágón is jól tartotta magát a Dunaferr, Tököli egyenlítő góljával a szünetben még 1-1-re álltak a csapatok, a második félidei újabb norvég találat után viszont már csak a sárga lapok gyűjtögetésére és egy (meg nem adott) tizenegyesgyanús szituáció kiharcolására futotta az újvárosiak erejéből, így újra az UEFA-kupával kellett beérnünk.
 
Az UEFA első fordulójában három magyar csapatot is találtunk, miután a selejtezőben induló két delegáltunk sikerrel abszolválta a nulladik akadályt. Az MTK a finn Jokerit Helsinki ellen melegíthetett be, amely elsősorban a hivatalosan dzsókert, a valóságban inkább bohócot ábrázoló címerével lopta be magát a szívünkbe (sajnos nem sokáig: a tulajdonos 2004-ben úgy döntött, hogy csak a klub jóval népszerűbb jégkorong-szakosztályát finanszírozza tovább, a focistákat pedig eladta a városi rivális HJK-nak, ahol – vélhetően a rugalmas telephely-változtatások magyarországi gyakorlatának beható tanulmányozása után – a Jokeritet Klubi 04-nek nevezték át és egy vidéki kisvárosban tartalékcsapatként üzemeltették tovább). Másodlagosan azzal is a szívünkbe lopta magát, hogy érdemben nem nehezítette meg az MTK dolgát: bár a hazai mérkőzés Béla király 6. percben betermelt gólja után elég vérszegényre sikeredett, a visszavágón a kék-fehérek 4-2 arányban taglózták le dzsókeréket.
 
A Vasasnak Finnország helyett csak a Baltikumig kellett utaznia, hogy összecsaphasson a lett Ventspils aranylábúival. A párharcban a Vasas a „just in time”-stratégia alkalmazásával igyekezett sokkolni az ellenfelet: a kinti nyitányon Szili Attila a 87. percben mentette 2-0 helyett 2-1-re az eredményt, a hosszabbításba torkolló visszavágón pedig Pető Tomi a 120. percben verte be a mindent eldöntő gólt.
 
Az első fordulóból egy reprezentánsunk tudta tovább verekedni magát és ez az MTK volt. A CSZKA Szófia hazai pályán gyorsan vezetést szerzett a kék-fehérek ellen, akik azonban a második félidőben Ferenczi és Kuttor révén alig húsz perc alatt fordítottak. A budapesti visszavágón a bolgárok 1-0-s győzelme kevésnek bizonyult, a magyar reprezentáns idegenben lőtt több góllal jutott a második kanyarba.
 
A Vasas az AEK Athén ellen újfent a késői gólok gyógyító erejében bízott, így a budapesti mérkőzésen a 88. percben még 0-2-re álló találkozót a lefújásig Pető és Komódi révén sikerült döntetlenre menteni. A visszavágón porszem csúszott a gépezetbe a hellén éjszakában, mivel az utolsó percekben nem született gól, így a mérkőzés közben kétszer eredményes görögök jutottak tovább.
 

Magyar résztvevő
Összesített eredmény
Ellenfél neve (nemzetisége)
Magyar gólszerzők
Vasas
4-3 (h.u.)
Ventspils (lett)
Pető (2), Kabát, Szili
Vasas
2-4
AEK Athén (görög)
Komódi, Pető

Megjegyzés: a táblázatokban a párharcok összesített végeredményét közöljük, jelezve, ha az hosszabbítás után vagy tizenegyesekkel alakult ki. Az idegenben rúgott góllal/gólokkal kiharcolt továbbjutást a csapat neve mellett zárójelben, „ilg” felirattal jelezzük. A gólszerzők felsorolása nem időrendben történik, a több gólt elérők a sor elején szerepelnek, az azonos számú gólt szerzőket alfabetikus sorrendben listázzuk. 

A BL-ből érkező Dunaferr az eddigieknél könnyebb ellenfélben reménykedhetett, de még nehezebbet kapott a Feyenoord személyében. A rotterdamiak már az itthoni mérkőzésen előnyt szereztek, miután egy oldalról érkező beadást Molnár Zoli védhetetlen mozdulattal tessékelt saját kapujába. A visszavágón még hármat rúgtak a hollandok, egyetlen vigaszunk, hogy a hajrában Tököli megszerezte a becsületgólt, így a borostabáró elmondhatta magáról, hogy az újvárosiak valamennyi párharcában eredményesnek bizonyult.
 

Magyar résztvevő
Összesített eredmény
Ellenfél neve (nemzetisége)
Magyar gólszerzők
Dunaferr
4-2
Hajduk Split (horvát)
Tököli (2), Lengyel, Zavadszky
Dunaferr
3-4
Rosenborg (norvég)
Tököli (2), Lengyel
Dunaferr
1-4
Feyenoord (holland)
Tököli

Az állva maradt MTK-nak a második fordulóban a Nantes csapatát rendelte a sors. A csigapörkölt megfekszi a magyar gyomrokat – ezt először itt, utána az elkövetkező két évben még két alkalommal tapasztalhattuk. A kinti mérkőzésen Illés még a kék-fehéreknek szerzett vezetést, a második félidőben azonban a Kanárik 10 perc alatt fordítottak, majd utána a Hungária körútról is győztesen távoztak.
 

Magyar résztvevő
Összesített eredmény
Ellenfél neve (nemzetisége)
Magyar gólszerzők
MTK
5-2
Jokerit Helsinki (finn)
Ferenczi (2), Illés (2), Kuttor
MTK (ilg)
2-2
CSZKA Szófia (bolgár)
Ferenczi, Kuttor
MTK
1-3
Nantes (francia)
Illés

Sokunk titkos kedvencében, a nyári vízparti langymelegbe életet vivő Intertotó-kupában a Tatabánya menetelt. Az első áldozat a feröeri HB Tórshavn volt, amely kint négy, itthon három gólt kapott Bányászéktól. A párharc elsősorban a két mérkőzésen három gólt jegyző Nagy Sándor remeklését hozta, de a csapat két hátvédfejedelme, Hornyák Vendel és Mészöly Gézu is megtisztelte a szigetlakók kapuját.  A második forduló a horvát Cibalia ellen már jóval kiegyenlítettebb párharcot hozott. A hazai mérkőzést a csereként beállva duplázó Kovács Attila a 91. percben döntötte el, a 3-2-es győzelem pedig a kinti gól nélküli döntetlennel párosulva továbbjutást ért. A harmadik fordulóban az orosz Zenitet sodorta a bányászvárosban a sors. A szentpétervári mérkőzésen sokáig érett a csoda Nagy Sándor 18. percben szerzett góljával, végül azonban a hazaiak a 89. és a 93. percben szerzett gólokkal fordítottak. A visszavágón a Böllér fedőnéven is emlegetett Hornyák a 45. percben piros lapot érően cirógatta meg az ellenfél egyik spílerét, a Zenit az egy félidős emberelőnyt kihasználva itt is 2-1 arányú győzelmet aratott – a két egygólos vereséggel való kiesés miatt megítélésünk szerint a Tatabánya játékosainak semmi okuk nem volt a szégyenkezésre.
 

Magyar résztvevő
Összesített eredmény
Ellenfél neve (nemzetisége)
Magyar gólszerzők
Tatabánya
7-0
HB Tórshavn (feröeri)
Nagy S. (3), Hornyák, Mészöly, Tüske, Zsivóczky
Tatabánya
3-2
Cibalia (horvát)
Kovács A. (2), Zsivóczky
Tatabánya
2-4
Zenit (orosz)
Bajkusa, Nagy S.

 
A 2000. év magyar kupaindulóinak összesített eredménysora:
 

 
Csapat
M
Gy
D
V
RG
KG
P
1.
Dunaferr
6
1
2
3
8
10
5
2.
MTK
6
3
0
3
8
7
9
3.
Vasas
4
1
1
2
6
7
4
4.
Tatabánya
6
3
1
2
12
6
10
 
Összesen
22
8
4
10
34
30
28

Megjegyzés: az összesített eredménysoroknál először a BL, utána az UEFA-kupa, végül az Intertotó-kupa indulóinak teljesítménye kerül feltüntetésre.

 

A gólszerzők felsorolásánál a www.magyarfutball.hu adatait használtuk fel.

41 komment

Címkék: tatabánya 2000 vasas mtk visszatekintő dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr261701617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JESTER 2010.01.27. 09:30:38

Ó, a Dunaferr Hajduk elleni hazai derbije...kivetítőn néztem a Szigeten. Továbbjutás, majd utána életem első Nevergreen koncertje.
Ez egy meghatározó nap volt :)
Ráadásul a Kispestre (meglepő módon) kiváló idény várt: előbb majdnem kiesés az alapszakaszban majd előbb Tornyival végül Szuribával menekülés a győzelebe a bajnokságba, sokáig a Fradi egyetlen üldöözőjeként taavasszal- az NS szerint kieső miniőségű kerettel :)

JESTER 2010.01.27. 09:47:15

Megható emlékek...
a Dunaferr Hajduk elleni hazaiját egy Szigetes kivetítőn néztem, továbbjutás, sörök, majd életem első és egyik legjobb Nevergreen koncertje jött.
Fél év múlva meg a rájátszásban elindult a Kispest "menekülés a győzelembe 2001" akciója előbb Tornyi majd Szuribá vezetésével, ahol /kis túlzással, hehe/ majdnem bajnokok lettünk.
Great times :D

JESTER 2010.01.27. 09:48:01

Na...először nem írta ki a kommentem, elküldöm még egyszer kicsit másképp most meg kinn van mindkettő.
Jester's ONE MAN SHOW, sorry :D

Powerpill 2010.01.27. 10:18:08

Én egy kenesei kiskocsmában néztem a nagyon zizis tv-n a hajduk meccset (az odavágót). az első gólt még tudom, hogy láttam, aztán gondolom nagyon megörültünk, így a második gólöröm már nem nagyon van meg, de biztos nagy volt :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.01.27. 10:25:41

A Hajduk elleni kinti meccs nagy volt, de főleg a Rosenborg elleni visszavágó. Simán megállta a helyét a Dunaferr, nemzetközi mércével is teljesen elfogadható meccset nyomtak, kis szerencsével a továbbjutás is összejöhetett volna.

Lengyel fertelmes nagy gólt rúgott Győrben.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.01.27. 10:40:28

Ki hitte volna, hogy ezek a szerény évek is bezzeg-idők lesznek?

rattenfanger 2010.01.27. 10:46:46

Hornyák Vendel :)
Igazi hentes volt :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.27. 11:10:57

@végh hanta: kvasz krisztián, fatusi, micsoda nevek vannak itt :) jovánczai nevét pedig elsőnek fogom beírni egy ilyen topikba a mostani évtizedről. na OFF vége

rattenfanger 2010.01.27. 11:26:12

A 90-es évek fosták a gagyi légiósokat az NB1-ben.
A legtöbbjükről odahaza senki sem tudta, hogy focisták.
Brindás, Tolocskó, Crnomarkovic, Alex Monken, Urbonás, Praj, Frunza- végtelen a sor. Hejj mennyi labdaművész!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.01.27. 11:40:55

@rattenfanger: ebben a kategóriában Tarlue is indulhatna titkos esélyesként - annak ellenére, hogy a 2000-es évek közepének Mano Mano, Marito, Patricio triumvirátusához képest ő már-már egy félisten volt futballtudás tekintetében.

vidi-master 2010.01.27. 11:45:46

sose felejtem el, amikor az újvárosi szurkolók utaztak Győrbe vonattal. a Kelenföldi pályaudvarnál lakom, még általános iskolás voltam, úgy zengett az "Újváros, Újváros" rigmus, hogy azóta is beleborzongok. lógtak ki az emberek a vonat ablakaiból. elképesztő jó volt!

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.01.27. 17:03:31

Én mint a Tököli Attila Fan Club egyetlen tagja köszönöm ezt a kis emlékeztetőt, meg az archív képet :D

Némi személyes élmény a témához kapcsolódóan: engem a Hajduk elleni meccs térített meg! Előtte soha nem is fociztam, soha nem is néztem meccset egyáltalán. De akkor nem ment más értelmes a tv-ben, hát ott ragadtam előtte és a végén körömrágva szurkoltam az Újvárosnak. Onnantól Dunaferr és válogatott meccsek nyomonkövetése és a (bohócligás)labdarúgás mint örök szerelem :D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.01.27. 21:18:08

tököli meg a lengyel feri, atyaúristen, balatoni nyár volt, fater arcán egy pillanatra megingott a magyar fociról kialakított elképesztő szar véleménye...

nemnormális 2010.01.27. 22:45:08

Lengyel 35 ről verte iszonyat be. mint az idióta Bodnáré a cszka ellen kint

nemnormális 2010.01.27. 22:45:52

borostabáró:)) ez nagyon jó

carlodicanio 2010.01.28. 08:40:16

hatalmas ötlet volt ezeket a meccseket postba önteni, megy a nosztalgia 1000-rel! akkor kezdtem el én is focit nézni, és minden szarra rá voltam kattanva, a hétvégi nb1-es meccsek szentek voltak, nem lehetett kirugdalni a tv elől :)
ezek a nevek, atyaég... töki, lengyel, pető, illés
lengyel csak az én képzeletemben él az évtized legnagyobb pengéjeként?
hatalmas figura volt az öreg:)

Dr Minimum 2010.01.28. 11:51:39

A Feyenoord meccsen kint voltam Győrben, bár nem voltam még focibuzi. Elképzelni nem tudtam volna akkoriban, hogy egyszer a fél csapatnak drukkolni fogok.
Lengyel, Töki, Monyó, Sala, Egér, Zováth...

Mérgező Hulladék 2010.01.28. 14:18:42

Emlékszik még valaki arra, hogy a 2000-2001-es bajnokság alapszakaszában elért helyezés után először nem 6-5-4-3-2-1 pontot akartak adni, hanem kétszer annyit mindenkinek; és már javában ment a bajnokság, amikor megváltoztatták? Semmilyen forrást nem találok rá, de meg vagyok győződve, hogy így volt.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.28. 14:44:11

@Mérgező Hulladék: mármint miről változtatták meg mire?

Mérgező Hulladék 2010.01.28. 17:20:09

@mocsing: arról, hogy a "kvalifikációs" szakasz csoportjaiból az első helyen végző 12 pontot, a második 10 pontot (és így tovább) visz tovább a "rendes" bajnokságba; arra, hogy csak hatot, ötöt, négyet...

fulmerz 2010.01.29. 11:34:05

sportgeza.hu/futball/hirek/2010/01/29/marciustol_uj_futballmagazin_magyarorszagon/

"A nyitószám egyik érdekességeként a lap elkészíti minden idők 50 legjobb magyar labdarúgójának névsorát, amelyhez egy szakértőkből álló zsűrit állított fel. Ennek elnöke Szepesi György, a legendás rádióriporter, tagjai között volt szövetségi kapitányok (Mezey György, Verebes József, Kovács Ferenc, Gellei Imre), világhírű játékvezetők (Palotai Károly, Puhl Sándor), s neves szakírók (Hegyi Iván, Lakat T. Károly, Pajor-Gyulai László, Vincze András) találhatók."

Hajjjajjajjajajaj... osszejon a "szakma"...

England win The Ashes! 2010.01.29. 12:33:10

@fulmerz:

Szegény FourFourTwo, ha már a nyitószám el lesz b.szva, milyen lesz a többi. :'(

(Pedig az angol változatát imádom.)

England win The Ashes! 2010.01.29. 12:50:27

@fulmerz:

Tippelek: az első persze Puskás (mondjuk oké, legyen). Aztán Bozsik, Kocsis és további társaik, majd a 30-as évek legjobbjai. Aztán jön Kékesi, Híres, Rostás, Puglits, Bordás (Verebes szavazatai alapján ), Juhár, Miriuta (Gellei javaslatai), valamint Pelé, N. Santos, Jairzinho, Socrates és Romario (Hegyi Iván szavazólapja miatt).

Stefan Derrick 2010.01.29. 13:03:35

@Dr Jozef Vengloš: Ivanicsot ki ne felejtsd Verebesnél!

fulmerz 2010.01.29. 13:14:57

@Dr Jozef Vengloš: szinten ne felejtsuk ki Eusebiot sem Hegyi ur lapjarol!

Mérgező Hulladék 2010.01.29. 15:22:32

@Dr Jozef Vengloš: én nagyon gondolkodom rajta, hogy már a nyitószámról is lemondjak. A főszerkesztő személye sajnos nem túl biztató...

Futó Lada 2010.01.29. 16:44:35

Kiváncsi vagyok mi a mérvadó mikor a top50-et válogatják...pl ha valaki gólt rúg Braziliának, Argentinánka,Németo.-nak egy éven belül, majd egymaga kivégzi Albániát, Máltát...na egy ekkora spílernek biztos ott a helye (nevet nem írok, nehogy befolyásoljam a zsürit)

England win The Ashes! 2010.01.29. 18:19:55

@Mérgező Hulladék:

Te jó ég, hát persze! Totál ki is ment a fejemből, hogy ki lesz a főszerk! Akkor már világos, miért lesz ez a szavazás: még egy cikk, ahol Puskást és a régi dicső múltat lehet hozsannázni. Remélem a szerkesztőség stílusosan a Régi Siposban lesz. Vagy a Stadionok metróállomás fornettisbódéjában.

@Futó Lada:

Lehet, hogy még O. Viktornak is szorítanak helyet a TOP 50-ben...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.01.29. 19:14:43

@Dr Jozef Vengloš: Nem akarom szétoffolni Lotus remek kis irományát, de nálam valami ilyesmi lenne az első öt:
1. Bozsik
2. Puskás
3. Orth
4. Albert
5. Sárosi dr.

Lehet, hogy holnap feldobunk erről egy szavazólapos cikket. Hátha másoknak is van véleménye. Mondjuk 10 nevet lehet majd beírni.

England win The Ashes! 2010.01.29. 19:44:46

Nekem sajnos ez az évtized teljesen egybefolyik, már ami a magyar csapatok kupameneteléseit (bocs: kupaslattyogásait) illeti, hogy csak momentumok villannak fel. Főleg az akkor még meglepőnek számító, de mára már tudjuk, hogy papírforma eredmények, mint Rabotnicki, Vaduz és egyebek. Az egyik ilyen pozitív kivétel a Dunaferr szereplése. Lengyel, Salamon, Tököli, Éger, Pomper Tibi (atyavilág!), Molnár Zoli (atyavilág vol. 2) - akkor azt hittem, hogy talán ők be tudnak törni az európai futballba (ha nem is szalonjába, de legalább a konyhájába). Sajnos elhittem. Ezt is...
Szerintem ebben a szezonban több is lehetett volna, akár egy Loki-féle "túléltük a telet" misszió, ha nem a Feyenoord a kifogott hal.

@végh hanta:

Várom azt a cikket! (Durva, de első blikkre én is erre az öt névre gondoltam, kicsit más sorrendben.)

KicsiTifusz 2010.01.30. 18:29:02

Az valahogy kimaradt, hogy a Ferencváros a 2004-5-s UEFA-kupa sorozatban bejutott a csoport körbe. Mi ez a feledékenység? Irányított amnézia? Lehet a Fradit nem szeretni, de az eredményeket eltagadni a sportban nem divat.Az politikai kategória.

füligjimmy77 2010.01.30. 19:03:08

@KicsiTifusz: "Visszatekintő sorozatunkban kupareprezentánsaink hőstetteit próbáljuk megénekelni, először a 2000/2001-es idényre vonatkozóan."

Olvasdd már el ezt a mondatot kétszer egymás után, aztán ha még mindig van kérdésed, szrintem más szívesen megválaszolja.

Jó volt az a Dunaújváros, kár, hogy csak egy évig tartott a.... nos, csodának nem nevezhető, de teljesen korrekt teljesítmény. Pedig már akkor is azt hittük, hogy a foci színvonala a béka segge alatt van, de azért még az európai középcsapatokkal partiban voltak a "fijúk", még akkor is, ha mindig a szerszám rosszabbik végére kerültek. Ja, amúgy a légiósok nevein (és felmutatott teljesítményükön) én mindig elképesztően tudok röhögni (Mano Mano, meg Monken, bár ő még kihúzta itt egy pár évig), most akkor rossz ember vagyok?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.30. 23:20:18

@Dr Jozef Vengloš: nála bejött az az effektus, amikor a borzasztóan szar játékosból csak az az egyetlen bombagólja marad meg az emberben, mivel más mozzanat tőle sehogy sem tud emlékként akár 24 órát is túlélni bármely tetszőlegesen választott memóriába.

jól emlékszem-e, hogy videoton, majd újpest volt az útvonala?

England win The Ashes! 2010.01.30. 23:41:29

@mocsing:

Fordítva: Újpest, majd Vidi. Bennem őszintén szólva csak a neve meg a lelkesedése maradt meg.

KicsiTifusz 2010.01.31. 10:48:43

@füligjimmy77: Igazad van, felületesen olvastam.

füligjimmy77 2010.01.31. 18:01:55

@Dr Jozef Vengloš: hogy a bánatba ne.... még régen nyilatkozott valami olyasmit, hogy a vidinél egy petákot nem kaptak, így kénytelen volt sokáig kizárólag rizset enni. Legalább tésztát mondott volna. De azért röhögünk rajtuk, mégiscsak nigériai válogatott volt, eszembe jut még Jessy, ő talán elefántcsontparti válogatottként rúgta a labdát, vagy az ellent, meg úgy általában mindent, ami az útjába került.

@KicsiTifusz: sejtettem, hogy átugrottál rajta, de nem kell kapásból "összeesküvés-elméleteket" gyártani.
süti beállítások módosítása