HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tököli: villanás jobbról…

2007.10.01. 04:00 mészöly sámán

Bohócliga, 10. forduló
[Zombi és Sámán átlát]
Hétközi történések úgy hozták, hogy több mérkőzés is érdeklődésre tarthatott számot a tizedik fordulóban. A pályán várható színvonal alapján mindössze a listavezető és az aktuális második helyezett rangadója számíthatott volna lényeges összecsapásnak, azonban Döme seggbe rúgása, a fehérváriak sztrájkhangulata, Tököli sokadik „jó útra térése” és Gellei Imre bácsi legfrissebb bemutatkozása pikáns felhangokat csempészett más stadionokba is. Továbbá: éljen a 91. perc!
 
Zalaegerszeg-Vasas 3-3
Nehezen megfejthető a ZTE tündöklése és bukása. Hol szűzlányos virágszedegetéssel lepik meg Petkovics edzőt, hol pedig agresszív, tipikus szláv csapat benyomását keltik. Sajátos kis metamorfózisukat pedig akár egy meccsen belül is képesek előadni, mint azt tették a Vasas ellen is, ahol két gólos előnyt herdáltak el az utolsó tíz percben. A mezőny legjobbja kitüntető címet Tóth András, ismertebb nevén Totya Vasas védő kapta, aki két gólt szerzett az ellenfél, kettőt pedig előkészített a saját kapuja előtt. Ha jövő héten mindkettőt mellőzi, még félő, futballista benyomását fogja kelteni.
 
Újpest-Sopron 4-0
Bár egyes meg nem erősített hírek szerint Détári Lajos helikopterről kilógatott kötélhágcsón ereszkedett volna alá a soproni kispad irányába, ezzel megfricskázva a kapunál rá váró kidobósereget, a légi mutatvány végül elmaradt. Olasz befektetők-Döme így egyelőre 3-0.
Hogy a játékról is essen néhány szó: Tisza és az afrikai kontingens egy félidő alatt gólarányt javított, a második periódusra mindkét bagázst szöges bottal kellett kizavarni. Mi, szurkolók nem sírtunk volna, ha csak szünetig tart a parti.
 
Paks-Fehérvár 2-1
A sztrájfenyegetés súlyával pályára lépő fehérváriak már az előző kanyarban, Győrben is butaságot műveltek, így most sem annyira magukban bízhattak, mint a paksiak esendőségében. Bár Éger öngóllal tartotta is bennük a lelket, számításuk mégsem vált be, mert a zsiványarcú Tököli ezúttal nem állíttatta ki magát, így maradt rá lehetősége, hogy a 91. percben pontosan érkezzen. A fehérváriak maximum azzal vigasztalhatják magukat, hogy legalább ennek a meccsnek a prémiumával nem fog nekik tartozni a vezetőség.
 
DVTK-REAC 0-1
A bajnokság derekához érve már nem múlhat el játéknap edzőbuktatás nélkül. A szezon negyedik áldozatát Diósgyőrben mutatták be, Nyerges a 91. percben nyújtott ehhez rákospalotai segédkezet kilencezer „ingyennéző” előtt. Pajkos János nem tudta elődje, a ma már a Ferencvárosnál gyötrődő Csank mester sikereit megközelíteni, így lemondása nem éppen földcsuszamlásszerű meglepetés. A REAC időközben már a kilencedik helyig avászkodott, vagyis ezúttal végre nyugodtabb téli alapozásnak nézhetnek elébe.
 
Siófok-Nyíregyháza 0-1
Lassacskán körvonalazódik azoknak a csapatoknak a listája, amelyek sokszor és sokat fognak a kiesés rémével* álmodni a téli szünet alatt. Most egyre inkább úgy látjuk, hogy a szabolcsiaknak háborítatlan éjjeleik lesznek (Szilágyi a 12. percben), míg a balatoniaknak valamit sürgősen tenniük kéne. Ha a közös fotózás, mellyel a véradás nemes eszméjét támogatták esetleg nem lenne elég, akkor jöhet a vérátömlesztés, vagyis még mindig ki lehet rúgni a trénert.
* szellemes újságírói közhely. Magunk részéről egy gerozánbűzös lehelletű, elszakadt keresztszalagokat köpködő, kifordult térdkalácsú és véres lábközépcsontokkal ijesztgető háromlábú szörnynek képzeljük. Tényleg nem lehet jó ilyenekkel álmodni.
 
Kaposvár-Győri ETO FC 1-1
Jubileum! Századik alkalommal ülhetett bohócligás együttes kispadján Prukner László a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium tornatanára. A fieszta hangulatra jellemző, hogy a korban hozzá igen közel álló Jäkl már a 2. percben meglepte a mester sikerének esti megünneplésére készülő Kaposvárt. Aztán sok„bosszantó”, és „izzadtságszagú” jelenet után Egervári mester a szünetben meglépte az Érthetetlent: csatárt áldozott védőért, hogy tartsa az x-et a kaposvári katlanban. Ezekért a döntésekért szeretjük…
 
DVSC-TEVA-Tatabánya 4-1
Még az utcák-terek bajnokságban is edzőbarát csapatnak számítana a Bányász. Most is gyorsan tudatosították mindenkiben, hogy ők bizony pontot ezen a hétvégén (őszön…) sem szeretnének, és ha tetszik, lehet gólt lőni, de ne sokat, ha kérhetnénk…
A bohócligán túl mindenhol edzőbarát csapatnak számítana a Debrecen. Kiütés és gólkülönbség javítás helyett megelégszik a biztos győzelemmel. Mi nem hajtunk, ha ti sem rugdosódtok – deal? Hogy a szurkolók mit gondolnak a lelazsált utolsó egy óráról, az meg ugye olyankor mindegy, amikor betalál az isteni Sándor Tomi.
 
Bónusz: felbecsülhetetlen ajánlat hétfőre (Monday Night Football, muhaha)
MTK–Honvéd
Hétfő, 18 óra, Hungária körút. TV: Sport2
 
Az ilyen meccseket szokták a jobb helyeken rangadónak nevezni, és nagy médiasvunggal kezelni. Lehetséges címek: Az őszi arany a tét, Kupacsapatok csatája, Fiatal Törekvés vs. Sokatlátott Rutin…
Egy évvel ezelőtt még sima MTK diadalt jövendöltünk volna, de azóta jött Hemi bácsi, és dollárjaival átírta a papírformát. Ráadásul a „Garami Babes”-ből hiányozni fog Kanta, bár a Honvéd nincs olyan jó csapat, hogy ezt kihasználja, de valahogy mindig úgy fog pattogni a labda…
Tipp: 1-2

9 komment

Címkék: tököli bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr13181297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyus 2007.10.01. 07:41:22

Tökéletesen jó a bohócliga. Hajrá !!! Csak igy tovább.

vsztk 2007.10.01. 09:09:09

Gyávák vagytok kimenni meccsre, ugye? Vagy csak lusták, mert kényelmesebb a hasat püffeszteni fotelben távirányítóval a kézben, és nézni a külföldi meccseket! Mert ma az a menő! Meg kurva alternatívnak lenni! Meg fikázni! (Amúgy tényleg bohócliga, de a magyar realbarcamilanstb- fanokat még nagyobb bohócnak tartom!)
Üdv!

Kispopper 2007.10.01. 09:53:20

Lehet hogy savanyú a magyar foci, de a mi focink.
Aki a focit szereti az igenis járjon ki meccsre,
jó levegő, jó hangulat, jó szövegek, és néha foci is van:) Sokkal többet segítene egy lelkes teli lelátó, mint a sok leszerepelt \'szakértő\' és fikázó!

Prophet 2007.10.01. 10:09:42

Hát, a meccsre is ki lehetne menni, csak túl szabályos a fogazatom, és nem akarom még átszabatni. Amúgy mondanál egy okot, hogy EZÉRT fizessen az ember? Kapni is akar valamit... akkor inkább elmegy barátokkal focizni, az mulatságos és egészséges is.

salander · http://ld50.hu 2007.10.01. 10:38:18

"A REAC időközben már a kilencedik helyig avászkodott, vagyis ezúttal végre nyugodtabb téli alapozásnak nézhetnek elébe."

Szép lenne, de sajnos még van hátra az őszi szezonból 5 meccs, köztük jövőhéten a Debrecen, aztán ZTE, MTK. Nem mi vagyunk az esélyesek. Viszont legalább a Siófokot meg a Kaposvárt el kéne kalapálni és akkor tényleg nyugodt lenne a téli álom.

S.Allói Sztefen 2007.10.01. 11:06:12

Én olaszhívő vagyok, sőt ha időm és pénzem teheti járok serie a-s meccsekre. Noigen, akkor már nem vagyok bohóc? Jujjdejó.... /szánalom az arcon/..... egyébként a hazai bajnokságot nincs miért dicsérni, helyünket minden áldott ősszel megtapasztaljuk amikor a kupacsapataink adott esetben rúgott gól nélkül kihullanak az első rostán. Kispopper: Lelkes, teli lelátó? Legyen igazad. Ébredjenek fel a szurkolók, az igazi futballbarátok és töltsék meg a stadionokat! Csak csalogatni kellene őket valamivel... szép stadionok, tiszta kultúrált körülmények, és nem havi többszázezrekért lötyögő alibifocisták. Emlékezzetek Domonyai (MTK-s fiatalelszívófővezér) szavaira: "Ha ezeknek a bevételek, valamint a produkciók színvonala után kellene bért fizetni, havi negyvenezret keresnének..."

Movkk 2007.10.01. 11:08:59

Ez jó kérdés és szerintem költöi. Az ember ne bátorságból menjen ki meccsre, hanem mert szórakoztatja. Engem pl ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, söt... Akkor meg minek menjek ki a bajnokikra? Es nem menöségböl nézik az emberek a külföldi focit a magyar helyett kedves vsztk, hanem mert szórakozni akarnak, és focit látni! Mellesleg a magyar válogatott meccsekre, ha tudok, mindig kimegyek, mert ott alakul a dolog. Talán azért, mert a mostani csapatban is csak egy hazai bajnokságban edzödött ember van...

Frigo 2007.10.01. 13:54:36

Én a "rúgott gól"-t inkább "meg nem adott gól"-nak írtam volna. :) És igenis nézzetek magyar focit! Fordulónként nem 10-ből 5 nézhető meccs van, mint a topligákban, de 8-ból mindig van 1-2, amire rámondják, hogy "ha minden meccs ilyen színvonalú lenne..."

csupi 2007.10.02. 11:39:47

Fikázást fikázóknak

Én szívesebben olvasom ezeket az írásokat (a cikk szót azért szándékosan nem használom), mint az NS közhelyes, kamu, összeszedetlen baromságait.
Mellesleg ez a blog is a magyar foci miatt jött létre, nyilván nem fordítana rá vki energiát, ha szarna a hazai, kipusztulóban lévő labdarúgásra! Bohócliga forever!
süti beállítások módosítása