HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

El lesz itt nézve pár tizenegyes…

2007.11.02. 07:01 mészöly sámán

 
A 13. fordulót Halloween-kor rendezik. Valakinek iszonyat nagy pechje lesz, ezt a zsigereinkben érezzük. A Tatabányát irgalmatlanul elveri az MTK, míg két meccshez Cavintont szedünk, hogy esélyünk legyen bármit is megjegyezni belőle. A Honvédről kiderül, hogy bohócbrigádról van-e szó, de a fő kérdés, hogy mi folyik Diósgyőrben. El lesz itt nézve pár tizenegyes. Bede Ferenc mellbimbóra csíptetett elektromos sokkolóval kísért!  
Bohócliga, 13. forduló, beharangozó. Trick or treat!
 
Vasas – Honvéd
Angyalföld tavaly az öntödéből öt előtt szabadult munkás öntudatával oktatta a mezőnyt. Az év végén gyöngyház markolatú sarló és egy raklap övre akasztható kalapács lett a jutalmuk. No meg egy ötödik hely! Idén, ahogy a semmiből jött eredmények után lenni szokott, akaratos flegmasággal hullajtják a pontokat a fiúk, miközben tavaszi föltámadásról beszélnek zavarodott tekintettel. Az egy szem Kenesei nem érhetett annyit…
A Honvéd szakmányba gyártja idén a meglepetéseket. Kezdődött a Hamburg elleni döntetlennel, ami után kaptak egy négyest az Újpesttől (aztán a németektől is). A folytatásban egy izlandi lúdtollgyűjtögető blazírtságával meneteltek, amíg a Kaposvár nem nyert a Bozsikban. Azóta megtorpanás, és tipródás: mit is ér ez a csapat? A hátralévő három fordulóban kiderül.
Tipp: 0-1
 
Győr – Újpest
A Győr évek óta elégtelen szimpátiából. Bár Mátyust és Vinczét már visszaküldték a papneveldébe, még mindig van egy Bajzátuk. B. Peti évekig csak tahó belemenéseiről volt ismert, de most ő a bohócliga regnáló gólkirálya. És ez fáj, mint a sebre szórt Lúzer FC.
Az újpesti piacon Urbányi szakedző menesztéséről is suttogtak már az idén, főleg a Kaposvár elleni zakó után. (A Kaposvár idén mindenkit megver…) Azóta azonban csak szaporodnak a pontok, mint prosperáló gazdasági közegben a bölcsészek. Mindezt úgy, hogy a csapat legszarabb játékosa a világbajnokságot is megjárt Tenisz Dourandi.
Tipp: 1-2
 
Nyíregyháza - Kaposvár
Muszáj lesz fölcsapni a Nemzeti Sportos közhelyszótárt, mert két meglepetéscsapat találkozik Nyíregyházán. A nyírségiek nyáron érthetetlen módon menesztették Gálhidi Györgyöt, aki meg sem állt Vietnámig. Helyére a Révész-Tajti páros érkezett, akivel tovább szárnyal a jól megerősített kék-piros csapat. Gálhidi eközben feljutatta legényeit az első osztályba. Nem volt nehéz, hisz a korábbi ferencvárosi kedvenc, Babatunde Fatusi is a keze alá dolgozott.
A Kaposvár ebben a szezonban már nyert Újpesten és Kispesten egyaránt. Nemrég a kupában a Ferencváros otthonában ért el bravúros döntetlent, méghozzá úgy, hogy Zahorecz Krisztiánt kiállította Berger játékvezető. Prukner László alakulata eljutott arra a szintre, hogy mindenhol eséllyel lép pályára.
Tipp: 1-1
 
Paks - Diósgyőr
Hát mi folyik itt Diósgyőrben? Figyeljenek már oda emberek! A zöldséges fölpumpálta a huszonnyolc éves dízelmerci kerekeit, és afrikai adalékanyagokkal turbózta a motort. Csak valamit elnézhetett a hengerfejnél, mert a bajnokságban egy zsíros kenyeret sem tudnak egyedül megkenni, míg a ligakupában magasan szárnyalnak, mint a birodalmi sas. Szerdán a sorozat elődöntőjében a Lokit verték Debrecenben 4-1-re.
Pakson rendhagyó módon nem történt most semmi. Tököliék el vannak bújva, mint Sebők Vili lakásán a horvát kuna. Nem hiába, Gelei Imi bácsi nagy pedagógus.
Tipp: 1-0  
 
REAC - ZTE
A REAC idén is szürkébb a szürkemarhánál, de valahogy pontokat is szerez. Rengetegen szimplán rosszindulatból szurkolnak ellenük, őket kielégítendő keresném a fogást a csapaton, de nem megy. Egyedül Nyerges befejező csatár zergéket idéző mozgására tudom a héten felhívni a figyelmet.
A Zalaegerszeg most éppen felszálló ágban van. Kiheverték az isteni Waltner Bobby elvesztését, bár az űrt sosem lesznek képesek teljesen betölteni. Waltner egy jelenség a maga bájosan nyilatkozó formájában. Már most hiányzik…
Tipp: 0-2
 
Tatabánya - MTK
Gólparádéra gyanakszunk. A Tatabánya fényévekre van a bohócliga színvonalától. A városban régen sokkal kevesebbért is löktek még lélegző játékosokat a tárnák mélyére. Most azonban háromszáz elmegyógyintézeti ápolton túl senkit nem érdekel a foci. Pedig az MTK megérdemelné a figyelmet. Bár Kanta továbbra is sérült, mégis egy bekokózott örömlány vehemenciájával vetik magukat a falhoz szorított bohócligára. Nagyon nagy verés lesz.
Tipp: 1-5
 
Sopron - Siófok
Az ilyen meccseknél érzi a labdakezelési hibákon megkérgesedett lélek, hogy intravénásan kéne nyomni a Roma-Laziót, amíg újra nem csökkentik legalább tíz csapatra a bohócliga csapatainak számát. Sopronban minden van, amivel ki lehet érdemelni egy jól helyezett seggberúgást. Kamu olasz tulaj, kamu olasz edző és kiégettségtől megfeketedett játékos következmények.
A Siófok följutásának hírére egy pillanatra kikapcsoltuk az infúziót, de hiába. Leigazolták a vérprofik seregéből Kuttor „Kutyát”, Fülöp „Fütyit” és a Zalaegerszegből Nagy Lalit. A speedegyházi kartellbe keveredett L. Rolandról szabadulásáig most olvashatnak itt utoljára.
Tipp: 1-0

5 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr46215676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CLLA 2007.11.02. 10:22:14

Az Újpest Dennis Dourandiját nagyon könnyen összekeverted Theobald-dal.

Kicsit gyakorolj!!!

acsbar 2007.11.02. 11:40:46

A Fradi - Kaposvárt sem Berger vezette, hanem Solymosi. De nem baj.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.11.02. 15:58:54

benito tanította angolra anno solymosi petit és elmondhatja, hogy remek fej a srác, bár a nyelvet nem tanulta meg soha. viszont amikor tévés meccsen fúj, mindig felhívom, hogy elhamarkodta azt a sárgát és kint volt a második gól előtt a labda, valamint dagadt és tehetségtelen.

de csak mert szeretem

acsbar 2007.11.02. 20:56:58

És akit szeretünk, annak megmondjuk az igazat :)

Heinrich · www.nst.blog.hu 2007.11.03. 15:57:11

A Kaposvár idén mindenkit megver. S lőn.
süti beállítások módosítása