HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kaposvár rulez, Sopron sucks

2007.11.05. 04:55 toni poszter

Bohócliga, 13. forduló
 
Szomorúan tudatjuk, hogy Sopronban meggyilkolták a labdarúgást. Ami történt, azt még a bohócliga sokat látott értői is megemlegették. (Csoda, ha már időnek előtte Bergereztünk? Most utólagosan természetesen Sólymosizunk, sorry.)
Bajzátot látszólag megszúrta egy gólbögöly, bár ez sem lehet magyarázat a palotai parajelenségekre. A Honvéd minket még mindig nem győzött meg, viszont ennyi afrikai nem tévedhet. Ha mégis, akkor Sallói István a hibás!
Toni Poszter elemez.
 
 
Vasas – Honvéd 0-2
Amíg el nem fáradt (17. perc) Sowunmi azt a játékát idézte, amely miatt még tiszta szívű korunkban elzarándokoltunk a Fáy utcába. Egy ízben bedobott egy kötény-megkerülős csel-pontos centerezés mozgássort, de az érkező Piller… Maradjunk annyiban, örülünk, hogy nem nekünk kell utalni a fizetését. A Honvéd, visszafogott jelzőket keresve is kritikán aluli volt. Supka azonban valami győztes mentalitástól vezérelve, már az első félidőben cserélt kettőt. Innentől sem lett forgószél a csapat, de tapasztalhattuk mit is ér, ha valaki szotyizásból focizásba vált. Kivonatosan: Abraham (51.), Hercegfalvi (71.). Abraham gyorsabb, mint a politikus mutyizáskor, csak időnként a térdére pattan a labda. Hercegfalvi pedig tökéletes példája annak a tehetségnek, akit senki nem tanított meg rendesen futni. Tökéletesen kiegészítik egymást. A bohócliga legeredményesebb csatárduójáról van szó.
 
Győr – Újpest 4-2
Ki a fene gondolta volna, hogy pont az újpestiek ellen mond csődöt a Győr döntetlentaktikája? Jó, oké, Sámán kolléga (aki sírva kér elnézést Douranditól, hogy azt képzelte valaha is pályára lépett vébén; Theobald a bűnös) sejtett valamit, de azért ez a derbi még az ő hörgőcsörgő táncrendje szerint is inkább a pesti srácoknak állt.
Pedig Egervári tényleg szívét-lelkét kitette, hogy emberei megkíméljék a jólfésülten nyilatkozgató Urbányit az égéstől. Mi láttuk, ahogy Nikolov megkapta mesterétől a jelzést, és simán nyugtáztuk, hogy Sadjo röppályára állt, a szófogadó Balázs meg arccal az öltöző felé. A Kispest-meccsig nyugtatókon szédelgő Bajzát viszont edzője szerint is olyan impotens, hogy elmulasztotta őt beavatni. Rúgott pont kettőt. Egervári ekkor, más esélye nem lévén, hozzányúlt a titkos fegyverhez, ami azonban visszafelé sült el: Tokody a racionalitással szembehelyezkedve ez egyszer nem lőtt bombaöngólt. Sőt!
 
Nyíregyháza – Kaposvár 0-2
Abraham ide, Hercegfalvi oda, az ősz legdurvább felfedezése mégiscsak az Alves-Oláh ékpár. Nem, nem Afonso Alvesről van itten szó, hanem a jóval magasabban jegyzett Andre Alvesről, aki végre felnőtt a somogyi ikon, a Lóránt mellé. Ördöngös cseleit már eddig is rettegte a bohóctársadalom, most azonban elöljárói szóltak neki, hogy egyszer-kétszer próbálkozzék már a hálóval is esetleg. Szombaton kétszer próbálkozott. Nem mellesleg, utoljára a győriek szereztek gólt a hetek óta félelmetes Kaposvár ellen.
A nyírségiekre most nem akarunk sok időt pocsékolni, de azt meglepetten tapasztaltuk, hogy mióta Bagoly nem huhog a védelem közepén, Lazareanu kénytelen rendszeresen maga mögé nyúlni.
 
Paks – Diósgyőr 2-2
Emblematikus példaképünk, Pedagóg Imre bácsi valószínűleg túlzott hangsúlyt fektetett mostanság a fejekben való rendrakásra, minek következtében az idegbajos paksi csürhéből szelíd atompszichológusok váltak, akik góllövés helyett úton-útfélen betojnak. Habár mindkét típus képes arra, hogy az élet egynémely területén kiemelkedőt produkáljon, történetesen a bohócliga fegyelmezett és kíméletlen világa kiveti magából az ilyen idegen testet. Ezért – meg mivel az ókori irodalom már amúgy is izgalmasabb a honi focinál… – a paksi lélekbúvárok figyelmébe ajánljuk Horatiust, és vele együtt az ’Aurea mediocritas’-t. Növekvő riszpekt Tökölinek, aki legszebb napjait idézve, hovatovább már a féregnyúlványával is gólt szerez.
Ami a miskolciakat illeti, úgy tűnik, hogy a héten nem érkezett újabb konténernyi vámmentes afrikai, így pár kilométerrel arrébb Gál László is nyugodtabban őrködhet a FEHÉRvári foci fölött…
 
Tatabánya – MTK 1-3
Az ugye tiszta sor, hogy ha csak nyolcvan percig tartana egy futballmérkőzés, akkor az elmúlt másfél évtizedben olimpiát, és talán vébét is nyertünk volna mandinerből.
Most az elmélet hetvenkilenc perces, speciálisan tatabányai folyományára láthattunk kiváló példát. Természetesen a meccset ezúttal sem fújták le tizenegy perccel hamarabb, mint ahogy a hagyományok igénylik, így a bányászok iksz helyett mínusz kettővel fejezték be, de ennyi pontosan kellett ahhoz, hogy a mérkőzésenkénti három beszopott gólos átlagukat konzerválni tudják. Az utolsó helyük már régóta nincs veszélyben.
Takács Marcellben picikét csalódtunk, viszont az MTK mindeközben úgy tapad a Honvédra, mint szaros alsó a fonnyadt farpofákra.
 
Sopron – Siófok 0-0
Szűzlányok lelkéből föltörő zokogást kéne mind a huszonnyolc pályára lépő érintett fülébe játszani, egy Sennheiser fülhallgatón, maximális hangerőn, három napon át, akkora szar volt a meccs. A népnemzeti már nem is törekedett látszatra, amikor egyszerűen reménytelennek nevezte Aquino befejező csatár produkcióját. A zongoraszóra fogékonyak még emlékezhetnek, hogy az inkriminált olasz fiatalembert nem volt hajlandó parancsra a kezdőbe nevezni Détári, mielőtt az olasz tulaj kirúgta volna. A találkozó legszínesebb egyénisége, Szabó Zs. sporttárs volt, aki nem kevesebb, mint kilenc sárgalapot osztott ki, és kiszórta a kapusba beletalpaló Belicset.
 
REAC – ZTE 1-2
Legfeljebb tíz percünkbe tellett volna pontosan megszámolni hányan is tették tiszteletüket a Budai II-ben. Körülbelül 476-an. A fölvezetés tehát hűvösre sikeredett, és amikor a 8. percben Pusztai az egekbe lökte a palotai vasöklöt, még nem sejthették, hogy eléri őket Halloween átka. El lett nézve ugyanis pár tizenegyes…
Először (már 1-1-nél) Kovács védekező specialistát értette félre Fábián játékvezető. Állítása szerint ő csak kitette a kezét, de a sípos – számára „felfoghatatlan módon” – büntetőt ítélt. A vége előtt tíz perccel pedig a leopárdra hajazó mozgással megáldott Nyerges ütközött az ex-fradista Botis-szal, majd paranormális esemény történt. Aczél edző legalábbis fel nem képes fogni, miért nem adtak tizenegyest. Nem egyenlő feltételekről magyarázott a meccs végén.
 
 
Bónusz: felbecsülhetetlen ajánlat hétfőre (Monday Night Football, muhaha)
Fehérvár – Debrecen
Hétfő, 18 óra, Sóstói Stadion, Tv: Sport2
 
Fehérváron szánalmasabbnál szórakoztatóbb dolgok történnek hétről-hétre. Gál ügyvezető szerint mindenki ellenség, szerintünk Gál elcsalná, zsebre tenné, bespájzolná, amit csak lehet. Szieben doktor állítása szerint, kapcsolatuk a régi szép időkben nem korlátozódott a főnök-beosztott viszonyra, hanem homoerotikus aspektusai is voltak. A csapat elődöntős a ligakupában, de a bajnokságban jó ideje szopóágon van.
A Debrecen legutolsó három meccsén minden alkalommal négy gólt rúgott, de a hétközi ligakupa elődöntőben a Diósgyőr belehugyozott a sormintába. A Loki négyet kapott otthon. Most fűtheti őket a lángolt kolbász, attól tartunk, rúgnak is egy hármast a Fehérvárnak.
Tipp: 1-3
 

3 komment

Címkék: vasas honvéd bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr76218623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poppy 2007.11.05. 09:30:32

Azért hármat csak nem rúg a Debrecen... Grandmaster Baranyai sérüléssel bajlódik, reméljük ifjú tanítványa, Mészáros is messze elkerüli a kezdőt. Így nagyjából stabil a védelmünk.
Megtekintés a Den Haag-ban. Tipp: 2-2. Figyeld csak meg, Poszterkém.

kuttor kutya 2007.11.05. 16:08:15

Ha már homoerotika: szerintem 1-0ra megba**uk ezt a váltóőr bagázst.

Epona lóvasfalu? Gyermekded kontárok. Hanem a Dvéri lovarda ménjei!!!

csupi 2007.11.05. 19:40:25

Elkövettem azt a hibát, hogy a vidi honalpjáról akartam megtudni az eredményt... Már a rendszergazda fizujára sincs pénz?
süti beállítások módosítása