HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Új király Bohócfalván!

2008.05.27. 10:23 zombi tibi

Bohócliga, 29. forduló

Kantáék végül révbe értek, igaz már nem annyira ifjoncok, de ez sokadlagos. Portugál és görög gyufák farvizén evickélt be a bohócliga bajnokavatója.
Nem akarunk Szentes Lázár, Octavio Zambrano vagy Aldo Dolcetti lenni, az okot nem egészen tudjuk, de nem akarunk. Waltner hihetetlenül gólerős az idén, ám a soproni védelem ezúttal megfogta. Ennek Urbán biztos örült. A bajnoki címmel ellentétben ugyanis a gólkirályi titulus egyelőre ablakban.
Döbbenet, de az Újpest még mindig odaérhet az UEFA kvalifikációba. Pedig tényleg mindent megtesznek, hogy ne.

Paks—Debrecen 2-2
Elméletileg csak hétfőn, valójában pénteken eldőlt, hogy a Loki ebben a szezonban pár dologra alkalmatlan, így például a bajnokság megnyerésére. Valószínűleg az őszi botladozásokra fogja kenni a jelenlegi stáb, de tény, hogy Herczegékkel sem mutattak bajnoki formát a fiúk. Egyszerű: hiányzott egy Németh Krisztián a csapatból.
Gellei mestert viszont jó munkásembernek kell tituláljuk, aki amellett, hogy pedagógiailag rendbe rakta Tököli idegrendszerét, masszív taktikát és élvezhető játékstílust erőltetett a paksi szedett-vedettre. Tiszteletünket kivívta, nem kétséges. Talán, ha tavaly nem irritálják őt és csapatát vérebbel felszerelt fanatikusok a ferencvárosi edzések alatt, akkor… De hagyjuk is, más világ.

Fehérvár—Siófok 1-0
Szombaton még Németh Krisztián talpa nyomát csókolgattuk képzeletben, vasárnap már csak képzeletben beszélhettünk fociról Fehérváron. Ami biztos: mindkét nap a hazai csapat győzött 1-0-ra. A szombat esetében ez vitán felül nagyon jó. Vasárnapról meg annyi éppen elegendő, hogy Nagy Dániel páratlan fordulókban általában rúg egy akkora gólt, amiről a következő páratlan fordulóig jól eső zsibbadtsággal beszélnek a Vidi szurkerek. Megvolt most is, ráadásul a következő páratlan forduló majd az első lesz, úgyhogy most az Eb végéig van téma a Crash Caféban.

Győr—Vasas 2-1
„Most igazságtalan arcát mutatta a futball” — idézzük, nem Avram Grantot a szerdai kapufák után, hanem M. Gézát a vasárnapi katyvaszt követően, amit ő futballnak látott. Csapatában (mellyel a gonosz sors a bolondját járatta) hemzsegtek a 4-es és 5-ös osztályzatok, ami akkor is sokat mondó, ha az NS kalkulálta őket, és amúgy a győriek sem a 8-asokkal barátkoztak. Bajzát persze újfent betalált, ami az utópisztikus és a megmagyarázhatatlan határmezsgyéjén imbolygó faktum, de a hős Józsi lett, aki a 90. percben látta jónak eldönteni a meccset.
Talán, ha egy Németh Krisztián játszik, akkor az egyik csapat gólokkal nyer a Németh nélküli ellen.

Újpest—Diósgyőr 2-2
Vágó Attila alázott egy helyeset az újpestieken, amikor meccs végi nyilatkozatában közölte, hogy előzetesen sokkal gyengébb Újpestet várt. Kell-e részleteznünk, hogy ha a legsportszerűbb edzőnk szájából egy ilyen félmondat esik ki, akkor valójában mit is gondolhat a liga en-bloc a lilákról? A tervszerű csapatépítés, a posztokra való körültekintő igazolás mindenesetre meghozta az eredményét Újpesten. Hogy a vártat-e?
Simont már előző héten elparentáltuk, ezért most nem foglalkozunk azzal, hogy Sallóival mutatkozik közös fotón az NS-ben. „Félbréking”: Vaskó nem kívánja magát Bristolban tovább blamálni. Most még ugyan külföldi ajánlatokban hisz, nem csodálnánk, ha ő lenne a következő tökéletes újpesti fogás, mivel Németh Krisztián nem nagyon eladó. Sok sikert hozzá.

Nyíregyháza—Honvéd 3-0
Révész Attila szerint csapata játéka nem volt elfogadható. Révész Attila csapata három gólt lőtt, viszont egyet sem kapott. Csak a teljes napfogyatkozás gyakorisága vetekedhet a magyar fociönkritika fölbukkanási rátájával — most van megint nyolcvan évünk a következőig… Sebaj, a Szpari szíve nem esett meg a röhej kategóriában favorittá emelkedő Honvédon, és elfogadhatatlan játékával kicsipkézte a kispestieket. Heminek lesz dolga bőven a nyáron, ám ha ügyesen boltol, akkor néhány szerencsétlen dongalábút átirányít a Vasashoz, sőt az Újpesthez, hadd mételyezzék a riválisokat.

Tatabánya—Kaposvár 2-6
A Paks után a Rákóczi is féltucattal pipálta ki a tatabányaiak jelentette lábtörlő magasságú akadályt, pedig nem is náluk játszik Németh Krisztián. Oláh Lóri & Co. állítólag tucatig is eljuthatott volna, de a Szőnyi úti katlanban megremegtek a térdek… Hogy Mátyusnak miért pont ez a meccs jutott eszébe, amikor élőben akart derbit nézni, az nagyobb rejtély, mint egy Bermuda háromszögben kanalakat hajlító klón-Geller. A Bányász továbbra is a Honvéd ellen aratott egyetlen győzelemmel büszkélkedhet, amely gárdát a következő hétvégén akár újra megcsípheti. Kaposváron pedig nagy para van, hány játékost tudnak megtartani. S ha problémának mindez nem volna elég, állítólag Pruki is fölcsatolta távolbalátó szemcsijét, melyen át az egyéb lehetőségeket kémleli…

REAC—MTK 0-3
Megcsinálták, amiről mindenki tudta, hogy nem fogják megcsinálni. Illetve néhány héttel ezelőtt tudta mindenki. Most meg már azt tudta az egész ország, hogy az Aczéllal kitüntetett REAC képtelen lesz az utolsó fordulóig tolni a bajnokavatást. Garami és Domonyai mellett, Lambulics volt az az ember, aki egész évben kitartóan hajtogatta, hogy márpedig a MTK aranyérmes AKAR lenni, hiszen ő személy szerint nem lesz még egyszer ennyire közel a veretesen hangzó magyar bajnoki címhez. Igazat szólt, védő létére hat góllal irritálta az ellenfél kapusait, s ebből ötöt a kék-fehérek számára mindig kritikus tavaszi periódusban szerzett. Viva Mladen, gondolhatja most minden Hungária körúti drukker, miközben ritmusosan mondogatja: huszonharmadszor is magyar bajnok, huszonharmadszor is magyar bajnok… Gratulálunk mi is, mert ha abban nem is vagyunk biztosak, hogy a fiatalnak hangoztatott gárda megérdemelte a címet, az hóttuti, hogy más még ennyire se szolgált rá az aranyra. Ráadásul, ők adták a világnak Németh Krisztiánt!!!

Sopron—Zalaegerszeg 0-3
Nagy Mihálynak most kijött a lépés, de a prémium már a kutyáké.

14 komment

Címkék: németh krisztián bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr84489486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slowmotion 2008.05.27. 11:04:09

NS fantasztikus címe a Bányász-Rákócziról: Nem sikerült a szép hazai búcsú sem.
LOL...
mindenesetre valamit nagyon benézhettem, még szerencse, hogy megugrottam rosseb kollégáék oldalára, különben sikerült volna teljesen feleslegesen kimenni a Szőnyi útra.

éljenek a zártkapus meccsek...

dr. Wilbur Swain 2008.05.27. 15:32:16

mehet az MTK bravúrkodni a BL-selejtezőbe, kíváncsi vagyok, meddig jutnak

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.05.27. 15:35:37

Tibi, nem érzed úgy, hogy ennek a postnak járna a
németh_krisztián cimke is?:))

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.05.27. 15:55:07

index.hu/sport/foci/mtkorom0527/
a zindex összefoglalta. kik jöhetnek:

Rangers (skót), Panathinaikosz (görög),FC Basel (svájci), Fenerbahce (török), Anderlecht (belga), Slavia Praha (cseh), Dinamo Kijev (ukrán), Partizan Belgrád (szerb), Dinamo Zagreb (horvát), Wisla Kraków (lengyel), Petrzalka (szlovák), Aalborg (svéd), Brann Bergen (norvég), Rapid Wien (osztrák)

egy Rapid, vagy a Petrzalka mondjuk verhető is lenne, aztán akár a Baselt vagy a Steauát is el lehetne csípni, de ez a sok feltételes mód... az tuti, h nem lenne jó, ha a Juve jönne, megijednének a fiúk a több ezer nézőtől.

dr. Wilbur Swain 2008.05.27. 15:55:50

ja, még MTK:
Az MTK lehetséges ellenfelei:
Rangers (skót), Panathinaikosz (görög),FC Basel (svájci), Fenerbahce (török), Anderlecht (belga), Slavia Praha (cseh), Dinamo Kijev (ukrán), Partizan Belgrád (szerb), Dinamo Zagreb (horvát), Wisla Kraków (lengyel), Petrzalka (szlovák), Aalborg (svéd), Brann Bergen (norvég), Rapid Wien (osztrák)
ebből sem lesz nagy menetelés... :|

zombi tibi 2008.05.27. 16:08:05

mocsing: pótoltam :)

wilbur: labdabiztos.blog-történeti tény, 43 mp-es eltéréssel érkezett mocsingra hajazó kommented. remélem, nem hálózatban toljátok :)

fran 2008.05.27. 17:41:04

Azért, aki azt gondolja, hogy az MTK képes lenne megverni az Artmediat az valamivel nagyon nincs tisztában a futballal kapcsolatban. Bár legyen igazatok.:)

dr. Wilbur Swain 2008.05.27. 18:07:23

egy rugóra jár az agyunk mocsing kollégával :)

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.05.27. 18:35:43

slowmotion: örülök, hogy legalább ennyit segíthettünk. továbbá, ha holnap is megnézitek az oldalt, remélhetőleg olvashattok egy igen érdekes beszemolót egy zártkapus meccs minde szépségéről: mlsz ellenőrökkel, szekuritival történő beszélgetésekkel, és annak konklúzióiról. ígérem tanulságos, lesz. holnapra ígérték. ugyanis nyolcadmagammal a ww-kommandó kijátszotta a kisteleki-lakatot, és ott voltunk a meccsen.

majd szólok.

az mtk zászlós sztorijához mit szóltok?

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.05.27. 19:19:30

Tibi,
bezony, ez egy labdabiztos-lan party :)

Wilbur,
utánozós maaajom:)

rosseb,
miféle zászlós sztori? nem hallottam semmit.
(vagy ez csak egy újabb postotok bevezető kampánya? ;)

slowmotion 2008.05.27. 20:55:17

rosseb, ne ba**z, ha ezt tudom...
még jó, hogy egyszer nagyjából pont szinkronba került volna az én és a csapat tartózkodási helye, aztán ennyi...
jövő héten meg fa**án pont nem leszek Kváron, akkor se látom őket...

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.05.27. 21:09:22

A zászlós sztori konkrétan egy emtékás bohóchoz köthető, képek mindenféle fórumokban fellelhetők. Sokaknál kiment az áram, amikor meglátták. :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.05.27. 23:29:58

ezt a zászlós sztorit vagy a moszados forrásomtól fogom megtudni, vagy magam járok utána, egyéb lehetőségre (pl. pár szavas összefoglalás egy nyilvános blogon) nem nyílik lehetőség.

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.05.28. 11:55:37

mocsing: eszembe sincs itt kapmányolni, csak a beszámolót egészítendő jegyeztem meg a szőnyi úti sztorit, ami immár olvasható is. a zászlós sztori az amiről OJ beszél.

süti beállítások módosítása