HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Mellbedobással vesztettünk

2008.09.11. 13:00 pajzán gyula

Ha a dánok elleni meccsről nehéz volt valami okoskodót írni, a stockholmi misszió értékeléséről pláne. A játék képe alapján két formán kívüli ellenfél, magunkhoz képest összefogott játék, a vége mégis fogcsikorgatás. Ezúttal az egy pont langymelege sem cirógathatja dermedt szívünket. Vesztett a magyar válogatott a svédek ellen, még ha mellbedobással is.

 

Ezeket a szívásokat lehet a legjobban gyűlölni. Meggyőző mezőnyjáték, labdabiztos középpálya és bénázó ellenfél. Semmi kétség, a meccsmenet tökét szorosan markoltuk, hogy tíz perc alatt mégis minden összeomoljon.

Pedig a védelem bőszen dolgozott saját korábbi rémregényeinek feledtetésén, és cirkalmas iniciálékkal szedte az első félidőről szóló egész bekezdést. Bár valahol hiányzott Bodnár Boci retrósérója, a bal oldalon Bodor Boldinak kifejezetten örülni lehetett. A Szélesi-Juhász-Vanczák-Bodor alakzatból nem néztük volna ki, hogy így kiiktatja a hisztérika-kopasznyugger svéd ékpárost.

Kellett ehhez persze, hogy a középpálya is kitegyen magáért. Kitett. A szűrők szűrtek, a technika tanárok passzoltak és indítottak, és szorgosan rajzolták a háromszögeket egymás között a labdával.

A végvárakon álltuk a sarat, Közép-Földön vitézkedtünk, lovagjaink miért maradtak adósak mégis a halálos döféssel a gyengélkedő sárga-kék vikingekkel szemben? Nos, Sanyika tette a dolgát, és arra se foghatjuk, hogy a Gera-Hajnal-Huszti felhozatalból genetikailag egyik tag sem alkalmatlan a góllövésre.

Alighanem a koncentráltság hiányzott, ami a második félidő elejei eszement helyzet elbaltázásánál is kijött. A tili-tolis észjárásnak mindig ez a vége. Dédelgetett középpályásainkhoz továbbá valószínűleg legalább két csatárt kéne rendelni. Gondoljuk el, hogy még az idétlen Rudolf bevetésével is sikerült megbontani a svéd monolit védelmet párszor.

Ja, és amíg Koeman nem szólítja a Kisjézust, addig ne is várjon győzelmet, maradnak a Rudolf-féle szépségtapaszos mellbedobások.

Keresztvíz-lehúzás, tömjénezés

Babos - Mivel nem bakizott igazi ordasat, el is vette az ihletünket. Király Gabi, Fülöp Marci, hol vagytok?? Masszív 5, mert a gólok hatáskörén kívül estek, de alapból munka nélkül tengette végig a meccset.

Szélesi - Bodnár Boci helyét bitorolta, ez eleve rossz pont. Ezt magához képest hízelgő teljesítménnyel ellensúlyozta. Az első gólnál sehol nem volt Larsson beadásánál, igaz, akkor egyszer az egész védelem szétzilálódott. Cakumpakk 5.

Juhász - Hozta a hozandót, kár, hogy a második gólnál nem tudott a lövésbe lépni. Kivételesen a többiek is felnőttek hozzá, így nem kellett egyedül tartania a frontot. A hisztérikát levette a pályáról, a bosszú viszont úgy lett volna teljes a 2005-ös fejlerúgásért, ha legalább egy ponttal távozunk. Mindenképp 6.

Vanczák - Vicsorgó Vilit egyszerűen nem lehet kirakni ebből a csapatból. Pedig sokan látták benne az Neo-Gyepesgabit, aki átkot és romlást hoz a társaságra botcsináltabbnál szerencsétlenebb megmozdulásaival. Ezen az estén jól muzsikált, bár Holmén betörésénél a védjegyévé vált „én-itt-sem-vagyok” libbenést bemutatva húzta vissza topánkáját, nehogy ütközés legyen a dologból. Gonoszkodó 4-es.

Bodor - Boldinál kénytelenek vagyunk levenni szemellenzős szubjektív-szemüvegünket, és objektív lencsét helyezni a keretbe. Tudniillik Boldi előtt, minden születési rendellenessége dacára, most ünnepélyesen főt hajtunk. Állta a sarat, előre merészkedett, aktív volt. A mesternek valakit fel kellett áldoznia a védők közül, hogy az utolsó tíz percre támadó jöjjön be, őt hozta le, de nem a haszontalansága miatt. Kopaszodó buksi simogatós 6-os.

Vadócz - Ahhoz képest, hogy Dárdaival karöltve a duplaszűrő szerepében kellett Ibrahimovicék egójától távol tartania Babos kapuját, sokat vállalt elöl menetben is. A rövid passzokban is alkotott, a labdatartásban remekelt. Nem tudunk rá rosszat mondani. 5-ös jó?

Dárdai - Izgultunk, hogy a dánok elleni tündöklését át tudja-e majd menteni. A válasz akkor áll a legközelebb az igazsághoz, ha az „részben igen”. Amíg pályán volt, hasznosan játszott. Nincs mese, Palika ki tudja hányadik virágkorát éli, örvendezzünk együtt! Vidámvasárnapos 6-os.

Gera - Az esőben sokszor láttuk csapzott, meggyötört arcát közelről, ami jelzi, hogy sok akcióba keveredett akarva-akaratlanul. Ez még mindig nem az igazi Gerzson volt, de most nem cseréltük volna le, nem úgy, mint szombaton. Nem olyan vidámvasárnapos 5.

Hajnal - A küzdelemből alaposan kivette a részét, indításokkal főleg ő próbálkozott. Megváltás számára az lenne, ha legalább két csatár fickándozna előtte. Ennek híján Sanyikát meg a két szélső középpályást igyekezett minél többször riogató szituációba keverni. Karmesteri 6-os.

Huszti - A magyar egóbajnok ezúttal végig középpályás minőségben rohamozott, és ez jól is van így: ez Huszti élettere. Nem fért a bőrében, benne volt szinte minden támadásban. Csak azt ne mondja már, hogy jobbal annyira gyenge, hogy öt méterről nem meri elvállalni. Ezt ugyanis nem hisszük el. 7 lenne, de kijár a mínusz kettő a mostani (és utólag a dánok elleni) kihagyott ziccer miatt.

Torghelle - Sándorunk újdonsült torzonborz imázsához híven torzonborzkodott a skandináv kapu előterében, és nem sok hiányzott. Makulátlan 7-est adunk egyedül neki a szemében csillogó kompromisszum nélküliség miatt.

Dzsudzsák - Tőzséres csuklószorítóra nem jár pont, alibi tízpercre pláne nem. De legalább nem kezdett!

Rudolf - Barkóval felfegyverkezve vetette magát a küzdelembe, és elmaradt a dánok elleni emlékezetes szólója, minek után a tök üres pálya helyett egyenesen kivezette a labdát a futópályára. Most húsz percet kapott, volt egy-két megindulása, legközelebb azért nézze kocsmában a válogatott meccset. 4 és +1 az életszerűtlen gól miatt.
 

 

 

 

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr90658512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díszbohóc 2008.09.11. 13:18:11

Az elso golig tetszett a meccs. Meg a masodik utan is. Lattam rendszert, passzokat, elkepzelest. Akaraterot. Helyenkent tetszetos jatekot. Viszont azt nem tudom eldonteni, hogy az elso felidoben a mi akaratunk ervenyesult (jo pont) oder a Svedek basztak jatszani. Mert a 2. reszben kicsit jobban megnyomtak, meg is lett az eredmenye.
Sanyit meg nem tudom miert baszogatjak, ha a gardanak csak feleennyi kuzdoszelleme volna (ami persze nem parosulna idiotizmussal) akkor nem lenne gond. Nalam o, meg Huszti a legjobb. Meg 2-0 utan is remenykedtem az egyenlitesben. No de egy valamit jutott eszembe. Matthaus ota kb ugyanez a valogatott, Varhidi ota ugyanez a rendszer. Megis azt hallgatjuk, hogy turelem kell, meg nem elvaras...

díszbohóc 2008.09.11. 13:19:54

Ja es javaslom a Pepsifocin megtekinteni a fookosok megjegyzeseit. (Verebes, meg Bicskei)...

slowmotion 2008.09.11. 13:21:34

azért Babosnak volt egy ordas nagy védése a második félidő elején, még 0-0-nál. de csak azért mondom, hogy kötözködjek :)

kratos 2008.09.11. 13:23:40

de ne má

tökmindegy, mit játszunk, ha a kapu előtti utolsó 20 métert nem tudjuk áthidalni

ha valakin elúszott ez a meccs, az basic cut robot sanyi: lassú, tompa, suta. az akarás az megvolt, de hát az ennyire elég. emblematikus pillanat volt, amikor gerát kifejezetten akadályozta a labda kapura rúgásában. meg azok a semmibe csúsztatott labdák. akkor isten lenne, ha labda nélkül játszanák a focit, de így...

dottore 2008.09.11. 13:33:01

adom! sanyika egy tuskó. néha bejön neki a mamut rárontásaival 1-2 gól, de sajnos nem a válogatottban. bár az is igaz h az egycsatáros játékra ahol kicsit meg kéne tartani a fellőtt labdát, esetleg visszaosztani, na erre ő tudvalevőleg alkalmatlan, tehát ez neki egy szivatás volt kétségtelenül, na de akkor is...

rudolf nem volt gáz, sőt. persze a szombati meccsen még azt sem tudta hol van éppen, de most még azt mondanám h jó volt.

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.09.11. 13:45:31

Néhány osztályzattal tudnék vitatkozni, de nem teszem, hisz mindenkinek joga van másként látni. Amit hiányolok a cikkből: nincs benne utalás arra, hogy a gyengéek tartott dán válogatott hármat rúgva győzött Portugáliában. Ennek fényében már nemis volt olyan rossz a dánok elleni taktika, Erwin pontosa tudta, hogy ha nekikrontunk akkor beleszaladhatuk a késbe ( by Verebes) És mondht bárki bármit és a cikk ezt nagyon helyesen állapítja meg: ez a csapat lényegesen többet mutatottmint amit vártunk tőle. Van egy csendben , okosan dolgozó értelmes kapitányunk, akibe a meccs előtt szinte mindenki megpróbált belerúgni, óvatosan most is próbálkoznak a gennyes magyar sportsajtó révén hátulról, ahelyett, hogy melléállnának és segítenék.Szarból nem lehet várat építeni, neki már egy fél bástyát sikerült, elődei csak a kupacot toldozgatták- foltozgatták. Segítsük a holland építőipari szakembert, és ne adjunk teret az irígy kóklereknek és az őket kiszolgáló sleppnek.

rizla 2008.09.11. 13:45:38

nem értem hogy emelheti a cikk egy szintre husztival sanyit, még sanyi alá vadóczot.
mind szeretjük, de nem ér fel a középpályásaink szintjére, ez teljesen egyértelmű, és most is kiderült. magához képest kifejezetten bátortalanul játszott ráadásul.

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.09.11. 13:48:58

Még egy dolog. A cikizős csípős humor velejáró dolog, de valakit idétlennek nevezni, mégha nem igazán jó labdarúgó is, az azt hiszem ízléstelen. Nem az ilyen jelzőktől lesz színvonalas egy írás.

dr. Wilbur Swain 2008.09.11. 14:01:08

ez már megint majdnem jó volt...
Rudolfot komálom, de kábé két labdaérintése volt :|
úgy érzem, a hazai meccs Albánia ellen elég komoly erőpróba lesz

ibagorib (törölt) 2008.09.11. 14:02:27

nah már azt hittem nem is néztétek a tegnapi meccset:)

Szerintem nem volt katasztrófa és ez az önálló sportágat jelentő magyarfociban már eredmény.
Gergelyre nem tudom miért vagytok kiakadva, volt benne tűz, főleg a gólja után látszott a tekintetén pedig akkor már sansztalan volt a dolog a 92. percben.
Meghát a neki jutott 20 percben legalább 1x odaért! Inkább őt kellene betenni mint a Torghellét, mert egy csatár még nem jó játékos csupán attól, hogy a védőnek is fáj ha megpróbálja szerelni (visszakönyököl, visszarúg, harap karmol stb.)
Megnéztem a Pepsifocin amit a Bicskei nyilatkozott, azért kritizálta Koemant mert Priskint nem játszatta. Röhej az egész. Szerinte Koeman azért nem tudja összeállítani megfelelően a csapatot mert nem ismeri a magyar fociközeget. Hülye idióta. Szerintem meg éppen addig jó nekünk míg nem ismeri!
Egyébként meg Koeman megmondta világosan, hogy azért hagyja ki a Priskint mert elégedetlen a hozzállásával. Nah erről ennyit.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.09.11. 14:37:29

A sport 2-t levon piros esetén. Javaslom, hogy sanyika kapjon +2-t, ha végig kihúzza a pályán.

Johnny Favorite (törölt) 2008.09.11. 14:39:16

Az utolsó 20 perc visszaidézte az elmult 25 év tömény eszenciáját....retenetesen összezavart játék, elfáradó játékosok.
Sajnálom lehetett volna másképp mert az első félidőben tényleg faszák voltunk!

Venyigeszu_de_Lucerna 2008.09.11. 14:57:14

A magyar válogatott a csúcsra ért. 50 percen keresztül partiban voltunk egy nagyon szürke, lassú, ügyetlen (a világ futballjához képest) svéd csapattal. Aztán megmutatkozott, hogy mi a különbség a (hangsúlyozom, gyenge) profi futball és az amatőr foci között. Az, hogy ki nyer.

Venyigeszu_de_Lucerna 2008.09.11. 14:59:59

dr. Swainnél az igazság, ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy pontot a két meccsen.

Frigo 2008.09.11. 15:09:13

Mondanék valami piszkálódót. Ha van egy játékos (itt Rudi), aki még a bohócligában kergeti a bőrt, akkor ő jónéhányótoknál (de a közvélemény is beleértendő) már nem lehet válogatottba való játékos. Anno ez volt Dzsudzsáknál is. Csak akkor veszitek igazán komolyan, ha legalább külföldön kispadozik. Ne szóljuk le mindig a helyi fiúkat... ;)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.09.11. 15:11:33

Husztinak ipari önbizalomhiánya van mostanában, ilyenre az nb1-es eebütálása óta nem volt példa, de azért nem elsősorban rajta múlt, hogy nincs több pontunk. Egyébként is, sír a sajtó, előmásznak megint a köpködők, akik pár hónapja még temettek, most a pontok miatt pofáznak, jellemző...fel kéne világosítani őket, hogy előbb egy stabil csapatot kéne összeszedni, a pontokkal nem kell foglalkozni, a kutyát se érdekli, hogy ötöt gyűjtünk vagy tizenötöt, ha közben semerre se alakulunk. Ha kiegészül némi önbizalomfröccsel a csapat, esetleg elindulhatunk, mert amúgy egyre stabilabb a társaság, a Tomasson-Bendtner-Zlatan-Henke négyes 180 perc alatt összesen egy kósza kapufára volt képes, ez azért jóféle védekezést mutat.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.09.11. 15:14:22

Rudolfot én se bántanám, "meglőtte" első és valószínűleg utolsó válogatottbeli gólját, szerintem volt olyan pillanata kamaszként, amikor elábrándozott azon, milyen jó is lenne egyszer válogatottban gólt lőni...

díszbohóc 2008.09.11. 15:19:15

OJ. Egyetlen ok a piszkalodasra a stabil csapat. Mert ez hellyel kozzel mar 3-4 (ertsd Matthaus) ota megvan. Mellesleg vele is hasonlo bator volt a jatek, csak hat 3 csatarral...
Mostanaban jut eszembe, hogy lehet, hogy ez a garda is kioregszik kulonosebb eredmeny nelkul.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2008.09.11. 15:21:00

A svéd sajtó visszafogottan lelkendezik: "Az eredmény OK, a játék csapnivaló." Az első félidőben mutatott játék meglepte a svédeket, akik az albánoknál könnnyebb ellenfélre számítottak. A szünetben a kommentátorok - a meccs a feljövőben levő TV8-on ment - katasztrófát emlegettek. Érdekes, hogy "ma nem a megszokott magyar válogatott játszik" - nyugtázták, és dicsérték Hajnalt és Husztit.

A szünet után aztán kifogyott a benzin, amit a svédek rutinosan kihasználtak.

Apropo rutin. Idős kollégám mondta ma a szaunában:

Nem érdemes a focival foglalkozni. Ha fiatal vagy, menj teniszezni. Ott legalább minden második labda a tiéd...

:-)

Tibéériusz 2008.09.11. 15:26:48

Mi sosem tudunk kivégezni egy sebzett vadat sem, játszunk vele. De jót gurigázunk abban jók vagyunk.

pattopo 2008.09.11. 15:40:21

fujj bazdmeg, ilyen posztképet miért?
csókoljon meg titeket a kisteleki!

xy 2008.09.11. 15:57:05

Hát öcsém, mi akkor nem ugyanazt a meccset néztük.
Vanczák kifejezetten szar volt, Bodor szintén, Dárdai még inkább. Ezeket a szerencsétlen faszokat minek válogatják be?
Vadócz olyanokat lőtt, hogy fújni kellett, hogy eljusson a kapuig.

Egyébként válogatottunk 4 irányban már remekül tud játszani: jobbra, balra meg hátra (legalábbis az ellenfél térfelén). Előre még nem megy, 5 percekig tologattuk ebbe a három irányba a labdát. Kapura törni, egy cselt megcsinálni senki nem mert, szépen adogattunk ott, ahol a kutya nem zavart,m mert minek, veszélytelen távolságban voltunk a kaputól.

Torghelle ugyan hajtott, de nem ért egy normálisat a labdába.

Hol vannak a fiatalok? Vissza a válogatottba Vasst, Filkort, Priskint, és be a válogatottba Németh Krisztiánt meg a 19 éves válogatott kapusát, a mostaniakat meg elküldeni nyugdíjba (kivétel Hajnal, Huszti, Gera, Juhász, esetleg még Dzsudzsák és Rudolf).

xy 2008.09.11. 15:57:56

Izé, 4-ből 3 irányba...

pajzán gyula 2008.09.11. 16:00:33

A posztkép a There's something about Mary (asszem Keresd a nőt néven futott) c. nagybecsű alkotásból való, és hála az égnek csak preparáció...De látom, a kívánt hatást elérte;-)

csupi 2008.09.11. 16:03:05

Hogy a faszomba adhatsz 7est Torghellének??? Mire?? Mikor helyzetbe kerülhetett VOLNA, akkor is vagy nem vette le, vagy rosszul. Annyit tett, h kiharcolt 4 bedobást meg 2 szögletet.
Ráadásul a cikk nemes szerzője is azt hiányolja, h nincs csatárunk. Akkor a csatárunk volt a meccs egyik legjobbja?? Hogy is van ez?

Merjünk már más góllövő jelöltet is kipróbálni! Ha nem gyűlölném tiszta szívből, még cigánybajzátot is inkább látnám sanyika helyén. De akkor inkább legyen tisza. Mindez csak akkor, ha NÉMETH nem bevethető...!

Amúgy részemről summa annyi: kp ok, csatár nincs, vanczák+szélesi szar, de nehezen tudnék jobbat mondani. Bodor maradjon.

Kúrcsány Ferenc 2008.09.11. 16:06:31

A képen Kisteleki mellei vannak?

csupi 2008.09.11. 16:07:37

Kisteleki anyjáé. A táplálékhiány miatt lett ilyen visszamaradott...

Malachi 2008.09.11. 16:36:24

Nem vagyok fociguru, nekem tetszett a meccs, de idegesített, hogy egy nyamvadt helyzetet sem tudtunk kihasználni. Se most, se a dánok ellen. Folyton Németh jutott eszembe, ha csatár kell, láttam a cseh u-akárhányas EB-n, szerintem ő simán bevethető volna. Ha az angol premier league-ben megfelel csak befér a magyar válogatottba nem?

dapol 2008.09.11. 17:07:38

Szerintem Babos benne volt az első gólban, árnyékra jött ki. A fejes pont oda ment, ahonnan kilépett. Torghelle meg mit is csinált? Alászaladt ziccerben a labdának? Meg volt egy kipattanó lövés, amit ha rendes csatár módjára megtámad, akár el is érhette volna. Persze nekem sincs jobb ötletem, hogy kit lehetne odarakni.

JBG 2008.09.11. 17:53:00

Pajzán Gyula:

Te melyik meccset nézted öreg? 120 perc alatt a magyar csapat 1 gólt rúgott, konkrétan az a Rudolf, aki kb. 23 percet töltött pályán a 120-ból. Oké, nem az év gólja volt, de a gól akkor is gól. Te meg őt basztatod, ő kapja a legkevesebb pontot?

Még a végén az lesz a szégyen, ha gólt lő valaki. Szabics bezzeg mennyire jól ki tudja hagyni a kihagyhatatlant.


Mellesleg elmondanám, hogy Bodor a második félidőben nem futott és nem is nagyon ért labdába.( szerintem nem alibi volt az oka egyébként, hanem elkészült az erejével )

Babos nem tehetett a gólról? Mit ugrabugrált vajon 3-4 méterre a kaputól, amikor a beadás a rövid oldlra érkezett, sélye nem volt. HA a helyén marad, nincs gól. ( tudom, nincs "ha", de akkor is árnyékra repkedett )

Te hogy nézted a meccset, bélyegeztél közben? VAgy lehet, hogy egy másik meccset néztél?

Tökmag 2008.09.11. 20:07:07

Sanyiiiika tényleg kétségtelenül akart, de sajnos továbbra is hozza önmagát:

- iszonyatosan ütemtelen, folyamatosan lesre fut
- tulok módra megy előre, ész nélkül
- képtelen egy vánszorgásnál gyorsabban haladó labdát lekezelni, esetleg kapura helyezni

Tiszta Al Bundy kategória, egyszer-egyszer kijön neki a lépés, aztán abból (próbál) él(ni) éveken át. Jöjjön helyette inkább Németh Krisztián, vagy bárki, aki nem álittatja magát állandóan lesre ÉS képes egy labdát lekezelni.

Vanczák-bébi egy kategória Sanyiiiival, csak mig nála fájóbb (gólt kapunk) a bénázás, addig Sanyinál maximum a kihagyott helyzetek tűnhetnek fel.

Egyébként jó lesz ez igy, még kicsit csiszolni kell a srácokon, a két antitálentum menjen gyepmesternek és teljes a boldogságom.

Rezgrof 2008.09.11. 20:30:18

'nem néztük volna ki, hogy így kiiktatja a hisztérika-kopasznyugger svéd ékpárost.' Igen, a nyugger csak két gólpasszt adott, nem téma. Vanczák kinyírt minket, Bodor meg nem is védőt játszott.

'Nos, Sanyika tette a dolgát' - Miről maradtam le? Helyzetbe került? Cselezett? Gólt lőtt? Ja, hogy egyiket sem, értem.

'Dédelgetett középpályásainkhoz továbbá valószínűleg legalább két csatárt kéne rendelni'

Az éleslátás magasiskolája. Egyúttal ne felejtsük el kérelmezni, hogy mi hadd kezdjünk 12-13 emberrel.

Az osztályzatokra már nem is marad erőm, annyira gagyik.

dani 2008.09.12. 08:36:49

Két dolog.

Németh Krisztiánnak eljött az ideje és meglátásom szerint ha egészséges lesz, feltétlenül ki kell próbálni az A válogatottnál. Az olyan szar mellébeszélések meg nem kellenek, hogy "nem bírná a nyomsát" meg a "fiatal még ehhez", meg a "harcoljon meg először a klubjában". Meglátásom szerint ezek mind komolytalan kifogások. Kisjézus :) az elmúlt évtízed legnagyobb tehetsége, játszatni kell amikor csak lehet.

Mindenki mondja, hogy van egy értelmes kapitányunk, stb stb...
Nem tudom ki beszél angolul, de kb idézem koeman meccs utána nyilatkozatait.
"It was a good match, we were in good form. Unfortunately, we have no really good strikers so we lost. I hope next game we will be better. Huszti was quite good. Torghelle made big efforts..." Mintha egy negyedik osztályos angol tanulót halgatnék.. Vagy az angolja nagyon egyszerű, vagy maga az ember.. De amikor elkezdik dícsérni a fórumozók, hogy ilyen olyan értelmes attól le tudok esni a székről.. Lehet h nem rossz szakember, de az értelem szobra nálam tuti nem erwin lenne...

dani 2008.09.12. 08:37:46

ennyi elírással rég írtam kommentet, évtízed és társai.. na mindegy

pattopo 2008.09.12. 08:38:41

mire hát e nagy indulatok?

tök jó meccs volt.
pontosan kihozta magából a magyar csapat azt, amire képes.
csapatként és egyénileg is.

ezért nem lehet rájuk haragudni...

egy két poszton lehetett volna kicsit változtatni,
taktikán stb, de a siker nem ezen múlik.

ez jelenleg a legjobb körüli válogatott, tudása maximumával.

Bauxit 2008.09.12. 09:50:09

A középpályánk már már nemzetközileg is ismert, ugyanakkor a védelmünk csak a Eurosport Watts című műsorából. Sajnos amíg Juhász mellé nem nő fel még egy belső védő, addig sok keresnivalónk nem lesz idegenben. Mindenesetre remélem Kisjézus még karácsony előtt felölti magára a kilences mezt, (mondjuk az Albánok és Málta ellen nyugodt szívvel be lehetne tenni a csapatba).

hmikey 2008.09.12. 14:01:46

Priskint nehogy... Én már az mozgásától hülyét kapok :( Tipikus nehézkesen magas ember. Németh, Szalai meg Buzsáky kéne a keretbe még.
süti beállítások módosítása