HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Hajrá Vasas, Angyalföld

2008.11.03. 09:00 toni poszter

Mészöly Géza és a Vasas szorosan tapad a tabellát vezető UTE-Loki párosra. Hetek óta ülnek a Fáy utcai stadion korlátján a lufi kipukkanására váró dögkeselyük, de lassan kénytelenek lesznek továbbállni. A REAC-ot és a III/III-as tervet bukó Siófokot nem ajánljuk. Mindkettő lerágott csont, ellenben a feltűnően sokat buktázó Győr finom falatnak tűnik.
Bohócliga, 13. forduló, Waltner virágáruskislány Bobby

ZTE – Újpest 2-2
Waltner Robi duplával, Korcsmár Zsolti minden kapura veszélyes játékával, Lipták Zoli pedig piros lappal jelentkezett. Waltnernak láthatóan jót tett a lélekmasszázs vadász módra.

Vasas—Fehérvár 4-1
Lassan mindenki elkezdhet barátkozni a ténnyel, hogy a Vasas komolyan gondolja, amit gondol. Bár fél lábbal elvileg sírban van a gárda, legalábbis többségi tulajdonosilag, a fiúk hétről-hétre fenékbe rugdossák vetélytársaikat. A héten Erős Karcsi, miközben botrány interjút adott, dicsérte sokatmondóan az angyalföldre tévedt szerbeket, így nem is meglepő, hogy Dobrics szokásosan meggyőző alakítása mellé szombaton Divics is fölnőtt. Ez nagyjából elég is volt a fehérváriak szétcsócsálásához. Még maga Mészöly Kálmán is elégedetten hozsannázta a Vasas teljesítményét. Szuperlatívuszainak értékét csak a gáncsoskodók szemében csökkenti az apróság, hogy képletesen saját fiának „szerszámát” vette szájába.

Győr—Nyíregyháza 0-1
A tavalyi sikeregyüttes (a Győr, tudniillik…) már-már mélyebbre süllyed, mint a magyar gazdaság versenyképessége. Morálisan önmagában Bajzát is elegendő a végtelen mélységek illusztrálására, ám a csapat a pontszerzéssel is hadilábon áll. Ez a kettő együtt feltétlen okot fog szolgáltatni arra, hogy télen Egervári is állásáért aggódó edző legyen, bár valószínűleg túléli. Most éppen elégedett volt fiai mutatványával, az meg tényleg a pech kategóriájába tartozik, hogy a versenykiírás szerint a tréneri elégedettségért elég kevés pont jár. A nyírségiek ellen például pont annyi, mint a győri gólok száma… Révész klubmenedzser (értsd: pro licenc nélküli vezetőedző) mentális erejük hangsúlyozása közepette megemlékezett szerencséjükről is, ami valóban mutatja a mentális erőt.

Diósgyőr—Haladás 1-0
Összefoglalóink újdonsült sztárja, Sisa Tibor ezúttal is higgadtan értékelt: „sokkal jobb győzni, mint kikapni”. Vitán felül áll. Azt is mondhatta volna ennyivel, hogy sokkal jobb elhízni, mint éhen veszni. Mindegy, nincs jelentősége. A siófoki „négyzsebes zakó” után megdorgálni az ősz meglepetéscsapatát, viszont igazi bohócligás lélekre vall: köszöntjük a fedélzeten, kedves Tibor! Maga pedig, kedves Aurél folytathatja a magyarázkodást a „lassú Oross vs közönségkedvenc Andorka” témakörben. Irigylésre méltónak speciel nem mondanánk.

Paks—Siófok 2-1
Hátrányból fordítva nyert a Paks, vagyis az NB I egyik legjobban „pedagogizált” csapata fejben bazi erős. Legalábbis olyankor, ha a májban erős Döme sehonnai játékosai alkotják az ellenfelet. Az egykori világválogatott Lajos gyorsan szólt is, hogy a Nagy Téli Játékosmozgásban látja a kiutat. Ezt a bűvös szófordulatot manapság a Fradinál is folyton mantrázzák. (Igazi „cseberből vederbe” húzás volna, ha tavasszal Lamine, Souare és a nagy Bamba Moussa is a siófoki reménytelenségbe igazolna, majd a szezonvégi kiesésnek köszönhetően ezek az ében gyöngyszemek újfent a másodosztályban ijesztgetnék a drukkereket. Végül is „lejjebb” mindig van.)
A „III/III-as terv”, vagyis 3 pont az utolsó 3 derbin, jelenleg úgy áll, hogy sehogy. A következő két alkalomból egyszer győzni kell, bár Csank megtáltosodott Zetéje, és a halovány, ámde erős ETO nem sok jóval kecsegtet.

Honvéd – Kecskemét 2-2
Csak egy hetet kellett várni, hogy újra a bírók jelentsék a fő témát a Sport Tv összefoglalójában. (Ez lesz a második összefoglaló). Már most izgatottak vagyunk, hogy az érintett felek – bíró, partjelző, Filó Tamás bekk – párbajából kiről derül ki, hogy hazudik. Filó szerint a tizenegyes járt volna a Honvédnak, a bíró szerint csak szabadrúgás. A partjelző pedig, mint megfélemlített koronatanú Filónak azt mondta tizenegyes, a bírónak azt mondta szabadrúgás, lett is a végén hazugozás meg mocskos csalózás. Mellékzönge, hogy a bírón kívül mindenki büntetőt látott.

Kaposvár – REAC 4-1
A múlt heti palotai morgolódásnak meg lett az eredménye. A csapat mentálisan és fizikálisan megerősödve lépett pályára a Kaposvár otthonában. A sérült Balaskó nem lehetett ott vált-válnak vetve Erős Karcsival. Lisztes azonban igen, sőt a két ellenérdekelt fél még passzolt is egymásnak. Kár, hogy mire igazán belelendülhettek volna már hátrányban voltak, aztán jöttek azok a szemét beadások, ami teljesen szétzilálta őket. A REAC tizenhárom mérkőzésen szerzett öt pontot és kapott harmincnégy gólt. A védők szárnyalását megkülönböztetett figyelemmel kísérőknek ajánljuk a Zahorecz Krisztiános egéralátétet.

MTK – DVSC 0-1
Az MTK védelme lehozta az egyébként kiegyenlített, ám szar meccset. Hat perccel a vége előtt Bajúsz előbb térden rúgta magát, amiből Kiss Zoltán szerzett gólt. A 89. percben Rodenbücher sárga lapért cserébe detronizálta a gólszerzőt, egy perccel később ugyanezt tette Szakállyal. 1 perc alatt begyűjteni két sárgát különleges képességekre utal. Az MTK védelmének további érdekessége, hogy akárcsak Bajúsz, Rodenbücher sem tartozott a tavalyi bajnokcsapat szorosan értelmezett tagjának, és már egyik sem kimondottan fiatal. Bajúsz 32, Rodenbücher 24 éves. 24 évesen kvázi kegyvesztettnek lenni a nevelőegyesületnél, valaki?

11 komment

Címkék: vasas bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr68746873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.11.03. 10:27:11

rodenbücher ezek szerint van bommeli magasságokba emelkedett sárgák gyűjtése terén, már ami a sebességet illeti

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.11.03. 11:25:30

sajnos a dunaszerdahelyen lévő társainkért aggódva nem tudtunk száz százalékig arra koncentrálni, hogy erős karcsi "megeszi a csapatunkat vacsorára". amúgy lisztes az új sérójával simán ölthetne egy csuhát, és vehetné a vándorbotot, mi is van az ősmagyarokkal.... minden esetre amikor reklamálásért sárgát kapot, erős kari barátilag akkorát lökött rajta, hogy ha nem egy színű mezben vannak egyből piros. hiába no, egységben az erő!

Jester 2008.11.03. 11:56:25

Nem. Pölőn múlt.
Mikor lesz amúgy már Pölő edzősége a MÚLT?!

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.11.03. 12:36:21

Ha már Pölő sem elég jó, akkor Ferguson se lenne az. Én hiszek benne. Ha valaki akkor Pölő abból a valag ziccerből simán csinált volna egy mesterhármast, nem tehet arról, hogy fiai ennyit tudnak. Ő is csak hozott anyagból dolgozik.

pattopo 2008.11.03. 13:23:46

nu,
a Honvéd már annyi pontot gyűjtött, mint a Diósgyőr.
Ha nem lennék miskolci drukker,
azt mondanám, vérciki.

Vikmail 2008.11.03. 13:26:41

Az a véleményem, amit mindig is mondok, hogy Kispesten nagy versenyfutás van az idővel. Hemi arra vár, hogy az Akadémia termelje a játékosokat, akiket 24-35 éveks korukig kispesten játszatna, ami egy UEFA kupa csoportkörhöz elég lene pár igazolással... Csak ez 3-5 év és addig kérdés, hogy szurkolók maradnak e még.

Jester 2008.11.03. 13:46:29

Azért nem ilyen egyértelmű ez. Ebben a bohócposványligában minden csapat kb egyformán gyengusz, hetek óta erről beszélünk. Ahol valaki egy kicsit (nagyar szinten) fifikásabb edzői teljesítmáényt hoz, ott rögvest van eredmény. Málé Gáborunk sztondul a csapattal hetek óta, nem él együtt a játékkal, a cseréink rossz ütemben jönnek, kb mintha év elején minden meccsre eltervezte volna h mikor kit küld be... ha a csapat ég, ő áll a padnál mint egy rakás bölénytrotty és a sameszának, Farkasnak magyarázaz hogy jajj-jajj-hajjaj-hajjaj. Borzalmasan sablonos, gyenge edző. Én sem vagyok híve a folytonos (ex soproni Wizzair-féle) trénercseréknek, de könyörgöm mért a legnagyobb lúzert választja ki Hemi? Ha nem a trafikos tahó lett volna az elődje, már jóval korábban jött volna belőlem egy egészséges Pölőtakaroggy :).
Vele sose lépünk előre.
Persze ez csak szájtépés, úgyis Hemy Czukorpapa dönt.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.11.03. 13:51:35

Tessék csak kötekedni, nyitott vagyok arra, hogy elvtelenül a végletekig megvédjem a Honvédot. :)

Raka1885 2008.11.03. 17:28:25

Hát Waltner előtt tényleg le a kalappal. Belőtt egy tizit és egy üreskaput. Fantasztikus!

Zsirparaszt 2008.11.04. 09:32:44

Szerintem fotósopp.
süti beállítások módosítása