HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

... és akkor majd többen mennek ki a stadionokba? (tippjáték #6)

2009.08.27. 09:00 végh hanta

Okos Emberék (és Mészöly Kálmán) rég megmondták a tutit: ha a sportújságírók csak jót írnának a magyar fociról, akkor máris más lenne a megítélése. A játék ettől még ugyanolyan maradna, de a megítélés a fontos. Vagyis, ha azt mondják nekünk a radiátor márpedig ehető, és ez mondjuk maga Szöllősi, Sinkovics vagy neadjisten Imregé kollega állítja, akkor a radiátor bizony ehető, bár esetleg kicsit sótlannak tűnik.

Hallgatva az idők szavára, lenyaltam két réteg zománcot a lakás fűtőtestjéről, de még mindig nem lettek meggyőzve az ízlelőbimbóim. Inkább akarok hinni a saját szememnek. Lement öt forduló a Bohócligából és végigpörgetve az emlékeket, találtam néhány egész jó kis meccset az eddig történtek között. Néhány éve, ilyentájt augusztusban még az "idény eleji formára", meg a "játékosok még nem lendültek játékba", vagy a "még érződik az erőnléti edzések hatása" c. sablonokra hivatkoztak edzőink. Örömmel veszem azonban, hogy ez idén - eddig - elmaradt. Valóban nőni látszik a színvonal?

Videoton - ZTE
Bódog Tamás felfüggesztését tölti a lelátón, így az MLSZ fegyelmi bizottságának élén trónoló Retteghy úrnak köszönhetjük csak, hogy a magáról megfeledkező szakvezető, egy szabálytalanul elvégzett bedobás után nem megy neki Csank Jánosnak. Előttem van az a valamelyik Indiana Jones filmből ismert jelenet, amikor a kedves arab figura két karddal hadonászik, majd Harrison Ford nemes egyszerűséggel lelövi. Nyilván a bajszos mesteredző is hasonlóan járna el, hogy utána lakonikus nyugalommal felrajzoljon egy újabb pontrúgás-konfigurációt jegyzettömbjébe. (Egyébként az újságban megjelent: a Videontonnak döntő bizonytékok vannak a kezébe, Csertői ellen. Látott valaki ilyet? Linket kérünk!)

DVSC - Nyíregyháza
Debrecenben most boldog lehet a jónép, nagyhét van a cívisfociban. A Mennyek Kapuján Való Nagy Belépés után jön az Ősi Ellenfél, ráadásul kispadján a Régi Edző ül. Most aztán mehet a mindent bele, nem kell tartalékolni szerdára, a jövő hét a válogatottaké. A lombhullós őszön azonban fel kell készülni a két (sőt három) frontos harcra. Egyfelől európai kupa, másrészt hazai bajnokság, amit nem érdemes elhanyagolni, ha jövőre is szeretnének BL-t, harmadrészt Bodnár Boca leigazolásával kettőre nőtt a válogatott kerettagjaik száma.
A BL-csoportkör margójára egy megjegyzés: És igen, és igen, és igen. Végre a tízplussz éves, szimfis Fradi-mezek megkapták a végtisztességet, balra el, öregek otthona.

Kaposvár - FTC
Zahorecz gödörben - lehetne összefoglalni tömören a tényeket. Krisztián fordulók óta gólképtelen, és a Rákóczi otthon játszik. (Ez annyira, de annyira mainstream-sportzsurnalisztás kezdés volt, sosem hittem volna, hogy ilyen könnyen megy.) Oláh, Zsolnai, Jovánczai sorral kezdtek Somogyban a feljutás után, azóta volt némi csiki-csuki (Jovánczai a Fradin és a Vasason át haza, Zsolnai a Lokin és a Honvédon át hasonlóképp), meg cserélődés, de Prukner mester mindig elő tudott kapni egy évi 10-12 gólra hitelesített csatárt. A tavalyi találmány Nikolicsnak idén még nem akaródzik a góllövés. Vagy már meg is lenne az új csapata?

DVTK - Vasas
Aczél Endre György Zoltán néhány hete még arról nyilatkozott, hogy nem szeretne a Bohócliga aranyos és szimpatikus pofozógépe lenni a Diósgyőrrel. Tudhat valamit a srác, mert a tavaszi Siófok egy naptári éves bajnokságban egész biztos bentmaradós, idén ősszel pedig - hát igen, ezzel a dévétékával is eredményes tud lenni. Közben ráadásul ott ücsörög Ekoeman mellett a válogatott kispadján. Újpesten miért nem kellett?
A Vasasnál továbbra sincs befektető, de legalább nem is ígérnek épp semmit. Akkor viszont miből akarják megvenni Kenesei Krisztiánt a Haladástól? - csodálkozunk el szerdai sportban írtakon. Újpestről elhozták a resztlit segélycsomagként; a saját tarcsiból felhívtak mindenkit, aki belefér Mészöly Géza taktikai elképzeléseibe két egyeneset rúgott a labdába valaha, most pedig már igazolnának is. Érthetetlen. Tóth András persze nem kellett. (Ez viszont érthető.)

MTK - Paks
Valahol becsüljük ám Garami Józsefet. Egyre közelebb az idő, hogy a 4-3-3 és a 4-4-2 után, 3-5-2-ben is olyan középpályát küldjön fel a pályára, ahol a játékosok összesített életkora alacsonyabb a Mesterénél. Az ember, akinek a körút oldalán lévő Orth György-szobor is csókolommal köszön. Az ember, akinek a szájából lefedi a magyar futball történelmét az a félmondat, hogy "bezzeg az én időmben". Az ember, aki valahogy mindig összerak bármilyen hozott anyagból  egy élcsapatot.

Pápa - Kecskemét
Indirekt módon hogyan bizonyítható, hogy egy település elnyerte a városi rangot? Egyszerű, csak meg kell nézni a helyi csapat annaleseit és kikeresni belőle Bárányos Zsolt nevét. Ha megvan, akkor igen; ha nincs, akkor csak sanszos, vagy esetleg a Nagy Téli/Nyári Játékoskeringő után lesz az. Barika tisztes futballkurvaként - aki mindig a Körülmények Áldozata volt - bejárta mára az egész országot és mindenhol volt egy-két jó meccse. Nézve az elmúlt fordulók összefoglalóit, a pápai adagot máris ellőtte, érik a cseréje Balaskó Ivánra.

Újpest - Haladás
Oké, a bevezetőben említett kifogások valóban elmaradtak, de másrészt csodálkozunk, hogy e két csapat trénere nem kapta még elő őket. Sem az Újpest, sem a Haladás nem rajtolt álomszerűen. További hagyományos magyarázat szokott még lenni a rövidre sikerült nyári szünet a nemzetközi kupakötelezettségek miatt. Stimmt, három klub valóban beszopni látszik (a Debrecenről pedig később kiderülhet), mégsem hisszük, hogy ez lenne a gyengélkedés oka. Sokkal inkább hisszük, hogy Újpesten Tisza rendezetlen  (höhö, szabályozatlan) sorsa, Szombathelyen pedig Kenesei sérülése a magyarázat. Tudunk hinni a Bohócliga sztárocskáiban!

Győr - Honvéd
Aljas dolog az élet, és ezt sem Győrben, sem Kispesten nem kell magyarázni senkinek. Tarsoly Csaba felépített egy gyönyörű stadiont, Hemibá dettó. Tarsoly Csaba összevásárolta a fél ex-Szovjetuniót, Hemibá dettó, csak Afrikával. Tarsoly Csaba (fél)évente lecseréli a csapatot, Hemibá dettó. Tarsoly Csaba idén nyáron határozott: kidobja a sztárocskákat, mert ők a rákfene, Hemibá dettó. Mégsem jönnek az eredmények sem itt, sem ott. Tipikus harmatgyenge meccsen kiszenvedett iksz várható, délutánra a felhőzet felszakadozik, helyenként futó zápor.

végh hanta tippjei a hétvégére: (Kezdési időpontok a naptárban.)
Videoton - ZTE 2-1
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 3-1
Pápa - Kecskemét 1-2
Újpest - Haladás 2-2
Győr - Honvéd 1-1

A szabályok már unalomig ismertek, mégis a minden csecsemő új elvét követve, inkább leírjuk sokadszorra is:

Játék célja: győzelem
Pontszámítás:

  • Két pontot ér, ha eltalálod a meccs végkimenetelét (1,X,2).
  • Három pont, ha a végkimenetelen túl a gólkülönbséget is sikerül. (értsd: 2-1-et tippelsz, de 1-0 lesz).
  • Öt pont a telitalálatért.
  • Aztán a végén összeadjuk, és valaki győz, remélem a magyar válogatott.

Tippek leadásának határideje péntek 18 óra 59 perc.

Előre beküldött tippek:

Cartier
Videoton - ZTE 1:4
DVSC - Nyíregyháza 2:2
Kaposvár - FTC 2:0
DVTK - Vasas 3:0
MTK - Paks 1:2
Pápa - Kecskemét 2:1
Újpest - Haladás 1:3
Győr - Honvéd 1:3

84 komment

Címkék: feltámadás beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr911340123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuno 2009.08.27. 09:31:22

"elképzelhető, hogy a kislábujjammal eltaláltam a sípcsontját vagy a combját, de az biztos, hogy ágyékon nem rúgtam"

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20090825-video-csertoi-aurel-es-bodog-tamas-verekedeserol-a-haladasvideoton-meccsen.html

groovejet 2009.08.27. 09:33:15

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 2-1
Győr - Honvéd 2-1

teddypicker 2009.08.27. 09:40:19

Videoton - Zalaegerszeg 2 - 1
Debrecen - Nyíregyháza 3 - 2
Kaposvár - Ferencváros 2 - 1
Diósgyőr - Vasas 2 - 0
MTK - Paks 2 - 0
Pápa - Kecskemét 2 - 2
Újpest - Haladás 2 - 0
Győr - Honvéd 1 - 1

Mérgező Hulladék 2009.08.27. 09:46:48

Mindig azt gondoljuk, hogy magyarfoci-ügyben már nem érhet minket váratlan. Én mégis meglepődtem tegnap, hogy a tavalyi bronzérmes mennyire pontatlan, ötlettelen, kocogós focit játszik. Hát még azon, hogy talán még így is jobbak voltak valamivel a Fradinál. Ennyit a "megindult valami" kezdetű szlogenről? Bár az is igaz, hogy vesztett pontok alapján ez a két csapat áll most kiesőhelyen.

Videoton-ZTE 1-1, DVSC-Szpari 1-1, Kaposvár-FTC 1-2
DVTK-Vasas 1-0, MTK-Paks 0-0, Pápa-KTE 2-3
Újpest-Haladás 2-0, Győr-Honvéd 1-0

mehr luft 2009.08.27. 09:47:48

Videoton - ZTE 2-1
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 1-2
DVTK - Vasas 1-2
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 1-0
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 2-1

bmiky31 2009.08.27. 10:07:41

Videoton-ZTE 2-0
A Debrecen sikerén felbuzdult Mezey BL-szerepléssel koronázná meg pályafutását. Jövő ilyenkor Rubin Kazany-Videoton 6-0.

DVSC-Nyíregyháza 4-0
Örömfoci BL-módra.

Kaposvár-FTC 2-2
A Fradinál csak álmodnak a BL-ről, Victor Valdes és Van der Sar viszont már jegyzeteli Zahorecz 11-eseit.

DVTK-Vasas 2-1
Diósgyőrnek sikerült ami a Levszkinek nem: megverték a Debrecent. Jogosan követelik magukat is a BL-be.

MTK-Paks 2-0
Jelen állás szerint jövőre az MTK a magyar BL-csapat, és egyben a sorozat új rekordere minden idők legidősebb edzőjével és legfiatalabb csapatával.

Pápa-Kecskemét 1-0
Az ő esetükben szentségtörés lenne a BL-t emlegetni…

Újpest-Haladás 2-0
Újpesten nagyon szurkolnak a Debrecen BL-győzelmének, hogy jövőre a bohócliga ezüstérmese is indulhasson.

Győr-Honvéd 2-1
Talán ha Temuri Kecbaja lenne az ETO edzője, ők is eljuthatnána a BL-be…

2009.08.27. 10:08:25

Videoton - Zete 2-0

Nem tudom miért, csa(n)k így érzem.

DVSC - Nyíregyháza 2-2

KeletEurópai rangadó! :)

Kaposvár - FTC 2-1

"Uralni fogjuk az NB1 - et"

(Ha már Fradi, csináltam egy szavazást, mikor lesz edzőváltás, kíváncsi lennék mi az itteni szerzők véleménye: sportzona.blog.hu/2009/08/26/fradi_az_igeret_vagy_igergetesek_foldje )

DVTK - Vasas 3-1

Este a Bakterházban, mindenki Balajti mesterhármasáról beszél.

MTK - Paks 2-1

Nem jár a taps, kikapott a paks (jaj de szar, de jobb nem jutott eszembe).

Pápa - Kecskemét 1-2

A vasgyári henger után javítani kell, mert Szivics mesternek már habzik a szája.

Újpest - Haladás 1-1

Willie McStay előre egyeztetett időpontban találkozik Auréllal, hogy ne tiltsák el őket. Ám a kispadon már nem lesz ott, hiszen kórházi ápolásra szorul, nem is nyernek a fiai...

Győr - Honvéd 3-1

Otthon megy idegenben nem megy satöbbi

vérfarkas 2009.08.27. 10:09:14

Rajtam ne múljon a felemelkedés, tehát csak pozitívan:

Videoton - ZTE 2-1
”Tisztelem mint edzőt, és játékost, de Beckenbauer dilettáns sportvezető, Gyuri bácsinak már rég a Bayern kispadján kéne ülnie”- L. Matthaus, sztár

DVSC - Nyíregyháza 2-0
”Ez egy új helyzet, amire nem készültünk, a Debrecen kisorsolt csoportellenfelei sorra lépnek vissza a BL-től”- Michael Platini, UEFA vezér

Kaposvár - FTC 1-2
”Ferenczi Pisti első góljáról lemaradtunk, mert leszállás után még összeszedtük a szemetet a vonaton. Ja és a büfében is sokat vártunk az alkoholmentes sörre”-egy „Killer” becenevű szurkoló

DVTK - Vasas 2-0
”Belátom, a Chelsea-ben nincs perspektíva, de a harcos Vasas játéka meggyőzött, át kell csoportosítanom a befektetéseimet”- R. Abramovics, üzletember

MTK - Paks 2-0
”Nem igaz, mit művelnek a beléptetéssel, tudták, hogy 15 ezer jegy ment el elővételben!”- H. Iván, újságíró

Pápa - Kecskemét 1-1
”Tatabányán és Szombathelyen is a Pápáért dobogott a szíven, soha nem hagyom itt őket, főleg most a bajnoki cím köszöben”-B.Péter, üzletember

Újpest - Haladás 1-0
”Furcsa volt, nem a kispadról nézni a mérkőzést, de Bódog Tomi barátomnak szerencsére 120 centis tévéje van”- Cs.Aurél, karatemester

Győr - Honvéd 2-1
„Nem, érdemes összehasonlítani, de a mostani Győr 4-5 góllal verné az én Aranycsapatomat. Nem láttam még ilyet, de azt hiszem, Pintér Attila feltalálta a totális futballt.Ez is azt bizonyítja, a fiatal edzőké a jővő, a mi időnk lejárt”-V. József, mágus

2009.08.27. 10:09:33

@bmiky31:

"Diósgyőrnek sikerült ami a Levszkinek nem: megverték a Debrecent. Jogosan követelik magukat is a BL-be."

Nagyon nagy :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.27. 10:33:51

Videoton - ZTE 3-1
DVSC - Nyíregyháza 3-3
Kaposvár - FTC 0-2
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 3-1
Pápa - Kecskemét 1-0
Újpest - Haladás 2-2
Győr - Honvéd 0-0

Zigi 2009.08.27. 10:49:49

Khm,khm... Előző kör eredményhirdetése?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.27. 10:51:13

@Zigi: Épp azzal szándékoztam kiegészíteni a posztot, hogy az elsőként reklamálótól büntetőpontot vonok le :)
Lesz, csak el vagyok havazva. Talán délutánra.

BOR-gulya 2009.08.27. 11:15:14

Videoton - ZTE 0-1 Mezey mester magatehetlenségében az " I wish you were here" kezdetű dalt dúdolja Bódog Tomia gondolva...
DVSC - Nyíregyháza 0-0 Jó Oláh meg Szilágyi de nem a megyei rangadón, a többiek meg még mámorosak picit a tovább jutásra fogyasztott Bambitól...
Kaposvár - FTC 1-0 Bobby Davisonról kiderül, h. mégsem zöld a szíve, és nem lesz mit tenni a tettre Glázer Robit KELL a padra ültetni...
DVTK - Vasas 0-1 Lázok ééééééééééééééééééééél...
MTK - Paks 2-0 Az MTK megint felfelé ivelő pályára állt volna???
Pápa - Kecskemét 0-2 na ha ez bejönne...
Újpest - Haladás 1-0 Cserőti mester a leltón bemutatja az egyik őt szidalmazó szurkolón, hogy miért is hívják BÓDOGság ölőnek, ezek után nemhogy padra nem ülhet le, de már stadionokba se mehet majd be...
Győr - Honvéd 1-3 a Honvéd belövi a ziccereit...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.08.27. 11:27:44

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 3-0
Győr - Honvéd 2-1

Kifli007 2009.08.27. 11:28:51

Videoton - ZTE 3-1
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 1-1

dr. Wilbur Swain 2009.08.27. 11:29:20

Videoton - ZTE 2-2
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 2-1
Győr - Honvéd 2-1

Kifli008 2009.08.27. 11:30:46

Videoton-ZTE 1-1
DVSC-Nyíregyháza 2-0
Kaposvár-FTC 1-2
DVTK-Vasas 2-0
MTK-Paks 1-0
Lombard FC Pápa-Kecskemét 1-1
Újpest-Haladás 2-2
Győr-Honvéd 2-2

laulic 2009.08.27. 11:37:34

Videoton-ZTE 1-0
DVSC-Nyíregyháza 1-0
Kaposvár-FTC 1-0
DVTK-Vasas 1-0
MTK-Paks 1-0
Lombard FC Pápa-Kecskemét 1-0
Újpest-Haladás 1-0
Győr-Honvéd 1-0

Frigo 2009.08.27. 11:42:33

Videoton-ZTE 3-1
DVSC-Nyíregyháza 4-0
Kaposvár-FTC 3-1
DVTK-Vasas 2-0
MTK-Paks 2-0
Lombard FC Pápa-Kecskemét 1-0
Újpest-Haladás 0-0
Győr-Honvéd 3-0

Hitchiker 2009.08.27. 11:44:22

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-2
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 3-0
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 3-2
Győr - Honvéd 2-1

2009.08.27. 12:09:59

Videoton - ZTE 0:1
DVSC - Nyíregyháza 1:1
Kaposvár - FTC 3:1
DVTK - Vasas 3:2
MTK - Paks 1:0
Pápa - Kecskemét 0:0
Újpest - Haladás 1:0
Győr - Honvéd 0:0

snowblind 2009.08.27. 12:17:01

@végh hanta: Hú, de jó, hogy nem korábban jöttem! Még abból az 5 kis pontocskámból is levontál volna! (Persze nem, mert empatikus vagyok, ezért többé már sosem foglak sürgetni.)

snowblind 2009.08.27. 12:25:40

Videoton - ZTE 3-1
mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=12993
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 2-1
DVTK - Vasas 1-0
MTK - Paks 3-0
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 0-0
Tanulva az elmúlt évek utolsó forduló(k)ban elbukott bajnokságaiból, az újpestiek új taktikát dolgoztak ki: elkerülendő a csalódást, már az elején kiszállnak az aranyért vívott harcból.
Győr - Honvéd 2-1

doktor kotász 2009.08.27. 12:32:15

Videoton - ZTE 1-0
DVSC - Nyíregyháza 1-0
Kaposvár - FTC 0-1
DVTK - Vasas 1-1
MTK - Paks 1-0
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 1-0
Győr - Honvéd 1-1

snowblind 2009.08.27. 12:35:49

Basszus, ha ezt előbb olvasom, nem biztos, hogy 3-1-es hazai győzelmet tippelek! :)

Mezey György:
- Legközelebb tizenegy meztelen nővel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket.

Stefan Derrick 2009.08.27. 12:41:49

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 2-2
DVTK - Vasas 2-3
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 3-2
Újpest - Haladás 0-0
Győr - Honvéd 4-1

Géza 2009.08.27. 12:42:00

Videoton - ZTE 1:0
DVSC - Nyíregyháza 2:1
Kaposvár - FTC 1:1
DVTK - Vasas 3:0
MTK - Paks 1:0
Pápa - Kecskemét 2:2
Újpest - Haladás 0:0
Győr - Honvéd 1:1

JSanyo (törölt) · http://jsanyo.freeblog.hu 2009.08.27. 12:48:53

Videoton - ZTE 2-2
Sziporkázó, parázs küzdelem lesz, a pályán is.
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Mert állítólag az ifi is jó.
Kaposvár - FTC 2-1
Zöld-fehér rangadó, simán kinéz 3 gól.
DVTK - Vasas 0-2
Miért is ne?
MTK - Paks 3-2
Mert mindig írok egy olyat, amire nehéz szavakat találni.
Pápa - Kecskemét 2-0
Mára már áll a Pápa vára, e Kecskemét meg nem ellenfél.
Újpest - Haladás 2-2
gólszerzők:Jancker(2)ill. Kuttor(2). Haha.
Győr - Honvéd 1-2
.

Koori 2009.08.27. 13:32:34

Videoton - ZTE 2-2
DVSC - Nyíregyháza 1-1
Kaposvár - FTC 1-2
DVTK - Vasas 1-0
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 1-2
Újpest - Haladás 1-1
Győr - Honvéd 0-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.08.27. 13:39:18

Videoton - ZTE 4-1
DVSC - Nyíregyháza 2-2
Kaposvár - FTC 2-1
DVTK - Vasas 3-1
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 2-1
Újpest - Haladás 3-1
Győr - Honvéd 1-1

godot 2009.08.27. 14:20:07

Videoton - ZTE 2-1
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 0-0
DVTK - Vasas 5-2
MTK - Paks 3-2
Pápa - Kecskemét 2-1
Újpest - Haladás 3-1
Győr - Honvéd 1-0

2009.08.27. 15:34:08

Videoton - ZTE 3-0
DVSC - Nyíregyháza 2-2
Kaposvár - FTC 3-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 0-2
Újpest - Haladás 2-2
Győr - Honvéd 0-0

Pumpui 2009.08.27. 16:34:27

Videoton - ZTE 4:0
DVSC - Nyíregyháza 1:1
Kaposvár - FTC 2:1
DVTK - Vasas 3:2
MTK - Paks 2:0
Pápa - Kecskemét 1:2
Újpest - Haladás 4:0
Győr - Honvéd 1:1

vagye 2009.08.27. 17:19:19

Videoton - ZTE 0:1
DVSC - Nyíregyháza 1:1
Kaposvár - FTC 1:1
DVTK - Vasas 2:2
MTK - Paks 2:1
Pápa - Kecskemét 1:1
Újpest - Haladás 1:0
Győr - Honvéd 6:1

VGL 2009.08.27. 17:43:36

Videoton - ZTE 3:1
Cank János a meccs után lemond, és hétfőn megegyezik a Haladás együttesével.
DVSC - Nyíregyháza 2:1
Lendületben vannak.
Kaposvár - FTC 1:1
Hétfőn az eredménytelen szereplésre hivatkozva elküldik Bobby Davisont. Sajnos, a kiszemelt Csank János mármegegyezett a Haladással, ezért Verebes Józsefet kérik fel vezetőedzőnek.
DVTK - Vasas 2:0
Balajti vállal kettőt.
MTK - Paks 2:1
Generációk "harca".
Pápa - Kecskemét 1:1
Két középcsapat találkozóján igazságos döntetlen.
Újpest - Haladás 1:0
Hétfőn a gyenge eredményekre hivatkozva elküldik Csertői Aurélt, aki kedden megegyezik a ZTE csapatával,ahol egy aggresszívabb csapatot szeretne látni a vezetőség.
Győr - Honvéd 3:0
Bosszú a tavalyi kupameccsért.

MágnesPeti 2009.08.27. 17:46:12

Videoton - ZTE 3-1
Tovább tart a szár-nyalás. Remegő pad Csank alatt.
DVSC - Nyíregyháza 2-3
Örömfoci, Bogdanovic beköszön.
Kaposvár - FTC 1-0
Prukner csapata ellen egész Európa keresi a győzelem receptjét, majd pont egy angol találná meg? Remegő pad Bobi alatt.
DVTK - Vasas 4-1
Miskolcon robog az Aczél-szekér, Remili új neve Mr. Szépségtapasz.
MTK - Paks 2-0
Továbbképzésen a vidéki pedagógus.
Pápa - Kecskemét 3-0
Spongyabob újabb szipkája.
Újpest - Haladás 0-1
Tisza nélkül nem megy, Jancker kisegíthet. Remegő pad Vili alatt.
Győr - Honvéd 3-0
A kispestiek - a kupameneteléssel a lábukban - már a szünetet várják.

globocnick 2009.08.27. 18:19:38

Videoton - ZTE 1-1
DVSC - Nyíregyháza 3-0
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 3-0
Pápa - Kecskemét 3-2 (Előre a véberi úton!)
Újpest - Haladás 1-2 (Bódog vagyok, hogy Újpesten nyer a Haladás!)
Győr - Honvéd 2-1

Fisk 2009.08.27. 19:02:07

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 1-0
DVTK - Vasas 0-0
MTK - Paks 1-0
Pápa - Kecskemét 3-3
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 1-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.27. 19:03:23

Videoton - ZTE 2-1
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 1-2
Újpest - Haladás 2-1
Győr - Honvéd 1-2

housemd 2009.08.27. 21:00:13

Videoton - ZTE 3-0
A Vadász ül, hosszú méla lesben,
egyre inkább nyakig a levesben

DVSC - Nyíregyháza 3-1
Eufória van, meg egy a tábor, egy a zászló, O. Viktor is ritkán öltözik vörösbe ugye... nem lehet ellene tenni, még Honma is csak az M3-as mellett dughatja hüvelybe katanáját...

Kaposvár - FTC 1-1
idegenben ennek a csapatnak jó az iksz.

DVTK - Vasas 4-1
Igazi Spartakiád: szakmunkás fiatalok találkozója a fémipar jegyében. sör, virsli, aczélbetétes stoplis, karneváli hangulat.

MTK - Paks 1-0
az ilyen meccseket nyögve, de hozza az mtk. jobban örülnék, ha Garami Józsi bácsi öreg napjaira hazatérne Pécsre, de Matyi Dezső már rég elhajtotta volna, persze.

Pápa - Kecskemét 2-1
lendület. kitartás. csertő.

Újpest - Haladás 1-2
Az újpest valahogy olyan, mint az Omega: idén már nem áll össze. edzőcserét orrantok. most.

Győr - Honvéd 0-1
ez is két rejtélyes csapat, bármit kihozhatnak.

Titi120 2009.08.27. 21:59:55

Videoton - ZTE 3-1
DVSC - Nyíregyhouse 2-2
Kaposvár - Fradi 1-2
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 1-1
Pápa - Kecskemét 1-1
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 1-1

fran7 2009.08.27. 22:15:44

Vidi-ZTE 2-0
Loki-Szpari 0-1 Csak azért, hogy hurkás barátaink tudják hol a helyük. Szparika!
Kaposvár-Fradi 1-0 Nikolics
Diósgyőr-Vasas 0-2 Divics, Dobrics
Mtk-Paks Gosztonyi(3)
Pápa-Kecsó 4-4
Újpest-Hali 1-0
ETO-Honvéd 0-1

vidi-master 2009.08.27. 22:37:42

Videoton - ZTE 1-1

Debrecen - Nyíregyháza 1-1
a Loki játékosai annyira másnaposok, hogy minden sprint után felböfögik az előző esték alatt elfogyasztott alkoholos italok maradékát. az egyik ilyen után Cicó lehányja Kamikaze Kazuo sportszárát, aki dühében kiegyenlít.

Kaposvár - Ferencváros 0-2
Ferenczi 2, előbb-utóbb bejön.

DVTK - Vasas 3-0
az angyalföldiek elszálltak a Fradi megverése után:D

MTK - Paks 2-1
ezek a fiatalok...az életkorúk összessége kiadja Lisztes Krisztián hajszálainak számát.

Pápa - Kecskemét 3-3
támadó focit akartok?

Újpest - Haladás 1-0
Tisza búcsúmeccse...

ETO - Honvéd 3-1
egyértelmű hazai.

vidi-master 2009.08.27. 22:39:58

életkorúk = életkoruk

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2009.08.27. 22:51:34

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 3-0
Kaposvár - FTC 3-1
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 1-0
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 4-1

Zigi 2009.08.28. 01:24:07

Videoton-ZTE 1-0 A mérkőzés után a mikrofonvégre kapott Orbán Viktor egy Kecskemét-sállal a nyakában ígéri meg a Rákóczi-szurkolóknak, hogy amennyiben, a DVTK bajnok lesz, a jövőre felálló kormány mindent megtesz majd azért, hogy Szombathelyen új, korszerű stadion épülhessen.

Debrecen-Nyíregyháza 1-1 A mérkőzés megkezdése előtt bensőséges ünnepi keretek között nyújtotta át az Iráni Iszlám Köztársaság hazánkban akkreditált nagykövete Adamo Coulibalynak a perzsa állam legmagasabb rendű, külföldi állampolgároknak adható kitüntetését, amiért az nyíltan kiállva az iráni politika mellett, nem törődve a várható negatív nemzetközi visszhanggal, bátran körbehordozta országa zászlaját, az egész Puskás Ferenc stadion s a világ tévénézőinek százezrei előtt.

Kaposvár-FTC 2-0 A Ferencváros összeállítását böngészve a civilben földrajztanár Prukner László fejében megfogan a gondolat, hogy a legközelebbi iskolai dolgozat egyik feladatául adhatja tanítványainak, hogy vaktérképen jelöljék be a Fradi légiósainak származási helyét. Dupla pont jár annak, aki a ferencvárosi csapatkapitány szülővárosát, Lipicát is megtalálja a térképen.

Diósgyőr-Vasas 3-0 Kellenek ezek a kelet-magyarországi meccsek a Vasas számára, hogy időben hozzászokjanak az NB II Keleti csoportjának hangulatához.

MTK-Paks 0-0 Az MTK vezetősége nyílt levélben tiltakozik az esélyegyenlőségért felelős ombudsmannál, amiért az MLSZ diszkriminatív, kirekesztő döntésével megváltoztatta korábbi ítéletét a stadionbezárásokról, ezzel jelentős versenyhátrányba hozva egyesületüket.

Pápa-Kecskemét 1-0 Véber Györgynek nem szólnak, hogy a lilában játszó csapat ezúttal nem az Újpest, így játékosai sem mernek vesztesen odaállni a vérben forgó szemű mester elé.

Újpest-Haladás 2-0 A pályára lépő Carsten Janckert meglátva néhány, az alkoholtól homályosan látó UVB tag rákezd a "Kovács Zoli lőj egy gólt" kezdetű nótára.

Győr-Honvéd 2-2 Pintér Attila elérzékenyülve mesél palóc földijének Sisa Tibornak a régi szép időkről, amikor még Tarján fellobogózott főutcáján csontrészegen tépkedte november 7.-e előestéjén a középületekről a vörös zászlókat

setzer 2009.08.28. 05:30:15

Videoton - ZTE 3-0
DVSC - Nyíregyháza 3-1
Kaposvár - FTC 1-1
DVTK - Vasas 3-1
MTK - Paks 3-1
Pápa - Kecskemét 2-1
Újpest - Haladás 1-1
Győr - Honvéd 2-1

Kiß B. 2009.08.28. 07:30:07

Videoton - Zalaegerszeg 3-2
Debrecen - Nyíregyháza 1-1
Rákóczi - Ferencváros 3-0
Diósgyőr - Vasas 2-1
MTK - Paks 1-1
Pápa - Kecskemét 0-1
Újpest - Haladás 2-1
Győr - Kispest 3-0

nuno 2009.08.28. 08:30:42

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 3-1
Kaposvár - FTC 2-2
DVTK - Vasas 3-1
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 2-1
Újpest - Haladás 3-1
Győr - Honvéd 0-0

díszbohóc 2009.08.28. 09:06:08

Videoton - ZTE 3-2
DVSC - Nyíregyháza 0-1
Kaposvár - FTC 3-1
DVTK - Vasas 0-1
MTK - Paks 1-1
Pápa - Kecskemét 3-3
Újpest - Haladás 0-1
Győr - Honvéd 0-1

Doc Holliday 2009.08.28. 09:11:11

Videoton - ZTE 2-1
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 1-2
DVTK - Vasas 1-1
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 3-2
Győr - Honvéd 2-1

KÁJZERSZÓZE 2009.08.28. 09:52:25

Videoton - Zalaegerszeg 1 - 1
Debrecen - Nyíregyháza 1 - 2
Kaposvár - Ferencváros 0 - 1
Diósgyőr - Vasas 4 - 1
MTK - Paks 3 - 1
Pápa - Kecskemét 2 - 0
Újpest - Haladás 2 - 1
Győr - Honvéd 1 - 0

Phil Laak 2009.08.28. 10:24:11

Videoton - Zalaegerszeg 1-0
Debrecen - Nyíregyháza 3-1
Kaposvár - Ferencváros 4-4
Diósgyőr - Vasas 2-1
MTK - Paks 0-1
Pápa - Kecskemét 2-3
Újpest - Haladás 0-0
Győr - Honvéd 3-1

kétballáb 2009.08.28. 10:26:24

Videoton - ZTE 2:0
DVSC - Nyíregyháza 3:1
Kaposvár - FTC 1:1
DVTK - Vasas 2:0
MTK - Paks 1:1
Pápa - Kecskemét 1:0
Újpest - Haladás 1:0
Győr - Honvéd 1:0

Antal Gergely 2009.08.28. 10:28:10

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 1-0
Kaposvár - FTC 0-1
DVTK - Vasas 3-1
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 2-1
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 1-0

fran7 2009.08.28. 10:32:52

Természetesen
MTK-Paks 3-0 Gosztonyi (3)

pókfoci 2009.08.28. 11:05:23

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 2-2
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-0
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 2-0
Győr - Honvéd 2-1

postáspet 2009.08.28. 11:45:41

Videoton - Zalaegerszeg 2-1
Debrecen - Nyíregyháza 1-1
Rákóczi - Ferencváros 2-0
Diósgyőr - Vasas 2-1
MTK - Paks 1-0
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 2-1
Győr - Kispest 2-0

Tuszek 2009.08.28. 11:47:51

Videoton - ZTE 1:1
DVSC - Nyíregyháza 2:1
Kaposvár - FTC 1:2
DVTK - Vasas 2:1
MTK - Paks 3:2
Pápa - Kecskemét 4:1
Újpest - Haladás 2:0
Győr - Honvéd 2:1

Dide_ 2009.08.28. 11:54:26

Vidi - ZTE 1:2
DVSC - Szpari 3:1
Kaposvár - FTC 2:2
DVTK - Vasas 2:0
MTK - Paks 2:0
Pápa - KTE 3:2
Újpest - Haladás 2:2
ETO - Honvéd 0:1

fulmerz 2009.08.28. 12:20:36

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-0
Kaposvár - FTC 2-0
"..."
DVTK - Vasas 2-1
MTK - Paks 2-1
Pápa - Kecskemét 2-2
Újpest - Haladás 3-2
Győr - Honvéd 1-1

Indoklas nincs, mert a nyaralas elszippantotta az agyamat.

sunbird75 2009.08.28. 13:10:56

Vidi - ZTE 3-1
Mezey Gyuri bácsi azt kéri a fiúktól, hogy kapják össze magukat, nehogy ő is kénytelen legyen átmenni a szomszéd kispadra és Csank mesterrel lerugatni magát.

DVSC - Szpari 1-3
Két interjú és az ünneplések között az egész csapat a keleti rangadóra készült. Ez az elmúlt 3 napban összességében 19,5 percet jelentett.

Kaposvár - FTC 1-2
Vért izzadva, nyögve-nyelve, régi-új csapatkapitánnyal talán kiizzadják a 3 pontot.

DVTK - Vasas 3-1
Mindkét ifi csapatot hajtja a lelkesedés, de a vasasok Remilin kívül semmit nem tudnak felmutatni.

MTK - Paks 2-1
Először fordítva akartam szavazni mert az mtk-nak is kijár már egy vereség, de aztán arra gondoltam, hogy itt pontokra játszunk...

Pápa - KTE 2-2
Na aki ezt megjósolja és meg is indokolja az elött le a kalapom.

Újpest - Haladás 2-1
Múlt héten x-eltek, elötte kikaptak, most összejön.

ETO - Honvéd 2-3
Mert CSAK. Fogalmam sincs miben bízom, de bízom, mint mindíg.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.08.28. 13:49:44

Videoton - ZTE 3-1 Az öreg vadász max a saját védőivel fogja összerúgni a port, egyiküket valószínűleg meg is eszi.

DVSC - Nyíregyháza 2-0 Benítez megfigyelője teleírt notesz helyett 25 kiló húskészítménnyel tér vissza Angliába.

Kaposvár - FTC 2-1 Így lesz a legjobb.

DVTK - Vasas 3-2 "A hazaia csapat kiszolgálja szurkolótáborát."

MTK - Paks 1-1 Kérjük a tippeket, hogy az MTK jelenlegi keretéből hányan látták Lisztes debütálását a Fradiban.

Pápa - Kecskemét 3-3 Ez a tipp, párosítva a KTE-vel nagy ritkán, de bejön.

Újpest - Haladás 2-1 Jancker a győzelemtől teszi függővé szerepvállalását, bár ezt a lepedékes játékot látva meg is bánja.

Győr - Honvéd 1-1 Az ETO Pintérrel teljesen érdektelen, így csak egy fokkal rosszabb, mint a jelenlegi Honvéd.

kulee 2009.08.28. 16:21:51

Videoton - ZTE 2-0
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 0-3
DVTK - Vasas 1-0
MTK - Paks 3-1
Pápa - Kecskemét 0-0
Újpest - Haladás 3-1
Győr - Honvéd 2-1

THC 71 2009.08.28. 18:13:59

Videoton - ZTE 1:0
DVSC - Nyíregyháza 0:0
Kaposvár - FTC 1:2
DVTK - Vasas 1:0
MTK - Paks 4:1
Pápa - Kecskemét 2:2
Újpest - Haladás 3:1
Győr - Honvéd 2:0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.08.28. 18:34:37

Videoton - ZTE 3-1
DVSC - Nyíregyháza 2-1
Kaposvár - FTC 1-2
DVTK - Vasas 2-0
MTK - Paks 2-2
Pápa - Kecskemét 1-3
Újpest - Haladás 1-2
Győr - Honvéd 2-1

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.08.28. 20:21:45

Megkésve bár, de törve nem, él még nép e hazán...

Videoton - ZTE x-x
lekésve.
DVSC - Nyíregyháza 1-0
mivel az első bl-meccsről eltiltottak szerepelhetnek, így Dombihoz kerül a labda, feldobja magát, a büntetőt megadják, nyer a debrecken.
Kaposvár - FTC 3-0
Zahorecz ismét tripláz.
DVTK - Vasas 5-0
a Diósgyőri Aczélművek kohójában kell még edződnie a Vasasnak
MTK - Paks 3-1
A mérkőzés késői kezdete miatt külön kellett a középpályát elkérnie Józsi bácsinak a szülőktől. Ennek megfelelően lesz a hazai szektorban is 15-20 néző, az aggódó apukák. (Késői: 5-6 éves korban már a délután is késői)
Pápa - Kecskemét 0-3
Szivics mester megfenyegeti Gyurit, hogy ha megint nyerni mernek, nem lesz többet ép lába
Újpest - Haladás 1-2
Ez felér egy tökönrúgással, nem kell ehhez Csertői
Győr - Honvéd 5-1
mozogjá' má buzibrazil! - gondolja Pinyő, majd szólnak neki, hogy már nem a Fradi edzője.

Alfredd 2009.08.28. 22:54:53

Vidi - Zete -
DVSC - Nyíregyháza 2:1

Kaposvár - Fradi 0:1
Ez egy meglepetés győzelem lesz. Még sosem nyertünk a sárga felsőben, majd most.

DVTK - Vasas 3:1
Balajti egy Zahoreczáddal üzen FaszrajzSanyinak

MTK - Paks 1:1

Pápa - Kecskemét 2:3 Csakis a BohócLiga logika miatt...

Újpest - Haladás 2:1 89. percben a reflektorok fényévben egy felcsillanó Jancker sziluett megzavarja a Hali teljes védelmet melyet Foxi vált gólra

Győr - Honvéd 2:0 : "Megmondtam ETO meccsre nem megyek ki, mert az NEM TETSZETŐS. Meg különben is mik ezek, kik ezek? Pilibéjtesz, életembe nem hallottam; Ganugrév - foggalmam nincs; Tokodáj kiaz? miaz?
Ezek szar játékosok, a jó játékosok azok, hogy Paripovics - Durica - Gricajuk - PuglitsGábor- HornyákVendel...
Kikezek még? Dindzser, Fámumbod, Tármó Kink öcsém ezek milyen nevek?
Dzsermo Áhdzsu... Ajhup ...Ádzsup... eztse tudom kimondan érted Ati nem megyek én Etó meccsre, mert senkiháziak játszanak a csapatban, senkiháziak kezében van az edzőképzés!

Futó Lada 2009.08.29. 10:05:37

Videoton - ZTE
Ezt buktma mint a hazaiak.

DVSC - Nyíregyháza 2-1
A Szpari is jobb egy góllal mint a Levszki. Andorkát a BL-be!!

Kaposvár - FTC 0-1
Csak mert nem fogadok a Fradi ellen.

DVTK - Vasas 2-1
A DVTK a BL induló Lokit is lenyomta. A Vasas meg...na jó..

MTK - Paks 2-1
Az MTK csatárso a tavalyi MTK védelem ellen.

Pápa - Kecskemét 2-1
Vébernek a lila-fehérek ellen megy. Kár hogy a Bcsaba meg a Fiorentina nem NB1-es mert a Pápa már bajnok lenne.

Újpest - Haladás 2-1
Csertői nélkül.

Győr - Honvéd 4-1
Véd és visszaszúr.

godot 2009.08.29. 19:25:20

döntetlen tippelésénél csak 2 vagy 5 pontot lehet szerezni, hármat nem, igaz? illetve még egy verzió van: 3-at és 5-öt. Esetleg egy 2,5 pontos jutalmazást be lehetne vezetni. :-)

housemd 2009.08.29. 19:29:23

már most több pontom van mint az előző két körben összesen. király

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.08.29. 19:38:25

Három meccs után Dide_ 13 ponton áll. Erre nehéz mit mondani.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.08.29. 20:22:38

@godot: 3 pont jár a döntetlen eltalálásáért

sunbird75 2009.08.29. 22:26:33

És mi jár azért ha a pénteki és a szombati meccseket 0 azaz NULLA ponttal abszorváltam?

sunbird75 2009.08.29. 22:45:50

@Alfredd: nálam te nyerted a komment versenyt a "tetszetős" eto-honvéd-dal. :-)

2009.08.29. 23:16:43

@sunbird75: ez a kérdés engem is érdekel :) bízom benne, hogy a lendületünk kitart holnapig!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.08.30. 09:13:16

@sunbird75: majd ha a vasárnapot is, akkor ki leszel emelve a következő posztban :-)

lásd az első forduló eredményhirdetését :D

sunbird75 2009.08.30. 21:16:22

Kristu te még versenyben vagy a nullás fordulóra, én már szerváltam két pontocskát a lilákok jóvoltából.

THC 71 2009.08.30. 21:50:16

A mai nap megmentett.....két teli találat a végére
:-)

fecskeE0 2009.09.04. 15:45:56

Hogyan kell tippelni?? Hol van a heti meccslista?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.09.04. 15:51:41

@fecskeE0: Ezen a héten válogatott van. Magyar bajnokira jövő csütörtök/pénteken lehet.
süti beállítások módosítása