HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bohócliga 17. - Fel, lélegzünk!

2010.03.04. 18:50 végh hanta

Fellélegezhet a Fradi. Négy év óta először rendeznek fordulót Kisteleki-mentesen, így a középmezőnyben tanyázó zöldeknek ezúttal nem kell félniük a kizárástól. Nem úgy mint legutóbb, amikor csak hatodikak lettek, de adósságokkal keményen terhelten. A hatodik hely ezúttal szép volna, de legalább elmondhatják magukról, van mit a klubkasszába aprítani.

Fellélegezhet Koeman is, de csak rövid időre. Mivel legfőbb mentora távozott Kőérberekből, így pozícióját kénytelen a válogatott eredményeivel megtámogatni. Szűzbeszédét egy oroszok elleni döntetlen formájában szórványos taps kísérte, ám az igazi kihívások még hátra vannak. Egy Németország, valamint Hollandia elleni siker esetén valószínűleg továbbra is tárcáját duzzasztaná az MLSZ székházának belépőkártyája.

Fellélegezhetnek kicsit Újpesten is. Az esedékes kiábrándító pofont már az első körben letudták, innen már minden vereség a bajnoki címükbe kerül, ami viszont megengedhetetlen.

Fellélegezhetünk kicsit mi is. Úgy tűnik ezen a hétvégén minden mérkőzést megrendeznek. Hogy ennek a sorsolás hazai-idegen ciklusokban gondolkodó periódikussága, és a Paks nyíregyházi vendégszereplése a fő letéteményese, nem lenne más részünkről, mint üres pocskondiázás. Érdekesség, az őszhöz hasonlóan, ezúttal is úgy rendezik meg a ZTE-FTC meccset, hogy az egyik csapat számára ez lesz a tavaszi székfoglaló. Nyáron hőbörögtünk egy sort afelett, hogy a Ferencváros otthon szeretne kezdeni, és így elcsúsztatták a Haladás elleni meccsét; most hasonlóan járunk el, és továbbra is nehezményezzük a klubliszensz azon hiányosságát, hogy játékra alkalmassá nem tehető pályákkal el lehet indulni a Bohócligában.

Győr - Vasas 2-0
Egyszerűen nem hisszük el, hogy a múlt héten látott vérszegény és ötlettelen angyalföldi támadósor képes lesz áttörni a Pintér Attila hegesztette győri betonvédelmet. A Vasasnak nem az ETO ellen kell bizonyítania, de itt van alkalma begyakorolni élesben azt a játékrendszert, amit a számára fontos kiesési rangadókon játszani szeretne. Ha Dellacasa edző felhagy a könyörtelen támadójáték erőltetésével, és elkezdi reálisan értékelni a dolgokat (védekezés, kontratámadások), akkor látunk esélyt. Ha nem, könnyen lehet, hogy marakodás lesz a Honvéddal: ki induljon keleten, és ki nyugaton jövőre?

Pápa - Debrecen 1-2
Évtizede talán, hogy egy Bohócligás csapatból egyszerre hárman is pályán legyenek (Bodnár, Szélesi, Rudolf) a válogatott aktuális mérkőzésén. Debrecenben idén minden összejönni látszik, kivéve, hogy erős ellenfélre akadtak a bajnoki címért folytatott pontgyűjtési akcióban. Meglátásunk szerint egyetlen váratlan vereség is olyan súlyos következménnyel járhat az idei tavaszon, ami könnyedén az aranyba, és Herczeg András állásába kerülhet. A Debrecen győzelemre van ítélve. Pápán sikerül is neki, de a meccset (látva a Loki őszi találkozóit, és tudva az eredménykényszerről) csak erős Bohócliga-fanatikusoknak, vagy elvakult hajdúsági lokálpatriótáknak ajánljuk.

Diósgyőr - Videoton 0-2
Ha létezik ritka szerencsétlen sorsolás, akkor a Diósgyőré mindenképpen az. Nyáron alig jött össze csapat, mégis mindjárt két kemény ellenféllel kezdtek. Télen felforgatták az ősszel eredménytelen gárdát, de a sorsolás egy olyan állat, ami kegyetlen, és féléves etapokban önmagát ismétli. Rettenetesen nehéz úgy elindulni a kiesés elleni harcban, hogy már az első két fordulóban prognosztizálható két pofon. Példabeszédnek állításunk igazolására megnéztük az egyébként mindenki által atomgyengének és lesajnáltnak tartott Vasas elmúlt idényeit, és azt tapasztaltuk, a jó kezdés képes úgy felpörgetni egy csapatot, hogy még a félidényes bronzérem sem elérhetetlen számára. A Videoton ezzel szemben menetel, és semmi sem indokolja, hogy ebben a fordulóban lesz kénytelen izgulósabbra venni a tavaszi formát.

Zalaegerszeg - Ferencváros 1-1
Hasunkra ütöttünk, mert a Zetét még nem láttuk idén, viszont a Fradit igen. Láthatóan Shorték akarnak valamit, kérdés mennyit tudnak ebből stabilan megvalósítani a játékosok, illetve mennyire válik általánossá a játékukban. Ha minden összejön, képesek lehetnek újfent lemosni az Egerszeget, viszont ha nem, akkor a Csank-csapat könyörtelenül elbánhat velük - két szöglet néven emlegetett pontrúgás utáni fejesből.

Nyíregyháza - Paks 1-1
A Szpari ráérzett a győzelem ízére, és maradt még annyi belőle a fogai között, hogy a debütáló Paks ellen is otthon tartson egy pontot.

Kecskemét - Újpest 1-2
Kétszer egymás után nem lehet olyan szerencsétlen az Újpest, mint a múlt héten volt. Kétszer egymás után esélytelen a Bohócligában olyan ellenféllel találkozni, amelyik számára a félpálya átlépése súlyos taktikai fegyelmezetlenség. Csertői Aurél alakuló csapatáról ugyanazt tudjuk elmondani, mint a Vasasról: nem az élboly ellen kell bizonyítani, kötelezően pontokat szerezni. Viszont azt is tudjuk főszabályként, hogy gyakorolni csak erős ellenféllel szemben lehet.

Haladás - Kaposvár 2-1
Szegény Rákóczit az ág is húzza. A Honvéd ellen begyűjtöttek egy halom további sérülést, ráadásul Maróti Bélát is (vö. újfent) elmeszelték néhány körre. Amíg Prukner mester megoldásokat keres, addig Róth mesternek inkább válaszai vannak, ami jelen formában egy egész ügyes kis csapatot jelent. Az idei egész ügyes viszont még véletlenül sem a tavalyi egész ügyes, így Rózsa kapus legalább egy tüskét kihúz majd a hálóból.

Honvéd - MTK 1-2
Ha egy MTK kalbierű csapat két egymást követő fordulóban is gólképtelen marad, az maga a világvége. Egy olyan klub, amely megengedheti magának, hogy nyáron eladja a házi gólkiráját, majd télen ismét eladja a házi gólkirályát, valamint kerületi kölcsönkönyvtárként viselkedve, állandóan kihelyezze valamelyik tagintézményébe Hrepkát, ott biztos tudnak valamit. Az agárdi akadémia ontja magából a Bohócligát uralni képes támadókat, és biztosak lehetünk benne, idén is megismerünk egy-két új nevet. A Honvédot ezúttal nem szapulnánk menetrendszerűen, inkább megnézzük élőben mit tud, hogy jövő héttől újult erővel rugdalhassuk elvtelenül. (Kíváncsian várjuk, mikor cserélik ki a klub címerállatát egy fogatlan oroszlánra.)

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Győr - Vasas
Pápa - Debrecen
Diősgyőr - Videoton
ZTE - FTC
Nyíregyháza - Paks
Kecskemét - Újpest
Haladás - Kaposvár
Honvéd - MTK

Az excel folyamatosan frissített verziója elérhető: itt. | A cikk pedig itt szerkeszthető.

Szolgálati: Ha legközelebb is csúszás esete forogna fenn, küldjétek el tippjeiteket nyugodtan a verebesmagus gmailre, és majd mi leadminisztráljuk. Én kérek elnézést.

A szabályok már unalomig ismertek, mégis a minden csecsemő új elvét követve, inkább leírjuk sokadszorra is:

Játék célja: győzelem
Pontszámítás:

  • Két pontot ér, ha eltalálod a meccs végkimenetelét (1,X,2).

  • Három pont, ha a végkimenetelen túl a gólkülönbséget is sikerül. (értsd: 2-1-et tippelsz, de 1-0 lesz).

  • Öt pont a telitalálatért.

  • Aztán a végén összeadjuk, és valaki győz, remélem a magyar válogatott.

Tippek leadásának határideje péntek 18 óra 59 perc.

95 komment

Címkék: beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr861809362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Louis007 2010.03.04. 19:08:50

Alors,

Győr - Vasas 3:0
Pápa - Debrecen 1:2
Diősgyőr - Videoton 1:4
ZTE - FTC 3:1
Nyíregyháza - Paks 3:3
Kecskemét - Újpest 0:2
Haladás - Kaposvár 2:1
Honvéd - MTK 0:5
et bonne soirée

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.04. 19:14:08

Mailben két szelvény jött:

redcard:
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 1-2
Nyíregyháza - Paks 1-0
ZTE - FTC 3-1
Győr - Vasas 2-0
Diősgyőr - Videoton 0-1
Kecskemét - Újpest 1-2
Pápa - Debrecen 0-2

-kraci-:
Haladás - Rákóczi 0-2
Kispest - MTK 0-1
Nyíregyháza - Paks 1-0
Zalaegerszeg - Ferencváros 3-1
Győr - Vasas 3-0
Diősgyőr - Videoton 1-3
Kecskemét - Újpest 2-1
Pápa - Debrecen 0-1

Zolika1212 2010.03.04. 19:20:42

Nah induljon a második forduló

Győr - Vasas 4-0
Újpesten 0-3, majd szerdán válogatott meccs a városban, hétvégén 4000-en az Eto Parkban, 4-0 a pályán.

Pápa - Debrecen 0-2
Ősszel odapiszkált a Pápa és vezetést szerzett Debrecenben, egymás után kétszer nem kerül hátrányba a Loki.

Diősgyőr - Videoton 2-1
Diósgyőrben új lelátó, új csapat, őszitől szokatlan eredmények

ZTE - FTC 3-1
Nem láttam semmi olyat a Haladás ellen, ami indokolná a Zete elleni pontszerzést, Csank meg öreg vadászként behúzza a meccset.

Nyíregyháza - Paks 1-2
Bohócliga csemege, 87. percben 11-esből...majd a fagyi visszanyal és Tököli 91. 93. percben fordít.

Kecskemét - Újpest 2-1
Kósza "McStay takarodj" és "Kovács Zolit Kabát mellé" rigmusokat hallok

Haladás - Kaposvár 1-1
Odafele úton Pruki kávét fogyaszt a csapat, aminek hatására egy pont a jutalom.

Honvéd - MTK 0-3
A kék-fehér ifi2/b csapat három pontot szerez a Bozsikban, Massimo Moralesnek pedig még 2 fordulót jósolok.

LionOfZion 2010.03.04. 19:34:10

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 0-2
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-2
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 1-2

Kifli007 2010.03.04. 20:04:33

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 0-2
Diósgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 2-2
Nyíregyháza - Paks 1-2
Kecskemét - Újpest 0-2
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 0-1

Kifli008 2010.03.04. 20:06:15

Győr-Vasas 3-0
Lombard FC Pápa-DVSC 1-2
DVTK-Videoton 1-2
ZTE-FTC 2-0
Nyíregyháza-Paks 1-2
Kecskemét-Újpest 1-1
Haladás-Kaposvár 2-2
Honvéd-MTK 1-3

Robespierre89 2010.03.04. 21:08:48

Haladás - Kaposvár 3-2
Honvéd - MTK 0-2
Nyíregyháza - Paks 2-1
ZTE - FTC 3-1
Győr - Vasas 4-1
Diősgyőr - Videoton 1-1
Kecskemét - Újpest 2-1
Pápa - Debrecen 1-1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.03.04. 21:16:46

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 1-1
Diősgyőr - Videoton 0-2
ZTE - FTC 1-0
Nyíregyháza - Paks 1-2
Kecskemét - Újpest 0-1
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 0-1

rexter 2010.03.04. 21:24:10

gyor vasas: 2-1
nem lesz ez olyan konnyu. ennek ellenere evvel a vereseggel a vasas szet fog hullani. nb2 jovore. ha nem zarnak ki helyettuk majd vkit..

Papa-DVSC 0-3
eselytelen a papa.

nyiregy - paks 2-1
nemrossz a nyiregyhaza, annyira

zte-ftc 1-3
A Fradinak jol megy a volt edzoik ellen. Csank mester nem fog nagy ellenallast tanusitani, annal jobbn szereti a Fradit.

diosgyor-vidi: 2-2
mert csak

kecske-ujpest: 3-3
balajca 2 potyagollal jelentkezik Kiraly Gabi helyere.

honved-mtk 1:3
a honved kiesik vegre. kozben nagyonokos bonbonos gyuri az mlsz-ben halmozza a poziciokat es megmondja mindig a frankot.

haladas-kaposvar 3-1
mer csak

Futó Lada 2010.03.04. 21:31:47

Győr - Vasas 3-1
Hrepkát már nem engedik saját kapuja elé, így azonban nem tud kellő lendületet venni az "Adj király katonát"-hoz.

Pápa - Debrecen 1-2
Rudolf alibimeccse lesz, szerencsére hosszabb a kispad,mint amilyen magas.

Diősgyőr - Videoton 2-1
Két Sándor Györgyöt ismerek. Amit az egyik csinál az humor, amit a másik az vicc. Nem a piros-kék győz, hanem a Barna !

ZTE - FTC 3-2
Sosem tippeltem Fradi vereséget. Ja! De. Most.

Nyíregyháza - Paks 1-1
A szpari mint jóllakott napközis, a paks mint kényelmes öregúr. Tanuló-nyugdijas bérlettel egyenlő a sansz a sikerre.

Kecskemét - Újpest 1-2
Végre lila-fehér győzelem lesz. Ha nem, akkor is.

Haladás - Kaposvár 2-1
A Hali nem a Honvéd, ezek gólt is rúgnak.

Honvéd - MTK 1-0
Senki nem tippelt eddig Honvéd győzelmet. Ja! De. Én.

socawarrior 2010.03.04. 21:45:04

Sziasztok; a múlt hétről sajnos lemaradtam igy számomra (is) ez a szezon nyitó...

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 1-3
Diősgyőr - Videoton 0-4
ZTE - FTC 2-2
Nyíregyháza - Paks 1-1
Kecskemét - Újpest 2-1
Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 1-4

mehr luft 2010.03.04. 21:52:41

Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 1-2
Nyíregyháza - Paks 1-1
ZTE - FTC 3-1
Győr - Vasas 2-0
Diősgyőr - Videoton 1-2
Kecskemét - Újpest 0-2
Pápa - Debrecen 2-1

housemd 2010.03.04. 22:16:55

@Futó Lada: A Sándor Györgyös, az valami gyönyörű volt...

housemd 2010.03.04. 22:29:17

Győr - Vasas 2-1
A pintér és a kádár azok rokonszakmák? mióta utóbbi meghalt, vergődik a Vasas.

Pápa - Debrecen 2-1
Mellénypukkasztó jelleggel.

Diősgyőr - Videoton 1-2
ez egy polgári tavasz. Sturm und Drang, de főleg a Sturm.

ZTE - FTC 1-0
"látványos ollózás? áh, elég egy sima kanalas game" mondja a Vadász, kotorja Magasföldi.

Nyíregyháza - Paks 0-0
de az is lehet, hogy elmarad

Kecskemét - Újpest 2-2
és az újpest örülhet, hogy megkezdi a pontgyűjtést tavasszal.

Haladás - Kaposvár 3-1
Extra Comitatum Simigiensis non est vita.

Honvéd - MTK 2-1
Helyettetek is hiszek. Már elég gyenge a honvéd ahhoz, hogy megérje mellette tippmixelni

sunbird75 2010.03.04. 22:32:01

Győr - Vasas 3-1
Pápa - Debrecen 1-4
Diősgyőr - Videoton 0-2
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 1-1
Kecskemét - Újpest 1-3
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 1-2
esetleg ha a hét elején az a meteor villanás megvilágosította volna a boss elméjét és kivételesen az akadémistákat küldené fel a pályára akkor esetleg lenne sanszunk....de ezekkel esélytelen

gegerio88 2010.03.04. 22:42:35

Győr - Vasas 3-1
Pápa - Debrecen 0-1
Diősgyőr - Videoton 2-2
ZTE - FTC 2-3
Nyíregyháza - Paks 2-1
Kecskemét - Újpest 0-2
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 1-1

díszbohóc 2010.03.04. 22:58:19

Győr - Vasas 5-0
Pápa - Debrecen 1-1
Diősgyőr - Videoton 2-1
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 2-0
Kecskemét - Újpest 2-3
Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 0-2
(Miután semmi érdekes nem jutott eszembe kínomban begépeltem a google-ba a párosításokat. Így látatlanban szerintetek mi volt az első 5 találat?)

vidi-master 2010.03.05. 00:33:00

@díszbohóc: bunda.

Győri ETO - Vasas 2-1
Bressan sportigazgató úr a szünetben megelégeli az angyalföldiek vergődését, gyorsan leigazolja magát, a doppingszobában megcsinálja a sportorvosit is, majd vág egyet, de mivel nem melegített be, megsérül. így az ETO kihúzza 2-1-es győzelemmel.

Pápa - Debrecen 1-2
Mivel a pápa katolikus, a Debrecen pedig a kálvinizmus fellegvára, így Véber Gyuri remek taktikai meglátásai mellett XVI. Benedek imája is segíti a hazai csapatot. Sajnos mindez nem elég, ugyanis előző este az egyik helyi kocsmában a hazaiak kapatos mestere kikotyogja a győztes stratégiát a debreceni Mata Harinak. A kincset érő információ Rudolf duplájában ölt testet.

Diósgyőr - Videoton 1-2
egy lelátó nem csinál nyarat - verességgel avatják fel az egyébként tényleg gyönyörű új lelátót a hazaiak. Tornyi mesternek elég sokszor ki kell nyalnia Fortuna istennőt, hogy a DVTK ne essen ki...

Zalaegerszeg - Ferencváros 1-2
Elding megint megmutatja, miért nagyobb az ázsiója a League Two-nak, mint a Soproni Ligának. (Rudnevset elnézegetném a Fradiban is!)

Nyíregyháza - Paks 2-1
Új kedvencem: Struhar.

Kecskemét - Újpest 1-2
Rajczi az eltiltása előtt még ámokfutást rendez, ha máshol nem, hát a VIP-páholyban páros lábbal rácsúszik valakire.

Haladás - Kaposvár 2-1
Halmosi jött, látott, sírva visszament Angliába (a nyáron). Most még azért ver egy dugót a Rákóczinak.

Honvéd - MTK 1-1
kár, hogy adja a tévé, különben megháromszorozódna a nézőszám és majdnem félház lenne a 6 ezres stadionban (a két csapat szurkolóitól ezúton is elnézést kérek).

vérfarkas 2010.03.05. 00:38:22

Győr – Vasas 2:0
Pápa – Debrecen 1:1
Diósgyőr – Videoton 0:1
Egy törzsszurkoló „Isten hozott!”-felirattal köszönti a Diósgyőr régi-új trénerét. A gól után a „Tornyi takarodj!” kórust vezényli
ZTE – FTC 1:1
A szünetben Craig Short gratulál a csapatnak, ahhoz, hogy tavasszal már a 100. beívelésnél tartanak.
Nyíregyháza – Paks 1:0
Kecskemét – Újpest 1:2
A meccs végén Csertői Aurél gratulál a kétgólos Rajczi Péternek. Másnap az MLSZ Fegyelmi Bizottsága urológus szakértő bevonásával értékeli, melyikük rúgott pontosabban.
Haladás – Kaposvár 1:0
Honvéd – MTK 0:0

kerzolika 2010.03.05. 00:52:26

Győr - Vasas 2-1
Pápa - Debrecen 0-2
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 1-2
Nyíregyháza - Paks 1-0
Kecskemét - Újpest 0-3
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 1-2

spinyokiraly 2010.03.05. 00:57:12

Győr - Vasas 4-0
Pápa - Debrecen 1-3
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 4-1
Nyíregyháza - Paks 3-1
Kecskemét - Újpest 0-0
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 0-0

doncsato 2010.03.05. 00:59:58

Haladás - Kaposvár 1-1
Zöld fehér vs. Zöld fehér, sima X

Honvéd - MTK 1-2
Az öreg zsidó irhat megint esszét a VIP páholyokban való viselkedésről...

Nyíregyháza - Paks 1-0
A Savas elleni 0-2 ről való pörgetés, forgatás adta lendület kitart mégegy meccsig igy amire emberemlékezet óta nem volt példa 2őt nyer zsinórban a Nyiregy...

ZTE - FTC 0-1
Mégegy ajándék tizivel mégegy diadal...

Győr - Vasas 2-0
A Savas tavasszal végre azt nyújtja amit év eleje óta várunk tőle...semmit.
Diősgyőr - Videoton 0-2
Jobb a Vidi, Tornyi ide vagy oda simaliba...

Kecskemét - Újpest 1-3
Gólgazdag meccsen végül a lilább lilák örülhetnek.

Pápa - Debrecen 1-2
Véber Gyuri gólpaszt ad a kispadról , ám ez is kevés lesz, nyer a Loki..

VGL 2010.03.05. 01:30:56

Győr - Vasas 3-0
ha csak tipmix közbe nem szól, mert akkor egygólos vendég...
Pápa - Debrecen 1-1
Baráti döntetlen, Szűcs Lajos bravúrokkal, aki előtt nyitva az ajtó a válogatott keretbe.
Diősgyőr - Videoton 0-0
Ha két edzőfejedelem találkozik.
ZTE - FTC 2-0
Rudnevs élesítve.
Nyíregyháza - Paks 1-1
A hazaiak komolyan gondolják a benntmaradást, a vendégeknek meg teljesen mindegy, hogy nyolcadikak, vagy tizedikek lesznek.
Kecskemét - Újpest 2-1
...és Willy McStay alatt elkezd inogni a kispad.
Haladás - Kaposvár 2-0
Mert most már nyerni kellene.
Honvéd - MTK 0-0
Morales elmondja a meccs után, hogy a télen elvégzett munkának beérett a gyümölcse, elindult a csapat felfele. Ezek után a csapat zsinórban öt vereséget szenved, Moralesnek megköszönik a munkát, és Aczél Zoltánt nevezik ki edzőnek.

setzer 2010.03.05. 04:47:22

Győr - Vasas 1:3
Pápa - Debrecen 1:3
Diősgyőr - Videoton 1:3
ZTE - FTC 1:3
Nyíregyháza - Paks 1:3
Kecskemét - Újpest 1:3
Haladás - Kaposvár 1:3
Honvéd - MTK 1:3

Mérgező Hulladék 2010.03.05. 08:29:53

Győr-Vasas 1-1, Pápa-DVSC 1-2, DVTK-Videoton 0-1
ZTE-FTC 2-1, Szpari-Paks 2-1, KTE-Újpest 0-2
Haladás-Kaposvár 0-1, Honvéd-MTK 1-1

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.05. 08:45:23

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 0-1
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 1-1
Kecskemét - Újpest 0-2
Haladás - Kaposvár 2-2
Honvéd - MTK 1-2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.05. 08:55:34

Győr - Vasas 2-1
Pápa - Debrecen 1-2
Diősgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 2-1
Kecskemét - Újpest 1-2
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 2-1

dr. Wilbur Swain 2010.03.05. 09:04:13

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 0-1
Diősgyőr - Videoton 0-1
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-0
Kecskemét - Újpest 1-1
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 1-1

teddypicker 2010.03.05. 09:10:49

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 2-2
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 3-1
Nyíregyháza - Paks 2-1
Kecskemét - Újpest 1-2
Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 1-3

snowblind 2010.03.05. 09:14:55

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 1-3
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-0
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár 1-2
Honvéd - MTK 0-2

fran7 2010.03.05. 09:22:54

ETO-Vasas 1-3 Mert ennyivel tartozunk Pintérnek.
Pápa-Loki 0-3 Véberék csontfocija ennyit ér.
DVTK-Vidi 1-2 A sok edzés megzavarta Tornyi csapatát
ZTE-FTC 3-1 Short megtudja nemcsak Glasgow és London van távol egymástól
Szpari-Paks 1-0 Lázár tovább bazsalyoghat
Kecsó-Újpest 1-4 De sajnálják már hogy elengedték Véghet
Hali-Kaposvár 1-0
Honvéd-MTK 0-2 Lázok és a motiváció second part

Ond vezér 2010.03.05. 09:25:08

Győr - Vasas 2-1
Pápa - Debrecen 2-2
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 3-1
Nyíregyháza - Paks 2-1
Kecskemét - Újpest 1-1
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 0-2

kétballáb 2010.03.05. 09:45:30

Győr - Vasas 2:0
Pápa - Debrecen 0:1
Diósgyőr - Videoton 0:1
ZTE - FTC 2:1
Nyíregyháza - Paks 2:0
Kecskemét - Újpest0:2
Haladás - Kaposvár 2:0
Honvéd - MTK 0:0

Zigi 2010.03.05. 09:54:39

Győr - Vasas 2:1
Pápa - Debrecen 0:2
Diősgyőr - Videoton 0:2
ZTE - FTC 1:0
Nyíregyháza - Paks 1:1
Kecskemét - Újpest 2:0
Haladás - Kaposvár 3:2
Honvéd - MTK 0:1

Doc Holliday 2010.03.05. 09:59:50

Győr – Vasas 3-1
Pápa – Debrecen 1-2
Diősgyőr – Videoton 0-2
ZTE – FTC 2-2
Nyíregyháza – Paks 0-2
Kecskemét – Újpest 1-1
Haladás – Kaposvár 2-2
Honvéd – MTK 1-2

lelkesamatör 2010.03.05. 10:06:21

Győr - Vasas 2-0
Koltai azt hiszi az oroszok ellen játszik
Pápa - Debrecen 0-2
Mert jövőre is költségvetési tétel a BL bónusz
Diósgyőr - Videoton 1-1
Diósgyőri vár, SzékesfehérVÁR, de mire?
ZTE - FTC 2-1
Mert Csanknak bajsza van, és itt ez is számít
Nyíregyháza - Paks 1-1
Spartacus kiharcolja
Kecskemét - Újpest 0-3
Rajczi szeme előtt lila köd
Haladás - Kaposvár 0-1
Prucknert szöv. kapnak!
Kispest - MTK 0-3
arrivederci

Dide_ 2010.03.05. 10:21:45

ETO - Vasas 3:0
Pápa - DVSC 2:2
DVTK - Vidi 3:2
ZTE - FTC 2:1
Szpari - Paks 2:1
KTE - Újpest 1:3
Hladás - Kaposvár 2:2
Honvéd - MTK 2:1

fecskeE0 2010.03.05. 10:25:33

Na múlt héten adtam egy kis előnyt nektek...tessék élni vele!:)

Győr - Vasas 2:0
Pápa - Debrecen 0:2
Diósgyőr - Videoton 1:2
ZTE - FTC 2:1
Nyíregyháza - Paks 1:1
Kecskemét - Újpest0:2
Haladás - Kaposvár 1:0
Honvéd - MTK 0:1

fecskeE0 2010.03.05. 10:27:54

Na már azt hittem el sem küldte a nyerő tippjeimet...:)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.05. 10:31:39

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 0-2
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 1-2
Nyíregyháza - Paks 0-1
Kecskemét - Újpest 0-2
Haladás - Kaposvár 0-0
Honvéd - MTK 1-4

bmiky31 2010.03.05. 10:31:51

Győr-Vasas 2-0
A Vasast már csak a riválisok bénázása mentheti meg.

Pápa-Debrecen 0-1
Véber hiába próbálja leitatni a meccs előtt Coulibalyt.

Diősgyőr-Videoton 1-2
Önjelölt edzőzsenik küzdelme, a végeredményt a Legfelsőbb Bíróság hirdeti ki.

ZTE-FTC 3-1
Jägermeister vs Short drink

Nyíregyháza-Paks 1-1
Lézer, atom egyremegy,
Sok nekik az NB I.

Kecskemét-Újpest 1-3
Valakit biztos lilára vernek.

Haladás-Kaposvár 2-1
Egy Hullmosival jobb a Hali.

Honvéd-MTK 0-2
Ennyit ér a kispesti catenaccio.

sirsteve 2010.03.05. 10:39:36

Győr - Vasas 2-0
Csak ha Hrepka nem megy hátra pontrúgásoknál.
Pápa - Debrecen 1-3
Mint a múlt héten.
Diősgyőr - Videoton 1-1
Mert a 80. percben lefújják a meccset.
ZTE - FTC 0-0
Tart még a Fradi múlt heti lendülete.
Nyíregyháza - Paks 3-0
A Szpari múlt heti lendülete is kitart még egy hétre.
Kecskemét - Újpest 1-2
Kivéve, ha az újpestiek edzőt akarnak buktatni.
Haladás - Kaposvár 2-2
Halmosi és Oláh Lóri gólokkal.
Honvéd - MTK 0-3
Osztálynyi különbség.

herbert 2010.03.05. 10:48:45

Győr - Vasas 3-1
Pápa - Debrecen 2-2
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-0
Kecskemét - Újpest 1-2
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 1-3

Frigo 2010.03.05. 10:50:59

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 0-2
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 2-0
Kecskemét - Újpest 1-3
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 0-2

nuno 2010.03.05. 10:57:11

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 1-2
Diősgyőr - Videoton 0-1
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 2-2
Kecskemét - Újpest 1-2
Haladás - Kaposvár 3-1
Honvéd - MTK 0-1

fulmerz 2010.03.05. 11:11:07

Győr - Vasas 4-0
Ami itt folyik az lekovethetetlen. Kiveve azt, hogy a vasas a legszarabb elvonalbeli csapat.
Pápa - Debrecen 1-3
Veber magus ide, magyar barcelona oda, szopas lesz.
Diősgyőr - Videoton 1-4
Barna, Barna... viccelhetnek a szerzodesalairo kepesegeddel a bohocliga harcikartyak vilagaban, de vicc vagy te magad is.
ZTE - FTC 1-3
Valami...
Nyíregyháza - Paks 0-1
Epp azon gondolkodom, hogy kibe NE rugjak bele, egyelore meg nem talaltam senkit
Kecskemét - Újpest 2-3
Valami #2...
Haladás - Kaposvár 0-2
"..."
Honvéd - MTK 0-2
Felbukkantak a blogon az MTK szurkolok, haragjukat nem szivesen vivnam ki. Kihozom tavaszi bajnoknak az MTK-t!

laulic 2010.03.05. 11:36:33

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 3-1
Diősgyőr - Videoton 2-1
ZTE - FTC 3-0
Nyíregyháza - Paks 2-1
Kecskemét - Újpest 0-3
Haladás - Kaposvár 3-1
Honvéd - MTK 2-1

Bruno Salazar 2010.03.05. 11:40:26

@fulmerz: MTK szurkoló, inkább szimpatizáns!

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 1-3
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 3-1
Nyíregyháza - Paks 2-0
Kecskemét - Újpest 0-1
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 0-3

Hitchiker 2010.03.05. 11:58:59

Győr - Vasas 1-2
Pápa - Debrecen 3-1
Diősgyőr - Videoton 2-2
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-0
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 0-1

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.03.05. 13:03:36

Győr - Vasas 2:0
A szerb hazafias front magabiztosan legyőzi a
Hrepka nevével fémjelzett kiesésre ítélt Vasast.

Pápa - Debrecen 1:1
Rudi Geri Véber György edzői kvalitásai előtt tisztelegve egyszer sem találja el a kaput.

Diósgyőr - Videoton 1:3
Mezey - Yoda - mester használja az erőt a sötét oldal ellen...

ZTE - FTC 0:2
A kétmeccses szenzációs tavaszi hajrá utolsó állomása zöld-fehér részről.

Nyíregyháza - Paks 1:1
Ez keményebb lesz, mint Bajzát fején a zselé szombat esténként...

Kecskemét - Újpest 1:2
A lilák örülnek a végén... :)

Haladás - Kaposvár 2:0
Énmégaszertárosgyereketisrégótaismerem Halmosi megmutatja, hogy egy olyan bajnokságban, ahol lényegében nem kell futni és ütközni, ott ő is lehet király.

Honvéd - MTK 1:2
Mr. Morales édesanyja csuklani fog a hétvégén. Sokat.

Stefan Derrick 2010.03.05. 13:38:32

Győr - Vasas 1-2
Nem mondjátok komolyan, hogy már a negyedik vagyok, aki idegenbeli Vasas-győzelmet tippel a Győr ellen...
Pápa - Debrecen 1-3
Diősgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 2-2
Nyíregyháza - Paks 1-1
Kecskemét - Újpest 3-3
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 0-0

r_magpie 2010.03.05. 13:59:00

biztos tippjeim a PomperPress jóvoltából:

Győr - Vasas 2-1
Pápa - Debrecen 1-2
Diősgyőr - Videoton 0-1
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 0-0
Kecskemét - Újpest 1-3
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 2-4

godot 2010.03.05. 14:08:48

Győr - Vasas 3-1
Pápa - Debrecen 1-2
Diősgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 1-0
Nyíregyháza - Paks 2-2
Kecskemét - Újpest 2-3
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 1-2

Tuszek 2010.03.05. 14:16:42

Győr-Vasas 2-0
Lombard FC Pápa-DVSC 2-2
DVTK-Videoton 1-2
ZTE-FTC 2-1
Nyíregyháza-Paks 2-1
Kecskemét-Újpest 1-2
Haladás-Kaposvár 2-1
Honvéd-MTK 1-1

Pumpui 2010.03.05. 15:31:12

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 1-1
Diősgyőr - Videoton 2-1
ZTE - FTC 5-0
Nyíregyháza - Paks 3-1
Kecskemét - Újpest 1-1
Haladás - Kaposvár 0-1
Honvéd - MTK 0-3

pókfoci 2010.03.05. 15:31:16

Győr - Vasas 2:0
Pápa - Debrecen 2:3
Diősgyőr - Videoton 2:4
ZTE - FTC 2:0
Nyíregyháza - Paks 2:1
Kecskemét - Újpest 0:2
Haladás - Kaposvár 2:1
Honvéd - MTK 0:1

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.05. 15:50:34

Győr - Vasas 3:0
Pápa - Debrecen 1:1
Diósgyőr - Videoton 0:2
ZTE - FTC 3:1
Nyíregyháza - Paks 2:0
Kecskemét - Újpest 0:2
Haladás - Kaposvár 2:2
Honvéd - MTK 0:4

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.03.05. 16:07:37

ZTE-FTC 1:2
Vezetést szerzünk (Dragó, fejes 37. perc), aztán Elding is bekotor egy lepattanót (lövés 4 méterről). Dragó kiállítása miatt ugyan 10 fővel fejezzük be, de zetének csak szépítésre telik (98. perc), már az újrakezdésre sincs idő.

Győr - Vasas 2:0
Pápa - Debrecen 2:1
Diósgyőr - Videoton 1:2
ZTE - FTC 1:2
Nyíregyháza - Paks 0:0
Kecskemét - Újpest 4:0
Haladás - Kaposvár 3:1
Honvéd - MTK 0:2

groovejet 2010.03.05. 16:12:37

Győr - Vasas 2-0
Pápa - Debrecen 2-3
Diősgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 5-0
Nyíregyháza - Paks 0-2
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár 2-1
Honvéd - MTK 0-3

Titi120 2010.03.05. 16:46:00

Győr - Vasas 4-1
Pápa - Debrecen 0-1
Diősgyőr - Videoton 1-3
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 0-0
Kecskemét - Újpest 0-2
Haladás - Kaposvár 2-0
Honvéd - MTK 0-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.03.05. 17:23:40

Győr - Vasas 3-1
Pápa - Debrecen 0-3
Diősgyőr - Videoton 1-2
ZTE - FTC 2-1
Nyíregyháza - Paks 2-2
Kecskemét - Újpest 2-4
Haladás - Kaposvár 1-1
Honvéd - MTK 0-2

Alfredd 2010.03.05. 17:25:28

Győr - Vasas 2:1
Hrepka: mesterhármas

Pápa - Debrecen 1:2
Véber valahogy magabiztosabbnak látszott, amikor a pápai hörpintő presszó berendésével küzdött meg.

Diősgyőr - Videoton 2:3

ZTE - FTC 0:1
Ezzel most itt gondban vagyok, itt, most. Mert szerintem az eredmény fordítva lesz, de saját csapatom ellen nincs szívem tippelni (nemvagyok én Bajzát Zselé, vagy Sebőkvili) meg legutoljára is, mikor nagynehezen Fradi vereségre tippeltem, győztünk.

Nyíregyháza - Paks 1:1

Kecskemét - Újpest 1:3

Haladás - Kaposvár 0:0

Honvéd - MTK 0:2
Moralest még a 6. forduló előtt előtt menesztik. Utódja a Kismészöly lesz. Vagy az Aczél Zoli, és akkor már meg is van az egyik kieső.

THC 71 2010.03.05. 17:34:17

Győr - Vasas 2:0
Pápa - Debrecen 1:1
Diősgyőr - Videoton 1:1
ZTE - FTC 0:2
Nyíregyháza - Paks 3:2
Kecskemét - Újpest 1:3
Haladás - Kaposvár 2:0
Honvéd - MTK 0:1

2010.03.05. 17:58:10

Haladás - Kaposvár 1:3
Honvéd - MTK 0:1
Nyíregyháza - Paks 2:1
ZTE - FTC 2:0
Győr - Vasas 1:0
Diősgyőr - Videoton 1:2
Kecskemét - Újpest 0:2
Pápa - Debrecen 2:3

Fisk 2010.03.05. 18:50:42

Last minute entry. No time to be funny.

Győr - Vasas 1-0
Pápa - Debrecen 0-3
Diősgyőr - Videoton 2-1
ZTE - FTC 1-0
Nyíregyháza - Paks 0-0
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár 1-0
Honvéd - MTK 1-1

sunbird75 2010.03.05. 20:53:39

Huuúú, egy meccsen több pontot szereztem mint az előző fordulóban összesen.

christvhu 2010.03.05. 21:11:55

Győr - Vasas 3-0
Pápa - Debrecen 1-4
Diősgyőr - Videoton 1-1
ZTE - FTC 2-0
Nyíregyháza - Paks 0-0
Kecskemét - Újpest 2-2
Haladás - Kaposvár ---
Honvéd - MTK 0-2

francba, csak most értem haza)))

Zigi 2010.03.05. 21:16:24

Nem tudom, hogy volt-e már egy meccsre 15 telitalálat, én 13-ra emlékszem. Lehet hogy ez rekord?

christvhu 2010.03.05. 21:21:21

@Zigi: csak a múlt héten történt, hogy a debrecen diósgyőrön 19 volt)) és régebben talán volt egyser 20 is))

doktor kotász 2010.03.05. 21:26:18

Győr - Vasas 1-0
Pápa - Debrecen 0-1
Diősgyőr - Videoton 0-1
ZTE - FTC 1-1
Nyíregyháza - Paks 1-1
Kecskemét - Újpest 1-0
Haladás - Kaposvár -
Honvéd - MTK 0-1

Zigi 2010.03.05. 21:30:42

@christvhu: Hm, most lebuktam, kiderült, hogy még a múlt heti forduló értékelését sem olvastam el.:) Mentségemre szolgáljon, hogy maradandó sérülést okozott bennem az Újpest múlt heti játéka.

christvhu 2010.03.05. 21:41:00

@Zigi: ezt az egy mentséget el tudom fogadni....

sunbird75 2010.03.06. 15:56:24

Mélységesen szégyenlem magam, hogy a csapatom ellen tippeltem, de úgy látszik ez kellett.
NYERTÜNK!!!!
Pontot ugyan nem szereztem vele, de ki nem sz..ja le.

kerzolika 2010.03.06. 20:58:17

Az első meccs volt a legszebb:)
Hal - Rák 2-1
Amúgy nálam is a hal vezet,de sztem nagyobb különbséggel.A rákot nem annyira szeretem:D

sunbird75 2010.03.06. 21:11:12

@kerzolika: Ezen én is jót röhögtem. Pihent agyuak a dunatv-sek.

dr. Wilbur Swain 2010.03.07. 10:30:00

nem tudom, megvette-e valaki a népnemzeti sport pénteki számát, de nyilván a sok ex-győri spíler megkavarta a szerkesztőket is, akik a Diósgyőr kezdőjeként a komplett győri kezdőt helyezték el a pályán :)

christvhu 2010.03.07. 13:48:55

de jó vagyok))) eddig 1 azaz egy pont))))
menni fog ez.....

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.07. 16:58:43

@mocsing: ez milyen hétvége már? honvéd-mtk, kte-ute, és még a nürnberg is kiüti a bayert a végén.

Stefan Derrick 2010.03.07. 17:09:39

@végh hanta: Remélem, a könyvtárban szkennelted és nem adtál érte pénzt...:)
Egyébként az lett volna a szép, ha a Vasas sem ...sza el az utolsó percben megint, akkor nyertem volna pl. 7-szeres pénzt az egyik csodás fogadóirodánál. Hat helyett így két meccsből egy pont.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.03.07. 18:14:06

@végh hanta: hálistennek meg is történt, bár inkább pontozással :)

és még a hannover is nyert. de tény, h a honvéd mindent visz :)

sunbird75 2010.03.07. 19:31:45

Amennyiben nem lennék úrinő, most csúnyán káromkodnék. 91 percig 5 pontos volt a loki meccs, erre nem bevágnak egy ötödiket. Basszus.

housemd 2010.03.07. 21:12:14

@végh hanta: ez olyan hétvége, hogy aránylag kevesen szereztek érdemben több pontot mint én. ez csak akkor szokott előfordulni, ha nagyon őrült forduló jön össze.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.03.07. 21:14:48

@housemd: Akkor érdemes letöltened a poszt végén lévő excelt (ideiglenes végeredmény már benne figyel). Tizenkilencedik lettél, aminél érdemben egész pontosan tizennyolcan szereztek több pontot :)

Stefan Derrick 2010.03.07. 23:27:31

El sem hiszem, hogy második lettem. Mi lett volna, ha nyerünk?

housemd 2010.03.08. 07:42:21

@végh hanta: na jó, de nézd meg az első fordulót... ahhoz képest jövök fel, mint a kispest...

JESTER 2010.03.08. 10:03:15

elfelejtek tippelni, rögtön gálázunk :)
süti beállítások módosítása