HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Dragóner, Rajczi és minden más - Bohócliga 25. beharangozó

2010.04.29. 12:00 Black Lotus

A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a szurkolótáborok részéről a Népliget környéként végrehajtásra kerülő városarculati tanácsadással) egyetemben. A derbi árnyékában a Nyíregyháza és a Kecskemét a másikon átcsörtetve próbál kikecmeregni az ingoványból, a 29 pontnál járó kvartett tagjai pedig egymás ellen ragadhatnak kardot, abban a hitben, hogy a másik legyőzésével alighanem végleg kipipálják a kiesés elkerülésének problémakörét.  A tippsor összeállításakor az előző hétvége eseményeire fókuszáltunk, bár a honi élvonal esetében ez is nagyjából annyira számít tudományos módszernek, mint a kávézaccból jóslás, így a feltételes mód használatával is gyakrabban éltünk. A 25. forduló beharangozója (a szerkesztőség nemzetközi részlegének alvállalkozásában) hajtás után megtekinthető.

Vasas-Honvéd 1-2
Kispesten a tavasszal divatba jött a gólszerzés, bár a mutatott játék alapján Morales mesternek egyelőre nem kell attól tartania, hogy bevonják az olasz útlevelét. A hétvégi spagettiderbi sikere esetén a csapat neve mellett a Hemi bácsi által a bentmaradás zálogának tekintett 32 pont fog virítani, amely megalapozhatja az idény hátralévő részében a Zöld Pardon rendszeres látogatását a kiegyensúlyozott öltözői légkört. A győzelemre a magunk részéről látunk is esélyt, kivéve persze, ha újra lesújt Beliczky.
 
Paks-Győr 1-1
Kis Károly lelki szemei előtt már a pontszerzés lebeghetett Újpesten, de Simek végül indokoltnak látta visszaterelni a mágus bárkáját a nulla pontos vizekre. Hétvégén hazai pályán kínálkozik újabb lehetőség a pontszám hízlalására – ebben aktív segítséget nyújthat Pintér kolléga, ha a Tököli név hallatán az öt hátvéd mellett négy védekező középpályás üzembe helyezését is fontolóra veszi.
 
ZTE-Diósgyőr 2-1
Alighanem harangoztak a Diósgyőrnek, a Haladás elleni zakó után már Tóth edző is a csapat újjáépülésében vélte azonosítani a követendő stratégiát a bentmaradás erőltetése helyett. Elvileg könnyű meccsre készülhetne az Egerszeg, ahol azonban hétközben a honi klubműködtetés kvintesszenciájának számító arculatátviteli szerződések és azok pénzügyi vonzatai szolgáltattak beszédtémát. Népi megfigyelések szerint hasonló pénzügyi problémák bekövetkezése gyakran jár együtt a határ túloldalán található fogadóirodák forgalmának ugrásszerű növekedésével - de mi nem feltételezünk rosszat senkiről, így hazait gyanítunk.
 
Ferencváros-Újpest 1-1
A hét eddig eltelt része nem nélkülözte a mérkőzés előtti kötelező tiszteletkörnek számító szópárbajt. Leginkább a két galamblelkű titán, Dragóner és Rajczi eszmefuttatásai keltették fel érdeklődésünket – a páros kiállítás gondolatának meglebegtetése alapján minimum egy Alien vs Predator szintű ütközetben reménykedhetünk, de a pankráció műfajának kedvelői is bizakodhatnak. A formákat tekintve a zöld-fehérek tűnnek megbízhatóbbnak, amelyet Gézuka második újpesti országlásának veretlenségi sorozata ellensúlyozhat, így marad a remi.
 
Kaposvár-Videoton 1-2
A Prukner-tanítványoknak a hétvégén öt rétegben vitték fel az arcpakolást a debreceni kozmetikában, így vélhetően nem túl jó hangulatban készülődnek Nikolics –ezúttal vendégként esedékes- visszatérésére. Egyes bohócligás elméletek szerint egy kiütött csapat a következő kanyarban minimum pontot szerez, más elméletek alapján a Videoton nem fog kétszer egymás után pontokat hullajtani – azaz ennél a mérkőzésnél bármely kimenetelt magyarázhatnánk valamivel. Valahogy nem érezzük a fehérváriakban az újabb botlást, úgyhogy vendég.
 
Haladás-Pápa 2-1
Pápán masszívan tartja magát a szopóág, ráadásul Véber Gyuri lelátói vendégszereplését is prolongálták illetékesék május végéig. Szombathelyen a Csertői-érában megtanulták, hogy kimondottan hátrányos az, amikor a vezénylő tábornok csak a hátravont főhadiszállásról tud utasításokat kiadni – ha sikerül jól felmondani a leckét, akkor az idény hátralévő részére legördülhetnek a kövek a 10 hónapja még a kazahsztáni EL-túra mámorában úszó vasi szívekről.
 
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
Urbányi Pista a két héttel ezelőtti verbális ámokfutás után a hétvégén, a ZTE elleni bajnokit követően a játékosok erőnlétére tett célzásokkal igyekezett újabb magasságokba emelni a csapatszellemet. Mi a magunk részéről már teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a csapat kizárólag Pista zsenialitásának köszönhetően nem áll kiesésre, a korábbi edzőkkel összegereblyézett 22 pont pedig csak a véletlen műve lehet. Nyíregyházán is egy taktikai mesterfogással készültek a kiesési derbire: a győri fellépésen Sziky ügyvezető a szünetben látta elérkezettnek az időt, hogy az öltözőbe leballagva hegyi beszédet tartson a beosztottaknak, akik a második félidőben közel kerültek az egyenlítéshez. Ha a górénak ezúttal sikerül a bemelegítés és a kezdőrúgás közötti időkeretbe belepréselni a performanszot, akkor a győzelem sem elképzelhetetlen, egyébként inkább döntetlenszagú.
 
MTK-Debrecen 1-2
A magunk mögött hagyott hétvége két blitzkriegjének egyik vesztese fogadja az egyik győztest.  A Debrecen a hétközben besöpörte a kiemelkedően nagy sportértékű Ligakupát, ezzel bizonygatva, hogy trófeahalmozás terén Herczeg Bandi a Hajdúság Fergusonja. A hétvégén a Hungárián folytatódhat a menetelés – ennek előfeltétele, hogy a két héttel ezelőtt, pár villamosmegállóval odébb előadott sci-fi helyett a produktum nyomokban futballt is tartalmazzon.
 
Egyszerűsített tippszelvény, excel, tabella és időpontok:
Vasas-Honvéd
Paks-Győr
ZTE-Diósgyőr
Ferencváros-Újpest
Kaposvár-Videoton
Haladás-Pápa
Nyíregyháza-Kecskemét
MTK-Debrecen
 
FONTOS! Jövő héten hétközi fordulóval is kényeztet minket a sors, ezért a mindenre elszánt olvasókat kérjük, hogy hétfő délután is szíveskedjenek felkeresni blogunkat, nehogy lemaradjanak a permanens tippelés örömeiről.

79 komment

Címkék: beharangozó tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr881961579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zigi 2010.04.29. 12:31:28

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 0-0
Nyíregyháza-Kecskemét 3-2
MTK-Debrecen 2-0

setzer 2010.04.29. 13:00:01

Vasas-Honvéd 3:1
Paks-Győr 3:1
ZTE-Diósgyőr 3:1
Ferencváros-Újpest 3:1
Kaposvár-Videoton 3:1
Haladás-Pápa 3:1
Nyíregyháza-Kecskemét 3:1
MTK-Debrecen 3:1

2010.04.29. 13:05:41

Vasas-Honvéd 2-2

Már csak Aldo Dolcetti hiányzik, meg az a Sporoni olasz akinek nem jut eszembe a neve.

Paks-Tarmo Kink 1-2

ZTE-Diósgyőr 0-3

Én hiszek abban, hogy a pénztelenség formahanyatlással jár, igaz meg kellene nézni, hogy Egressy Gabi átlépte - e a héten a határt.

Ferencváros-Újpest 3-2

Lesz páros kiállítás, bár nem tudom, hogy fizet.

Kaposvár-Videoton 1-3

Mezey mennybe megy. (csak az alliteráció miatt)

Haladás-Pápa 2-0

A Halinál nem tudom, hogy csinálják a szarból való kimászást, de jól.

Nyíregyháza-Kecskemét 3-3

Hogy egy kicsit nosztalgiázhassunk milyen elánnal vágtak neki az idénynek a csapatok.

MTK-Debrecen 1-1

Mikor, ha nem most úszik el a bajnoki cím?

JESTER 2010.04.29. 13:15:00

Vasas-Honvéd 2:2
Jó kis meccs lesz (de régen írtam már ilyet a kedvemceim aktuális találkozója előtt)

Paks-Győr 2:1
Hatott Tökszi múlt heti kirohanása, + a borostabáró egyet megint vállal

ZTE-Diósgyőr 4:1
Csank egész héten Seek&Destroyt hallgatott készülve a május 14-i Tallicára

Ferencváros-Újpest 1:1
Indolens idegbetegek irritáló idényrangadója

Kaposvár-Videoton 1:2
Zaccos lett a prukikávé

Haladás-Pápa 3:1
Valami eltörött Pápán (a bárpult gránitborításán túl)

Nyíregyháza-Kecskemét 2:1
Ezt nem t'om hogy

MTK-Debrecen 2:2
Össze-vissza alakul az idei hajrá

rexter 2010.04.29. 13:52:19

Vasas-Honvéd 1:2
Nem tudom eld0nteni h mi az irritálóbb, az h az ostoba Szabo Gyuri HM által finanszirozott csapata létezik még, vagy az h a vasas egy temetés, egy 2006-os kieső pozició, töménytelen licencmegkapás a "reménybeli befektetők" miatt még az nb1-ben van. Inkább az utóbbi, szóval legyen vendég.

Paks-Győr 1:1
A Paks borzasztó gyenge csapat. a Győr is, de legalább néha nyernek.

ZTE-Diósgyőr 1:2
Jó, legyen bunda, igaaztok van.

Ferencváros-Újpest 2:1
Nemtom vkinek feltűnt e Shirt alatt a Fradi 1 azaz egy meccsen volt csak képes 1 gólnál többet lőni (ZTE). Most megszakad a sorozat és 2-t lő, bár elképzelésem sincs hogyan, szerintem a csapatnak sem. 1 gólt kap is a Fradi, nem lehet minden meccset 0-ra lehozni.

Kaposvár-Videoton 1:3
Viszonylag sima győzelem lesz.

Haladás-Pápa 2:0
Két rettenetesen gyenge csapat közül a kevésbé gyenge nyer. Ne vicceljünk már h Bárányos még az nb1-ben. ugyanmár.

Nyíregyháza-Kecskemét 3:1
Épp itt lenne az ideje egy nyiregyházi győzelemnek, hogy legyen egy kis izgalom meg Skála kópés szatyrok a bajnokság végére a kiesési meccseken.

MTK-Debrecen 2:3
Nevetséges volt az MTK a vasas ellen, így összehullani. Bunda? Mindegy, most kikapnak, bár a Debrecen 1 v 2 gólt a mostanában szokásos megpattanó, csodamázlis góllal szerez.

Kifli007 2010.04.29. 13:54:45

Szigorúan tudományos alapon, az elmúlt 5 forduló alapján a teljesítményeket százalékosan értékelve:

Vasas-Honvéd 1-2
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 2-1
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 2-0
Nyíregyháza-Kecskemét 0-1
MTK-Debrecen 2-2

Louis007 2010.04.29. 13:56:41

Vasas-Honvéd 1:2
Paks-Győr 1:2
ZTE-Diósgyőr 2:0
Ferencváros-Újpest 0:0
Kaposvár-Videoton 1:3
Haladás-Pápa 0:1
Nyíregyháza-Kecskemét 2:1
MTK-Debrecen 3:2

Kifli008 2010.04.29. 13:57:02

Vasas–Honvéd 1-1
Paks–Győr 1-1
ZTE–DVTK 2-0
FTC–Újpest 2-1
Kaposvár–Videoton 0-2
Haladás-Lombard FC Pápa 1-1
Nyíregyháza–Kecskemét 0-1
MTK–DVSC 1-3

dr. Wilbur Swain 2010.04.29. 14:00:34

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-1
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 1-2

Frigo 2010.04.29. 14:00:46

Vasas-Honvéd 2-2 Pesti középcsapatok. Ja, hogy az összes az?! Ezt is megértük.

Paks-Győr 0-0 Nulla.

ZTE-Diósgyőr 1-1 Hoppá! Hoppá! Hoppá!

Ferencváros-Újpest 0-0 (9-8) Zárójelben nem a hosszabbítás utáni 11-esek vannak, hanem a meccs végéig a pályán maradtak létszáma.

Kaposvár-Videoton 0-2 Itt a kicsi piros szívem a 0 pontnak örülne igazán.

Haladás-Pápa 2-1 Papírforma.

Nyíregyháza-Kecskemét 2-1 Urbányi, példaképe Tornyi nyomdokait követve, pár forduló után újabb lehetőségekre lesz nyitott: NB2, Kazahsztán, maldív szigetek...

MTK-Debrecen 1-2 Nem bánnám, ha itt szerezném meg azt a kevés pontot, amit szoktam az idei fordulókban.

Stefan Derrick 2010.04.29. 14:08:02

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Újpest 3-1
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 3-3
MTK-Debrecen 2-4

nuno 2010.04.29. 14:14:22

Vasas-Honvéd 1-2
Paks-Győr 2-1
ZTE-Diósgyőr 4-1
Ferencváros-Újpest 2-1
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-2

groovejet 2010.04.29. 14:44:29

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 5-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-3
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-2
MTK-Debrecen 2-3

2010.04.29. 14:47:13

Vasas-Honvéd
2-2
Paks-Győr
0-1
ZTE-Diósgyőr
3-1
Ferencváros-Újpest
3-1
Kaposvár-Videoton
1-3
Haladás-Pápa
0-0
Nyíregyháza-Kecskemét
1-1
MTK-Debrecen

godot 2010.04.29. 14:57:54

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 2-2
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-3

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.04.29. 15:02:24

Vasas-Honvéd 1-3
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 2-0
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 2-2

Titi120 2010.04.29. 15:31:50

Vasas-Honvéd 1-2
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 4-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-3
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 3-2
MTK-Debrecen 1-2

r_magpie 2010.04.29. 15:41:02

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 2-2
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-0
MTK-Debrecen 1-3

Futó Lada 2010.04.29. 16:22:18

Vasas-Honvéd 1-1
Két olasz mi más eredményt játszana egymás ellen

Paks-Győr 1-1
Kink a bárány bent a Farkas

ZTE-Diósgyőr 4-1
Totális nihil. A meccs után Tóth Lászlót leváltját, utódja Tornyi Barnabás lesz, aki örül hogy ilyen profi vezetőséggel dolgozhat együtt.

Ferencváros-Újpest 0-0
A szurkolótáborok szervezett keretek között megkezdik az Albert stadion bontását,hogy minél ócsóbban jöjjön ki az új stadion. Hypósnak a kertjében vasárnaptól van egy Springer-szobor.

Kaposvár-Videoton 1-0
Megáll és nem tovább...kötelező kör.

Haladás-Pápa 3-1
Véber Gyuri Illés frizurát csináltat meccs után . A két gólt szerző Kuttor úgyszintén.

Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
Högy egy ős-szatmári viccet idézzek: "Két Sumudica megy a Hortobágyon..."

MTK-Debrecen 2-2
0-2nél Rudolf kirohan a kispadok elé ünnepelni, és addig óbégat míg felébreszti a békésen szunyókáló mester, aki mérgében véletlen beküldi Halmait,Zsivótzkyt és Szeibert Gyurit. Utóbbi egyenlít a 92.percben, mikor 30-ról sorfallal együtt lövi a bal felsőbe Polekszicset a labdával.

Robespierre89 2010.04.29. 17:05:04

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 4-0
Ferencváros-Újpest 1-2
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 3-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-2
MTK-Debrecen 1-1

Pumpui 2010.04.29. 17:33:30

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-2
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 2-0
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 1-1

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.04.29. 17:46:09

Vasas - Honvéd : 0-0
Senkinek semmi kedve ehhez a meccshez, a drukkerek le vannak szarva, ugyanis a család szombaton a cirkuszba megy. A meccset le kell tudni. Kellemes levezető futás a vacsi előtt.

Paks - Győr: 2-1
A kiesés rémárnyától paranoid hangulatba kergetett paksi játékosok megnyugtatásképpen megisznak egy jó pohár nehézvizet amit redbull jellegű itallal dúsítanak, minek hatására valahogy begyűjtik a pontokat.

ZTE - DVTK: 0-0
A ZTE megpróbál támadás jellegű focit játszani, ám az újjáépülő diósgyőriek már készülnek a bunkerfocira, amivel veretlenül próbálják majd megnyerni az NB2-t.

Fradi - ute: 10-0
A Fradinak kötelező a győzelem, ott lesz a tulaj, a drukkerek, a média, mindenki. Ha nem nyernek, felboncolják őket. Durván nekiesnek a liláknak, akik az első félidő 3 gólja után feladják a dolgot, hisztérikus rohamaiknak pedig csak azért nem lesz 50-0 a vége, mert 10-0nál beáll Lipcsei.

Kaposvár - Videoton: 0-1
A Vidi a 89edik percben tizenegyesből hozza a kötelezőt. Nem volt kezezés, a kiállítás is jogtalan, de a bíró is tévedhet.

Haladás - Pápa: 0-0
Lásd Vasas - Honvéd. És még meleg is lesz. Jobb kerülni a kimerültséget. Barátságos mérkőzés.

Nyírség - Kecskemét: 3-0
A Nyíregyházánál a tulajnak látomása volt. A csapat bent fog maradni. Ezért szétkapják a másnapos kecskemétieket. Ám sajnos a következő fordulóban kiderül, hogy a látomás csak az ópium mellékhatása volt. A nyírségiek mennek vissza a keleti csoportba.

MTK - DVSC: 1-1
A Loki nekiront a fiataloknak, akik viszont ígéretet kaptak a csajoktól hogyha nyernek este kemény leápolásban lesz részük. Ezért néhányan többet is kiadnak magukból mint szokás, a gól lövőnek meglesz a hármas felállás. A többiek majd bemesélik hogy ez egy győzelemmel felérő döntetlen.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.04.29. 19:20:57

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 4-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-1
Haladás-Pápa 2-2
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 2-4

christvhu 2010.04.29. 19:26:47

Vasas-Honvéd 2-0
Paks-Győr 1-3
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 3-3
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 0-0
MTK-Debrecen 1-3

gegerio88 2010.04.29. 19:35:27

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 2-1
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-0
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 2-2
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-2

kulee 2010.04.29. 20:16:18

Vasas-Honvéd 2-3
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 3-1
Kaposvár-Videoton 0-3
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 2-4

LionOfZion 2010.04.29. 20:23:24

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 1-3
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 2-4
Kaposvár-Videoton 1-4
Haladás-Pápa 2-0
Nyíregyháza-Kecskemét 2-2
MTK-Debrecen 1-3

spinyokiraly 2010.04.29. 20:46:09

Vasas-Honvéd 0-0
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-3

sunbird75 2010.04.29. 20:46:10

Vasas-Honvéd 0-2
Az új gyereknek múlt héten mázlija volt, ez kétszer egymás után nem jöhet be.

Paks-Győr 3-2
Atomvárosban most esik le a húsz fillér, hogy innen akár ki is lehet esni. Tököli a meccs elött mindenkit felpofoz az öltözőben, így hozzák a három pontot.

ZTE-Diósgyőr 3-1
Csank mester a múlt heti "országos kettes" bebukása után szankciókat helyez kilátásba a csapatnak. Aki szarul játszik jövőre kölcsönbe megy a diósgyőrhöz.

Ferencváros-Újpest 2-3
Barczi-Rajczi kontra Ferenczi-Tóthczi

Kaposvár-Videoton 1-3
Nikolics nem mutat be látványos gólörömöt de azért bevág kettőt.

Haladás-Pápa 1-1
Én ennek örülnék leginkább...(feltételezve hogy megcsípjük a vasasokat)

Nyíregyháza-Kecskemét 3-2
Csak hogy még izgibb legyen a vége.

MTK-Debrecen 1-4
Ez most kötelező, csúszva-mászva de meglesz.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.04.29. 22:15:23

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-0
Kaposvár-Videoton 0-3
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 1-1

housemd 2010.04.29. 22:26:33

Vasas-Honvéd 2-2
lerakják a jövő szezon alapjait.

Paks-Győr 0-1
csak mert mindenki egyesre veszi. szerintem a paks, mint a kő, úgy zuhan alá, az mentheti meg, hogy mások mélyebbről indulnak. ugyan azzal a gravitációs állandóval gyorsulva.

ZTE-Diósgyőr 1-2
Csak azért nem. csakazértis.

Ferencváros-Újpest 1-1
ez sokaknál országos egyegy.

Kaposvár-Videoton 2:1
már hetek óta teszek a vidi botlására, egyszer csak bejön?

Haladás-Pápa 2:0
Pápa régi repülősváros, idén tavasszal ki is érdemlik az aranykoszorús zuhanórepülő emlékérmet. rocsó kisebb csodát tett, bentmaradnak.

Nyíregyháza-Kecskemét 0:0
nem lehetne hogy három kieső legyen?

MTK-Debrecen 2:1
perverz vagyok, valahogy kedvelem az MTK-t, Kacsa bácsi meg földi, szóval...

socawarrior 2010.04.29. 23:06:02

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 2-1
ZTE-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 3-1
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 3-0
MTK-Debrecen 1-4

vidi-master 2010.04.29. 23:45:06

Vasas - Honvéd 2-2

Paks - Győr 1-1

ZTE - Diósgyőr 3-1

Ferencváros - Újpest 2-1
A változatosság kedvéért Elding és Adnan rúgják a Fradi góljait. A mérkőzés előtt az Albert Stadion környékén szociológus hallgatók és esélyegyenlőségi aktivisták tartanak vitafórumot "Létezik-e barátság cigány fradista és zsidó újpesti között?" címmel. Hétfőn a Szociológusok Szövetsége a társadalomkutatók holocaustjának nevezi az eseményt, és nemzeti gyásznapot hirdet, tekintettel a halottak és súlyos sebesültek magas számára. A vitafórumon "Esélyegyenlőségért" díjat kap bizonyos Hypós Feri.

Kaposvár - Videoton 1-2

Haladás - Pápa 2-0
a mérkőzés előtt a Hali-tábor szakrálisan feláldozza Bíró Pétert. Ezalatt a restiben alapozó Véber György Pápán rossz vonatra száll fel, így a megyei másodosztály nyugati csoportjának Nemesszalók - Somló mérkőzésén találja magát. A következő egy órában azon gondolkodik, hogy nőtt ki Szűcs Lajos haja újra. Ezután felvilágosítják, hogy a vendégek kapusát Kurdi Bálintnak hívják, és nem azonos a hulladéktároló eszközök hajígálásról ismertté vált Sz. Lajossal.

Nyíregyháza - Kecskemét 2-0

MTK - Debrecen 1-1
ennyit a BL-ről.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.04.30. 00:56:34

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 2-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-3

VGL 2010.04.30. 02:04:43

Vasas-Honvéd 1-1
kéz a kézben
Paks-Győr 0-1
a Paksnak még meleg lehet a pite
ZTE-Diósgyőr 2-0
a kohászoknak már mindegy, nem is próbálkoznak
Ferencváros-Újpest 0-0
Lipcsei Peti a 93. percben beáll, hogy ne csak a pályán kívüli eseményekről írjon másnap a sportújság.
Kaposvár-Videoton 0-2
Ha Nikolics nem tart nosztalgiaestet a régi játszótársakkal
Haladás-Pápa 1-0
csak nehogy a Gyuri is a Csertői sorsára jusson
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
a Kecskemét folytatja veretlenségi sorozatát, amit majd Urbányi mester is kiemelhet a meccs után, mint pozitívum
MTK-Debrecen 0-1
a Debrecen triplázni akar, az MTK játékosok meg érettségire készülnek

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.04.30. 02:12:44

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 2-0
ZTE-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Újpest 2-1
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 2-2
MTK-Debrecen 1-3

laulic 2010.04.30. 06:24:18

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 0-2
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 0-2
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 2-1

teddypicker 2010.04.30. 06:55:57

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 1-2
Kaposvár-Videoton 0-3
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 2-2

Koori 2010.04.30. 07:45:16

Vasas-Honvéd 1-3
Paks-Győr 2-2
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-4
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 3-3
MTK-Debrecen 2-4

snowblind 2010.04.30. 07:48:17

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 1-2
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 2-1
Kaposvár-Videoton 1-1
Haladás-Pápa 3-1
Nyíregyháza-Kecskemét 3-1
MTK-Debrecen 1-2

fulmerz 2010.04.30. 07:54:55

Azt almodtam, hogy bajnok a diosgyor. Ezen sokk hatasa alatt irom tippjeimet.

Vasas-Honvéd 2-0
Valamikor robban a bomba a vasasnal
Paks-Győr 1-3
A tisztogatasnak megvan az eredmenye
ZTE-Diósgyőr 0-2
Megnezzuk gyozelmet jelent-e az a bizonyos alom
Ferencváros-Újpest 1-1
Az ilyen meccseken mindig ilyen fos eredmenyek szuletnek
Kaposvár-Videoton 2-0
"..."
(Ugy orulok Prukner ur jelenletenek, mindig kilos terhet vesz le a vallamrol a csapata. persze tippeles szempontjabol)
Haladás-Pápa 1-1
Gyuri, Gyuri... nem birsz te magaddal? A csapat meg sz*pni jar szombathelyre?
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
Hol vannak mar azok a jo kis golzaporos KTE meccsek...
MTK-Debrecen 1-3
Egyszeruen nem tudom tavaszi bajnoknak kihozni az MTK-t. Ez egyszeruen keptelenseg!

peteragard 2010.04.30. 08:20:03

Vasas-Honvéd 0-2
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 2-1
Kaposvár-Videoton 0-3
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 0-1
MTK-Debrecen 1-2

sirsteve 2010.04.30. 10:16:55

Vasas-Honvéd 1-1
Mindkét csapat számára megfelelő végeredmény, olasz edzőkkel súlyosbítva.

Paks-Győr 0-1
A Győr a múlt heti gyenge védőjáték után, lévén gólt kaptak, legalább 6 védővel kezd.

ZTE-Diósgyőr 3-0
A hazai játékosok a meccs előtt megtudják, hogy a bochumi ügyészség egyik munkatársa a helyszínen tekinti meg a mérkőzést, ez sokkal élénkítőbben hat rájuk, mintha egy neves európai csapat játékosfigyelője lenne jelen.

Ferencváros-Újpest 0-0
Az anyagi kár jelentős.

Kaposvár-Videoton 1-4
A Rákóczit a múlt héten annyira padlóra küldték, hogy még mindig nem tért magához.

Haladás-Pápa 2-0
Szombathelyen végre fellélegezhetnek, hogy a csapat végre kipihente az EL mérkőzések fáradalmait.

Nyíregyháza-Kecskemét 6-2
A vége így lehet izgalmas, ha a két csapat visszatalál a tavalyi formájához.

MTK-Debrecen 1-1
Azt rebesgetik, hogy ha a Vidi lesz a bajnok, felépül az új debreceni stadion. Az alapkő letételhez nem árt ezt minél előbb bebiztosítani.

bmiky31 2010.04.30. 10:17:39

Vasas-Honvéd 0-0
Olasz derby, avagy hol van már a tavalyi gól?

Paks-Győr 0-0
José Mourinho magyar hangja: Pintér Attila

ZTE-Diósgyőr 5-0
Az öreg vadász és a henger

Ferencváros-Újpest 1-1
A háború kutyái

Kaposvár-Videoton 2-2
Tanár úr, én készültem!

Haladás-Pápa 2-0
Három év folyamatosan az élvonalban, ez már haladás! – írja vasárnap Hegyi Iván.

Nyíregyháza-Kecskemét 2-0
Urbányinak maldív nyelven jobban megy a kommunikáció.

MTK-Debrecen 1-2
Garamit sem csapata vezető gólja, sem a Loki-tábor Ébresztő-rigmusa, sem a vendégek fordítása nem zavarja meg a szundikálásban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.30. 10:22:02

Vasas-Honvéd 1-2
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-1
Haladás-Pápa 2-0
Nyíregyháza-Kecskemét 1-2
MTK-Debrecen 1-1

díszbohóc 2010.04.30. 10:37:07

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 0-3
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 0-0
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 0-0
MTK-Debrecen 3-2

lelkesamatör 2010.04.30. 10:40:24

Vasas-Kispest 1-1
Derby d'Ungarico
Paks-Győr 0-1
Kíváncsi vagyok, ha a Győr eljut az EL-ig, mit kezd vele?
ZTE-Diósgyőr 3-0
Jövőre jelentősen emelkedik az NB2 átlag nézőszáma.
Ferencváros-Újpest 2-2
Legyen jó meccs, ÉS ne legyen tereprendezés...
Kaposvár-Fehérvár 1-3
Szarból nem lehet várat építeni. Vagy ha igen, az olyan is lesz...
Haladás-Pápa 1-0
A meccs összefoglalóját letiltja az ORTT.
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
A tét, ki játszik jövőre a Diósgyőrrel.
MTK-Debrecen 2-3
Pruknert az MTK kispadra. Garami József legyen az utánpótlás akadémia vezetője.

fran7 2010.04.30. 11:00:53

Vasas-Kispest 3-1 Beliczky, Hrepka, Bakos
Paks-Eto 1-1
ZTE-Diósgyőr 3-0
Fradi-Újpest 0-0
Kaposvár-Vidi 0-4
Hali-Pápa 3-3
Szpari-Kecsó 0-1
Mtk-Loki 1-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.04.30. 11:02:05

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 0-2
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-0
Kaposvár-Videoton 0-1
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 0-0
MTK-Debrecen 1-2

Dide_ 2010.04.30. 11:11:40

Vasas - Honvéd 1:1
Paks - ETO 1:1
ZTE - DVTK 3:1
FTC - Újpest 2:2
Kaposvár - Vidi 0:2
Haladás - Pápa 2:1
Szpari - KTE 3:1
MTK - DVSC 1:2

Mérgező Hulladék 2010.04.30. 11:19:16

Vasas-Honvéd 2-2, Paks-Győr 1-0, ZTE-DVTK 3-1
FTC-Újpest 2-0, Kaposvár-Videoton 1-0, Haladás-Pápa 1-1
Szpari-KTE 1-1, MTK-DVSC 0-2

Kiß B. 2010.04.30. 11:26:34

Vasas - Kispest 1-2
Paks - Győr 0-1
Zalaegerszeg - Diósgyőr 3-0
Ferencváros - Újpest 2-1
Rákóczi - Videoton 2-1
Haladás - Pápa 1-0
Nyíregyháza - Kecskemét 0-2
MTK - Debrecen 0-2

update szalonna 2010.04.30. 12:19:37

Vasas - Honvéd 0:1
Paks - ETO 1:1
ZTE - DVTK 3:1
FTC - Újpest 3:8
Kaposvár - Videoton 1:2
Haladás - Pápa 2:1
Nyíregyháza - KTE 2:1
MTK - DVSC 1:1

2010.04.30. 13:26:53

Vasas-Honvéd 0:2
Paks-Győr 1:3
ZTE-Diósgyőr 2:0
Ferencváros-Újpest 2:1
Kaposvár-Videoton 1:1
Haladás-Pápa 0:1
Nyíregyháza-Kecskemét 2:2
MTK-Debrecen 2:3

kerzolika 2010.04.30. 13:34:41

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-2
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 1-3
Nyíregyháza-Kecskemét 0-0
MTK-Debrecen 1-2

globocnick 2010.04.30. 13:37:44

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 0-2
ZTE-Diósgyőr 4-0
Ferencváros-Újpest 1-0
Kaposvár-Videoton 1-3
Haladás-Pápa 1-2
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 0-2

fecskeE0 2010.04.30. 14:13:03

Vasas-Honvéd: 3-1
Paks-Győr: 1-2
ZTE-Diósgyőr:2-0
Ferencváros-Újpest:1-1
Kaposvár-Videoton:1-3
Haladás-Pápa:2-1
Nyíregyháza-Kecskemét: 2-1
MTK-Debrecen: 1-3

doktor kotász 2010.04.30. 14:21:58

Vasas-Honvéd 1-0
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 1-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 0-1
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 0-1

Géza 2010.04.30. 14:58:22

Vasas-Honvéd 2-2
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 3-3
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 1-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-1
MTK-Debrecen 2-1

Géza 2010.04.30. 14:59:49

mert a 3:3 1/101 arányban fizet és mégsem vereség.. ;)

mehr luft 2010.04.30. 15:35:54

Vasas-Honvéd 1-2
Paks-Győr 1-1
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 0-1
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 1-0
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 2-2

Zolika1212 2010.04.30. 15:42:10

Vasas-Honvéd 1-1 békés olasz edzők késő délutáni sörmeccse 400 néző előtt

Paks-Győr 1-2 Tököli egyet vállal de ez is kevés 1-2

ZTE-Diósgyőr 0-1 Nyolcas vendég odds, nincs az a szerb légiós aki a pénztelenségben ne harapna rá egy ilyenre

Ferencváros-Újpest 1-2
Ha net vagy tv közelben leszek akkor megnézem.

Kaposvár-Videoton 1-2 Ötös után kettes jön .

Haladás-Pápa 3-1 Szombathelyen 7-8. hely megszerzése a cél

Nyíregyháza-Kecskemét 1-0 hat pontos mecscen mindkettő nullát érdemelne

MTK-Debrecen 1-4 Késő érő típusok a Hungária krtn

vérfarkas 2010.04.30. 16:29:40

Vasas - Honvéd 2:2
Paks - ETO 0:1
ZTE - DVTK 3:0
FTC - Újpest 2:1
Kaposvár - Videoton 1:2
Haladás - Pápa 2:1
Nyíregyháza - KTE 1:1
MTK - DVSC 0:1

Ond vezér 2010.04.30. 16:40:25

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 1-0
ZTE-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Újpest 0-1
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 2-2
Nyíregyháza-Kecskemét 2-1
MTK-Debrecen 1-1

Alfredd 2010.04.30. 16:48:44

Vasas-Honvéd 1-1
Kátenácccsó

Paks-Győr 1-1

ZTE-Diósgyőr 3-1

Ferencváros-Újpest 2-1
Szívem szerint 3-0-t tippelnék, de kellenek a pontok nekem is :)

Kaposvár-Videoton 1-2

Haladás-Pápa 1-0

Nyíregyháza-Kecskemét 2-2

MTK-Debrecen 0-1

kétballáb 2010.04.30. 17:14:33

Vasas-Honvéd 1:2
Paks-Győr 1:2
ZTE-Diósgyőr 3:0
Ferencváros-Újpest 1:0
Kaposvár-Videoton 1:1
Haladás-Pápa 1:0
Nyíregyháza-Kecskemét 1:0
MTK-Debrecen 2:3

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.04.30. 17:17:52

Vasas-Honvéd 2-1
Paks-Győr 1-3
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-0
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 0-0
MTK-Debrecen 1-1

Bruno Salazar 2010.04.30. 17:18:10

A héten nem maradok le.... maximum a pontokkal!

Vasas-Honvéd 2:2
Paks-Győr 2:2
ZTE-Diósgyőr 4:0
Ferencváros-Újpest 1:2
Kaposvár-Videoton 0:2
Haladás-Pápa 1:0
Nyíregyháza-Kecskemét 1:0
MTK-Debrecen 1:1

herbert 2010.04.30. 17:32:11

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 0-2
ZTE-Diósgyőr 3-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Kaposvár-Videoton 1-2
Haladás-Pápa 3-1
Nyíregyháza-Kecskemét 2-2
MTK-Debrecen 2-0

THC 71 2010.04.30. 18:19:43

Vasas-Honvéd 2:2
Paks-Győr 0:1
ZTE-Diósgyőr 1:1
Ferencváros-Újpest 0:0
Kaposvár-Videoton 2:3
Haladás-Pápa 1:0
Nyíregyháza-Kecskemét 3:1
MTK-Debrecen 0:2

pókfoci 2010.04.30. 18:48:47

Vasas-Honvéd 1-1
Paks-Győr 0-1
ZTE-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 2-2
Kaposvár-Videoton 0-2
Haladás-Pápa 2-1
Nyíregyháza-Kecskemét 1-0
MTK-Debrecen 1-2

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.04.30. 18:57:30

Vasas-Honvéd 0:1
Paks-Győr 1:2
ZTE-Diósgyőr 1:2
Ferencváros-Újpest 1:2
Kaposvár-Videoton 0:2
Haladás-Pápa 2:0
Nyíregyháza-Kecskemét 1:2
MTK-Debrecen 1:3

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.04.30. 18:59:39

technikai nehézségeim vannak.. így lehet, hogy két - elég eltérő tipplapot küldök.. :) ha így lenne, a második számít :)

Vasas-Honvéd 1:2
Paks-Győr 0:1
ZTE-Diósgyőr 1:2
Ferencváros-Újpest 1:2
Kaposvár-Videoton 0:2
Haladás-Pápa 2:0
Nyíregyháza-Kecskemét 1:1
MTK-Debrecen 1:3

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.04.30. 19:00:39

igen. kettő is elment. SORRY.
A másodikat nézzétek! Köszi

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.30. 21:33:55

Vasas-Honvéd 2:2
Paks-Győr 1:2
ZTE-Diósgyőr 3:0
Kaposvár-Videoton 0:3
Haladás-Pápa 2:2
Nyíregyháza-Kecskemét 1:1
MTK-Debrecen 2:1

kispest1000 2010.04.30. 22:34:46

Vasas-Honvéd 1/2
Paks-Győr 1/1
ZTE-Diósgyőr 2/0
Kaposvár-Videoton 0/1
Haladás-Pápa 2/1
Nyíregyháza-Kecskemét 0/0
MTK-Debrecen 1/2

dr. Wilbur Swain 2010.05.03. 13:15:22

azt hittem, hogy zseni vagyok, de most látom, hogy rajtam kívül még vagy húszan telibe találták a Vasas-Honvédot
süti beállítások módosítása