HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Félévzáró - Bohócliga 15. beharangozó

2010.11.18. 20:40 végh hanta

Mit meg nem tesz az ember barátságból, vagy csak szimplán egy jó poénért, hogy jól szórakozzon egy szerda este. Tegnap (ítéljetek el, de akkor is) a válogatott mérkőzés nyálcsorgatós bambulása helyett egy sci-fi meetupon töltöttem az estémet. Megtudtam, hogy a Marson is vannak valami izéformáló erők, az intelligens számítógépekkel egyszer majd házasságra léphetnek utódaink (kérdés, nekik lesz-e?), az esőerdők fáinak lombkoronájában lévő leveleknek mekkora a színesföldfém-felvételük, valamint, hogy léteznek mapkináz-kináz-kinázok is, bár még mindig nem tudom pontosan miért, vagy egyáltalán mi lehet az?

A nyálcsorgatás persze megvolt. Valahol akkor aludhattam el, amikor a kishölgy belekezdett (mondandója huszadik perce környékén) a bemutatkozó diájába, majd kijelentette egy félmondatára, hogy erre még később visszatér. Mohákkal együtt. Ahogy vége lett, irány a Wichmann, ezt le kell öblíteni valamivel. Tömény 90 perc együltében, futball nélkül. Mit meg nem tesz az ember.

A tovább után azonban nincs kegyelem, ennyit a brómól, fáskérgűekről, tektonikus mozgásról, jön a beharangozó, és benne megmondjuk, mit hoz ki a számmisztika, ha bajnokot, vagy kiesőt kell megjósolni.

Lement 14 forduló, első a Videoton (30 pt), második a Debrecen (27), harmadik a Zete (26), a többiek meg utánuk, névsorra, múltra tekintet nélkül, az idei teljesítményük alapján rangsorolva. Vajon a Videoton bezsebelheti, ha félidőben vezet, vagy találunk bármit, ami ellene szól?

A kérdés eldöntése egyszerű, igen, csak azt találunk. Az elmúlt három évben kétszer nyert végül az őszi bajnok, kivétel ez alól a tavaly, amikor a Vidi vezetett, nyáron mégis a Debrecen futhatott bele a bázeli pofonba. Pedig a kép vegyes, szinte minden variációt felmutat. 2007/08-ban úgy nyert az MTK, hogy tavasszal kevesebb pontot szerzett, mint ősszel, miközben az üldözői (a Honvédot leszámítva. a Supka-éra végnapjai inkább voltak egy Saskabaré díszletes főpróbái, mintsem tétre menő bajnokik) a korábbinál jóval többet. Tavalyelőtt a Loki nem bízta a véletlenre a megszokott év végi stadionépítési ígéretét, az első félév 33 pontjára 35-öt húzott rá a visszavágókon, a végeredmény nem is lehetett kérdéses. A múlt szezon nincs messze, mindenki emlékezhet rá, hogy ősszel ment a Videoton, az utolsó fordulónak azonban mégis úgy futottak neki, ha a Debrecen nem győz Kecskeméten, akkor még bármi lehetett. Nem győzött, viszont bármi sem lett, mert a Pintér Művek Győrben tartotta a nehezen összevédekezett három pontot.

A lényeg: nem életbiztosítás, de nem árt vezetni ősz végén a tabellát. Ehhez mindössze(?) otthon kell pontot szerezni a financiális csődben, de jó formában lévő Újpest ellen.

  • 2009/10
    • vége: DVSC 62, Videoton 61, Győr 57 (őszel 4. 26)
    • ősszel: Videoton 33, DVSC 31, Újpest 29 (végén 4. 55)
  • 2008/09
    • vége: DVSC 68, Újpest 59, Haladás 53 (ősszel 4. 24)
    • ősszel: DVSC 33, Újpest 30, Vasas 28 (végén 10. 38)
  • 2007/08
    • vége: MTK 66, DVSC 64, Győr 58 (ősszel 6. 25)
    • ősszel: MTK 34, Honvéd 30 (végén 8. 43), DVSC 29

A kiesőkre vonatkozó kérdéskor egyszerűbb: ha nem vesszük figyelembe a megboldogult Sopront, akkor mindig azok hullottak ki, akik ősz végén eleve a végén álltak, csak épp fordított sorrendben. Jelenleg a Haladás és a Szolnok a sereghajtás felelőse, tehát ebből következik, hogy tavasszal a Szolnok kivág egy emberes hajrát, befut a tizenötödik helyre, majd a Halival közösen felosztják egymás között a következő kiírás NB2-jének Nyugati és Keleti csoportjának felszabaduló helyeit.

A lényeg: nem életbiztosítás, hanem egyenesen halálos ítélet ősz végén zárni a tabellát.

  • 2009/10
    • kiesők: Nyíregyháza 27, DVTK 17
    • ősszel: DVTK 12, Nyíregyháza 10
  • 2008/09
    • kiesők: Siófok 26, REAC 15
    • ősszel: REAC 8, Siófok 8
  • 2007/08
    • kiesők: Tatabánya 10, Sopron 0
    • ősszel: Tatabánya 5, Sopron 0

Rákóczi-Győr (tippünk: 1-1)
A Rákóczinál úgy számolnak, hogy az idei idény szoros, kell a 32-35 pont a bennmaradáshoz. Eddig (és nem kis meglepetésre) 23-nál tartanak, ami, és figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatát, szinte egy győzelemre van a kellőtől, és alig tízre a tervezettől. Mindenképp riszpektes teljesítmény. Győrött, hiába vannak bőven a Kaposvár mögött, ilyen gondok nincsenek, a kiesés még elvi síkon sem merülhet fel, viszont az eredményesség tavaly megszokott íze valahogy kiürült a szájakból, nyomot sem hagyva a fogak között. A hazaiak egy győzelemmel kb. letudnák az idényt, jöhetne az örömfoci és az építkezés, a vendégek viszont maximum kis tisztasági festést vinnének fel az őszi teljesítmény leordított vakolatú falára.

Honvéd-Siófok (tippünk: 1-0) [A Kispest-blog beharangozója itt olvasható.]
Bebuktunk egy lemmát (bővebben és rostás70 kedvéért forduló utolsó meccsénél), de van máááásik. Alkotmányozó Jókedvünkben lefektettük a Bohócliga Néhány Alaptételét, amely preambulumában hordozza: új edzővel nyer a csapat. Tételünk validságát nem fenyegeti veszély, az Akadémia éléről ideiglenesen átültetett Szalai edzőbá ha nyer, igazunk van, ha veszít, előkapjuk az első kiegészítést, és bemondjuk: számít az is, hogy állandóra legyen kinevezve. Előre sajnáljuk a Siófokot, de ha bevállal egy cserét a kispadon, szarban vagyunk.

Haladás-DVSC (tippünk: 0-2)
A Debrecen nem csinál semmi extrát, csak amit szokott. Ősszel elindul egy nemzetközi kupasorozat csoportmeccsein, kellően leszedálja magát, majd lassan formába lendül, és év végére vagy bajnok lesz, vagy nem. Ebben nem a mostani Haladás fogja megakadályozni.

Kecskemét-Vasas (tippünk: 2-1)
Mi lesz veled Vasas? Közel a pillanat, hogy leírjuk: a Vasas az új Diósgyőr, csak épp ritkábban nevezik ki edzőnek Tornyi Barnát. Remek keret, gondok, összeomlás, elbocsátások, pénzbüntetések, ráadásul néhány pesszimista szurker fejében már terveződnek a jövő őszi békéscsabai, vagy hajdúböszörményi túrák tervei. A tél legérdekesebb kérdése egyértelműen a Vasas jövője lesz (a Honvéddal és az Újpesttel karöltve).

Paks-MTK (tippünk: 1-1)
Erre mondj okosat, hanta!

ZTE-Szolnok (tippünk: 2-0)
A Videoton megy annyival, hogy fixen dobogós, a Loki minden valószínűség szerint nyer, és vélhetően a Zete sem adja alább a félidényes bronznál. Csank múlt héten elbukó, de amúgy hétből hatot behúzó csapatának a Szolnok nem lehet ellenfél, az országos egyestől eltérő bármilyen eredményre azonmód felkapnánk a fejünket (és jól megérdemelt nyereményünket, köszi Vili).

Pápa-FTC (tippünk: 1-1)
A hétből ötös Pápa, vagy az ötöt a hétből Fradi? Mivel NB1-es blognak indultunk, és ehhez kívánjuk tartani magunkat, azt kell mondjuk, a Pápa játéka tetszik nekünk, és még eredményes is, tehát esélyesebb. De mivel NB1-es blognak indultunk, és ehhez tartani kívánjuk magunkat, Prukner (az edzőképzés éléről való eltávolítása óta) folyamatosan bizonyítja, képes valami váratlan húzással meglepni aktuális ellenfelét, ami (valljuk be) Véber Gyuri ellen nem lesz nagy kunszt. Nyíltsisakos (vagy az időjárás függvényében fedetlenfős), nézőszórakoztató meccs várható, erősen a megnézős kategóriából.

Videoton-Újpest (tippünk: 2-1)
Bede sporttárs pályafutása utolsó előtti meccsén (visszavonul a drága Hosszúpuska Feri, a jóképű zseni) tett arról, hogy ki kelljen találnunk valami új frázist, amit majd puffogtani tudunk, merthogy Alves büntetőből egalizált Győrött, és az egál nem győzelem, tehát nem minden Alves-gól ér három pontot, és nem minden három pont mögött van Alves-gól. Picsába, dolgozni kell. (Persze annyi rutinunk azért van, hogy függőben hagyjuk a dolgot, és bemondunk egy hazait, meg egy reális sanszot a bajnokság végi koronázásra - a lásd fent elvet követve.)

--------

Itt kérnék elnézést a labdabiztos teljes közönségétől, sajnos egy elég durva időhiányba-időzavarba kerültem, így a beharangozók kivételesen jóformán csak a Kaposvár/Rákóczi (mert rosseb kérése beérett az idők során) keres-csere lefuttatásának outputjában fognak eltérni egymástól. Kérlek nézzétek el nekem, ígérem, többet ilyen nem lesz, de tudjátok, hogy van ez, az újaknak mindent el kell magyarázni, én sem úgy születtem, hogy véremben volt a a pintéri pressing fogalmának definíciója. A következő rész így inkább nekik szól, de ha ti is átfutnátok, nem fogtok meglepődni.

--------

Kicsit hiányzott már, de mostantól majd fokozatosan rájöttök, hogy hantánál a posztok erősen személyes töltetűek (vagy lesznek, ha kikérem a következő sört), így itt szeretném megjegyezni: a kontent kreálása közben a Pa-Dö-Dő Csomagot kaptam című albumát hallgattam végtelenítettre állított médialejátszómban. Lemezkritika nincs, ellenben a dekoncentráltságot és a tárgyi tévedéseket köszönjétek Galla faternak, aki ugyan emtékás, viszont remek szövegeket ír, és tőle származik évszázados csengőhangom is, a GM49 Bélát itt ne keressék címsorral formázott örökbecsűje, valamint a(z e) blog nyitóposztjába is belinkelt (és szerintem az elmúlt húsz-harminc évet legjobban összefoglaló hangulatú) futball-induló, a Csináljatok valamit.

-------

A Pesten (vagy Budán, esetleg belátható távolságban) élő kollegáknak mondanánk, hogy díszbohóc szerzőtárssal az utóbbi időben beágyaztuk magunkat a Krúdy söröző péntek-vasárnap viszonylatban szakértőn meccsnéző közönségébe. Ha úgy érzed, hogy nem stadion, akkor itt minket általában megtalálsz a kérdéses időpontokban. Gyere bármikor, vagy csak úgy, a lényeg, hogy ne légy szubaszurker!

-------

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Rákóczi-Győr
Honvéd-Siófok
Haladás-DVSC
Kecskemét-Vasas
Paks-MTK
ZTE-Szolnok
Pápa-FTC
Videoton-Újpest

68 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr712457968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balasnyikov 2010.11.18. 21:07:13

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 2-0
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 2-2
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 2-1
Videoton-Újpest 3-1

sunbird75 2010.11.18. 21:20:07

Rákóczi-Győr 2-2
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 0-3
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 3-3
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 3-2
Videoton-Újpest 4-3

Futó Lada 2010.11.18. 21:26:26

Rákóczi-Győr 1-1
A Győr 2 hete már 1-1-et játszik..

Honvéd-Siófok 3-1
Új edző első meccsen nyer..nem is lehet kétséges.. (jövő héten meg kikap a Honvéd, ofkorsz)

Haladás-DVSC 1-3
Kenő hiánya és Cvitkovics ottléte kb ekkora fórt jelent.

Kecskemét-Vasas 4-2
Szivicsék hazai pályán hengerelnek,a borosta-király szúr egyet ez alap, Lázok továbbra is egyszemélyes kommandóként küzd

Paks-MTK 2-2
Szünetig megy a Paks, szünet után majdnem fordít az MTK, de mégsem. A Paks inkább idegenben jó, otthon jobbára ikszelnek .

ZTE-Szolnok 3-1
Ez nem kérdés..akkora országos egyes,mint egyszeri hülyegyerek fizika-dolgozata termodinamikus kinetikából.

Pápa-FTC 2-1
Ez sajnos hazai győzelem, hiába tippelnék mást. Ha a sérült Heffler helyet Tóth Norbi tolja végig, tuti most lövi meg élete gólját.

Videoton-Újpest 3-1
A tétel helyesen : Ha Alves akciógólt lő, akkor nyer a videoton, ha nyer a videoton , akkor Alves akciógólt lő.

housemd 2010.11.18. 21:31:16

Rákóczi-Győr 1:2
láttam múlt héten a győrt, és idén először láttam megcsillanni bennük a tavalyi erényeket. olyan döntetlent lőttek, amit Magister P. lelkierővé tud transzformálni. Rákócziéknál meg már ünnepi a hangulat.

Honvéd-Siófok 2:0
az Első Axióma eddig működni látszik. A Siófok pont nem fog kekeckedni az univerzum erőivel.

Haladás-DVSC 1:3
vasutascsapatok, idevág: "szombathely nagyállomás, folyik a faszállítás..." ez a vonat elmenni látszik. nyugodt tavasza lesz a vasas-siófok-kecskemét hármasnak, annyira reménytelennek tűnik az utolsó kettő.

Kecskemét-Vasas 3:1
gigászok harca.

Paks-MTK 2:1
jöhet a bepaks.

ZTE-Szolnok 3:0
csank csapatai lopakodó-üzemmódban közlekednek. csak az a kicsi plusz hiányzik, hogy igazán nagyot alakítsanak.

Pápa-FTC 2:1
ez egy jó meccs lesz. majd Kubatov rendet tesz. tavasztól új állami csapat lesz majd. el fogunk jutni a magyar labdarúgás közösségi tulajdonba vételéig.

Videoton-Újpest 1:2
csakazértis.

Tuszek 2010.11.18. 21:32:36

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-0
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 3-2
Videoton-Újpest 1-1

spinyokiraly 2010.11.18. 21:44:14

Rákóczi-Győr 2-1
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 4-1
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-1
Videoton-Újpest 1-1

setzer 2010.11.18. 21:48:43

Rákóczi-Győr 3:1
Honvéd-Siófok 3:1
Haladás-DVSC 1:3
Kecskemét-Vasas 3:1
Paks-MTK 1:3
ZTE-Szolnok 3:1
Pápa-FTC 1:3
Videoton-Újpest 3:1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.18. 21:49:54

@setzer: setzer, baszod, ez volt az utolsó. alkalomadtán berúgok, és kiszámolom most már végre, hogy kinek szurkolsz :)

gegerio88 2010.11.18. 21:52:10

Rákóczi-Győr 1-2
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 2-2
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 0-1
Videoton-Újpest 1-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.11.18. 22:03:24

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 3-1
Videoton-Újpest 2-2

mt85 2010.11.18. 22:08:44

Múlt héten nagyon ültek a tippek, bár a kommentekből elnézve ez nem az én fantasztikus látnoki képességemnek, sokkal inkább az úgynevezett papírformának köszönhető. Bizonytalan is vagyok, hogy a héten mit tippeljek. Úgyhogy inkább nem is agyalok, jöjjön, aminek jönnie kell.

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 2-2
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 2-0

slowmotion 2010.11.18. 23:26:57

gyerekek, AFC Wimbledont nem lehet leigazolni a bohócligába?
angol ötödik vonalban játszik a csapat, de olyan hosszabbításos kupameccset toltak, hogy a túlóra 30 percében többet futott a két csapat, mint egy magyar bajnokin összesen...

Kifli007 2010.11.18. 23:43:38

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 1-3
Haladás-DVSC 0-3
Kecskemét-Vasas 4-0
Paks-MTK 2-0
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 2-0

Kifli008 2010.11.18. 23:45:18

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - GYŐRI ETO FC 0-2
BUDAPEST HONVÉD - BFC SIÓFOK 1-0
SZOMBATHELYI HALADÁS - DVSC-TEVA 0-2
KECSKEMÉTI TE-ERECO  -  VASAS 0-1
PAKSI FC  -  MTK BUDAPEST 0-1
ZTE FC - SZOLNOKI MÁV 1-0
LOMBARD PÁPA TERMÁL FC  -  FERENCVÁROSI TC 0-2
VIDEOTON FC - ÚJPEST FC 1-1

Kifli009 2010.11.18. 23:46:29

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 2-1
Pápa-FTC 2-1
Videoton-Újpest 2-1

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.11.19. 00:00:30

Rákóczi-Győr 0-1
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 2-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.11.19. 00:07:07

Rákóczi-Győr 2-1
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 0-2
ZTE-Szolnok 4-1
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 1-0

Zigi 2010.11.19. 00:09:28

Rákóczi-Győr 0-2
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 2-1
Kecskemét-Vasas 4-2
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 1-0
Videoton-Újpest 2-2

Koori 2010.11.19. 00:43:51

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 2-3
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 1-0
Videoton-Újpest 2-0

Robespierre89 2010.11.19. 01:44:19

Rákóczi-Győr 1-0
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 2-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 4-2
Videoton-Újpest 2-2

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.11.19. 02:14:23

Rákóczi-Győr 2-2
Honvéd-Siófok 0-1
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 2-1

VGL 2010.11.19. 07:11:33

Rákóczi-Győr 1-1
Háromesélyes.
Honvéd-Siófok 2-1
Ha a Siófokot sem csapja meg a Honvéd, akkor itt nem hullámvölgy, hanem a a XIX. kerületi Mariana árok van kialakulóban.
Haladás-DVSC 1-2
Aczélos lett a Hali, de nem nemes.
Kecskemét-Vasas 3-1
Gólképes csapatok.
Paks-MTK 2-2
Lassan, komótosan.
ZTE-Szolnok 4-0
A kérdés, vajon a Szolnok mikor rúg újra gólt? Szerintem erre tavaszig kell várni.
Pápa-FTC 2-1
Véber újabb skalpja, munkában a helyi rendőri szervek.
Videoton-Újpest 2-0
Nem volt ausztriai edzőtábor, sem tészta napi háromszor, így ezt be lehet húzni.

sirsteve 2010.11.19. 07:22:55

Rákóczi-Győr 1-1
A tavalyi 1-0 után az őszi győri divat az 1-1 lett.

Honvéd-Siófok 3-1
Bohócliga I. tétel.

Haladás-DVSC 1-3
A Lokinak már nem kell az európai kupaszereplésre tartalékolnia, így máris koncentrálhatnak az ezüstérem megszerzésére.

Kecskemét-Vasas 5-4
"Fel! Támadunk!" idézet mindkét öltözőből a mérkőzés előtti utolsó instrukciókból.

Paks-MTK 2-1
A hazai kispad halkabban örül a vezető gól megszerzésének, mint Véber Gyuriék múlt héten, nem ébresztve ezzel fel álmából a vendégek mesterét, így van esélyük a győzelemre.

ZTE-Szolnok 1-1
Annyira országos egyes, muszáj, hogy iksz legyen.

Pápa-FTC 1-3
Pápán már a téli szünetre készülnek, majd hét közben szólnak a keretnek, hogy már a tavasz is megkezdődött.

Videoton-Újpest 2-0
Ki vezeti a mérkőzést? Vagy úgyis mindegy. Mostmár mindenáron meg lesz a Vidi bajnoki címe.

Kiß B. 2010.11.19. 08:00:31

Rákóczi-Győr 4-2
Honvéd-Siófok 1-2
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 3-1

/budo/ 2010.11.19. 08:08:17

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 0-4
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 1-2

Mérgező Hulladék 2010.11.19. 08:10:12

1-2, 0-2, 0-2, 3-1, 1-2, 2-2, 0-1, 2-0

fulmerz 2010.11.19. 08:29:26

Rákóczi-Győr 2-0
"..."
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 0-4
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 0-1
ZTE-Szolnok 1-0
Pápa-FTC 0-2
"..."
Videoton-Újpest 1-2

Mérgező Hulladék 2010.11.19. 08:31:27

Ja, még annyit, hogy a sörjárőrön írttal szemben a Krúdy söröző nem az Erzsébet, hanem a József körúton van. Csak hogy jobban belőhesse a felületes olvasó is a környéket (amúgy a Krúdy Gyula utca miatt nehéz lenne eltéveszteni).

Nagyon rég voltam már, lehet, hogy beugrom a közeljövőben :)

snowblind 2010.11.19. 08:38:59

Rákóczi-Győr 2-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 2-2
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 3-1

bmiky31 2010.11.19. 08:44:59

Rákóczi-Győr 0-1
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 0-1
Videoton-Újpest 2-0

vidi-master 2010.11.19. 08:54:25

Kaposvári Rákóczi - Győri ETO 1-2

Budapest Honvéd - Siófok 0-0

Haladás - Debrecen 1-2

Kecskemét - Vasas 3-1

Paks - MTK 2-2

Zalaegerszeg - Szolnok 2-1

Pápa - Ferencváros 1-2

Videoton - Újpest 2-0

kétballáb 2010.11.19. 08:56:12

Rákóczi-Győr 0:1
Honvéd-Siófok 2:0
Haladás-DVSC 1:3
Kecskemét-Vasas 2:0
Paks-MTK 2:1
ZTE-Szolnok 2:0
Pápa-FTC 2:1
Videoton-Újpest 2:0

fran7 2010.11.19. 09:10:06

Rákóczi-Győr 0:0
Honvéd-Siófok 0:0
Haladás-DVSC 1:2
Kecskemét-Vasas 2:4
Paks-MTK 0:1
ZTE-Szolnok 4:1
Pápa-FTC 0:1
Videoton-Újpest 3:1

dr. Wilbur Swain 2010.11.19. 09:13:43

Rákóczi-Győr 0-1
Honvéd-Siófok 1-1
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 2-1

Artie 2010.11.19. 09:47:44

Rákóczi-Győr 1-2
A múlt heti 6-3-1 helyett ezúttal 1-3-6-tal rohamoz Pinyő mester, így garantált a három győri kapuralövés.

Honvéd-Siófok 1-0
Ez a meccs nem fogja feltolni az átlagnézőszámot. Meg az átlagvérnyomást sem.

Haladás-DVSC 1-3
Két vasutascsapat, mindkét városban van villamos... Nem is lehet más az eredmény.

Kecskemét-Vasas 3-0
Sok a kecske, nagy a rét, legyen e hely Kecskemét. De olyan már van! Ja, akkor legyen Vasas.

Paks-MTK 0-1
Ebben a sugárzásban még az Ősz Mester sem tud elaludni, így meghúzza a nyerő cserét.

ZTE-Szolnok 5-0
Csank mester hatlövetűje elsül. De azért egy vad megmenekül.

Pápa-FTC 3-1
Egy ősújpesti nem veszíthet.

Videoton-Újpest 0-1
Ha csak Bede bele nem nyúl.

JESTER 2010.11.19. 09:52:38

Rákóczi-Győr 2:1
Meglepetést szimatolok.

Honvéd-Siófok 0:0
Oh my god.

Haladás-DVSC 1:1
Morales megy Debrecenbe...

Kecskemét-Vasas 3:1
Komjáti Walaczka egyre nagyobb bajban.

Paks-MTK 1:1
Garami, Vayer, Éger, Vuklmir... Tiszta retro

ZTE-Szolnok 4:1
Csankol...ööö...csonkol a Zete

Pápa-FTC 2:2
Egész jó meccsen. Alacsonyan szállnak a kukák a derbi után.

Videoton-Újpest 2:1
Nagy nehezen behúzza a dokk.

lelkesamatör 2010.11.19. 10:06:04

Rákóczi-Győr 0-1
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 3-1

Dide_ 2010.11.19. 10:14:04

Rákóczi-Győr 2:1
Honvéd-Siófok 2:0
Haladás-DVSC 2:2
Kecskemét-Vasas 3:1
Paks-MTK 1:1
ZTE-Szolnok 4:1
Pápa-FTC 2:1
Videoton-Újpest 2:2

Stefan Derrick 2010.11.19. 10:22:51

Rákóczi-Győr 1-2
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 0-3
Kecskemét-Vasas 2-3
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 4-1
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 3-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.19. 10:32:34

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 1-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 2-0

1116001 2010.11.19. 10:40:54

Rákóczi-Győr 0-1
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 1-1

nuno 2010.11.19. 11:02:50

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 2-1

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.19. 11:51:02

@Mérgező Hulladék: Valóban pontatlan a cím, de aki nem tudja, hogy hol a Krúdy, az nézzen inkább röplabdát otthon :)

teddypicker 2010.11.19. 11:52:33

Rákóczi-Győr 1-2
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-1
Videoton-Újpest 1-1

2010.11.19. 12:33:30

Rákóczi-Győr 1-0
Honvéd-Siófok 0-2
Haladás-DVSC 0-1
Kecskemét-Vasas 1-1
Paks-MTK 3-3
ZTE-Szolnok 5-1
Pápa-FTC 0-0
Videoton-Újpest 1-0

979122 2010.11.19. 12:40:20

Rákóczi-Győr 1-2
Honvéd-Siófok 3-1
Haladás-DVSC 1-0
Kecskemét-Vasas 3-0
Paks-MTK 0-1
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 1-2

Géza 2010.11.19. 13:26:47

Rákóczi-Győr 2-0
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 1-1
Paks-MTK 2-2
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 3-2

Frigo 2010.11.19. 13:32:13

Rákóczi-Győr 3-2
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 1-0
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-1
Videoton-Újpest 1-1

JESTER 2010.11.19. 13:39:34

hanta: azért remélem péntek 19.00 és 20.45 között nem a Krúdyban ágyazódsz :)

godot 2010.11.19. 14:17:49

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-2
Paks-MTK 0-0
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 2-0

MágnesPeti 2010.11.19. 14:39:21

Rákóczi-Győr 0-1
Somogyban az utolso mar leoltotta a villanyt, Kaposvaron bekoszontott a teli szunet.
Honvéd-Siófok 0-1
Csakhogy megdoljon az alaptetel.
Haladás-DVSC 2-2
Meglepetes-szagu.
Kecskemét-Vasas 2-0
A Kecskemet ujra a regi.
Paks-MTK 1-3
Nem mind Paks-sajt ami fenylik!
ZTE-Szolnok 1-1
Olyan orszagos egyes, hogy csak dontetlen lehet.
Pápa-FTC 1-3
A birodalom most nem vag vissza (Dark-Veber).
Videoton-Újpest 1-0
Nezhetetlen merkozes, az elso percben Alves-gollal, majd Farkas Balazs amokfutassal.

vérfarkas 2010.11.19. 14:42:35

Rákóczi-Győr 2-1
Honvéd-Siófok 0-0
Haladás-DVSC 1-1
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 1-0
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 2-0

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.11.19. 14:51:47

Rákóczi-Győr 1:1
Honvéd-Siófok 1:1
Haladás-DVSC 1:2
Kecskemét-Vasas 1:1
Paks-MTK 2:0
ZTE-Szolnok 1:0
Pápa-FTC 1:1
Videoton-Újpest 1:2

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.11.19. 15:05:18

Rákóczi-Győr 1-0
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 0-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 2-1

slowmotion 2010.11.19. 15:21:03

az eheti jelszó a minimális kockázat.

Rákóczi-Győr 3-2
mert csak

Honvéd-Siófok 1-0
dettó

Haladás-DVSC 0-1
Malinauskas 11-esből

Kecskemét-Vasas 1-0
a Vasas is lila-fehér, csak szét vannak csúszva

Paks-MTK 0-1
kimerültek a fűtőelemek

ZTE-Szolnok 2-0
ez itt nem az a tér

Pápa-FTC 0-1
Maróti megint lecsap

Videoton-Újpest 0-1
ötös odds mellett? :)

Ond vezér 2010.11.19. 15:35:35

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 0-0
Haladás-DVSC 1-1
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 2-2
ZTE-Szolnok 3-1
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 3-1

Louis007 2010.11.19. 16:03:53

Rákóczi-Győr 1:0
Honvéd-Siófok 1:0
Haladás-DVSC 1:2
Kecskemét-Vasas 4:3
Paks-MTK 1:2
ZTE-Szolnok 2:0
Pápa-FTC 1:2
Videoton-Újpest 2:1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.11.19. 16:06:22

elírás, lehet javítani?
Videoton-Újpest 2:1 természetesen egyes.

Titi120 2010.11.19. 16:39:02

Rákóczi-Győr 1-2
Honvéd-Siófok 0-0
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 3-2

echeníque 2010.11.19. 16:55:11

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 1-2
Kecskemét-Vasas 3-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 2-0

doktor kotász 2010.11.19. 16:58:18

Rákóczi-Győr 1-0
Honvéd-Siófok 1-0
Haladás-DVSC 0-1
Kecskemét-Vasas 1-0
Paks-MTK 1-0
ZTE-Szolnok 1-0
Pápa-FTC 1-0
Videoton-Újpest 1-0

socawarrior 2010.11.19. 17:29:52

Rákóczi-Győr má megin lemaradtam :(
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 4-1
Paks-MTK 1-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 1-2
Videoton-Újpest 3-0

christvhu 2010.11.19. 17:56:35

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-0
Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 1-1
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 4-0
Pápa-FTC 3-3
Videoton-Újpest 2-4

fecskeE0 2010.11.19. 18:10:18

Rákóczi-Győr 1-1
Honvéd-Siófok 2-1
Haladás-DVSC 0-3
Kecskemét-Vasas 2-1
Paks-MTK 1-2
ZTE-Szolnok 2-0
Pápa-FTC 1-1
Videoton-Újpest 1-1

LionOfZion 2010.11.19. 21:12:14

Haladás-DVSC 1-3
Kecskemét-Vasas 2-0
Paks-MTK 2-1
ZTE-Szolnok 3-0
Pápa-FTC 2-2
Videoton-Újpest 1-1

Majom Miklós Fan Club 2010.11.20. 07:12:37

bede feri takarodj, vidd az összes bajuszod!

Stefan Derrick 2010.11.21. 00:12:37

Komjáti nyomhatna már egy Moralest végre, a nyilvánvalóan edzőként is a játékbeli képességeihez hasonlóan megáldott Tóth Andrással együtt.
Ha a Vasas-Honvéd-Újpest hármas tényleg olyan nagy szarban van, mint ahogy tűnik, jövőre lehet, hogy tényleg csak 2 fővárosi BL-csapat lesz.
süti beállítások módosítása