HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Március van! - NB2 Nyugati csoport, beharangozó

2011.03.03. 12:27 Bastille

Március van és határtalan az Élet, mondja a zöld-fehér költő, frAdy Endre. Minden bizonnyal ő is a márciusban újra rajtoló magyar focira gondolt, ami szent okokból élni akar! Mégis azt érzem, hogy a fentiek valamiféle sznobériában szenvednek és ezért küldték ránk a havazást, meg persze szombatra a hidegfrontot! És nem is ez a legnagyobb gond, sokkal inkább az, hogy azok a rohadt föníciaiak feltalálták a pénzt és csak ilyen keveset. Szinte mindenki pénztelenségben szenved, aki meg nem, az hazudik. Lesz három rangadó és egy Molnár Zoltán. Összegzünk, tippelünk, excelünk is van!

 

Kaposvölgye VSE

Nagyberkiben van csapat, csak Vácon. Kéthetente utazik majd le a hazai meccsekre a Kaposvölgye megfrissített csapata. Csupán azok a piszkos anyagiak, amik kétes színben láttatják a jövőt. Emiatt a távozók között vannak konkrét nevek, a keretről pedig annyit tudunk, hogy 16 derék fiatal alkotja. Így esik meg az, hogy az érkezők oldalán a Vác környéki srácok… 

Távozók: Sandro (?), Sevel (?), Ato (PMFC), Godslove (PMFC), Menyhárt Gergő (REAC) és három kaposvári kölcsönjátékos 

Budapest Honvéd II MFA

Kezdjük ott, hogy Gabala Krisztiánt Lőrincz Emil váltotta a kispadon. Egy viszonylag friss interjúban azt üzeni Emil, hogy sokan fognak felfele és sokan lefele is játszani. A holtszezonban Supka Attila nyitva hagyta az ajtót a kis Honvéd játékosai előtt, aminek az eredménye az lett, hogy heten felkerültek a nagyokhoz, akik majd biztosan enbékettes meccseket is játszanak még. Ők heten Baráth Botond, Moga Sergin, Remes Sebastian, Nagy Gergő, Kapacina Valér, Vólent Roland és Czár Richárd. Mindenen túl egyet viszont leszögezhetünk, a Honvéd II nem a bennmaradásért fog küzdeni, hanem a nagy csapat aranytartalékaként élik meg a tavaszt. 

Veszprém FC

A veszprémi Wartha Vince utcába már az egyszeri embernek is érdemes lesz kimenni tavasszal, hisz a pályán lesz a 37 éves Molnár Zoltán. Mindez hogyan lehet? Még januárban Orbán Tamás nincstelenségre és az elmaradó fizetésekre hivatkozva felmondott, aztán jött Vágó Attila, aki olyan volt szolnoki spílereket hozott, akiknek azért kell fizetés, ezért gyanús nekünk ez az idill. Gondoljunk csak bele, hogy a fent említett M. Zoltánból mit váltana ki egy elmaradó fizetés?!? Amúgy februárban az első osztályú Kaposvártól csak egy szűkös egynullal kaptak ki. Erre azért felkapjuk a fejünket! Bármi legyen a veszprémi kasszában, ezzel a kerettel kötelező a bennmaradás. 

Érkezők: Molnár Zoltán, Hegedűs Gyula, Hevesi-Tóth Tamás (Szolnok), Zsömlye György (SZTK-Erima) 

Ferencváros II

Az Üllőin most nagyobb gond is van, mint egy másodosztályú csapat. Péterünk most nem is nyilatkozik annyit a Fradi-szívről, a lelkesedésről, csapongó idegenlégiósokról. Így inkább McCabe fiktív milliói, berkitakaroggy és a Fradi bekommunizálása a hír, pedig ha tudnátok, hogy megérkezett a már 2006-ban Stuttgartba igazoló Varga Bence, aki még mindig csak 20 éves, illetőleg történt két edzőmeccs is. (FTC II - Nyitra II  4-2, FTC II – BKV Előre 1-2) 

Barcsi FC

Januári összegzőnkből kiderült, hogy Hamarics Miklós lemondott a klub elnöki posztjáról, mivel kilátástalannak ítélte a tavaszi kezdést. Aztán jött Kuczkó Gábor, mint ügyvezető igazgató és közölte, hogy sikerült támogatókat szerezni a csapat mögé. El is kezdték a keret átalakítását és sikerült olyan magyar szinten jegyzett labdarúgókat szerezni, mint a Siófokról érkező Thiago da Silva, de itt van Csongár Péter, aki a méltán híres Let’s Go It Technoroll Teskánd csapatából érkezett. Meglátjuk! Kemény munka lesz bennmaradni, Szigetszentmiklóson próbálkozhatnak először. 

Érkezők: Fónai Balázs (K’misleny), Huzmi Gábor (Kaposvölgye), Csongár Péter (LGIT-Teskánd), Da Silva (Siófok), Damir Opacsics (Ausztria), Miro Sztankovics, Aleksander Brdjamin (Üzbegisztán!), Zvezdan Sztefanovics (Lokomotiv Belgrád)

Távozók: Bernardo (Szlovákia), Gyaraki László (Szatelit), Tompa István (Nagyatád, kölcsönbe), Koller Krisztián (K’misleny) 

Kozármisleny SE

A mislenyi csapat is azzal a rohadt pénzzel küzdött egész holtszezonban. Január végén tudtuk meg, hogy a település, a Város nem száll ki a csapat mögül, ellenben fiatalítani kell, főleg az idősebb játékosok fizetéséből kifolyólag. Így esett meg, hogy olyan játékosok távoztak, mint például Lauer Norbert vagy Finta Zoltán, aki az utóbbi négy évben egyszer hiányzott a kozármislenyi kezdőből. Ellenben a legbetegebb követőink megnyugodhatnak, hogy kedvenc bajnokságunkban küzd tovább a gravitációval Koplárovics Béla. Éljen! Nem rég a Barcsot 4-1-re verték felkészülési meccsen, Bélánk két gólt lőtt, szép remények, na! Meglepetésként pedig az ősszel esett 13 mislenyi gól következik!

Érkeztek: Koller Krisztián (Barcs), Fellai János (Kaposvölgye), Asztalos Dániel, Tóth Barna (mindkettő Honvéd II), Karacs Roland (Ute U17)

Távozók: Kollega Krisztián (Budaörs), Éles András (Bogárd), Finta Zoltán (Ausztria), Lauer Norbert (Pogány), Fónai Balázs (Barcs), Igor Pavlovics (Lengyel II.o.), Bozsoki István (Sopron), Csaba Gergő (Pogány), Nagy Gergő (ZTE III) 

Budaörs SC

Budaörsön okosan csinálnak focit. Van egy közepesen erős csapat, reális helyezéssel a tabellán, vannak bankszámlaszámok, ahova reális eséllyel kerülnek fizetések hónap elején. Ezért fordulhatott elő az, hogy a Budaörs több edzőmeccset játszott a felkészülés folyamán, mint amennyi transzfer létrejött. Elment Melczer Vilmos Siófokra, Papp Gábor az osztrák ötbe, Sándor István pedig egy….nagy levegő…egy belorusz élcsapathoz igazolt. Befutott Kollega (K’mizleny), Koós Gábor Szolnokról, valamint a két jól csengő nevű fiatal: Esterházy Mátyás (UTE) és a narkós Lipcsei Roland. 

SZTK-Erima

Szigetszentmiklóson minden csodás. Míg mindenhol a csóróságról hallunk, addig itt újabb támogató érkezett a csapathoz, van egy minőségi edzőjük és nyugodtan készülhetnek a tavaszra. Várhidi mester ennek ellenére tele sírta a helyi televíziót és újságokat az év első két hónapjában. Előbb a felkészülési meccseket presztízs meccsként értelmező alacsonyabb osztályú edzőpartnereket osztotta, aztán a Siófokot, mert Mihalecz a komplett első osztályú csapatot küldte ki ellenük pár hete és kaptak is egy nyolcast. Aztán, szerencsétlen Várhidi, a friss csatár igazolása azonnal kórházba került, mert az első edzőmeccsén megszerezte élete tizenötödik agyrázkódását. Farkas Ádámot illetően érdemes megemlíteni, hogy az igen kanyargós Stoke City – Nyíregyháza – Tuzsér – Baktalórántháza útvonalon érkezett a Duna partra, hogy emelje a mindenkori Várhidi csapatok színvonalát. Jött még Tarczy Pál Szolnokról egyenesen a kapuba. Itt meg egy kis videó a felhőtlen felkészülésről. 

BKV Előre

Soós Károlyék 5 darab győzelemmel, döntetlennel és vereséggel stabilak, mint volt a német márka. De ezen nem is csodálkozunk, hát annak könnyű, akinél egy Vezér Ádám van kapuban és egy Ribi Roland hozza idegbe az ellenfelet. Szóval nem volt túl sok ok a változtatásra, így nagyobb név nem távozott, az érkezők oldalán viszont Farkas Krisztián, Cseri Tamás (PMFC) és Horváth András (PMFC). Az edzőmeccsek nagy részét harmadosztályú csapatok ellen játszották, ezeket rendre két-három góllal nyerték. Szóval nehéz lesz ellenük.

 Győri ETO II

 A Mágus érkezésével most kicsit jobban figyelünk a győriekre, mint máskor. Már-már korszakos problémává nő Győrben, hogy a nagy csapatban lassan már több az üzbég, mint a magyar, miközben egy igen faszipántos akadémia üzemel gőzerővel. Az eredmény, vagyis a hetedik hely azért árulkodó. A győri szurkolóknak is kezd tele lenni, hisz a Milan elvitte próbajátékra Serfőző Bencét, és ’ha a Milannak jó, akkor nekünk miért nem jó’ alapon lehet is háborogni… Mindenesetre Klement Tiborék végzik a dolgukat, a Mágus meg majd felfedezi őket. Edzőmeccsek: ETO – Gyirmót 1-2, ETO – Ajka 1-2 

Tatabánya

Toprongyos az élet itt is. Herédi Attila szomorú. A Tatabányának feljutási tervei vannak/voltak, mégis az anyagi háttérről szólt a fáma. Koszolnak a nyilatkozatokkal, amiből leszűrhetjük, hogy nincs elég pénz. Épp ezért ingyen hoztak játékosokat, akiket tudtak. Ködöböcz Csaba (Vecsés), Tóth Zoltán (Honvéd), Nagy Zoltán (Haladás, kölcsön) és a szerb Branko Dulic érkezett, elment viszont Kollár Dániel Várhidiékhoz, Forgách András pedig Bajára.

 FC Ajka

Ki kell jelenteni, hogy az Ajka a mi Pápánk. Végre egy klub, ahol nem a rohadás pénzről beszélnek, hanem teszik a dolgukat. Van egy csapat és elsődleges feladat ennek megtartása volt a télen. Ez sikerült. Manganelli Attila ment el az osztrákokhoz, Rácz Ferenc pedig érkezett a kis Haladásból. Remek edzőmeccseket játszottak, főleg magasabban rangsorolt csapatok ellen. (Ajka – ZTE 1-3, Ajka-Gyirmót 0-3, Lombard Pápa – Ajka 4-0) Közben Mihalecz is felépült, akinek a hiánya meglátszódott a felkészülési meccsek eredményén. Csendben megsúgjuk, szeretjük őket. Kérem szépen, ez egy szerethető csapat! 

Bajai LSE

Őket is szeretjük. Szeretjük, mert van egy a közönséget megosztó edző, egy fiatal csapat és nyugodt anyagi háttér. Nem is kell több! Jó focit játszott a Baja az ősszel és hátul is stabilak voltak. Viszont távozott a stabil védelem két meghatározó alakja, Vincze Csocsó Zoltán és Tamási Gábor is. Előbbivel közös a megegyezés, utóbbi visszatér Paksra. (És távozott korábban Kurucsai és Szili Attila is.) Az érkezők oldalán pedig az Ausztriából hazatérő Kardos Ernő, a tatabányai Forgács András (belső védő) és a 19 éves Csordás Szabolcs (védekező középpályás, védő). Tehát kicsit újra össze kell tenni a csapatot, de a reményeket egyelőre túlszárnyalja a valóság. 

Videoton – PFLA

Itt aztán semmi panasza senkinek. Mint anyagi, mint pedig ideológiai alapon is elégedett fiókcsapat tette télen a dolgát, hivatalos játékos mozgásról nem hallani, edzőmeccseket viszont orrba-szájba lekötöttek. Az első osztályú csapatokkal szoros meccseket játszottak (Vidi II – Szolnok 1-1, Vidi II – Paks 0-1) verték a Mezőkövesdet 3-2-re, de játszottak egy gól nélküli ikszet a BKV-val. Olasz Dénes remek formában van (8 meccs/8 gól), de ugyanúgy Gyurcsó és Somodi Bence a kapuban. Csak a tavaszi zsongás bonthatja meg a pubertás csapategységet, piszok nehéz lesz ellenük.

 Pécsi Mecsek FC

Szerintem a pécsi szurkolók sem tudják mi van. Volt egy csapat ősszel, na az most nincsen. A Lovrencsics – féle teleregény jelenleg ott tart, hogy nyártól megy Pápára, tavasszal viszont még Pécsen játszik, de a csapat perifériájára került, ahogy Matyi bá mondja, ezen felül pedig a bírókkal kell öltöznie és tusolnia meccs után. Kiss Lászlóból kiindulva Lovrencsics egy percet nem fog tavasszal játszani. De volt egy szurkolói ankét, ahol meg olyan magabiztosak voltak az újak, hogy akár majdnem beígérték a BL trófeát annak a 20-30 szurkolónak, aki hallgatta őket. Tömören: nehéz március lesz Pécsen! Elment még a csapattól Cseri (BKV), Zamostny Balázs (UTE), Simonfalvi Gábor (ZTE, kölcsön), és Horváth András (BKV). Jöttek kategóriában Fodor Ferenc (Oldham Athletic), Sztevan Pavicsevics, Marko Szcsepanovics (mindkettő Barcs), illetve Egejaru Godslove, aki a Rákóczi játékosaként Nagyberkiben volt kölcsönben, de aztán hazudott egy szépet, majd feltűnt pár hét múlva Pécsen. Szétesett egy kicsit a Pécs, de Kiss László hátha összerakja.

 Gyirmót

Na itt nem történt semmi különös. Illetve jött Bognár Zsolt és felhúztak egy ezer fős mobil tribünt. Kiprichéknek semmi dolguk nincsen, mint nyugodtnak maradni és gyűjteni a pontokat.     

 

És akkor a 16. forduló:

FTC II – Bajai LSE  A vendégek az esélyesek. Nem rég érkeztek a horvát edzőtáborból, az edzőmeccseket tartották az őszi formájukat, míg a IX. kerületben káosz van. Tipp: 0-2

Videoton II – Ajka Rögtön egy rangadó. A Vidi remek formában van és ha nem kezd a bakonyiaknál Mihalecz, az Ajka irányítója és gólzsákja, akkor behúzhatják a három pontot. De szerintünk kezd Mihalecz! Tipp: 1-1

Tatabánya – Pécsi MFC És tessék, még egy rangadó! Tatabányán inkább anyagi, míg Pécsen inkább szakmai anomáliák jelentkeztek. Esélyesebb és erősebb csapat a Pécs, de nem tudni, mit hoz az első tét meccsen az érkező játékosok beilleszkedése, valamint a furcsa körülmények között távozók hiánya. De jobb csapat a Pécs, ezért nyerni fog! Tipp: 1-2

Budaörs – Győri ETO II Országos iksz. Viszont Budaörsön minden oké, ezért hazai pályán egy soványka góllal, lehet, hogy lesgóllal, de nyernek. Tipp: 1-0

Veszprém FC – Honvéd II Alsóházi rangadó, sok dől el ezen a meccsen. Egy pont az előnye a Veszprémnek a Honvéddal szemben, de kieső helyen vannak mindketten. Itt az is elválik, hogy a Honvéd mennyire veszi komolyan ezt a harcot. De közben a Veszprém erősödött, Vágó Attila jó edző és magabiztosan nyernek.  Tipp: 3-1

SZTK-Erima – Barcs Ember legyen a talpán, aki megmondja ennek a végét. Barcson rendeződtek a körülmények, vannak játékosok, talán van csapat is. A Várhidi csapat meg hektikus teljesítményt nyújt és ők is alakulgattak a télen. Legyen iksz. Tipp: 1-1

Kozármisleny – Kaposvölgye Kötelező hazai győzelem lesz, biztos lelkesek lesznek a Vác környéki fiatalok, de két koplárovicsbélányival jobb a Misleny. Tipp: 2-0

Gyirmót – BKV Előre Vezér Ádám kivédi a gyirmóti szemeket, de a hazai pálya minimum egy gólt össze fog hozni. Tipp: 1-0 

 

És a szelvény:
FTC II – Bajai LSE
Videoton II – FC Ajka
Tatabánya – Pécs
Budaörs – Győri ETO II
Veszprém FC – Honvéd II
SZTK-Erima – Barcs
Kozármisleny – Kaposvölgye
Gyirmót – BKV Előre

 

Itt pedig tétetik közhírré a tippverseny jelenlegi állása, amiért köszönet Black Lotusnak! Mindenkinek enbékettőben teljes tavaszt kívánok!

12 komment

Címkék: nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr482706858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.03. 13:14:49

FTC II – Bajai LSE 1-2
Videoton II – FC Ajka 2-1
Tatabánya – Pécs 1-2
Budaörs – Győri ETO II 1-1
Veszprém FC – Honvéd II 2-1
SZTK-Erima – Barcs 2-1
Kozármisleny – Kaposvölgye 2-1
Gyirmót – BKV Előre 2-1

Mára kitippeltem magam.

979122 2011.03.03. 13:28:20

Lazán, olaszosan

FTC II – Bajai LSE 1-1
Videoton II – FC Ajka 1-0
Tatabánya – Pécs 0-1
Budaörs – Győri ETO II 1-0
Veszprém FC – Honvéd II 1-0
SZTK-Erima – Barcs 0-0
Kozármisleny – Kaposvölgye 1-0
Gyirmót – BKV Előre 1-0

housemd 2011.03.03. 18:19:50

beszállok, mert itt biztos nem a 40. hely körül fogom zárni a tippversenyben a tavaszt..

FTC II – Bajai LSE 1:3
mennyire örülnék ha eltűnnének a II-k a II-ből....

Videoton II – FC Ajka 1:2
van két ajkai szakdolgozóm. ők mondták.

Tatabánya – Pécs 2:1
kikapunk, sajna. és ez nagyjából el is dönti a fontosabb kérdéseket. nincs mit tenni, őszi csapat vagyunk...

Budaörs – Győri ETO II 3:2
Veszprém FC – Honvéd II 3:1
óh, Veszprém, a királynék és Rugovics Vendel városa...

SZTK-Erima – Barcs 4:1
bár Fónait ismerem a gimiből. ritka nagy arca volt már ott is.

Kozármisleny – Kaposvölgye 1:2
'Misleny városában - kösz Bastille - olyan apróbb ügyekkel vannak elfoglalva, minthogy az ismeretlen tettes ellen tett feljelentés nyomán elrendelt nyomozás mikor jut el a regnáló polgármester letartóztatásáig és hasonlóak... Baranya Budaörse nem szárnyal immár...

Gyirmót – BKV Előre 3:0
még nem barátkoztam meg a gyirmót nbI-es gondolatával, de kénytelen leszek.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.03.03. 22:41:05

FTC II – Bajai LSE 1-0 A legendás fradi-szív, ugye.
Videoton II – FC Ajka 1-2
Tatabánya – Pécs 2-1
Budaörs – Győri ETO II 3-0
Veszprém FC – Honvéd II 1-0
SZTK-Erima – Barcs 1-2 (Hajrá Barcselona!)
Kozármisleny – Kaposvölgye 1-4
Gyirmót – BKV Előre 3-0

Stefan Derrick 2011.03.03. 23:02:58

FTC II – Bajai LSE 1-1
Videoton II – FC Ajka 2-0
Tatabánya – Pécs 1-2
Budaörs – Győri ETO II 1-2
Veszprém FC – Honvéd II 1-3
SZTK-Erima – Barcs 1-0
Kozármisleny – Kaposvölgye 0-3
Gyirmót – BKV Előre 4-1

kétballáb 2011.03.04. 08:54:11

AZ első osztály tabellájával sem vagyok igazán tisztában, de ez... hát ezzel még annyira sem.

FTC II – Bajai LSE 1:0
Videoton II – FC Ajka 2:1
Tatabánya – Pécs 2:4
Budaörs – Győri ETO II 1:1
Veszprém FC – Honvéd II 1:1
SZTK-Erima – Barcs 3:1
Kozármisleny – Kaposvölgye 1:2
Gyirmót – BKV Előre 5:0

MágnesPeti 2011.03.04. 12:47:18

FTC II – Bajai LSE 2-1
Videoton II – FC Ajka 3-0
Tatabánya – Pécs 1-1
Budaörs – Győri ETO II 2-1
Veszprém FC – Honvéd II 3-2
SZTK-Erima – Barcs 1-1
Kozármisleny – Kaposvölgye 3-0
Gyirmót – BKV Előre 0-0

snowblind 2011.03.04. 15:18:43

FTC II – Bajai LSE 1-2
Videoton II – FC Ajka 2-1
Tatabánya – Pécs 2-1
Budaörs – Győri ETO II 2-1
Veszprém FC – Honvéd II 2-1
SZTK-Erima – Barcs 2-1
Kozármisleny – Kaposvölgye 3-0
Gyirmót – BKV Előre 3-1

nbcee 2011.03.04. 16:28:48

Mi lesz veled, Kaposvölgye? Keleten csak a Bőcs költözött, de azt még foghatjuk részben az árvízre (na jó, azért anyagilag se állnak túl fényesen).

FTC II – Bajai LSE 0-2
Videoton II – FC Ajka 2-1
Tatabánya – Pécs 0-3
Budaörs – Győri ETO II 2-2
Veszprém FC – Honvéd II 1-1
SZTK-Erima – Barcs 2-0
Kozármisleny – Kaposvölgye 3-0
Gyirmót – BKV Előre 3-0

teddypicker 2011.03.04. 17:53:34

nem kötekedésképpen, de a Barcsnál az érkező Csongór Péter az nem Csongár Péter?
Mert a teskándi honlapon (atyaég, én arról azt hittem elsőre, hogy valami külföldi csapat) Csongár-nak van írva...
www.focikatalogus.hu/teskand-focicsapat-jatekosok

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.04. 18:41:04

@teddypicker: köszi tesó! javítottam! az átláthatatlan jegyzet tehet róla és a kezdeti diszgráfiám! forza teskánd!
@nbcee: sztem zuhannak ki a zenbékettőből! egyébként zavartalan naplemente volt veszprémben, holnapra még tiszta időt jósolnak, így kiválóan indul a tavaszi szezon és kiváló kiesési rangadót fogok megtekinteni, juhéééj!
süti beállítások módosítása