HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

A média diszkrét bája - Bohócliga 24. forduló, beharangozó

2011.04.21. 12:00 vendégszerző

24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók előtti, illetve a meccseket követő cikkekből, megnyilvánulásokból szemezgettünk vendégszerzőnk, JESTER jóvoltából. Tippszelvény pedig ezek után következik.

GYŐRI ETO FC  -  SZOMBATHELYI HALADÁS 2:0
„Na most az Aurél játékosom volt látszik érti is a lényegét a futballnak és jóval támadóbb szellemű taktikát látunk hetek óta. Persze azt mondanom sem kell, hogy nem ő találta fel a spanyolviaszt, hogy messzebbre ne nyúljak vissza, azért volt itt egy 1982-es bajnokcsapat ugye, azért emlékszünk, ugye. Na most oda még hosszú az út és hát talán azt már sosem érjük el, de hát mindenképp jó úton jár a Reli. Namost anno én itt legendát építhettem volna csak mikor hívott a Benfica háromszor is, hát én már a határ után visszafordultam, az a fránya slambuc, anélkül nem tudok én meglenni, már Nickelsdorfnál kérdeztem ugye, hogy hol a slambuc, honvágy ugye, az kivédhetetlen. Mint amikor a Fradit elhagytam játékosként és ezer meg ezer szurkoló kérdezte egymástól hogy >hol a Didi<, ugye, így a Benfica szerződés, hát kútba esett, na de ez már szóval hogy úgy mondjam történelem…”
(Kivonatos részletek a Mágus videoblogjából, www.aznemlehethogymindigigazamvan.blogspot.com)
 
ÚJPEST FC  -  ZTE FC 2:1
Kaplár F.: Nos urak, mielőtt következik a helyzetekkel a Réákció, előbb egy gyors elemzést kérnék tőletek. Peti, elsőként tőled, gondolom, nem vagy elkeseredve.
Várhidi: (vigyorog). Nem valóban nem, ugye rólam köztudott hogy nem semleges nekem az Újpest így örülök a sikernek. Azért azt látnunk kell, ezen a szinten, hogy ez egy nagyon fiatal csapat Mészöly Géza keze alatt, és nyilván sok-sok munka vár még rájuk. De ma nagyon jól szűkítették le a területeket, a 2001-es Fiorentinát idézi mindez, Ahjuperának rendre jól játszották be a labdákat… van ebben az UTÉ-ben még tartalék!
Kaplár F.: Atti, te is így látod? (kuncog)
Hajdú: Namost én még aktív fodbalista koromban kapusként többször játszottam ilyen fiatal csapatok ellen és nem egy sétagalopp! A finesz, vagy ahogy Bartalics Laci bácsi a Fradi U6-nál tanította, a csibészség…
Várhidi: (somolyog)… csak azon mosolygok, hogy anno Attila sem volt híján ennek…
Hajdú:…ne hozz zavarba (széles mosoly) …tehát a csibészség, a rafkó ha lehet így fogalmaznom a kamerák előtt….ezek alapvető összetevői egy fiatal csapatnak ahol ez, ha ösztönösen jön, az a jó! Géza nagyon jól tartja kézben ezt a társaságot és bár Csank mester sem ma kezdte a pályát, ma az UTE megérdemelten nyert.
(UTE-ZTE „Reakció”, ismétlés, sport2, 2011. április 23., szombat délelőtt)

VIDEOTON FC  -  LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 3:0
Dr. Mezey György: Gratulálok Véber Gyuri kollégámnak, úgy gondolom igazán élvezetes, ha szabad ezt mondanom, kvázi-Európa iramú mérkőzést láthattak a nézők. Ez, a mai modern futball-elméleti szakzsargont használva, kontrollált iramjáték, gyönyörűen nyilvánult ma meg. Nagyra becsülöm az olyan csapatokat, mint a Pápa, akik mernek játszani és nem …khmmm…elnézést, kicsit elment a hangom…szóval nem ölik meg a focit. Ez a Pápa még sokra viszi. Meglátják.
Véber György: Kértem valamit a csapattól, és abból pestiesen szólva, halványlila …na nem mondom ki, hogy mit nem de azt nagyon nem láttam. Én itt görcsölhetek a héten meg edzhetünk szépen, ha a hétvégén lebetlizünk és haddnemondjak neveket, hát tapasztalt rutinos játékosok olyanokat csinálnak…beszélhetek, falra hányt borsó. A héten leülök a csapattal és a tulajdonossal, mert itt valamit tenni kell.
(pepsifoci.hu, „Így látták” rovat: edzői nyilatkozatok a mérkőzés után)

KECSKEMÉTI TE-ERECO  -  KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 3:1
Lipcsei Betta: 2 győzelem után váratlanul kikapott a Rákóczi, lehet, hogy hullámvölgy jön? Kiesési gondjaik azért nem lesznek idén igaz Matyi?
Molnár Mátyás: Hát gondok itt maximum azzal lesznek, hihihi, hogy a szövetség milyen színű éremmel jutalmazza Sisa úrékat, akit, ahogy ismerem, ha megkérdeznénk, biztos azt mondaná: örüljünk hogy bennmaradtunk. Hihihi. Tibi, hogy látod?
Nyíl: Aki nézi a műsort, tudja, hogy lelkesedem a nyíltsisakos támadófociért, viszont vérzik a szívem a fiatal, sikeréhes gyerekekkel felálló Kaposvárért. De nem történt semmi tragédia, Sisa Tibit ismerve hamar összekapja ezeket a srácokat és megy minden tovább a maga útján. Szívem szerint 1-1 pontot adtam volna a csapatoknak, de ilyen nincs- maximum a mesében (mosolyog).
Puhl: Annyit tennék csak hozzá, hogy amíg a labda gömbölyű bármi megtörténhet. Sisa Tibiről tudjuk, a csapatainál a kulcsszó az alázat. Szivics mestert pedig nem kell bemutatni. Mondják hogy ő a horvát vagy szerb vagy bunyevác vagy mittoménmilyen Murinnyó, nem is ez a lényeg, hanem itt is az alázat. Ennyi.
BognárGy.: Vitatkoznék veled, Sanyi, nem először. Szivicséknél az alázat mellett egy nagy adag kreativitás és bátorság a döntő. Szimplán alázattal te sehol nem nyersz már ne is haragudj. Sanyi nincs igazad.
Puhl: Én erre csak annyit mondok: az álmoskönyvek szerint a bagoly nagyfejű. Na majd megbeszéljük az adás után, figyelj csak.
(III. félidő adás, 2011. április 24., sport1, vasárnap este, fél 9 körül)

BFC SIÓFOK  -  SZOLNOKI MÁV 2:1
A stadion kiürült - csak Simon Antal állt a pálya szélén. Állt, nézte a tavaszi balatoni eget és a könnyei befelé folytak. Azok a könnyek, oh! Azok a sós könnyek. Másért folytak e szemnedvek egykoron! Országra szóló sikerek, a Vác bajnoki címe után (Samsung évek, hová levétek?), Vasas pályán a szurkolók kántálását hallgatva…S most a csend, a kegyetlen csend. Simon Antal nem adta fel. Nem az a típus. Nulláról kellett elkezdeni az építkezést tavasszal, és ő összeszorított foggal hozzálátott. Nem siránkozott, nem okolt külső körülményeket. És jöttek is az eredmények csak az a fránya hátrány, ez a síkos bőrű, zöld szemű szörny, ez nem szállt le a Szolnok nyakáról. Lassan a matematikai esély is elvész, de Antal nem adja fel. Megy tovább. De ahogy áll a pálya szélén, a tiszaparti szélben talán érzi, ez a hajó már elment…
(Sinkovics Gábor: Aki nem adja fel. Jegyzet. Nemzeti Sport, 2011. április 24.).

VASAS  -  DVSC-TEVA 1:1
„Lakat T.: Andriskám, hát ez a tavasz, ez valami meseszerű. Úgy meneteltek lassan, mint a hetvenhetes Vasas. Mit tettél ezekkel a srácokkal a téli szünetben? Tudjuk persze új tulaj, de hát erre ki számított –közben csöndben odapillantok Izsó Ignácra itt mellettem másik vendégünkre, nem véletlenül mosolyog a Náci, ő is tagja volt annak a csapatnak, hát az egy legenda volt erre nincs jobb szó…
Izsó: hát… (mosolyog)
Lakat T.: nincs hát, Nácikám, a legendákat az ember beazonosítja ennyi idő után, itt meg erről van szó, de vissza a mérkőzésre. Andriskám, Debrecen, Scasny el, új edző a vendégpadon, mai mércével korszakos játékosok sora a Lokiban de hát ilyen nálatok is van, máig emlékszem, amikor 1989-ben a Fradi edzőpálya korlátjánál kiszúrtam egy kis göndör fürtös irányítót, kérdeztem is Rákosi Gyuszi barátom mondom, te Gyuszikám ki ez a kissrác, hát a Lisztes Krisztián volt, egyem a szívét, olyan labdákat tett…
Komjáti: öööö…Lisztes, igen…
Lakat T.: …hogy csak néztem. De vissza a meccsre. Hát döntetlen a vége, Bandikám, de milyen döntetlen? Volt szerencsém kilátogatni és a végén az a taps. Vastaps. VASTAPS. Hát a Váradi-Zombori-Müller Sanyi sor kapott ilyet utoljára. Müller Sanyi. Ugye?! Na de a meccsre visszatérve…”
(A „Favorit c. műsor vasárnapi különkiadása „100 éves a Vasas” címmel az ATV-n, vendégek: Komjáti András, Izsó Ignác, Kántor Anikó)

BUDAPEST HONVÉD  -  PAKSI FC 2:2
A két csapat statisztikáit elnézve meglepő módon az otthonában haloványabban teljesítő kispesti csapat sem esélytelen. A Paks eddigi 67 NB1-es találkozójának 54,274 %-án tudott gólt elérni a találkozók alsó kvadránsának negyedik hatványán, ami gyors autokorrelációval számolva mutat abba az irányba, hogy a 20. percig Kis Károly alakulata 72,84%-os eséllyel szerezheti meg a vezetést. JESTER kollega kedvencei, a XIX. kerületiek ugyanakkor csak a második félidei teljesítményeiket tekintve a 2004-es visszajutás óta, a második 45. percek több, mint háromnegyedében tudtak gólt elérni, kiemelkedő valószínűséggel a 62. perc 34. másodperce és a 70. perc között. A többváltozós statisztika módszerei közé tartozó faktoranalízishez folyamodva segítségül, látens változókként tekintve a Paks védelmének átlagéletkorára, a kispesti MFA 1992-es korosztályának relatív testsúly-szórására valamint a Bozsik-stadion 2010-11-es átlag-nézőszámának módusára, kalkulációink egyértelműen egy döntetlen felé mutatnak.
(A „Labdabiztos” blog beharangozója a fordulóról, by Vérfarkas)

MTK BUDAPEST  -  FERENCVÁROSI TC 1:1
Az (évek óta már csupán nevében) ÖRÖKrangadót megtekintő 2000 szurkoló számán akár meg is botránkozhatnák, - ha nem szoktunk volna már hozzá a fájdalmasan alacsony színvonalú, a nézhetőség határait rendre alulról (sem) súroló magyar bajnokikon feltűnő „tömeg” látványához. Hol vannak már a legendás idők? Nemhogy Orth cselei vagy Schlosser „Slózi” korszakos mozdulatai, illetve a még valóban operett-előadást prezentáló Albert-Fenyvesi-Mátrai illetve Sándor Csikar, Kuti vagy Kovács fémjelezte klasszikus sorok, de a már a múlthoz képest fényéből jelentősen veszítő ám a mai nihilhez képest kánaáni magasságokba emelkedő ’80-as évek Nyilasival, Ebedlivel vagy Hannichhal, Pölöskeivel fémjelezhető szakaszai? A találkozó második félidejében mindesetre a mellettem a lelátón helyet foglaló egyik idős törzsszurkoló felém fordult és csak annyit mondott: „most mondja meg szerkesztő úr, ha ezt Hidegkuti Nándi láthatná, elszorulna a szíve”. Egy pillanatig igazat adtam az élemedett korú szimpatizánsnak, majd megnyugodtam: Nándi bácsi szíve nem szorulna el. Ugyanis fel sem ismerné a sportágat, amelyet a gyepen űznek…Persze a mai világban, amikor Madrid helyett Barcelonában székel a „nagy színház”, az ember már semmin sem csodálkozik.
(Hegyi Iván: Nem Sándor, csak a hasunk Csikar. Népszabadság, 2011. április 26.)

Egyszerűsített tippsor:

Videoton – Lombard Pápa
MTK – FTC
Siófok – Szolnok
UTE – ZTE
Győr – Haladás
Honvéd – Paks
Kecskemét – Rákóczi
Vasas – DVSC

 

70 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr442844498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

globocnick 2011.04.21. 12:12:05

VIDEOTON - PÁPA 2 - 2,
MTK - FTC 0 - 1,
SIÓFOK - SZOLNOK 0 - 0,
UTE - ZTE 1 - 1,
GYŐR - HALADÁS 1 - 2,
HONVÉD - PAKS 1 - 2,
KECSKEMÉT - RÁKÓCZI 3 - 3,
VASAS - DVSC 1 - 2

globocnick 2011.04.21. 12:13:10

VIDEOTON - PÁPA 2 - 2,
MTK - FTC 0 - 1,
SIÓFOK - SZOLNOK 0 - 0,
UTE - ZTE 1 - 1,
GYŐR - HALADÁS 1 - 2,
HONVÉD - PAKS 1 - 2,
KECSKEMÉT - RÁKÓCZI 3 - 3,
VASAS - DVSC 1 - 2

setzer 2011.04.21. 12:21:43

Videoton – Lombard Pápa 3:1
MTK – FTC 1:3
Siófok – Szolnok 3:1
UTE – ZTE 1:3
Győr – Haladás 1:3
Honvéd – Paks 1:3
Kecskemét – Rákóczi 3:1
Vasas – DVSC 3:1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.04.21. 13:05:48

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 0-1
Siófok – Szolnok 2-2
UTE – ZTE 1-3
Győr – Haladás 1-2
Honvéd – Paks 0-3
Kecskemét – Rákóczi 0-2
Vasas – DVSC 0-0

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.04.21. 13:06:22

BTW: A Sinkovics-paródia nagyon ütős lett.

harveypekar 2011.04.21. 13:07:28

Videoton – Lombard Pápa 3:0
MTK – FTC 0:1
Siófok – Szolnok 3:2
UTE – ZTE 0:4
Győr – Haladás 3:3
Honvéd – Paks 0:0
Kecskemét – Rákóczi 2:4
Vasas – DVSC 1:0

volankombi 2011.04.21. 13:38:04

Videoton – Lombard Pápa 1-1
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 0-0
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 2-0
Vasas – DVSC 0-3

Koori 2011.04.21. 14:30:47

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 1-1
UTE – ZTE 2-3
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 1-2
Vasas – DVSC 2-2

snowblind 2011.04.21. 14:46:37

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 1-0
UTE – ZTE 1-0
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 2-3
Vasas – DVSC 1-0

spinyokiraly 2011.04.21. 14:57:50

Videoton – Lombard Pápa 1-1
MTK – FTC 0-0
De utálom a fővárosi "örökrangadókat"! Sebaj, ősszel már néggyel kevesebb lesz!

Siófok – Szolnok 0-1
UTE – ZTE 0-1
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-2
Supka pár hete megtalálta Morales jegyzeteit. Így most a foci is nézhetetlen, meg a helyezés sem valami előkelő.

Kecskemét – Rákóczi 1-2
Vasas – DVSC 0-2
Némi kárörömöt érzek ugyan, de nem örülök neki szívből, hogy miután télen félreált a csapat két fékje, akiket a szurkolók úgy utáltak, még a Bohócligához is gyenge lett a csapat. Mert azért nem mindegy, hogy egy csapat a BL-ben, EL-ben pofozógép, vagy az NBI-ben.

Artie 2011.04.21. 15:01:29

"Nem Sándor, csak a hasunk Csikar"

Ezen konkrétan felsírtam.:D

Videoton – Lombard Pápa 1-2
Megmondta a Tésztadoktor is, nem bajnokesélyes a Vidi, és mivel nem csak a pofája jár, ezt be is bizonyítja.

MTK – FTC 0-1
Örökrangadó... Az. Jól nézze meg mindenki, ahogy kinéz, pár évig maszkimum csak a kupában találkoznak.

Siófok – Szolnok 1-1
Erre mondják, hogy hatpontos meccsen senkinek sem jó iksz. És tényleg.

UTE – ZTE 1-2
Nem lesz ebből baj, Géza?

ETO – Haladás 4-0
Gyula, Gyula, Hajszángyula helyett az új kórus Aleksidze, Aleksidze, Ratialeksidze lesz.

Honvéd – Paks 1-2
A magyar fodbalban bármi megtörténhet, de hogy három nem budapesti végez a dobogón, ráadásul a Vidi ezüstérmes a Paks mögött, na ezt kevesen gondolták.

Kecskemét – Rákóczi 1-3
Azé csúnya lesz, hogy 30 forduló után egy ponttal marad le az ezüstről a Rákóczi.

Vasas – DVSC 1-0
Hiába, egy Kondás nem tud Malacot szelidíteni.

snowblind 2011.04.21. 15:01:35

Amúgy nagyon jó írás, gratulálok!

fulmerz 2011.04.21. 15:13:43

Egy ilyen felkonf utan eretnekseg lenne reszemrol barmit is hozzafuzni. Ugyhogy csak a tipposzlopomat bigyesztem ide:

Videoton – Lombard Pápa 3-1
MTK – FTC 0-2
Siófok – Szolnok 1-0
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 0-2
Vasas – DVSC 0-2

979122 2011.04.21. 15:32:04

debasz... :-)

Videoton – Lombard Pápa 1-2
MTK – FTC 0-1
Siófok – Szolnok 1-1
UTE – ZTE 0-2
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 0-1
Kecskemét – Rákóczi 2-0
Vasas – DVSC 1-0

Dide_ 2011.04.21. 16:17:44

Videoton – Lombard Pápa 3:1
MTK – FTC 2:1
Siófok – Szolnok 2:1
UTE – ZTE 1:2
Győr – Haladás 1:1
Honvéd – Paks 0:0
Kecskemét – Rákóczi 2:0
Vasas – DVSC 1:1

Zigi 2011.04.21. 16:52:00

Hétről-hétre jobbak ezek a beharangozók.:)

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-0
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 0-2
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 0-1
Vasas – DVSC 0-0

VGL 2011.04.21. 17:19:41

Videoton – Lombard Pápa 3-0 Mezey doktor már két hete ráncolja a homlokát, ideje a fiúknak elkezdeni focizni.
MTK – FTC 0-0 Pocsék formában levő csapatok pocsék meccse várható.
Siófok – Szolnok 2-1 Kezdődik a szezon, lehet, a Szolnoknak már későn.
UTE – ZTE 2-1 Ettől a meccstől sem várok sokat.
Győr – Haladás 2-0 Mert Csertői jól ismeri az ellent.
Honvéd – Paks 1-1 A Honvédra bármit tippelhetek, sosem találom el.
Kecskemét – Rákóczi 2-1 Nem lesz harmadik felvonás, így ezt kell megnyernie a KTE-nek.
Vasas – DVSC 1-1 Loki, idegenben, új edzővel. Ennek egy pontnak kell lennie.

socawarrior 2011.04.21. 17:39:22

Videoton – Lombard Pápa 2-2
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 4-0
UTE – ZTE 1-3
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 3-0
Kecskemét – Rákóczi 5-1
Vasas – DVSC 0-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.21. 17:41:34

Hát lehet ehhez bármit hozzáfűzni? Talán csak annyit, hogy nagy az öröm, ha a közösség ennyire aktív, ha posztírásról van szó. Repes a szívem.

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 1-1
UTE – ZTE 1-0
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 2-0
Kecskemét – Rákóczi 2-0 (Bocs, Kraci, még véletlenül sem neked szólt, tényleg így érzem.)
Vasas – DVSC 1-1

Robespierre89 2011.04.21. 18:47:46

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-0
Siófok – Szolnok 2-3
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 3-1

puttoka · http://kecskemetite.multiply.com 2011.04.21. 18:58:37

Videoton – Lombard Pápa 2:0
MTK – FTC 1:1
Siófok – Szolnok 2:1
UTE – ZTE 1:1
Győr – Haladás 0:0
Honvéd – Paks 1:3
Kecskemét – Rákóczi 2:1
Vasas – DVSC 1:1

housemd 2011.04.21. 19:08:49

Videoton – Lombard Pápa 3:2
MTK – FTC 1:1
Siófok – Szolnok 3:0
UTE – ZTE 1:1
Győr – Haladás 1:2
Honvéd – Paks 0:0
Kecskemét – Rákóczi 1:2
Vasas – DVSC 0:1

teddypicker 2011.04.21. 19:11:17

Videoton – Lombard Pápa 2:0
MTK – FTC 1:1
Siófok – Szolnok 3-1
UTE – ZTE 2:1
Győr – Haladás 1:0
Honvéd – Paks 1:2
Kecskemét – Rákóczi 2:1
Vasas – DVSC 2-2

Louis007 2011.04.21. 19:50:01

Videoton – Lombard Pápa 3:1
MTK – FTC 1:0
Siófok – Szolnok 1:1
UTE – ZTE 2:1
Győr – Haladás 0:1
Honvéd – Paks 0:2
Kecskemét – Rákóczi 0:1
Vasas – DVSC 0:1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.21. 20:08:39

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 1-1
Vasas – DVSC 1-2

Balasnyikov 2011.04.21. 20:08:42

Videoton – Lombard Pápa 3-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 2-0
Vasas – DVSC 1-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.21. 21:14:02

MTK – FTC 2-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 2-2
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 0-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.21. 21:17:14

hopp, lemaradt az első meccs! idemásolom a pótlással együtt az egészet újra:
Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 2-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 2-2
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 0-1

ezt a kopipásztot még gyakorolnom kell...

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2011.04.21. 22:18:56

Videoton – Lombard Pápa 2:0
MTK – FTC 0:1
Kifelé...
Siófok – Szolnok 0:1
Amióta ixelt a Vidivel, nagyon szurkolok nekik. A banoktól pontot rablónak helye van az NB1-ben
UTE – ZTE 0:1
Győr – Haladás 1:1
Honvéd – Paks 0:1
Kecskemét – Rákóczi 1:1
Vasas – DVSC 0:2

Tutó 2011.04.21. 22:41:13

Tisztelt vendégszerző!

Bizony, bizony, az a Fradi edzőpályás korlátozás + a Lisztes Krisztián kiszúrás az pontosan így történt! :)))))
Sportbaráti üdvözlettel:
Lakat T. Károly

bmiky31 2011.04.22. 06:33:27

Itt a húsvét, itt a nyúl,
Nem minden meccs három-null.

Videoton–Lombard Pápa 2-0
MTK–FTC 1-2
Siófok–Szolnok 3-1
UTE–ZTE 1-1
Győr–Haladás 2-0
Honvéd–Paks 1-1
Kecskemét–Rákóczi 3-3
Vasas–DVSC 1-1

Mérgező Hulladék 2011.04.22. 08:46:07

3-1, 0-1, 2-0, 1-0, 2-1, 0-0, 3-1, 0-2

mt85 2011.04.22. 09:45:31

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 2-0
UTE – ZTE 1-1
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 3-2
Vasas – DVSC 1-1

JESTER 2011.04.22. 09:52:04

@Tutó: Tisztelt Tutó!
Pedig abszolút hasból írtam az egészet :)
Amúgy örülök a reakciónak!
Üdvözlettel: Jester
(=Sütő Attila, hogy ne érjen az anonimitás vádja).

christvhu 2011.04.22. 10:03:08

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 0-2
Siófok – Szolnok 1-2
UTE – ZTE 2-2
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 2-1

Tutó 2011.04.22. 10:05:29

@JESTER:

Kedves Attila!

Akkor itt bizony mágikus erőkkel állunk szemben, mert ez a történet pontosan úgy játszódott le,ahogy leírta.
Csak abban nem vagyok ma már egészen biztos, hogy a Rákosi Gyuszi volt-e éppen akkor az edző.
De érdekes, nagyon tanulságos történet volt! :)))
Üdvözlettel:
Lakat T. Károly

1116001 2011.04.22. 10:08:09

Videoton – Lombard Pápa 3-2
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 1-0
UTE – ZTE 0-0
Győr – Haladás 3-2
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 2-2
Vasas – DVSC 1-0

vérfarkas 2011.04.22. 10:16:34

@Tutó: megerősítem; 1989 Rákosi korszak volt nálunk, gondolom, ezt a hamarosan bejelentkező Lisztes is megerősíti :-)

Tutó 2011.04.22. 10:19:38

@vérfarkas:

Tisztelt vérfarkas!
Akkor még misztikusabb a dolog, hiszen Attila minden részletet fejből/hasból telibetalált!:)))

JESTER 2011.04.22. 10:26:01

@Tutó: @vérfarkas: 50-50%. Lisztest blöfföltem (gondolván kb akkor lehetett ifi), Rákosira emlékeztem. Én akkoriban kezdtem nézni a focit egész pontosan a '89-'90-es idénnyel, így onnan sok minden beleégett az emlékeimbe.
Mondjuk még inkább a Cseh-Csepregi-Csábi-Csehi sor, hogy hazabeszéljek egy kicsit :).

vérfarkas 2011.04.22. 10:27:32

@Tutó: Tisztelt Tuttó!
Ezek szerint műsorváltozás a vasárnapi Favoritban?
A "Fenyő nélkül nincs Húsvét!" interjú helyett "Amire nem emlékszik, az meg sem történt-vendégünk lesz Jester"
:-)

Tutó 2011.04.22. 10:42:29

@vérfarkas:

Tisztelt vérfarkas!

Klasszikusokat mindíg csak pontosan!
Fenyő csak augusztus végén és karácsonykor van.:-)))
Húsvétkor soha.
De Jesteren gondolkozom.

Stefan Derrick 2011.04.22. 10:59:16

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 2-2
Siófok – Szolnok 1-1
UTE – ZTE 2-1
Győr – Haladás 3-1
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 4-3
Vasas – DVSC 2-1

Futó Lada 2011.04.22. 11:25:32

Videoton – Lombard Pápa 3-1
Bajnokavatás...

MTK – FTC 2-1
Mert kiesni csak szépen szabad..

Siófok – Szolnok 3-2
Mert az MTK-t kiejteni csak szépen szabad..

UTE – ZTE 1-1
Mert úgyis az MTK és a Szolnok esik ki.Ja! Vlaszákot kiállítják.

Győr – Haladás 2-1
A szurkolók az MTK és a Szolnok iránti szolidaritásuk kifejezésére egységesen zöld-fehérbe öltöznek.

Honvéd – Paks 2-1
Mert kell minden fordulóba meglepetés-eredmény.

Kecskemét – Rákóczi 2-1
A KTE még nem játszott döntetlent, és akkor nyer, amikor Szivics azt mondja. Tököli játszik, így nyernek.

Vasas – DVSC 1-0
A Vasas védelme olyan mintha Pintér Attila rakta volna össze.

vérfarkas 2011.04.22. 11:52:29

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 1-0
UTE – ZTE 2-1
Győr – Haladás 2-0
Honvéd – Paks 0-0
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 1-1

Géza 2011.04.22. 12:13:30

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 0-0
Siófok – Szolnok 1-2
UTE – ZTE 1-0
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 2-2
Vasas – DVSC 0-1

Ond vezér 2011.04.22. 12:31:49

Videoton – Lombard Pápa 4-0
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 1-1
UTE – ZTE 3-1
Győr – Haladás 2-0
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 3-1
Vasas – DVSC 0-2

Kifli007 2011.04.22. 12:32:00

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-0
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 0-2
Kecskemét – Rákóczi 1-2
Vasas – DVSC 0-1

Kifli008 2011.04.22. 12:33:25

VIDEOTON FC -LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 3-1
MTK BUDAPEST -FERENCVÁROSI TC 1-1
BFC SIÓFOK -SZOLNOKI MÁV 1-1
ÚJPEST FC -ZTE FC 1-2
GYŐRI ETO FC -SZOMBATHELYI HALADÁS 2-2
BUDAPEST HONVÉD -PAKSI FC 1-1
KECSKEMÉTI TE-ERECO -KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-1
VASAS -DVSC-TEVA 0-2

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.04.22. 12:34:21

Videoton – Lombard Pápa 1-0
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 0-1
UTE – ZTE 0-0
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-0
Kecskemét – Rákóczi 2-1
Vasas – DVSC 0-1

Kifli009 2011.04.22. 12:35:07

Videoton – Lombard Pápa 2-1
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 1-2
Vasas – DVSC 2-1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.04.22. 12:37:47

Ja és a beharangozó fantasztikusan jó lett, gratulálok! A Sport1-es Kaplár F. paródia visítva nevetős. 10 éve borzadok össze minden egyes alkalommal amikor olyanokat mond, hogy "Drágóner" :D
De a Várhidi, Hajdú, Puhl, Nyíl szövegek is annyira élethűek, hogy akár élesben is mehetnének a tv-ben :D

lelkesamatör 2011.04.22. 12:39:39

Videoton – Lombard Pápa 2-0

Mezey doktor visszakerül a futball térképre.

MTK – FTC 1-1

Az MTK kezd a saját fiókcsapatává válni.

Siófok – Szolnok 1-1

A Siófok ikszel azzal a csapattal, aki ikszelt azzal a csapattal, aki megverte azt a csapatot, akit megvert a Siófok. Ez most jó nekik?

UTE – ZTE 1-0

Egy betű, és egy gól a különbség.

Győr – Haladás 2-1

Figyelem ezen mondat elolvasása másodperceket vehet el az életéből. Kérem halsdjon tovább.

Honvéd – Paks 1-2

A Paks még minden svéd csapat ellen veretlen a nemzetközi kupákban!

Kecskemét – Rákóczi 1-1

A kecskemétieknek csak a kupa fontos, a rákoczinak meg minden mindegy.

Vasas – DVSC 0-0

"Sztár modell az új Loki edző lánya" Valós Blikk újságcikk a sport rovatban.

Artie 2011.04.22. 12:51:37

@lelkesamatör: ""Sztár modell az új Loki edző lánya" Valós Blikk újságcikk a sport rovatban"

Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, pont annyira vékonka ez a lány, mint amilyen vékonka mostanában a Loki.

De nem vagyok rosszmájú. Vagy mégis?

dr. Wilbur Swain 2011.04.22. 13:10:51

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 4-2
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 2-2
Kecskemét – Rákóczi 2-2
Vasas – DVSC 0-1

gabesz7004 2011.04.22. 13:34:16

Videoton – Lombard Pápa 1-0
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 2-0
Honvéd – Paks 0-0
Kecskemét – Rákóczi 0-1
Vasas – DVSC 1-1

LionOfZion 2011.04.22. 13:34:42

Videoton – Lombard Pápa 3-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 2-0
UTE – ZTE 2-1
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 0-3
Kecskemét – Rákóczi 2-0
Vasas – DVSC 1-1

kétballáb 2011.04.22. 14:15:41

Videoton – Lombard Pápa 2:0
MTK – FTC 0:0
Siófok – Szolnok 2:0
UTE – ZTE 2:1
Győr – Haladás 2:0
Honvéd – Paks 1:0
Kecskemét – Rákóczi 3:0
Vasas – DVSC 1:0

godot 2011.04.22. 15:23:20

Videoton – Lombard Pápa 3-1
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 2-1
UTE – ZTE 2-2
Győr – Haladás 2-1
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 1-1
Vasas – DVSC 1-2

Frigo 2011.04.22. 15:24:05

Videoton – Lombard Pápa 1-0
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 3-1
UTE – ZTE 2-0
Győr – Haladás 1-1
Honvéd – Paks 1-3
Kecskemét – Rákóczi 2-0
Vasas – DVSC 0-2

slowmotion 2011.04.22. 15:37:36

semmit sem bízok a véletlenre, mindent fordítva teszek meg.

Videoton – Lombard Pápa 1:2
mert a Videotont nem lehet megverni otthon

MTK – FTC 1:0
mert a Testedzők lejtőn vannak

Siófok – Szolnok 1:1
mert senkinek sem jó a döntetlen

UTE – ZTE 1:0
mert a Zete egyszer megrázza magát

Győr – Haladás 0:1
mert az ETO nem tud kikapni

Honvéd – Paks 1:0
mert az lehetetlen, hogy a Honvéd hármat nyerjen sorozatban

Kecskemét – Rákóczi 1:2
mert a Kecskemétnek nem kell tartalékolnia a kupavisszavágóra

Vasas – DVSC 0:1
mert a Vasas nem tud kikapni, a Loki meg amúgy is egy rakás szar idegenben

fran7 2011.04.22. 15:46:42

Videoton – Lombard Pápa 3-0
MTK – FTC 2-1
Siófok – Szolnok 0-0
UTE – ZTE 1-0
Győr – Haladás 3-3
Honvéd – Paks 1-1
Kecskemét – Rákóczi 2-2
Vasas – DVSC 3-1

sirsteve 2011.04.22. 16:01:48

Videoton – Lombard Pápa 2-2
A hétközi kupameccs beharangozójában mintha azt hallottam volna a sport tv-n, hogy a Vidi duplázásra készül. S mint tudjuk Mezey doktor tanítványai nem bírják az esélyesség terhét.

MTK – FTC 1-1
Miután BKV a héten már előkészített egy metro-szerelvényt a vendégszurkolóknak, semmi akadálya, hogy nézőcsúcs szülessen a Hungária körúton, nyilván dögunalmas focival és egy-egy tizenegyessel, mint a spanyol örökrangadón.

Siófok – Szolnok 0-2
Menekül a Szolnok, alakul a csapat a Tisza partján.

UTE – ZTE 1-2
Az Újpest megérkezett a kieső zónába, és ha Csank mesteren múlik, ott is ragad.

Győr – Haladás 1-0
A Halinál talán csak a címvédő gyengébb vendégként, így eléggé simának tűnik.

Honvéd – Paks 1-2
Nyer a Paks, hogy a fehérvári legények se tudjanak megnyugodni.

Kecskemét – Rákóczi 0-2
A KTE a hétközi kupasikerrel jól lakott, a Rákóczi pedig a bajnoki cím besöprésére készül, ha már a kupameccset elszúrták.

Vasas – DVSC 2-4
Egyszer már csak nyer a Loki idegenben, pont akkor, amikor az angyalföldi catenaccio becsődöl.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.22. 17:40:04

Videoton – Lombard Pápa 3-0
MTK – FTC 1-1
Siófok – Szolnok 0-1
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás -
Honvéd – Paks 2-2
Kecskemét – Rákóczi 4-4
Vasas – DVSC 1-0

fecskeE0 2011.04.22. 17:50:33

Videoton – Lombard Pápa 2-0
MTK – FTC 1-2
Siófok – Szolnok 1-2
UTE – ZTE 1-2
Győr – Haladás 1-0
Honvéd – Paks 1-2
Kecskemét – Rákóczi 1-1
Vasas – DVSC 0-2

/budo/ 2011.04.22. 18:26:24

Videoton – Lombard Pápa 2:1
MTK – FTC 0:2
Siófok – Szolnok 2:1
UTE – ZTE 2:1
Győr – Haladás lemaradtam róla...
Honvéd – Paks 1:0
Kecskemét – Rákóczi 2:0
Vasas – DVSC 1:1

nbcee 2011.04.22. 19:56:43

Röviden: Zseniális. Nem ragozom.

Videoton – Lombard Pápa 0:1
MTK – FTC 0:1
Siófok – Szolnok 0:1
Honvéd – Paks 0:1
Kecskemét – Rákóczi 0:1
Vasas – DVSC 0:1

Zigi 2011.04.25. 11:01:51

@Black Lotus: @nbcee: @Bastille: @vérfarkas: @Futó Lada: @JESTER: @végh hanta: Lesz-e külön beharangozó a 25. fordulóra vagy ebben a posztban lehet majd tippelni arra is?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.25. 11:11:35

@Zigi: Elvileg lesz külön beharangozója, ha mégsem, arról éjfélig tájékoztatunk mindenkit. Ha valaki csak ma tud tippelni, akkor e-mailben kérnénk a tippeket (labdabiztos.blog gmail)
süti beállítások módosítása