HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Gólok hajrában - NB2 Nyugati csoport, 22. forduló

2011.04.21. 07:14 Bastille

 

Csopaki István, Csopaki István,
Hajrá gól nélkül nincs már
Egy versben fő a rím
Újra nyert a Pécs!

 

A mezek süvítettek a tavaszi szélben, az edzők végletekig hajszolták játékosaikat, hogy több meccsen is az utolsó percekben dőljön el a három pont sorsa. Az első három csapat, ha nehezen is, de nyert, a Fradi és a BKV gálázott, és a Tatabánya is örömet csempészett egy hónap után Komárom-Esztergom megyébe. Csopaki Pistinek pedig csak a hétvégi teljesítménye volt jobb, mint a korábbi frizurája. A kép minőségéért elnézést Tőle!

 

Gyirmót FC – Barcsi SC 1-0 A Gyirmót fut tovább a Vidi után, tarkójukon a Pécs liheg, miközben stadiont fejlesztenek ezerrel és távoli tekintetük már a jövőben a végső győzelemre is esélyes Paksot látja vendégül NB1-es körülmények között. Ehhez azonban hozni kellett a kötelezőt a kiesőhelyen tanyázó Barcsot fogadva. A kiosztott szerepek adottak voltak, a hazaiak támadtak, míg a vendégek védekeztek, de ez sem tartott sokáig. A Gyirmót a mérkőzés elején néhány helyzettel érzékeltette, hogy ők szoktak focizni, de aztán a játék képe lassacskán kiegyenlítődött, félidei nullanullás állásnál pedig már jött a hír Ajkáról, hogy begyűjtötte a három pontot a Mecsek. Ez meglátszódott a második félidei játékon, hisz a Gyirmót orrba-szájba vezette a támadásokat, a hatvanadik perctől már csatárból is három volt hazai oldalon és a barcsiak meg tényleg, ha érték, csak rugdosták el a labdákat. Végül egy gólt sikerült begyötörniük, az egyik utolsó támadás végén tolta kapufára a labdát a vendég kapus, amit a védők már nem tudtak az égbe bikázni, nem az a Tóth Norbert pedig közelről bikázta a hálóba s lett így egynull a vége. A Gyirmót most gyengébb játékkal, de begyűjtötte a három pontot és megtartotta előnyét a pécsiekkel szemben.
 
FC Ajka – Pécsi MFC 0-1 Előre elnézést kérnék az ajkaiaktól, de mindannyiunk közös érdeke volt, hogy a pécsiek megnyerjék ezt a találkozót, hogy kicsit még a tavasz végén csak érezze a gyirmóti csapat, ahogy a pécsiek szorongatják a pöcseiket. Közös érdekünk meghallgatásra talált, de olyan gyenge ez a Pécs most, mint Quasimodo hátúszásban. Az első félidőben lötyögés és mezőnyjáték, a nyomokban tartalmazó focit is az isteni Mihalecz szolgáltatta néhány 20-25 méteres kapura lövéssel, de ezeket Dibusz bravúrral védte, az NB1-be igyekvő pécsiek pedig egyetlen helyzettel jelezték, hogy ők egyáltalán vannak, Regedei szabadrúgását viszont Jánosa kapus tolta szöglete. Jött a második játékrész, Lovrencsics hagyott ki egy helyzetet, majd Todorovics szerezhett volna parádés öngólt, de Dibusz védett. Aztán sokáig megint semmi. Az ajkaiak már elkönyvelhették az egy pontot, de ekkor kapott vérszemet a Pécs és előbb Törtei bombáját védte Jánosa portás, majd Pintér elé került egy blokkban elhalt laszti, amit ő higgadtan a bal lábára cselezett és kilőtte a hosszút az utolsó percben. Nem feltétlenül megérdemelt a pécsi győzelem, de a kis nyugati csoportunknak mindenképp jót tett és ha nagyszombaton legyőzik otthon a Baját, akkor meg még izgalmas is lehet.
 
Bajai LSE – Kaposvölgye 3-0 Országos egyesnek számított a mérkőzés, de az első tíz percben a fordulóról-fordulóra magabiztosabb játékot mutató Kaposvölgye is megszerezhette volna a vezetést. Aztán a 38. percben egy bajai támadás a vendég alapvonalig ment, onnan passzolták vissza Micskónak, aki begurította a jobb alsóba. Öt perccel később nem a visszajátszást láthattuk, amit tévés közvetítésnél Vitár Robi bá biztos benyelt volna, hanem valóban lekopírozta az első gólt a Baja és ugyanúgy Micskó lőtt gólt. A második félidőben aztán leült a meccs, a vége előtt negyed órával Nagy Előd szerzett harcosan labdát a pepecselő Kaposvölgye védőktől és biztosította be a hazai győzelmet. A bajai csapattal kapcsolatban még annyi érdekesség történt, hogy a Városi TV Sportré című rovatában Bognár Gyurival készült kinek idegőrlő, kinek szórakoztató riportocska, amiből kiderül, hogy őt David Ginola helyére igazolta le a Toulon és hogy Kisteleki István miatt jött haza ’93-ban. Hoppá! Mosoly.
 
Videoton II – ETO II 2-0 A zöld-fehérek kiválóan felkészültek a magabiztos kis Vidiből, megszervezték a védelmüket és próbáltak az ellentámadásból gólokat szerezni, ami az első félidőben majdnem be is jött. Kevesen álltak olyan közel a vezetéshez a fakó Vidi ellen, mint az ETO. Hartyániéknak helyzetük sem volt az első félidőben, míg egy jó ellentámadásból az ETO egy kapufát prezentált a kedves nézőknek. Jött a második játékrész és a dolgok a helyükre kerültek, a gólok pedig a vendég hálóba. 62. percben Olasz–Móri-Olasz kényszerítőt követően a talján nevű magyar gyerek felsőkapufás gólt szerzett, aztán a vége előtt öt perccel Gyurcsó passzolt Máté elé, aki öt méterről lőtte a Vidi 50. gólját. Megérdemelt győzelem, nem tud hibázni a kis Vidi.
 

FTC II – SZTK-Erima 5-1 Várhidi Péterre eddig sütött a Nap, elmentek az Üllőire és beszartak az atmoszférától. A vendég védelem már az elején szétesett, mint a Szovjetunió, a Fradi pedig Tóth Bence vezérletével hamar eldöntötte a három pont sorsát, és hát olyan gólokat lőttek, amelyekről nem szeretnék regélni, jobb az, ha megtekintik a videón. A szigetszentmiklósiaktól Fekete Ádámot lehetne kiemelni, míg a Fradi csapatként mosta le a vendégeket. Várhidi ettől függetlenül elégedett.

Ferencváros II - SZTK-Erima összefoglaló 2011.04.15. from SZTK-ERIMA on Vimeo.

 
BKV Előre SC – Honvéd II 4-1 A múlt heti Honvéd zakó után egy teljesen más csapat futott ki a Sport utcába a BKV ellen, ahol bombaformában játszik Csopaki István. Ezen a meccsen hármat vágott és felzárkózott Mihalecz mögé a második helyre a góllövőlistán. Itt már az 5.percben lőtt be egy jogosan megítélt tizenegyet, amire a Honvéd nem tudott válaszolni, pedig két helyzetük is volt. A 32. percben két védőt etetett meg Csopaki és csavarta el a jobb alsóba, majd a félidő utolsó percében szabadrúgásból szerezte meg a mesterhármast. A második félidőben a hazai oldalról Ribi szerzett még gólt, míg a honvédos Lengyel szerezte meg az első enbékettes gólját. A BKV egyre jobb, ajánlatos mindenkinek kicsit összefosni magát tőlük, míg a Honvéd tarcsi lassan csak a matekban bízhat.
 
Tatabánya – Budaörsi SC 2-1 Végre a Bányászok is nyertek, pedig zsinórban három vereségük volt, elégedetlen szurkolóik és Farkas János is el vagyon tiltva. Az első félidőben még nem állt össze a hazaiak játéka, csupán a védelmük volt masszív, ezért a vendégek, ha kimerészkedtek a saját térfelükről, kemény falakba ütköztek. Végül azért egy szabadrúgásból sikerült megszerezni a vezetést a Bányásznak, de a félidőben volt mit átbeszélniük, a Budaörs pedig nem úgy tűnt, hogy pontért jött volna Tatabányára. A második félidőben már összeszedettebb volt a hazai csapat, rögtön az 51. percben kettővel növelték az előnyüket, érkeztek a sörrel teli csillék, már zsebben volt a három pont. A 90. percben még szépített a Budaörs, de a vége megérdemelt hazai siker.
 
Kozármisleny SE – Veszprém FC 2-1 Fontos mérkőzés volt mindkét csapatnak, nem beszélve arról, hogy mindkét csapat jó formában várta a találkozót. Helyzetek is bőven akadtak, de ezeket elbénázták általában a csatárok, ahogyan a vezető veszprémi gólt is az egyetlen veszprémi néger, név szerint Alex, de suta lövése csak bevergődött a kapuba. Végül még a félidő előtt ugratta ki Koplárovics Berdót, aki összehozott egy tizit, amit Tóth értékesített. A második félidőben aztán a mislenyiek birtokolták többet a labdát, helyzeteik voltak, mégis úgy tűnt, hogy a bakonyiak elhoznak egy pontot Baranyából. A 75. percben még emberhátrányba is kerültek a vendégek, így megsokszorozódott a hazai fölény, ami a fordulóra jellemzően az utolsó percekben érett góllá. Berdó adott be a 86. percben, amit Koller fejelt a veszprémi hálóba. Végül is megérdemelten nyert az izzadságszagú meccsen a Kozármisleny.
 
Uraim, emitt a tabella, a góllista, no meg az excel! Alant pediglen tippelő szelvény, igyatok eleget a hétvégén!
 
Budaörs – Kaposvölgye
Pécsi MFC – Bajai LSE
Barcsi SC – BKV Előre
SZTK-Erima – Videoton PFLA
Veszprém FC – FTC II
Tatabánya – Kozármisleny
Gyirmót FC – ETO II
Honvéd II – FC Ajka

 

9 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr22844128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.04.21. 09:08:47

Budaörs – Kaposvölgye 2-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 2-1
Barcsi SC – BKV Előre 1-0
SZTK-Erima – Videoton PFLA 2-2
Veszprém FC – FTC II 1-0
Tatabánya – Kozármisleny 2-1
Gyirmót FC – ETO II 2-0
Honvéd II – FC Ajka 0-2

snowblind 2011.04.21. 09:15:07

Budaörs – Kaposvölgye 2-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 2-1
Barcsi SC – BKV Előre 1-0
SZTK-Erima – Videoton PFLA 2-2
Veszprém FC – FTC II 1-0
Tatabánya – Kozármisleny 2-1
Gyirmót FC – ETO II 2-0
Honvéd II – FC Ajka 0-2

snowblind 2011.04.21. 09:15:54

Bocs, hogy kétszer küldtem, de az elsőt sokáig nem mutatta.

Futó Lada 2011.04.21. 09:19:30

Budaörs – Kaposvölgye 2-1
Pécsi MFC – Bajai LSE 2-1
Barcsi SC – BKV Előre 1-1
SZTK-Erima – Videoton PFLA 1-2
Veszprém FC – FTC II 1-0
Tatabánya – Kozármisleny 3-1
Gyirmót FC – ETO II 3-2
Honvéd II – FC Ajka 0-2

979122 2011.04.21. 15:33:07

Budaörs – Kaposvölgye 2-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 3-1
Barcsi SC – BKV Előre 0-2
SZTK-Erima – Videoton PFLA 1-2
Veszprém FC – FTC II 1-1
Tatabánya – Kozármisleny 2-1
Gyirmót FC – ETO II 3-1
Honvéd II – FC Ajka 0-1

Balasnyikov 2011.04.21. 20:03:36

Budaörs – Kaposvölgye 1-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 1-1
Barcsi SC – BKV Előre 1-2
SZTK-Erima – Videoton PFLA 2-2
Veszprém FC – FTC II 2-1
Tatabánya – Kozármisleny 1-1
Gyirmót FC – ETO II 2-0
Honvéd II – FC Ajka 0-2

Stefan Derrick 2011.04.22. 11:00:26

Budaörs – Kaposvölgye 2-1
Pécsi MFC – Bajai LSE 2-2
Barcsi SC – BKV Előre 1-0
SZTK-Erima – Videoton PFLA 1-3
Veszprém FC – FTC II 1-1
Tatabánya – Kozármisleny 3-1
Gyirmót FC – ETO II 1-1
Honvéd II – FC Ajka 2-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.22. 20:10:09

Budaörs – Kaposvölgye 2-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 1-1
Barcsi SC – BKV Előre 1-2
SZTK-Erima – Videoton PFLA 1-2
Veszprém FC – FTC II 1-1
Tatabánya – Kozármisleny 2-1
Gyirmót FC – ETO II 2-1
Honvéd II – FC Ajka 1-2

vérfarkas 2011.04.23. 14:44:22

Budaörs – Kaposvölgye 2-0
Pécsi MFC – Bajai LSE 1-2
Barcsi SC – BKV Előre 0-0
SZTK-Erima – Videoton PFLA 1-1
Veszprém FC – FTC II 1-0
Tatabánya – Kozármisleny 2-0
Gyirmót FC – ETO II 2-1
Honvéd II – FC Ajka 0-1
süti beállítások módosítása