HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kaposvölgye, sálálálá - NB2 Nyugati csoport, 23. forduló

2011.04.29. 17:37 Bastille

Virágoznak már a kertek
A nagy csapatok pedig nyertek
Asztal, székék, meg egy kis lőre
Hajrá-hajrá Kaposvölgye
 
Az elvonási tüneteknek vége, mindenkitől elnézést, de a sorokat jegyzőnek locsolnia kellett, aztán a Veszprémi Egyetemi Napokon is tevékenyen részt vett, miközben a világfoci óriási tévedésben van, így csöppet kifutott az időből. Mindenki a két spanyol csapat szenvedéstörténetét követi, ahelyett, hogy az igazi izgalmakat hozó magyar másodosztály folytatásos teleregényének adna prioritást. Volt itt nagyszombati istenkáromlás Lipcsei Pétertől, de Godslove joga bonitojának felsőkapufán történő elhalása is ebben a fordulóban történt és nyert a Gyirmót megint egy tuti egynullal. És ami nagyobb szenzáció, mint egy Messi sárga, na az meg az, hogy nyert a Kaposvölgye. Idegenben! Ollé.
 
Budaörs – Kaposvölgye 1-2 Az ötödik percben a kaposvölgyi Kovács lőhetett kapura kecsegtető helyzetből, de ahogy megboldogult Knézy Jenő mondaná, lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Aztán az első félidőben a mezőnyjáték dominált, kisebb helyzetek a védők nagyobb hibáiból alakultak ki, de a meglepődött csatárok ezeket a labdákat a parkolóba rúgták. Aztán következett a második félidő, ahol olyat láttunk, amit kezdő enbékettő rajongó még soha. Vezetést szerzett a Kaposvölgye. A vendégvédők előre rúgták a labdát, amire Mile startolt a legfrissebben, kicselezte a kapust és a kamikáze védő előtt még a hálóba brusztolta. Szenzáció, de ott lettem volna! De ez még csak a torta, most jön a hab tizenegyes formájában. Sima lerántás a budaörsi tizenhatoson belül, második sárga, értékesített büntető, nullakettő. Na, uraim, ez a kemény, nem Pepe! És a poén a végén, a Kaposvölgyébe beállt Hibácska, aki nevéhez méltó módon aprót hibázott, tizenegyes lett belőle, amit Tüske értékesített, de a végén nem változtat, nyert a Kaposvölgye, igyatok somogyi fiatalok!
 
Gyirmót - ETO II 1-0 Megyei rangadó vagy városi, ki-ki döntse el maga! A pálya talaja eleve rossz volt, ezt még a győztes csapat edzője is elismerte. A második számú győri csapatban csak egy nullanulla volt és a gyirmótiak sem mutattak be enbéegyes játékot, ellenben akartak. Az első félidő derekán aztán Szabó iramodott meg, aki középre centerezve Weitnert találta meg, hogy megszerezze a mérkőzés egyetlen gólját. Ezután még néhány gyirmóti helyzet volt, de nem voltak veszélyesek, szóval nem volt jó meccs, majdnem olyan rossz volt, mint bármelyik el classico.
 
SZTK–Erima – Videoton PFLA 1-3 A Vidi a Duna túloldalára ugrott át a három pontért, pedig rohadtul pontokat kellett volna veszíteniük a múlt héten arcul csapott Várhidi csapat ellen. Az első félidőben a vendég csapat semmit nem mutatott a zsenijéből, míg Majoros a szájukban tejet altató Vidi védők között simán lépett ki és szerezte meg a vezetést. Ez volt forduláskor, aztán szájon csapott minket a papírforma. Az 52. percben Sallai Balázs kezdett el böstörögni a saját tizenhatosa előtt, cserébe második sárgájával mehetett zuhanyozni. Ezután erőnlétben és labdabirtoklásban is a Vidike volt fölényben, négy perc múlva egyenlítettek (Babos), aztán sorra jöttek a vendég helyzetek, a Várhidi csapat nem tudott mit kezdeni az emberhátránnyal és benyeltek még két gólt (Papucsek, Babos). Nyerhetett volna a Szigetszentmiklós, tessék Sallai Balázst felnégyelni…
 
Barcsi SC – BKV Előre 0-0 Had idézem ide a két szakvezető mérkőzés utáni nyilatkozatát. Soós Imre, az esélyesebb vendégcsapat edzője, BKV-s mivolta ellenére az utazásra is panaszkodott: „A hosszú utazás után fáradtan érkeztünk, amelyet a másodosztályban alkalmatlan pálya fogadott.” Kuczkó Gábor viszont ezt mondta: „Büszke vagyok a játékosaimra, legalább is a kezdő tizenegyből tízre.” Nem tudtuk meg ki az az egy! Marad a nullanulla.
 
Tatabánya – Kozármisleny 0-1 A Misleny Béla herceg nélkül utazott a Grosicsba, hogy a magán és pénzen kívüli bányászoktól lopja el a három pontot. A Tatabánya egész meccsen a labda eladásával foglalkozott, a támadójátékuk rosszabb volt, mint a francia hadsereg hatékonysága a történelem folyamán. Ezért a masszív és magabiztos Kozármisleny, -akik itt egyértelmű analógiába keverednek a német hadosztállyal- az első félidő végén megszerezték a vezetést Fellai révén, aztán rúghattak volna még párat a második játékrészben, de csak a meggyőző labdabirtoklás jutott osztályrészül, végül maradt a megérdemelt egy gólos győzelem, átmasírozhattak a Dunántúlon…
 
Veszprém FC – FTC II 3-1 A múlt héten nagy verést rendező Fradi most olyan gyatra játékot mutatott, hogy mindenki Lipcsei Pétere a szájára vette a Jóistent is nagyszombaton. És ahogyan az Egyszülött, úgy kezd a Veszprém is feltámadni halottai közül. Az első félidőben a pesti srácok talán a szokatlanul friss levegő miatt összezavarodhattak és bekaptak három gólt is. Hevesi-Tóth talált be kétszer is, majd pedig a veszprémi Alex csinált egy tizit, amit ő maga akart értékesíteni. És hát nem csak felépítésében, bőre színében és érdekes fogsorában hasonló a két center (mármint ő és Coulibaly), de még a büntetőt is ugyanúgy lövi. Bele a kapusba, aztán a kipattanót a hálóba. Volt is nagy nevetés a nézőtéren. A második félidőben aztán mindent beleadott a Fradi, Pölöskei szépített is, hogy aztán egyből összeszedjen egy pirosat, mert nagy a pofája, alázata meg nulla. Úgy ment le a pályáról, hogy majdnem megbillent felé a Wartha Vince utcai stadion. Ezután itt is, ott is voltak helyzetek, de azon túl semmi.
 
Honvéd II – FC Ajka 3-3 Artner Tamás legényei nem éppen a tavaszi újjászületésüket élik, ráadásul a két belső védőjük nélkül utaztak a fővárosba. Mindeközben Lőrincz Emil és a Honvéd fakó, ha nem is menetelnek a bennmaradás felé, de szemmel láthatóan nem adják olyan könnyen magukat a tavaszi fordulókban. Most kapóra is jöhetett nekik, hogy az ajkaiak egy sosem látott védelemmel léptek fel a Bozsikban, ami a katasztrofális jelzőhöz közeli minősítést kapta saját edzőjüktől. És már az 5. percben vezetést szerzett a hazai csapat Berki révén, amit a még mindig acélos ajkai támadó szekció egalizált két perc múlva. Mihalecz és társai az egyenlítést követően aztán még a félidő vége előtt két viszonylag szerencsés góllal kettőre növelték az előnyüket. A fordulás után a bakonyiak az eredmény tartására rendezkedtek be, a Honvéd pedig elkezdett orrba-szájba támadni, tucat helyzetet alakítottak ki, amiből sikerült két gólt szerezni, de akár a meccset is megnyerhették volna. Igazságos háromhárom, mindkét csapatnak kellett volna a három pont, így senki nem járt jól.
 
PMFC – Bajai LSE 3-2 Joggal nevezhettük a forduló rangadójának a Pécs - Baját, mind a tabellán, mind pedig kartográfiai helyezésük alapján. Pécsen idén pont a bajai vereség után kezdtek el háborogni a szurkolók, ami ugye mai napig tart, miközben a Baja a tavasz elején kicsit megingott, de azóta hozza a kötelező meccseit. Na, de Pécsen hisznek még a feljutásban, így a 4. percben a száműzetést is megjárt Lovrencsicset ugratták ki, aki a jobb alsóba rúgta a labdát. Fél óra elteltével az egész vendég védelmet könnyűszerrel lefutó Lovrencsics Gyánóhoz centerezett, aki nem hibázott, kettőnulla. A félidő vége előtt szépített a Baja Frőhlich révén, de egy percre rá a vendég védők mögé ívelt labdát Gyánó szerezte meg és lőtte be maga második, csapata harmadik gólját. A fordulás után érződött a Baján, hogy ők tisztességgel helyt szeretnének állni, de pontot nem szándékoznak hazavinni, hiába fejelte be Frőhlich  a második gólt a mérkőzés vége előtt hat perccel.
 
Tényleg mindenkitől elnézést kérek, de már megy a Fradi-Tatabánya, így aki tippel, az garantáltan megkapja a maximális pontot érte. Tabella, góllista, tippszelvény…ja és videókkal ápdételünk hamarosan.
 
FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II
FC Ajka – Barcsi SC
Bajai LSE – Honvéd II
Kaposvölgye – Pécsi MFC
Videoton PFLA – Veszprém FC
Kozármisleny – Budaörs
Gyirmót FC – SZTK-Erima

 

7 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr232865038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.04.29. 19:38:31

FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II 2-1
FC Ajka – Barcsi SC 3-1
Bajai LSE – Honvéd II 3-0
Kaposvölgye – Pécsi MFC 0-2
Videoton PFLA – Veszprém FC 3-0
Kozármisleny – Budaörs 1-0
Gyirmót FC – SZTK-Erima 1-0

Futó Lada 2011.04.29. 20:14:06

Bkv - eto 2-1
Ajka - barcs 2-1
Baja - honvéd 3-1
Kapos - pécs 1-2
Vidi - veszprém 3-1
K.misleny - budaörs 1-1
Gyirmot - sztk 1-0

kétballáb 2011.04.30. 07:24:49

Remélem csak a Fradi meccse volt tegnap, mert a többire tippelek.

FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II 1:0
FC Ajka – Barcsi SC 3:0
Bajai LSE – Honvéd II 2:0
Kaposvölgye – Pécsi MFC 1:3
Videoton PFLA – Veszprém FC 4:1
Kozármisleny – Budaörs 1:0
Gyirmót FC – SZTK-Erima 3:2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.30. 11:57:26

FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II 2-1
FC Ajka – Barcsi SC 2-1
Bajai LSE – Honvéd II 2-1
Kaposvölgye – Pécsi MFC 2-1
Videoton PFLA – Veszprém FC 2-1
Kozármisleny – Budaörs 1-1
Gyirmót FC – SZTK-Erima 2-1

979122 2011.04.30. 12:39:47

FTC II – Tatabánya 2-1
BKV Előre – ETO II 2-0
FC Ajka – Barcsi SC 3-0
Bajai LSE – Honvéd II 3-1
Kaposvölgye – Pécsi MFC 0-2
Videoton PFLA – Veszprém FC 3-0
Kozármisleny – Budaörs 0-1
Gyirmót FC – SZTK-Erima 4-0

Stefan Derrick 2011.04.30. 13:19:57

FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II 1-2
FC Ajka – Barcsi SC 1-1
Bajai LSE – Honvéd II 2-0
Kaposvölgye – Pécsi MFC 0-2
Videoton PFLA – Veszprém FC 3-1
Kozármisleny – Budaörs 1-1
Gyirmót FC – SZTK-Erima 2-0

vérfarkas 2011.04.30. 14:28:15

FTC II – Tatabánya
BKV Előre – ETO II 1-1
FC Ajka – Barcsi SC 1-0
Bajai LSE – Honvéd II 2-0
Kaposvölgye – Pécsi MFC 0-2
Videoton PFLA – Veszprém FC 1-1
Kozármisleny – Budaörs 1-1
Gyirmót FC – SZTK-Erima 2-1
süti beállítások módosítása