HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Isten most baranyai! -NB2 Nyugati csoport, 24. forduló

2011.05.06. 17:24 Bastille

 

Izgalmas lesz újra minden,
baranyai lett az isten!
Hat forduló van még hátra,
ezt a fordulót meg vegyünk számba!
 

 

Rázódik össze az élmezőny és végre a felcsútiak is buktak! Barcsról már télikabátot kiáltanak, miközben Veszprémben Molnár Zoliból mintha kettő lenne, most dagadnak az önbizalomtól, meg talán a szlovák tippmix nyereménytől. Egy biztos, hétvégén a gyirmótiak meg fognak szenvedni Veszprémben, miközben otthon csak egy lanyha nullanullát hoztak össze Várhidiék ellen. És közben a Pécs zárkózik, dörzsöli a markát, Mészárosban összpontosul a bizalom. De hisz az Isten is baranyai!
 
Kaposvölgye – Pécsi MFC 0-5 Nagy Tibor a múlt heti győzelem után sem vetette el a sulykot és mint jó magyar edző, próbálta felhívni a negatívumokra és az esélytelenségre a figyelmünket. Persze a nagyberkieknek a fél csapata sérült, Pécsen csak Nagy Olivér volt a sérültek listáján, ennek megfelelően a sokkal jobb és esélyesebb Pécs már a 2. percben megszerezte a vezetést egy tizenegyesből. A baranyaiak sorra dolgozták ki a helyzeteket, mégis maradt a félidei nullegy. Aztán a második félidőben a pécsiek folytatták azt, amit már elkezdtek, helyzetek helyzetek hátán érkeztek. 64. percben Törtei lőtt el egy szabadrúgást, amit Héger kapus csak a bal alsóba tudott paskolni. És innentől szétesett az egy hete még szép reményű Kaposvölgye. Lovrencsics szögletét Lantos csúsztatta a kapuba, nullhárom, majd az utolsó öt percben még kettővel megtoldotta a Mészáros csapat, méghozzá két lerohanásból volt kétszer eredményes Horváth, a vége nullöt. A pécsiek most újra hisznek magukban.
 
Gyirmót – SZTK-Erima 0-0 Gyirmóton most ugyanaz megy, mint egy hónappal ezelőtt Pécsen. Megismétlődik az, ami már tavaly vagy tavaly előtt?!? Néhány hazai játékos belepunnyadt a viszonylag kényelmes szituba, de most arcul csapta őket a valóság és nem jött az az egy gól, ami az utóbbi fordulókban mindig jött, mint a Wiener Walzer. Helyzetei Kipuéknak voltak, de az egész csapatként védekező Szigetszentmiklós hol a szerencse, hol Tarczy kapus bravúrjai által megúszta a bekapott gólt, sőt a végén még nyerhettek is volna Várhidiék, de maradt az igazságos iksz. Rohadt izgalmas lesz a bajnokság vége, már csak négy pont az előny.

Gyirmót - SZTK-Erima összefoglaló 2011.04.30. from SZTK-ERIMA on Vimeo.

 
Videoton-PFLA – Veszprém FC 1-2 Dézsából öntötték a csapadékot a felcsúti práterre, ahol a kieséstől menekülő és egyre jobb formában lévő veszprémi csapat vendégeskedett. Az első húsz percben helyzetek nélküli mezőnyfölényben focizott a Vidi, majd a 22. percben megkoronázta ezt az Olasz-Gyurcsó duó. A talján nevű srác cselezte be magát a vendég tizenhatoson belülre és passzolt ragyogóan Gyurcsó elé, aki nem hibázott. Aztán összeszedték magukat a bakonyiak és a félidő vége előtt egy szabadrúgásuk átszállt a védők felett, a lasztit az ötösön Lang várta és elemi erővel lőtte Somodi kapus kezébe és azzal együtt a hálóba. A második játékrész első felében a Vidi, jobban mondva (a nem NB2-es szintű) Gyurcsó fickándozott, helyzetei voltak, de általában elbaltázta, és láthattunk, ahogy nyugati bajnokságokat megszégyenítő Finta ollózást védett repülve Somodi. De hiába a hazai mezőnyfölény és helyzetek, mert Finta félfordulatból, beadást imitálva lőtte ki a bal alsó sarkot. Ezután még volt négy egyenlítési lehetősége a Vidinek, Gyurcsó hol lefutotta védőit, hol pedig jól adott középre, de vagy társai hibáztak vagy pedig Varga portás védett bravúrral. Kikapott a Vidi, egy apró éljent mindenki mormoljon el a bajsza alatt. Ja és Molnár Zoltán játéka kiemelkedő volt.
 
Kozármisleny – Budaörs 3-1 A Misleny jön föl, mint a hajnali Vuk kezdő piásoknál, de hát Koplárovics Bélánkkal tényleg könnyű. A beszámolók szerint Béla herceg osztotta a gólpasszoknak megfelelő asszisztokat, amiből csak egyet sikerült a mérkőzés elején gólra váltani, a sokadjára kiugratott Berdó lőtt biztos gólt. Aztán, ahogy lenni szokott az egyetlen budaörsi támadás góllal ért véget, egy szöglet utáni felszabadítást vágott húsz méterről Lászka a hazai kapuba. A félidő végén egy jogos tizenegyessel aztán visszavette a vezetést a Kozármisleny, amit Tóth Zoltán lőtt. Az első félidőben két támadó szellemű csapat élvezetes játékát figyelhette a nagyérdemű, míg a második játékrészben még talált egy gólt a Misleny és ki is végezhette volna a Budaörsöt, de a vége magabiztos hazai győzelem.
 
BKV Előre – ETO II 2-1 Ahogy a Kozármisleny, úgy a BKV is jön, mint a reggeli kék metró és ezt a metrót Csopaki vezeti, ahogyan a góllövőlistát is Mihaleczcel közösen. Nem volt jó meccs, a kicsit többet támadó közlekedésiek szereztek vezetést Csopaki idénybeli 16. találatával, aztán a második félidőben egy véleményes tizenegyest kapott a BKV, ami Csopaki 17. találatát eredményezte. Aztán szépített az ETO, de ez már semmire nem volt elég. Viszont a mostani zöld-fehér kezdőben nagy örömünkre már több magyar fiatal volt, mint eleddig. Éljen.
 
Bajai LSE – Honvéd II 2-0 Alacsony színvonalú mérkőzést játszottak a Vasváriban. A helyieket tizedeli valami vírus, míg a Honvéd - kis optimizmussal szólva - egyre jobb. De a mérkőzésen látható volt, hogy ők a védekezést jöttek gyakorolni Bajára. Az első félidőben a Baja négy-öt helyzetet dolgozott ki, amiben leginkább Fröhlich és Nagy Előd jeleskedett és a 14. percben lett is egy ilyenből egy gól. A második félidőben unalmas mezőnyjáték és a 84.percben egy Honvéd kézre pattanó labda a tizenhatoson belül. Nagy Előd berúgta második gólját, ez is lett a vége. Sokan úgy gondolták, hogy előbb üget be a fűre Gobbi Hilda fehér lovon, mint hogy jó focit láthatnak, ezért a mérkőzés talán legnagyszerűbb pillanata az volt, amikor a szerző szerint roppant tehetséges Logó Zsolt hosszú kihagyás után újra a pályára lépett a kék-sárgák csapatában.  
 
FTC II – Tatabánya 2-1 A Fradi gyenge játékkal tudott nyerni a Tatabánya ellen. A vendég csapatnál semmi sincs rendben, állítólag már a játékosok is széthúznak a pályán, így nem igazán hasonlított csapatra a turulos város klubja. A 11. percben Almási öngóljával vezetést szerzett a Fradi, miközben a túl oldalon minden helyzet kimaradt, leginkább azért, mert a tatabányai Farkas János eltiltásából még egy meccs hátra volt. A második félidő elején rögötn talált egy gólt a Fradi, kettőnull, a vendégeknek át is adták a területet, ami csak egy szépítésre volt elég. Mi lesz veled Tatabánya?
 
FC Ajka – Barcs 2-2 A Barcsnak nagyon kellettek a pontok a tavasszal impotens Ajkától. Meg is szerezték a vezetést (Thiago), ám a szünet előtt egyenlített a hazai csapat. (Gaál) A fordulást követően rögtön kezdeményezett a zöld-fehér csapat és meg is szerezték a vezetést (Hegyi), ám a 82. percben bravúrosan mentett egy pontot a Barcs. Ami tulajdonképpen nem sokat ér a veszprémi siker miatt.
 
Itt megtekinthető Lipcsei Péter tipposzlopa, ki, ha nem ő az, aki komoly segítséget tud nekünk nyújtani ez ügyben. De segít a tabella is, meg a góllövőlista
Végre szopott a Vidi is
Budaörs – Pécsi MFC
Honvéd II – Kaposvölgye
ETO II – FC Ajka
Tatabánya – Videoton-PFLA
Veszprém – Gyirmót
Kozármisleny – FTC II
SZTK-Erima – BKV Előre
Barcsi SC – Bajai LSE

 

11 komment

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr702882782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétballáb 2011.05.06. 17:58:49

Budaörs – Pécsi MFC 1:3
Honvéd II – Kaposvölgye 2:0
ETO II – FC Ajka 2:1
Tatabánya – Videoton-PFLA 2:1
Veszprém – Gyirmót 1:2
Kozármisleny – FTC II 1:2
SZTK-Erima – BKV Előre 3:0
Barcsi SC – Bajai LSE 1:1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.06. 19:35:57

Budaörs – Pécsi MFC 1-2
Honvéd II – Kaposvölgye 2-0
ETO II – FC Ajka 2-1
Tatabánya – Videoton-PFLA 1-2
Veszprém – Gyirmót 1-2
Kozármisleny – FTC II 1-1
SZTK-Erima – BKV Előre 1-2
Barcsi SC – Bajai LSE 1-2

Futó Lada 2011.05.06. 19:53:39

Budaörs – Pécsi MFC 3-2
..hol az utat ketté Osztya Penko

Honvéd II – Kaposvölgye 1-0
Itt pontszerzés lészen hazai részről..

ETO II – FC Ajka 2-2
..ez igazi Komárom megyei házi-rangadó lenne, ha mindkét csapat odavalósi lenne...de egyik se az..

Tatabánya – Videoton-PFLA 1-5
P.Nagy, P.Nagy...ez nem az a csapat

Veszprém – Gyirmót 2-1
Ez a Vágó nem az István..

Kozármisleny – FTC II 1-0
A hazai védelem zár mint a TUTO lakat

SZTK-Erima – BKV Előre 2-1
.. akkó se lesz metrótok Peti !!

Barcsi SC – Bajai LSE 2-1
.. mert a "Ha Baja" az értelmetlen, de a "Ha Barcs" az nem...

979122 2011.05.06. 23:04:51

Budaörs – Pécsi MFC 1-0
Honvéd II – Kaposvölgye 1-0
ETO II – FC Ajka 1-0
Tatabánya – Videoton-PFLA 1-0
Veszprém – Gyirmót 1-0
Kozármisleny – FTC II 1-0
SZTK-Erima – BKV Előre 1-0
Barcsi SC – Bajai LSE 1-0

ezt köpte a gép, de ha bejön...

vérfarkas 2011.05.07. 12:31:20

Budaörs – Pécsi MFC 0-0
Honvéd II – Kaposvölgye 1-1
ETO II – FC Ajka 2-0
Tatabánya – Videoton-PFLA 1-1
Veszprém – Gyirmót 0-1
Kozármisleny – FTC II 0-1
SZTK-Erima – BKV Előre 2-1
Barcsi SC – Bajai LSE 1-2

Stefan Derrick 2011.05.07. 14:11:33

Budaörs – Pécsi MFC 1-2
Honvéd II – Kaposvölgye 2-1
ETO II – FC Ajka 4-0
Tatabánya – Videoton-PFLA 1-5
Veszprém – Gyirmót 2-2
Kozármisleny – FTC II 1-2
SZTK-Erima – BKV Előre 2-0
Barcsi SC – Bajai LSE 1-2

snowblind 2011.05.07. 17:27:45

Fogalmam nincs, lement-e már bármelyik meccs. Tippelek, aztán vagy elfogadjátok, vagy nem. :)

Budaörs – Pécsi MFC 0-2
Honvéd II – Kaposvölgye 1-0
ETO II – FC Ajka 2-1
Tatabánya – Videoton-PFLA 2-1
Veszprém – Gyirmót 1-2
Kozármisleny – FTC II 2-1
SZTK-Erima – BKV Előre 2-0
Barcsi SC – Bajai LSE 2-1

snowblind 2011.05.07. 17:29:20

@snowblind: Közben néztem, hogy 2 perc 15 másodperccel belül voltam. :D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.08. 12:29:02

@snowblind: bőven! épp mikor megjelent a kommented, kipu akkor gyújthatott rá az egyik barna zsókára a veszprémi játékoskijáróban...

979122 2011.05.09. 08:33:56

@snowblind: egy hete én a Fradi II meccsével voltam úgy, h pénteken játszottak, fogalmam se volt, hogy mit, csak löktem a tippeket.
utána olvasom, hogy arról mindenki lemaradt :-))

egész jó lett a 8x1-0. nem?
süti beállítások módosítása