HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Nem árulnak tovább petrezselymet - Bohócliga 30. forduló beharangozó

2011.05.19. 10:00 Black Lotus

Ha 2030 táján az akkori sportsajtó Jakab Józsefe visszatekint majd a Bohócliga most záruló szezonjára, alighanem az első bálozók idényeként fogja majd emlegetni aktuális, magasröptű eszmefuttatásában. Vadonatúj királyt választottak futballfalván (Videoton), új nevet karistoltak a kupaserlegre (Kecskemét), friss húst szimatolhatnak majd Európa futballcápái az EL-selejtezők mocsaras vizében (Paks). Ötven év után árult petrezselymet az első osztályú bálteremben a Szolnok, de a zord teremőrök gyorsan kitessékelték onnan, mivel otthon felejtette az őstermelői igazolványt. Garami József (kisebb megszakításokkal) közel 30 éve tartó élvonalbeli pályafutásának első kiesését realizálhatta, a Debrecen pedig a nemzetközi porondon mutatott példát és lett az első magyar alakulat a csoportkörös rendszer bevezetése óta, amely két egymást követő idényben is eljutott a nemzetközi kupákban decemberig. Akár történelmi jelzőket is aggathatnak tehát az utókor zsurnalisztái és bloggerei a most búcsúzó bajnokságra, feltéve hogy végig bírják majd nézni a mérkőzések felvételeit elalvás, epilepsziás roham, vagy szimpla idegrángás nélkül. Lássuk, mire fókuszálhatunk a hétvégén, mielőtt gondolatainkban titánjaink helyét felváltja a válogatott és a nemzetközi kupák.

Vasas - Kecskemét
Mindkét oldal sikeresnek mondható idényt zár: a piros-kékeknél találtak futóbolondot tulajdonost, aki felvállalta a csapat működtetését, a vendégekről pedig már szóltunk. Kecskeméten alighanem a keddi fieszta utóhatásaival (lásd még: detoxikálás), illetve a Foxi-mellszobor közbeszereztetésével vannak elfoglalva, így az angyalföldieknek az utóbbi hetek vesszőfutása ellenére is jó esélyük van a győzelemre és a legjobb nyolcba való bejutásra. Tipp: 2-1.

Győr – Rákóczi
A Kaposvár nagy menetelést mutatott be az idényben, de a múlt heti két pofára esés miatt már matematikai esélye sincs a dobogóra – kérdés, hogy ez mekkora motiváció-hiányt fog indukálni. A hazai vándorok megjárták a nyári EL-vitézkedéstől az edzőváltásig tartó El Camino-t, Csertői taktikaváltásával túljutottak a szimbolikus ruha-elégetési ceremónián is, lélekben megújulva pedig az idényzárón sem elképzelhetetlen a pontgyarapodás. Döntetlen, hogy Kraci kollégának is szebb legyen a nyaralása. Tipp: 1-1.

MTK - Paks
Por és hamu az egyik, pezsgőfürdő és glória a másik oldalon. A teljesen érdektelen búcsúfellépésen Böde rendületlenül halad tovább a lokálmatadorrá válás útján. Tipp: 1-2.

Siófok – Honvéd
Teljességgel háromesélyes találkozót vetít előre a lélekben vélhetően még a múlt héten kiharcolt bentmaradást ünneplő Balaton-partiak és az április eleji vitézkedés után a fingófára visszatelepedő piros-feketék összecsapása. Mindenkinek ajánljuk, akinek az élete értelmetlenné válna, ha nem csodálhatná meg még egyszer utoljára Moreira kivételes technikai tudását. Tipp: 1-2.

Debrecen - Haladás
Debrecenben a csapat újraépítése lesz a nyár nagy feladata, amelynek első, hangulatjavító intézkedéseként Harkov díszpolgárának már meg is köszönték az együttműködést. A főnixmadár-hadművelet további kivitelezése előtt még megpróbálják begyűjteni a bronzérmet, de sorsuk már nem a saját kezükben van és az utóbbi időben kiegyensúlyozottan teljesítő szombathelyiek sem tűnnek ideális ellenfélnek. Brusztolós mérkőzésen Coulibaly a 89. percben ollózza be a győztes gólt. Tipp: 2-1.

Ferencváros - Pápa
A kupadöntő mellett a hét másik fénypontja Véber Gyuri interjúja volt. Szeretjük Gyuri nyilatkozatait és külön örülünk, hogy az ocsmány játék szóösszetételt a lelátói szlengből a futballszakmai kifejezések sorába emelte. Ígérjük, mi is használni fogjuk. A Pápa lelkiekben alighanem már lezárta a szezont, így az utóbbi időben kissé rapszodikusan teljesítő Ferencváros ezt a mérkőzést és a bronzérmet meg fogja nyerni. Ez a szurkolók számára örömteli, az pedig, hogy a nemzetközi porondban is örömüket fogják-e lelni, júliusban kiderül. Tipp: 2-1.

Szolnok - Zalaegerszeg
Az utolsó öt fordulóban a hazaiak négyszer vesztettek, a vendégek négyszer szereztek legalább egy pontot. Az előjelekt tehát inkább vendégsikert ígérnek a Szolnok utolsó élvonalbeli szeánszán, de erre a tippre nem mernénk rátenni a lakásunkat (igaz, a többire sem). Tipp: 1-2.

Újpest - Videoton
A Sousa mesterről szerdán megjelent fotókat elnézve az ősz hajszálak exponenciális növekedése figyelhető meg a hétfőn prezentált képekhez képest, így kénytelenek vagyunk arra következtetni, hogy kedden a helyszínen tekintette meg a kupadöntőt és próbált belegondolni abba, mire lehet képes ez a társaság egy svéd bajnok elleni BL-selejtezőn. A hazaiak az utóbbi hetekben magukra találtak, hat meccsből ötöt nyertek és van is esélyük arra, hogy még szebbé tegyék az egyébként pocsékul sikerült idény zárását a Dottorét búcsúztató, lélekben már a strandon járó fehérváriak ellen. Tipp: 2-1.

Egyszerűsített tippszelvény:
Győr-Rákóczi
Siófok-Honvéd
Debrecen-Haladás
Vasas-Kecskemét
MTK-Paks
Szolnok-Zalaegerszeg
Ferencváros-Pápa
Újpest-Videoton
 

82 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr952916102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétballáb 2011.05.19. 10:32:26

És talán először történhet meg, hogy valaki kétszeres bajnok lesz a tippjátékban, ráadásul egymás után? Vagy először történhet meg, hogy valaki 16 pont előnnyel is kikap a tippjátékban? Önző módon ezek a kérdések foglalkoztatnak engem :)

snowblind 2011.05.19. 10:34:55

Én már nem bírom követni, hogy ki szeretne indulni az EL-ben és ki nem, úgyhogy az érintett meccsekre random fogok tippelni.

Győr-Rákóczi 1-2
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 2-1
Vasas-Kecskemét 2-2
MTK-Paks 1-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 2-2

snowblind 2011.05.19. 10:35:54

@kétballáb: Szerintem ezt már esélyed sincs elbukni.
De ha nagyon biztosra akarsz menni, tedd meg ugyanazokat a tippeket, amiket én. :D

Artie 2011.05.19. 10:37:02

Ha jól nézem, ez a forduló inkább arról fog szólni, ki tud jobban tippmixelni, így akár még a félidei eredmények sem érdektelenek; így hát következzen egy rendhagyó tippsor, meccs utáni nyilatkozatokból szemezgetve.

ETO-Rákóczi 6:4 (1:4)
"A félidőben elmondtam a fiúknak, hogy ez így nem mehet tovább, és egy másik csapat jött ki az öltözőből, ennek köszönhetően tudtunk fordítani; na meg persze annak, hogy több futbalistám sem teljesített NB1-es szinten, így hármukat lecseréltem, sajnos nyolc cserére nem volt lehetőség."

Siófok-Honvéd 3:1 (0:1)
"Úgy láttam az első félidőben, hogy a társaimon még a múlt heti ünneplés nyomait véltem felfedeződni, de a második félidőbe kijött, hogy a Honvéd már hetek óta fáradt, mert olyan sok meccset játszanak, mint mink."

Debrecen-Haladás 4:0 (2:0)
"Örülök, hogy odaértünk a dobogós helyre. Ja, nem. Mindegy, azért örülünk, ígérjük, mire kész lesz az új stadion, addigra ismét BL-ben induló csapatot láthatnak lelkes szurkolóink, akiknek ezúton is köszönjük az egész éves biztatást."

Vasas-Kecskemét 1:3 (0:0)
"Igaz, hogy Tököli három Vasas-játékos fogát is kiverte, jogos volt, hogy csak egy sárga lapot kapott érte, az utóbbi időben úgyis nagyon erős bírói ellenszélben kellett játszanunk; és különben is, én így szeretem őt."

MTK-Paks 4:0 (0:0)
"Nagyon örülök, hogy az utolsó fordulóban mégis sikerült kiharcolnunk a bentmaradást. Ja, elnézést, ez már a jövő évi szöveg."

Szolnok-Zalaegerszeg 3:1 (0:0)
"Ez az eredmény biztató a jövőre nézve, mindent meg fogunk tenni azért, hogy visszajussunk egyből a legmagasabb osztályba; a zseblámpákat már megrendeltük, végső esetben azokat vasoszlopokra kötözzük, hogy ne a világítás hiányán múljon az elsőosztályú licenc."

Ferencváros-Pápa 2:0 (0:1, a Pápa gólját a szünetben érvénytelenítik visszamenőleges hatállyal, Kubatov et. közbenjárására, aki ezt egy rendkívüli alkotmánymódosítással teszi lehetővé)
"Köszönöm mindenkinek, hogy a seggünk kilóg a gatyából, mégis érmes lett a csapat. Jövőre a cél a bajnoki cím."

Újpest-Videoton 2:1 (0:1)
"Előbb megvárnám, mit írnak a holnapi lapok... Ja, hogy a holnapi lapokat ma már el lehet olvasni az intern... micsodán? És mit írnak? Igen, ez volt a tényleg kurvagyenge, nem az év eleji. Ilyet még nem láttam a játékosaimtól, és szeretném elmondani, hogy a játékvezető négy tizenegyest nem adott meg nekünk, az Újpest két gólja lesről született, úgyhogy a kurvagyenge nem is ránk igaz, hanem a játékvezetők ténykedésére. Hogy el fognak tiltani? Mitől? Leszek én még maga szerint Magyarországon ebben a közegben edző? Túl jó vagyok én ide! Az edzői kar gyenge, külföldi edzők kellenek... Hogy én oktattam őket? És ki az a Belanov?"

Zigi 2011.05.19. 10:41:33

@kétballáb: @snowblind: A jelenlegi állást nem érdemes készpénznek venni, mert az van, hogy 6 forduló rossz eredményekkel lett elszámolva. Ha Hanta javítja az excelt, az lesz a hivatalos.

Zigi 2011.05.19. 11:00:30

Hátha idén összejön a play-off.

Győr-Rákóczi 2-1
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 2-2
Vasas-Kecskemét 0-3
MTK-Paks 0-1
Szolnok-Zalaegerszeg 1-0
Ferencváros-Pápa 0-1
Újpest-Videoton 1-1

spinyokiraly 2011.05.19. 11:27:02

Győr-Rákóczi 3-1
Siófok-Honvéd 1-1
Az megvan, hogy a Siófok csak a Debrecent győzte le hazai pályán?

Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 2-2
MTK-Paks 1-2
Szolnok-Zalaegerszeg 2-1
Ferencváros-Pápa 0-1
Újpest-Videoton 1-2

fulmerz 2011.05.19. 12:09:48

Talan a buborek- es lufihamozonak van annyi ertelme, mint ennek a fordulonak.

Győr-Rákóczi 0-2
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 0-1
MTK-Paks 1-0
Szolnok-Zalaegerszeg 0-2
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 1-0

kétballáb 2011.05.19. 12:22:07

@Zigi:
Én meg azt hittem, mekkora előnyöm van. A végén meg lehet hogy kiderül, hogy nincs is előnyöm.

Artie 2011.05.19. 12:37:03

@kétballáb: Majd ha akkora lesz az előnyöd, hogy nem fér be az ajtón, akkor lesz behozhatatlan előnyöd, ugye.

snowblind 2011.05.19. 12:48:10

@kétballáb: Húú, lehet, hogy én vezetek?! :O

Futó Lada 2011.05.19. 13:10:22

"végig bírják majd nézni a mérkőzések felvételeit elalvás, epilepsziás roham, vagy szimpla idegrángás nélkül"
max. sebességgel pörgetve nézni, és csak a szabadrúgásoknál és góloknál leállítani a felvételt ? :-D

és a meccsek:
Győr-Rákóczi 2-1
Mert.

Siófok-Honvéd 1-2
Valamivel el kell adni a jövő évi Zelenka mezeket

Debrecen-Haladás 3-1
Eljött a szombat . Hej!

Vasas-Kecskemét 2-1
A csapat már az EL-re tartalékol.

MTK-Paks 2-1
Hogy le lehessen írni: "Az MTK a későbbi ezüstérmest is simán verte, de ki kellett esnie, mert az MLSZ nél a vidéki csapatokat nyomják"

Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Csank csank csankazértis..

Ferencváros-Pápa 2-1
Köszönjük Lajos !

Újpest-Videoton 2-1
A Dottore csapata a Special Zero távozása után morális válságba menekül, Mészölynek meg jó ajánlólevél, mikor váltani kell Sousa-t.

Louis007 2011.05.19. 13:17:34

Győr-Rákóczi 1:1
Siófok-Honvéd 1:1
Debrecen-Haladás 3:1
Vasas-Kecskemét 1:2
MTK-Paks 1:2
Szolnok-Zalaegerszeg 0:1
Ferencváros-Pápa 4:3
Újpest-Videoton 3:4

socawarrior 2011.05.19. 13:54:32

Győr-Rákóczi 3-0
Siófok-Honvéd 3-0
Debrecen-Haladás 3-0
Vasas-Kecskemét 3-0
MTK-Paks 3-0
Szolnok-Zalaegerszeg 3-0
Ferencváros-Pápa 3-0
Újpest-Videoton 3-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.19. 13:56:14

@kétballáb: @snowblind: Úgy látom, ez az excel-mizéria jobban megkeverte az érintetteket, mint egy-egy visszajátszás Vitár Robi bácsit fénykorában. :)

/budo/ 2011.05.19. 14:11:52

Győr-Rákóczi 3-1
Siófok-Honvéd 2-2
Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 1-2
MTK-Paks 1-3
Szolnok-Zalaegerszeg 0-2
Ferencváros-Pápa 3-2
Újpest-Videoton 3-1

Mérgező Hulladék 2011.05.19. 14:18:58

2-0, 1-1, 4-3, 2-0, 0-0, 2-3, 4-1, 2-2

979122 2011.05.19. 14:51:58

Tippmix...???!!!

Győr-Rákóczi 1-4
Siófok-Honvéd 3-1
Debrecen-Haladás 3-3
Vasas-Kecskemét 3-0
MTK-Paks 2-0
Szolnok-Zalaegerszeg 1-0
Ferencváros-Pápa 2-1
Újpest-Videoton 3-1

globocnick 2011.05.19. 15:05:43

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd 2-2
Debrecen-Haladás 0-3
Vasas-Kecskemét 2-4
MTK-Paks 1-0
Szolnok-Zalaegerszeg 0-0
Ferencváros-Pápa 3-1
Újpest-Videoton 0-2

Artie 2011.05.19. 15:07:05

@Black Lotus: Őt meg tudta keverni a játékosok bőrszíne is, vö. Afrika-kupa "a fekete fiú vezeti a labdát"...:)

puttoka · http://kecskemetite.multiply.com 2011.05.19. 15:07:48

Győr-Rákóczi 1:1
Siófok-Honvéd 1:1
Debrecen-Haladás 2:1
Vasas-Kecskemét 2:2
MTK-Paks 1:2
Szolnok-Zalaegerszeg 0:1
Ferencváros-Pápa 3:1
Újpest-Videoton 1:3

slowmotion 2011.05.19. 15:42:48

Győr-Rákóczi 0:1
szép lenne szépen zárni az idényt. remélem, a fiúk nem sz*rnak bele.

Siófok-Honvéd 1:0
akár nyolcadik is lehetne a Honvéd... de még tizennegyedik is. szerintem sz*rnak bele.

Debrecen-Haladás 2:1
a Loki mindent megtesz az EL-ért, a lefújás után lélegzetüket visszafojtva várják az eredményt az Üllői útról... ahol a 94. percben Rósa győztes gólt szerez büntetőből

Vasas-Kecskemét 1:0
Tököli sz*rik mindenkire, Szivics meg a játékosok sz*rnak bele - végülis mennek Európába, nem?
apropó, milyen dolog már, hogy Európába az út Ázsia felé vezet?

MTK-Paks 3:3
mindenki sz*rik bele

Szolnok-Zalaegerszeg 1:0
a Tisza-parti fiúk még egyszer utoljára nem sz*rnak bele

Ferencváros-Pápa 1:0
Véber Gyuri sz*rik bele, Heinz is. a bíró is, és csak azért is befúj egy büntetőt a hosszabbításban. lásd még feljebb.

Újpest-Videoton 2:0
Gyuri bá sz*rik bele, meg a csapata is, a lila fiatalok meg legfeljebb elmondhatják, hogy megverték a bajnokcsapatot.

amúgy vágyaim szerint a következő eredmények kellenének:
Loki-Hali x2
MÁV-Zete 1x
ETO-Rákóczi 2
ezzel a Rákóczi és Prukner is a lehető legjobban jönne ki a váltásból.

nos, kiveszem a biliből a kezemet...

lelkesamatör 2011.05.19. 15:49:38

Győr-Rákóczi 2-1

Lehetséges igazolások: Győr: Samuel ETO, Rákoczi: Sergio Kapos

Siófok-Honvéd 2-2

Bizonyítva ezzel, hogy a védők hamarabb mennek el nyaralni fejben, mint a csatárok.

Debrecen-Haladás 1-0

Csak magabiztosan a dobogó felé, bár hiába.

Vasas-Kecskemét 1-1

A külföldiek a kupadöntő alapján azt hihetnék, hogy Magyarország Afrika, és Szerbia szerelemgyereke.

MTK-Paks 3-3

A hadművelet neve: Veretlenül vissza az NB1-be.

Szolnok-Zalaegerszeg 1-1

Vagy valami egészen más...

Ferencváros-Pápa 2-1

Csődbe megy-e a Fradi, mire kiérne a nemzetközi színtérre?

Újpest-Videoton 3-1
Jövőre az ezüstért mennek! Mármint mindketten:)

Robespierre89 2011.05.19. 16:34:27

Győr-Rákóczi 3-2
Siófok-Honvéd 2-0
Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 2-2
MTK-Paks 1-1
Szolnok-Zalaegerszeg 2-3
Ferencváros-Pápa 1-1
Újpest-Videoton 3-0

christvhu 2011.05.19. 16:45:43

Győr-Rákóczi 2-0
Siófok-Honvéd 2-0
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 2-0
MTK-Paks 0-2
Szolnok-Zalaegerszeg 0-2
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 0-2

christvhu 2011.05.19. 16:52:00

@snowblind: @kétballáb:

Azért az én szememben Ti istenek vagytok. Meggyőződésem, hogy a bohócliga tippversenyében 10-es átlagot elérni csak Zeusznak és kollegáinak van esélyük!

Úgyhogy Gratula Urak!!!

christvhu 2011.05.19. 16:55:12

Végigolvasva a storyt és zigi - egyébként nyilvánvalóan teljesen alaptalan találgatásokra okot adó - 6 (vagy 6.?) forduló eredményeinek helyességét megkérdőjelező állítását azt biztosan kijelenthetjük, hogy az idei tippverseny végjátéka ezerszer izgalmasabb, mint a bohócligáé. Ami ugye mégiscsak megtisztelő ránk nézve.....

vérfarkas 2011.05.19. 17:06:58

Ez az Excel mizéria engem is aggaszt. Eddig azt hittem, a 3. hellyel a nyáron már az Európa Ligában próbálkozhatok egy kazah tippmester ellen, de ha 6 forduló is "óvás alatt" van, lehet, hogy valójában kieső helyen állok, és ősztől csak az "Égertől keletre" versenyben próbálkozhatok?
Persze ez biztos a játék része, a bohócligában is előfordult, hogy egy csapat csütörtökön még nem tudta, kizárták vagy sem, és, hogy a hétvégén hanyadosztályban játszik :-)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.19. 17:08:51

@vérfarkas: jól értem, hogy leemeleszeztél az imént? életem egyik legnagyobb elviselt sértése lenne :)

vérfarkas 2011.05.19. 17:15:45

@végh hanta: ezer bocs, pedig visszafogtam magam, azt a forgatókönyvet fel se vázoltam, hogy az újraszámolás után kétballábnak (akinek már most gratulálok!) biztos pont annyi pontja marad, amivel még éppen megnyeri :-)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.19. 17:16:58

@vérfarkas: és egyre mész, és mész tovább. most már nyolcvanasévekhonvédja-mlszösszefonódás vagyok :)

Futó Lada 2011.05.19. 17:21:06

@végh hanta: @vérfarkas: .. ha vérfarkas és kétballáb egyaránt 6-6 pontot szerezve menetel a végén, akkor az több mint gyanús lesz..

Mellesleg találtam én is 6 fordulót, ahol irreálisan kevés pontot értem el, ezzel szerintem igazoltam is az excelben levő hibát. Járna a fordulónkénti 40 pont, de roppan fair módon a felével is beérem, mégiscsak a játék a fontos...

dr. Wilbur Swain 2011.05.19. 18:46:39

nekem mindegy az excel, betonbiztosan 6 pont alatt nyomom minden fordulóban :)

Győr-Rákóczi 2-0
Siófok-Honvéd 1-2
Debrecen-Haladás 1-0
Vasas-Kecskemét 2-1
MTK-Paks 1-1
Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Pápa 2-3
Újpest-Videoton 3-3*

*apropos: emlékszik még valaki a 6-2-es Újpest-Vidire? Urbán Flóri mesterhármas az épülő Barbie-ban, fantasztikus

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.19. 18:51:48

Győr-Rákóczi 2-1 szeretem aurélt
Siófok-Honvéd 0-1 szeretem a támadófocit
Debrecen-Haladás 1-1 szeretem aczélt
Vasas-Kecskemét 1-0 szeretem a fáyt
MTK-Paks 1-0 szeretem a visszajutást
Szolnok-Zalaegerszeg 0-1 szeretem a vadászt
Ferencváros-Pápa 1-1 szeretem a gyurit
Újpest-Videoton 1-2 szeretem a gyurkát?

Artie 2011.05.19. 19:07:12

@végh hanta: Ha valakinek van oka az ilyenen megsértődni, akkor az én vagyok, mint az egyetlen győri! Mégis csak "mi" nem nyerhettünk harmadszor bajnokságot!

Ezt egy esetben nézem el, ha a nullapontos fordulóért kedves tipp(mix?)társammal együtt legalább 50 bónuszpontot jóváírtok.

LionOfZion 2011.05.19. 19:15:44

Győr-Rákóczi 2-1
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 1-2
Vasas-Kecskemét 1-3
MTK-Paks 0-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-4
Ferencváros-Pápa 1-3
Újpest-Videoton 2-1

bmiky31 2011.05.19. 19:55:33

Győr-Rákóczi 3-3 mert jól fizet
Siófok-Honvéd 2-2 mert nyaralni élvezet
Debrecen-Haladás 2-0 mert reménykednek
Vasas-Kecskemét 3-1 mert (öröm)ittasak
MTK-Paks 2-1 mert mindegy
Szolnok-Zalaegerszeg 2-2 mert lőttek nekik
Ferencváros-Pápa 3-1 mert Európa visszavár
Újpest-Videoton 3-2 mert búcsúzni csak szépen szabad

sirsteve 2011.05.19. 20:28:22

Győr-Rákóczi 5-4
Igazából már csak egy kis tippmixes bónusz hiányzik a játékosok jövedelméből.

Siófok-Honvéd 6-1
Siófokon annyira örömittasak a bent maradástól, hogy megcélozzák a 11. helyet.

Debrecen-Haladás 3-0
Az egyetlen motivált csapat az utolsó fordulóban a debreceni lesz, ez meg is látszik az eredményen.

Vasas-Kecskemét 1-0
A vendégek már az EL-re tartalékolnak, a hazaiak meg szimplán hozzák a tavaszi formájukat.

MTK-Paks 6-0
Garmai mester kései ébredése.

Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
A zete is motivált, de nem eléggé.

Ferencváros-Pápa 1-1
Most hallottam fél füllel, hogy Prukner mester a Lokihoz igazol, és ő megérdemel egy EL-induló csapatot.

Újpest-Videoton 6-0
A bajnoknál már mindenki a strandon érzi magát, meg jól jön még utoljára az a kis tippmix pénz. Ősszel a fehérváriaknak nehezebb dolguk lesz, mert a Loki példájából kiindulva ha csak egy sör mellett beszélgetnek a következő meccsről máris kapnak másfél-két év eltiltást.

setzer 2011.05.19. 20:38:54

Győr-Rákóczi 3:1
Siófok-Honvéd 3:1
Debrecen-Haladás 3:1
Vasas-Kecskemét 3:1
MTK-Paks 1:3
Szolnok-Zalaegerszeg 1:3
Ferencváros-Pápa3:1
Újpest-Videoton 1:3

Balasnyikov 2011.05.19. 21:01:36

Győr-Rákóczi 2-0
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 3-0
Vasas-Kecskemét 1-0
MTK-Paks 0-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-1
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 1-2

nbcee 2011.05.19. 21:36:08

Tippek némi búzasör után:

Győr-Rákóczi 0:0 Artie kedvéért még azt is hozzáteszem, hogy ez a kaput eltaláló lövésekre is igaz lesz :P

Siófok-Honvéd 6-6 A szokás HATalma :D

Debrecen-Haladás 3-0
A végén csattan a Kabát. A társai a szünetben egy őrbódé alakú tortával búcsúztatják.

Vasas-Kecskemét 8-4
Szivics a 11 legalacsonyabb véralkoholszintű játékost nevezi a kezdőbe, de az afterparti bekavar és mégis inkább az U-17 áll ki. Tomislav barátunk még így is szereti Tökölit, aki Litsingivel kéz-a-kézben elénekli az ebony and ivoryt, Foxi indul a következő polgármester-választáson. A vendégszurkolók a Puskás gyepét mennek csókolgatni, a hazaiak meg kérvényezik az Akvinkumi-híd átnevezését. Na mire?

MTK-Paks 11-0
Mindenki betalál, még a kapus is, aki aztán pacsizik egyet a szurkolókkal. Visszavárunk! Bukarest már készül a KTE-Paksra.

Szolnok-Zalaegerszeg 0-38
Egyszer végre megkapják, amit érdemelnek Bruhahahhahaha (sinister laugh)

Ferencváros-Pápa 8-3
Vébergyurit nem fogják szidni a vendégszurkerek, illedelmesen megköszönik az egész szezonon át tartó munkáját, és tudomásulveszik, hogy nem lehet minden meccset megnyerni.

Újpest-Videoton 2-4
Gyuribá először azt hiszi, hogy a kupadöntő visszavágóján van, de mivel az újpesti lilákon nem érzi a csevap szagát, hátradől és inkább győzelemmel búcsúzik. Ciao Dottore! (Souzáról kiderül, hogy Scasny rég elveszettnek hitt ikertestvére)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.19. 23:07:35

Győr-Rákóczi 1-0
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 2-2
MTK-Paks 2-0
Szolnok-Zalaegerszeg 1-3
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 1-1

snowblind 2011.05.19. 23:28:18

@Futó Lada: "ha vérfarkas és kétballáb egyaránt 6-6 pontot szerezve menetel a végén, akkor az több mint gyanús lesz.."
Nem, ha én meg harmincat. :D

snowblind 2011.05.19. 23:30:36

@nbcee: Búzasör ide, búzasör oda, ezért a 0-0-ért öri hari! :mad:
De legalábbis addig, amíg ki nem megy belőlem a pálesz meg a bor. :D

Koori 2011.05.20. 04:03:10

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd1-2
Debrecen-Haladás 2-1
Vasas-Kecskemét2-0
MTK-Paks 0-1
Szolnok-Zalaegerszeg0-2
Ferencváros-Pápa 1-0
Újpest-Videoton 3-1

Koori 2011.05.20. 04:04:06

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd1-2
Debrecen-Haladás 2-1
Vasas-Kecskemét2-0
MTK-Paks 0-1
Szolnok-Zalaegerszeg0-2
Ferencváros-Pápa 1-0
Újpest-Videoton 3-1

Artie 2011.05.20. 08:07:33

@snowblind: Szerintem nbcee kolléga tippjének a hátterében az van, hogy ez az eredmény fizet legjobban tippmixen, és ez az egyetlen eredmény, amelynek eltalálásakor a félidei eredményt is garantáltan eltalálod...:P (bár a kickeren pár éve bevezették, hogy 0:0-s meccsnél is kiírják a félidei eredményt, lehet, hogy én vagyok gyökér, és nem értem csak, hogy ez mi ez)

Géza 2011.05.20. 08:08:11

Győr-Rákóczi 3-3
Siófok-Honvéd 1-0
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét -1
MTK-Paks 0-5
Szolnok-Zalaegerszeg 4-1
Ferencváros-Pápa 1-1
Újpest-Videoton 2-1

azt hittem, hogy a tipmix ihletesu tippekkel valami meglepot fogok huzni, erre mit látok... :)

Dide_ 2011.05.20. 10:11:35

Győr-Rákóczi 1:1
Siófok-Honvéd 1:2
Debrecen-Haladás 2:2
Vasas-Kecskemét 0:2
MTK-Paks 0:1
Szolnok-Zalaegerszeg 1:2
Ferencváros-Pápa 1:1
Újpest-Videoton 2:1

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.05.20. 10:35:22

Győr-Rákóczi 2:0
Siófok-Honvéd 2:1
Debrecen-Haladás 2:1
Vasas-Kecskemét 2:0
MTK-Paks 1:1
Szolnok-Zalaegerszeg 1:2
Ferencváros-Pápa 2:0
Újpest-Videoton 1:1

JESTER 2011.05.20. 10:40:14

Győr-Rákóczi 3:1
Kifulladó Kaposvár

Siófok-Honvéd 1:2
A Honvéd most igen délceg
hisz az övék lesz majd.... na kicsoda?

Debrecen-Haladás 2:0
De minek is?

Vasas-Kecskemét 3:1
Még másnapos a hírös város

MTK-Paks 2:1
De minek is? #2

Szolnok-Zalaegerszeg 1:0
De minek is? #3

Ferencváros-Pápa 4:1
Prukner megint Dalnokinak képzeli magát...
...pedig még Mucha se.

Újpest-Videoton 3:1
Könyörgöm valaki tosszon ki egy csomag gyermelyit a sajtótájon a vendégedző mikrofonja alá...

díszbohóc 2011.05.20. 11:42:16

hosszabb sérülés után előmelegítek az őszi szezonra, annak reményében, hogy aggasztó pénzügyi helyzetem és borzalmas állapotú pályám ellenére is megkapom a jövő évi első osztályú licencet.

Győr-Rákóczi 2-1
ööö...

Siófok-Honvéd 3-0
Az aranyparton megjelennek az első kora nyárias fényben, enyhe szellőben lengedező csöcsök, ez inkább a Honvédot zavarja meg.

Debrecen-Haladás 1-1
Szalonremi a az aczélos hurkagyárért.

Vasas-Kecskemét 1-0
A Vasasnak malaca van, a hétközi tímmíting megtette hatását, Ferenczi Pista.

MTK-Paks 0-0
Az, hogy beleszarnak, nem kifejezés.

Szolnok-Zalaegerszeg 5-3
A szolnokiak szeretik a fejben számolást, Csank mester meg csak vakarja a fejét, hogy őt miért nem avatták be a srácok.

Ferencváros-Pápa 4-4
bwin

Újpest-Videoton 3-0
Persze Géza nem felejti el a meccs után fényesre nyalni dottore seggét, aki már felépült a feldobálás okozta keszonbetegségből.

Frigo 2011.05.20. 11:53:46

Győr-Rákóczi 2-0
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 2-1
Vasas-Kecskemét 2-2
MTK-Paks 2-1
Szolnok-Zalaegerszeg 1-1
Ferencváros-Pápa 1-1
Újpest-Videoton 1-0

Stefan Derrick 2011.05.20. 11:58:27

Győr-Rákóczi 2-1
Siófok-Honvéd 2-2
Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 2-1
MTK-Paks 2-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 1-1

kétballáb 2011.05.20. 12:21:23

Hát akkor jöjjön az utolsó forduló:

Győr-Rákóczi 1:0
Siófok-Honvéd 1:0
Debrecen-Haladás 2:0
Vasas-Kecskemét 1:1
MTK-Paks 1:0
Szolnok-Zalaegerszeg 1:2
Ferencváros-Pápa 2:1
Újpest-Videoton 1:1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.05.20. 14:28:55

Győr-Rákóczi 1-0
Siófok-Honvéd 1-0
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 2-3
MTK-Paks 0-3
Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 1-1

teddypicker 2011.05.20. 14:38:15

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 1-3
MTK-Paks 1-2
Szolnok-Zalaegerszeg 0-2
Ferencváros-Pápa 2-1
Újpest-Videoton 2-1

Koori 2011.05.20. 14:48:02

szomorodjon meg a lovam ha ketszer kuldtem el a tippet!!!
bocs

mt85 2011.05.20. 15:08:39

Maradjunk a sztenderd eredményeknél, azokból 5-8 pontnál többet úgysem sikerül összekaparni. Jövőre nyilván meg kell próbálnom a szigorúan szimpátia-alapú tippelést (vagy nem, de az biztos).

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 2-0
MTK-Paks 0-2
Szolnok-Zalaegerszeg 0-2
Ferencváros-Pápa 2-1
Újpest-Videoton 1-1

fran7 2011.05.20. 15:13:25

Győr-Rákóczi 2-1
Siófok-Honvéd 0-0
Debrecen-Haladás 4-2
Vasas-Kecskemét 3-0
MTK-Paks 3-2
Szolnok-Zalaegerszeg 5-4
Ferencváros-Pápa 1-3
Újpest-Videoton 0-4

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.05.20. 15:14:01

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd 2-1
Debrecen-Haladás 2-2
Vasas-Kecskemét 1-3
MTK-Paks 2-3
Szolnok-Zalaegerszeg 1-1
Ferencváros-Pápa 1-0
Újpest-Videoton 1-2

1116001 2011.05.20. 15:16:51

Győr-Rákóczi 1-1
Siófok-Honvéd 0-1
Debrecen-Haladás 1-0
Vasas-Kecskemét 1-2
MTK-Paks 3-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-3
Ferencváros-Pápa 2-2
Újpest-Videoton 2-0

Kifli007 2011.05.20. 16:03:21

Győr-Rákóczi 2-0
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 3-3
MTK-Paks 2-1
Szolnok-Zalaegerszeg 4-4
Ferencváros-Pápa 2-0
Újpest-Videoton 2-2

Kifli008 2011.05.20. 16:04:29

GYŐRI ETO FC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-0
BFC SIÓFOK -BUDAPEST HONVÉD 1-2
DVSC-TEVA -SZOMBATHELYI HALADÁS 2-2
VASAS -KECSKEMÉTI TE-ERECO 0-2
MTK BUDAPEST -PAKSI FC 1-0
SZOLNOKI MÁV -ZTE FC 0-2
FERENCVÁROSI TC -LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 1-0
ÚJPEST FC -VIDEOTON FC 0-2

Kifli009 2011.05.20. 16:06:12

Győr-Rákóczi 1-0
Siófok-Honvéd 1-0
Debrecen-Haladás 2-1
Vasas-Kecskemét 2-1
MTK-Paks 1-2
Szolnok-Zalaegerszeg 1-2
Ferencváros-Pápa 2-1
Újpest-Videoton 2-1

vérfarkas 2011.05.20. 16:07:24

Győr-Rákóczi 1:1
Siófok-Honvéd 1:2
Debrecen-Haladás 2:1
Vasas-Kecskemét 2:1
MTK-Paks 0:1
Szolnok-Zalaegerszeg 1:2
Ferencváros-Pápa 2:1
Újpest-Videoton 2:1

gabesz7004 2011.05.20. 16:45:07

Győr-Rákóczi 0-1
Siófok-Honvéd 1-1
Debrecen-Haladás 2-0
Vasas-Kecskemét 0-2
MTK-Paks 0-1
Szolnok-Zalaegerszeg 1-0
Ferencváros-Pápa 1-1
Újpest-Videoton 0-1

godot 2011.05.20. 16:53:37

Győr-Rákóczi 2-1
Siófok-Honvéd 3-2
Debrecen-Haladás 3-1
Vasas-Kecskemét 2-1
MTK-Paks 2-1
Szolnok-Zalaegerszeg 1-4
Ferencváros-Pápa 4-2
Újpest-Videoton 3-2

Géza 2011.05.20. 22:37:48

egyszer kezdtem volna 5 ponttal (Vasas-Kecskemét 1-1)erre tessek.. :(

fecskeE0 2011.05.21. 12:44:33

Győr-Rákóczi: 1-0
Siófok-Honvéd : 1-1
Debrecen-Haladás: 2-0
Vasas-Kecskemét: lemaradtam erről...
MTK-Paks: 1-2
Szolnok-Zalaegerszeg: 1-2
Ferencváros-Pápa: 2-1
Újpest-Videoton: 1-1

nbcee 2011.05.21. 23:53:26

Azt hiszem, elsöprő magabiztossággal húzom be "Az év során a legrosszabbul tippelő blogszerkesztő"-díjat.

Futó Lada 2011.05.23. 12:54:54

@nbcee: Pedig nagy csatában voltunk sokáig.. :)

Néztem kiket kaphaznak a magyar csapatok, www.pepsifoci.hu/napi/node/92060
és a jelek szerint lesz egy KTE - Anorthosis és FTC - Pavlodar vagy FTC - Sahtar Karagandy meccs a statisztikáim alapján.

Futó Lada 2011.05.23. 12:56:19

..Javítom magam, lehet KTE - Larnaca is..

Artie 2011.05.23. 15:36:23

Hadd tegyek ide csak egy kis brékinget.

sport.orf.at/stories/2059804/2059800/

S hogy ez miért érdekes?

Határozottan emlékszem (és a biztonság kedvéért rákerestem), amikor ennél durvább események történtek az Üllőin, akkor a komplett Fradi-vezetőség félrebeszélt, mosta kezeit, mindenki hibás volt, csak ők nem.

Lásd: "nem szurkolók, hanem bűnözők, akik ellen a hatóságoknak kell fellépniük a megfelelő eszközökkel".

Hogy reagálnak ilyenkor tőlünk picit nyugatabbra?

„Es gibt bekannte Störenfriede. Diese Leute nicht ins Stadion zu lassen, dafür muss Rapid sorgen.“ - ezt mondja a "főrendőr", hogy igenis a klubnak kell gondoskodnia arról, hogy kik ne jussanak be a stadionba.

„Aber alles können wir nicht richtig gemacht haben, sonst wäre das nicht passiert.“ És itt vállalja a klubvezetés a felelősséget.

Uraim, van mit tanulni - ebben is.

nbcee 2011.05.23. 21:28:20

@Futó Lada: A kedvedért meg is néztem, Malévval már 76 ezertől van repülőjegy Pestről oda-vissza Larnakába, de találtam 248 dollárért is...

nbcee 2011.05.23. 21:29:24

@Artie: Ahogy egy kedves barátom szokta mondani: Bécs túl messze van. :(

Artie 2011.05.24. 08:38:59

@nbcee: Nekem pedig még közelebb van, vagyis oly távol vagy tőőőőőőőőlem, és mégis közel... vagyis izé. Fordítva.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.24. 11:54:06

@Futó Lada: @nbcee: Hmmm, látom igen optimisták az urak és a Kecskemét nemzetközi debütálását rögtön összekötik egy kis napozással. Reálpesszimista kispester mivoltomból kiindulva a biztonság kedvéért javasolnám az alábbi desztinációk tanulmányozását: Tiraszpol, Karabah, valamint legfőképpen Aktobe (minden évben másik kazah csapat szokott jönni és ők még nem voltak).

Futó Lada 2011.05.24. 12:30:57

@Black Lotus: Tököli UEFA-kupás első körös megjelenéseit vettem alapul a számításaimnál. A Dunaferr-el 2001-ben Apoel Nicosia, a ferencvárosi évei alatt 2002 -ben a Sebők Józsival felturbózott AEL Limasol volt az első körben. Ha jó a statisztikám, akkor Töki ezen kívül nem indult UEFA első körében (2000-ben BL-ből kerültek át, 2003-ban pedig nem játszott az első körben a Birkirkara ellen.)
Szivicsnél alapember, tehát ha nem sérül meg, akkor játszani fog az első körben, az pedig akkor ciprusi csapatot jelent.
A kazah vonal a Paks és a Fradi kapcsán jöhet képbe, de a tolnai alakulatnak valamelyik ex-jugoszláv utódállamba kell látogatni, ott esetleg a moldáv -vonal jöhet képbe.
A Vidi megkapja a Maribort..az meg valahol törvényszerű lenne.. :)

VGL 2011.05.24. 15:42:31

Kedves szerkesztő Urak! Tippjeimet az oldalsávban levő e-mail címre postáztam egy hete. Kérteik majd utánanézni, és a tippjáték során figyelembe venni! Köszönöm

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.24. 15:45:22

@VGL: Kedves VGL úr, a felszólalás jogos, én voltam az, aki anno felbontottam az e-mailt, csak valami miatt elbambultam és nem másoltam be a tippeket ide. Intézni fogom, hogy szerepeljenek az excelben és ez úton is elnézést!

VGL 2011.05.24. 17:56:41

@Black Lotus: semmi gond, csak az év elején kitűzött célt, az első 10-ben való szereplést szeretném elérni. Köszönet a javításért!
süti beállítások módosítása