HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ma este : San Marino

2011.06.06. 22:13 Futó Lada

Szép napot, jó meccset kívánok a Labdabiztos blog minden kedves olvasójának, aki éppen ebédszünetben olvas, annak jó napot, jó burkolást ! Ma este pályára lépnek aranylábú titánjaink San Marino labdazsonglőrjei ellen, és ez lesz a nyár elejének legfontosabb meccse a magyar válogatott számára. Ahogy azt már egyszer tapasztalhatták kedves olvasóink, ismét jelentkezünk majd élő közvetítéssel. Máris itt vagyunk a Labdabiztos stúdiójában, állandó szakkommentátorunk ismét Vegyi Iván lesz.

- Én is szép napot kívánok a kedves olvasóknak, és a 3-as úton dolgozó útépítőknek pedig jó szurkolást kívánok.. Egy igazi törpeállam lesz a mai ellenfél. Csak szemléltetésül : San Marino kisebb mint Esztergom, kevesebb lakosa van mint Kecskemétnek 1870-ben, és kevesebb focicsapata a két ligájában mint nekünk az NB1-ben. Ezeket tekintve akár biztosak is lehetnénk magunkban, de van pár tény ahol legalább olyan jól állnak mint mi. Például ugyanannyi Formula-1-es pályájuk van, ahol ugyanannyi brazil versenyzőt ért baleset mint nálunk, és ugyanannyi Andí Selva nevű játékosuk van, mint nekünk Tököli Attila.
- Akkor hát milyen eredményt várható Iván ?
- Válaszom egy határozott: "Fogalmam sincs".
- Köszönjük, ezzel is előrébb vagyunk. De nem csak innen jelentkezünk majd a nap során, hiszen szinte országos fieszta van ma, így kapcsoljuk a szigetszentmiklósi szurkolói klubbot is, ahol a város főterén nézhetik majd kivetítőn a meccset.Halló Végh Hanta ott vagy ?

- Igent, szervusz Ladám, itt amint mögöttem is hallható, óriási már most a hangulat, tényleg, mintha a VB döntőre készülnénk. Munkanap lévén, még csak 30-40-en lehetünk, jórészt nyugdíjasok és szabadnapos óvodások vannak, van itt egy hatalmas büfésátor, ahol remek a kifli és a tejeskávé. Tényleg minden adott, egy remek meccs hiányzik csak. De vajon lesz-e, fordulok a kérdéssel vendégemhez Sárhidi Péterhez.
- Igen hát remélem hogy lesz, a csapat jó úton jár, már ami a fiatalítást illeti. Némi hiányérzetem van, szerintem az idén a megfiatalított Videotonban nagyon fiatalosan játszó Sándor Gyurkának helye lenne ebben a fiatalos csapatban. Meg is mutatnám miképp gondolom, ha egy pillanatra megfognád a mikrofont. Tehát itt is van véletlenül egy mágnestábla a zakóm belső felén, egykori kedvenc újpesti játékosom Tóth Norbi hímezte bele az elmúlt 3 év NB1-es meccsei alatt fémszálas cérnával. Nos tehát ..

- Egy pillanatra elvennénk a szót Szigetszentmiklósról, és kapcsoljuk máris következő helyszínünket, a kecskeméti Cifra Palotából Nbcee jelentkezik.
- Jó napot, én is köszöntöm a kedves olvasókat, és hát egészségükre ! Most így túl az első kupica kecskeméti barackpálinkán, elemezzük röviden a mérkőzés várható kimenetelét. Ebben lesz segítségemre Turbányi István. Szevasz Pista, egészségedre !
- Nagyon szép napot, és üdvözlöm az olvasókat, külön üdvözölném a Labdabiztos olvasóit. Ma este nem hinném, hogy nagy meglepetést mondok, de győzelmet várok a csapattól. A mennyiségi támadó-futball helyett minőségi előre-játékra lesz szükség, a támadásokat tartalommal kell megtölteni, ez a  hazaiak finnek elleni meccséből tisztán látszik. A bepasszok mennyisége döntő lehet, az 1 csatáros játékunkban a vezető ék mögötti árnyék-ék megjátszásakor, illetőleg a második hullámban érkező támadó alakzat döntően befolyásolhatja a kapu előtti végjátékot, különös tekintettel a gólszerzésre.
- Huh, hát ez kicsit tömény volt így elsőre, fel is hígítanám egy hangyányit, - egészségedre Pistám neked is - és vissza is adnám a szót a stúdiónak.
- Itt ismét a stúdió, tehát megint Ladáék pincéjében vagyunk. Kommentátor-társam elment sörért, így addig is rövid lapszemle lesz, ahol az én mai írásaimból szemezgetünk, de előbb kapcsoljuk még a Fáy utcát, ahol Black Lotus vár, egy igen illusztris vendéggel.

- Üdvözlöm a kedves olvasókat, a Vasas kölyök III. edzésén vagyunk, mellettem áll Mészöly Sámán, aki éppen bemutató edzést vezet az U8-as korosztálynak. Sámán bátyám, nézi-e ma este a mérkőzést?
- Hát hogyne nézném, a büdösúristenit neki !? Érezni lehet most a nagy összefogást a magyar futballban, tényleg példa értékű az egész. Végre mindenki a foci fellendítéséért dolgozik, most nem akarok tényleg neveket mondani, de például én, is Gézu is, úgyhogy jogos az optimizmus. Pillanat, csak közben az edzést is vezetem.. "Fussá má vazze' ! Ezé hozott le apád? Lövés volt ez ? " Na , folytathatjuk.
- Keményen bánik a gyerekekkel.
- Ez kell ide, ez nem kisasszonysport. A mai focistákból hiányzik a csibészség, a jó értelemben vett gazemberség. Tutujgatjuk őket, tényleg mint a hímes tojással úgy bánnak velük, aztán összerezzennek ha sípszót hallanak. A mi időnkben, ha sípolt a spori, még kilőttem egy stonyót a gyepre, aztán 10-ből 7szer még rászúrtam 30-ról, hátha megadja. Kinn is voltunk a VB-n.
- Tehát akkor itt most már benne van az utánpótlásban a kiugró eredmény ?
- Hogyne ! Elég csak megnézni, Komjáti Bandiék tavaszi menetelését, ahogy a saját nevelésű fiatalokat beépítette, tényleg nem akarok neveket mondani, de Rezes, Szilágyi, Kulcsár, Présinger...mind remekül játszott..
- De ők mint kölcsönjátékosok.
- Megint megvezettek, a büdösúristenit !!!
 

- Visszavennénk a szót, és máris adjuk tovább Vérfarkasnak Diósgyőrbe, ahogy egy helyi legenda áll mellette, körülöttük pedig a komplett DVTK B-közép.
- Igen, itt áll mellettem a szokott eleganciájával, felhajtott szponzor-logós ing-gallérral Orrnyi Barna.
- Üdvözlöm az olvasókat, első debütálásom ez a Labdabiztoson, és el kell , hogy mondjam, rendkívül profi csapat jött össze, úgy gondolom nagyot tudunk majd alkotni közvetítések terén. Tényleg öröm ilyen profi mentalitást látni, mindenki tudja mi a dolga, és tényleg komoly lehetőség van alkotni, a szó legnemesebb értelmében.
- Milyen eredményt vár a mai mérkőzéstől ?
- Egy pillanat, ez ügyben előbb egyeztetnék a jogászommal, hogy a jóslás benne van-e a szerződésben, vagy esetleg ezt külön záradékként kell majd értelmezni.

- Addig is átmenetileg elbúcsúzunk Diósgyőrtől, sőt mi több a kedves olvasóktól is, aki még nem tippelt a meccsre, az hivatalos tippjátékunkon a JHN III oldalán megteheti ma estig, akkortól viszont már csak a szurkolás marad. Tartsanak velünk akkor is ha tehetik, addig is elköszön Futó Lada, és szakkommentátorunk Vegyi Iván.
 

27 komment

Címkék: magyar beharangozó válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr372963034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.06.07. 11:01:56

Ehh. :D Parádés, grat! :)

slowmotion 2011.06.07. 11:11:27

hahahatalmas tévedés azt hinni, hogy ugyanannyi f1-es pályájuk van, ahol...
csak az olaszok beetették őket, hogy némi országimázs fejében két olasz futam is lehessen. mint a németeknék Hockenheim (német GP) meg Nürburgring (Európa GP)

pont ezért elnyomjuk ma őket, mint a cigicsikket :)

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.06.07. 11:47:30

Ma cukrászok, pékek, asztalosok ellen lépünk pályára. Nekem ne mondja senki, hogy elég az 1-0

Futó Lada 2011.06.07. 12:33:02

A kezdőcsapat:
Király – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Elek – Koman, Hajnal, Dzsudzsák – Szabics, Németh

Dzsoni Kráncs 2011.06.07. 14:35:00

Igazi törpeállam,íme a kezdőjük:
Hapci-Kuka,Morgó,Szende,Szundi-Tudor,Csipike,Batka Manó,Vidor-Törperős,Okoska

Tudor egyébként korábban román válogatott is volt.Javallott a széleken próbálkozni,Szundi gyakran elalszik,Kuka pedig lassan reagálja le az ellenfél támadásait.

Futó Lada 2011.06.07. 15:32:08

@Dzsoni Kráncs: Tudor ha jól emlékszem inkább a horvát válogatottban nyomta, míg Kuka cseh válogatottként riogatta a védőket rettenetes bundesliga-sérójával... :)

nbcee 2011.06.07. 20:09:39

Megtisztelő és köszönöm. A kecskeméti barack jótékony hatását mindenki láthatja, ősszel még tüntettem Turbi ellen, most meg már pertut iszunk :D

Artie 2011.06.07. 20:59:44

@Futó Lada: Kuka, aki Pável.

Erről jut eszembe egy régi hahota, nagyon sötét van itt, Pável, világítsunk zseblámpável.

Nos, ennek a magyar csapatnak is kéne egy kis fény az éjszakába. Oké, a gólunk nem volt les, de azóta három "ajtóablakot" basztunk el.

Szabics sem jobb, mint Tököli, be kell látnom.

Artie 2011.06.07. 21:38:54

előbb kellett volna szidnom

Artie 2011.06.07. 22:08:54

Annyira leköt a meccs, hogy elbeszélgetek itt magammal.
- hogy jön ide a reszkess, Trianon??
- európai szintű taktikai fault után van már Barca-szintű fetrengőnk is, ha valakinek a kezére lépnek, mi a faszért kell percekig földön fekve haldoklani?
- egy ilyen csapat ellen két védőnk is bebénázott egy-egy sárgát, komoly csatárok ellen mi lesz?
- ennyi ziccer kihagyásáért megye háromban beléd nyomják a kést
- Németh továbbra is röhejesen arrogáns, amikor őt legyűrik és elnézést kérnek tőle, dühösen nem fogadja el, amikor ő paraszt módon mellbe rúgja a kapust, 20 méterre kikerülve fut vissza, nehogy már megalázkodjon és bocsánatot kérjen
- ki látta úgy, hogy odatették magukat a fijjug? Szerintem tragikusan beleszartak
- már értem, Vologya miért került ki a Sampból

Futó Lada 2011.06.07. 22:40:19

@Artie: ..azért annyira nem volt rossz.. :)
Nem tisztem védeni őket, de elég sz@r volt a talaj, és esett is rendesen. Hajnal fetrengését én sem értettem, és hát Némó...legyünk jóindulatúak mint mindig, és tételezzük fel, hogy nagyon akart bizonyítani, és benne volt a vizsgadrukk, emiatt viselkedett úgy a pályán ahogy... :)

979122 2011.06.08. 08:00:17

eztetszett, jót nevettem
sámán bátyánk egy szavajárását hiányolom csupán: a focista helyett a fotballista (így o-val) alakot :-))))

Artie 2011.06.08. 08:51:40

@Futó Lada: Na de meddig tekinthető nálunk egy sportoló a jövő reménységének? Némó korában egy Iniesta Eb-győztes csapatnak volt kulcsembere, Messi BL-t nyert a Barcával, Rooney a ManU-val, Némó barátunk meg másodvonalas görög csapatokban küzd a kispadra kerülésért.:S

Futó Lada 2011.06.08. 10:17:39

@Artie: A kérdésedben szerintem benne van a válasz is, a közeg, a környezet ami eldönti nagyrészt a dolgot. Ha megnézed, csak olyan játékosokat írtál, akik nagy tehetségnek számítottak, és élcsapattal értek fel a csúcsra. Nyilván nem mindegy, hogy egy olyan csapatban játszik valaki ahol mindenki tőle várja a csodát, vagy ott ahol van még 3-4 világklasszis, akik akkor is nyomatják a játékot, amikor nem megy a szekér. Egészen más stílusban, más mentális hozzáállással játszik ilyenkor a játékos, mást "szokik meg". Lehet hogy ez csak pár % plusszot jelent, de kb ez a különbség a tehetség és a kész sztár között.
Dzsudzsák is nagy spíler Eindhovenben, és ha pl. Özil helyett ő tolná a Realban, egészen más sajtója lenne. Ha ott lőne meg szezononként 4-5 gólt és adna 6-7 gólpasszot, sokkal jobb játékosnak tartanák, mint most a 13 gól / 15 gólpassz után..
Ellenpéldának ott van pl. Krkic, akit az új Raulként harangoztak be, de csak epizód-szereplő a Barcánál.

Artie 2011.06.08. 10:34:43

@Futó Lada: Nyilvánvalóan nem azt "várom el" Némótól, hogy a barcában vagy a Realban tolja, azt viszont, hogy már a görög bajnokságban sem tud egy középcsapatban stabil csapattag lenni, nem magyarázható csak a környezettel. A tipikus magyar focistabetegsége van, azt gondolta magáról, hogy ő a valaki (amikor elvitta a Pool), és a mai napig nem tudta levetkőzni. Több alázat kellene.

Dzsudzsák talán az egyetlen ellenpélda az utóbbi 5 évből, hogy valaki ha odateszi magát és normálisan áll hozzá, jegyzett(ebb) csapatban is stabil ember lehet. Ha Németh egy hasonló csapatban már kezdő lenne, akkor azt mondanám, hogy igen, elérte, amire számíthattunk, de így?

Messi sem azért lett az, aki, mert 12 évesen elhitte magáról, hogy engem most elvitt a Barca, én már aztán húha.

Megint egy kézilabdás példa: amikor az ETO leigazolta Víget és felvitte a nagycsapathoz Oguntoyét Pálinger mögé, mindkét fiatalnak megvolt a lehetősége, hogy az ETO második, később első kapusa lehessen. Erre mindketten úgy álltak hozzá, hogy mi aztán most már elértünk mindent, a BL-döntős csapat igazolt le minket, semmi más dolgunk nincs.

Erre mi történt? Jött Lunde, mert... Ennyi.

Futó Lada 2011.06.08. 10:46:03

@Artie: Nem, nyilván nem várható el a Real vagy a Barca mindenkitől, nem is ezt akartam volna mondani. :)
De nyilván hazai bajnokságban az MTK-ban nagy király volt, mert ezen a szinten mérve jobb játékosokkal volt egy csapatban, és lehetőséget is kapott.
Utána a Liverpool-keservesben is jól ment, mert ahhoz a szinthez mérten jó játékosok voltak, profi mentalitással.
Az AEK-kel sem lett volna gond, mert ha nem is topcsapat, de Blanco mögött megvolt a helye, illeszkedett az elvárt játék a stílusához (csakúgy mint a 'poolban, vagy az U20-ban Simon mögül beindulni )
Az hogy többet volt ez iő alatt sérült, mint az Iniesta-Messi-C.Ronaldó hármas együtt, az nyilván nem tett jót sem neki, sem a játékának. Az AEK-ben sem tudott folyamatosan játszani, így szerintem hiba volt onnan elmennie, mert egyfelől a közönség is megkedvelte, az edző is elfogadta, és játéklehetősége is volt. Tény hogy az Olimpiakosz nagyobb név, de egy folyton sérült játékosra nem fogják építeni a játékukat, így nyilván maradt neki a kispad, meg a kölcsönadás, a Volosz meg hiába remekelt idén, nem üti meg az AEK szintjét...szerintem..

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.08. 10:51:50

@Futó Lada: "Az AEK-ben sem tudott folyamatosan játszani, így szerintem hiba volt onnan elmennie, mert egyfelől a közönség is megkedvelte, az edző is elfogadta, és játéklehetősége is volt."

Ez eddig korrekt, de úgy emlékszem, az AEK-ben csak kölcsönben volt, utána pedig a Pool pénzt akart belőle látni, az angolok által kért összeget pedig az Olympiakosz hajlandó volt kifizetni, az AEK pedig nem. Vagyis hibának lehet hogy hiba volt onnan elmenni (bár ott sem láttam igazán kibontakozni Kriszt), de nem volt választási lehetősége.

Jelzem, lehet, hogy én emlékszem rosszul, de szerintem ez volt a felállás.

Artie 2011.06.08. 10:52:37

@Futó Lada: Egyetértünk, mint már annyiszor.:) Viszont a sérülések nincsenek összefüggésben azzal, hogy milyen a hozzáállása. Én abban változatlanul óriási problémákat látok. A tegnapi alakítása szerintem egyszerűen - bocsánat - undorító volt. Ahogy dühösen, rosszallóan rálegyintett a san marino-i védőre, amikor az rámászott, aztán meg ahogy mellbe rúgta a kapust, és utána nagy ívben kikerülve visszafutott... Tényleg rossz volt nézni. Ember, legalább menj már oda, nézd meg, mi van vele, aztán paskolj kettőt a fejére, hogy bocs, öreg! Ha valakinek megvan a meccs felvétele, nézze meg, direkt a szögletzászlóig kifut és az oldalvonal mellett jön vissza, nehogy már közel kerüljön az esethez.

Túllihegem? Lehet, de nála nem az első eset.

Futó Lada 2011.06.08. 13:34:42

Nem tudni a tegnapi 3 gólpassz megnyomta-e a ceruzát, de úgy tűnik, Dzsudzsák az Anzsi Mahalacskához igazol...
Ha így lesz, akkor sok sikert neki ottani pályafutásához is, remélem E-Sanyi is sokszor kiutazik majd személyesen megnézni őt, egy-egy hazai meccsen...
Első hallásra nem egy nagy előrelépés, Huszti után újabb balszélső a tajgán..remélem Halmosi marad a Halinál ...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.08. 13:43:42

@Futó Lada: Van egy szentpétervári ismerősöm, lány létére imádja a focit (bérletes a Zenitnél). Múlt héten szóba hoztam ezt a Mahacskala dolgot, azt hitte, hülyítem, hogy a PSV szélsője oda akar menni. Nagyjából az volt a reakciója, hogy "most vagy neked ment el az eszed, vagy a Dzsudzsáknak". Most már tudjuk a választ is...

Jó eséllyel újabb válogatott játékosunkat veszítettük el. Ne legyen igazam.

Artie 2011.06.08. 15:09:54

@Futó Lada: Halmosi sem az a "jövő embere" típus.:)

@Black Lotus: De, sajnos igazad lesz. Azért az elég kevés, hogy ott játszik Roberto Carlos is, telán észre kellene venni, hogy ő tényleg csak pénzt keresni ment oda, 123 évesen, miután már megnyert mindent, amit meg lehetett nyerni. Ő jól tette.

Futó Lada 2011.06.08. 15:36:35

@Black Lotus: Nem irigylem a "Focimenekült körkép" szerzőjét.. Mahalacska, Kotrijk,Volosz .. már csak az kell, hogy Hercegfalvi visszamenjen az MLS-be, Kabát pedig Japánba tegye át ruhafogasát, hogy a Nanketsu csapatában váltsa meg a világot.. :)

Artie 2011.06.08. 15:43:28

@Futó Lada: ...és ha élőben akar nézni mindenkit, akkor 24 órás napokat kell bevezetni, plusz az éjszakák.:P

bmiky31 2011.06.08. 18:10:07

@Futó Lada: és Pogacsics Krsiztián is feljutott Nagyváraddal a román I. ligába :)

Futó Lada 2011.06.09. 07:51:58

@Artie: Közben gondolkodtam azon amit írtál Némethről, meg megnéztem még egyszer az összefoglalót...
Hogy ez mennyire arcoskodás, vagy nagyképűség, azt nem tudom, mert sosem találkoztam vele, meg nem is beszéltünk, ezért ezt a részét se pro se kontra nem tudom véleményezni, meg nem is volna helyes..
Viszont nekem _ez alapján_ ami lejött, az egy Van Bommel -effektus. Ő is nagy tehteség volt, a világ legjobbjai közé pályázott, de a sérülése után maximum erős középszerű lett - ezt tudta ő is - és az ebből eredő frusztráltságot a páylán az ellenfeleken vezette le.
Németh is valahol itt tart most, éveken keresztül a legnagyobb tehetségként volt számontartva, az U válogatott alappillére, mást sem lehetett hallani, csak hogy "ha majd rutint szerez, akkor...". Ehhez képest a jól csengő Premier League helyett görög első osztály, ott is kölcsönadva, a U válogatottból kiöregedőben, London nem jött össze, ha formába lendül megsérül.. Most pedig mikor végre bekerül a nagy válogatottba,akkor egyszer csere a veterán Töki mögött, majd és egyetlen esélye megragadni az az,hogy Szalai és Rudolf sérült. Akkor meg az van, hogy bármit csinál az nem jön össze, és mellette a veterán Szabics ugyanannyi idő alatt 2-t lő és eldönt két meccset, emellett ipari mennyiségben gurigatja vissza neki üres kapu elé a labdákat, amiből nincs gól.. Ezt azért mentálisan nehéz lehet azért feldolgozni, még akkor is ha valaki szerény visszahúzódó , csöndes gyerek...
Itt kellene leülnie vele Sanyi bácsinak, és megbeszélni, hogy merre tovább,mert ezt azért külföldön is nézték, ezért a produktumért és hozzáállásért nem jön pecsétes szerződés-ajánlat Madridból, aztán végül vagy Ciprusra igazol, vagy elmenne a kedve az egésztől,

Futó Lada 2011.06.09. 07:54:50

"Olga Szmorodszkaja nyíltan azzal vádolta meg a trénert, hogy eladta a milliárdos üzletember, Szulejman Kerimov tulajdonában álló Anzsi Mahacskala elleni, a moszkvaiak 2-1-es vereségével zárult május 28-i bajnoki mérkőzést."

Ha ez igaz, akkor eszerint ,ha csak a lóvén múlik,akkor Dzsudzsák új klubbja a BL-döntőben kezd majd...ha a bíróságon is, akkor az orosz II. vonalban... :)

Artie 2011.06.09. 08:31:22

@Futó Lada: Olvastad benito röpkéjét?:) 648. a tízéves világranglistán a csapat, 8 hellyel a Siófok mögött, az aktuálison pedig nincs az első 400-ban.

Ez ám a karrier.

Némethre visszatérve: bizonyára van abban igazság, amit írsz, mármint ami a frusztráltságra vonatkozik. Én viszont már az egyiptomi vb-n is láttam rajta egyfajta felsőbbrendűséget, rengetegszer összeveszett a társaival, amikor neki valami nem tetszett, amit viszont akkor még nem lehetett ennek a számlájára írni.

Igen, el kellene vele beszélgetni valakinek, mondjuk egy pszichológusnak, de attól tartok, ha valaki 22 évesen még itt tart, ahol ő, abból sosem lesz nagy focista, legalábbis nem akkora, amekkorának a magyar - hm - szakemberek jósolták. Maximum egy Gera-szintű, ami persze nem kevés, de őt ugye többre várták a nagyokosok.

Az is lehet, hogy ez volt a baj, hamar elhitették vele, hogy ő mekkora egy ász lesz.

Nem lett. És nem is lesz, azt hiszem.
süti beállítások módosítása