HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Jöjjön a háromszoros vivát! - tippjáték 27-30. forduló és összesített eredményhirdetés

2011.06.16. 16:10 Black Lotus

A bajnoki pontvadászat júliustól májusig tartott, az eredményhirdetés pedig sikeresen áthúzódott júniusra, a külső szemlélő számára tehát akár úgy is tűnhet, hogy a honi labdakergetés az év teljes egészében biztosítja az izgalmakat. A kapufa szétforgácsolása után felidézzük a 27-30. fordulók eseményeit, majd kihirdetjük az összetett eredményeit a játéknak, amely – főképp a remekbe szabott kommenteknek köszönhetően – legalább annyi örömöt tartogatott számunkra, mint Léderer Ákosnak egy vasárnap délelőtti élő közvetítés.

 

27. forduló

Bmiky31 megdicsőülését hozta a kör, aki 19 ponttal mutatta meg, hogy nemcsak a nemzetközi vizeknek értő szakértője. Három tagú díszkísérete kétballáb – snowblind - végh hanta felállásban 16 pontig követte.

Az indoklóversenyben végh hanta egy bronzérem ellenében praktikus énjét adta elő – a Hungária körúton ugyan régóta ismeretlen a nézettségi rekord, de idő- és költséghatékony jellege vitathatatlan.

ZTE-MTK 1-2,

Reménytelen, de inkább a Hungáriára villamosozok, mint Siófokra vonatozok.

Az ezüstös pozícióban Artie a siófoki csoda hátterének leleplezésén keresztül mutatta be a honi labdakergetés nívóját.

Pápa-Siófok 2-3
Jön a jó idő, jönnek a német turisták, gyorsan igazolnak is közülük egy-kettőt, ez bohócligailag pont elég.

Az aranyos pozíció pedig lelkesamatőr martaléka lett, aki nemcsak telibe lőtte az aktuális lila-zöld párbaj 3-3-as végeredményét, de még marketing szempontokat is kreált hozzá. Lehet, hogy ha kommentelőnkre bíznánk a liga merchandising tevékenységét, akkor világszerte tízezrek vásárolnák a Böde-mezeket? (Megjegyzendő, a háromhármat Stefan Derrick is hibátlanul jelezte előre).

Kecskemét-Győr 3-3
Ez rajta lesz jövőre az NB1 reklám DVD-jén.


28. forduló

A 28. kör aránylag magas pontszámokat és a szerkesztőség több tagja részéről is a tavaszi maximális teljesítményt tartogatta. A 21 ponttal triumfáló LionOfZion udvartartását a 20 egységig jutó Futó Lada és a 19-nél megálló Black Lotus biztosította.

Az indoklóban bronzérmes snowblind a kesergő somogyi drukker portréjával.

Videoton - Rákóczi 3-0
A csapatot még fenyegeti a nemzetközi kupaszereplés, ezért biztosan betlizni fognak. :(

Ezüstös JESTER az egész tavaszt átható CZUKK-ciklus újabb szép darabjával.

Siófok - Paks 1:2
Mert Kis Károly az ultimate CZUKK. (JESTER)

Aranyos pedig slowmotion ultimate képzavaráért.

Újpest - Kecskemét 1:1
mert jobbak a lila-fehérek

 

29. forduló

A vállalható 28. kört vaskos visszaesés követte az utolsó előtti fordulóban. HZ 19 pontos szakaszgyőzelme még abszolút vállalható, az már kevésbé, hogy a második helyre 14 fával is oda lehetett érni – ezúttal Géza és Kifli009 sporttársaknak.

Az indoklóban bronzos VGL és a tolnai anzix:

Paks – Vasas 2-1 Az ezüstöt már elveszteni sem lehet; örömfoci, nézőcsúcs 1200 fanatikussal.

Ezüstös spinyokiraly a kecskeméti fair play jegyében:

Kecskemét – Siófok 0-0
Tudom, tudom, a Kecskemét nem olyan...

A nyertes pedig – vállalva akár némi bundagyanút is – Futó Lada kolléga, vidám pápai tájképével.

Kecskemét – Siófok 3-1
Félidőben 1-1-nél jön a hír, hogy 3-al ég az MTK
..a Siófoknál már csak 8 játékos van egyszerre pályán a második etapban,mert 3 mindig sorban áll a büfénél sörért.

 

30. forduló

Ha a 29. etap kapcsán visszaesést emlegettünk, itt már minimum a szabadesés kifejezést kell leporolnunk a közhelyarzenálból. LionOfZion 14 pontjával lehajrázta az egész mezőnyt, Frigo 13-mal zsebelte be az ezüstöt, a virtuális dobogó legalsó fokán pedig kilenc versenyző tolong 12-12 pontot gyűjtve (a gyakorlatban ez inkább nyolc, mivel a Kifli-konglomerátum rögtön két bronzéremmel jeleskedett).

A kommentversenyben több sikerrel járt az utolsó nekirugaszkodás. JESTER bronzérmet érően bikázott bele búcsúzóul bal külsővel a távozó nagymesterbe.

Újpest-Videoton 3:1
Könyörgöm valaki tosszon ki egy csomag gyermelyit a sajtótájon a vendégedző mikrofonja alá...

Ezüstös lelkesamatőr és a Bohócliga multikulturalitása. (Létezik egyáltalán ilyen szó?)

Vasas-Kecskemét 1-1
A külföldiek a kupadöntő alapján azt hihetnék, hogy Magyarország Afrika, és Szerbia szerelemgyereke.

És aranyos Artie szakdolgozata a szolnoki stadionrekonstrukció témakörében.

Szolnok-Zalaegerszeg 3:1 (0:0)
"Ez az eredmény biztató a jövőre nézve, mindent meg fogunk tenni azért, hogy visszajussunk egyből a legmagasabb osztályba; a zseblámpákat már megrendeltük, végső esetben azokat vasoszlopokra kötözzük, hogy ne a világítás hiányán múljon az elsőosztályú licenc."


Összesítés

Bevallom, mikor két és fél éve először tippeltem a Labdabiztoson, nem gondoltam, hogy egyszer én fogok a játékkal kapcsolatosan az idény végén végeredményt hirdetni. Mielőtt nekilátnék ennek az amúgy hálás feladatnak, szeretnék köszönetet mondani a szerkesztőség valamennyi tagjának, hogy a beharangozók létrehozásával elősegítették a tippjáték fennmaradását és (talán) fejlődését is. Külön köszönet illeti Bastille-t és vérfarkast az indoklások zsűrizésében való segítségükért és a tippek feldolgozása miatt hálásak vagyunk Ziginek is (erről picit később).

A köszönetnyilvánítások után pedig vegyünk egy mély levegőt és vessük bele magunkat a táblázatokba. A tippjáték 2010/11-es kiírása hivatalosan is véget ért, az eredményeket feldolgoztuk, az alábbiakban a nyertesek nevei következnek.

 

Tippjáték:

EXCEL

Az első helyet kétballáb szerezte meg, 357 pontos teljesítménnyel. A pontversenyben tavaly is jeleskedő futballdoktor az őszi idényt még az ötödik helyen zárta, de tavaszi robbantásának köszönhetően éves szinten megnyugtató, 23 pontos előnnyel, összesen 357 pontot termelve utasította maga mögé az üldözőket. Címvédésével kapcsolatosan kifogytunk a jelzőkből, ezért a futballélet prominenseit kértük arra, nyilvánítsanak véleményt az immár megkoronázott uralkodóról.

„Persze, hogy kétballáb nyert! Én már 1999-ben is azt ordítottam a válogatott összetartásáról kikéredzkedve a Club Seven előtt kora esti fél 12-kor, hogy kétballáb a legnagyobb király!” (S. Vilmos, korábbi válogatott labdarúgó).

„Hogy mi kétballáb sikerének a titka? Dombon ülő vadászkutya legyek, ha tudom…” (Cs. János, labdarúgóedző).

„A focipályán bebikkantom Van der Sarnak, de tippelésben én sem verem kétballábat!” (L. Messi, argentin labdarúgó).

„Kétballáb olyan fénylő csillaga a szürkeségben lassan eltűnő labdarúgásunknak – már ha a magyar bajnokságra még lehet használni a labdarúgás szót – mint a világfutballnak anno Garrincha. Vagy inkább Jairzinho?” (H. Iván, sportújságíró).

„Mikor Ramos a busz tetejéről a kerekek közé dobta a kupát, hozzám fordult és a képembe üvöltötte, hogy kétballáb az igazi Special One. Lehet, hogy igaza volt?” (J. Mourinho, portugál labdarúgóedző)

„Megint kétballáb nyerte a tippjátékot? A büdösúristenit neki, belebolondulok!” (M. Kálmán, repülőtér-specialista).

Ha valaki ősszel és tavasszal is harmadik lesz, az az egész idényt tekintve második helyet ér. A matematikailag kicsit abszurd állítás nálunk igaznak bizonyult snowblind esetében. Kaposvári-kecskeméti kettős identitású tippelőnk remek szezont zárt és 334 ponttal gondoskodott arról, hogy ne csak az NB2 Nyugati csoportjának undisputed bölcseként tekintsünk rá a továbbiakban.

„Kétballáb mögött csak az ezüstért megyek” – hangzott vérfarkas év eleji fogadalma és ha nincs snowblind, akkor a szerkesztőség fenevadja 331 pontjával hibátlanul teljesítette volna a küldetést. Végül a harmadik hely jött össze, amely többszörösen is a hagyományok ápolását jelenti: egyrészt a JHN tavalyi kiadása után most a tippjátékban is feljutott a dobogóra, másrészt tavaly is a harmadik hely volt a tippjáték összesítésében a legjobb eredmény a szerkesztőségen belül.

A díjazottakon kívül emlékezzünk meg továbbá az összetettben utánuk közvetkezőkről: a negyedik helyen bmiky31 található, aki úgy gereblyézett össze 315 pontot, hogy az utolsó fordulót nagyvonalúan passzolta. Mögötte a 309 pontos godot, majd teddypicker és végh hanta 306 pontos párosa következnek, de a top tízbe befért Zigi (298), setzer (296) és Futó Lada (295) is.

 

Indoklóverseny: 

EXCEL

Az indoklásokat a tavaszi fordulókban zsűriztük, így itt 14 játéknap eredményei alapján alakult ki az összesített sorrendje, amelynek első helyén lelkesamatőr található. A tavaly a JHN indoklóversenyét is besöprő sporttárs a jelek szerint ugyanolyan dominancia kialakítására törekszik, mint Várszegi az MTK-val a kilencvenes évek második felében. Az utóbbinak a nem túl pozitív végkifejletét már ismerjük, reméljük, kommentelőnkben még maradt szufla, hogy harcba szálljon mindkét játékban a címvédésért.

A második helyet az egész idényben lelkesen kommentelő Artie tette magáévá, mi pedig reménykedünk abban, hogy díjunk megfelelő helyre kerül majd vitrinjében – azaz maximum kettő polccal a Görbicz-autogrammkártya alá.

A harmadik helyet a szintén nagy energiákat mozgósító slowmotion szerezte meg, teljessé téve kaposvári származású olvasóink idei remeklését.

A díjazottakon kívül az indoklásokkal kapcsolatosan szeretnénk még megemlíteni JESTER, sirsteve, housemd, VGL és Futó Lada urakat, akik szintén tankönyvbe illő produktumokkal kényeztették a publikumot az elmúlt hónapok folyamán.

 

Különdíj

A tipp- és az indoklóverseny díjazottjai mellett különdíjjal kívánjuk kifejezni hálánkat Zigi irányába, a tippjáték vezetésével kapcsolatos admisztrációs feladatok részbeni átvállalásáért és odaadó gondozásáért.

 

A díjazottaknak gratulálunk, nyereményük egy, a blog logójával ellátott, névre szóló oklevél, amelyet kipostázunk, vagy (ha az időpont-egyeztetési procedúrát abszolválni tudják) személyesen is átvehetik azt. A postázási címet a szerkesztőség e-mail címére (labdabiztos.blog gmail) kérjük elküldeni.

Tippelésre legközelebb július elején, a JHN keretei között nyílik lehetőség, mikor első reprezentánsaink megkezdik vesszőfutásukat szereplésüket a nemzetközi porondon. Addig az alábbi számmal kívánunk kellemes regenerálódást mindenkinek, de aki a jövő héten is látogatni kívánja a blogot, az készüljön fel lelkiekben, hogy bármikor lecsaphat a derült égből egy NB2-értékelő, netán egy Kapufára feszített világháló vagy egy Ellenfélnéző.

 

34 komment

Címkék: tippjáték hozsánna

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr232989623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JESTER 2011.06.16. 16:34:30

Köszi Lotus, Bastille és Vér az értékeléseket! Ez a 3 poszt visszacsempészett egy nagy kanállal a régi hangulatból még 2006 tájáról! Szerintem mindenképpen menjen tovább ez a tippkommentes cucc, mert ha néha fárad is néha önismétlésbe is képes átcsapni, azért fordulónként mindig akard 1-2-...10 olyan gyöngyszem amin az ember megborul.

Köszi az éves munkát!

Futó Lada 2011.06.16. 16:35:01

Bent vagyok a 10-ben ? .. Hihetetlen !! Köszönöm mindenkinek a játékot, plusz az excelt hétről-hétre adminisztrálóknak a hatalmas munkát.
Ezúton gratulálnék a győzteseknek , a amgam részéről legközelebb is jövök, és célom az első 3 hely megszerzése....egyszerre.. :)

snowblind 2011.06.16. 17:52:21

Hurrá, éljen!

Köszönöm a szervezőknek a játéklehetőséget, jövök jövőre is!
Gratulálok kétballábnak a győzelemhez, és mindenki másnak is az eredményéhez!

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.06.16. 18:09:37

Wow, nem találok szavakat, 12. lettem egy igen erős mezőnyben, ráadásul a vakszerencsének, tippmix-huszárainknak és a játékvezetőknek (de semmiképpen sem a tudásomnak) köszönhetően produkáltam egy 27 pontos fordulót. Mondjuk ki, örülök neki.

Szeretném megköszönni a Labdabiztos stábjának, hogy egész szezonon át szórakoztattak a tippjátékkal engem (minket), tudom, hogy biztos sok idejükbe és energiájukba került! Hálás köszönet érte!

bmiky31 2011.06.16. 18:28:39

Tippeltem én az utolsó fordulóra is, bár az az 5 pont tényleg nem számít.

Kösz a játékot mindekinek, riszpekt a stábnak az egész éves melóért!

Zigi 2011.06.16. 19:37:32

@bmiky31: Valóban, bocsánatot kell, hogy kérjek, mert a te tippjeid kimaradtak. A pontversenyben ugyan tényleg nem sokat számított az az 5 pont - csak biztosabbá vált a 4. helyed -, viszont a totóban ezzel a két találattal megelőzted snowblind-et egy ponttal és ezzel leszorítottad őt a képzeletbeli dobogó alsó fokáról. Mea culpa, mea maxima culpa.

Artie 2011.06.16. 20:19:13

Köszönöm a megemlékezést, az már bizonyára kiderült, hogy bohócligailag a tippelés nem erősségem, viszont a tendenciát igyekezvén folytatni jövőre célom az aranyérem a kommentversenyben a tavalyi bronz és az idei ezüst után.

A Görbicz-aláírásmellettiségről annyit, hogy a tavalyi bronzérem ott figyel nem csak hogy Görbe, hanem a komplett BL-döntős ETO aláírása mellett, anno kaptam egy zászlót, ami a döntőre készült, és mindegyik lánnyal aláírattam. Ennél nemesebb helyre szerintem nem kerülhet.

Várjuk a folytatást, lelkesen itt leszek, és ha még nem lett volna egyértelmű díszes társaságnak, pár hete én is a blogolók táborát gyarapítom, és ugyan nem szép dolog a reklám, viszont mivel nonprofit oldalról van szó, szeretettel várunk mindenkit a hatosfal.nepsport.blog.hu-n. A következő napokban érdemes lesz megnézni, összedobtam egy jó írást a médiahelyzetről, amiben valamennyire szóba kerül a mi kedves bohócligánk is. Igaz, nem túl veretes környezetben.

teddypicker 2011.06.16. 20:51:17

Gratulálok minden versenyzőnek, köszönet a szerkesztőknek, 6. hely (mint az Újpest, erre hajtottam én is) az még az olimpián is pontot ér.
Részemről akár már most hétvégén is indulhatna az újabb szezon. Jó nyarat a bohócliggereknek!

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.06.16. 21:04:07

Basszus!!! Csak most vettem észre, hogy (ha jól értelmezem) akkor tavaszi 2. helyezett vagyok :D

Ilyenkor szoktak a tavaszi sikeredzők előjönni a "jövőre már komolyabb célokért harcolunk", illetve "titkos célunk a nemzetközi indulást érő helyek egyike", aztán persze örülnek ha bennmaradnak, úgyhogy én csak még egyszer köszönöm a lehetőséget, nagyon jó kedvet okozott nekem ez a kis játék ma (is).

És persze gratulálok a dobogósoknak én is!

kétballáb 2011.06.16. 22:27:30

Fantasztikusan sikerült az évem, hisz nyertem a totalt, a tavaszi szezont és a totót is. A csúcson kellene abbahagyni, mert harmadszor nyerni ilyen mezőnyben lehetetlen. De persze nem fogom.
Hálás vagyok ennek a blognak, mert hosszú évek után a tippjáték miatt ismét elkezdett érdekelni a magyar foci, sőt már NB1-es meccsekre is kijárok.
Jövőre akkor ugyanitt. Én mindent megteszek a triplázásért!

979122 2011.06.17. 08:30:46

kösz fiúk, rendeben volt a szezon.
de, hogy setzer a "nyomorult" 3-1-eivel hova nem rakétázott... :-)
más. beszámoló megye 3-ból, + annak utánpótlásából érdekli a társaságot?

snowblind 2011.06.17. 08:44:13

@kétballáb: Tényleg elképesztő teljesítmény, még egyszer gratulálok!
Ennek fényében még értékesebb a totó átlagolós első helyem. :)

Artie 2011.06.17. 08:57:28

@snowblind: Nekem ti gyanúsak vagytok, skacok. Valami ismerős dolgozik a szerencsejátékéknál, aztán mindig mondja nektek, mire tolják a legtöbb lovettát, mi?

Ne is tagadjátok! Bochum már indul!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.17. 09:00:22

@979122: érdekli, persze. ha megírod és átküldöd, átnézzük és örömmel kitesszük vendégszerzőként. :)

küldheted a blog címére (labdabiztos.blog gmail) vagy az enyémre (garfwizard gmail) egyaránt.

lelkesamatör 2011.06.17. 10:15:57

Nagyon bíztató, hogy az épp most kieső MTK-hoz hasonlítottál:D Örülök, hogy volt lehetőségem tippelni, és kommentelni ezen az oldalon. Feldobta a napomat, ha elolvashattam egy új posztot, és a hozzá tartozó hozzászólásokat is. Terveim a jövőre nézve, hogy a tippversenyben is maradandót alkossak!:) Köszönöm az egész éves munkátokat, remélem sokáig lesz erőtök még folytatni. Ajándékba küldök egy rövidre ívelt Sándor György szögletet:)

Zigi 2011.06.17. 10:23:31

@979122: Melyik megye az, ahol még a megye III-ban is van utánpótlás-bajnokság?:)

Zigi 2011.06.17. 10:55:10

@Artie: Ja, hát arra Nyugaton még van némi pénz. Itt Nógrádban a megye I-be alig akar összejönni 12 csapat.:(

setzer 2011.06.17. 11:05:03

Kilencedik lettem!
Felfoghatatlan, leírhatatlan, mámorító,
nagyon örülök.
Révbe értem.
Ősztől is minden meccs 3:1!
Kösz a munkát, srácok!!!
setzer

Artie 2011.06.17. 11:41:08

@Zigi: Szomorú, hogy a megye I. is a pénzről szól. Annak még nem arról kellene.:S

979122 2011.06.17. 12:06:43

@Zigi: pest. gödöllői körzet :-)

979122 2011.06.17. 12:08:52

@979122: ami "tulkép" megye IV (!), mert van megye I, megye I/B, megye II és megye III

Koori 2011.06.20. 04:14:25

Sikerult a 20ba kerulni!!! lehet hogy a csucson kellene abbahagyni... kizart...
Gratulalok a gyozteseknek! Jovore elso 10! es meg lehet hogy egy bohocliga meccset eloben is megtudok nezni...

slowmotion 2011.06.20. 11:00:02

glatulálok mindenkinek
amúgy a blog szelkesztősége pontosan melle is található?

slowmotion 2011.06.20. 11:06:47

@Futó Lada: ha továbbla is gonoszkodsz, akkol szólok a fiúknak, hogy lökjenek a padlóla dulván
szóval ilányítószám vagy itinel kellene szelénységemnek, hátha...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.20. 11:12:11

@slowmotion: @Futó Lada: erősen freudi elszólása van a dolognak.
ilánítószám helett kelület van, első avagyon hatodik.

slowmotion 2011.06.20. 11:17:47

ajjaj, az nem esik útba...
akkor az elektlonikus levélben küldöm szelény kis lakásom elélhetőségét.

Artie 2011.06.20. 12:44:45

@slowmotion: Nem tom, másnak is feltűnt-e, de a lakás elélhetősége megaübelblutál!:D

snowblind 2011.06.20. 13:11:19

@slowmotion: Szerintem számosz mász játékosz isz posztán veszi át a díjazászát. Például én isz. :)

slowmotion 2011.06.20. 14:31:36

kicsit off, de nem lesz lassan valami átigazolgatásos poszt? léccilécciléééécciiiii!

Futó Lada 2011.06.20. 16:04:23

@slowmotion: Be kellett várni Bárányost...nélküle nem lett volna értelme.. Tóth is visszamegy majd az Újpestbe, de azzal ráérünk, az majd csak júliús slágere lesz... :)

christvhu 2011.06.24. 16:10:29

@kétballáb: Gratula MESTER!!

Én mindenképpen szeretném kifejezni hálámat és elismerésemet azoknak, akik kitartó munkájukkal gondoskodtak arról, hogy az idei honi futballélet eme legjelesebb sorozatában részt vehessünk. Maga a focibajnokság nyilván eme project természetes velejárójaként zajlott, ha nincs a tippverseny valószínűleg senkit nem is érdekelt volna. Mondjuk így sem....

Az idei évben elért 24. helyezésem alapján úgy vélem, jövőre jóval magasabb célok meghódításáért indulok harcba, a célom nem is lehet más, mint a 23. hely. Persze ehhez a felkészülést át kell gondolnom, tervezek egy ciprusi, vagy dubai edzőtábort, ha valamiért nem jön össze, marad a jól bevált gyergyószentmiklósi 2 hetes felkészülés, az sem rossz, már ami a helyi pálinkakínálatot illeti. Az meg kell, ahhoz, hogy legyen bátorságom olyan vad tippekkel versenybe szállnom, amikkel még akár az első 20 is elérhető közelségbe kerülhet.
De félre az álmodozással!
Maximális gratula az idei győztesnek és helyezetteknek!!!!
Jövőre - pár hét múlva - veletek ugyanitt!
süti beállítások módosítása