HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Fesztiválszezon - Bohócliga, 3. forduló beharangozó

2011.07.28. 12:00 JESTER

Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket az aktuális tippeken, a hazai Bohóc-szcéna jellegadó figurái is készülnek a találkozókra… s közben azért arra is szakítanak időt, hogy a szórakozás oltárán áldozzanak valamelyik hazai nagyrendezvényen. Rendhagyó riportunkban e jelenségnek jártunk utána 8 különböző hazai eseményen.

 

 

 

Campus Fesztivál, Debrecen
Az idén is nagy neveket (Csík Zenekar, Quimby, Republic, valamint a Loki tulajdonosának fúziós jazz-bandája, a Flipper Öcsi számokat áthangszerelő BravisSZIMA) felvonultató fesztivál egyik díszvendége az egykori és még ma is aktív Loki labdarúgókat egyaránt soraiban tudó Wyrfarkas volt, ahol az énekesi posztot 2 szám erejéig a ’biztos blog hasonló nevű legendás szerzője töltötte be. Dombi Tibi lelkendezve számolt be az esetről: „Vér igazi profi, csak 10 perc bepillantást kért az eddigi nézőstatisztikáinkba és máris egy gyors Access fűzéssel kiszámolta, hogy a nézőtér mely pontját kell a legjobban hergelni. Óriási arc.” A koncertet megtekintette Bodnár László ex-Fradi gyúró is, aki közölte Dombiékkal: „Nektek bejött az élet”.
DVSC – FTC 2:1.


Volt fesztivál, Sopron
Sikeres koncertet adott a Tűztornyáról is ismert városban Moby és Paul Kalkbrenner is. Utóbbit Tarsoly Csaba nagy erőkkel szerződtetni kívánta zenei terapeutának a gyakran hullámzó teljesítményt nyújtó győriekhez, ám a Hertha által már keresett német lemezlovasBerlin Callingfelkiáltással udvariasan visszautasította az ajánlatot. Moby koncertjéről Aczél Zoltán osztotta meg velünk véleményét:Csalódnom kellett a buliban. Mobyt tisztelem, becsülöm de az első száma véleményes, a második tragikus volt. Sopronban, 10.000 néző előtt ez vicc. Itt ma az előadó nem építkezett, inkább rombolt”. Itt kisebb összetűzés alakult ki a köztudottan soproni illetőségű és a koncertet szintén megtekintő Supka Attilával, aki nem értiAczél miért nyilatkozik ilyeneket és állítja be úgy a helyzetet, mintha Moby a színpadon sem lett volna”. A szóváltás végén Supka elhagyta a fesztivál területét.
Győr-Haladás 2:0.


Sziget Fesztivál, Budapest
A „Kultúra Sátorban” színpad- és futballtörténelmi eseményre kerül sor, miután az Arsenal managere elfogadta a szervezők meghívását és a kispesti klubtulajjal karöltve Óbudán is bemutatják a Londonban, Párizsban és a Yucatán félszigeten már sikerrel szerepelt, a ’30-as évek amerikai couplé-ira építkező, francia és magyar nyelven vegyesen előadott modern hangszerelésű dalaikat. Az Öreg Halász és a Wenger” néven turnézó duó műsorában GF Hemingway elsősorban a szövegekért, Arséne Wenger a sanzonok zenei alapjaiért felel. A koncertre elmegy Komjáti András is, aki régi fanja a társulatnak. „Az utolsó pillanatban szerzett nekem egy visszadobott VIP-jegyet jegyet Zombori Sanyi barátom" –örvendezett a Vasas vezetőedzője. – "Mondhatnám, Malacom volt".
Honvéd – Vasas 2:1

Rockmaraton, Pécs-Pogány (Kökénypuszta).
 Elsősorban a keményebb zenék híveit várta idén is a Pogányi repülőtér melletti arborétumban megrendezett Rockmaraton fesztivál. A festői környezetben tartott 1 hetes metal- és rockünnepen évek óta állandó résztvevő a Zete vezetőedzője, Csank János is."Tudom kevesen hinnék, hogy kajálom a vérmesebb zenéket- szűrte stábunknak fogai közt a szót az őszülő bonviván- de az erdő egész éves csendje után jól esik kissé kiereszteni a fáradt gőzt". Csank számára idén speciális volt a fesztivál, ugyanis Djordje Kamberral, Sharif Szadekkel és a dobos Vlaszák Gézával összehozott grindcore projectje, a Radikális Csankolók fel is lépett a rendezvény 0. napján. A buli annyira jól sült el, hogy a három számos (Őzre megyek; Szivics, sikíts; valamint a legendás Csonk-a-csapat) ráadást követően az első sorban zúzó Matyi Dezső azonnal az Alexandrához szerződtette 4 lemezre a friss bandát.
Pécs – ZTE 1:2

 

FEZEN fesztivál, Székesfehérvár
A parázs döntetlent hozó bajnoki mérkőzés után a két csapat tagjai közösen indultak Székesfehérvárra, megtekinteni a Dream Theater koronázóvárosbeli fellépését, a sportbarátság magas fokáról téve ezzel tanúbizonyságot. „Jómagam inkább a fado-ra esküszöm, de a csapat kérésére én is csekkolom ezt a bandát” – nyilatkozta lapunknak Paulo Sousa a Vidi buszán, mosolyogva. Sisa Tibor, a hazaiak vezetőedzője szokásos stílusában fogalmazott: „Jönnek itt a gyerekek ilyen zenekarokkal, hát én még leragadtam az ABBÁ-nál és a Boney M-nél. De hát fontos a közösségépítés, és ha a tetőgerenda megremeg az öreg templomban, megnyalja a kóbor macska a tejfeles bajszát”.
Kaposvár-Vidi 1:1

 

Balaton Sound, Zamárdi
A siófoki bajnokira már hetekkel ezelőtt a Balaton-parton készült az Újpest csapatának bulikülönítménye, akik ráadásul a tetováló-sátorban is felléptek sztárvendégként.Kevin, a fiam is elkísért a David Guetta koncertre”-mesélte a büszke apa, Kabát Péter.-„Már az első tetkójáért is sírt nekem egy kicsit, de ezzel még azért várunk az óvoda befejezéséig. Egyébként az első varrása majd egy kínai szöveg lesz, ami olyasmit jelent, hogy boldogság, szépség. Meg ilyenek.Mészöly Géza az Asteroids Galaxy Tour bulija után arra a kérdésünkre, hogy mit vár az idénytől, sejtelmesen mosolyogva csak annyit mondott: „Jó lenne ha elkezdődne egy új Golden Age”. „Úgyis lesz a büdösúristenit”- kontrázott erre édesapja is a Heineken pult felől, ahol közel két órája lúgosított. Ugyanitt látták a babaarcú Bartha sportigazgatót poharazgatni Leo Beenhakkerrel, ám az ősz holland mester sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt. „Csak érdekelt a Balaton”-zárta rövidre az egykori Oranje-kapitány a csevelyt riporterünkkel.
Siófok-Újpest 1:2.


Paksi Halászléfesztivál, Paks
Botránnyal zárult a legendás gasztronómiai szeánsz a paksi főtéren. A rendezvény végén a helyi rendezőgárda előállított egy illuminált állapotban lévő fővárosi lakost, aki a színpadra felmászva a polgármester beszéde alatt megkaparintotta a mikrofont és felváltva hőzöngte bele az éterbe a „Honvéd napja eljött már” c. klubindulót, illetve a „Kis Károly egy CZUKK!” szlogent. A letartóztatott vendégről a rendőrség további információkat nem adott ki, a pletykák arról szólnak, hogy a Labdabiztos blog egyik szerzője lehetett a rendbontó, akinek idegei felmondták a szolgálatot, miután tippje ellenére a Vasas 3:0-ás győzelemmel távozott Kispestről. BlackLotus, a blog főszerkesztője megkeresésünkre nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, s válaszolni kérdésünkre: tényleg egy kollegájukról van- e szó. A korábbi főszerkesztőt, VéghHantát a Krúdy sörözőben értük el, ő csak annyit jegyzett meg fejcsóválva: „Faterom, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek…bezzeg a legendás 90-esekeben nem volt erre precedens”.
Paks-Pápa 1:1.

Hegyalja fesztivál, Tokaj.
Fesztivállátogatással pihenték ki fáradalmaikat a szombati derbi után a diósgyőri és a kecskeméti csapat tagjai, szakvezetői is. Tomiszlav Szivicset a csevap-os pultnál értük utol, ahol a Slayer koncertre menet állt meg egy kis harapnivalóért. „Én kedvel a Slayer, nagy banda. Sokszor mondok: mint Tököli Attila. Egy vulkán, egy gepárd, egy vadállat”- utalt vissza mosolyogva a bunyevác mester az idei MK döntőt követő nyilatkozatára. Gallardo és Luque ellenben a tapas-os standnál gyűjtöttek erőt, majd a PASO koncertje felé vették az irányt, némi hazai, latinos ízek után kutatva a zenei felhozatalban. Benczés Miklós a győzelem ellenére sem szállt el magától, és szerényen mosolyogva közölte az Edda bulijára tartva: reméli, még messze a pillanat amikor „egyszer elhagyja a várost”.
DVTK – KTE 4:2.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

DVSC - FTC

Győr-Haladás

Honvéd-Vasas

Pécs-ZTE

Rákóczi-Videoton

Siófok-Újpest

Paks-Pápa

DVTK-Kecskemét

Címkép forrása: 25ora.ro.

77 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr713106367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crossb 2011.07.28. 12:55:35

DVSC - FTC 3:1
Győr-Haladás 2:0
Honvéd-Vasas 2:1
Pécs-ZTE 0:2
Rákóczi-Videoton 1:3
Siófok-Újpest 0:2
Paks-Pápa 1:1
DVTK-Kecskemét 3:1

Futó Lada 2011.07.28. 13:47:51

"kontrázott erre édesapja is a Heineken pult felől, ahol közel két órája lúgosított"...ez ütött.. :)

DVSC - FTC 2-1
Coulibaly már-már majdnem elbénázza, de Ranilovic túljár az eszén, és a csatárral együtt a saját kapujába pofozza a labdát

Győr-Haladás 3-1
Csertői ismeri a Haladás minden gyenge pontját. Még ő alakította ki , mikor ott volt edző.

Honvéd-Vasas 2-0
Kemenes majdnem megmenti a Vasast, de Tchami aztán rendezi a leendő Budapest FC-ben a hozzárendelési viszonyokat.

Pécs-ZTE 2-1
Andorka és Bajzát egy órán át próbálja őrületbe kergetni az egerszegi védelmet, így mire felhangzik a kezdő sípszó teljesen elfáradnak. A csereként beálló Horváth nem vall szégyent. Dibusz véd megint mindent - egy lecsúszott hazaadás kivételével.

Rákóczi-Videoton 2-3
A meccset nem lehet elhalasztani a Paks elleni kimerítő meccsre hivatkozva, így a muszály elmenni Kaposvárra. A volt kaposvári játékosok vidáman pacsiznak a hazai ismerősökkel, Tujvel pedig ebben a nagy összeborulásban úgy gondolja mégiscsak elhagyhatja az alapvonalat, így Okuka immár második gólját szerzi beadásból. Alves a végén belövi a büntetőt, így nyernek a vendégek.

Siófok-Újpest 1-2
Olyan nincs, hogy egyik csapat se szerezzen pontot. Milinte visszakerül a kezdőbe és "Tujvel 2" feliratú mezben bravúrt bravúrra halmoz. Kabát azonban agilisen játszva még a kiállítása előtt meglövi élete gólját egy szöglet utáni kavarodásból. A kitámadó olajbányász ellen Lázár is eredményes.

Paks-Pápa 2-1
Mert a Paks mindig gólt kap, utána meg a Paks mindig fordít.

DVTK-Kecskemét 1-1
A kék-fehérek és a zöld-fehérek után most a lila-fehérek következnek, és bár a sorminta alapján nagy arányú vereség jönne, azért a több km utazás és az alföldhöz képesti nagy szintkülönbség sokkolja a KTE-t, és csak döntetlen lesz.

globocnick 2011.07.28. 13:57:56

DVSC - FTC 1 -2

Győr-Haladás 2 - 2

Honvéd-Vasas 3-1

Pécs-ZTE 1 - 0

Rákóczi-Videoton 2 - 2

Siófok-Újpest 1 -0

Paks-Pápa 2 - 1

DVTK-Kecskemét 3 - 2

slowmotion 2011.07.28. 14:34:05

éljenek a gólalapú sorminták!

DVSC - FTC 2:0
a Fradi sormintája alapján 0:0 következne, a Lokié szerint -1:-1. az dönt majd, hogy a Loki a tavalyi szezonhoz hasonlóan megbízhatatlan teljesítményt mutat.

Győr-Haladás 0:1
Győr 0:-1, Hali 4:7. sajnos a fiúk kollektíve kihagyták az egész számok témakörét, nem tudják értelmezni a kötelező eredményt.

Honvéd-Vasas 0:0
Honvéd 7:2, Vasas 0:-1. versenyfutás a 15. helyért, a vesztes kiesik - és a győztes?

Pécs-ZTE 0:1
Pécs 3:2:, Zete -1:-1. harmadik forduló, ilyenkor már általában elkezd játszani a Zeg.

Rákóczi-Videoton 1:0
Rákóczi -2:6, Vidi n.a. akkora országos kettes, hogy már csak az abszolút véletlenben reménykedek. mondjuk egy olyanban, hogy Kulcsár indítása megáll egy pocsolyában, Lipták ezért árnyékra csúszik. Perics megpróbálja elhúzni a labdát Tujvel mellett, de véletlenül belerúg egy pocsolyába, ami Tujvel arcába fröccsen. a becsúszó Horváth a saját kapujába segíti a labdát.

Siófok-Újpest 0:0
Siófok n.a., Újpest 0:1. egyik csapatnak pontot kell szereznie, de még ebben is alulmúlják egymást.

Paks-Pápa 3:1
Paks -3:6, Pápa 3:0. kérdés, meddig bírja (vagy meddig kell bírnia) a kettős terhelést a zöldeknek.

DVTK-Kecskemét 1:2
Diósgyőr -2:1, Kecsó 6:-3. majd Foxi túljár a spanyol armada eszén

setzer 2011.07.28. 14:39:03

DVSC - FTC 1:3
Győr-Haladás 3:1
Honvéd-Vasas 1:3
Pécs-ZTE 3:1
Rákóczi-Videoton 1:3
Siófok-Újpest 3:1
Paks-Pápa 3:1
DVTK-Kecskemét 3:1

/budo/ 2011.07.28. 15:07:57

DVSC - FTC 2:1
Győr-Haladás 2:0
Honvéd-Vasas 1:0
Pécs-ZTE 2:1
Rákóczi-Videoton 1:3
Siófok-Újpest 1:2
Paks-Pápa 3:1
DVTK-Kecskemét 2:1

Robespierre89 2011.07.28. 15:13:45

DVSC - FTC 2-0

Győr-Haladás 2-2

Honvéd-Vasas 1-1

Pécs-ZTE 2-0

Rákóczi-Videoton 2-2

Siófok-Újpest 2-1

Paks-Pápa 3-2

DVTK-Kecskemét 2-0

snowblind 2011.07.28. 15:23:53

DVSC - FTC 2-1
Sok disznó sast győz.

Győr-Haladás 2-1
"Aczél pennának is el kopik a foga."
(régi magyar közmondás)

Honvéd-Vasas 2-0
"... az ember nem arra született, hogy legyőzzék... Az embert el lehet pusztítani, de nem lehet legyőzni."
(Hemingway)

Pécs-ZTE 2-1
"Addég vadászott, még maga került a tőrbe."
(régi magyar közmondás)

Rákóczi-Videoton 2-2
"Még jőni kell, még jőni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán."
(Vörösmarty: Sousat)

Siófok-Újpest 0-2
"Mert a szó, amit senki sem ért,
csak az az okos beszéd,
lila ködökben még a semmi is csillogó szép."
(GM49: Lila köd)

Paks-Pápa 2-1
"Nem mind tudós, kinek Pápa szem az orrán."
(régi magyar közmondás)

DVTK-Kecskemét 2-2
A kecske is jól lakjon, a dió is megmaradjon.

csak.a.meccs 2011.07.28. 15:56:42

DVSC - FTC 1-2
Megtörik a Lokomotív lendülete

Győr-Haladás 2-1
Rövidesen futball-lázban ég majd a város...

Honvéd-Vasas 3-0
A Vasas idén vajon már tényleg menthetetlen?

Pécs-ZTE 0-5
Mert ilyenkor szokott az jönni, hogy a ZTEnek egyszercsak kijön a lépés.

Rákóczi-Videoton 0-3
Idén más szint lesz a vidi?

Siófok-Újpest 0-1
Majd idén?

Paks-Pápa 1-1
Annyi.

DVTK-Kecskemét 1-3
Fáj az eltiltás Diósgyörben.

spinyokiraly 2011.07.28. 15:59:42

DVSC - FTC 3-0
Győr-Haladás 2-1
Honvéd-Vasas 2-1
Pécs-ZTE 0-0
Rákóczi-Videoton 1-1
Siófok-Újpest 0-0
Paks-Pápa 2-1
DVTK-Kecskemét 2-2

dr. Wilbur Swain 2011.07.28. 16:33:04

DVSC - FTC 3-2
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 3-3
Pécs-ZTE 3-4
Rákóczi-Videoton 1-2
Siófok-Újpest 2-3
Paks-Pápa 2-2
DVTK-Kecskemét 4-3

Artie 2011.07.28. 16:41:33

Na, hát kénytelen leszek én is valami dalszövegesdihez vagy ilyesmihez nyúlni, meglátjuk, mennyire sikerül.

És ha már szóba jött a Dream Theater, beleoffolom a nagyvilágba, hogy tegnap láttam őket Bécsben, és ha azt mondom, hogy kurva jó volt, akkor még nagyon messze járok az igazságtól. Mangini a mátrix!

DVSC - FTC 2-1
Dear mother, dear father
You clipped my wings before I learned to fly
Unspoiled, outspoken
I've outgrown that fucking lullaby!
(Metallica: Dyers' Eve)

Avagy BL kellene az új stadionba, de ki hiszi ezt még el?

Győr-Haladás 2-0
God give me the answers to my life
God give me the answers to my dreams
God give me the answers to my prayers
God give me the answers to my being
(Iron Maiden: No Prayer for the Dying)

Avagy az Aczélszív Adrian Smith Ossian-pólóján sem segít megérteni, hogy mit is akart a Haladás Győrben játszani.

Honvéd-Vasas 3-0
So let it be written
So let it be done
I'm sent here by the Chosen one
So let it be written
So let it be done
(Metallica: Creeping Death)

Avagy még mindig kell a lé Vasason, aminek következménye egy ismételt erőteljes megtippmixelés.

Pécs-ZTE 1-3
I hunt
Therefore I am
Harvest the land
Taking of the fallen lamb
(Metallica: Of Wolf and Man)

Avagy learatják a pécsi bárányt.

Rákóczi-Videoton 2-1
I'm sick of all, you hypocrates
Holding me at bay
I don't need your sympathy
to get me through the day
(Dream Theater: A Change of Seasons)

Avagy Paolo barátunk kikel a médiamunkások ellen, miszerint ez nem kurvagyenge, és majd milyen jó lesz ez.

Siófok-Újpest 1-2
All are gone, all but one
No contest, nowhere to run
No more left, only one
This is it, this is the Countdown to Extinction
(Megadeth: Countdown to Extinction)

Avagy az utolsó balaton-parti csapat is kihal.

Paks-Pápa 3-1
Let me tell you a story to chill the bones
about a things that I saw
One night wandering in the everglades
I'd one drink but no more
(Iron Maiden: Dance of Death)

Avagy Véber Gyuri megmagyarázza, hogy ő tulajdonképpen csak kólázott az előző éjszaka.

DVTK-Kecskemét 3-2
Constant pressure tests my will
My will or my won't
My self control escapes from me still.
(Dream Theater: The Mirror)

Avagy Töki megmagyarázza, hogy miért veszíti el a fejét.

socawarrior 2011.07.28. 16:50:30

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 3-1
Honvéd-Vasas 1-3
Pécs-ZTE 2-1
Rákóczi-Videoton 0-3
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 1-2
DVTK-Kecskemét 3-3

socawarrior 2011.07.28. 16:52:10

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 3-1
Honvéd-Vasas 1-3
Pécs-ZTE 2-0
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 2-1
Paks-Pápa 1-2
DVTK-Kecskemét 3-2

socawarrior 2011.07.28. 16:52:54

@socawarrior: a másodikat törölni kérem, köszönettel!

christvhu 2011.07.28. 17:23:44

DVSC - FTC 4-1

Győr-Haladás 2-2

Honvéd-Vasas 1-2

Pécs-ZTE 1-0

Rákóczi-Videoton 1-2

Siófok-Újpest 2-1

Paks-Pápa 2-0

DVTK-Kecskemét 4-2

Zigi 2011.07.28. 17:28:22

A kommentek miért nem jelennek meg a poszt alatt?

Zigi 2011.07.28. 17:31:43

Csak írni kellett...

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás 2-1
Honvéd-Vasas 2-0
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 1-1
DVTK-Kecskemét 4-2

Stefan Derrick 2011.07.28. 17:47:34

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 1-2
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 2-2
Siófok-Újpest 1-2
Paks-Pápa 1-2
DVTK-Kecskemét 3-2

LionOfZion 2011.07.28. 17:50:58

DVSC - FTC 2-0
Győr-Haladás 2-1
Honvéd-Vasas 3-2
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 1-4
Siófok-Újpest 1-3
Paks-Pápa 2-0
DVTK-Kecskemét 3-2

Kanda 2011.07.28. 18:27:48

DVSC - FTC : 1-2
Győr-Haladás: 3-0
Honvéd-Vasas: 0-1
Pécs-ZTE: 2-0
Rákóczi-Videoton: 1-2
Siófok-Újpest: 0-3
Paks-Pápa: 3-2
DVTK-Kecskemét: 3-3

VGL 2011.07.28. 18:35:35

DVSC - FTC 2-0 Salami, Somalia, és megannyi név a naptárban.
Győr-Haladás 2-1 Aczélnak kell a kiesés közeli élmény.
Honvéd-Vasas 1-1 A hazaiak sz'helyi győzelmét egyedül Supka kartárs tudná megmagyarázni. Most nem lesz szükség a nyilvános kivonulásra.
Pécs-ZTE 1-0 Valamit tudnak a Mecsekalján, a kérdés az, hogy meddig.
Rákóczi-Videoton 1-2 Küzd a Rákóczi, de sajnos kevés lesz.
Siófok-Újpest 1-1 Első pont.
Paks-Pápa 2-2 Jó meccset várok.
DVTK-Kecskemét 3-3 Sör, virsli, majális nélkül, gólfesztivállal. (Ahogy korábban írtam, Seydi idén már nem lő gólt.)

Louis007 2011.07.28. 19:15:01

DVSC - FTC 2:1
Győr-Haladás 1:0
Honvéd-Vasas 1:1
Pécs-ZTE 1:2
Rákóczi-Videoton 2:3
Siófok-Újpest 1:3
Paks-Pápa 2:1
DVTK-Kecskemét 3:4

Cunning Linguist 2011.07.28. 20:22:04

DVSC-FTC 3:1
Győr-Haladás 2:0
Honvéd-Vasas 1:0
Pécs-ZTE 1:1
Rákóczi-Videoton 1:4
Siófok-Újpest 1:1
Paks-Pápa 1:1
DVTK-Kecskemét 4:1

JESTER 2011.07.28. 20:49:52

@Artie: A sok Metallica idézetért önmagában jár a jester-i dícséret, de hogy a Honvédhoz is ez lett a példa-dal, az már csak hab a tortán!
Ha én lennék a zsűri ezzel már kommentversenyt nyertél volna :)

godot 2011.07.28. 20:57:03

DVSC - FTC 3-2
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 2-1
Pécs-ZTE 2-2
Rákóczi-Videoton 1-2
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 1-1
DVTK-Kecskemét 4-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.28. 20:58:42

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 1-1
Honvéd-Vasas 2-0
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 0-2
Siófok-Újpest 1-2
Paks-Pápa 2-2
DVTK-Kecskemét 1-1

babvik 2011.07.28. 21:41:20

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás 1-1
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 0-0
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 2-2
DVTK-Kecskemét 3-2

Piazza Parenzo 2011.07.28. 22:49:14

DVSC - FTC 4-1
Az itt gyakran emlegetett Pruki-kávé mellé most felszolgálnak két pár debrecenit.

Győr-Haladás 0-0
A Győriek megint ráhajtanak a "Családbarát Stadion" címre. Hazai meccseikre nyugodtan ki lehet vinni a 90 éves szívbeteg nagypapát is, garantáltan nem éri semmi izgalom.

Honvéd-Vasas 2-0
100 éves a Vasas - néha a játékosai is annak tűnnek.

Pécs-ZTE 1-1
A játékot látva a vendégek edzője már ott a kispadon a jövő héten csapata számára bevezetendő alternatív edzésmódszereket kezdi el gondolatban kidolgozni. Valamely rejtélyes okból ezek mindegyikében fontos szerepet kap a puska.

Rákóczi-Videoton 0-3
Sisa vs Sousa: sima sokgólos siker

Siófok-Újpest 2-1
Mészöly Géza gólt fejelt a Forma-1-es válogatottban. Csak nem új munkát keres?

Paks-Pápa 2-1
A Pápa vendégjátékára még a Kalocsai érsek is átlátogat a Duna túloldaláról. A meccs utolsó percében Csernyánszky kiimádkozza Marics veszélyesen a felső sarok felé tartó szabadrúgását.

DVTK-Kecskemét 2-2
Kazahsztánban a Kecskemétieket megkínálták a helyi nemzeti étellel, a birkafejjel, ettől egyből elfelejtették, hogyan kell gólt lőni. Ezen a meccsen azonban szerencséjük van, mert a miskolci "nemzeti ételnek", a pislogó békával felturbózott kocsonyának nyáron épp nincs szezonja.

Kifli007 2011.07.28. 23:02:59

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 2-0
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 0-2
Siófok-Újpest 0-2
Paks-Pápa 1-1
DVTK-Kecskemét 2-0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.28. 23:12:22

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 1-0
Paks-Pápa 2-2
DVTK-Kecskemét 2-0

teddypicker 2011.07.29. 06:02:43

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 0-1
Rákóczi-Videoton 1-2
Siófok-Újpest 1-3
Paks-Pápa 2-2
DVTK-Kecskemét 2-2

nuno 2011.07.29. 06:03:20

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 2-1
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 2-2
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 2-1
DVTK-Kecskemét 3-1

mt85 2011.07.29. 08:18:08

DVSC-FTC 1-2
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 1-2
Rákóczi-Videoton 2-2
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 1-2
DVTK-Kecskemét 1-2

sirsteve 2011.07.29. 08:35:19

DVSC - FTC 3-0
A vendégszurkolók kétszeresen is csalódottan térnek haza. Nem elég a vereség, még a városi infrastruktúra amortizálása sem sikerül, mivel a kettes villamos építési munkálataival foglalkozók már megelőzték őket.

Győr-Haladás 4-4
A mérkőzés szünetében a korábban mérkőző Bayern öregfiúk közül többen is jelzik, hogy bírnák még a pályán lévők által diktált tempót. Mindkét edző kapva kap az alkalmon, így a végeredmény is bulimeccset idéző.

Honvéd-Vasas 3-0
A vendégek már a Roma ellen készülnek, s mivel az MLSZ a fokozott terhelés miatt amúgy sem enged halasztani, így nem is kérik azt, a tartalék csapat meg ennyire képes.

Pécs-ZTE 2-1
Egerszegen idén sem bízzák a tavaszra a jövőévi nemzetközi kupaindulás lehetőségének elvesztését.

Rákóczi-Videoton 3-1
Kaposvárott idén is szeretnék a bentmaradáshoz szükséges pontokat már ősszel összegyűjteni. Apropó, hogy van portugálul, az hogy kurvagyenge.

Siófok-Újpest 4-5
Figyelmeztetés a Balaton partján nyaralóknak! A hétvégére várható strandidőt csak néhol szakítja félbe egy-egy futó gólzápor.

Paks-Pápa 0-0
Az MLSZ nem engedi elhalasztani a mérkőzést, de a játékosokat ez nem zavarja, simán elszabotálják a 90 percet.

DVTK-Kecskemét 1-1
A megcsonkított spanyol armadának most csak döntetlenre futja.

Artie 2011.07.29. 08:36:25

@JESTER: Valahogy most így jött össze, nem volt szándékos, de ha legközelebb ilyet csinálok, ígérem, a Honvédnál figyelni fogok rá, hogy oda metál ica (Bíró Ilona lánykori neve) kerüljön. Azt azért remélem, feltűnt, hogy még véletlenül sincs 1991 utáni idézet, és ilyet ne is várj tőlem, számomra 1993 után megszűnt a munkásságuk.:S

Rólad meg megint ugye ez jut eszembe, amit már egyszer írtam:
I'm the jester with no tears
And I'm playing on your fears
I'm a trickster smiling underneath this mask of love and death

Hogy egy Grammy-díjas slágert is idézzek.:)

JESTER 2011.07.29. 09:01:05

@Artie: Nálam azért annak a munkásságnak vannak gyöngyszemei bőven '93 után is... :)
A jesteres sorok pedig bár találóak, a nevem inkább innen eredeztethető, túl a Bohócligás-csörgősipkás-áthallásokon:
www.youtube.com/watch?v=ZwUxJQzBl6M

bmiky31 2011.07.29. 09:05:09

DVSC-FTC 2-0
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 2-0
Pécs-ZTE 1-3
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-2
Paks-Pápa 2-0
DVTK-Kecskemét 4-2

Cicaprocc 2011.07.29. 09:43:38

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 2-3
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 3-2
Rákóczi-Videoton 0-3
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 2-1
DVTK-Kecskemét 1-2

Artie 2011.07.29. 09:44:01

@JESTER: Hm, láttam (félszemmel, negyedfüllel :)) őket a Novarockon, és általában marhára nem szoktak lekötni "előzenekarok", de ők egész elfogadható zenét játszottak, mármint számomra elfogadhatót, nyilván ez már ízlés kérdése, amiről nem vitatkozunk.:)

Visszatérve még arra, hogy pont az El Dorado lett Grammy-díjas: szerintem Harrisék röhögték leginkább véresre magukat, amikor megtudták, hogy pont ezért kaptak Grammyt, amikor nagyjából 20 egy klasszissal jobb számot tudnék kapásból mondani a munkásságukból. Hát ennyit ér egy Grammy.

Elnézést, részemről offolás befejezve.:)

gyomrofan 2011.07.29. 09:53:50

DVSC-FTC 3:1
Győr-Haladás 2:1
Honvéd-Vasas 1:2
Pécs-ZTE 2:1
Rákóczi-Videoton 0:2
Siófok-Újpest 1:1
Paks-Pápa 1:0
DVTK-Kecskemét 2:1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.29. 09:55:59

DVSC - FTC 1-1
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 0-0
Pécs-ZTE 1-0
Rákóczi-Videoton 1-2
Siófok-Újpest 0-2
Paks-Pápa 2-1
DVTK-Kecskemét 4-3

fulmerz 2011.07.29. 09:59:33

DVSC - FTC 0-2
"..."
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 0-1
Itt is tortenik egy utomatizalas. Csankenaccio.
Rákóczi-Videoton 2-0
"..."
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 2-0
"..."
DVTK-Kecskemét 3-0

phm 2011.07.29. 10:30:52

DVSC - FTC 1-1
Győr-Haladás 1-0
Honvéd-Vasas 0-0
Pécs-ZTE 2-0
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 1-0
Paks-Pápa 2-1
DVTK-Kecskemét 3-3

1116001 2011.07.29. 10:42:30

DVSC - FTC 3-1

Győr-Haladás 2-1

Honvéd-Vasas 1-0

Pécs-ZTE 1-1

Rákóczi-Videoton 2-3

Siófok-Újpest 0-1

Paks-Pápa 2-2

DVTK-Kecskemét 3-2

kétballáb 2011.07.29. 11:08:34

DVSC - FTC 3:1
Győr-Haladás 2:0
Honvéd-Vasas 3:1
Pécs-ZTE 1:1
Rákóczi-Videoton 1:1
Siófok-Újpest 1:1
Paks-Pápa 1:0
DVTK-Kecskemét 2:1

Dide_ 2011.07.29. 11:11:10

DVSC - FTC 3:1
Győr-Haladás 1:0
Honvéd-Vasas 2:2
Pécs-ZTE 1:2
Rákóczi-Videoton 2:2
Siófok-Újpest 1:1
Paks-Pápa 1:2
DVTK-Kecskemét 3:2

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.07.29. 11:28:13

DVSC - FTC 2:0

Győr-Haladás 1:1

Honvéd-Vasas 0:0

Pécs-ZTE 1:1

Rákóczi-Videoton 1:3

Siófok-Újpest 2:1

Paks-Pápa 1:0

DVTK-Kecskemét 2:2

Géza 2011.07.29. 11:38:46

DVSC - FTC 2:1
Győr-Haladás 2:1
Honvéd-Vasas 2:2
Pécs-ZTE 2:1
Rákóczi-Videoton 1:3
Siófok-Újpest 1:0
Paks-Pápa 2:1
DVTK-Kecskemét 3:2

slowmotion 2011.07.29. 11:39:18

@JESTER: ja, én meg már azt hittem, a Top Gun oktatója után választottad :DDDDDD

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.29. 11:56:29

DVSC - FTC 2-1

Győr-Haladás 2-1

Honvéd-Vasas 2-1

Pécs-ZTE 1-1

Rákóczi-Videoton 1-2

Siófok-Újpest 1-2

Paks-Pápa 2-1

DVTK-Kecskemét 2-1

fran7 2011.07.29. 12:06:51

DVSC - FTC 3-1

Győr-Haladás 2-1

Honvéd-Vasas 1-3

Pécs-ZTE 0-0

Rákóczi-Videoton 0-2

Siófok-Újpest 0-0

Paks-Pápa 1-0

DVTK-Kecskemét 4-4

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.07.29. 12:19:26

Az offoláshoz: legközelebb, ha lesz időm, majd magyar zenei szövegekkel kommentelek, mint kiderült, Hajdú is volt Sex Action koncerten, eddig is bírtam, na de így már-má Sáfári magasságokba emelkedett :)

DVSC – FTC 3-1

Salá…, Somá…., Csuli…, a büdösúristenit neki, ezek alig jöttek le a fáról, és azt hiszik tudnak focizni.
(elhatárolódom magamtól)

Győr-Haladás 2-1

Valaki szóljon már a győrieknek, nincs hova hajtani, a nemzetközi szereplést a nagyobbik homokozóban már eldöntötték.

Honvéd-Vasas 2-3
Kőbánya egy megállóra van Rómától.

Pécs-ZTE 1-0
Bajzát. Lassan elég lesz egy-egy név, és az ember már röhög…

Rákóczi-Videoton 1-2
A nemzetközi szereplésre való tekintettel az MLSZ engedélyezte ugyan a halasztást, de valami UEFA szabályzat szerint mintha nem is lenne több meccsük, hmmm.

Siófok-Újpest 1-1
Vattacukor, szánsájn, amit akarsz.

Paks-Pápa 1-3
A skótoknál azért van erősebb csapat.

DVTK-Kecskemét 3-1
Nem lesz olyan megalázó, mint a régi 7-1, de azért szép sem lesz. (remélem még megvan mindenkinek, amikor ott Pintér térdgéppel, terminátorként vállalta a büntetőket...)

Koori 2011.07.29. 12:37:27

DVSC - FTC 3-2
Győr-Haladás 2-2
Honvéd-Vasas 2-1
Pécs-ZTE 1-3
Rákóczi-Videoton 2-4
Siófok-Újpest 1-1
Paks-Pápa 3-3
DVTK-Kecskemét 2-0

Kovács István Géza 2011.07.29. 13:12:54

DVSC - FTC 2-1
Győr-Haladás 1-1
Honvéd-Vasas 1-2
Pécs-ZTE 1-2
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 1-0
DVTK-Kecskemét 2-2

vérfarkas 2011.07.29. 13:21:36

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás 2-1
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 1-2
Rákóczi-Videoton 1-1
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 2-0
DVTK-Kecskemét 2-2

housemd 2011.07.29. 13:43:28

DVSC - FTC 3:0
Pruki hiába próbálja feltüzelni játékosait azzal, hogy ha megmutatja nekik a Nagyerdőt, a Magyar Nemzet Debreceni Wass Albert Stadionjának Felépítéséről Gondoskodó Munkatábor színhelyét. nem hiszik el neki, hogy munkanélküli labdarúgókat is közmunkára lehet küldeni.

Győr-Haladás 1:0
Már tavaly is mindig mondtam, hogy a Hali túl sokat volt már fenn az NBI-ben, ideje kiesnie... tartom.

Honvéd-Vasas 2:1
nem hiszek azokban a csapatokban, akik még a pécstől is kikapnak.

Pécs-ZTE 1:0
Mi őszi csapat vagyunk, a zete tavaszi. egyébként meg akár Csank mesterről is formálhatták volna az méltatlanul népszerű apa-fia képregények apafiguráját. a lefújáskor csak annyit morog: fiam, hozd a sörétest...

Rákóczi-Videoton 1:3
a vidi megszabadult az idő- és erőrabló nemzetközi kötelmektől, mostmár arccal a bajnoki cím felé. új tablót lehet ácsolni.

Siófok-Újpest 1:2
Annyira nem lehet rossz az újpest, hogy siófokon ne nyerjen.

Paks-Pápa 0:1
két deci paksi ezerjó, 3 deci helyben palackozott szénsavas nehézvíz, rázva, nem keverve.

DVTK-Kecskemét 3:2
kedvelem a DVTK-t. és kéne még az NBI-be az SBTC, a Tatabánya és a Komló is...

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2011.07.29. 14:15:20

DVSC - FTC 2:1
Győr-Haladás 1:0
Honvéd-Vasas 3:1
Pécs-ZTE 1:0
Rákóczi-Videoton 1:2
Siófok-Újpest 1:3
Paks-Pápa 1:1
DVTK-Kecskemét 2:3

Futó Lada 2011.07.29. 15:37:09

@Artie: Ha nem engedik a halasztást az NB1-ben, akkor az Isten se mossa le az MLSZ-ről,hogy részrehajló.. A Vidi úgy halaszthatott, hogy előtte csak 1 selejtezője volt itt a szomszédban, utána hazai selejtező.
A Paks megjárta Andorrát, játszott a kupagyőztes KTE-vel, majd leutazott x km-t a jegesmedve f.szára az észak-norvég fjordokig továbbjutni, utána jött a bajnoki cím védője, most meg egy skót túra előtt van. Ha valahol, hát akkor itt simán jogos lenne a halasztás.

Artie 2011.07.29. 15:38:07

@Futó Lada: Na és persze, hogy visszautasították.

Mik vannak!

979122 2011.07.29. 15:47:01

DVSC - FTC 1-1

Győr-Haladás 1-1

Honvéd-Vasas 0-1

Pécs-ZTE 1-0

Rákóczi-Videoton 0-2

Siófok-Újpest 1-0

Paks-Pápa 1-0

DVTK-Kecskemét 1-0

Futó Lada 2011.07.29. 16:40:13

@Artie: Kommentáljam? :)

Csütörtök este Tromsöben továbbjutottak, péntek tipli haza, vasárnap meccs. Párszáz km. repülőút az meg se kottyan nem a játékosok repültek, hanem a repülőgép.
Most ráérnek jövő szerdán elpályázni Glasgow-ba - itt van az is valahol Klagenfurt mellett gondolom, csak idébb valamivel - aztán meccs után pénteken vissza, a jövő heti UTE elleni mecscet meg megint nem lehet elhalasztani, mert abba meg az UTE nem ment bele.

Ahogy Sándor György mondta volt : "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek...én biciklivel megyek.."

na73 2011.07.29. 16:56:33

DVSC - FTC 1-2
Győr-Haladás 2-0
Honvéd-Vasas 3-1
Pécs-ZTE 1-1
Rákóczi-Videoton 0-2
Siófok-Újpest 2-2
Paks-Pápa 0-0
DVTK-Kecskemét 0-2

Zigi 2011.07.29. 18:13:45

@Futó Lada: Végül is gondolkozhattak úgy is az mlsz-nél, hogy egyszer már engedélyezték a halasztást és akkor nem jött be.:)

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.07.29. 20:08:31

DVSC - FTC 2-1

Győr-Haladás -

Honvéd-Vasas 2-0

Pécs-ZTE 1-1

Rákóczi-Videoton 0-1

Siófok-Újpest 0-2

Paks-Pápa 2-1

DVTK-Kecskemét 1-2

Zyk 2011.07.29. 21:09:31

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás ---
Honvéd-Vasas 1-1
Pécs-ZTE 0-1
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-4
Paks-Pápa 1-0
DVTK-Kecskemét 3-0

Artie 2011.07.29. 22:18:36

@Futó Lada: Blogmotor monnyon le!:S

Megpróbálom rövidebben újra: 7 meccs után nyafogunk, de közben azon is sírunk, hogy nagyobb terhelés kéne a focistáinknak, ez így hogy? De persze MLSZ is bravó, egyenlő mérce megvan.

Másik sportággal példálózva: csehovi túra (4 óra repülés, 3 óra buszozás), hét közben busszal Békéscsabára, aztán hétvégén norgékhoz, utána hazai meccs.

Ott mégsem hallottam sírást.

slowmotion 2011.07.29. 22:28:28

@Futó Lada: már korábban ki kellett volna kérni a halasztást, nem kellett volna várni péntekig. vagy arra bazíroztak, hogy ha a Hearts jól lerendezi őket, akkor az U19-es csapatot küldik ki tapasztalatot szerezni?
MLSZ persze sz*rjon sünt, de a kecskeméti vezetők is kapjanak már a fejükhöz...

@Artie: ez meg valszeg azért van, mert a kézimeccsek csak hatvanpercesek :)

Futó Lada 2011.07.29. 22:33:23

@Artie: .. ha valaki akkor én aztán mindig a halasztás ellen érvelek, mert ha itt a selejtezőkben sem megy a szerda-szombat (esetünkben csütörtök-vasárnap) menetrend, akkor hagyjuk a fenébe,üljünk le egy sarokba és csak gurigázzunk a labdával.

Ami itt most mégis érdekes lehet:
- Ha egy csapatnak adott indokkal engedtek halasztást, akkor egy másiknak ugyanolyan indokkal miért nem?
- Jelen esetben nem azért akarnak halasztani mert a játékosok nem bírják a terhelést - legalábbis az indok nem ez, viszont ez látszott vasárnap - hanem mert beutazzák fél Európát, és az utazás sok.

Ami a másik sportágból hozott példát illeti :
A Győr kerete annyival erősebb a hazai mezőny többi csapatánál, hogy az 5 alapembernek nem kell végig játszania egy középcsapat ellen, és úgy is jobbak 7-el.Meg hála az égnek már megszokták,hogy sokáig tart a nemzetközi kupa is. A Paks egyenlőre egy jó kis meglepetés-csapat, jó esetben 15 használható játékossal,és minden spílernek játszania kell ha nyerni akarnak egy középcsapat ellen....még 6-7 év mire séróból lehoznak egy Pápa elleni meccset , miközben oda-vissza alázzák az pl. az Ajaxot az EL-ben..akkor már ott sem lesz sírás :)

Futó Lada 2011.07.29. 22:37:21

@slowmotion: ..paksi..a kecskemétiek már a fejükhöz kaptak, azóta is fogják két kézre.. :)

Az UTE elleni halasztást is most kérték, az egy hét múlva lett volna...de a Pápa elleni úgy nyilván jogos, hogy ha azért vágta vissza az MLSZ mert nem legalább két nappal előtte szóltak...szokni kell még Pakson is hogy nagy csapat van készülőben :)

Artie 2011.07.29. 22:50:41

@Futó Lada: Ja, kérem, tetszettek volna ne második helyen végezni.:)

Az MLSZ meg egyértelműen bekaphatja.

nbcee 2011.07.29. 23:06:39

DVSC - FTC 1:1
Kondáslegény, szalmakazal
Sasfiókád lesz tavasszal

Győr-Haladás x-x
Szerzőnk erről lekésett
Káromkodott epéset

Honvéd-Vasas 2:1
Supka hátán nőcis tetkó
Elvisz majd a hármas metró

Pécs-ZTE 1:2
Elkapják még a sok pécsit
Mikulás sem jó, ha késik

Rákóczi-Videoton 0:2
Rávágunk majd a vesszőre
Barna lányka van hol szőke

Siófok-Újpest 0:2
Újpest mezen nincs ám kopás
Ebből sem lesz túl nagy *****!

Paks-Pápa 1:1
Megfogadtam nyitott sliccel
Nem élek több atom-viccel

DVTK-Kecskemét 1:1
Erről ejtsünk még egy pár szót
Minden kecske nyalja a sót

Zolika1212 2011.07.30. 11:16:54

DVSC - FTC 3-1
Győr-Haladás XXX
Honvéd-Vasas 2-2
Pécs-ZTE 1-2
Rákóczi-Videoton 1-3
Siófok-Újpest 0-1
Paks-Pápa 1-2
DVTK-Kecskemét 3-2

christvhu 2011.08.03. 14:29:14

excelt akaroook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lecci lecci

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 15:16:37

@christvhu: sajna srácok, legkorábban csak szombaton lesz.
elképesztően el vagyok havazva :(
süti beállítások módosítása