HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Háború, futball és béke - Bohócliga, 11. forduló, beharangozó

2011.09.29. 16:00 Black Lotus

Napóleon francia császár, miután Mezey doktor edzőképző tanfolyamán elsajátította a legmodernebb hadrendeket, egész Európát térdre kényszerítette, figyelmét pedig lassan Oroszország felé fordítja. Moszkva háborúra készül, de miközben Kutuzov herceg kétségbeesetten igyekszik megtalálni a francia nyomulás ellenszerét, az élet sem áll meg: Bolkonszkij herceg, Kuragin herceg és Rosztov gróf házában, valamint a Pierre Bezuhov által látogatott szabadkőműves páholyokban is egy új, izgalmas és érdekfeszítő trend van az érdeklődés középpontjában. Egy újonnan létrejött sportadó ugyanis a trendektől eltérően nem a Bajnokok Ligája közvetítési jogainak kisajátításával, hanem a magyar bajnokság élő közvetítéseivel próbál piacot hódítani, sikerrel: a közvetítések bojárok és jobbágyok millióit ültetik hétről hétre a képernyő elé, a fegyvereknél pedig csak Balajcza Szabolcs meze nagyobb hiánycikk a francia invázió ellen készülő országban. Szerte az országban fokozódik a készülődés, hiszen a hétvégén már a 11. forduló következik, a szakértők szerint hihetetlen izgalmakkal.

Az ifjú Andrej Bolkonszkij herceg csöndben lopódzott be Rosztov gróf szobájába. Nyikolaj Iljics ma jobban volt, nem is az ágyban feküdt, hanem felkelt, és kedvenc piros füles foteljében ücsörgött, amelynek egyesek mágikus erőt tulajdonítottak. Szája gyenge, erőtlen mosolyra húzódott, mikor meglátta az ifjút. „Andrej, kérlek, vigyázz Natasára, ha velem történne valami. Erőtől duzzadó fiatal vagy, kicsit hasonlítasz a Pilibaitisre, akit még gyerekként láttam. Látod, az is hogy kinőtte magát Győrben, pénteken is az ő góljaival verik majd a Kecskemétet 2-1-re. Jól van, Andrej, örülök, hogy itt voltál, de gondolom, inkább Natasához jöttél. Érezzétek jól magatokat.” – mondta a gróf, majd lassan felállt és az ágy felé indult.

Nyikolaj Bolkonszkij herceg a dühtől tajtékozva indult napi lovaglására. Lánya, Marja hercegnő a mai napon sem boldogult a matematikával, az alapvető számtani példák is gondot okoztak. Hogy fogja az a lány valaha megérteni az oddsok világát, ha még egy sima szorzást sem képes végrehajtani? – füstölgött magában a herceg, mikor meglátta, hogy lovászai közül ketten a lovarda oldalfalára felfestett „kapu” segítségével éppen a tizenegyeseket gyakorolják. „Mennyi az állás, Danilo fiam?” – rikkantotta oda az egyiknek. „Hét-kettőre vezetek, méltóságos uram” – felelte mély alázattal a hangjában a megkérdezett. „De csak azért, mert ma semmi nem jön össze” – tette hozzá társa, Herczegfalvi, miközben gyorsan előkészítették a lovat a herceg számára. Derék gyerekek ezek, velük a Bozsik-stadion korzójának törzsközönsége is meg lenne elégedve, morfondírozott a herceg, miközben felült a nyeregbe, de amúgy is meglesz, mert a csapat le fogja győzni a Paksot. Honvéd-Paks 2-1, ennyi lesz a vége, gondolta és kilovagolt.

 

Marja hercegnő zokogva rohant vissza a szobájába. Nem elég, hogy az a szoknyapecér Kuragin az első adandó alkalommal kikezd a társalkodónővel, még az apja is örökké kínozza ezzel a nyomorult matematikával. Miért kell nekem örökké a szorzókkal foglalkoznom, zokogta elkeseredve, majd tekintete vigaszt keresve az ágya fölötti poszter irányába fordult. Legalább benned nem kellett soha csalódnom, suttogta maga elé könnyes szemmel, miközben ujjaival gyengéden megcirógatta az Anatolij Gricajukot ábrázoló papírlapot. Nehéz dolga lesz az utódaidnak, az Újpest kezd összeállni, nálatok meg a Vlak hiába építi a betonvédelmet, ezúttal egyszer áttörik majd az arcvonalat, mint Napóleon a Habsburgok ellen. A Vasas-Újpest 0-1 lesz, de ettől az én szememben még te maradsz az ikon, Tolja, suttogta Marja, majd csöndben nekiült tanulni a matematikát.

 

Natasa az elmúlt hónapokban azon kapta magát, hogy egyre jobban örül Andrej udvarlásának. Andrej okos, művelt ember volt, és jóképű is, bár kétségtelen, hogy egy arculatátviteli szerződéshez inkább Halmosi illett volna, mint Andrej, akit magában néha Sevcsenkónak becézett. Mióta megtörtént a lánykérés, egyre inkább várta, hogy befejeződjék ez az istenverte háború és Andrej hazatérjen a frontról. Már csak pár hét, hónap lehet hátra, vigasztalta magát, ha éppen rossz volt a kedve, addig meg elnézegetem a Halmosit. Hétvégén biztos jól fognak játszani, és hiába kerül helyzetbe Sowunmi, akkor sem fognak kegyelmezni. Haladás-Siófok 2-1, írta a naplójába Natasa, majd elment megnézni, hogy jött-e levél mostanában Andrejtől.

 

Pierre Bezuhov hosszú-hosszú ideje várt arra, hogy a szabadkőműves páholyban eljusson a beavatási szertartásig. Jobb keze az Íráson pihent, a körző hegye szívére meredt, egy távolinak tűnő hang sorolta a rend törvényeit, az eskü szavait. Pierre kiválasztottnak érezte magát, olyan áhitatot érzett, mely csak Gallardót járhatta át, mikor először meglátta a Diósgyőr arénáját. Köténnyel felövezték, kezére kesztyűt húztak, ékszerekkel felékesítették,  ő pedig arra gondolt: egy ilyen kivételes pillanatot nem ronthat el egy diósgyőri vereség. A miskolciak ki fogják harcolni a 2-2-t Debrecenben, gondolta magában, miközben szeméből könny csordult, alig hallva az ezüst kalapács újabb koppanásait.

 

Napóleon seregei csalódottan járták a felégetett Moszkva utcáit. Az élelem fogytán volt, az éjszakák egyre hidegebbé váltak. A vezérkar vonakodva ismerte be, hogy csapdába kerültek a kiürített városban. Nehéz a katonákat lelkesíteni, merengett gondterhelten a császár, hiszen Moszkva ebben az állapotában olyan kilátástalan, mint a Zalaegerszeg-Pápa mérkőzés részvevőinek kilátásai a bajnoki címre. Ahogy nekünk is csak a visszavonulás marad lehetőségként, úgy előttük sincs más út, mint gyűjteni a pontokat, akár egy egymás elleni 1-1-gyel.

 

Kutuzov herceg gondterhelt arccal nézegette a sáncokkal megerősített borogyinoi mezőt. A távolban már kivehető volt a francia sereg sziluettje, az ütközetig már csak egy nap volt hátra. Nehéz nap lesz a holnapi, gondolta Kutuzov, ráadásul nem látom majd a Pécs-Kaposvárt sem, pedig az is egy érdekes ütközet lesz. Mi sem vagyunk olyan fölényben, mint ahogy azt az orosz-svéd háborúk során megszokhattuk, de a Pécs sem tűnik olyan erősnek, mint a Virág-Dárdai-Warzycha-Niederbacher féle időkben. Viszont ugyanúgy a hazai pálya mellettük szól, mint nálunk is a franciák ellen, úgyhogy hozzánk hasonlóan ők sem fognak veszíteni. A Pécs-Kaposvár 1-1 nem lesz egy rossz összecsapás, gondolta Kutuzov, majd elindult a védvonalakat tanulmányozni.

 

Pierre a sérült Andrejt keresve nagy erővel rontott be a sérültekkel teli sátorba. Fájdalmas ordítás, hörgés hallatszott mindenhonnan. Andrejt nem látta, helyette egy fejsérülést szenvedett tisztre lett figyelmes, aki másoknál is hangosabban próbált segítséget hívni, miközben a nyakán csordogált le a vér. Ránézésre a B. Bencére hasonlít, gondolta Pierre, de elhessegette magától a gondolatot és odament a tiszthez. A sebesült ránézett és csak annyit mondott: „Barátom, kérlek, menj át a sátor másik felébe és mondd meg Szerjózsának, ne kiabálja azt, hogy pont most szakad meg a Videoton idegenbeli vesszőfutása. 1-1 lesz a Ferencváros-Videoton, akármit is mond Szerjózsa. És még annyi, hogy kérlek, hozd ide azt az üveget a sátor bejáratától, amelyben az alkoholmentes vodka van. Legalább ennyi örömöm legyen, ha már az Öcsi Presszóba nem is jutok el a közeljövőben.”

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Győr-Kecskemét

Honvéd-Paks

Vasas-Újpest

Haladás-Siófok

Pécs-Kaposvár

Zalaegerszeg-Pápa

Debrecen-Diósgyőr

Ferencváros-Videoton

 

69 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr233265326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2011.09.29. 16:28:47

Ez annyira irodalmi lett, hogy nem is tudom, hogyan próbáljak ellenkommentelni. Pedig valahogy kéne.

ETO-Kecskemét 3-1
Napoleon is csatát vesztett Győrnél, Szivicsnek is szivacs.

Honvéd-Paks 2-0
Ilyen katonás felvezető után veszítene a katonacsapat?

Vasas-Újpest 0-2
Legalább nem kellett Moszkváig menni a pofonért, elég volt a szomszéd kerületbe.

Haladás-Siófok 3-1
Ezúttal bukik az ossiani jóslat, és nem Aczél szív.

Pécs-Kaposvár 1-1
Ez olyan lesz, mint a francia-angol háborúban, kiegyeznek egy döntetlenben, pedig se kezük, se lábuk.

Zalaegerszeg-Pápa 2-2
Edzőpápák ha találkoznak. Vagyis edzőpápa vs. edző Pápán.

Debrecen-Diósgyőr 3-1
Sajnos jobb az a debreceni, mint a diós.

Ferencváros-Videoton 0-2
Még holnapig rúghatják ki Sousát, hogy igazam legyen. De nem lesz. Döme viszont nem húzza ki decemberig. Maximum a dugót a borosüvegből.

babvik 2011.09.29. 17:46:57

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 0-1
Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 2-2
Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Debrecen-Diósgyőr3-2
Ferencváros-Videoton 1-3

VGL 2011.09.29. 18:17:39

A beharangozó nagyszerű, grat.

Győr-Kecskemét 2-1 Lencse egymaga kevés.
Honvéd-Paks 1-1 Pakson tudják, hogyan kell döntetlent játszani.
Vasas-Újpest 1-1 A Vasasnak nem kel izgulni, egy pontok már menetelésnek számítanak.
Haladás-Siófok 2-0 Csak kijön az a bizonyos lépés.
Pécs-Kaposvár 1-1 Hazai oldalon tizenegyes, Sisából újra előbújik a statisztikus.
Zalaegerszeg-Pápa 1-0 Kínkeservesen, de meglesz.
Debrecen-Diósgyőr 2-1 Rangadó is lehet.
Ferencváros-Videoton 0-2 Döme elfelejtett elmenni a cimborákhoz a kocsmába, így ők jelentek meg az edzőpályán. Ám ettől ez a Fradi még nem lesz jobb csapat.

christvhu 2011.09.29. 18:54:45

Győr-Kecskemét 3-1
Honvéd-Paks 1-0
Vasas-Újpest 2-0
Haladás-Siófok 1-1
Pécs-Kaposvár 2-0
Zalaegerszeg-Pápa 1-3
Debrecen-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Videoton 1-2

A poszt remek, gratulálok. De akkor is nyer a vasas)))

setzer 2011.09.29. 19:31:08

Győr-Kecskemét 3:1
Honvéd-Paks 1:3
Vasas-Újpest 3:1
Haladás-Siófok 3:1
Pécs-Kaposvár 3:1
Zalaegerszeg-Pápa 3:1
Debrecen-Diósgyőr 1:3
Ferencváros-Videoton 3:1

Piazza Parenzo 2011.09.29. 19:37:05

Győr-Kecskemét 3-2
Szivics a nagy izgalomban még lemondani is elfelejt.

Honvéd-Paks 2-1
Danilo első kihagyott tizenegyese. A mérkőzés után elárulja, azért nem tudott koncentrálni, mert a vendégek edzője végig CZUKKolta.

Vasas-Újpest 1-1
A srácok kb. úgy játsszák a focit, mint a tulajok a Gazdálkodj Okos(b)ant.

Haladás-Siófok 1-2
Aczél az Újpest elleni meccs után úgy leteremtette a csapatot, hogy az két vesztes mérkőzésre is elég lenne. A játékosok egyből be is váltják a biankó csekket.

Pécs-Kaposvár 3-1
"Megyek vissza a 66-os úton, Hol tévedtem el? Nem találom." (HBB feat. Sisa T.)

Zalaegerszeg-Pápa 1-1
A Pruki-kávéval mostanában akár altathatnának is a zalaegerszegi kórházban, mégis van olyan magyar edző, akinek a vérnyomását ez is fel tudja vinni.

Debrecen-Diósgyőr 3-2
Két félidőnyi gól- és szitokzápor. A harmadik félidőt meg úgyis a Sünök SE nyeri.

Ferencváros-Videoton 1-3
A mérkőzés után a Kisfröccsök Hercege a padon ülve könnyes szemmel bámul a maga elé, és hüppögve azt motyogja: "De akkor sem tudja megmutatni a gyakorlatokat..."

Zyk 2011.09.29. 19:37:33

A szomszéd tippjeivel játszom most, annyira rossz voltam eddig a sajátjaimmal..így hátha:

Győr-Kecskemét 1-1
Honvéd-Paks 2-1
Vasas-Újpest 1-3
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 1-2
Zalaegerszeg-Pápa 0-2
Debrecen-Diósgyőr 1-2
Ferencváros-Videoton 1-2

spinyokiraly 2011.09.29. 19:57:17

Győr-Kecskemét 3-1
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 1-0
Olvasom, hogy Simicet kitették a keretből. Logikus, hiszen Vlak taktikájához nincs szükség csatárokra.
Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 1-0
Zalaegerszeg-Pápa 0-1
Volt egy olyan idény (már vagy 20 éve), amikor a Zalaegerszeg csak 2 pontot szerzett egész ősszel. Akkor az első győzelmüket valamikor a tavasz közepén szerezték meg.
Debrecen-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Videoton 0-2
Vasárnap reggel a sportnapilap első oldalán egy üvöltő Hakola, a háttérben a gólját ünneplő Oláh Lórival. A cím: "Ide az aranyat!"

Kanda 2011.09.29. 20:05:19

Győr-Kecskemét 2-0
Honvéd-Paks 2-1
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 3-2
Zalaegerszeg-Pápa 0-2
Debrecen-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Videoton 0-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.29. 21:13:45

Győr-Kecskemét 2-0
Honvéd-Paks 3-1
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 2-1
Pécs-Kaposvár 1-1
Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Debrecen-Diósgyőr 3-1
Ferencváros-Videoton 0-2

Futó Lada 2011.09.29. 21:19:21

Lotus mester, ez remekbe szabottra sikerült !! Részemről a maximális respect! :)

Győr-Kecskemét 3-1
Lencsebecsinált kisalföldi módra

Honvéd-Paks 1-1
Debreczeni páros

Vasas-Újpest 3-1
Rajczi, Bajczi és a többiek

Haladás-Siófok 2-1
Melczer +1

Pécs-Kaposvár 3-2
Ha Bajzát mesterhármast rúg, külön poszt lesz róla..

Zalaegerszeg-Pápa 2-1
A sorozat megszakad..mert a sorozatok már csak ilyenek

Debrecen-Diósgyőr 2-1
A hajrában rúgott góllal

Ferencváros-Videoton 3-1
Na csak hogy fájjon : A gólszerzők Maróti,Rósa,Somalia ill. Vaskó

Kifli007 2011.09.29. 22:32:56

Győr-Kecskemét 2-0
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 0-3
Haladás-Siófok 3-1
Pécs-Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg-Pápa 0-2
Debrecen-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Videoton 0-2

Kifli007 2011.09.29. 22:40:08

Tartok tőle, elkerülte a figyelmeteket az MTK elnökének eheti gondolata arról, hogyan is lehet rentábilisan focit csinálni Magyarországon: "A megoldás egyáltalán nem a Ferencváros által választott szponzorkeresés útja - mondta Deutsch: „Teljesen más. Szerintünk Magyarországon a klubvezetők és tulajdonosok döntő többsége másfél évtizede alapvető tévedésben van, mikor úgy gondolják, hogy a hazai csapatok üzletileg csak akkor lehetnek nyereségesek, ha játékuk színvonala megközelíti, eléri az európai élmezőnyét. Én azt állítom, ez nincs így. Az elképzelés lényege szerint, ha ilyen marad még tíz évig a színvonal, akkor is lehetünk profitábilisak. A megoldás a látványos, szórakoztató foci. Miképpen az a férfi kosárlabdában történik szerte az országban: a közönséget kell megnyerni, abból több pénz lesz.”."

Ebben minden benne van, ami magyarfoci...

Cunning Linguist 2011.09.30. 02:06:04

Győr-Kecskemét 2:0
Honvéd-Paks 1:0
Vasas-Újpest 1:1
Haladás-Siófok 1:1
Pécs-Kaposvár 1:1
Zalaegerszeg-Pápa 1:1
Debrecen-Diósgyőr 3:1
Ferencváros-Videoton 1:2

Koori 2011.09.30. 05:00:47

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 2-2
Vasas-Újpest 1-3
Haladás-Siófok 2-1
Pécs- Haladás 1-1
Zalaegerszeg-Pápa 2-4
Debrecen-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Videoton 1-3

socawarrior 2011.09.30. 07:53:01

Győr-Kecskemét 2-2

Honvéd-Paks 2-0

Vasas-Újpest 0-0

Haladás-Siófok 1-1

Pécs-Kaposvár 2-1

Zalaegerszeg-Pápa 1-1

Debrecen-Diósgyőr 4-1

Ferencváros-Videoton 1-4

fulmerz 2011.09.30. 07:58:09

Győr-Kecskemét 1-0
Bajnok lesz a gyor es titkos fellelegezhetnek, hogy nem kell a nemzetkozi vizeken billegni a ladikkal
Honvéd-Paks 0-1
"..."
Vasas-Újpest 0-2
Az ujpest elindul felfele. Mondjuk, masfele nem is tudna
Haladás-Siófok 1-2
Az aranyparton Eden/aranypart Levi ad tanacsokat a siofoki kapusnak. Ezert a meccsnapon Milinte alkoholmamorban fetreng a petofi setanyon es azt enekli: "every day i'm shuffelin"
Pécs-Kaposvár 0-2
"..."
Zalaegerszeg-Pápa 2-0
"..."
Debrecen-Diósgyőr 3-1
Hiaba jok a miskolciak, a loki-terminalon gazolas lesz.
Ferencváros-Videoton 1-1
Dome alsobb osztalybol felhoz csapatokat, de a hogy megmaradjon az arany, onnan fentrol ki is esik... Mellesleg Dome neve mellett 11 ev alatt 18 csapat neve szerepel a wikipedian (plusz a valogatott melletti tevekenyseg). A fradi padjan sem birja ki az ev vegeig. Nem is tudom mire szamitanak a ix. keruletben...

/budo/ 2011.09.30. 08:04:24

ETO-Kecskemét 3:2
Honvéd-Paks 2:1
Vasas-Újpest 1:2
Haladás-Siófok 2:1
Pécs-Kaposvár 3:1
Zalaegerszeg-Pápa 2:1
Debrecen-Diósgyőr 2:2
Ferencváros-Videoton 1:1

teddypicker 2011.09.30. 08:11:34

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 2-1
Vasas-Újpest 1-3
Haladás-Siófok 1-1
Pécs-Kaposvár 2-2
Zalaegerszeg-Pápa 0-1
Debrecen-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Videoton 1-3

Artie 2011.09.30. 08:31:31

@Kifli007: Ugye arról a kosárlabdáról beszélünk, amely tele van negyedosztályú légiósokkal, és csodaszámba megy, ha egy-egy csapat meri vállalni az indulást nemzetközi mezőnyben, ahol is a bucira veretés esete szokott fennforogni? (megjegyzem, ahhoz, hogy ne menjenek nemzetközi porondra, minek kellenek légiósok? Itthon elbohóckodni jó bárki)

Két eset van.

1. Tompika világosan látja, hogy zárjuk el magunkat Európától, csináljunk egy külön magyar bajnokságot (ha így folytatjuk, drága országunkat úgyis minden klubból, úgy mint NATO, EU, OECD, páros lábbal basszák ki), legyünk jó kis belterjesek, és örüljünk magunkat. És ezt pont egy EP-képviselő mondja. Szép.

2. Tompika egy nagy barom.

Esetleg mindkét eset egyszerre.

mt85 2011.09.30. 08:33:32

Gyor-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 2-0
Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Debrecen-Diósgyor 3-2
Ferencváros-Videoton 2-1

kétballáb 2011.09.30. 08:54:21

Győr-Kecskemét 2:0
Honvéd-Paks 4:0
Vasas-Újpest 2:1
Haladás-Siófok 1:1
Pécs-Kaposvár 1:0
Zalaegerszeg-Pápa 3:1
Debrecen-Diósgyőr 3:0
Ferencváros-Videoton 1:3

vérfarkas 2011.09.30. 08:57:15

Gyor-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-0

Szépkorú szektorban
vidám a nóta; hukk!
Forralt bort farháttal
oszt Andoruk a Schmuck

Izgalmas mérkőzés,
de megnyugtat egy slukk
más meg halál nyugodt,
még annyit sem mond: mukk!

Karcsi családnévként
a "Kis"-t kapta mint Vuk
a különbség annyi:
Kis Károly egy CZUKK!

Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 1-0
Zalaegerszeg-Pápa 2-2
Debrecen-Diósgyor 2-0
Ferencváros-Videoton 1-1

Louis007 2011.09.30. 09:19:09

Győr-Kecskemét 2:1
Honvéd-Paks 1:2
Vasas-Újpest 1:1
Haladás-Siófok 1:0
Pécs-Kaposvár 1:0
Zalaegerszeg-Pápa 1:0
Debrecen-Diósgyőr 2:1
Ferencváros-Videoton 1:2

979122 2011.09.30. 09:31:22

Na, így Pákozd évfordulóján pár idézet a '48-asoktól

Győr-Kecskemét 3-1 Ezt fogadd meg Szivics mester!
„Az óvatosság, még ha túlzott volna is, mindig figyelmet érdemel, mert a túlzott merészség több kárt okozhat, mint a túlzott óvatosság.”
Deák

Honvéd-Paks 3-2 A 80. percben még 0-2!
„Akkor a legnagyobb a sötétség, mikor a hajnal közel van.”
Kossuth

Vasas-Újpest 1-3 Egy aktualitás, na hogy is van ez?
„Vagyont szerezni nem voltam képes, de adósságaim nincsenek.”
Görgei

Haladás-Siófok 0-0 ez egyszerű, az egy-egy pont meg pont megfelel
„Minden gép annál tökéletesebb, minél kevesebb s egyszerűbb eszközökkel felel meg céljának...”
Eötvös J.

Pécs-Kaposvár 4-4 Mostanában ilyesmi szok lenni
„Nagy barátja vagyok a statisztikának; nem mintha azt hinném, hogy az csakugyan annyit bizonyít, mint sokan felteszik...”
Eötvös J.

Zalaegerszeg-Pápa 1-2 Hol van már az a bajnoki cím?
„Az ember élete két részből áll. Az elsőben reménylünk egy boldog jövőt, a másodikban bánkódunk elkövetett hibáink felett. E két időszak között alig marad egy percünk a csendes, boldog élvezetre.”
Széchenyi
De a ZTE keretszűkítésére is egy jóság:
„Azt gondoltam én leszek az utolsó, mert a csatában mindig az első voltam.”
Damjanich

Debrecen-Diósgyőr 0-3 Ha ez bejön...
„Álmos vagyok és mégsem alhatom; / Ébren vagyok és mégis álmodom.”
Petőfi

Ferencváros-Videoton 0-2 Ezt melyik edző mondhatja majd el magáról???
„...nem tartottam volna összeegyeztethetőnek (...), hogy elhagyjam azt a csapatot, amelyben 37 év óta szolgálok...”
Aulich
Na még egy idevágó Détári-zrikának való:
„Azt a gonosz gyalázatot, amelyet ezek nekem szántak, remélem, elkerülöm (...) Lajosod”
Batthyány

bmiky31 2011.09.30. 09:53:04

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 2-1
Vasas-Újpest 1-2
Haladás-Siófok 2-1
Pécs-Kaposvár 2-2
Zalaegerszeg-Pápa 2-1
Debrecen-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Videoton 1-1
A Springer-szobor mögött egy bajszos vadász áll lesben, kispadra várva...

2011.09.30. 10:07:06

Győr-Kecskemét 3-1

Honvéd-Paks 1-2

Vasas-Újpest 3-0

Haladás-Siófok 1-0

Pécs-Kaposvár 1-0

Zalaegerszeg-Pápa 0-2

Debrecen-Diósgyőr 1-2

Ferencváros-Videoton 0-3

vidi-master 2011.09.30. 10:58:23

Győr - Kecskemét 2-1

Honvéd - Paks 2-2

Vasas - Újpest 1-1

Haladás - Siófok 1-0

Pécs - Kaposvár 1-2

Zalaegerszeg - Pápa 1-0

Debrecen - Diósgyőr 1-2

Ferencváros - Videoton 2-1

snowblind 2011.09.30. 11:26:32

Győr-Kecskemét 2-2
MEKKora meccs lesz! Biztos nem fog RÁBAcni, aki kimegy megnézni.

Honvéd-Paks 2-2

Vasas-Újpest 0-2
Vlak vezet világtalant.

Haladás-Siófok 2-0
Mi a közös a szombathelyi focicsapatban és a Siófok TV horgászműsorában? Mindkettő hal-adás.

Pécs-Kaposvár 1-2
Nincs más hátra, el kell őket pécsázni.

Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Göcsej Klagenfurtja Bakony Athénja ellen

Debrecen-Diósgyőr 3-1
Éhes disznó dióval álmodik.

Ferencváros-Videoton 2-1
A meccs után Détári ismét megkérdezi, hogy ki az a Paulo Sousa.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.09.30. 11:45:25

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-2
Vasas-Újpest 0-0
Haladás-Siófok 3-1
Pécs-Kaposvár 0-1
Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Debrecen-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Videoton 0-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.09.30. 12:14:47

Fúha, ez a Hal-adás kemény volt, még nem tértem magamhoz. Kommentelek azért, de csak megszokásból.

Győr-Kecskemét 2-1
Pali bácsi megmondta, hogy minimális csúszások vannak a fizetésekben. Ez kijön a pályán is.

Amúgy persze, hogy mi a minimális, viszonylagos. Szegeden, egyetemi éveim alatt mondta a „Robbantós” becenevű gyakorló Döme a kocsma előtt: - Mindön relatív, gyerökök, mert most nézzétök mög, én vagyok kinn, vagy ti benn? Mindön relatív…

Honvéd-Paks 1-0
A Nemzeti Vágta Danija. Lehet, hogy tizenegyesből.

Vasas-Újpest 1-0
Bárányos játékát nézve néha Galaschek Petin nosztalgiázom, azok a sprintek… Kulcsár beköszön, mint Szilveszter Fecó.

Haladás-Siófok 3-1
No, akkor Hal-mos(i)lék nagy gólokat fog lőni.

Pécs-Kaposvár 2-1
Uránman vs. Cukorlény.

Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Az egyik haverom szerint nem eshet ki a Zete. Edző egy NB I-es klubnál, de ahogy most játszanak, nem lesz igaza. Ettől ma még nyernek, Lilalali a napba néz.

Debrecen-Diósgyőr 3-2
Ötös kolbász a Nagyerdőn.

Ferencváros-Videoton 1-2
Úgy fog esni ez a meccs Dömének, mint a meleg alkoholmentes sör az Isostaros kulacsból.

off. Rohadt jó lett az új Anthrax!

csak.a.meccs 2011.09.30. 12:15:33

Győr-Kecskemét 1-3

Honvéd-Paks 2-0

Vasas-Újpest 1-1

Haladás-Siófok 1-1

Pécs-Kaposvár 2-0

Zalaegerszeg-Pápa 2-0

Debrecen-Diósgyőr 3-2

Ferencváros-Videoton 2-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.30. 12:54:13

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 2-0 Sanyikaaaaaaaaaaaaaaaa
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 2-1
Pécs-Kaposvár 3-1
Zalaegerszeg-Pápa 1-1
Debrecen-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Videoton 1-2

na73 2011.09.30. 13:02:31

Győr-Kecskemét 2-0
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 1-0
Haladás-Siófok 3-1
Pécs-Kaposvár 2-0
Zalaegerszeg-Pápa 0-0
Debrecen-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Videoton 0-3

Ond vezér 2011.09.30. 13:12:39

Győr-Kecskemét 2-2
Honvéd-Paks 1-2
Vasas-Újpest 1-0
Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 1-2
Zalaegerszeg-Pápa 1-2
Debrecen-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Videoton 0-2

Artie 2011.09.30. 13:18:58

@végh hanta: Hanta, ez már biztos? Mármint hogy mindenki Sanyija piros-feketébe öltözik.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.30. 13:24:51

@Artie: csak.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/30/Hivatalos_Sanyika_ujra_itthon/
14-es lesz a mezszáma, és szombaton már akár játszhat is.

[aki akarja módosítani ennek függvényében a tippjeit, az tudja, hogy zigivel cseszik ki, de nagyon csúnyán :) ]

sirsteve 2011.09.30. 13:34:55

A múlt heti kb. 0 pont után most beleerősítek:

Győr-Kecskemét 2-2
A mérkőzés után Szivics helyett Csertői ajánlja fel lemondását.

Honvéd-Paks 1-0
Egyetlen árva (tizen)egyes.

Vasas-Újpest 6-0
A liláknak most csak a szomszéd kerületbe kell utazni a zakóért.

Haladás-Siófok 2-1
A hazai csapat Aczélosabb.

Pécs-Kaposvár 3-1
A magaslati levegőt nem bírják a somogyi legények.

Zalaegerszeg-Pápa 1-2
Jövőre zete mtk rangadó a nyugati csoportban.

Debrecen-Diósgyőr 3-1
A múlt héten megbeszélték a miskolciakkal, hogy megverik az ETO-t, most meg azt beszélték meg velük, hogy kikapnak.

Ferencváros-Videoton 2-1
Az idei Videoton kísértetiesen emlékeztet a tavalyi Lokira.

kétballáb 2011.09.30. 13:39:39

@végh hanta: Most már tudjátok, amit én már reggel megéreztem. Teljesen indokolt volt így a tippem.

Artie 2011.09.30. 13:49:51

@végh hanta: Gondolod, hogy így most a 2:0-s tippem helyett kellene inkább egy 1:3-at tolnom? Lehet, igazad van...:P

lelkesamatör 2011.09.30. 13:56:26

Győr-Kecskemét 2-0

Honvéd-Paks 1-2

Vasas-Újpest 1-1

Haladás-Siófok 1-0

Pécs-Kaposvár 2-1

Zalaegerszeg-Pápa 3-0

Debrecen-Diósgyőr 3-1

Ferencváros-Videoton 0-2

1116001 2011.09.30. 14:36:27

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-0
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg-Pápa 1-0
Debrecen-Diósgyőr 3-2
Ferencváros-Videoton 1-2

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.09.30. 15:00:51

Győr-Kecskemét 2-2

Honvéd-Paks 2-1

Vasas-Újpest 1-0

Haladás-Siófok 2-0

Pécs-Kaposvár 2-0

Zalaegerszeg-Pápa 1-1

Debrecen-Diósgyőr 2-1

Ferencváros-Videoton 0-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.30. 15:28:38

Győr-Kecskemét 1-2
Honvéd-Paks 2-2
Vasas-Újpest 1-0
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 0-2
Zalaegerszeg-Pápa 0-1
Debrecen-Diósgyőr 4-4
Ferencváros-Videoton 2-0

slowmotion 2011.09.30. 15:31:27

ez itt a vég, nincs ihlet. a kommentverseny mezőnye (pillanatnyi versenyhelyzet alapján) utolér, megelőz, vagy le is köröz.

Győr-Kecskemét 1:0
Honvéd-Paks 0:1
Vasas-Újpest 2:0
Haladás-Siófok 3:0
Pécs-Kaposvár 1:2
Zalaegerszeg-Pápa 1:0
Debrecen-Diósgyőr 1:0
Ferencváros-Videoton 0:2

housemd 2011.09.30. 15:32:25

fél órája szakadok az eddigi indoklások végigolvasása nyomán kialakult heveny röhögéstől... nincs más hely, ahol a tudományos megfigyelések és a szárnyaló fantázia ily tökéletes egységet alkotna...:D

Győr-Kecskemét 2:1
györöngyös az út...

Honvéd-Paks 3:1
a kispadon feltűnik egy bizarr külsejű úr, és furcsa akcentussal kérdezget: Tor kell-e?

Vasas-Újpest 2:2

Haladás-Siófok 1:0
sírófok.

Pécs-Kaposvár 3:1
20 éve volt ilyen, hogy Pécsett a labdarúgóké legyen a legjobb csapat... ha ez a meccs megvan, már elégedett leszek egész szezonra.

Zalaegerszeg-Pápa 0:2
hirtelen elprukkant egy húr...

Debrecen-Diósgyőr 3:2
azt nem tudom, mikor épül új stadion Debrecenben (gyanítom 2014 márciusában fogják átadni véletlenül), de a bontással a meccs után már kevesebbet kell törődni

Ferencváros-Videoton 1:3
dömdödöm. inkább igyál döme, addig sem beszélsz.

fran7 2011.09.30. 15:42:02

Győr-Kecskemét 3-2

Honvéd-Paks 2-1

Vasas-Újpest 4-0

Haladás-Siófok 0-0

Pécs-Kaposvár 1-2

Zalaegerszeg-Pápa 0-1

Debrecen-Diósgyőr 3-0

Ferencváros-Videoton 0-4

dr. Wilbur Swain 2011.09.30. 16:07:31

Győr-Kecskemét 3-1
Honvéd-Paks 5-2 (Torghelle mesterhármassal nyit)
Vasas-Újpest 2-2
Haladás-Siófok 1-1
Pécs-Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg-Pápa 1-2
Debrecen-Diósgyőr 5-4
Ferencváros-Videoton 1-2

Géza 2011.09.30. 16:11:34

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 1-0

Vasas-Újpest 2-0
Ez igy igazsagos es szep: a fradi is kikapott anno, es a sorminta is kijon.

Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 4-2
Zalaegerszeg-Pápa 0-0
Debrecen-Diósgyőr 2-0

Ferencváros-Videoton 1-3
Ha ez sem megy nekik, akkor tenyleg „q** gyenge”

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.30. 16:14:11

Zigi tippjei:

Győr-Kecskemét 3-1
Honvéd-Paks 1-1
Vasas-Újpest 1-3
Haladás-Siófok 4-1
Pécs-Kaposvár 0-0
Zete-Pápa 1-1
Debrecen-Diósgyőr 1-2
Ferencváros-Videoton 0-0

Dide_ 2011.09.30. 16:51:42

Győr-Kecskemét 2:1
Honvéd-Paks 1:1
Vasas-Újpest 0:2
Haladás-Siófok 2:0
Pécs-Kaposvár 1:0
Zalaegerszeg-Pápa 2:1
Debrecen-Diósgyőr 3:2
Ferencváros-Videoton 2:2

LionOfZion 2011.09.30. 17:32:29

Győr-Kecskemét 2-2
Honvéd-Paks 2-1
Vasas-Újpest 1-2
Haladás-Siófok 3-1
Pécs-Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg-Pápa 0-1
Debrecen-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Videoton 0-5

godot 2011.09.30. 17:51:19

Győr-Kecskemét 2-1
Honvéd-Paks 3-1
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 2-1
Zalaegerszeg-Pápa 2-2
Debrecen-Diósgyőr 3-2
Ferencváros-Videoton 1-2

Kiß B. 2011.09.30. 19:41:16

pécs-Rákóczi 2-4

a többit leszarom :)

kissbélajózsi 2011.09.30. 20:27:10

Honvéd-Paks 2-0
Vasas-Újpest 0-0
Haladás-Siófok 2-0
Pécs-Kaposvár 1-2
Zalaegerszeg-Pápa 1-2
Debrecen-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Videoton 1-2

Cicaprocc 2011.09.30. 21:06:59

Honvéd-Paks 3-2
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 2-1
Pécs-Kaposvár 0-2
Zalaegerszeg-Pápa 1-1
Debrecen-Diósgyőr 3-3
Ferencváros-Videoton 3-4

Fisk 2011.09.30. 22:38:33

Ismet keson, ismet elnezest, most kulfoldrol. Hajra Stadler...

Honvéd-Paks 2-0 SANYIIII
Vasas-Újpest 1-1
Haladás-Siófok 1-0
Pécs-Kaposvár 3-3
Zalaegerszeg-Pápa 2-0
Debrecen-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Videoton 0-1

JESTER 2011.09.30. 22:47:04

Győr-Kecskemét -
Lemaradtam mint a Fradi Torghelléről!!! Muhahahaha :)

Honvéd-Paks 0:0

Vasas-Újpest 1:1

Haladás-Siófok 2:1

Pécs-Kaposvár 1:2

Zalaegerszeg-Pápa 3:1

Debrecen-Diósgyőr 2:1

Ferencváros-Videoton 1:3

christvhu 2011.10.01. 10:24:12

@-kraci-: ez kész))) Te nyertél!

Artie 2011.10.01. 11:58:27

Uraim, egy kérdés: szerintetek a tegnapi győri 11-esnél mi volt az az indok, amiért Ribánszki sárgát kapott? Azt gondolom, konkrétan ez volt az egy, amit nem kaphatott.

Vagy azt mondja a bíró, hogy egy mezei szabálytalanság volt a 16-oson belül, akkor 11-es, és semmi más, mert durva nem volt. Ez mondjuk tökéletes ökörség lett volna, de legalább van értelme.

Másik lehetőség: utolsó emberként, gólhelyzetben szabálytalankodott a kapus - mint ahogy történt is. Ez viszont mérlegelés nélküli vörös lap.

Vagy én vagyok hülye?

crossb 2011.10.01. 20:37:35

Debrecen-Diósgyőr 1:2
Ferencváros-Videoton 1:3

slowmotion 2011.10.02. 22:54:50

óbazz, totón nyolcból hat, és mégis csak 13 pont...

slowmotion 2011.10.02. 22:55:41

@Artie: nem, te csak helikopter ;)

Artie 2011.10.03. 08:11:27

@slowmotion: Akkor elszállok magammal...:D

kétballáb 2011.10.03. 08:43:03

@Artie:
Az indok egyszerű. A magyar bajnokságban nem ismert a ziccer fogalma. A legnagyobb helyzetet is ki lehet hagyni, és ki is hagyják. Ha a kapus nem szabálytalankodik, akkor sem biztos a gól, még ha a gólvonalon történik is az esemény. A bíró ezt mérlegelte, így elegendőnek tartotta a tizit és a sárgát. A mérlegelés nélküli szabályt futballozó csapatoknak találták ki, nem focizóknak.

christvhu 2011.10.03. 18:54:22

@kétballáb: jogos. Főleg az utolsó kitétel.

Artie 2011.10.03. 20:12:06

@christvhu: Részemről is heves bólogatás.
süti beállítások módosítása