HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Számmisztika vagy jósnő? - Bohócliga 13. forduló, beharangozó

2011.10.20. 14:50 Black Lotus

Talán a közelgő nemzeti ünnep, talán az időjárás-változás hatásának tudható be, de viszonylag csendesen telt a hét a Kárpát-medence labdakergetőinek körében. Senki nem nyilatkozta le, hogy a Hold is az ő szerény személye miatt forog a Nap körül, az edzőképzés sem ért el újabb zajos sikereket harmadik világbeli szövetségi kapitányi posztok becserkészésével. A kevéske izgalom a Ligakupa korábbi fordulóinak utóhatásaira korlátozódtak, de egy várhatóan kollektív kecskeméti prezentáció a Retteghy-törvényszék előtt vagy egy pécsi nyomozati szakasz ezen az eseménydús őszi szezonban ugyanúgy nem lépi túl a szurkolók ingerküszöbét, mint görög barátainkét egy újabb általános sztrájk. A hétvégén viszont fokozódik a helyzet, a Fradi-Újpest a két csapat botladozása miatt nem csak a rendvédelmi szerveknek lehet izgalmas, de akit ez a program nem kötne le, annak még ott van talonban egy jó Vasas-Paks, vagy egy Győr-Fehérvár. A múlt héten a szorzók világa felől támadtunk, ezúttal a hazai és az idegenbeli meccseken prezentált eredménysorok alapján próbálunk okosak lenni, bár a Bohócban ez a megközelítés is nagyjából annyira számít tudományosnak, mintha jósnőhöz mentünk volna. Hajtás után beharang.

Honvéd-Diósgyőr

A tabella alapján rangadónak számító összecsapáson a Honvéd a hétvégén elvesztett harmadik helyet próbálja visszafoglalni az újdonsült harmadiktól. Esélye lehet rá, mert utolsó öt hazai bajnokijából csak a Paks ellenit bukta, a többi négy alkalommal nyert, ráadásul mindannyiszor kapott gól nélkül. Ez utóbbi talán meglepő volna a liga egyik leglatinabb csapata ellen, a győzelem viszont nem feltétlenül, hiszen az acélkommandó utolsó öt idegenbeli bajnokiján három döntetlent és két vereséget mutathatott fel. A két gólt szerző Danilóról a brazil O Globo sportújság kedden kétoldalas cikket közöl, „A spíler, aki lázban tartja Magyarországot” címmel. Tipp: 2-1.

Ferencváros-Újpest

A rendvédelmi erők számára október 23. előtt nincs is jobb lehetőség némi bemelegítésre a két ősi rivális párharcánál, melyet idén az is fűszerez, hogy mindkét csapat drukkerei óvatosan merik kinyitni az újságot hétfőnként, nehogy kiessen belőle a csapatuk. Az eredménysorok nem sok támpontot nyújtanak (a liláknál öt idegenbeli meccsen egy pont a termés, de a Fradi sem lehet büszke az  5 meccsen 4 pontos termésre) és a formák is hektikusak voltak az utóbbi időben. A döntetlenszagú derbi után némi meglepetést okoz majd, hogy a rendőrök véletlenül a két csapat szakvezetőjét is előállítják, pedig ők csak némi alkoholmentes pálinka társaságában építették a két klub baráti viszonyát a Zöld Sas presszóban. Tipp: 1-1.

Vasas-Paks

Ha szombat délután háromkor a Fradi-pálya helyett valamivel biztonságosabb szórakozást választanánk, akkor megnézhetjük a súlyfelesleggel küzdő szakvezetői stábok csapatainak egymásnak feszülését. A Vasasnál az utóbbi időben győzelmek és döntetlenek váltják egymást, a sorozat alapján most épp döntetlen következne, a Paksnál egy döntetlen-vereség-győzelem ciklus lezárultával kellene újabb iksznek következnie. A logika ikszet diktál, de mivel a Bohócliga-faktor általában köszönő viszonyban sincs a logikával, így tippünket csak elhivatott szerencselovagoknak ajánljuk. Tipp: 1-1.

Zalaegerszeg-Siófok

A Zete eddigi három pontját az utolsó három hazai meccs döntetlenjeiből kuporgatta össze, míg a Siófok idegenben a vereségeket és a döntetleneket váltogatja. A statisztikák alapján iksz körüli, de a hazaiaknak ezúttal nyerniük kellene, ha nem akarnak még ebben a naptári évben egy újabb szakvezetőt Zalába csábítani. Tipp: 2-1.

Haladás-Rákóczi

A hazaiaknál a pontok számát tekintve a hazai meccs már-már garanciát jelent az előre haladásra: az utolsó öt bajnokin három győzelmet, egy-egy döntetlent és vereséget dobott a gép. A kaposvári banda legutóbbi öt kirándulásából négyszer bukott – igaz, legutóbb az ősi rivális Pécs ellen felpumpálták magukat egy pontszerzés erejéig. Kérdés, sikerül-e a szombathelyi kirándulásból is presztízsmeccset kerekítenie Sisa mesternek a játékosok körében. Szerintem nem. Tipp: 2-1.

Kecskemét-Pápa

Viszonylag egyszerű a képlet a két, támadó szellemű csapat összecsapásán: a Kecso hazai pályán általában jó legalább egy, de inkább három pontra, míg a Pápa öt kirándulásán mindössze kettő pontot gyűjtött, abból is az egyiket az idén nem túl veretes Zete otthonában. A hazaiak mostanában jó formában vannak, így eséllyel pályáznak a teljes pontmennyiség begyűjtésére, feltéve, hogy a játékosok fejében már nem a Retteghy-féle szőnyeg szélére állítás foglalja el a gondolatokat. Tipp: 2-1.

Győr-Fehérvár

A Sousa-tanítványok nem az idegenbeli menetelésükről híresek: bár az Üllői úton nyertek, korábban döntetlenek és vereségek váltogatták egymást a Székesfehérvár tábla elhagyása után. Csertőiék a legutóbbi öt hazai bajnokijukból pontosan ötöt nyertek és az előjelek alapján könnyen jöhet a következő siker is – kockázatot főleg az jelenthet, hogy a Kisalföld igen közel fekszik Szlovákiához. Tipp: 2-1.

Pécs-Debrecen

Mészáros edző nagy örömére ezúttal nem kell idegenbe látogatni, hazai pályán pedig kiegyensúlyozott a Pécs, bár mostanában inkább a döntetleneket gyűjtötték, mint a győzelmeket. A Debrecen ihletett formában termeli a pontokat, de a korábbi idegenben is tartó menetelés mostanában alábbhagyott: előbb Siófokon, majd Kaposváron ikszeltek a Kondás-bébik. Kérdés, hogy ez esetükben Dunántúl- vagy csak Somogy-fóbiát jelent-e. Szerintem inkább az utóbbit. Tipp: 1-2.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

Honvéd-Diósgyőr

Ferencváros-Újpest

Vasas-Paks

Zalaegerszeg-Siófok

Haladás-Rákóczi

Kecskemét-Pápa

Győr-Fehérvár

Pécs-Debrecen

66 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr243317646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crossb 2011.10.20. 15:09:11

Honvéd-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 1-1
Zalaegerszeg-Siófok 2-1
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 3-1
Győr-Fehérvár 1-2
Pécs-Debrecen 1-3

snowblind 2011.10.20. 15:17:11

Honvéd - Diósgyőr 2-2
Az Avas szalonna mindenre jó. Még egy kispesti pontszerzésre is.

Ferencváros - Újpest 2-1
A meccs izgalmai és az elfogyasztott fröccsök hatására az edzők összespislják magukat.

Vasas - Paks 2-3
Alakul az új magyar elsőosztályú csapat, a Balmazújvárosi Vasas.

Zalaegerszeg - Siófok 1-0
Pruk nyer.

Haladás - Rákóczi 1-2
A Bohócliga abszurd világában előfordulhat, hogy a Hal hátrafelé úszik, a Rák meg előre halad.

Kecskemét - Pápa 3-1
Jobb ma egy kecske, mint holnap a Véber.

Győr - Fehérvár 2-2
Fehér várja a hazai győzelmet, de most Alvesítenek két pontot.

Pécs - Debrecen 1-2
Ez a Mészáros a hétvégén nem fog disznót vágni.

sirsteve 2011.10.20. 15:21:00

Honvéd-Diósgyőr 3-1

Ferencváros-Újpest 1-1
A rohamrendőröknek kitűnő felkészülés a mérkőzés a másnap estére, márcsak azért is, mert pontosan ugyanazon arcokkal kell felvenniük a harcot.

Vasas-Paks 2-2

Zalaegerszeg-Siófok 3-0

Haladás-Rákóczi 2-1

Kecskemét-Pápa 4-1

Győr-Fehérvár 3-1
Már csak az a kérdés, hogy ki vezeti a fehérvári edzéseket januártól?

Pécs-Debrecen 2-3

Artie 2011.10.20. 15:32:54

Honvéd-Diósgyőr 2:0
Kifogy a réz, nem tud bronzot önteni a vasmű.

Ferencváros-Újpest 1:1
3 piros lap, négy metrókocsi, 5 súlyos sérült, 18 letartóztatás. De a belügyminiszter annyira nem ért a focihoz, hogy vasárnap inkább ő is elmegy Magyarországról.

Vasas-Paks 1:1
Egy nem túl felvillanyozó meccsen.

Zalaegerszeg-Siófok 2:1
Annyi ideje tippelem az első zalai triplát, hogy most már tényleg elprukkanthatják az első pezsgőt idén.

Haladás-Rákóczi 2:2
Közönségszórakoztató meccsen. Amennyiben persze a nézők is tudnak megbeszélt eredményről.

Kecskemét-Pápa 3:1
Beszarás!

Győr-Fehérvár 2:1
Nagymegyeren a meccs előtti órákban feltűnően sok portugál és spanyol rendszámú gépkocsi lesz megfigyelhető, mindenki tele akarja rakni a Tarsolyt.

Pécs-Debrecen 1:1
A nyíregyháziakban ez a párosítás plusz motivációval párosul.

Futó Lada 2011.10.20. 15:38:36

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Budovinszky nevétől hangos a nézőtér

Ferencváros-Újpest 0-1
Természetesen a Fradi fog nyerni 6-0-ra visszavágva ezzel tavaly őszért, és Döme akkora szobrot kap a Könyves Kálmán krt közepére, hogy az 1-es villamosnak Tököl felé kell kerülni. De a Fradi csak akkor nyert ha ellene fogadtam..ezért a tipp

Vasas-Paks 2-1

Zalaegerszeg-Siófok 2-1
Most vagy soha

Haladás-Rákóczi 3-1

Kecskemét-Pápa 0-2
A KTE legutóbb meglepetés-győzelmet aratott, itt csak egy simának látszó hazai győzelem helyetti vereség tornázhatja fel újból az oddsokat

Győr-Fehérvár 3-1

Pécs-Debrecen 1-3

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.10.20. 16:09:28

Honvéd-Diósgyőr 0-4 A mérkőzésre Gy.F. politikus ismét egy szatyor Borsodival készül, a sármos H. Cs. helyett azonban usedtoády-t választja partneréül. Ferenc a mérkőzés 2. percében pontos, 37 méteres dobással fejbe találja a gólra törő Danilo-t. A tizit az eszméletlen sértett helyett Kemenes végzi el, baromi erővel eltalált lövése a felső lécről balszerencsésen egészen az üresen hagyott kapujáig pattog vissza, 0-1. Fletó és ády a hátralévő időben elfogyasztja a szatyor maradék tartalmát és az általuk űzött-hajtott borsodi srácok alaposan elpicsázzák a kispestieket. A meccs végén cikoria deaktiválja a tumbliját, követőit rostas70-re hagyja.

Ferencváros-Újpest 1-0 (but I have a bad feeling about this)

Vasas-Paks 2-2

Zalaegerszeg-Siófok 1-0 (minden héten megjósolom, hogy na majd most nyer a zeg - nem)

Haladás-Rákóczi 4-4 Hajrá egyik, ne hagyd magad másik

Kecskemét-Pápa 3-2

Győr-Fehérvár 1-1

Pécs-Debrecen 1-2

Louis007 2011.10.20. 16:27:35

Honvéd-Diósgyőr 1:3
Ferencváros-Újpest 4:1
Vasas-Paks 2:3
Zalaegerszeg-Siófok 1:0
Haladás-Rákóczi 2:0
Kecskemét-Pápa 2:0
Győr-Fehérvár 1:0
Pécs-Debrecen 0:3

LionOfZion 2011.10.20. 16:29:09

Honvéd-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Újpest 1-3
Vasas-Paks 1-2
Zalaegerszeg-Siófok 1-1
Haladás-Rákóczi 3-1
Kecskemét-Pápa 3-2
Győr-Fehérvár 3-3
Pécs-Debrecen 1-3

Kanda 2011.10.20. 18:06:46

Honvéd-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 0-0
Vasas-Paks 1-0
Zalaegerszeg-Siófok 0-3
Haladás-Rákóczi 1-2
Kecskemét-Pápa 2-2
Győr-Fehérvár 1-0
Pécs-Debrecen 2-3

slowmotion 2011.10.20. 18:07:09

Honvéd-Diósgyőr 2:2
1:1.et akartam írni, de nem tudtam elvenni sem a gólt Sanyától, sem a büntit Danilótól

Ferencváros-Újpest 0:1
a zöldek és a lilák összecsapásán a kék metrókocsik járnak a legrosszabbul.

Vasas-Paks 0:1
még jó, hogy azt a stadiont nem akarják elbontani a hazai szurkolók, különben a TEK szervezett terrorcselekményre kezdene gyanakodni

Zalaegerszeg-Siófok 1:0
ha ez sem jön össze a Zetének, akkor a Rákóczira fenik a fogukat?

Haladás-Rákóczi 1:2
ha idegenben nyerünk, az már haladás!

Kecskemét-Pápa 2:0
kárpótlásul Gyuri kap egy karton Fütyülőst

Győr-Fehérvár 0:1
a Győr otthon nem tud veszteni, a Videoton idegenben (szinte) nem tud nyerni. annyira nincs érv a vendéggyőzelem mellett, hogy nem tudom nem ezt tippelni

Pécs-Debrecen 1:1
Munkások ha összejönnek...

babvik 2011.10.20. 19:31:24

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-0
Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 3-1
Kecskemét-Pápa 2-1
Győr-Fehérvár 1-0
Pécs-Debrecen 0-2

VGL 2011.10.20. 21:14:11

Honvéd-Diósgyőr 2-1 Torghelle vs. Budovinszky. Azt hiszem, ki lehet tenni a 18-as karikát a tizenhatos előterébe.
Ferencváros-Újpest 0-0 Csak a stadionon kívül ég a tűz, a játékosokban maximum parázslik valami.
Vasas-Paks 0-1 A hazaiak még mindig csatárt keresnek, a vendégek egy Bödével jobbak lesznek.
Zalaegerszeg-Siófok 1-0 A vendégek edzője Sowunmit most kapusként foglalkoztatja, így a gólszerzés csak ábránd marad.
Haladás-Rákóczi 3-1 A 88. percben még 0-1.
Kecskemét-Pápa 2-0 Lencse visszatér. Véber is, de Ő a helyi barackhoz.
Győr-Fehérvár 2-1 Hofi a csatornáját építette, Sousa a csapatát. Vajon melyik a nagyobb vicc?
Pécs-Debrecen 1-1 Bajzát volt csapata ellen. Mintha ez visszatérő elem lenne ebben a ligában...

spinyokiraly 2011.10.20. 21:14:21

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 1-1
Zalaegerszeg-Siófok 0-1
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 2-0
Győr-Fehérvár 1-0
Pécs-Debrecen 0-2

Piazza Parenzo 2011.10.20. 21:26:09

Lopok egy kis lírát a kommentekbe:

Honvéd-Diósgyőr 2-2
"Most megtanulhatjátok, hogyan mulat a nép"

Ferencváros-Újpest 1-1
"Egy ország vérben áll"

Vasas-Paks 1-2
"Nem tudhatom"

Zalaegerszeg-Siófok 0-0
"Egy ezredévnyi szenvedés"

Haladás-Rákóczi 2-1
"Ott vagyok honn, ott az én világom"

Kecskemét-Pápa 2-1
"munkáinkért, nem fog fizetni semmivel"

Győr-Fehérvár 2-1
"Vár állott, most kőhalom"

Pécs-Debrecen 1-2
"Szárnyat igéz a malacra"

godot 2011.10.20. 21:48:32

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 2-2
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 1-1
Kecskemét-Pápa 2-0
Győr-Fehérvár 1-1
Pécs-Debrecen 1-2

Kifli007 2011.10.20. 21:55:50

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 1-2
Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 2-0
Kecskemét-Pápa 0-1
Győr-Fehérvár 2-0
Pécs-Debrecen 0-2

christvhu 2011.10.20. 22:44:49

Honvéd-Diósgyőr 1-3

Ferencváros-Újpest 2-1

Vasas-Paks 0-0

Zalaegerszeg-Siófok 1-1

Haladás-Rákóczi 2-1

Kecskemét-Pápa 3-1

Győr-Fehérvár 1-0

Pécs-Debrecen 1-2

Zyk 2011.10.20. 23:27:58

Gólokban gazdag fordulót látok...

Honvéd-Diósgyőr 2-3

Ferencváros-Újpest 3-2

Vasas-Paks 1-1

Zalaegerszeg-Siófok 3-1

Haladás-Rákóczi 1-1

Kecskemét-Pápa 2-0

Győr-Fehérvár 0-0 (kivéve itt)

Pécs-Debrecen 1-3

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.20. 23:45:33

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 8-0
Vasas-Paks 1-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 1-2
Kecskemét-Pápa 2-0
Győr-Fehérvár 1-1
Pécs-Debrecen 0-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.21. 00:11:26

Honvéd-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 2-1
Zalaegerszeg-Siófok 2-0
Haladás-Rákóczi 3-1
Kecskemét-Pápa 3-1
Győr-Fehérvár 2-0
Pécs-Debrecen 1-2

setzer 2011.10.21. 05:14:32

Honvéd-Diósgyőr 1_3
Ferencváros-Újpest 3-1
Vasas-Paks 3-1
Zalaegerszeg-Siófok 3-1
Haladás-Rákóczi 3-1
Kecskemét-Pápa 3-1
Győr-Fehérvár 3-1
Pécs-Debrecen 1-3

Koori 2011.10.21. 07:51:46

Honvéd-Diósgyőr 2-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 2-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-3
Haladás-Rákóczi 2-2
Kecskemét-Pápa 1-2
Győr-Fehérvár 2-2
Pécs-Debrecen

Koori 2011.10.21. 07:53:17

Pècs- Debrecen 2-3
Bocs ez lemaradt...

kétballáb 2011.10.21. 08:41:52

Honvéd-Diósgyőr 2:3
Ferencváros-Újpest 2:0
Vasas-Paks 2:1
Zalaegerszeg-Siófok 1:0
Haladás-Rákóczi 1:0
Kecskemét-Pápa 2:1
Győr-Fehérvár 2:1
Pécs-Debrecen 1:1

na73 2011.10.21. 08:57:08

Honvéd-Diósgyőr 1-0
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 0-2
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 2-2
Győr-Fehérvár 1-1
Pécs-Debrecen 0-2

vidi-master 2011.10.21. 08:59:02

Honvéd - Diósgyőr 2-2

Ferencváros - Újpest 3-1

Vasas - Paks 1-1

Zalaegerszeg - Siófok 2-1

Haladás - Kaposvár 2-2

Kecskemét - Pápa 3-2

Győr - Fehérvár 1-2

Pécs - Debrecen 2-3

979122 2011.10.21. 09:58:47

Maradok a történelmi, ünnepi dolgoknál. Az idézetek OV 2006-os okt. 23-i beszédéből származnak. (Mielőtt valaki polotizálna, hát ezt leltem fel hirtelenjében.)

Honvéd-Diósgyőr 1-4! Én ezt látom!
„A titok nyitja a szívben lehet, a szív nemcsak repesni tud, vagy vergődni, ha fájdalma van, de látni is, ha engedjük.”

Ferencváros-Újpest 1-1, pedig az a jófajta 7-1, vagy 3-8 stb. stb. ez nem az a foci
„(...) mert még sokan velünk vannak a résztvevők és a szemtanuk közül, de már a magunkfajta (...) érettek, hogy megérthessék, mit miért tettek, illetve nem tettek [na ezt jól alá kéne húzni a magyar foci kapcsán! 979122] szüleik és nagyszüleik”

és hogy hát izé – ne szálljak le Döméről
„Olyan megoldásra van szüksége a magyar embereknek, amely három bajt orvosol egyszerre.”
Azaz, hogy legyen pénzünk, jó játékosaink és jó edzőnk.

Vasas-Paks 0-0, ez a hátha mi-rúgjuk-az-első-gólt alapon unalamas nullnull lesz. Szóval megpróbálják, de „A cél sohasem szentesítheti az eszközt.”

Zalaegerszeg-Siófok 0-1, hol van az az 1 bajnoki cím?
„... csoda volt születésében, az volt tiszavirág életében és az volt halálában is...”

Haladás-Rákóczi 1-1, nesztek: egyetlen gól, itt, egyetlen gól ott, egyetlen pont itt, egyetlen pont ott :-)
„Kivételes idők, napok, hetek egyetlen ponttá tudnak sűrűsödni...”

Kecskemét-Pápa 4-2, az edzőket imádom :-)
„Csillaggá változnak és halhatatlanok.”

Győr-Fehérvár 2-1, idén nem lesz bajonk a Vidi, mert a „szemfényvesztés után ki kellett állnunk az igazság mellett.”

Pécs-Debrecen 0-2, jövőre megint BL, ami nem bohóc?
„keleti brutalitás és nyugati hitszegés ellenére”

balco 2011.10.21. 10:20:07

Honvéd-Diósgyőr 1-2
Kemény Dió lesz ez a honvédeknek!

Ferencváros-Újpest 0-0
Látványos összecsapás, de nem a pályán.
Ez a meccs kimaradt a tipplistából:
Rendőrök-Ultrák 20-1, kár hogy tippmixen nem lehet erre fogadni... Bár biztos csak 1.000 lenne az odds.

Vasas-Paks 1-2
CZUKKorszint-emelő!

Zalaegerszeg-Siófok 0-0
Nagy semmi, nulla, zéró... Meg ilyenek...

Haladás-Rákóczi 1-1
- De Tanár Úr, mi készültünk!
- Nem látszik! Egyes-egyes!

Kecskemét-Pápa 3-0
Most Gyurikát hajtja meg a pálinka!

Győr-Fehérvár 1-1
Irány az EL! De hogy melyik csapat, az nem most fog eldőlni!

Pécs-Debrecen 0-3
Rúgunk kettőt, hármat, négyet.
Régen láttak ilyet Pécsett!

bmiky31 2011.10.21. 10:25:52

Hobo mester segítségével

Honvéd-Diósgyőr 2-1 Hajtók dala
Ferencváros-Újpest 0-0 Mondd, testvér, mi a jó úton megyünk?
Vasas-Paks 0-2 Kopaszkutya
Zalaegerszeg-Siófok 2-0 Oly sokáig voltunk lenn
Haladás-Rákóczi 2-2 Túlélő trallalla
Kecskemét-Pápa 3-1 Tüzes angyal
Győr-Fehérvár 2-0 Száműzött lovag
Pécs-Debrecen 0-2 Gyöngy a sárban

fulmerz 2011.10.21. 10:27:27

Josno!
Tarot kartyakat vettem lapul, es a jovobeli hatasokra koncentraltam.

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Huzott kartya: Kardok Négyes - Fegyverszünet
Jupiter a Mérlegben, nyugalom, egyensúly, világosság, szellemi megtisztulás, integráció, terjeszkedés.
Sanyi nem kap sargat.
Ferencváros-Újpest 1-1
Huzott kartya: XVII. A Csillag
Vízöntő; inspiráció, kikristályosodás, önismeret, kisugárzás, tiszta víziók, önbizalom, kapcsolódás az univerzális intelligenciához.
Tiszta viziok? Lajos megis legurit par frocsit.
Vasas-Paks 0-1
"..."
Zalaegerszeg-Siófok 2-0
"..."
Haladás-Rákóczi 0-2
"..."
Kecskemét-Pápa 3-2
Huzott kartya: Korongok Lovagja
A Föld elem Tűz aspektusa, orvos, gyógyító, pénzügyi beruházások, aratás, munka és fáradság.
Szivics mester, mint egy orvos gyogyitotta meg a Kecso tamadojatekat es learatta a munka gyumolcset. Kicsit faradtnak tunik. De mibe ruhazott be anyagilag?
Győr-Fehérvár 1-0
Huzott kartya: Kardok Hármas - Bánat
Szaturnusz a Mérlegben; gondok, kétség, tisztázatlanság, szorongás, depresszió, feszültség a hármas kapcsolatokban, féltékenység.
Sousa, rettegj!
Pécs-Debrecen 0-2
Huzott kartya: Korongok Nyolcas - Megfontoltság
Nap a Szűzben, virágzó belső és külső gazdagság, bölcsesség, fejlődés, gondosság, óvatos körültekintés.
A kulso gazdagsaghoz azert egy uj stadion dukal

balco 2011.10.21. 10:51:48

Breaking news!
Kecskeméti tudósítónk jelenti:
Egy a marketinglehetőséget meglátó pelenkagyárnak köszönhetően mégis kapnak fizetést a kecskeméti legények: természetben...

------------------------------------------------

Látszik hogy nincsenek Lineker szintű játékosok Kecskeméten, pedig a példa adott, így kell ezt megoldani:
www.youtube.com/watch?v=9t_8pfbCH-4&feature=player_embedded

(bocs de ettől az incidenstől még mindig nem tudok elvonatkoztatni)

Géza 2011.10.21. 11:29:12

Honvéd - Diósgyőr 1-1
Ferencváros - Újpest 2-1
Vasas - Paks 2-2
Zalaegerszeg - Siófok 1-0
Haladás - Kaposvár 2-1
Kecskemét - Pápa 2-1
Győr - Fehérvár 2-1
Pécs - Debrecen 0-1

/budo/ 2011.10.21. 12:09:57

Honvéd-Diósgyőr 1:2
Ferencváros-Újpest 1:2
Vasas-Paks 2:3
Zalaegerszeg-Siófok 2:1
Haladás-Rákóczi 3:1
Kecskemét-Pápa 3:2
Győr-Fehérvár 3:1
Pécs-Debrecen 2:1

Ond vezér 2011.10.21. 12:17:58

Honvéd-Diósgyőr 2:0
Ferencváros-Újpest 1:0
Vasas-Paks 1:2
Zalaegerszeg-Siófok 1:0
Haladás-Rákóczi 2:0
Kecskemét-Pápa 3:1
Győr-Fehérvár 0:1
Pécs-Debrecen 1:1

vérfarkas 2011.10.21. 12:36:22

Honvéd-Diósgyőr 2-0
Ferencváros-Újpest 1-0
Vasas-Paks 1-1
Zalaegerszeg-Siófok 2-1
Haladás-Rákóczi 2-0
Kecskemét-Pápa 3-1
Győr-Fehérvár 1-0
Pécs-Debrecen 1-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.10.21. 12:53:21

Honvéd-Diósgyőr 2-1
A hazai szakvezetés egy 126 reklámhordozóval ellátott életnagyságú Tornyi-bábut állít a pálya szélére, a vendégek közül pedig többen latinos vérüktől és babonáiktól vezérelve a kapu helyett oda céloznak.

Ferencváros-Újpest 1-1
A hazaiakat először megzavarja a hangszórókból felcsendülő Hevesi Tamás dal, de a félidőben az öltözőbe csempészett mágnestábla láttán már a vendégjátékosok rettennek meg.
(Amúgy jövőre ez nagy meccs lesz. A másodosztályban.)

Vasas-Paks 2-1
A hazai gólörömöknél Vlak elementáris erejű „A k….a anyád, a k….a anyád!!!!” kiáltásokat hallat, szemtanúk korábban id. Mészöllyel látták.

Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Örülhetsz, Krisztián!

Haladás-Rákóczi 2-1
Örülhetsz, Lacika!

Kecskemét-Pápa 3-1
Rózsa(illatú) wc-papírcsíkok gólonként. Mellesleg aki szurkolóként be mer menni a Széktóiban a mellékhelyiségbe…

Győr-Fehérvár 2-0
A Vidi-tábor egy hatalmas férfi nemi szervet ábrázoló molinót függeszt ki, a győriek erre a szerethető csapat vagyunk felkiáltással lemossák a kurvagyengén védekező fehérváriakat.

Pécs-Debrecen 1-1
A kilencvenes évek elején valahogy kora délután volt egy nemzetközi kupameccs, fogalmam sincs már, kivel játszott a Pécs, de a nyitó képsorok alatt a pályán előmászott egy vakond. Ha nem is arról a földhalomról, de bepattan két gól.

dr. Wilbur Swain 2011.10.21. 12:56:56

Honvéd-Diósgyőr 2-3
Ferencváros-Újpest 3-3
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-1
Haladás-Rákóczi 2-2
Kecskemét-Pápa 2-1
Győr-Fehérvár 2-1
Pécs-Debrecen 0-3

2011.10.21. 12:58:29

Honvéd-Diósgyőr 0-2

Ferencváros-Újpest 1-0

Vasas-Paks 2-2

Zalaegerszeg-Siófok 0-0

Haladás-Rákóczi 2-0

Kecskemét-Pápa 1-1

Győr-Fehérvár 3-0

Pécs-Debrecen 2-1

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.21. 13:05:05

Honvéd-Diósgyőr 1:2
Ferencváros-Újpest 0:2
Vasas-Paks 2:2
Zalaegerszeg-Siófok 0:1
Haladás-Rákóczi 2:1
Kecskemét-Pápa 3:1
Győr-Fehérvár 3:0
Pécs-Debrecen 2:3

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2011.10.21. 13:06:49

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 2-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-1
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 2-1
Győr-Fehérvár 2-1
Pécs-Debrecen 1-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.21. 13:08:52

@cikoria: ja, hanta voltam, csak elnéztem a usert

lelkesamatör 2011.10.21. 13:15:27

Honvéd-Diósgyőr 2-0

Ferencváros-Újpest 1-1

Vasas-Paks 0-1

Zalaegerszeg-Siófok 2-0

Haladás-Rákóczi 1-2

Kecskemét-Pápa 2-0

Győr-Fehérvár 1-1

Pécs-Debrecen 0-2

1116001 2011.10.21. 13:16:23

Honvéd-Diósgyőr 1-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 0-0
Haladás-Rákóczi 2-0
Kecskemét-Pápa 2-1
Győr-Fehérvár 2-2
Pécs-Debrecen 1-3

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.10.21. 13:21:02

Honvéd-Diósgyőr 1-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-2
Zalaegerszeg-Siófok 2-0
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 2-2
Győr-Fehérvár 2-0
Pécs-Debrecen 1-2

mt85 2011.10.21. 13:32:33

Honvéd-Diósgyőr 1-1
Ferencváros-Újpest 2-1
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 2-1
Kecskemét-Pápa 2-0
Győr-Fehérvár 2-0
Pécs-Debrecen 1-1

teddypicker 2011.10.21. 13:53:35

Honvéd-Diósgyőr 2-3
Ferencváros-Újpest 1-3
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 1-1
Haladás-Rákóczi 1-1
Kecskemét-Pápa 2-1
Győr-Fehérvár 2-0
Pécs-Debrecen 1-3

fran7 2011.10.21. 14:53:42

Honvéd-Diósgyőr 2-1

Ferencváros-Újpest 1-3

Vasas-Paks 2-0

Zalaegerszeg-Siófok 0-0

Haladás-Rákóczi 1-0

Kecskemét-Pápa 3-1

Győr-Fehérvár 1-2

Pécs-Debrecen 1-1

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.21. 15:03:50

Zigi tippjei:

Honvéd-Diósgyőr 1-2
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-2
ZTE-Siófok 1-0
Haladás-Rákóczi 3-0
Kecskemét-Pápa 4-1
Győr-Videoton-2-1
Pécs-Debrecen 2-1

csak.a.meccs 2011.10.21. 15:03:53

Honvéd-Diósgyőr 2-1

Ferencváros-Újpest 2-0

Vasas-Paks 1-1

Zalaegerszeg-Siófok 2-1

Haladás-Rákóczi 2-1

Kecskemét-Pápa 2-0

Győr-Fehérvár 1-1

Pécs-Debrecen 3-0

Fisk 2011.10.21. 15:06:47

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Ferencváros-Újpest 1-1
Vasas-Paks 0-1
Zalaegerszeg-Siófok 2-2
Haladás-Rákóczi 3-0
Kecskemét-Pápa 2-0
Győr-Fehérvár 1-2
Pécs-Debrecen 0-3

JESTER 2011.10.21. 15:14:33

Honvéd-Diósgyőr 1:4
Jó stresszes hetem volt, mindjárt végzek itt benn a melóval és indulás ki. Kéne egy kis vigasz. Ilyenkor azonban a csapat mindig az orrom alá prlaszt egy hatalmasat!

Ferencváros-Újpest 2:1
Döme most a mennybe megy, majd januártól márciustól fizetés néküli szabira mert a tavaszt cefetül kezdik.

Vasas-Paks 1:2
Beindult a KisKarlói henger, Böde CZUKKafejese mindent eldönt.

Zalaegerszeg-Siófok 2:1
Ha most sem nyer a Zete, kiesik, Prukikávé meg megy a mosolyotthonba.

Haladás-Rákóczi 1:1
Tanár úr ráállt az ikszre mint egyszeri palóc ökre a szántásra.

Kecskemét-Pápa 3:1
A pápai páros nem fosat.

Győr-Fehérvár 4:1
NS vezércikk: "Sousa - meddig még?" címmel.

Pécs-Debrecen 1:1
Néha torpan Kondás Eli
de az aranyat bezsebeli

JESTER 2011.10.21. 15:15:47

"januártól márciustól"

látszik hogy kész vagyok mint Hegyi Iván a 2008-as Brazil Masters-Honvéd All Stars meccsen Viola ollózásánál.

JESTER 2011.10.21. 15:18:46

ja és Lotus, a Dani el van tiltva, nem játszhat sajna...

kissbélajózsi 2011.10.21. 16:03:15

Honvéd-Diósgyőr 0-0 legalább nem kapunk gólt

Ferencváros-Újpest 2-2 A kékeknek lesz dolguk bőven

Vasas-Paks 0-0

Zalaegerszeg-Siófok 1-3

Haladás-Rákóczi 4-2

Kecskemét-Pápa 1-1

Győr-Fehérvár 2-0

Pécs-Debrecen 0-1

slowmotion 2011.10.21. 17:02:15

@JESTER: basszus, pedig ezért adtam ikszre azt a meccset, pedig akkor bevállaltam volna egy pesti szakadékot (ti. hogy a Honvéd, Vasas, Fradi, MTK hazai pályán veszít egy hétvége alatt)

slowmotion 2011.10.21. 17:03:10

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Pécs? nemzetközi kupában? nem a mencseszter junájtid volt, két 0-2-vel?

Cicaprocc 2011.10.21. 17:51:28

Honvéd-Diósgyőr 2-2

Ferencváros-Újpest 13

Vasas-Paks 1-0

Zalaegerszeg-Siófok 2-2

Haladás-Rákóczi 21

Kecskemét-Pápa 23

Győr-Fehérvár 2-2

Pécs-Debrecen 1-0

Stefan Derrick 2011.10.21. 20:39:33

Honvéd-Diósgyőr 2-1
Hátha nem tűnik fel senkinek...
Ferencváros-Újpest 2-2
Vasas-Paks 2-1
Zalaegerszeg-Siófok 3-1
Haladás-Rákóczi 1-1
Kecskemét-Pápa 3-3
Győr-Fehérvár 4-2
Pécs-Debrecen 1-3

housemd 2011.10.22. 11:02:57

Honvéd-Diósgyőr x-x a tippet lekéstem, de annyi megjegyzésem lenne, ha a Honvédnél így mennek tovább a dolgok, kénytelenek lesznek megemelni a fizetési supkát.

Ferencváros-Újpest 0:2
Mert az értelmiség előtt két út van, az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan.

Vasas-Paks 3:1
iparcsapatok.

Zalaegerszeg-Siófok 1:1
egy ideális világban gyorshajó-különjárat kötné össze a két várost a Balatonon és a Zalán keresztül, hogy a kétezer foki drukker helyszínen tüzelhesse a nagy víz fiait.

Haladás-Rákóczi 2:0
közeleg a hálaadás, szombathelyen az újabb első osztályú szezon váratlan ráadás.

Kecskemét-Pápa 0:2
beszarás. nyilatkozza Véber.

Győr-Fehérvár 1:2
a mérkőzés előtt portugálra fordított Wittner Mária visszaemlékezések szivárognak ki a vendégöltöző ajtaja alatt. hát ezért.

Pécs-Debrecen 2:2
tavaly 34 ponttal lehetett bentmaradni... nekünk most van 19, vagyis az őszi tervet már teljesítették a fiúk...

Zigi 2011.10.23. 20:26:46

Hanta e fordulóbeli győzelmével megerősítette vezető helyét az őszi excel tabellán. Excel a 13. forduló után:

proba555.hostoi.com/uploadscript/download.php?file=fbb1a62b25744621cb6e4773a6b3bfa3

Futó Lada 2011.10.23. 20:56:19

Hanta már csak így ünnepli a 20 éves évfordulót :)

sportgeza.hu/sport/retrosport/2011/10/23/kispest-sampdoria/

.. bezzeg ha Negrau fejese bemegy ...

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2011.10.24. 12:25:35

slowmotion:
megmondom őszintén, az ellenre egyáltalán nem emlékszem, de valamilyen délutáni meccs volt, és külföldi az ellenfél.guglizni meg lusta vagyok, hétfő van :) (meg mert lehet, h kiderülne, nem is jól emlékszem...:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.24. 13:29:03

@Zigi: @Futó Lada: maradjunk annyiban, hogy kispesti háziversennyé alakult a tippelde. és képzeljétek el, mi lenne, ha jester is végre honvédot játszana, nem ellenünk? :)

Artie 2011.10.24. 21:41:11

@végh hanta: Azé' legalább a totóban ott rontom a kispesti levegőt némi győri bűzzel...:P

snowblind 2011.10.25. 09:51:30

@Zigi: Hát ez egyre gyászosabb... :(
süti beállítások módosítása