HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Mr Smith akcióban - Bohócliga 16. forduló összefoglaló

2011.11.22. 14:38 Futó Lada

Helyszín : valahol  a távol-keleten, a tippmix-maffia titkos főhadiszállásán ( bejárat a Mao-Ce Tung tér felől, tessék hangosan kopogni, mert a csengőben lemerült az elem! )
Időpont : valamikor napjainkban, fél kettő után pár perccel.

-Uraim, a szindikátus mai titkos ülését megnyitom. Megkérem közjegyzőnket, dr. K.H.G-t olvassa fel a legutóbbi ülés jegyzőkönyvét.
- De ez egy titkos ülés, így nem készítünk jegyzőkönyvet.
- Nagyon helyes! Csak így tovább dr. K.H.G, ez a  precíz hozzáállás még sokat érhet. Nos mai ülésünk apropója, hogy az eddig aranybányának számító Közép-Európai piacon a magyar részleg kezd összedőlni. Szeretném, ha megismernék az új területi képviselőnket Kovács urat, akinek a mai naptól a fedőneve Mr. Smith lesz.
- Kérem én nem …
- Igen tudjuk, Kovács úr – azaz Mr. Smith – ön nem tud eléggé hálás lenni a sorsnak ezért a lehetőségért. Igyekezzen hát megszolgálni a bizalmat. Lássuk tehát első bajnoki hétvégéjének a termését. Mit végzett az elmúlt hétvégén?
- Marhapörköltet főztem, tarhonyával. Teccik tudni nem bízok ilyet az asszonyra - pedig  jól főz - ,de a pörkölt az férfimunka.
- Hagyjuk ezt most, az mondja meg, mennyibe került a Videoton-Siófok 7-0 ?
- Egy nagyfröccsbe.
- Így lementek az árak? Kinek kellett fizetni? Alvesnek?  Milintének? S. Lászlónak?
- Nem, a Rapcsák Ferinek, aki a Hauzler Aranka nagyobbik fia. Vele fogadtam, hogy a nem rúg még egyszer 3 gólt a Vidi az utolsó 10 percben.
- De nem is 3-at rúgott, hanem 4-et !
- Hm...Akkor végül is nem nyert a Feri.. visszakérem majd a fröccsöt, meg egy unikumot a kamatokra.
- Tehát ez a meccs, akkor minden külső tényező nélkül alakult így? - ráncolta a homlokát az Elnök.
- Gondolom igen. Nézze, a bohócligában bármi megeshet, még akár az is, hogy nincs megbundázva egy meccs.
- Ezt a szervezetlenséget…és még ezek mondják magukat civilizált országnak. De a Vasas – Debrecen 0-0 –hoz csak van valami köze?
- Egyszer voltam a Hajdúszoboszlón SZOT-beutalóval a Vasipari Dolgozók üdülőjében. Az nem messze van Debrecentől, és ráadásul kéthetes beutalót kaptunk.
- Ennyi?
- Sajnos. Pedig maradtam volna még. - sohajtott Kovács úr.
- Úgy érti Coulibaly háromszor is magától esett át a labdán a gólvonal előtt, 100%-os gólhelyzetben ?
- Ó igen! – derült fel Kovács úr. - Neki ez a specialitása.
- A vendégek nagyon panaszkodtak a pálya minőségére.
- Pedig kérem remek pályamunkásai vannak a Vasasnak, csupa kitűnő referenciával.
- Győr – Honvéd 1-3 ? A hazai pályán pontot sem veszítő Győr kikap csak úgy? Erre mit mond?
- Torghelle Sanyi – tárta szét a karját Mr. Smith. – Nézze kérem, ez egy matador. Egy Góleádor – ha szabad így fogalmazni. Mondtam is otthon az asszonynak, hogy ez a Sanyi  egy Ronaldinho,és nagyon győzni akar, de lepisszegett, hogy nem Sanyi az, hanem Alessandro Miguel José  don Padrafos, és nem győzni akar, hanem csak a Luciendát akarja. Szerintem ő nem a focit nézte közben.
- Értem – lapozgatta az elnök tovább a Nemzeti Sport különszámát, amely limitált példányszámban ugyan, de megjelenik angolul is  - igaz rovásírással – hála  a népes kinti magyar kolóniának.  – És mi volt ez a rengeteg 11-es? ’Egerszegen volt 2 a  ZTE-DVTK meccsen, azokkal lett 1-1, Kecskeméten pedig csak 1-et fújtak be a Paks javára, és azzal nyertek a vendégek.
- Hát kérem, biztos hangosan horkoltak a nézők, a spori meg sípolt egyet hátha felébrednek, mert így zavarták a meccset. Ha meg már sípolt, akkor valamit ítélni is kellett, úgy gondolta a büntetőből lesz a legkisebb vita. Aztán így történhetett. A bohócligában bármi megeshet.
- És maga szerint mind jogos büntető volt?
- Nem tudom kérem, mert néha ki kellett menni megkeverni a marhapörköltet. Teccik tudni jó az ha odakap egy kicsit, de azért csínján kell vele bánni. Azután meg ugye, megyen bele a vörösbor, az adja meg a karakterét. Itt rontják el sokan, ezért én inkább kint maradtam kicsit, meg persze a bort is folyamatosan ellenőrizni kell kóstolás által, nem melegedett-e fel  túlzottan. No mire visszamentem, már püff neki bent volta a gólok.
- Ez nem lesz így jó Smith. Legközelebb ne konyha-tündérkedjen mikor dologidő van. Ez komoly munka. Nagy pénz van benne, de elhivatottságot igényel. Mit tud a Haladás-Pécs, és a Fradi–Kaposvár meccsekről.
- Ott kérem egy gólról se maradtam le!
- Melyik meccsen?
- Egyiken sem. Mindkettő gól nélküli döntetlen lett.
- Nyertünk ezen valamennyit? – fordult az Elnök a főpénztárnokhoz.
- Épp ellenkezőleg – sóhajtott a főpénztáros. – Ez volt a Kaposvár 11. döntetlenje, így ezt már csak 0.75-ös szorzóval tudtuk megjátszani.
- Hogy játszhat egy csapat 16 meccsből 11-szer döntetlent?
- A bohócligában bármi megeshet.
- Pff..kész csőd. Legalább az Újpest első idegenbeli győzelme hozott a konyhára. Mr. Smith! A Pápa – Újpest 0-1-nél ki lett lefizetve? Határozottan emlékszem, hogy arra a meccsre külön küldtünk pénzt, hogy intézzen valamit.
- Igen valóban így történt. Ki is mentem péntek este , és találkoztam az állomáson pár lila-fehérbe öltözött fiatallal.
- Ők voltak az összekötők?
- Nem. Ők a szurkolók voltak. Kérdeztem mennyien vannak, azt mondták, még  kevesen. Megkérdeztem nem szurkolnának-e úgy, mintha kétszer-ennyien lennének. Erre megkérdezték, hogy a népszámlálástól vagyok-e? Mondtam, hogy nem, hanem Kovács vagyok a távol-keleti tippmix-szindikátustól, adtam is nekik egy névjegyet, és jeleztem, hogy ha megoldható, akkor  lehetne némi pénzt is keresni. Röviden tanácskoztak, majd megkérdezték hány szurkolónak kellene látszódniuk? Mondtam, hogy annyinak, amennyitől nyer az Újpest 1-0-ra. Újabb rövid tanácskozás után sikerült megállapodni, és amit az utóbb igazolódott, sikeresen.
- Akkor eszerint építhetünk az Újpest-drukkerekre? 
- Ja! Nem Újpest drukkerek voltak, hanem Sopronban tanuló békéscsabai diákok, akik mentek hazafelé a hétvégi Honvéd2 elleni meccsre és várták a csatlakozást. Az újpestiek később jöttek, és jóval többen.
-És a békéscsabaiak szurkolták ki  az újpesti győzelmet? – hitetlenkedett az elnök.
- A bohócligában bármi megeshet – tárta szét a karját Kovács úr.
- Na jó. Figyeljen ide. Az eddigi eredményeket tegye bele valami jegyzetbe. Legjobb lenne egy excel, írja bele melyik meccsre mi volt az előirányzat, és mi valósult meg belőle. Itt a jövő heti eredmények listája, vigyázzon rá. Ha hazaér, akkor csütörtök délelőtt adja ezt át az megfelelő személynek.
- Ki a megfelelő személy?
- Jelentkezni fog önnél. A jelszó : „Teliholdkor a vérfarkas újra lecsap”. Ne feledje, csütörtökön.
- És bejönnek majd ezek az eredmények ? – kérdezte Kovács úr a kezében tartott papírcetlit böngészve.
- A bohócligában bármi megeshet …
 

8 komment

Címkék: magyar összefoglaló

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr913403522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vérfarkas 2011.11.23. 09:31:51

Ahogy a mai Blikk írja, a szindikátus üléséről igazoltan távol maradók is igyekeznek formában tartani magukat:
– Zoltán legtöbbször a cellatársakkal fogad, de ezek csak szóbeli megállapodások – mondta dr. Oláh István (39) ügyvéd, Kenesei Zoltán egyik jogi képviselője. Bár anyagi nyereségről szó sem lehet ezekben az esetekben, azért nem babra megy a játék. A győztes például mentesül a takarítás vagy a mosogatás alól. Védencemnek általában jók a megérzései, erre utal, hogy legalább három hónapja nem kellett ebből a munkából kivennie a részét.
Ám sokszor elszakadnak a sporttól, alkalmanként arra is tippelnek, hogy az őr fél óra alatt hányszor sétál végig a cellájuk előtt.

Artie 2011.11.23. 10:24:09

@vérfarkas: Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy most szívatsz, vagy tényleg ezt írja a Blikk.

vérfarkas 2011.11.23. 11:33:23

@Artie: Megtisztelsz, de ilyet nem tudnék kitalálni :-)
Azóta már sportoldalak is átvették, hisz közismerten hiteles forrásról van szó.
www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=121986
Amúgy simán elképzelem, ahogy kötésben fogadják, hogy ma is tarhonya lesz.

Artie 2011.11.23. 13:26:42

@vérfarkas: Zseniális.

"Kenesei a foci révén már jutalmat is kapott, előzetesben lévő társaival megnyerte a kispályás minitornát, a színészeket és az elítélteket előzték meg, így soron kívül találkozhatott a feleségével."

Oszt melyik bucira vert csapatban játszott az, aki autóStohl szokott a házba rontani? Elítélt vagy színész?

Futó Lada 2011.11.23. 13:36:34

@Artie: Szerintem egyikben sem, hanem a meccset vezette.
"Elítéltek vagy színészek ? Színészek, vagy elítéltek? Micsoda izgalom! Amikor a két kezem összeér, abba a pillanatban vége a mérkőzésnek, letelik a játékidő, és kiderül ki esik ki, és megy vissza a zárkába "

Artie 2011.11.23. 13:50:24

@Futó Lada: Na, Lada, azt hiszem, most ebből az lesz, hogy valóságsó, közönségszavazás, nagy lóvé retekklubéknak, ha Kolosi effti ezt elolvassa.

Balbekk 2011.11.23. 17:03:33

Nem csoda, hogy megy a Honvéd szekere, ha Danilo húzza.
süti beállítások módosítása