HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

9. Labdabiztos kupa

2012.03.07. 11:08 Futó Lada

Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti megméretteti-e csapatát, hogy a legjobbnak bizonyulhasson, vagy csak a partvonalon kívülről lengeti a söröskorsót a mindenkori győztes tiszteletére.


Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -  A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 29-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője - jelen esetben Black Lotus sporttárs - automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy az SZB felé, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. ( Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).
  • ( Kiegészítő info : A szabályok elsőre elég szigorúnak tűnnek, de ez csak első látásra van így. A meccsek legtöbbje már szombat-vasárnap leköttetik. Aki belép megnézni az eredményt az vagy elfogadja a kihívást ha már jött, vagy elküldi a következő ellenfélnek, és beírja eme poszthoz...igazából semmi az egész :)  )

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. Ha hosszabb HT leállás van, akkor a Szervező-bizottság  dönt, minden más esetben jár a levonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.
  • A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, nem "vének tanácsa" , hiszen a döntés a közösségé továbbra is, de valakinek mégiscsak ki kell mondani a végső szót..
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

Előnevezés lezárult

Sorsolás :

530 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr74295042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 17:26:06

@f_miki: A különleges helyszín miatt megtöröm a posztolási moratóriumot. Egykori XV. kerületi srácként nagy megtiszteltetés a Budai II-ben pályára lépni (nekem Volán-stadion, Czabán Samu tér)!

Hálószaggató_Góliát 2012.05.23. 21:37:30

@gyogyviz2: örülök, hogy ilyen jót meccseltünk, tényleg nagyon izgalmasra sikeredett, gratulálok a győzelemhez :)

2012.05.23. 21:57:15

Már transzferen a 11 játékos. Szombaton 20:43 és 20:54 közötti lejárattal.

2012.05.23. 21:59:07

@Hálószaggató_Góliát: Én is csak kapkodtam a fejem, mert élőben néztem mind a 13 meccset.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 22:57:00

@CreaPress: holnap már ki tudtátok volna hívni egymást, amikor a házigazda hazaér. A külföldi vendégjáték után 24 óráig nem lehet lekötni meccset a stadionba. Bunny a szomszédjával, Yetivel közös csapatbusz-konvojjal ment tegnap Salazarhoz, ahol ma lejátszották a meccset és holnap érnek haza.
a csömöri útnál jobb helyszín lett volna... majd legközelebb!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 23:02:23

@Bukott Rockzenész: a czabán samu tér - ebedli feri, sebők vili, szeibert - fogod érezni még, ha nagyon koncentrálsz!
szeretettel várunk benneteket!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 23:08:07

@CreaPress: azt tudod, hogy a túl drasztikus játékos csere hosszú időre hazavágja a csapatszellemet, ettől az önbizalom is és a forma is erősen lecsökken, nem várt kudarcok sora vár a csapatra. így jártam, amikor magyarítottam a keretet, ki is estem a hatodosztályból!

Mosolygó Rettenet 2012.05.24. 12:23:09

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Romania Yeti-Faced ReBoRn (VII) helyszín: Arena NFC'73 [Kupaszabályokkal] 2012-05-30 09:45 (15/48)

Itt a nagy lehetőség, hogy visszavágjak a csoportkörben elszenvedett vereségért. Előre a 9. helyért!

2012.05.24. 13:01:24

@f_miki: Számos dolog homályos még előttem a Hattrickben, de ez speciel nem.
Kitettem ugyan transzferre 11 embert, de 3 és fél órával az utolsó bajnoki után kelnek el, tehát akkor már hiába esik a csapatszellem, az új szezon előtt úgyis beáll ugyanarra az értékre, amire mindig szokott.
Az új embereket a jövő héten szerezzük be a játékospiacról, hogy amennyiben a személyiségük további negatív hatással lenne a csapatszellemre, ez se legyen hátrány, mire jön az első Magyar Kupa-forduló.
Van egy saját játékosból konvertált jó/középszerű edző, akivel lazázva abszolváljuk az első három kupafordulót, közben - mint negyedikek - a három legjobbal játszunk bajnokit, abból is el fogunk lazázni kettőt, hogy a többi meccsen már csapatszellemileg ne legyenek problémáink. A többi ellenfelet a bajnokság 4-11. fordulója között le kell győzni, és mivel befejeződött a saját nevelésű Balogh - Csirke - Jávorszki középpályás trió fejlesztése, Spriesterbach és Sompolyogi mellé új, speces csatártehetségek jönnek, átállunk gólszerzés edzésre.
Sajnos, a jubileumi Labdabiztost kihagyjuk, sok régi ismerőssel szemben halmozódott fel barimeccs-adósságom, ezt pótolom a 34. szezonban. Az új SBTC úgy csiszolódik össze, hogy a játékosokon nem lesz heti kétszeri győzelmi kényszer, aztán reszkessen mindenki a Labdabiztos 11-ben, már ha visszaenged a Versenybizottság :)
A Bastille - SBTC kisdöntőre, ha mindenki elkel, 9 régi ember marad, bár még csak Glós Gyuláért jelentkezett be menedzser, ráadásul a Labdabiztos-mezőnyből.
Azért a 10. kiírást is figyelem, be-benézek majd, és néha írok is, ha nem lesz gond.

Igaz, a negyedik hely még nem biztos, de a bajnokság 11. fordulója után már kiesett Sörtolvajokat a szezon legfontosabb meccsén le fogjuk győzni a Szoó József Emlékstadionban. A transzferre tett játékosok is biztosan hajtani fognak, mert ha nem tennék, ciki lenne magyarázkodniuk az új csapatnál, hogy miért nem adtak bele mindent. Ha az új klubjaikban kezdők akarnak lenni, nem hülyülhetik el a záró fordulót :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.24. 20:42:00

@CreaPress: Én az ifistákkal, illetve a cseresorral indulok azért elindulok a jubileumi kupán, de a Final Eight nehezen fog összejönni velük, inkább az első 16-ban vitézkedek majd. Nálam is fiatalítás jön, a már általad is említett eredménykényszer miatt sok ifistám ment már eddig is kárba.

panteraAtus 2012.05.24. 20:54:27

Szopós Murénák kihivva a Nagy Palóc arénába!

2012.05.24. 21:39:02

@f_miki: Most már mindegy.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.24. 22:44:47

@CreaPress: igen, az a tény, hogy az új idényre beáll egy középértékre a csapatszellem, eszembe se jutott - irigylem azt a tervszerűséget, ahogy ezt a nem kis ügyet előre kitaláltad. én annak idején semmit sem tudtam arról, mivel jár, ha kidobom a fél csapatot, csak utólag olvastam a fórumokat is. őszintén drukkolok, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

na73 2012.05.25. 08:09:03

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: Kohász Stadion 2012-05-30 09:45 (15/48)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.25. 10:41:49

salazart kihívtam az illovszkyba.

2012.05.25. 11:12:15

Kellemetlen meglepetés csak csütörtökön ért. Úgy számoltam ki, hogy ebben az idényban Balogh Krisztián és Csirke egyaránt titáni játékszervezést ér el. Nos, Balogh esetében ez simán össze is jött már hetekkel ezelőtt, és nagyon vártam, hogy ezen a héten Csirke Zoli is erre a szintre lép.
Aztán kiderült, hogy mégsem.
Az egy dolog, hogy bajnokság közben beiktattam két pontrúgás edzést, de így is lépnie kellett volna.
Utánanéztem a korábbi teljesítményeinek, és döbbenten vettem észre, hogy valamiért nem játszattam az idei szezon hetedik hetében.
Nem tudok rájönni, hogy történhetett ilyen, mert nem élek tudatmódosító szerekkel (még minimális alkoholtartalmú italokat sem iszom).
Emiatt még a következő edzés is játékszervezés lesz, pedig már nagyon beleéltem magam, hogy végre átállhatok gólszerzésre.

laca65 2012.05.26. 07:57:51

Szeptember 29. FC kupaszabályokkal kihívva a Ranagol arénába a 27. helyért. (az előző 2 LB-ben 13., illetve 14. voltam, ez összesen 27. Hát nem egészen így képzeltem...)

hatarsorompo 2012.05.26. 09:50:36

@CreaPress: Szomorkodnod azért nem kellene. Sem Csirke szintlépés-késése, sem a Lotus elleni vereség miatt. Igaz, ha számítasz arra, hogy lebirtokol, ellentámadással ennél talán többre mentél volna.

De az, hogy emiatt a csapat zömét eladd... Nem fér a fejembe, de te tudod. Sajnos, nekem csak Glázerre futotta a költségvetésből, nem volt 76 millám Iván Zolira, sőt, Viktor Pistára sem 47 millióm. Szegény ember vízzel főz :)
Majd ha eladom a kapusaimat, és végleges nagyságú lesz a Nagy Palóc Aréna, én is építek egy komoly csapatot.
Addig csak a csődhelyzet elkerülése a cél.

Egész jó kis játékosoktól szabadulsz meg, van benne több fiatal is, egész jó specekkel.

Vagy őrült vagy, vagy nagyon tudsz valamit, amit én nem.

Ja, szerintem hülyeség kilépned a Labdabiztosból - hol van az előírva, hogy muszáj jól szerepelni? Vegyél példát rólam :)

Tom

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.26. 16:56:49

Doktor úr és barátai féllábbal az ötödosztályban vannak már, mivel 5-2-re vezetnek és a közvetlen rivális hárommal ég a hetvenedik percben. A Honvédka negyedik lett, már csak a lottóötös hiányzik a mai nap tökéletességéhez :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.26. 21:49:43

a reacka meg kiesett az nb3-ba a centenárium évében, beteljesítve az évek óta tartó vesszőfutást, eközben a palota fc legjobb idényét zárja: dobogó a hatodosztályban és legalább a hatodik hely az lb9-ben.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.27. 07:46:20

@f_miki: mondjuk 21 gólt kapni az utolsó négy meccsen, az kemény! ellenben böőr zoli betalált! :) jövőre tiszteletemet kell tegyem egy reac meccsen és természetesen ki fogom várni a reac-salgótarjáni btc meccset! :)
@Bukott Rockzenész: klesta mesterék ott lesznek a transylvania patriots elleni osztályozón, ahol antirevizionista transzparensekkel készülnek, többek között egy olyannal, amin marinescu ex-bastille játékos az elcsatolt területeket falja fel!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 10:48:52

@Bastille: Az ellenfél játékerejét elnézve sansztalan vagyok a feljutásra, még egy évet le kell húznom a hatodosztályban, ráadásul úgy, hogy két riválisom is a legundorítóbb antifocit játssza, kettő pedig durván erősen támad. Úgy lettem bajnok, hogy a forduló válogatottjaiban csak mutatóban volt emberem, viszont taktikailag és a csapatösszhang terén messze fölülmúltam őket. 1 pont kellett volna, hogy ne legyek osztályozós, de egy ocsmány bekkelő gárda kétszer is ikszelt velem, egyszer pedig kikaptam egy másik kontramatyitól. Végig az első csapattal játszva viszont esélyük sem lesz a jövő szezonban, kinyírom őket!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 15:28:14

@f_miki: Ahogy elnéztem az idei bundahíreket, jobb is nekik egy évet a harmadosztályban vezekelni. Csak Forgács urat és a palotaiakat sajnálom, megérdemelnének legalább egy másodosztályú csapatot.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.27. 19:20:39

@Bastille: @Bukott Rockzenész: remélem, nem a jövő heti szolnok elleni meccs lesz az utolsó. megéri-e valakinek egy nb3-as csapattal szarakodni, amelyik pár év alatt azt a kevés szurkolóját is sikeresen leépítette, ami még megmaradt. nem hiszem, hogy van még csapat, amelyik ennyi keserűséget okozott a közönségének, mint a reac az elmúlt években.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 19:36:54

@f_miki: Halottról vagy jó vagy semmit, de azt csiripelik a verebek, hogy az újságíró/klubmenedzseretek (Isten nyugosztalja!) sem feltétlenül a publikus indokok miatt választotta a szabadesést.

Alfredd 2012.05.27. 20:21:50

Közhírré tétetik:

A Botláb BFC vezetése büszkén tájékoztatja a Nagyérdeműt, hogy a klub fennállásának legnagyobb sikerét elérve, végig imponáló magabiztossággal vezetve, 37 ponttal bajnok lett az erősnek mondható VI. osztály 843-as csoportjában!
Ez az eredmény azt is jelenti, hogy a következő szezont biztosan az V. osztályban kezdheti meg.

A játékosállomány a kétfrontos menetelést már nem bírta el, így a Labdabiztos kupában csak a 17. helyért szállhat harcba. A következő kiírásban sem lehet majd jobb szereplésre számítani, mert a játékoskeretben jelenleg 10 olyan játékos van, akik már meghaladták a krisztusi kort, és a szerdai lesz utolsó fellépésük a csapat mezében.

Pár kiforott középpályás is átadólistára kerül a következő hetekben, így érdemes lesz néha benézni a klubház hirdetőtáblájára, mert a használt locsolócső, és fűnyíró traktor mellett akár természetfeletti középpályást is ki lehet fogni, jóárasítva.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.27. 23:45:16

@Bukott Rockzenész: nincsenek publikus indokok. a reacnál évek óta nincs indoka semminek, nincs kommunikáció a soproni kirándulás óta.

hatarsorompo 2012.05.28. 07:09:42

Azt hiszem, ilyen hatodos csapat nem lesz még egy, mint az enyém.
Az utolsó meccs előtt még a 3. helyen álltam, de az F.TC kikapott a Debreceni Autóbuszvezetőktől, ezzel ölembe hullt a második hely.
A 25 játékosom össz-TSI-je 25590, abból a két kapusé 19630...

Ebből akár még egy nulla pont is összejöhet a 34. szezonban.
Mészáros Janit és Rácz Dodit akkor is tovább fejlesztem, ha a fene fenét eszik, és pont nélkül kiesek, pofozógép szerepre kárhoztatva a Labdabiztosban is.
Tényleg: kellek én így ide? Én nem Crea vagyok, nekem eszem ágában sincs innen kilépni még egy szezon erejéig sem. Legfeljebb akkor, ha így kívánja a közakarat.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.28. 10:20:04

@hatarsorompo: az utolsó felvetésedet nem értem, ha nem kellenél valami miatt, akkor szerintem már szólt volna a közösség egy-két idénnyel ezelőtt. :)

A feljutáshoz gratulálok, a csoportodat elnézve szerintem megérdemelted. :) Amúgy nem tudom tudod-e, hogy hetedben még létezik az automatikus feljutás intézménye, azaz ha nem kapcsoltad ki a bajnokság közben ezt az opciót, akkor a program hetedosztályú bronzérmesként minden további nélkül feldobhatott volna téged hatodba. Csak akkor feljutási bónusz sincs...

A 25 ezres tsi-t gondolom kirívóan alacsonyként értelmezed. Pedig nem az, nekem volt hatodban 12 ezres össztsi-jű csoporttársam is. Mondjuk nem maradt bent, ez igaz.

A nulla pontos szezonról pedig annyit, hogy (hacsak nem a 100 legerősebb hatod valamelyikébe kerülsz) az minimális erőfeszítéssel kiküszöbölhető.
Ha rászánnál
- 10-20.000 e Ft-ot (nem többet, ez pedig nagyjából annyi, ami a bónuszokból, szurkolói pénzekből összejön) játékosvásárlásra, továbbá
- 2, azaz kettő percet arra, hogy írjál egy ht-mailt, akkor segítek úgy igazolni, hogy ha a bentmaradás nem is biztos, de a tisztességes helytállás garantálható lenne a szezonban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.28. 10:50:09

ranagolidák - kicsit késve, de - kihívva egy jófajta helyosztóra a gödörbe

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.28. 12:00:59

@hatarsorompo: Tőlem is kaphatsz szinte gombokért 4-5 csillagos teljesítményre képes arcokat és jó tippeket is, mivel kis túlzással a fél életemet a hatodosztályban töltöttem.

VGL 2012.05.28. 20:07:44

@laca65: bocs a késői visszajelzésért, elfogadva a kihívás.

2012.05.28. 20:25:17

@-kraci-: Meg tudlak érteni. Nagyon durva.

@Bukott Rockzenész: Tomi (határsoromopó) a stadionépítésért beáldozta a korábban edzett legjobb játékosait, és folyamatosan egy cél vezérli: elkerülni a csődhelyzetet. Nekem már elmondta, hogy végig mínuszos volt az egyenlege a szezonban.
Közben meg is előzték. a második legnagyobb stadion már nem az övé. És aki elhappolta előle ezt a titulust, az rendezi most a Magyar Kupa-döntőt. De majd elmondja, itt volt ma nálam, és néztük a statisztikai adatokat, mert nekem van támogatóim, neki meg nincs.

@Black Lotus: A közakaratos dumát meg poénnak szánta. Csak nem írta a végére, hogy :)

Végül valamit magamról: Rettenetesen szégyellem magam, mert eddigi színmagyar csapatomba beszereztem egy macedón légióst. A Black Lotus elleni elvesztett elődöntő után végül kilencen mentek el a klubtól, helyükre csak öt újonc érkezett, és ma jön még egy hatodik.
A szombati bajnokin Simek, a játékos/edző védőm megsérült, így egyetlen hátvédem maradt. Ezért szétnéztem a piacon, de 72 órás időtávon belül nem találtam olyan magyart, aki tudásban és árban is megfelelne. Egy védővel pedig "illetlenség" Labdabiztos-bronzcsatára készülni.
Shehi mellé viszont már nem jön másik külföldi.

2012.05.29. 09:23:27

Tudna nekem segíteni valaki? A Google Docs-ban nem tudom frissíteni az adatokat (a góllövőlistám sorrendjét), mert az "Adatok" menüpont annak ellenére inaktív, hogy én vagyok a táblázat tulajdonosa, és be is vagyok jelentkezve.

hatarsorompo 2012.05.29. 16:23:03

@Bukott Rockzenész: Kik eladók gombokért? Most 42 millám van játékosokra.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.29. 16:37:44

Könnyed átmozgató edzéssel fejezte be az FC Black Lotus legénysége a holnapi döntőre való felkészülést.

- Alighanem egy ideig az utolsó döntőjére készül a csapat - erősítette meg a szurkolói portálokon már megjelent híreket Matsson tréner. - A következő idényben a bajnokságra koncentrálunk, mivel a szerződésem még egy idényre szól és a vezetőséggel való megállapodás szerint csak akkor hosszabbítunk, ha a csapat jövőre megnyeri a bajnokságot. Az elbében egy fiatal, újabb négy ifivel felfrissített csapat indul majd, így a tizedik kiírásban inkább a döntő megrendezésére, mint az azon való részvételre hajtunk.

A holnapi mérkőzésre külön motivációt nyújt a srácoknak, hogy zsinórban harmadszor vihetik haza a serleget, amellyel végleg beírnák magukat a klub és a kupa aranykönyvébe. A társaság ennek megfelelő lelkesedéssel készült - főképp igaz ez a kis Gyöngyös Olivérre, aki tavaly még ifista volt, így (tősgyökeres városi gyerek révén) most először láthat élőben betyárt, ha kitekint a vendégszektorba.

- Tisztelve az ellenfél játékospolitikáját, a döntőre kijelölt kezdőcsapat több mint fele magyar játékos lett. Aki azonban úgy gondolja, hogy a csapat ettől könnyen verhetővé válna, azt várja majd egy-két meglepetés - jelentette ki sejtelmesen Matsson.

Nem csak a csapat, a szurkolók is készülnek a palotai éxerdoboz meglátogatásra. A Bastille elleni elődöntő felvételének megtekintése után a Black Beasts megkezdte az előkészületeket a rettegett (egyes hírek szerint Király B. Izabella nénivel is felturbózott) Revenge-tábor méltó fogadására. Mivel a gárdisták az IMF-től, a Paszdar-egységek pedig a női test látványától jönnek zavarba leginkább, a Lotus-drukkerek nem kevés utánajárással megszerezték Christine Lagarde IMF-főnöknő fürdőruhás fotóját, amelyet szektornyi méretűre felnagyítva az ellenfél teljes kemény magját igyekeznek sokkolni. Az esetlegesen újra felbukkanó Briggs és Begbie uraknak a barcelonai Boixos Nois és a buenos aires-i La Doce prominenseiből szerveződő egység mutathatja be, milyen is a valódi latino virtus, de nem kizárható néhány, korábban a kolumbiai drogkartellnek besegítő arc felbukkanása sem. A latin (pontosabban a barcelonai) vonalat erősítheti még Jimmy Jump, aki a vendégek gólvágójának, Kiss Attilának az arcába igyekszik egy francia zászlót vágni - miután a Gyűlölt Ellenségeink blog több napos nyomozással kiderítette, hogy Kiss felmenői közül többen Clemenceau honfitársainak vallhatják magukat.

Összességében mind a pályán, mind azon kívül igazi kupafinálé-hangulatra számíthat az, aki holnap megtekinti az LB9 fináléját. Jegyek a Budai2 pénztárában már csak korlátozott számban kaphatók.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.29. 19:15:41

@Black Lotus: Sajnos Begbie és Billy Bright visszatért a Királyi Büntetésvégrehajtás kötelékébe, Iza nénit pedig nem lájkolják a törzsszurkolók, de a tábor elhatározta, hogy ha már a csapat esélytelen a pályán, legalább a harmadik félidőt hozni kell. Ennek jegyében a délszláv háborús veteránokkal sűrűn megtűzdelt zágrábi Bad Blue Boys, valamint a belgrádi Delije és Grobari érkeznek erősítésként. Az egymást nem túlságosan szívlelő exjugó huligánok között - okulva az ENSZ kéksisakosainak kudarcából - ezúttal a texasi rangerek képezik az ütközőzónát Chuck Norris vezetésével. A betyárok és gárdisták már egy hete intenzív baranta-edzőtáborban vesznek részt, hogy igény szerint annak harci formáját, a böllönt is be tudják majd mutatni.
Hogy ne maradjunk fociceleb nélkül, arról meghívott vendégünk, Nick Hornby gondoskodik.
- Revenge-szurkolónak lenni egyfajta életérzés. A foci sok bánatot tud okozni, de még több örömet, Kiss Attilát és a Doktor urat pedig az Arsenal megbízásából figyelem.
Eközben a csapat az esélytelenek nyugalmával készül az összecsapásra.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.29. 22:07:37

@Black Lotus: jegyek már csak a neppereknél kaphatók, akik a 6-6 óta most először tudnak üzletet csinálni. a híd alatt a piacon és a rákos úti vasedényben 8-10-szeres áron még talán lehet jegyet kapni.
a biztonságiak parancsnoka, ifjabb Farkas Mihály nem tart a két szurkolótábor esetleges összecsapásától. mint mondta, látta Christine Lagarde fényképét, illetve ismeri a texasi rangerek munkásságát, így garantálni tudja, hogy a szurkolók csak a játékkal törődnek majd.
a palota fc elnöksége nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a 9. lb-kupa döntője a budai2 stadionban lesz. az ez alkalomra megújított vip-páholy szeretettel várja a két csapat vezetőit.

Ranagol_5 2012.05.30. 01:55:13

@végh hanta: Bocsánat uram, sok munka miatt nem figyeltem, illetve el is felejtettem a lekötést! Természetesen a győzelem 3-0-ával jár!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 02:23:43

@Ranagol_5: á-á, nem úszod meg ilyen könnyen :)
jövő hét úgyis szünet, bepótoljuk!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:18:08

Bár a döntő kezdetéig bő félóra még hátravan, Palotán már így is kiváló a hangulat. A Budai2 közelében található benzinkút már be is zárt, mivel a két szurkolótábor minden ehető és iható dolgot felvásárolt.

- Egy óra alatt csináltunk akkora forgalmat, mint máskor egy hónap alatt - büszkélkedett a kút kezelője, aki csak azt sajnálta, hogy nem tudott jegyet szerezni a fináléba.

A környékbeli sörözőkben már levegőt is alig lehet kapni a tömegtől és a máskor forgalmas Szőcs Áron utca is spontán sétálóutcává alakult át. A hangulat jelenleg békés, a kolumbiai és mexikói drogkartellek verőlegényei közösen fogyasztják a benzinkútról kimentett készleteket a délszláv háborúk résztvevőivel. Egyes hírek szerint a szomjasan maradt szurkolók már benéztek a Széchenyi téri Megváltó Gyógyszertárba, illetve a Szőcs utca túloldalán fekvő Palota Patikába is, ahol érdeklődtek, hogy van-e elfekvőben bármilyen iható dolog a kanalas orvosságon kívül.

- Tetszik a stadion, ha nyer a Lotus, a jelenlévő összes Boixos-tag megfürdik az aréna előtti Mátyus-szökőkútban - nyilatkozta Xavier, a Boixos Nois egyik frontembere.

Közben a csapatok megkezdték a bemelegítést, a stadion hangszóróiból jelenleg a Scorpionstól a The best is yet to come című szám szól, amelyet mindkét tábor saját kedvenceire vonatkozóan értelmez.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:35:15

A két szektort elfoglaló latino táborban a fociultrák mellett néhány neves személyiség is helyet foglal.

- Mindig is vonzott a labdarúgás, a kupadöntők hangulata pedig speciális. Sokat hallottam már a palotai ékszerdobozról, így nem volt kérdéses, hogy megnézem a finálét - nyilatkozta a büfé előtt éppen rántott húsos zsemlét majszoló egykori argentin teniszcsillag, Gabriela Sabatini.

Sabatini elmondta még, hogy a stadion közelében vett ki lakást, így szokásos reggeli futása közben még látta viszonylag üres állapotban a környéket és elkapta a helyosztóra induló Palota csapatbuszát is. "Sikerült még egy közös fotót csinálnom Veszelka Gáborral a Mátyus-kút előtt, aminek nagyon örülök" - jelezte a nyolcvanas évek bálványa.

Sabatininek csak dolog miatt maradt hiányérzete: mint minden argentin, ő is rajong a finom fogásokért és szerette volna megkóstolni a környék gasztronómiai fellegvárában, a Víg Kalmárban a bakonyi harcsapaprikást, de az étteremben már hetekkel korábban elfogyott a döntő napjára az összes asztal. "Sajnálom, hogy ez kimarad az életemből, de a Veszelka-fotó azért sok mindenért kárpótol" - nyilatkozta az argentin díva, majd kezet fogott a Lotus-cséká Teller példaképével, az egykori Honvédos Kovács Kálmánnal, végül eltűnt a latino szektorok felé hömpölygő tömegben.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:45:37

Óriási érdeklődés a megismételt LB bronz meccsen! Lucjan Klesta édesanyja is itt van, pont ezért az unokáknak meg lett tiltva a csálé csöcseik indokolatlan mutogatása és rázása! "Itt van az anyám, ezért a pályán kell teljesítenünk, nem számíthatok a lányaimra! Közben gondok adódtak Csúri Rudi Katzenjammer Fogadójának papírjaival, illetve a hetedik féle csapolt sör sem érkezett meg, ezért a búcsúmeccset elhalasztjuk a következő találkozóra. Az ellenfélről annyit, hogy egyszer sikerült őket megverni, egyszer megszorongatni, most komolyabb a sansz, hogy nyerünk! Nagy Feró közben rázendített a Motorizált Nemzedékre, úgyhogy mennem kell csápolni! Jó szórakozást!" -tette hozzá most felettébb elmésebb megjegyzéseit a mérkőzéshez a BLSE kapitánya!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:50:24

@Bukott Rockzenész: Némi meglepetésre nincs a kezdőben az ellenfél hátvédikonja. A Lotus-tábor máris rázendített a "Doktor úr, a maga szíve sose fáj?" című nótára.

Ranagol_5 2012.05.30. 10:50:41

@végh hanta: Ó, nagyszerü! Nem is szerettem volna megúszni, csak azt hittem ennyire nem "rugalmas" a versenykiírás. :D Örökhála!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 10:54:21

@Ranagol_5: a versenykiírás határozottan nem rugalmas, de mivel hozzáférek a googledocshoz, a megjegyzésbe mindenképp beírjuk a jövőheti végeredményt :)
már csak a tények miatt :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 11:40:26

MES-TER-HÁR-MAS!
MES-TER-HÁR-MAS!!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.30. 12:38:36

@Black Lotus: Gratulálok a háromszoros győztesnek! Kijött a papírforma, bár próbáltunk némi taktikai meglepetést okozni, de sajnos Olaf ma szűkmarkúan bánt a speciális eseményekkel. Természetesen Black Lotus győzelme megérdemelt. Fiaimat dicséret illeti a kétfrontos menetelésért - LB-ezüst, bajnoki arany az idei mérlegünk. Szombaton még egy osztályozó vár ránk, aminek hasonló esélyekkel megyünk neki, mint a mai meccsnek. Doktor úr drasztikus formahanyatlás miatt került ki a kezdőből, egyes források szerint a Klesta lányokkal élt sporszerűtlen életet.

Sajnos munkahelyi ok miatt (országos kompetenciamérés) nem tudtam élőben követni a meccset, de Lotus mester jól adta vissza az aréna hangulatát. A harmadik félidő eredménye nem ismert, bár lehet, hogy az össznépi fiesztahangulatban erre nem is került sor.

Még egyszer gratulálok, jövőre pedig egy fiatalodó csapattal ismét megpróbáljuk a lehetetlent!

Mosolygó Rettenet 2012.05.30. 13:34:19

A hétvégi bajnoki győzelem után nem tudtam kellően motiválni a fiúkat a LB-Kupa 9. helyéért zajló mérkőzésre, így Yeti-Faced Reborn megérdemelten nagyarányú győzelmet aratott.
Ettől függetlenül több, mint sikeres szezont zárok: az Ózdi Kohász története során először feljutott az V-öd osztályba, olyan nagy múltú és tiszteletre méltó csapatot is megelőzve, mint a Kecso SE. Emellett az elért 10. hely első LB-kupámban, szintén az elvárások feletti eredménynek nevezhető. Köszi a szervezést és a lehetőséget, a következő szezonban megint itt leszek!
És persze Gratula Black Lotusnak az újabb kupagyőzelemhez!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 13:36:48

@Bukott Rockzenész: Köszönöm a gratulációt, egyben szeretném megragadni az alkalmat, hogy én is gratuláljak a Revenge történetének legjobb LB-szereplése alkalmából. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül nálad a csapat átalakítása, milyenek lesznek az új igazolások és egyúttal, hogy milyen lesz a csapatod a következő kiírásban - még ha ott esetleg nem is fogunk találkozni, legalábbis a döntőben nem.

@Bastille: Szeretnék továbbá gratulálni Klesta kapitánynak és az általa összetákolt galerinek is, amely a klub történetében először lépett az LB dobogójára, tovább erősítve ezzel egyre inkább kiépülő nagycsapati imázsát. Ez a kép pedig csak úgy eszembe jutott valamiért:
www.panoramio.com/photo/54796603

Nagyszerű sorozat volt, egy remek hangulatú döntővel, amely után jelenleg latinok, délszlávok, Lotus-ultrák és betyárok közösen fürdőznek a Mátyus-kútban és környékén, miközben Christine Lagarde gigantikus portréja is megkapta új funkcióját - a nagy becsben tartott harmadik trófea alátéteként szolgál majd a Gaudí trófeatermében.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 13:44:06

@f_miki: Mielőtt kifelejteném, természetesen jár a köszönet a döntő színvonalas rendezéséért is. A szurkolók miatt ma még talán kicsit nagy lesz a felfordulás Palotán, de holnaptól már visszatér minden a rendes kerékvágásba. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.30. 17:44:55

@Black Lotus: a Flóri által fel nem használt Kocsis Irma készletet belekevertük a Mátyus-kút vizébe, ezért a szokásosnál kicsit tovább lubickoltak benne a kupagyőzelmet ünneplő szurkolók!
Gratulálok a 3szoros kupagyőzelemhez, Revengenek az ezüsthöz, Bastillenak a bronzhoz - még akkor is ha rajtunk átgázolva szerezte meg.
Egyben bejelentjük indulási szándékunkat a 10. kiírásban!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.30. 18:57:34

@f_miki: Köszönjük mi is a döntő helyszínét, kellemes gyerekkori emlékeket idézett fel!

laca65 2012.05.30. 20:18:19

Gratula Lotusnak, és köszönet mindenkinek a 9. LB-ért. várom a 10-et (a jelenleginél jobb csapattal). Bár végül is győzelemmel búcsúztam, és kétszer kaptam ki hosszabbításban a megfiatalított és magyarított csapatommal. és még a VI-ban is sikerült bennmaradnom. De mikor? és Hogyan lesz 10-nél jobb középpályám???

2012.05.31. 10:08:28

@Black Lotus: Gratulálok a klasszikus mesterhármashoz!

Bastille kollégának már másodpercekkel a kisdöntő lefújása után elismertem csapatvezetői nagyságát, most ő volt a jobb. Bár ebben segítette Balogh Krisztián bokaficama is, aki helyett a védő/játékos-edzőnek, Simek Gézának kellett beugrania, neki is tapaszosan.
A csapat a jubileumi tornát kihagyja, régóta halasztgatott barátságos meccseket játszik, aztán 140 nap múlva újra nekivág, hátha akkorra összejön a nagydöntő, a két kicsi után.

Azt örömmel állapítottam meg, hogy a Sóshartyán, a VM Egyetértés, sőt, az itt tökutolsó Palóc Mentő is feljutott a VI. ligába.
Grat nekik is!

A szervezőknek pedig köszönet áldozatos munkájukért, ahogy ezt a kupát szezonról szezonra profi módon levezénylik. És ezer hála, hogy ötödször is itt lehettem.

Lycsebatyo 2012.05.31. 11:27:04

Egy remek szezont zárt a Yetiarcúak csapata. Két célunkat sikeresen elértük. Az LB top 10-et és a feljutást a román VI. osztályba. Első ránézésre kemény ligába kerültünk, de szerencsére az ötödből robot csapat esett le, így valószínűleg nem lesz probléma a bentmaradással.
Játékosaink már alig várják az új szezont, bár volt akitől megváltunk és lehet, lesz még néhány átigazolás. Mindenki reménykedik, hogy bizonyítani tud majd és nem kerül a nem kívánt csapattagok listájára.
Természetesen jóval keményebb szezonra számítunk mint az idei volt és a kezdő keretet leszámítva kevés embernek marad hely a csapatban, hogy utat engedhessünk az új sztároknak, akik remélhetőleg húzóemberként szerepelnek majd.

A következő LB kupát illetőleg komoly reményekkel nem álltatjuk magunkat, de azért a top 10 alá nem szívesen adnánk. Reméljük ebben a szezonban sem ér minket sok csalódás és epekedve várjuk az újabb kihívásokat.

gergo a kolyokkutya 2012.05.31. 13:02:21

Kosz a jatekot, jovore ugyanitt.

Haloszaggato Pebo neked pedig kulon jar a sor az invitalasert.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.02. 19:12:44

Tisztelt Nagyérdemű!

Ahogy látják, még mindig nem borotválkoztam meg, hisz pályafutásom legnagyobb sikere ez a bronzérem! Köszönjük a Csömöri úti stadionnak a kiváló szervezést és gratulálunk ellenfelünknek, a salgótarjáni titánoknak, őszintén összefostuk magunkat mikor kiegyenlítettek két gólos hátrányból, de gratulálunk a két döntősnek is, külön persze Teller Lala fémjelezte FC Black Lotus csapatnak, akik a mesterhármassal igazi történelmet írtak!

A szezonunk sikeresnek mondható, de sajnos pár olyan hibát követtünk el, ami a feljutásba vagy az elbé döntőbe került! Ettől függetlenül megkaptam a bizalmat a következő évre is a csapattól, és a kitűzött cél a két frontos harc! Ezenkívül néhány fiatal a szezon elején átadólistára kerül és roppant megnyugtató lenne, ha e nemes és kedves közösség valamely csapata lecsapna szarér'-hugyér' rájuk! Montvai, Kubinyi, Gárdonyi és az egyik a szezon során edzett csatár is távozhat a klubtól, mert sokan vagyunk!

Köszönjük a szervezőknek az idei megmérettetés lebonyolítását, egy kérésünk lenne, a X. LB csoportsorsolásán valami bunda által egy könnyebb csoportot kérnénk! Mindenkinek rákenról! - zárta Klesta mester az összegzést.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.04. 09:16:05

ranagolidák kihívva bastillehoz, hogy eldöntsük, papíron hetedikek vagyunk, vagy valóban is :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.04. 19:08:56

@végh hanta: ne oda kössétek le a meccset, mert a dunakeszi rettenetet fogadjuk a stade-ban, ahol az éves fradi-újpest megmérettetés folyik, így a csapat a kabátpéteri gyűlölettől fűtve fog kifutni abban az időben!

Ranagol_5 2012.06.04. 23:41:40

@végh hanta: Vissza akartam igazolni, de a böngésző félig töltötte csak be az oldalt, így véletlenül ki x-eltem. Kihívtalak újra a saját stadionodba, mintegy büntetésként a múltheti feledékenységemért, így idegenben játszom. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.06. 18:27:52

Ahogy szoktuk, pár szó az LB-csapatok bajnoki teljesítményéről:
Az LB9-et négy V. osztályú csapat kezdte, közülük a háromszoros kupagyőztes Black Lotus érte el a legjobb bajnoki helyezést, a negyedosztállyal kacérkodva 2. lett. SBTC megerősítette pozícióját, 4. lett csoportjában. Rohan lovasainak egy hajszálon múlott a bentmaradás, az 5. helyezés alapján osztályozóra kényszerült, ahol csak a hosszabbításban maradt alul, így a jubileumi tornát hatodosztályúként kezdheti, csakúgy, mint cikória, aki 8. helyezettként szintén elbúcsúzott az ötödosztálytól.
A 19 hatodosztályú csapatból hárman egyeneságon jutottak fel Lotusi magasságokba: a kupaezüstös Revenge, a kupaújonc Ózdi Kohász és a kupaveterán Botláb is simán nyerte csoportját. Egyetlen gólon múlott csak, hogy Somogyország nem csatlakozott hozzájuk - ha az utolsó fordulóban egy góllal többet rámol be a tökutolsó botcsapat hálójába, most ő is ötödosztályú lenne, így azonban megküzdhet Rohan lovasaival a legbalszerencsésebb lb-csapat címéért. Rajta kívül további négy csapat lett második, kettő pedig harmadik csoportjában. Ami figyelemre méltó tény, hogy ebből az osztályból egyetlen csapat sem esett ki, mindannyian magabiztosan megőrizték hatodosztályú tagságukat.
Az 5 magyar hetedosztályú csapatból négy feljutott a hatodosok közé, Jódaqua és Vasas DH csoportelsőként, Palóc Mentők az utolsó fordulóban kiharcolt második helyezettként, ugyanúgy VM Egyetértés is, aki jobb gólkülönbséggel lett második. Beton SE az egyetlen, aki a következő kupát hetedosztályúként kezdheti.
A két nagyváradi csapat is remekül szerepelt: A Yeti-arcúak csapata simán feljutott a román VI. osztályba, Bunny 6. helyezése a biztos benntmaradást jelentette.
Összességében 8-an jutottak magasabb osztályba, ketten estek ki, húsz csapat megőrizte pozícióját a bajnoki tabellán. Lehet, hogy elfogult vagyok, de biztos vagyok benne, hogy a kupában játszó csapatok gyorsabban fejlődnek, mint a többiek - idényről idényre erősebb a mezőny a bajnoki helyezéseket nézve.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.06. 22:02:16

@f_miki: Nekem egy ponton múlt, hogy nem jött össze az egyenes ági feljutás, az osztályozón viszont belefutottam egy olyan ellenfélbe, aki még Lotust is ütné, így marad a hatodosztály ebben a szezonban is. Célkitűzésem csúnyán kihentelni a csoport kontramatyijait, akik undorító döntetlenjeikkel elrontották a feljutásomat.

Az LB-kupában való fejlődésről szóló megállapításodat osztom, ráadásul rengeteg érdekes taktikai variációt is tanultam a közösségtől.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.06. 22:40:33

@Bukott Rockzenész: Nagyra becsülöm Poljot barátomat (az egyetlen HT-focin, amelyen eddig részt vettem, ott csapattársak is voltunk) és a csapatánál zajló munkát, ezzel együtt nem tenném rá a havi kosztpénzt, hogy napjaink T. Pats-e (illetve most már Vámosgyörk Fc-je) tízből tízszer ütné napjaink Lotusát. :)

Jó manager egy jó csapattal, amely főleg hazai pályán veszélyes. A te esélyeid nagyjából azzal nullázódtak le, hogy az ő pályáján volt az osztályozó, ráadásul gondolom a MOTS-ot megjátszotta, ami végképp eldöntötte a vitás kérdéseket.

Egyszer játszottam vele közös privát ligában, egymás elleni meccsünk nem volt, de viszonyítási alapnak talán érdekes, ha túl sok a szabadidőd:
www92.hattrick.org/Community/Tournaments/Tournament.aspx?tournamentId=40139

2012.06.07. 13:43:02

Szoó Dodi emlékére szerveztem egy 8 csapatos, kieséses privát ligát:

www92.hattrick.org/Community/Tournaments/Tournament.aspx?tournamentId=296315

Jelentkezni ht mailben, még csak a fél mezőny van meg, hétfőn indulnánk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.07. 19:46:16

@Black Lotus: Végigböngésztem az eredménylistát, nice job! Remélem, ebben a sorozatban is csak a döntőben kerülünk össze! Addig van pár becsületbeli ügyem, pl. Salazars és Somogyország legyűrése.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.07. 23:23:26

@Bukott Rockzenész: eszembe se jutott, hogy 35 pont kevés az egyenesághoz, bocsánat a figyelmetlenségemért! ezt az idényt csont nélkül hozod majd, meglátod!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.06.10. 11:33:45

Van néhány eladó játékosom, nézzetek rájuk, ha vérfrissítést szeretnétek. Van köztük mindenféle:
hattrickunited.org/egricsillagok/2012/06/10/faces-from-our-transfer-list-elado-jatekosaink/

Bruno Salazar 2012.06.10. 12:47:51

...egyre értékelhetetlenebb a HT meccsmotorjának random eredménygenerálása, idén 3 meccset vett el tőlem ami elég bosszantó! Nem baj csak lassan nekem is elmegy az egésztől a kedvem amikor azt látom, h lakatlan szigetek csapata is elver minket 0:1 re!

Nem lehetne azt h az én csapatom kiszáll a HT ligából és csak az eLBé-ben indul?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.10. 20:13:24

@Bruno Salazar: Az én csoportomban egészen véletlenül van egy Lakatlan Szigetek nevű csapat, amelyik undorító játékkal fontos pontokat vesz el tőlem rendszeresen. Az idén ez a feljutásomba került.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.11. 17:51:23

@f_miki: Úgy legyen, és neked is jó szezont kívánok, kedves földim!

Egy IRL Labdabiztos-találkozót nem hozunk össze valamikor?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.13. 12:35:53

tőlem akár jövőhéten kezdhetnénk is a LB10-et, kiestem a kupából! túl lazára vettük az első fordulót.
ha van még valaki itt, aki így járt, szabadon kihívható vagyok!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.13. 12:42:36

most látom, hogy Vasassal is megesett ez a csúfság :) kihívás elküldve!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.13. 19:59:30

@f_miki: mi is túl lazára vettük, klesta mester ennyit mondott: ma is tanultunk vmit! szóval bárki, aki elszúrta a kupát, jelentkezzen! :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.06.16. 15:30:46

Mivel egy nagyon erős ellenfelet kaptam erre a hétre, s inkább edzek, mint hogy menjek még egy kört, szerintem jövő héttől én is kihívható leszek.

gergo a kolyokkutya 2012.06.18. 12:48:16

Haaat ebben a szezonban sem leszek kupagyoztes az mar kiderult mult heten. Jonnek jatszanek megint szerda estere mar haza is er a csapat Svajcbol igy kovetkezo hettol akar ra is ernek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.18. 14:23:30

Nekem a bajnokság látszik elúszni már az elején. Hazai pályán kikaptam a csoport okádnivalóan undorító kontramatyijától, akinek a csapata csak nyomokban tartalmazott magyar játékost.

bundabotrany 2012.06.20. 18:57:03

Felőlem kezdhetünk is :) Kiestem a Magyar Kupából, a szurkolóim szerint "ebben a csoportban minden nap ajándék", és ez egy újonc hatodos esetében nem is a képességek alulbecslése.

Várom az előnevezési lehetőségről szóló levelet.

@CreaPress: Neked meg azért néha mocskos nagy mázlid van, hallod-e. Nem temetted a csapatodat 0-3-nál? Én a helyedben azt tettem volna.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.20. 20:42:06

Engem két tizivel kiejtett a gép. Ilyen erős ellenfelet a második fordulóban nem kaptam már vagy öt-hat szezon óta.

paradicsomsal 2012.06.20. 23:08:42

@f_miki: De rég jártam erre, a meccset lejátszottuk ma, akkora zakót kaptunk ajándékba, hogy ebben a kánikulában gyöngyözik tőle a homlokunk...

Felhívás keringőre, jövő héten szabadok vagyunk! :)

laca65 2012.06.21. 06:50:17

Kupakiesés miatt én is szabad vagyok a jövő héttől

Lycsebatyo 2012.06.21. 09:20:13

A Yetiarcúak, története során először, tovább jutott a második fordulóban :) Jövő heti ellenfelünk már kemény, nem is sok reményt fűzünk a meccshez, talán ha bemákolunk egy ellentámadást...
Így is szerencsénk volt, hisz 5 középpalyásunk közül 3 pocsék formában van, még szerencse, hogy elég volt, amit nyújtani tudtak.

VonBraun 2012.06.21. 13:17:00

A Magyar Kupa második fordulójában mi is elfőttünk, készen állunk a 10.LBK-ra.
hattrickunited.org/egricsillagok/2012/06/20/give-me-a-five-egy-otos-a-hosegben/

Achu-Football Club Actors 2012.06.26. 18:36:58

Játékra jelentkezem. Kezdhetnénk már... :)

Ranagol_5 2012.06.28. 23:15:22

Mikor indul az új LB kupa? :)

hatarsorompo 2012.07.01. 07:23:22

@Ranagol_5: Kérdésed már bennem is megfogalmazódott :)

Tényleg: mikor?
Gondolom, szükségetek lesz egy sereghajtóra. Ha igen, jövök.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.02. 10:19:49

Szóljatok ám, ha lesz, mert jövő héten pl. elmegyek nyaralni, de nem akarok lemaradni a nevezésről!:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.02. 11:12:59

@rhynn: +1
és ha lehetne úgy kérni az irányított sorsolást, hogy júli 18-án ne legyen meccsem, az fasza lenne, mert épp nem vagyok az országban, és nettel nem igazán ellátott helyen leszek.
vagy az is jó, ha 11-ei ellenfél becsszavát adja, hogy 12-ig lekötjük a mecset :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.02. 11:18:46

@végh hanta: 11-ei ellenfél? Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de emberi számítás szerint 11.-én még szinte biztos, hogy nem lesz LB kupameccs. :)
Bár az igazat megvallva én lassan a 18.-ról is kezdek lemondani, de lehet, hogy ez csak veleszületett pesszimizmus...

hatarsorompo 2012.07.02. 19:03:50

Hát, ebből nehezen lesz sokszereplős torna...

hatarsorompo 2012.07.02. 19:04:48

Azért én várom a meghívólevelet
süti beállítások módosítása