HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

9. Labdabiztos kupa

2012.03.07. 11:08 Futó Lada

Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti megméretteti-e csapatát, hogy a legjobbnak bizonyulhasson, vagy csak a partvonalon kívülről lengeti a söröskorsót a mindenkori győztes tiszteletére.


Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -  A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 29-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője - jelen esetben Black Lotus sporttárs - automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy az SZB felé, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. ( Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).
  • ( Kiegészítő info : A szabályok elsőre elég szigorúnak tűnnek, de ez csak első látásra van így. A meccsek legtöbbje már szombat-vasárnap leköttetik. Aki belép megnézni az eredményt az vagy elfogadja a kihívást ha már jött, vagy elküldi a következő ellenfélnek, és beírja eme poszthoz...igazából semmi az egész :)  )

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. Ha hosszabb HT leállás van, akkor a Szervező-bizottság  dönt, minden más esetben jár a levonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.
  • A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, nem "vének tanácsa" , hiszen a döntés a közösségé továbbra is, de valakinek mégiscsak ki kell mondani a végső szót..
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

Előnevezés lezárult

Sorsolás :

530 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr564295042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Futó Lada 2012.03.07. 12:50:10

Úgyismint megnyitó :

Elsőként köszönöm mindenkinek a részvételt az előző kiírásban, valamint szintén köszönet mindenkinek a kupa során tanúsított fair hozzáállásért.

Ismét belecsapunk tehát a lecsóba, és 9. alkalommal is neki lehet veselkedni, hogy a csapat elé kitűzött cél sikerüljön elérni. Előnevezési form a poszt végén, nevezési határidő jelen állás szerint 17-e. (Szükség szerint azért rugalmasan kezeljük mint mindig) :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.07. 13:49:59

Üdv mindenkinek!!!

Éljen-éljen, kiáltott fel Klesta mester mikor a csapat ügyvezetése sikeresen regisztrált a Labdabiztos Kupában! A Klesta lányok barátnők segítségével bemutattak egy élőképet, melynek címe a 'Kósza csöcsökkel újra a Final Eight-be!' Ezzel már előrevetítették édesapjuk szavait: "Célkitűzésünk idén sem változik! A legjobb nyolcba akarunk kerülni és pár történelmi csapatnak a bajszát megcibálni! Vannak adósságaink is az előző kiírásból, amit lehetőségeinkhez mérten törlesztenénk! Valamint legnagyobb unokám, Lajos-Klesta Beatrycze 18. szülinapja és pubertás kora után csatlakozik édesanyjához és keresztanyjához, már ami a mérkőzések alatti performance-aikat illeti, így már háromszor két csálé csöcs bénítja az ellenfél kapusainak koncentrációját. A keret a következő egy-két hétben még változni fog, emellett az első hazai eLBé mérkőzésünkön az Unicum promóciózni fogja a dupla gömbű üvegeket. És hogy az ötlet miből származik, az egyelőre maradjon titok!" -heherészett Lucjan Klesta, miközben távozott a sajtóirodából.

Hálószaggató_Góliát 2012.03.07. 14:13:15

Hurrá, végre, de jó!
Pebo Fc ismét csatlakozik, egy 16. és egy 15. hely után más célunk nem is lehet, mint az előkelő 14. hely, az már a Bohócligában is bentmaradó pozíció :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.08. 10:07:59

De miért nem látom a teljes Google dokumentumot? Csak oldalirányba tudom görgetni.

Futó Lada 2012.03.08. 12:55:08

@Bukott Rockzenész: elvileg ha rákattintasz, akkor lehet scrollozni... de nagyobbra veszem mindjárt..

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.03.08. 15:00:28

Nevezést leadtuk a recepciós kislánynál. A cél ismét a döntőbe jutás, légiósok nélkül, de ez már alap.

Ha esetleg valakinek még van fölös ideje a HT mellett, vagy kevesli a heti 1-2 meccset, akkor ajánlom a PPM-et:
www.powerplaymanager.com/r93384

A fociban a hatodik szezon a végéhez közeledik, sokkal bonyolultabb, mint a HT, de ugyanakkor sokkal jobban is lehet miatta idegeskedni, meg jobb is, na. Pénteken a kupában a bronzért játszok, ami nemzetközi indulást ér.

laca65 2012.03.09. 07:01:52

Újra itt egy fiatalított és magyarítottabb csapattal...

2012.03.10. 06:11:22

- Mint a 8. kiírás bronzérmének tulajdonosai, mi sem hagyhatjuk ki a tornát - ezt Mr. Crea mondta tegnap éjjel Győrben, a Hóbelebanc elleni szombati bajnoki meccs helyszínén.
Éjjel aláírt egy megállapodást a Szoó József Emlékstadion bővítéséről, így a Magyar Kupa ötödik fordulójában - ahová most szeretne eljutni a csapat - már 50007 néző szurkolhat a fekete-fehéreknek.
A menedzser hozzátette:
- Az V. ligás lét nagy hátránya, hogy csak ebben a szakaszban játszhatunk először Magyar Kupa-találkozót saját otthonunkban. Tavaly ettől egy elbukott tizenegyes-párbaj ütött el minket, most viszont jó esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a Flying Shamans ellen. A hazai kupameccset viszont csak csapatszellem-erősítés céljából tartom fontosnak. Ki fogunk esni, hogy onnantól csak a bajnokságra és a 9. Labdabiztos Kupára koncentrálhassunk!

A klubmenedzser, miután kialudta magát a Hotel Hóbelebanc elnöki lakosztályában, még éhgyomorra, 5 óra 43 perc 50 másodperckor elküldte a Bányász előnevezését, amit a rendszer tizennegyedikként regisztrált.

2012.03.10. 06:25:17

A játékosok nagy örömmel fogadták, hogy ismét megmérkőzhetnek majd a Salazar's, a Bastille, a Cikoria, a Botláb és az NLNS gárdájával.

Vass Róbert és Spriesterbach Volker, a két ifjú házas is szeretné, ha a 100. Bányász-meccse a Labdabiztos Kupa döntője lenne.

A vezetőség nem fogalmazott meg ilyen célt, csak a legjobb nyolcba kell bejutni, az viszont kötelező.

2012.03.11. 05:54:03

@Futó Lada: Azt lehet tudni, hogy a korábbi indulók miért nem kaptak szokás szerint ht-mailt az előnevezési lehetőségről?
Vagy csak én nem kaptam?

Az utolsó levél, ami e tárgyban íródott, chinaglia mester meghívója volt, a 8. Labdabiztosra invitált 2011. november 29-én, 12 óra 9 perckor.

2012.03.11. 06:14:30

Az örökranglistához lenne egy észrevételem.

A Palóc Mentő Alapítvány kétszer is szerepel a rangsorban, amikor a készítő felvezette a 9. Labdabiztos 27. helyezettjeként, elkerülte a figyelmét, hogy a PMA a korábbi két tornán is indult, és tizenegy sorral feljebb ott szerepel, egy 21. és egy 24. helyezéssel.

gyogyviz 2012.03.11. 07:04:47

Sziasztok!

Crea addig birizgálta az agyam, míg végül nem tudtam ellenállni neki.
Látom, minden nógrádi hoz valamit a kupába. Az egyik a bronzérmét, a másik a stadionját - én egy nőt hozok, mivel annak születtem, sok éve.
És egy unikummal is szolgálok. Ezt ugyan nem lehet meginni, mert akkor c-vel írtam volna.
Egy Hattrick Masters győztes szélső is tagja a VII. ligás csapatomnak, a 23 éves Allan Andrews, akit alig több, mint egymilliárd virtuális forintért sikerült elhappolnom a bellamy bff-től.
Ezt is Creának köszönhetem, mert a hattrickes blogjában írta, hova mennek nászútra a játékosai. Volt másfél milliárdom, és megszereztem ezt az Andrews gyereket. S ha már az enyém, behozom ide, a Labdabiztosba.
Remélem, elfogadjátok a nevezésem.
Itt fogok belőle középpályást faragni. Nem lesz nehéz, abból is ragyogó szinten áll a drága. Majd ezt a tulajdonságát is felhozom a szélsőjáték-szintjére, e tárgyból már természetfeletti.
Remélem, eleget hozok. Lesz (tanító)nőtök, rokkantnyugdíjasotok (ez mind én vagyok), és ez a bizonyos A. A., aki ott fog megöregedni a Sóshartyánból Nógrádmegyerbe vezető út mentén, a kocsmával szembeni libaszaros pályán. Ami az én virtuális teremben UEFA-kompatibilis stadionná változott. Én már rég nem Nógrádban élek, de szép emlékek kötnek ahhoz a kicsiny falucskához.
De már eleget írtam, ideje kitölteni ezt a formanyomtatványt.

Jó játékot mindenkinek, remélem, sokan leszünk.

-bia

gyogyviz 2012.03.11. 07:21:56

Attól nem kell megijedni, hogy december/januárban kihagytam a barátságosokat, akkor ugyanis kórházban voltam.
A drága doktorok be akarták bizonyítani, hogy az összecsúszott csigolyáim visszarendeződtek eredeti állapotukba, és 21 napig tartott, amíg rájöttek, hogy ezt az álláspontjukat nehéz lenne felsőbb szinteken is megvédeni. Véglegesítették a rokkantságomat, többé nem nyaggatnak. De ha mégis, nem baj, azóta vettem egy viseletes laptopot.
Kitöltöttem a formot, szeretném az én Andrews gyerekemet összeereszteni Crea Csirkéjével :) Most úgyis épp csirkepörkölt készítéséhez készülök.

-bia

hatarsorompo 2012.03.11. 08:48:49

@gyogyviz: Megígérem, hogy a látszólag jól felkészült PalocMento nem 2-5-2 felállásban kezdi a mérkőzést.
Jobb is így, úgysem akarok feljutni, amíg a Nagy Palóc Aréna fel nem épül. Azt hiszem, a jövő héten megint elversz, nem rossz középpályás tanoncokat vettél. Viszont a Labdabiztosban majd nagyon figyelj a 3+1 szabályra. Igaz, 3 magyarod legutóbb is volt a kezdőben, és ha jól számolom, van még a keretedben további kilenc.
Az az ötleted észvesztő volt, hogy majdnem minden pénzedet elverted, csak azért, hogy Hattrick Masters-győztes játékost vegyél. Én tuti, hogy arénát építettem volna belőle. Sok sikert Andrewsnak itt, a kupában!

2012.03.11. 11:03:41

Úgy látszik, -kraci- biztosra megy. Az A és a B csapatával is nevez :)

Végeztem egy kis marketingmunkát, kezd beérni, már ketten rámozdultak. És lesz egy újoncunk is, egy HM-győztes, egymilliárdot érő szélsővel.

@hatarsorompo: Ha nem akarsz feljutni, arra nem csak a 2-5-2 a jó megoldás. Az erőnléti edzésed is 5%-osnak tűnik, 3-0-ról buktad el a legutóbbi meccset, ez se piskóta. Az 5% kombinálva egy energiapazarló taktikával már fél siker a háromnál kevesebb ponthoz ("jobb" esetben az egynél kevesebbhez is).
Egyre jobban furdal a kíváncsiság, mekkora lesz a stadionod, felül akarod-e múlni a jelenlegi Nemzetit. Tartok tőle, hogy igen.

@gyogyviz: Amennyiben a rangsor összeállítása után csoporttársak leszünk, állok az Andrews vs. Csirke összecsapás elébe. Látom, a tanárnő repülőrajtot vett a hetedben, csak aztán nehogy megint el tessék adni a komplett csapatot, ha kiesik a hatodból :) Viccet félretéve, szurkolok Bia tanárnőnek. Egészségügyi és Hattrick-fronton is. Amikor újrakezdtem a Hattricket, csodálkoztam is, miért békéscsabai régiós a Sóshartyán, de aztán láttam, hogy átköltözött a Palóc Birodalomba. Legalább a csapat, ha te nem is.

2012.03.11. 11:45:42

Ha Kraci mesternek csak az egyik nevezése ér, akkor is 19 csapat :) Haladunk.

2012.03.11. 13:30:30

@f_miki: Úgy látszik, ez szakmai ártalom, hogy ha ránézek egy szövegre, automatikusan a hibás részen akad meg elsőként a szemem.

Ranagol_5 2012.03.12. 03:31:23

A nevezésem én is leadtam még délután. Kicsit meg vagyunk most csúszva a kupa kiírásával, nem? :)

2012.03.12. 05:19:10

@Ranagol_5: Akkor veled együtt már 20 csapat van, és még vannak meghívottjaim nekem is, akik nem jeleztek vissza - meg pár régi is biztos jön még, csak szerintem ők sem kaptak értesítőt.

Ha az 5. kupanapon rajtol a LB9, és 21, 24, 27 vagy 28 résztvevő lesz, akkor szerintem nincs elcsúszva a szervezés.
Még a 27-es mezőny esetén sem, bár az épp csak befér:

3 db 7 fős csoport esetén 10 hét (5-14. játékhét)
3 db 8 fős csoport esetén 10 hét (5-14. játékhét)
4 db 7 fős csoport esetén 10 hét (5-14. játékhét)
3 db 9 fős csoport esetén 12 hét (5-16. játékhét)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.12. 10:39:58

@CreaPress: Szisztéma az mindig lesz :)
Láthatod, az első kupánál még egymás ellen is játszottak a csoportok szabadnaposai, aztán volt olyan, amikor az eredményt vitték tovább a következő körbe, vagy előfördult, hogy a kupában még álló csapatok szabadnappal kezdtek, mert máshogy nem jött volna ki a hétszám, és később is minden előjött, amivel bármennyiszámú csapat besűríthető az igazságoshoz viszonylag közeli versenykiírással 10 hétbe.
Legfeljebb ha mondjuk 26, vagy 29 csapat nevez, akkor a közösségnek nagyon össze kell dugnia a fejét, hogy mi legyen :)

2012.03.12. 11:47:41

@végh hanta: Értem én, jómagam is szerveztem gombfoci kupákat már 1973-ban, 9 évesen is, melyeknek a lebonyolítási szisztémája ugyancsak a résztvevők számától függött.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy semmiről nincsenek lekésve a szervezők.

bundabotrany 2012.03.12. 19:36:19

Jó híre van a kupának. Kipróbálnám.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.12. 21:55:53

Kilencen nem neveztek még azok közül, akik játszottak a 8. kupán, köztük a győztes Black Lotus, vagy két 'alapító tag', Mindig Jövőre és Gruppó Hordó - mind a kilencnek küldtem emlékeztetőt.

2012.03.13. 06:01:04

@f_miki: Ha mindenki jönne, akkor 30 csapattal egész jó kis torna lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a korábbiak nem voltak jók.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.13. 10:59:10

Rövid kis ünnepség helyszíne volt a palotai kultúrház: a csapat és a vezetők meghitt, csendes összejövetelt tartottak, amelyen elbúcsúztatták Moosegger edzőt, az Utolsó Külföldit Rákospalotán. Mától a legtapasztaltabb játékos, Színes Gergely veszi át az edzői teendőket, aki a kölni akadémiát 'remek' képesítéssel végezte! Moosegger könnyeivel küzködve köszönte meg a csapatnak az elmúlt időszakot, emlékezett a közös sikerekre, de diszkréten elhallgatta a kudarcokat. A szerény kis ünnepség a búcsúzó edző márványtáblájának felavatásával ért véget, amelyet a Hallhatatlaok Falán, a stadion mellett helyeztek el.

Achu-Football Club Actors 2012.03.13. 14:46:33

Skacok, most láttam, hogy a HT-ban lehet privát ligákat indítani Támogatóknak. Ha ott létre lehet hozni ugyanilyen szisztéma szerint egy Labdabiztos kupát, akkor ott indulunk?

hatarsorompo 2012.03.13. 15:28:03

@f_miki: Remek edződ van? Nem semmi...

Futó Lada 2012.03.13. 16:58:16

@Achu-Football Club Actors: Az LB kupa mellett lehet rendezni olyat is, de az teljesen független ettől a rendszertől. Max. 8 csapatot bír el, nem kapsz sem xp-t sem bevételt a meccs után, nincs sérülés, és vagy támogató vagy, vagy pedig kell venned creditet... az a HT Opennek felel meg gyakorlatilag..

paradicsomsal 2012.03.13. 20:58:38

Megkaptam az értesítőt, a Vasas DH is nevezett a következő kiírásra! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.13. 22:49:04

@hatarsorompo: tök jó lenne, ha tudnék is kezdeni vele valamit :))

2012.03.14. 10:29:47

Szerintem a remek edző nem ér annyival többet, mint amennyivel magasabb a vételára, vagy a képzési költsége. De lehet, hogy tévedek.

Futó Lada 2012.03.14. 11:36:00

@CreaPress: .. én is ilyenformán gondolom... a remek edzővel gyorsabban edződnek valamivel a játékosok, de csak annak éri meg igazán, aki válogatott játékost edz, vagy pedig egyértelműen a játékos-kereskedelmet preferálja és minél gyorsabban akar beleedzeni 1-2 szintet a játékosba és továbbadni. Ha ügyesen csinálja, akkor 4-5 játékos után megtérülhet a remek és a jó edző közötti árkülönbözet, ez jó esetben 1 szezon.
Ettől függetlenül azért irígykedek én is a remek edzőre :)

2012.03.14. 11:40:39

@Futó Lada: Tényleg, mikor kezdünk: Mert sikerült kiesnem az MK-ból, de nem kötök le barátságost, hátha rajtolunk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.14. 11:53:51

@Futó Lada: @CreaPress: több mint egy éve vettem kiemelkedő tapasztalattal a srácot, azért, hogy edzőt csináljak belőle. 340 mill volt az ára, 720 millért lett remek edző, az kb Ezer milla. Venni készen 1500 milla körül lehet. Eddig két u20-as játékos volt az ifiben, akiket el kellett adnom, mert nem volt remek edzőm. A kettőért összesen kaptam ezermillát, úgyhogy most vagyok nullán. Hogy mennyivel lesz gyorsabb a fejlődés, nem tudom. Most rászállok a mostani csapat gyengébb skilljeire, és meglátjuk.

Futó Lada 2012.03.14. 12:21:18

@CreaPress: @Achu-Football Club Actors: Jövő hétre még lehet lekötni barátságost, a tervek szerint most szombatig lehet jelentkezni, a hétfői HT rangsort vesszük alapul a kiemelésnél és kedd délután-szerda reggel már lehet majd sorsolást és csoportokat böngészni.

Elvileg 28-án kezdünk, mert utána már kifutnánk az időből.

Lotus mesterrel egyeztettem, természetesen indulna, de még 3 kört tervez az MK-ban és nem szeretné emiatt összekuszálni az LB kupát, de minden problémát meg lehet oldani, így valószínűleg a kétszeres címvédő is fent lesz a rajtlistán.

A "törzsgárdából" Zigi és kristu még nem jelentkezett, valamint a Team Geist és a Murénák csapata is még várható. Jelenleg 26 csapat nevezett , 3 gárda újoncként várja a sorsolást, és hosszú idő után újra van hölgy a jelentkezett csapatvezetők között ! Ebben a kiírásban a Red Star döntött a brand-váltás mellett és Szeptember 29 FC néven is megkísérli a kupagyőzelmet. A játékosok között lehet Hattrick-masters győztes, és több U20-as válogatott kerettag is.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.14. 13:29:25

Urak és persze mélyen tisztelt manager Asszony, én is kitöltöttem az űrlapot. Mint azt Bastille, f_miki és Lada felé is jeleztem már, csapatfinanszírozás (a piszkos anyagiak, na persze) miatt amíg a Magyar Kupában verhetőek az akadályok, addig az a sorozat élvez elsőbbséget. Ezért előre is elnézést attól/azoktól, aki(k)nek ellenem lenne kiírva mérkőzése és azt miattam esetlegesen nem lehet lejátszani. (Más kérdés, hogy talán van olyan is, akinek megkönnyebbülést okoz, hogy nem kell Mesterházyt látnia a saját stadionjában :)))

gergo a kolyokkutya 2012.03.14. 14:07:41

Hallo, jol beneveztem en is. Kiegesziteskent annyit hozzatennek hogy az ujjaalakult Beton SE par hete letezik, azonban 2008 es 2010 jogelodje ugyanezen a neven letezett az iranyitasom alatt, igy a "regebb ota" kitetelt vestem be a tablaba. Remelem nem gond a Bohoc lattunk mar czifrabbakat is, ugyebar :)

gergo a kolyokkutya 2012.03.14. 14:09:11

Egy szo es egy rag kimaradt: "kozott" illetve "-ban". Potolva.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.14. 15:09:30

Az alábbi hányingerkeltő névsor ellen sikerült 2:1-re elvéreznem a kupában úgy, hogy az értékelésekben én voltam a jobb: Decrock - Groenendaal, van Leeuwen, Srinivasan, Le Corre - Venho, Başlamış, Lebourg, Sletskov - Sury, Holmlund.

Eddig is rendkívüli módon gyűlöltem az ilyen minden eleganciát és stílust nélkülöző TESCO gazdaságos világválogatottakat, és ez az érzés nem csökkent a mai meccsel sem.

Ráadásul a negyedik fordulóban mindig ilyeneket fogok ki, "hála" a sorsolásnak...

2012.03.14. 17:10:14

@f_miki: És mindenkitől kaptál valamilyen visszajelzést?

2012.03.14. 17:22:26

Miután a csapat most két hétig nem fog tobzódni a sikerekben (a nehéz sorsolás és újabb két, edzett poszton szereplő játékos sérülése miatt), egy könnyebbnek látszó barátságos meccset kötöttünk le kalapból, a VII. ligás Kohász SE otthonába, a Kohóba megyünk.
A Labdabiztos nyitányára remélhetőleg nemcsak felépülnek a sérültjeink, hanem Olaf is megkímél minket a tíz orvos szerződésének meghosszabbításától. Unom már, hogy folyamatosan fehér köpenyesekkel tárgyaljak.

2012.03.14. 17:43:53

Matekoztam: most vagyunk 28-an, de ha marad a határidő, szerintem 32-en is leszünk, az is 10 hét lenne (7+3), nem lenne gond a befejezéssel.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.14. 18:18:27

@CreaPress: nem mindenkitől. van, aki azóta már itt van, Team Geist jelezte, hogy ezt most kihagyja, Ziginek még nincs számítógépe/internetje.

hatarsorompo 2012.03.14. 19:03:33

Akkor most a Geist nem lesz rekorder a 3+1 megszegésében?

2012.03.15. 09:13:28

@hatarsorompo: Szerintem neked is voltak hasonló bűneid, és te nem általános iskolás diák vagy, mint a Geist menedzsere.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.03.15. 14:38:31

@Bukott Rockzenész: Én is hasonló lélektelen, identitás nélküli zsoldosokkal felálló V. ligás csapatot kaptam az MK-ban: Wowra - Leppänen, Chapellín, Golan - Langlet, Prunier, Balasch, López, Gökbayrak - Pirès, Hvala. Így áll fel egy Egercsehi csapat.

A házi termesztésű lelkes, klubhű, amatőr focistákból álló kis csapatom elkente a szájukat, ahogy azt kell. Nincs légiós, nincs sírás!

2012.03.15. 17:39:29

Nálam sincs légiós, de a 4. fordulós továbbjutásra még legalább 111 napot várnom kell. A védelmem nem volt az igazi.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.15. 22:06:21

@Kitsilatzi: Gratulálok, büntesd helyettem is a haszontalan állatokat!

panteraAtus 2012.03.15. 23:52:12

Üdvözletem a manager társaknak! Jelentem Rohan lovasai edzője is elküldte a nevezési lapot. Harcra készen várjuk a leendő ellenfeleinket sok szeretettel.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.17. 08:59:25

Egy kérdés a szervezőkhöz? A HT keretein belül privát ligaként nem lehetne elindítani a kupát - ha nem is most, a következő szezonban? Igaz, hogy ehhez legalább egy résztvevőnek támogatónak kell lennie, de szerintem ez nem akadály.

2012.03.17. 11:30:33

@Bukott Rockzenész: Ott maximum 8 csapat indulhat. Itt meg már harminc jelentkező van. Tehát szerintem nem jó ötlet.

2012.03.17. 11:36:15

@hatarsorompo: Akkor most itt is gratulálok Magyarország második legnagyobb stadionjához!
Ma reggeltől:
1. Nemzeti Stadion ==> 280000
2. Nagy Palóc Aréna => 135998
3. Hell =============> 132000

A támogatói statisztika majd csak napok múlva módosítja a sorrendet, de mivel mára épült fel a NPA, így én már előre gratuláltam.

Ranagol_5 2012.03.17. 12:19:54

@CreaPress: Miért jó ha valakinek ekkora stadionja van? :O Én addig pölö nem szoktam bővíteni, amíg tele nincs a jelenlegi, vagy legalább nem 90%-os a kihasználtsága a haza meccseken.

Más: Hattrick-en bellül látátok ezt a "privát ligák" cuccost már?

Ranagol_5 2012.03.17. 12:20:42

@Ranagol_5: Jaj most láttam, hogy valaki már írta, akkor sry az off-ért. :)

2012.03.17. 18:27:17

@végh hanta: @Ranagol_5: Egy szóval se mondtam, hogy jó. A Labdabiztos8 fórumán senki se csesztette nálam többször emiatt.
De az az indoka, hogy ha egyszer megnyerjük a vb-pályázatot, akkor legyenek meccsek a stadionjában. De szerintem ezt majd ő megírja.
Láttam, hogy nyert 7-1-re a crimewave ellen otthon, de ijesztően kevés 13093 néző egy 136 ezres arénában.

Néhány további eredmény a hetedből: a tanárnő csapata 10-0-ra nyert, Andrews HM-győztes főközéppályás vezérletével, és az Egyetértés - Noname_201203102215 meccs is 5-1 lett.

És hogy el ne felejtsem, a Bányász rosszabb értékelésekkel, de igazi CSAPATként működve 2-1-re verte a sokkal esélyesebb Scootert.
Sose hittem volna, hogy második ötödös szezonomban akár egy pillanatig is állok majd a tabella élén, de most ez a helyzet.
A hétfői rangsorfrissítésnél bent leszek a legjobb ezer között!!!!
Igaz, a MATÁV majd lever, és ez az állapot egy hét után véget ér, de ez a menedzsereredmény csak a 35. szezonra volt betervezve.

2012.03.17. 21:20:21

Akkor most 30 résztvevőnél lesz lezárva a nevezés, vagy várnak még a szervezők?

hatarsorompo 2012.03.18. 06:58:48

@Ranagol_5: @végh hanta: Igen, ez az egyetlen célja a fejlesztésnek.
Kicsit őrült vagyok. Kapusokat edzek, most éppen Mészáros, akit remek védőből alakítok olyan kapussá, akinek eladásából jóval 700-800 millió feletti összeget várok, és befejezem a "Palóc Maracaná" építését. Utána már a csapat fejlesztése jön.

hatarsorompo 2012.03.18. 09:29:55

@Futó Lada: Ha harmincan leszünk, hogy lesz a lebonyolítás? Öt hatos, vagy hat ötös csoport?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.18. 09:49:19

Én is leigáztam a csoport leggusztustalanabb antifutballját produkáló csapatát, amely nyomokban azért tartalmazott magyar játékost, úgyhogy nagy az öröm.

Ráadásul egy 65. percre időzített nyerő cserével (az utolsó percben verte be a győztes gólt a srác) Verebes mágusi magasságokba sikerült emelkednem ("cserekirály", mondta a megboldogult Knézy Jenő bácsi annak idején). Ez a csoportelsőség nem fog rosszul jönni a kiemeléskor, úgy érzem. Már csak Black Lotust és NLNS-t kéne elkerülnöm a sorsoláskor...

2012.03.18. 19:52:21

Ha a holnapi rangsor szerint készül a kiemelés, akkor túl rosszul aligha járok :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.19. 09:27:29

halóhaló

elindultak ugye ezek a privát ligák, ezért kérdezném, hogy akinek van támogatóija vagy nem sajnálna pár kreditet, az itt jelezze, hogy csatlakozna f_mikihez és jómagamhoz egy ilyen hétfői megmérettetés gyanánt! remélem érthető voltam ezen a hétfő hajnalon!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.19. 14:50:13

@Bastille: Szerintem csak a privát liga alapítójának kell támogatói státusszal rendelkeznie, a többieket ő hívja meg. Ha igazam van, kérek egy meghívót, mert játékrendszereket, új posztokat tesztelni nagyon jó lenne.

Ranagol_5 2012.03.19. 14:52:59

@Bastille: Én is mennék, csak mondjátok mi kell hozzá. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.19. 15:27:26

@Ranagol_5: @Bukott Rockzenész: elmentek a meghívók, plusz panteraatusnak is küldtem, ugyanis hallottam, h ő is nyomatná ezt, viszont módosítani már nem tudok a dolgokon, így az első kettő fog tudni csak csatlakozni, aztán bővítjük, mihelyst vége!!!

panteraAtus 2012.03.19. 16:45:44

@Bastille: Köszi Bastille a meghivót,de sajna csak azok tudnak csatlakozni akiknek van kreditje, vagy támogatók. Jómagam egy ideje nem tudok már támogató lenni,igy most nekem ez nem jött össze. :-(

hatarsorompo 2012.03.19. 19:04:58

Elkanyarodtunk a főútvonalról. Van 30 jelentkező a Labdabiztos 9. kiírására, és mindenki a privát ligák lázában ég.
Nem lehetne inkább arról beszélni, mikor készül a csoportbeosztás?

2012.03.20. 10:13:34

@Futó Lada: @végh hanta: engem is érdekel, mikor kerül sor a csoportbeosztás és a sorsolás elkészítésére. Gondolom, aki áll még a kupában, az az első körben szabadnapos lesz, bár ez csak ötös csoportoknál képzelhető el, hatos csoportok képzése esetén nem.
Várom, hogy végre tervezhessem a szezont. Össze kell hangolni a Labdabiztos Kupát a bajnoki menetrenddel.

Futó Lada 2012.03.20. 10:56:00

@hatarsorompo: @CreaPress:

A múlt heti ütemterv szerint, sorsolás ma délután- holnap reggel várható, én ez utóbbit látom jelenleg a megvalósíthatóbbnak. Tegnap már elkezdtem, csak nem akartam belefutni abba, hgy a HT még nem frissítette végig a ranglistát, és ezért valaki hátrányba kerül.

Lebonyolítás:
A 3 db 10-es csoport lenne üdvözítő, de az 12 hét, annyi időnk nincs.
Az 5-ös csoportokkal sok lenne tét nélküli meccs, a 6-os csoportoknál meg nehéz lenne számolgatni, hogy ki hova kerül a rájátszásnál.
Én a 4 csoportot támogatnám, 2 db 8-as és 2 db 7-es csoport, így 2 csapat még tud az MK-ban menni még egy kört. A lebonyolítás a legutóbbira hasonlítana, 28-ai kezdéssel lenne 7 kör csoportmeccs és 3 kör rájátszás. Ez 10 hét, döntők pedig pünkösd után lennének 05.30-án.
Az A és B csoport szabadnaposai játszhatnak egymás ellen (mivel csoporton belül a sorsolás egyforma, így a csoportokon belül az azonos kiemeltek lesznek egyszerre szabadnaposak) de ez nem számít bele a kupába.
Az első 2 megy a legjobb 8 közé, második 2 a 9-16, harmadik 2 a 17-24 helyért. A 25-30 helyért pedig a csoportok 7-8 helyezettjei játszanak (lesz két erőnyerő az első körben a jobb %-os teljesítmények alapján)

2012.03.20. 11:54:26

@Futó Lada: Remek ötlet. De ekkor eszerint a sorsolásban a két MK-szereplőhöz lenne szabva, mely csoportok lennének 7, illetve 8 csapatosak?

Futó Lada 2012.03.20. 12:21:41

@CreaPress: Lotus mester mint címvédő, automatikusan első kiemelt, így az A csoport biztos 7 csapatos. A másik 7 csapatos meg a B csoport lesz, legfeljebb utólag oda cseréljük a másik kupaszereplőt, ha lesz ilyen.

hatarsorompo 2012.03.20. 13:10:38

@Futó Lada: De a kígyóírásos módszer az marad, ugye? Nekem tetszett az a rendszer.

Futó Lada 2012.03.20. 14:15:46

@hatarsorompo: természetesen az alapok nem változnak. A HT által megadott sorrend és az előző LB kupa végeredménye alapján lesz meghatározva a kiemelési sorrend mint eddig is, és mindenképpen az előző kiírás győztese kapja az 1-es sorszámot.
A csoportok meghatározása í "kígyóírásos 2 módszerrel történik, tehát erősorrend alapján
A csoport : 1,8,9,16,17,24,25
B csoport : 2,7,10,15,18,23,26
C csoport : 3,6,11,14,19,22,27,30
D csoport : 4,5,12,13,20,21,28,29
-ik kiemelt.
Így a csoportokban levő csapatok erőssége kb kiegyenlített lesz..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.20. 17:27:24

@Futó Lada: Nekem annyira nem tetszett, mert mint 8. kiemelt szélsőségesen erős ellenfelet kaptam a csoportban, és automatikusan szopóágra kerültem :(

Akkor már inkább a kalapokba rendezéses sorsolást támogatnám, de kicsi pont vagyok ahhoz, hogy bármit megváltoztassak.

2012.03.20. 19:02:17

@Bukott Rockzenész: Azt hiszem, nekem most valami nagyon előkelő sorszámom lesz, miután az ötödös bentmaradásomat tettem kockára a 8. Labdabiztos elődöntőjéért, majd bronzmeccséért.
Most pedig élen állok abban a csoportban, amelyikben épp csak bentmaradtam.
Pedig nem vagyok biztos benne, hogy a bajnokság végén el tudom kerülni az osztályozót, a 4-5-6. hely valamelyike tűnik reálisnak.

2012.03.20. 19:10:25

Ja, ezzel azt akartam mondani, hogy nekem a kalapos módszer is megfelelne, most ugyanis szinte biztos, hogy az első kalapban lennék, ha megváltoztatnák a rendszert.

Tartok is tőle, hogy ez már nem fenntartható fejlődés.

Bajnokság:
VIII.13 1.
VII.912 1.
VI.177 5., 4., 1.
V.78 6.

Labdabiztos: 24., 16., 10., 3.

Ami a bajnokságban megy (hála a kőkemény edzésmunkának), az a Labdabiztosban már nehezen keresztülvihető.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.20. 21:15:50

@Bukott Rockzenész: a kalapos sorsolás sem tűnik igazságosabbnak, ott több múlik a szerencsén, mint a kígyóírásosnál. A kalapokba sorolás ugyanúgy az elért helyezések alapján megy, de előfordulhat, hogy minden kalap legerősebbje pl. az A csoportba kerül, a leggyengébb a b-be.
Persze, nincs titi módszer. A 7. lb kupán a 4. kiemelt voltam, a 8. lb kupán a 22., egy kicsit jobb csapattal...

2012.03.20. 22:44:10

@Bukott Rockzenész: Mint 8. kiemelt, az A csoportban csak az 1. kiemeltnél lennél gyengébb, tehát sima helyed lenne a 8 között, ha a Labdabiztos Kupa arról szólna, hogy mindenki a legjobb csapatával játszik, és mindig a papírforma érvényesül.
Csak mivel mindenkinek folyamatosan változik a helyzete a bajnokságban és ebben a sorozatban is, hol ott, hol itt, az LBK-ban szerepelteti az erősebbnek vélt csapatát.
És akkor még ott van Olaf, tehát így is, úgy is kiszámíthatatlan, ki tudja 100 százalékig megvalósítani eredeti elképzeléseit a csoportmeccseken.
Hacsak nincs olyan bivalyerős kerete, hogy bármilyen kezdő tizeneggyel, bármilyen ellenfélen bármikor átgázol.

2012.03.20. 22:46:58

@f_miki: Ahogy elolvastam a 21:15:50-kor írt hozzászólásodat, nálam már hótziher volt, hogy a titi az tuti.

Futó Lada 2012.03.20. 23:22:00

@CreaPress: @Bukott Rockzenész: @f_miki: .. egy tuti módszer létezik csak : megnyerni az LB kupát.. akkor csak nálad hátrébb rangsoroltak jöhetnek. :)

A Kalapos módszer is teljesen jó, de akkor is kell valamilyen módszer szerint kialakítani a kalapokat. Ha a mostani verziót vesszük, akkor a kalapokból is kijöhet ugyanez az eredmény, csak mondjuk a valószínűsége 1:65535 .. kb.. (Hanta biztosan ki tudja számolni tizedesre is). Lehet hogy igazságosabb, lenne, de mivel jelenleg még ennek a sorsolását nem közvetíti sem az UEFA.com sem pedig a sporttv, így mindig ott lenne a kétség, hogy esetleg volt valami részrehajlás a sorsoláskor.
A kígyóírásos módszer legfőbb előnye a hitelesség, mindenki kiszámolhatja, hogy miért abba a csoportba került, amelyikbe, nincs vita.
Elkészült a kiemelési lista és a csoportok is, mindjárt felkerül ide is, aki még virraszt, az már előre bosszankodhat vagy éppen örülhet.. A B csoport elég gyilkosra sikerült, a bajnokin mutatott aktivitásoknak köszönhetően az előző kiírás első 4 helyezettjéből 3 odakerült..és tudni lehet, hogy Lotus az A csoportban van, mint 1-es kiemelt...

2012.03.20. 23:31:42

@Futó Lada: Úgy sejtem, kár volt aktívnak lenni a bajnokikon :)

Futó Lada 2012.03.20. 23:42:12

@CreaPress: HT ranglista szerint első lettél, viszont a Nincs Légiós NSFC csapata a HT ranglista alapján csak 22. ... Bastille kolléga meg valahol a két véglet között, de pont jó helyen, hogy ott legyen ő is.. Somogyország már csak hab a tortán :)

2012.03.20. 23:45:46

@Futó Lada: Én virrasztok, mert mielőbb meg akarom tudni a menetrendemet.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.20. 23:51:57

azt hiszem akkor megint hívhatom haknira nagyferót a tavalyi bronzmeccs revansára! :)

klesta kapitány meg sztem a lengyel-magyar barátság oltárán áldozva szín magyar csapatot próbál meg kiállítani a csoportmeccsekre!

Futó Lada 2012.03.20. 23:55:43

@Bastille: @CreaPress: Fent van, frissítsetek rá az oldalra (esetleg egy F5 is kell cache törléshez)

Csinálgatom még,de a lényeg megvan, nem tudom meddig jutok, mert lassan lemerül az aksi és nem találom a töltőt, de a lényeg már megvan. A sorsolás még csak előzetes, mert 4 MK-s csapat van,így aki továbbjut, az az első körben pihenős lesz ( ez a B csoportban az NLNS)

2012.03.21. 00:04:20

@Futó Lada: Ez azért még elég zűrös, én pl. kétszer vagyok a rangsorban.

2012.03.21. 00:51:55

@Futó Lada: Az indulók listáján valóban kétszer vagyok, a tabelláknál viszont minden rendben, ott csak egyszer szerepelek, B1-esként. Valóban gyilkos csoport jött össze nálunk.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.21. 06:48:19

Egyetlen rossz szót sem szólok a sorsolásra, sőt részemről nagyon is megfelel az elsőként való kiemelés :) Az más tészta (Mezey Gyuri bácsié), hogy a sötét lónak számító újoncok még törhetnek némi borsot az orrom alá.

Futó Lada 2012.03.21. 08:56:42

@CreaPress: A rangsorban az első 4 vagy 5 van kétszer, mert miután kész lett, gondoltam sorba rendezem... aztán egyszer csak elsötétült minden.. mármint a képernyőn, mert addig bírta az akkumulátor.. mindjárt rendben lesz.. :)

2012.03.21. 09:32:29

@Futó Lada: NLNS, Black Lotus, Rohan Lovasai - ez három. Ki a negyedik MK-s?

2012.03.21. 09:50:12

A Lotus már vezet is. És a lovasok is rohannak :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.21. 10:14:52

@CreaPress: A KecsoSE a negyedik. Te is a megfelelő kérdést teszed fel a megfelelő embernek. ;)

2012.03.21. 11:14:10

@Black Lotus: A FoxTrick kiírja, ha gól van. Én meg munka közben néha bepillantok ide. Annyi időm nincs, hogy két tucat csapatot egyenként átnézzek, csak néhányról tudtam, hogy ők biztosan nem.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.21. 11:18:57

@CreaPress: Nem bántó szándékkal írtam, amit írtam (azért is van ott a végén a kacsintós smiley), csak komikusnak tartottam a helyzetet.

Futó Lada 2012.03.21. 11:33:21

Én csak bemákoltam magam ebbe a körbe, így nekem is csak tegnap jutott eszembe az MK érintettség... az esélytelenek esélytelenségével ki is estem aprópénz a lyukas pénztárcából. Lotus mester és Rohan Lovasai továbbküzdötték magukat, Nincs Légiósék még túlóráznak egy szalonremi után..

Achu-Football Club Actors 2012.03.21. 11:40:50

Krisztián Ordódy ebben a kupában fog edződni és nagyon várja a kezdést! :)

16 éves és 107 napos [Jól fejelő]
Védés: ismeretlen
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés:
8/88/8 remek (maximum remek)
Szélsőjáték:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Átadás:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Gólszerzés:
3/8 csapnivaló (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlen

2012.03.21. 11:41:21

@Futó Lada: A túlórás meccs engem is érint, ettől függ, mikor leszek szabadnapos.
Azt a csapatot szeretném kihívni azon a napon, amelyik a 28. szezonban kiverte a 4. körben az én VII. ligás kis csapatomat.
A 9 héttel később NB I-es bajnokságot nyerő Vasút volt az. Simán vert 5-0-ra, de előtte egy V. és egy III. ligás csapaton sikerült túljutnom.
Golyó megígérte, hogy ha időben jelzek, játszunk egy visszavágót, most azért már mások az erőviszonyok.

2012.03.21. 11:53:36

@Black Lotus: Én nem is bántódtam meg, csak hat emberrel álltam kapcsolatban, és nem vettem észre a szmájlit.

Futó Lada 2012.03.21. 11:56:37

@CreaPress: hát..szerintem nem leszel szabadnapos, mert az NLNS kiesett.. Ha kicseréljük a Rohan Lovasait a Somogyország csapatával, az szerintem nagyon durván felborítaná a világ rendjét, ezért egyszerűbb, ha a Beton SE csapata átcsúszik hozzátok a C csoprtból, így a B csoportban teljes fordulók lesznek 8 csapattal.

Mindjárt megvan az első forduló párosítása, és lehet kötni a meccseket.

2012.03.21. 12:04:15

@Futó Lada: Megpróbálom túlélni ezt a traumát. Mindazonáltal a világnak jelenleg nincs is rendje. A rendetlenség uralkodik szinte minden szinten.

Futó Lada 2012.03.21. 12:15:16

@CreaPress: egyetértek.. ha lenne rend, én nyertem volna az előző kupát.. :)
Mindazonáltal aktuális a sorsolás az 1. fordulóra, lehet lekötni a meccseket.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.21. 12:19:17

Összekapartam utolsó online forintjaimat, vettem krediteket és beneveztem Bastille négycsapatos privát ligájába. Ranagol mesterre várunk még, aztán indulhat a banzáj, amelyben a C-csapatommal és a rossz formában lévő játékosaimmal indulok. 38 fős a keretem, bár 4-5 emberke repülni fog hamarosan. Az edzésre van hatása a privát ligának?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.21. 12:21:53

@Bukott Rockzenész: Az égvilágon semmi. Se edzést nem kapnak a játékosok, se pénzt nem kapsz érte, viszont lesérülni sem tudnak a játékosok. Én ezért játszottam hétfőn az A-csapattal, mert nem volt sérülésveszély. :)

2012.03.21. 12:22:15

Beton SE kihívva a Szoó József Emlékstadionba, kupaszabályokkal.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.21. 12:29:38

@Black Lotus: Köszönöm a lényegretörő összefoglalást, közben én is utánaolvastam. Ki-Mit-Tudnak is jó ez a liga, következmények nélkül próbálgathatok új posztokat és felállásokat. A jövőben azért szerintem beteszik a plusz edzést a fizetős verzióba, így többen használhatnák és többet is keresnének az üzemeltetők.

2012.03.21. 13:43:53

A bányászok bebetonozva. Akarom mondani: Bányász - Beton SE lekötve!

Achu-Football Club Actors 2012.03.21. 15:01:41

Football Club Actors (584248) - Vasas DH (1994865)

Kihívás megtörtént!

bundabotrany 2012.03.21. 15:37:11

Mit követtem el, hogy minden csoportmeccsemet idegenben kell lejátszanom?

Futó Lada 2012.03.21. 16:52:48

@bundabotrany: még semmit :)

Az első forduló sorsolása az teljesen jó, még dolgozok a többi részen, kis türelmet... 4 hazai meccsed lesz, ez biztos.. :)

Ranagol_5 2012.03.21. 18:32:05

Jézusom gyerekek, milyen csoportba kerültem.. Ha 4-be akarok kerülni végre felkell áldoznom a bajnokságot. Ha kikapok a listavezetőtől oda vissza, fel is fogom adni szerintem és rákoncentrálok az LB kupára, bár már a kispadom is elég erős ahhoz, hogy azért az első 8-ba benne legyek újra, nem beszélve arról, hogy ugyan már 35 éves, de még mindig képes meglepetésekre az első két LB kupa gólkirálya. :)

Ranagol_5 2012.03.21. 18:35:44

@Ranagol_5: Bocsánat, a 2. és a 3. LB kupa gólkirálya volt. :)

bundabotrany 2012.03.21. 19:12:06

@Futó Lada: Délután még egynek is örültem volna. A négy az álmok netovábbja.

2012.03.21. 22:30:58

Na, beindultunk :) Éljen az LB 9! Vagyis, a majdnemtizedik :)

na73 2012.03.22. 09:06:21

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: hazai pályán 2012-03-28 09:45 (6/48)

Futó Lada 2012.03.22. 09:32:11

Eddig 1 csapatot hívtál ki
VM Egyetértés (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-03-28 09:45

2012.03.22. 10:13:20

@Futó Lada: Örülhet Bundabotrány kolléga, látom, már vannak hazai meccsei :)

Lycsebatyo 2012.03.22. 12:16:23

You are challenging 1 teams
Hungary Egri Csillagok FC (VI) at your arena [Cup Rules] 28.03.2012 10:00

bundabotrany 2012.03.22. 12:21:11

@CreaPress: Örülök is.

@Futó Lada: Közben létrejött a meccsünk, visszaigazoltam a kihívásodat.

laca65 2012.03.22. 13:18:35

Revenge 2009 kupaszabályokkal kihívva a Dobó István Katlanba

2012.03.22. 13:50:00

Na erről lemaradtam, pedig épp most akartam visszatérni a Kupába. Ha lesz szabadnapos csapat, szívesen felajánlom magam a szabadnaposok állandó ellenfelének, ha lesz igény rá :)

Hálószaggató_Góliát 2012.03.22. 14:18:56

Somogyország csapata felkérve az az idénnyitóra

Futó Lada 2012.03.22. 16:14:28

@safranyn: A safranyfc mindig szívesen látott csapat az indulók sorában, már csak alapítói mivoltából is :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.03.22. 16:50:15

@laca65: Egri barátaink szíves invitálásának örömmel teszünk eleget!

2012.03.22. 17:14:52

@Futó Lada: egy kicsit elfeledkeztem erről, aztán a múltkor néztem, de akkor még nem volt hírverés :) Most meg elkéstem. Szóval mindenképpen számíthattok rám beugróként vagy a szabadnapos csapatok ellenfeleként :)

VGL 2012.03.22. 20:52:03

NLNS-Szeptember 29 lekötve

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.22. 22:47:28

remek edzőm első heti ténykedésének gyümölcse:
A legfrissebb edzésriport
Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.03.23. 09:57:00

Bastille kihívását elfogadtam, egy szezon kihagyás után a csapatom óriási lendülettel veti bele magát a Labdabiztos kupába. Rengeteg sérült van, a kupában inkább a tartalékok fognak játszani, bár a kupaszereplés miatt frankón taccsravágott szezon pár meccsén elképzelhető, hogy a legerősebb csapatom fog szerepelni.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.03.23. 10:00:19

Kis segítségeteket kérném a felkészüléshez:
Van egy ragtapaszos (könnyen sérült) kapusom megfelelő formával, meg egy egészséges, gyengébb, pocsék formával. Melyiket rakjam be a rangadóra?:)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.23. 11:06:32

@rhynn: Ha a képessége és a formája is jobb, akkor egyértelműen az elsőt. :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.03.23. 13:42:47

@Black Lotus: Oké, nem baj az, hogy enyhén sérült?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.23. 13:57:29

@rhynn: a privát ligás felvetéshez mit szólsz? (ht mail ment!) nálunk még egy csapat hiányzik...!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.03.23. 14:11:45

@Bastille: Bennne vagyok, bár a mailt még nem ovlastam :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.23. 14:12:28

@rhynn: Ha a kérdés arra irányul, hogy gyengébben teljesít, az jogos, de csak 5, nagyon rossz esetben 10 százalékkal. Tehát ha 4 csillagos alapból, akkor most hozni fog 3,5-öt. Ezért írtam, hogy ha jobb képességű is és a formája is jobb, akkor még így is többet nyújtana, mint a másik.

Ha a sérülésveszélyre kérdezel rá, az pedig tévhit. Anno én is rákérdeztem ht-guruknál a dologra és azt mondták, hogy egy tapaszosnál a rásérülés pont ugyanolyan valószínű, mint egy egészségesnél a sérülés. Személyes tapasztalatom, hogy két év alatt kb. 25-30-szor fordult elő, hogy tapaszost játszattam meccsen és összesen 1 alkalommal volt rásérülés. Tehát jó eséllyel úgy is van, ahogy nekem a rutinos rókák mondták.

2012.03.23. 16:53:12

@Black Lotus: Én rutintalan kőszáli kecske vagyok, de majdnem ugyanezt mondhatom, annyi változtatással, hogy nálam még SOHA nem sérült meg olyan játékos, akit tapaszosan küldtem pályára. (Mindig játszattam azokat, akik alapemberek voltak akár edzett, akár edzetlen poszton, és úgy sérültek meg.) De még 6 szezon és 4 hét van mögöttem, ez nem hosszú idő.

2012.03.23. 16:54:55

még CSAK 6 szezon és 4 hét. (a "csak" kimaradt)

Ranagol_5 2012.03.23. 18:57:03

@Bastille: Hétvégén rakok kreditet HT-re, akkor meghívhattok újra. Majd itt beírom, ha megtörtént.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.23. 19:02:20

@Ranagol_5: hát közben mi ugye meglettünk négyen, három hét múlva lenne aktuális, ha addig vársz, akkor bővítünk természetesen! bocs!

Ranagol_5 2012.03.23. 22:05:50

@Bastille: Semmi gáz, én se vártam volna magamra, ha van még egy ember. :)

Mosolygó Rettenet 2012.03.24. 17:44:18

@f_miki: A kihívás elfogadva, ellenfél elemezve :), persze a kezdőcsapaton ez nem sokat változtat, mivel a fejlődést is figyelembe kell venni. Első LB Kupa meccsemen 7 magyarral a kezdőben, meglátjuk mi sül ki belőle.

2012.03.25. 03:15:22

@Mosolygó Rettenet: Kár, hogy nem kerültünk azonos csoportba.

A blog.hu Mosolygó Rettenete a Kelet fed Mosolytalan Inkvizítora ellen.

Jó kis meccs lett volna.

Futó Lada 2012.03.25. 09:56:54

@CreaPress: A rájátszás első körében rögtön találkozhattok ha jól nézem.. :)

2012.03.25. 10:54:39

@Futó Lada: Úgy rajtoltam a bajnokságban, hogy a Labdabiztos csoportküzdelmeiben erős csapattal tudjak játszani, ha nem fenyeget a kiesés réme, akkor mindenképpen az elődöntő a cél.
Ha ez sikerül, és Mosolygó Rettenet is bejut a TOP8-ba, semmi akadálya, hogy megküzdjön a Mosolytalan Inkvizítorral.

Mosolygó Rettenet 2012.03.26. 20:38:47

@CreaPress: Túlzás, hogy követni tudom a gondolataidat, :) de azon leszek, hogy a rájátszásban összejöjjön a meccs. Mondjuk nekem ez elsőre elég magas léc, örülök, ha a mezőny első felében végzek.

2012.03.27. 10:26:39

Az első két alkalommal nem sok esélyem volt bejutni a legjobb nyolc közé. Nem mondom, hogy nem tartalak erre képesnek, de nagyon nehéz lesz a Kecso SE és a Salazar's csoportjában úgy megcsípned az első két hely egyikét, hogy közben a bajnokságban is helyt állj.
Én most abszolút a Labdabiztosra koncentrálok, bár ebben a halálcsoportban így sem lesz könnyű a legjobbak közé kerülnöm.

Mosolygó Rettenet 2012.03.27. 18:52:54

@CreaPress: Hát igen, a bajnokság most elsődleges, ráadásul ott is a Kecso SE-t kellene megelőznöm, mivel ponthátrányban vagyok. Meglátjuk, hogy sikerül megosztani az erőimet. Másfél éves játéktapasztalattal egyelőre nincsenek világrengető céljaim.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.27. 23:15:51

@Mosolygó Rettenet: így lehet csak valami esélyem... mármint hogy neked most a bajnokság az elsődleges

2012.03.28. 05:39:36

... és akkor ma végre megkezdőőőődik!

Mindenkinek jó játékot!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.28. 07:30:48

A kilencedik örömére ma Lucjan Klesta mester kissé másnaposan fog a kispadra ülni, ámde lányai fél pucér performance-a nem marad el, sőt Klesta mester TF-n szerzett diplomáját is körbe viszik, ezen felül, ha valaki bemutat egy hasonlót, annak, mily meglepő, gömb unicum az ajándéka! Jó játékot mindenkinek!

Futó Lada 2012.03.28. 10:49:53

Teljes első forduló zajlik, nem maradt el mérkőzés, a 3+1 szabályt mindenki tartja eddig.

2012.03.28. 11:31:41

Pebo kihívva a Napfény Stadionba, kupaszabályokkal.

2012.03.28. 11:41:54

Köő-Kemény Ivó másodedző nyilatkozata: Kár a bekapott gólért, Vidák Alex volt ma a csapat leggyengébb játékosa. De még nagyobb baj, hogy Iván és Simek az elején elszórakozta a helyzeteket, így kénytelenek vagyunk osztozni az első helyen. De azért nem fekszem az Intercity elé (Salgótarjánban nincs is olyan), ez van. Ha döntőt akarunk játszani, jobban kell figyelni a többi találkozón.

Futó Lada 2012.03.28. 11:52:20

Tabella aktualizálva, a két MK ban érdekelt csapat is befejezte és teljes mellszélességgel az LB-re koncentrálhat. A Palóc Mentők 10 emberrel is hősiesen küzdve tartotta magát Salazarék ellen, a B csoport egy forduló után kettészakadt.

Az újoncok közül a visszatérő és immár másodszor újonc Szájfocisták nem ilyen comeback-ről álmodhatott, a Beton csapata megrángatta az oroszlán bajuszát, és rögtön elérte azt, amire az előző kiírásban 3 fordulót kellett várni (gólt rúgott az SBTC-nek) . A Kohász -3, a Sóshartyán -4 a VM Egyetértés csapata pedig -5 gólos differenciával kezdte a szereplést (kis megilletődöttség bizonyára, de legalább mindannyian rúgtak gólt, ami biztató a későbbiekre nézve. Jövő héten már rutinosan, lazulva lehet játszani :) )

Achu-Football Club Actors 2012.03.28. 13:15:58

F.C.A. Krónikák

A vezetőség bejelentette, hogy megválik a legtapasztaltabb játékosaitól, hiszen azok már kinőtték a hatodosztályt és anyagilag hatalmas teher nyomja már a klub vállát. Ezzel szemben fiatal magyarokra szeretnénk elsősorban építkezni, a saját ifistáink így szép jövőre számíthatnak. Ha valakit érdekelnek a piacra kitett játékosaink, akkor nézzenek szét a játékosaink között. Csapatazonosítónk: 584248

Hajrá F.C.A.!!!

Mosolygó Rettenet 2012.03.28. 17:33:56

@f_miki: Gratulálok a győzelemhez!
Hát nem ilyen kezdésre számítottam. Olafnál megint kihúztam valamivel a gyufát, mert a statisztikák alapján egy döntetlenre jó lettem volna. Sebaj, messze még a vége! :)

Mosolygó Rettenet 2012.03.28. 17:40:59

No akkor belehúzunk a javába: Salazar's kihívva.

2012.03.28. 17:58:48

- Ivó mester természetesen viccelt. A csapat remekül játszott, és ugyan 75 percig úgy tűnt, elmarad a gólfesztivál, az utolsó negyedórában bebizonyosodott: a Beton sem tud ellenállni ennek a gárdának, ha rákapcsol. Köszönöm mindenkinek a fantasztikus játékot! Csütörtökön egy csapatépítő tréninget tartunk a Mátrában, ahol csapatunk egykori tagjai, a VIP-éttermünk séfje, Boros László, és tulajdonosa, Kardos Zsolt készít tejfölös vadmalaclevest a szabadban.

A fenti nyilatkozatot Mr. Crea tette délután, mivel többen komolyan vették a másodedző déli nyilatkozatát, és a klubházban átizzottak a telefonvonalak, valamennyien kételkedtek Köő-Kemény Ivó elmeállapotát illetően.

hatarsorompo 2012.03.28. 19:05:53

@CreaPress: Megint piszokul magabiztosan rajtoltál. De komolyan megengedheted magadnak, hogy lazíts a bajnokságodban?

A Palóc Mentő szereplése nem maradt el a várttól, hamarosan lesz suppunk, mihelyt a stadion eléri a 147 ezres befogadóképességet. Ehhez azonban még az kell, hogy Mészáros Jani előbb elérje, majd jóval megelőzze saját magát. Pontosabban a védés képessége hagyja le a védekező tudományát. A "meccs" 1-8-ról indult. A katasztrofális védés képesség mára jóvá nemesedett, és még csak 18 éves és 4 napos.
A TSI mikor kezd majd nála meredeken emelkedni?

bundabotrany 2012.03.28. 19:16:06

A gyors Kucsa Gerold gólja csapatunk történelmének aranylapjaira kerül. Tudtuk, hogy nem nyerhetünk, de hat még gombócból is sok.

Ranagol_5 2012.03.28. 22:26:28

Ejj de bánom, hogy pont most leszek pihenős. Jó formában van a csapat pedig, még a cserék is bizonyítottak ma.

VGL 2012.03.29. 12:40:32

Szeptember 29 FC - Bastille LSE lekötve

2012.03.29. 12:54:29

@Ranagol_5: Keress valami könnyű ellenfelet, egy önbizalom-növelő győzelem fenntartja a harci szellemet a játékosaidban, és a folytatásban sem lesz gondod.

@Hálószaggató_Góliát: Pont akkor léptem be, amikor visszaigazoltál, de el kellett mennem, így nem tudtam megköszönni gyors válaszodat.
Akkor is garantáltan nagy meccs lesz a Napfényben, ha történetesen szakad a virtuális eső.

@hatarsorompo: Mindenképp megengedhetem magamnak, legfeljebb kiesek :) De ezt ne vedd komolyan, ha ég a ház, arra mégis ügyelek majd, hogy ne fenyegessen a kiesés réme. Azt hiszem, azokon a meccseken, ahol nincs esélyem, lazázni fogok, és most először nem figyelek majd a gólkülönbségre. Azokat a meccseket, amelyeket illene nyernem, ott be is vetek mindent a győzelem érdekében. Köő-Kemény Ivó svéd ismerőse, Dricker Steniga tudja Olaf telefonszámát.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.03.29. 15:38:38

@Mosolygó Rettenet: köszönjük!
féltem is, amikor a megfigyelők csupa jót mondtak a Kohászról, hogy beleszaladunk egy kupaújonc nyitómeccs-pofonjába. de megúsztuk, talán mert az a tény, hogy remek edzőjük lett, feldobta a fiúkat, meg Olafot is.

Bruno Salazar 2012.03.29. 19:04:24

Itt vagyunk stop A székházat eladtuk gazdasági problémák miatt stop A csapat tovább küzd stop Egy meccs fontos számunkra hogy azt megnyerjük, bárminemű egyéb pontszerzés ajándék stop Szóval Kecso reszkess stop

Lycsebatyo 2012.03.30. 20:17:31

You are challenging 1 teams
Hungary KecsoSE (VI) at your arena [Cup Rules] 04.04.2012 10:00

gergo a kolyokkutya 2012.03.31. 13:10:18

Beton SE - Somogyország lekotve

Achu-Football Club Actors 2012.04.01. 00:06:19

Hozzád szólok Bunny! :)

Bunnykickyouhard - Football (377980010)

“Itt elsősorban a kicsi középpályásaimat küldöm ki a pályára, mert az Ő fejlődésük nagyon fontos a csapat számára. Három fiatal magyar, igazi reménységek! De a többi poszton nincs kec-mec! Hajrá F.C.A.!!!”

Achu-Football Club Actors 2012.04.01. 00:47:23

Basszus skacok és Firefoxot használok, de nem tudok rendesen ránézni a google docsban a hatodik forduló mérkőzésekre 1400*900as felbontást használok de görgető sáv sincs az alján......

*"régen az is segített, ha nyomva tartottam a bal egér gombot, mintha ki akarnám jelölni az egész táblázatot..."

Talán értetek. Üdv

Futó Lada 2012.04.01. 02:04:54

@Achu-Football Club Actors: .. ha a "csoportbeosztás" fülön vagy, akkor van alul görgető-sáv, és akkor oda lehet navigálni a 6. fordulóhoz. Ha bármelyik másik fülön vagy, akkor nem, mert azok a sheet-ek csak pár oszlopból állnak. (Nekem is Firefox van, ugyanez a helyzet)

laca65 2012.04.01. 07:56:47

Rohan Lovasai kihívva kupaszabályokkal a Dobó István katlanba!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.04.01. 10:39:08

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Tipográfia NyTE (VI) helyszín: hazai pályán 2012-04-04 09:45

Alfredd 2012.04.01. 12:31:45

OFF:
két játékosomat átadólistára tettem:
Titáni jsz-remek átadással kombinálva 450ezres irányáron
www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?PlayerID=285590148

A másik viszont talán jobban érdekelheti az urakat:
Magyar, lenyűgöző szélsőjáték, ragyogó átadás, és remek játékszervezés.
www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?PlayerID=295287921

Holnap 5-kor jár le a licit.

2012.04.04. 01:33:23

Látom, a rekord létszám mellett ez a társaság fegyelmezett is: minden meccs lekötésre került, ismét izgalmas játéknap elé nézünk.

hatarsorompo 2012.04.04. 11:25:40

Még befért volna 135 ezer néző, ha azok is eljönnek, nem kapunk ki ilyen csúfosan :)

2012.04.04. 19:43:50

@VGL: A kihívás elment, én most két napra lemegyek a térképről, mert ma váltam el az internetszolgáltatómtól, a másokkal pedig csak nagypénteken lépek frigyre.

@hatarsorompo: Ha akkora stadionod volna, amibe mind a 7 milliárd Föld-lakó beleférne, és ma mind neked szurkolt volna a helyszínen, a jelenlegi csapatod akkor is alkalmatlan lett volna arra, hogy egy Palota-szintű csapatot akár csak megszorongasson, nem hogy legyőzzön.
De szerintem ezt te tudod a legjobban, van neked önkritikád is face to face kommunikációban, de itt ezt ügyesen eltitkolod.

@Hálószaggató_Góliát: Sajnos, a meccset irreális körülmények között kellett lejátszanunk, volt valami igaza Murphynek, amikor azt írta törvénykönyvében, hogy "Természet ősanyánk ócska kurva".
Annak mindenesetre örülnünk kell, hogy játékosaink sérülés nélkül vészelték át ezt a sárdagasztást.

na73 2012.04.05. 08:46:04

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Football Club Actors (VI) helyszín: hazai pályán 2012-04-11 09:45 (8/48)

Hálószaggató_Góliát 2012.04.05. 09:38:30

Bastille LSE kihívva, a vendégöltöző ennek örömére kimeszelve, hűtött üdítő bekészítve

bundabotrany 2012.04.05. 10:48:11

@f_miki: Jól tetted. Veled Egyetértésben úgy határoztam, hogy lesz meccs :)

Lycsebatyo 2012.04.05. 13:24:23

You are challenging 1 teams
Hungary Salazar's (VI) at your arena [Cup Rules] 11.04.2012 10:00

Mosolygó Rettenet 2012.04.06. 11:14:56

Kecso SE helyett elküldtem a kihívást idegenbeli helyszínre, mivel a hosszú hétvégén nem biztos, hogy gépközelben leszek, így nem tudnám időben elfogadni a kihívást.

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary KecsoSE (VI) helyszín: Nou Colosseum

2012.04.06. 16:30:51

@Hálószaggató_Góliát: Nagyon rendes házigazda vagy. Emlékszem, tegnapelőtt nekünk forró teát adtál, ami nagyon jól jött a szakadó esőben lejátszott meccs után.

gergo a kolyokkutya 2012.04.07. 13:18:49

Az Operativ Osztaly talan tulbuzgo volt, talan nem, ami biztos, hogy elebe ment a szerdan varhato veresnek. Az edzo habzo szajjal apritotta szet verbalisan Tothne Mancit es Kovacsne "Pasziansz" Izoldat az O.O. oszlopos tagjait, mert igy meg kevesebb az esely, hogy jatek nelkul harom pontot kapjunk es lotyogjunk egy sormeccsen a husvet utani elso szerdan.

You are challenging 1 teams
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) at Pumaketrec [Cup Rules] 2012-04-11 09:45

Achu-Football Club Actors 2012.04.08. 03:35:38

Kicsi csapat, kicsi győzelem, vagy nem győzelem, de mi nem a mostanra, hanem a jövőre készülünk. A jelen most nem lényeges. Új csapat van kialakulóban! :)

VGL 2012.04.08. 15:54:43

@CreaPress: kihívást elfogadtam

laca65 2012.04.08. 17:06:56

Cikóriával a meccs lekötve a Dobó Katlanba

2012.04.08. 18:40:08

@VGL: Köszönöm. Már csapatot is állítottam.

@C_Brown: Remélem, megkapod a ht-mailt, ellenfeled üzent, hogy te küldd el a kihívást, aztán a visszaigazolás hétfőn vagy kedden majd megoldódik, ahogy neked jó.

gergo a kolyokkutya 2012.04.08. 22:57:43

Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) at Pumaketrec [Cup Rules] 2012-04-11 09:45

lekotve

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.04.09. 08:51:36

Annak, akit érdekel: van még egy hely az Eger régióban induló ifibajnokságban (8 helyes).

ID: 384281

A link:
www91.hattrick.org/World/Series/YouthSeries.aspx?YouthLeagueId=384281&TeamId=1650890

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.04.09. 08:52:19

@CreaPress: megkaptam, a kihívás megtörtént, az sms elküldve.

hatarsorompo 2012.04.10. 11:12:05

@C_Brown: Elfogadtam a kihívást, remélem, jó meccs lesz, sérültek nélkül. Bár nekem csak az a fontos, hogy Mészárosnak ne essen baja abban a 46 percben, amikor a kapuban áll.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.11. 09:59:38

A hétvégi súlyos vereség dacára karneváli hangulat és több mint 2000 hazai drukker fogadta a kétszeres címvédő csapatot első hazai mérkőzésén. A több mint 300 vendégszurkoló is látványos élőképpel biztatta kedvenceit, mikor a csapatok az LB-induló dallamára kimasíroztak a pályára.

- Sajnos nem jött rendbe a sérülésem, de bízom benne, hogy a csapat nélkülem is hozni tudja az összecsapást - nyilatkozta a hazaiak ásza, Mesterházy, mielőtt a szurkolók ovációja közepette elfoglalta helyét a páholyban.

2012.04.11. 10:51:40

Kapaszkodni kell a fiúknak, hogy visszavegyék a tabellán az első helyet, mert az NLNS már ötöt vágott, így az élen:

1. NLNS 9 p. 19-0
2. SBTC 9 p. 18-1

Drága lesz az az ellazsált 36 perc, és a 22 éves titáni középpályásunk sípcsontjának szétrúgása sem ad okot a hurráoptimizmusra.

2012.04.11. 10:58:32

Felváltva potyognak a gólok a tanárnő mérkőzésén. Úgy tűnik, a HM-győztes Andrews vezette középpályás sor azon igyekeznek, hogy ellenfelük átkeresztelkedjenek, és a Vesztébe Rohan Lovasai nevet vegyék fel.

Az NLNS közben beerősít, már 7-0, nálunk még mindig csak 3...

Futó Lada 2012.04.11. 10:58:57

A Kecso SE vezetősége továbbra is hisz a 9. Labdabiztos kupán a legjobb 8 közé kerülésben, noha a csapat több mint 150 perce nem rúgott gólt a sorozatban.

- A mutatott játék optimizmusra ad okot, nem a gólok a fontosak, hanem a megszerzett pontok - mutatott rá Munzinger edző az ars poeticájára. A "de rúgott gól nélkül nem lehet 3 pontot szerezni" felvetésre egyelőre csak hümmögött, és későbbi választ ígért.

2012.04.11. 11:30:41

Somogyország kihívva :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.04.11. 12:04:56

Kis csapatom nagyot lépett előre a héten.
Nyert a bajnokságban, így már csak 2 pont kell a biztos bennmaradáshoz, megnyerte az Unalmas Hétfők Kupája alapszakaszát, Bastille csapatát legyőzve a fináléban, majd megszerezte első rendes játékidős győzelmét a Labdabiztso Kupában.
Most mindenki sörözik, s várja a holnapi edzéseredményeket.

Futó Lada 2012.04.11. 12:16:26

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palóc Mentő Alapítvány (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-04-18 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.11. 14:25:46

Nagy küzdelem árán a pár hete az ifiből felhozott Kis Sanya és Szilasi Balu góljaival az utolsó percekben, de tudtuk abszolválni a három pontot! A Pebo FC vezetőinek köszönjük a vendéglátást, gratulációnkat küldjük! Külön megdicsérnénk Wykydal nevű hátvédjüket, sajnáljuk, hogy a második félidő derekán el kellett mennie énekórára! Ezúton édesapját is üdvözöljük! Közben elküldtük a meghívónkat a NLNS FC-nek! Nem ígérjük, hogy maximális ellenállást tanúsítunk Mikola Kristófék ellen, főleg az edzéstervünk miatt, de a Stade-ban nem adhatjuk meg magunkat.

na73 2012.04.11. 14:38:00

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Botláb BFC (VI) helyszín: Estadio Pancero 2012-04-18 09:45 (9/48)

Mosolygó Rettenet 2012.04.11. 14:53:02

@Futó Lada: Lassan történelme lesz a Kecso SE - Ózdi Kohász mérkőzéseknek. :) Hoztuk a szokott színvonalat és küzdőszellemet. Remélem, hogy a sérülés nem okoz túl nagy gondot. Nekem szerencsére csak egy kiegészítő emberem esett ki.
Bár örülök a meglepetés győzelemnek, remélem Olaf nem a bajnoki meccsünkön veszi vissza a most adott segítséget.
Másfelől furcsálltam a 4-5-1-es felállást, nem az a nagyon offenzív hozzáállás. Azt azért sejthetted, hogy a sérülések ellenére nem olyan rossz a védelmem.

Futó Lada 2012.04.11. 15:08:09

@Mosolygó Rettenet: .. majdnem mindneben jobb volt a csapatom az értékelések szerint, egyedül a lőtt gólok számában maradtunk alul.. :)
Gratulálok, most visszaadta Olaf a bajnoki meccset, ahol ugyanez volt csak fordítva. Nálam sajnos edzett posztról esett ki a játékos, de egy hét csak szerencsére, jövő héten így játszhat nyugodtan.
Új célként most már a 9-16 helyre odaérés lebeg a csapat szeme előtt a kupában, arra még van némi esély. :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.04.11. 18:19:36

Szeptember 29 FC-nek a hadüzenetet elküldtük. :)

hatarsorompo 2012.04.11. 18:55:31

@Futó Lada: A mérkőzést 378338825 nyilvántartási számmal bejegyezte a Nagy Svéd Testvér.

@gyogyviz: Gratulálok a Tanárnőnek első LB-győzelméhez, legyen még sok ilyenben része!

@CreaPress: Neked pedig a győzelem mellett ahhoz gratulálok, hogy 41 másodperccel a meccs lefújása után már ki is hívtad Somogyországot, és be is jegyezted ide az ezzel kapcsolatos kommentet. Most, hogy 5 napja nem mobil, hanem szélessávú neted van, döntögetni fogod önmagad világrekordjait?
Csirkéhez meg szavam sincs... Két gólt vágott megint, és ha jól vettem ki a szavaidból, a jövő héten már titáni játékszervező lesz... Egyszer felmegyek hozzátok, leitatlak, amikor meg lesz nyitva az oldalad, és elrabolom ezt a különleges kiskakast, áthozom a saját szemétdombomra :)

hatarsorompo 2012.04.11. 19:19:57

@CreaPress: Jaj!!! Még nem is gratuláltam, hogy te lettél Mr. Március! Nem volt egy utolsó ötlet ez a nógrádszentsámsoni családszéthullós sztori!

VGL 2012.04.11. 19:52:21

@rhynn: és mi el is fogadtuk.
Most, hogy a nehezén -15-ös gólkülönbséggel túl vagyunk, jöhetnek az izgalmak...

VGL 2012.04.11. 19:56:50

@CreaPress: bocsánat a durvulásért, néhány játékosom titokban Tóth András DVD-ket nézegetett a meccs előtt.

2012.04.11. 20:38:47

@VGL: A pénz nagy úr. Nem hibáztatom őket, hogy Olaf egy zsák pénzt fizetett nekik a legális brutalitás véghezviteléért. Majd felgyógyulnak, mire élesben megy a játék.

2012.04.11. 20:49:15

@hatarsorompo: Azt se szeretem, ha belső fórumon fényeznek, azt pláne nem, ha külsőn. A HP tele van jól író emberekkel. Viszont a TSI-ből úgy látom, a Mészáros gyerek védés-skillje utolérte a védekezését. Tényleg 8-8 már, vagy valamit nagyon elnéztem?

@Hálószaggató_Góliát: Heroikus harcot vívtál a három pontért. Kár, hogy nem jött össze, a töretlen harci szellemhez gratulálok! Élőben szurkoltam neked. Ez a csata a Költészet Napja alkalmából igazán megérdemelne egy futballverset.

@VGL: Embereim már dolgoznak Olaf magánhadseregének kiiktatásán, van rá mód, hogy ezért a gaztettért megfizessünk neki. Mindenre van mód :)

bundabotrany 2012.04.12. 09:11:19

Meghívtam magamhoz a Salazar családot. Remélem, eljönnek.

bundabotrany 2012.04.12. 09:56:35

Miután a teszt szerint előző edzőnk vezetői képessége katasztrofális volt, a vezetés leváltotta a lengyel Szymon Galát. Utóda az Egyesült Államokból érkezett: James Price minősítését tekintve jó edző, tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
Mivel a támadó játékot részesíti előnyben, mind a hat csatárunk örül a jövetelének.
- Az amerikai mentalitást fogom meghonosítani a Csömöri úton. Ahogy tudom, a szerdán pályára lépett három fiatal támadó hétfőn még azt sem tudta, hol van az Egyetértés-pálya. Az nagy e4lőny, hogy Galli 11, Révbíró 7, Kmetty 6 napja ünnepelte 17. születésnapját, vagyis még nevelhetők. Remek támadó trió lesz belőlük, bár Gallit én már a bajnokságban játszatom, Mohácsi és Sáfri mellett. Első beszélgetésünk alkalmával észrevettem, hogy jó vezetői képessége van a srácnak, rajta kívül ezt csak Guly Kovács Dániel mondhatja el magáról.

Bencze Mihály titkár az edzőváltással kapcsolatban elmondta: Szymon Gala nem örült a menesztésének, a teszt után azonnal a Balti-tengeri kikötővárosba, Władysławowóba távozott. A hírek szerint hamarosan honfitársa, a harmadik számú kapus, Grzegorz Kloc is követi, napokon belül.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.12. 11:18:20

@CreaPress: @Hálószaggató_Góliát: költészet napja alkalmából! lehet folytatni!

tavaszi szél, kósza csöcsök,
unicumok, korsó sörök,
ott jönnek a klesta csajok,
egy menedzser szól: részeg vagyok!

nagy hévvel jön a pebo fc,
klesta így szól: véltozz szesszé,
te rohadt szemét vizes flakon,
a bastille védelem meg vakon ...

Hálószaggató_Góliát 2012.04.12. 14:14:45

@Bastille: gratulálok a győzelemhez, köszönjük a sok otthagyott jégert, elfogyott. Kicsit elbízták magukat a fiúk, Csank mester is mindig hangoztatja, hogy a 2-0 veszélyes eredmény, igaza lett az ózdi vadásznak, így még továbbra is várni kell az első pontjainkra idén az LB-ben. (Wykydal az új zenés tehetségkutatóba sietett el, lábai formája alapján megvan benne a kellő x faktor, nálunk úgyis rosszul áll a szénája).

Hősies ostromban vettük be Bastille kapuját,
a derék Pintér fiú volt, ki elsőnek betalált.
De jött a válaszcsapás rögtön,
(a Bastille mégiscsak egy börtön)
aztán a fájó megtorlás a végén
az ifjonc Szilasi Bálint révén:
csapódott a labdája, mint a guillotine,
hiányzott ez nekünk, mint nikotin.

Hálószaggató_Góliát 2012.04.12. 14:16:09

@CreaPress: Köszi a szurkolást, segített, idei legszorosabb LB meccsünk volt. Mint látod, született egy kissé összecsapott vers is, a nagy francia forradalom hangulatában :)

Hálószaggató_Góliát 2012.04.12. 14:17:00

@gergo a kolyokkutya: meccs lekötve, kihívás elfogadva, most már semmi nem ment minket attól, hogy legalább egyikőnknek legyenek pontjai :)

gergo a kolyokkutya 2012.04.12. 15:10:32

@Hálószaggató_Góliát: Remelem nem mi leszunk a kilencedik labdabiztos kupa zte-je :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.04.12. 20:27:39

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VI) helyszín: hazai pályán 2012-04-18 09:45

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.04.12. 21:37:23

Kihívtam az Ózdi Kohászt.
Tíz éve ez még helyi rangadó lett volna, most már csak nosztalgia. Ennek ellenére az Egri Csillagok Magas Vezetősége úgy döntött, hogy az ózdi lakcímet igazoló lakcímkártya felmutatói ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.04.12. 23:33:05

A tanár úr és a tanárnő csatája: Revenge 2009 - Jódaqua SE Sóshartyán

panteraAtus 2012.04.12. 23:44:24

Tipográfia NyTE-t szeretettel várjuk a Helm szurdok arénába!! Kihivás ment.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.04.14. 14:11:17

Yetit kihívtuk, aki néhány másodpercen belül el is fogadta - meccs lekötve

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.04.14. 17:06:43

Irdalmatlan bukta után továbbra is kiesésre áll a csapatom, úgy, hogy második-harmadik helyre vártam őket. Nem értem, mi lehet, sokkal gyengébb a csoport TSI és játékoskeretek, csillagszám alapján, az enyém nagyon sokat erősödött, szinte minden posztra az előzőeknél jobbakat igazoltam, erre az egyik feljutótól 4-0-ra kikapok.
Teljesen kétségbeestem, nem akarok újra hetedosztályú lenni. :(

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.04.14. 18:01:28

Eladó nagyon sok fiatal, saját nevelésű játékosom, gyakorlatilag az alapcsapatot és a cseréket leszámítva mindenki.
Nézzétek meg a Szájfocisták keretét, 1-2 játékos érdekes lehet szerintem sokaknak. Főleg középpályán.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.15. 10:18:02

@rhynn: Mindenféle bántó, fikázási vagy egyéb szándék nélkül egy-két gondolat:

1. A tegnapi mérkőzésed eredményével nem lehet vitatkozni. Alaposan lebirtokolt, a támadásait meg kivitte a szélekre, ahol vagy ugyanolyan, vagy erősebb a támadása a védelmednél. Azon lehet vitázni, hogy a 4-0 helyett a 3-0 reálisabb lenne, de a pontszerzéshez gigantikus mák kellett volna.
2. A piacra tett játékosok tehetségesek és ügyesek, csak éppen a távozásuk a csapatszellemet és rajta keresztül a középpályát rombol(hat)ja.
3. TSI alapján megítélni a csoportot nem szerencsés. Példákkal nem akarlak untatni, de harmadik idényemet tolom ötödben úgy, hogy az előző kettőben a legalacsonyabb, most a második legalacsonyabb összTSI-m van a csoportban.
4. A jövő heti meccsed hazai pályán hozhatónak tűnik és ha az megvan, akkor jó eséllyel bent is maradtál, mert a két botcsapatot be fogod gyűrni. :)

Sok sikert a továbbiakhoz!

Ranagol_5 2012.04.15. 12:10:12

Bunnykickyouhard kihívva!

Mosolygó Rettenet 2012.04.16. 13:22:25

@C_Brown: Kihívás elfogadva.
Nálam meg sajnos csak a név nosztalgia, 5 éve hagytam el a várost.
Szóval ez egy exózdi nosztalgia derbi lesz! Az esemény jelentőségének megfelelően készülünk rá :)

laca65 2012.04.16. 13:55:48

A Szopós Murénák kihívását az Eger Boyz elfogadta

panteraAtus 2012.04.17. 06:36:53

Megkérném a Tipográfia NYTE menedzserét,hogy du 18-ig fogadja el a kihivásomat,különben 18 óra után lekötök egy bari meccset valakivel. Köszönöm.

gergo a kolyokkutya 2012.04.17. 09:09:19

Gondolom a Tipografia el fogja fogadni a kihivast, viszont ennek apropojan eszembe jutott valami. Nem kellene a vetkes felet jobban buntetni mint 3-0? Mivel lokotok ulnek nalam a cserepadon ha haromszor nem allnek ki a kupa soran egy varhato 9-0 vagy hasonlok elott a vegere akar 18-20 kapott golt is elkerulhetnek ami a vegelszamolasnal szamithat. Mivel az ilyen trukkozes a tobbi csapatnak kellemetlenseget okozhat, szerintem ezt a kiskaput be kellene zarni egy 10-0as walkover buntivel.

Futó Lada 2012.04.17. 21:49:28

@gergo a kolyokkutya: .. volt az 5-0 is a kezdeti időszakban, és azért csökkent le 3-ra mert egyfelől a valós életben is ennyi bünti, másfelől volt olyan - ha jól emlékszem, akkor a most nem szereplő Gruppo Hordó csapatával - hogy 2 ellenfele sem állt ki, így máris 10-0 ás gólkülönbsége volt, ami 6 csoportmeccset számítva óriási előny.

Valóban igaz, hogy ezzel így vissza lehet élni, de ha tényleg két kb egyforma csapat között az dönt, hogy az egyik egy elmaradt meccs miatt 10-0-val kap meg egy meccset, a másik meg "csak" 8-at rúg, akkor utóbbi is jogosan háborodhat fel.. :)

A ki-nem-állással még nem taktikázott senki, mert alapból gondolom mindenki azért nevez be, hogy játsszon, az meg hogy -10 vagy -30 góllal megy valaki a rájátszásba ahol egyenes kiesés van, ott úgysem számít. :)

gergo a kolyokkutya 2012.04.18. 09:02:57

Hatjo. Nem hiszem hogy emiatt nem tudnek indulni az Elnok kupaert :) majd ha precedens lesz ugyis kitargyalja a nep mi legyen.

Addig is ramegyek a minel tobb rugott golra amig kb minden ellenfelemnel kiszakad a golzsak egy darabig meg.

gergo a kolyokkutya 2012.04.18. 09:04:54

En sem ertem a veget de ertem :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.18. 09:34:50

Sérülésmentes, jó játékot kívánok mára mindenkinek!

Ha valaki távlatilag magyar edzőt szeretne a csapatához, annak jelezném, hogy jutányos áron átadólistára került az FCBL korábbi csapatkapitánya, Csák Mihály. A tapasztalata ragyogó és megfelelő vezetői képessége van.
Játékosként jelenleg súlyosabb sérüléséből lábadozik, így a mostani idényben már nem nagyon lesz bevethető, de alacsonyabb osztályban egy-két idényt akár még játszani is tud. Képességek: ragyogó védekezés, remek átadás, középszerű jsz és szélsőjáték, világklasszis pontrúgás.
Legjobb meccse az LB-n: a 8. kiírásban a Revenge elleni csoportrangadón mesterhármast vágott.

Átadólistán még:
- korosodó magyar szélső, titáni szélsőjátékkal
- saját nevelésű csatártehetség, megfelelő gólszerzéssel és középszerű átadással

Érdeklődni a klubházban lehet.

Futó Lada 2012.04.18. 11:45:53

@gergo a kolyokkutya: ..közben átgondoltam még egyszer. A csoportban az egymás elleni eredmény rangsorol pontegyenlőségnél, így csak akkor van jelentősége a meccs nélkül szerzett gólkülönbségnek, ha minitabellába beleszámít.

2012.04.18. 11:56:05

Szájfocisták kihívva.

gergo a kolyokkutya 2012.04.18. 12:07:48

@Futó Lada: Igen. Nem jelentos a problema amig fair play van, a random faktort meg gondolom igyekeztek majd legyozni valahogy amint valami furcsasag esetleg eloall.

Mas: szeretettel marasztaljuk a Pebo FC kuldottseget klubhazunkban esedekes esti ereszdelahajamra. Az egesz csapat kimenot kap, a holnap delelotti edzes elmarad.

Futó Lada 2012.04.18. 12:10:51

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Egri Csillagok FC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-04-25 09:45 (10/48)

Mosolygó Rettenet 2012.04.18. 16:28:38

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Palóc Mentő Alapítvány (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-04-25 09:45 (10/48)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.18. 18:00:20

Három sérült, egy piros, mezőnyjáték, unicum és történelmi győzelem! - nyilatkozta tömören Klesta Kapitány! Soha nem sikerült még legyőzni a NLNS csapatát,pedig ez a hatodik összecsapása volt a két csapatnak! Gratulálunk nekik is és ünnepélyes keretek között kiküldtük a meghívót Betonéknak!

VGL 2012.04.18. 18:24:44

megvan az első siker, yeah.
Hosszabbításban, 72% labdabirtoklással...
Köszönöm a jó meccset rhynn kollégának.

Lacoste1927 2012.04.18. 21:41:27

Sajnálom hogy nem fogadtam el a kihívást, figyelmetlen voltam.
Büntetést ami jár természetesen elfogadom.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.04.18. 22:45:02

A Palota-YetiFaced mérkőzés 88. percében a hazaiak veterán középpályása, Tóth Norbert éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba, ezzel már 6-3 a kétgólos első félideji hátrányból fordító palotaiak javára. Amikor az ellenfél a bíró sípjelére elvégezte a középkezdést, megállt az idő a Budai2 stadionban. Mindenki azt hitte, már csak egy perc a hátralévő idő, de nem... előbb a gólszerző kapott sárga lapot, majd a vendégcsapat egy ígéretes középső támadása halt el a szélen. Mindenki az órát nézte, de a mutató nem mozdult - nemúgy Alain Schoeman, aki el tudta pöckölni a labdát a kapus mellett egy jobbról érkező beadás után. Újra középkezdés, ami után Newton Davenport remekül tört be az ellenfél kapujának előterébe, de végül Gábor Császi megállította. A mutató még mindig nem mozdult, úgyhogy a vendégcsapat ismét csökkentette hátrányát Newton Davenport lövése révén, melyet egy balról érkező beadás után vállalt el kapásból. Ekkor a stadion nagyórájának mutatója végre megmozdult, véget vetve ezzel a futballtörténelem leghosszabb percének.
- Ha az utolsó perc mégegy kicsit tovább tart, kiegyenlíthettek volna - értetlenkedett Színes edző. - Nagy szerencsénk, hogy az ellenfél sem hitte el, hogy Palotán megállt az idő...

2012.04.19. 05:34:47

Salgótarjáni Bányász Torna Club - Szájfocisták FC lekötve.

Mosolygó Rettenet 2012.04.19. 10:34:32

@f_miki: Úgy gondolom, hogy Színes edző alapvetően itt vétett kapitális hibát: "A megszerzett előny tudatában Palota elkezdett a védekezésre összpontosítani." - mindez a 88. percben, 6-3 as állásnál. Ez már Olafnál is kiverte a biztosítékot, és beiktatott egy röpke negyedórás utolsó percet. :)
Nekem is sikerült egyszer átélnem egy hasonló hosszúságú utolsó percet, a 31. szezonban egy bajnoki meccsen (337423018) idegenben a 87. percben kerültem hátrányba, de végig hittem a csapatomban, és ennek meg is lett az eredménye. A 89. perc termése: két vendég gól, egy kihagyott vendég helyzet és egy sárga lap hazai oldalon. Bár ezen a meccsen nem tudom, hogy mi válthatta ki ezt az extra speciális eseményt. :)

hatarsorompo 2012.04.19. 12:23:22

@Mosolygó Rettenet: Kihívás elfogadva. Mészáros Jani élete legjobb formájában véd majd :)

Lycsebatyo 2012.04.19. 13:02:47

You are challenging 1 teams
Hungary VM Egyetértés (VII) at your arena [Cup Rules] 25.04.2012 10:00

VGL 2012.04.19. 17:41:41

kihívtam Somogyországot hozzájuk

Mosolygó Rettenet 2012.04.20. 10:18:30

@hatarsorompo: Szüksége lesz rá, mivel lebeszéltem a bíróval, hogy kivételesen három labdával fogunk egyszerre játszani, így egy időben mind a három csatárom helyzetbe tud kerülni. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.04.20. 10:48:52

Rohan Lovasait miért nem tudom kihívni?

panteraAtus 2012.04.20. 17:52:49

Jó kérdés! Pedig nincs lekötve meccsem. Segáz,kihivtalak én téged.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.04.23. 11:35:38

kihívtam salazart a saját arénájába

2012.04.25. 10:21:51

lol, betonnal hajigálják a Bastille-t, és úgy tűnik, eredményes ez a népies fegyver.

Futó Lada 2012.04.25. 10:25:29

"Rikárdó Gál szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkőzés 31. percében mehetett zuhanyozni."

.. eddig legalább adtunk a látszatra, és csak meccs-szituációban faragtuk az ellenfelet.. én kérek elnézést.. :(

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.25. 10:37:32

@CreaPress: az 57 százalékos Bastille-labdabirtoklás alapján nekem úgy tűnik, hogy a magyar betonipar teljes éves profitját felajánlotta valaki az Olaf-alapítvány számára.

2012.04.25. 11:54:53

Azzal nem számolt a nép, hogy azok a betondarabok, amiket oly lelkesen hajigáltak befelé, előbb vagy utóbb vissza is hullhatnak a saját fejükre. És kellő védelem hiányában az akár a vesztüket is okozhatja. Ez történt, ha jól látom.

2012.04.25. 13:21:44

Közben kihívtam az NLNS-t, idegenben próbáljuk meg a lehetetlent. Bár a Chelsea bebizonyította, hogy olyan nincs, az ő tettükből merítünk erőt.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.25. 16:49:50

A félidei 0-2 után Klesta mester ordítva közeledett az öltöző felé és maga mögött becsapta az ajtót. A kiszűrődő hangokból arra tudunk következtetni, hogy unicum, pina és szabadidő megvonással fenyegetőzött a mester, ennek következtében a srácok képesek voltak fordítani. Úgy tudjuk, hogy ezentúl a szerdai találkozók előtt nem lehet majd a játékosoknak alkoholok, női nemi szervek és fogadóirodák közelében tartózkodniuk.

gergo a kolyokkutya 2012.04.25. 21:43:39

"barcsak ne ittunk volna annyit a pebo elleni varazslat utan" - jarhatott a jatekosok fejeben a meccs elott a gondolat. utana pedig meginkabb. :)

negy-ot szezon mulva golfozokent remelem nezhetik majd az akkori csapatot, hogy mikent gyalulnak a labdabiztos kupaban. rajtam nem fog mulni!

gergo a kolyokkutya 2012.04.25. 21:46:29

amugy meg kezdo csapat atka: csatarsornak edzes kell, 4 kozeppalyas kozepre iranyitva szelso tamadasok ellen buko, 5 kozeppalyas pedig rovidgatyas vedelmet eredmenyez. a "legalabb minel tobb golt rugjunk" elv mellett voksoltam.

Lacoste1927 2012.04.26. 07:04:11

Bunny-t kihívtam úgy látom szabadnapos ő is:)

na73 2012.04.26. 08:44:17

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VII) helyszín: Illovszky Rudolf Arena 2012-05-02 09:45 (11/48)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.28. 00:22:27

Akinél nem látszódna: a 6. forduló párosításai:

6. forduló 2012. 05.02
A csoport
Bunnykickyouhard
Botláb BFC - FC Black Lotus
Ranagolidák - Football Club Actors
Vasas DH - NagyAti'73 FC

B csoport
Beton SE - Szeptember 29 FC
Nincs Légiós NSFC - Salgótarjáni BTC
Somogyország - Bastille LSE
Szájfocisták - Pebo FC

C csoport
Tipográfia NyTE
Szopós Murénák - Revenge 2009
Rohan Lovasai FC - cikoria
Jódaqua SE Sóshartyán - Eger Boyz

D csoport
VM Egyetértés - Ózdi Kohász
Palota FC - KecsoSE
Egri Csillagok FC - Salazar's
Palóc Mentő Alapítvány - Yeti-Faced Reborn

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.04.28. 00:26:00

"Rohan lovasai Fc. nem fogad kihívásokat." ???

bundabotrany 2012.04.28. 08:59:07

Futár vitte a kihívást Ózdra. Élve megérkezett, már többször becsengetett a menedzseri lakba, de még csak a kutya ugatta meg.
Lehet, hogy családostul a piacra mentek vásárolni, úgyhogy türelmesen vár a kapu előtt.

VGL 2012.04.28. 09:18:58

Beton - Szeptember 29 lekötve

panteraAtus 2012.04.28. 17:31:43

Ckioria kihivva! Várjuk sok szeretettel.

panteraAtus 2012.04.28. 17:34:11

@végh hanta: Sajna nem tudom mi lehet,de más is jelezte,hogy nem tud kihivni. Nem tudom mi lehet,hisz semmi különös beállitás nincs nálam. Irok a hattrick GM-nek majd és ők mondanak valami okosat majd.

2012.04.29. 15:19:56

@bundabotrany: Látom, hazamentek a kutya gazdái. Remélem, a futárodat nem ette meg előételként.

2012.04.29. 21:56:00

@végh hanta: Nekem van erre egy megoldásom.

Rámegyek egy látható hivatokzásra (pl. Csoportbeosztás, Tabellák, Alapszakasz, vagy bármi, ami látszik);
jobb egérgomb, és "Link megnyitása új lapon";
és máris látom az egész Google dokumentumot.

Hálószaggató_Góliát 2012.04.30. 16:40:49

A Szájfocistáktól még nem érkezett meg a kihívás, úgyhogy aktivizáltuk magunkat és kihívtuk őket saját pályájukra.

laca65 2012.05.01. 07:43:40

A Jódaqua kihívását elfogadtam

2012.05.01. 16:32:01

Május elseje előestéjén felvettem dolgozni a Marx- és a Kádár-család egy-egy tagját : www90.hattrick.org/Club/Announcements/View.aspx?teamId=1993096&messageId=34796715

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.02. 10:33:14

Jól érzékelem, hogy ha csak nem történik valami rendkívüli a második félidőben, akkor kiesett az előző két kiírás ezüstérmese?

2012.05.02. 11:41:50

11:38-kor elküldtem a kihívást a Bastille menedzserének, és két percen belül visszaigazolta.

A csoportdöntő ezzel lekötve.

2012.05.02. 11:52:59

@Black Lotus: Miután kiderült, hogy Tamas van den Vlekert szívpanaszai tartósak (már az előző szezon utolsó két fordulójában is Köő-Kemény Ivó másodedző irányította a csapatot), átmenetileg 37 éves középpályásunkat, Aradszky Ulrikot kértük meg, hogy üljön a kispadra, de most ne cserejátékosként, használja ki az edzői diplomáját.
A csapat szeretett volna neki bizonyítani, hogy méltó a Halálcsoport döntőjére.
Szeretnénk bevenni a Bastille-t is.

Mosolygó Rettenet 2012.05.02. 12:43:29

@bundabotrany, @CreaPress: A kutya köszöni szépen jól lakott, szerencsére az emberhúst mindennél jobban szereti, így a levél még épségben volt, mire hazaértünk. :)
A meccsen elkövetett durvaságért elnézést kérek, sajnos a srácok a tudtom nélkül vért ittak a meccs előtt. Komolyan veszik, hogy még van matematikai esélyünk a 2. helyre. :)

Futó Lada 2012.05.02. 12:51:44

A KecsoSE megfiatalított gárdája meglepően sokáig bírta a nyomást a Palota csapata ellen, de aztán már nem, így ellenfelünk ezzel kvalifikálta magát a legjobb 8 közé.
Egyúttal az is eldőlt, hogy ezzel a vereséggel már a 9-16 közé is csak optimális esetben juthatunk , így a klub története legrosszabb kupaszereplését hozhatja le idén. A szurkolók a "Vissza a Galambos-Káposzta csatársort" transzparenssel tüntettek, de Munzinger edző magyar-tudása még nem elegendő a felirat elolvasásához. A Mester minden esetre bizakodó volt, és bízik benne, hogy csapata a jövő héten győzni fog, és Dugovics Tituszként magával sodorja a Salazar's csapatát a 9-16 közé, ahol majd jó esetben még egyszer elpáholhatja... "Ez a maximum amit ki lehet még hozni a csapat számára" -tette hozzá Király Krisztofer másodedző.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.05.02. 15:50:57

@Black Lotus: Ez valahol már várható volt, ez a heti másfél perc, amit a HT-n töltök, nagyjából ennyire elég. Az egykori ifijeim már 28-30 évesek, mindig eldöntöm hogy frissítem a keretet, mert már évek óta nem igazoltam, pénz van dögivel, de még a piacig sem jutok el, annyira untat, és sivár a játék. A PPM-en enyém az egyik legjobb magyar csapat, és ha jelenleg szopóágon is vagyok, akkor is jobban leköt, meg szórakoztat, mint a HT, és V. ligásként is ugyanezt mondanám. Néhány éve még a létező összes HT-s segédprogramot kipróbáltam, de gyakorlatilag már csak az LB-kupa miatt van meg a HT kontóm.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.02. 17:07:08

@Kitsilatzi: Tudom, hogy főképp a PPM-en vagy jelen, a HT-re kevés időd jut. Meg is értem a dolgot, a két játékot együtt csinálni (pláne magas színvonalon) gyakorlatilag lehetetlen. Annak azért örülök, hogy legalább szimbolikus szinten megtartottad a HT-t, főleg, hogy az LB kupa miatt tetted ezt. :)

Ami miatt inkább meglepődtem, az az, hogy erre az idényre teljesedtek ki az anyaegyesületi bónuszok és ez alapján gondoltam azt, hogy ez az idény a te csapatodról szólhat. Ehhez képest tűnik meglepőnek az, hogy - még ha valóban halálcsoportról van is szó - nem foglak látni "idén" a felsőházban.

2012.05.02. 17:21:35

Tabellafrissítés mikorra várható?

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.05.03. 09:04:31

@Black Lotus: Elvileg bejött ez az anyaegyesületi bónusz dolog, mert soha ilyen jó csillagjaim nem voltak, csak eredményekben ez valahogy nem nagyon mutatkozott. A bajnokságban is bukdácsol a b-csapat, de gondolom annak főleg az az oka, hogy idén a védekezést edzettem, és gyenge volt a középpályám.

Mindenesetre, ha nem is vagyok már nagyon aktív a HT-n, ezt a mostani szereplést mindenképp presztízs veszteségkén fogom fel :) úgyhogy a következő szezonban valamit változtatni fogok, mert ez így nem nem állapot.

Régebben az ifis részt szerettem a legjobban, de már nem is tudom megmondani, hogy mikor jött legalább egy közepes játékos, meg a ligám is megszűnt, vagy mi lett vele, úgyhogy az akadémiát azt hiszem ledózerolom, és inkább majd veszek egy 1-2 magyar spílert.

na73 2012.05.03. 15:35:59

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: Bunny pitch 2012-05-09 10:00 (12/48)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.03. 16:21:14

Az epeműtétről visszatért klubtulajdonos lábadozását hatékonyan segíti, hogy a csapat nagy valószínűséggel ismét bejut az LB Kupa legjobb 8 csapata közé.
- Nagy szerencsénk is volt, két egygólos győzelem után két meccset a hosszabításban hoztunk. - nyilatkozta Színes mester. - Persze, még az Egri Csillagok beleköphet a levesbe, de ha egyetlen pontot sikerül szereznünk, már biztos, hogy ismét pofozógépek lehetünk a legjobbak között!
A klubtulajdonos megígérte, hogy amennyiben a csapat ismét pontot szerez az Örökranglistán, kiosztja a csapat tagjai között a kötelező diéta miatt felszabadult füstölt kolbász, csülök és császárszalonna készleteit.

panteraAtus 2012.05.03. 23:30:19

Szopós Murénák kihivva....

VGL 2012.05.04. 20:22:52

Pebo FC-t kihívtam szerdára

Mosolygó Rettenet 2012.05.04. 22:38:48

Kihívtam az erdélyi Yetiket.

Alfredd 2012.05.05. 11:26:18

Ranagolidákat kihívtam.

laca65 2012.05.06. 21:25:50

A Tipográfiát kihívtam a saját pályájára kupaszabályok szerint

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.07. 12:12:05

egricsillagok kihívása megtörtént.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.08. 15:51:15

Kezd haldokolni a blogfórum, emberek! Korábban rengeteg elemzés, nyilatkozat, esélylatolgatás volt, most csak a kihívások visszaigazolását látom.

2012.05.08. 17:01:31

@Bukott Rockzenész: Még bő 17 óra, és megkezdődik a B-csoport két százszázalékos csapatának heroikus harca az elsőségért.
Már mindkét gárda biztos résztvevője a legjobb nyolc mezőnyének, az előző fordulókban ugyanis mind a Bastille, mind az SBTC legyőzte a 7. és 8,. kiírás ezüstérmesét, a Nincs Légiós Nincs Sírás gárdáját.
Mivel a két alakulat vívott már egymással tizenegyesekbe torkolló párbajt, így a két menedzser, Bastille és Mr. Crea is azt hangsúlyozta meccs előtti rövid, mindenki számára nyilvános nyilatkozatában, hogy ezt a kimenetelt most jó lenne elkerülni.
Mr. Crea a következőt nyilatkozta a HT Bulvárnak és a CreaTV-nek: A Bastille kemény ellenfél lesz, Klesta mester jó kis csapatot épített az elmúlt szezonokban. A körítés sem lesz mindennapi, hiszen Nagy Feró is szórakoztatja majd a publikumot, ám a játék remélhetőleg jobban leköti majd azokat, akik kilátogatnak a Stade Bastille-ba.
Egy biztos: edzőfronton a hazaiak erősebbek, mert Köő-Kemény Ivó ugyan hosszú ideje ott van a csapat kispadján, de mindig volt mellette egy vezetőedző - Vlekkert viszont hátat fordított Magyarországnak, és Aradszky Ulrik csak két hétre vállalta, hogy vezeti az edzéseket. Házon belülről jön az új mester is, egy héten belül megkapja több szezonra szóló megbízatását.

- A taktikáról tudhatnánk valamit? - faggatták a sajtómunkások a tetőtől talpig Pierre Cardin-öltözetben feszítő Aradszkyt.

- Persze. Apró gólokkal megzavarjuk az ellenfél védelmét, a 90 perc alatt eggyel többet akarunk szerezni, mint vendéglátóink. Hosszabbításról meg tizenegyesekről hallani sem akarunk. Mi a labdabirtoklásban vagyunk erősek, Klesta kolléga fiai a kontrajátékban, így majd a pillanatnyi forma dönt. Csirke Zoli mentálisan topon van, az egyaránt 95. Bányász-meccsére készülő Spriesterbach Volker és Vass Robi is rendkívül sikerorientált. A védelemről most nem szólnék, szeretném, ha derék hátvédeink csak akkor avatkoznának játékba, ha feljönnek fejelni a szögleteinknél.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.08. 19:00:33

Klesta mestert a helyi újságírók hiába várták,csak Orosz Vilmost találták a klubház sajtóosztálya környékén. Ő annyit mondott, hogy egyet tud, mégpedig azt, hogy holnap kezdeni fog, de a konkrét taktikát a meccs előtt egy órával fogják csak megtudni! Egy biztos Nagy Feró már ma a csapattal iszik és annyit árult el, hogy az esze-fasza megáll, olyan szép lett az új stadion! A csapat ma egyébként közös videózáson vett részt. Egyesek szerint Vágási Feri szentenciákat néztek, mások szerint az Ellenség a kapuknál rövidített változatát tekintették meg.

Ranagol_5 2012.05.09. 00:07:48

Srácok, valakinek volt már olyan, hogy az edző szintje esett vissza? Mármint az edzői képesége?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.09. 09:20:00

A komoly izgalmakat tartogató utolsó csoportkörtől függetlenül szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy jövő héten befejeződik a Bede Ferenc Kupa néven futó Privát Liga-sorozat, ezzel párhuzamosan megkezdődik a II. Bede Ferenc Kupa szervezése. Az első szériában kizárólag az elbé kupában is szereplő csapatok kerülhettek be és a mostani változtatás (négyről nyolcra emelnénk a résztvevők számát) kapcsán is cél, hogy az újabb négy csapat is főképp a Labdabiztos kultúrkörből kerüljön ki. A részvételi szándékukat jelzők részére az első sorozat befejezése utána, azaz hétfőn este kiküldésre kerül a meghívó.

Jelentkezni lehet a Kupa fórumán:
www78.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=15643091
vagy ht-mailben

Sérülésmentes, jó játékot mára mindenkinek!

2012.05.09. 09:35:04

@Bukott Rockzenész: Valami ilyesmit vártál, amit Bastille kollégával elkövettünk?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.09. 09:44:32

"Nincs mitől félnünk! Egy-egy megfigyelőnk van a D csoport meccsein, folyamatosan nyomon követjük az eredményeket. Nekünk lehet, hogy a második hely is jó!" - árulta el Klesta mester az újságíróknak.

Egyesek szerint a szurkolók a nyilatkozat hallatán söröskorsókat kezdtek el hajigálni a vezetőség autóira. Elrendelték a szükségállapotot!

Közben Nagy Feró koncertje is balhéba torkollott, mert nem adta elő a Pancsló kislány című számot.

És ez még semmi. Az egyik Klesta lányt tegnap este Aradszky Ulrik gardróbjában látták feltűnni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.09. 10:20:39

@CreaPress: Igen, sikerült enyhítened fájó hiányérzetemet :) Köszönöm, Mester!

2012.05.09. 10:48:18

A tabellák frissítése és a középdöntő párosításának elkészítése mikorra várható?

Futó Lada 2012.05.09. 11:15:35

A kettő szinte egy időbe esik, mert a tabella alapján automatikus a párosítás. Leszenk minitabela alapján eldőlő helyezések, így előre látóan délután 3-4 körülre mondanám a bő határidőt, ha előbb elkészül azt kiirom természetesen. Meg més a stadionok is ki lesznek osztvA, csak minitabella alapján nem merem előre beírni NEHOGY VALAKI HIRTELEN HAZAI PÁLYÁRA KERÜLJÖN.

Futó Lada 2012.05.09. 11:16:24

.. elnézést a nagybetűért, csak közben telefonáltam is , és ezek szerint telibe találtam a Caps Lock-ot...nem volt szándékos..

2012.05.09. 12:03:58

@Futó Lada: Rendben, akkor 4 után megnézem, hol kell megütköznünk a Salazarokkal.

gergo a kolyokkutya 2012.05.09. 12:06:50

Gyozelem! Juhe es miegymas :) otodik hely a csoportban, ma este a polgarmesterrel mulatunk!

Futó Lada 2012.05.09. 12:47:31

@CreaPress: Salgótarjáni BTC - Salazar's 0 - 0 Alte Pitbull Arena (578478)

Készen van, sikerült gyorsabban ebédelni mint hittem.. :)

Az A csoportban hatalmas holtverseny volt a 4-5-6-7 helyekért, ott minitabella döntött, a minitabellán belül is az egymás elleni eredmény rangsorolt előbb.
Ezen kívül 1 holtverseny volt csak, ott a Beton SE egymás elleni eredménnyel végzett előbb.

Az Elnök Kupáért a Vasas és a Szeptember 29 erőnyerő, ők játszhatnak akár egymás ellen is barátságost, de meccstől függetlenül a felső ágra kerültek. (A 7. helyezettek között a nagyobb %-ban megszerzett pontok döntöttek.)

Este még cizellálom majd a statisztikákat, de a sorsolás már véglegesnek tekinthető, a stadionok kiosztásánál próbáltam még a régiókat is figyelni.

2012.05.09. 15:39:17

A Salgótarjáni BTC - Salazar's találkozó félig létrejött, a kihívást ugyanis elküldtem Brunónak, a Salazar család fejének.

Ranagol_5 2012.05.09. 16:01:32

Kihívás elküldve Revenge 2009-nek a Dobó István katlanba!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.09. 18:57:10

Viharos délutánt élt át az FC Black Lotus klubháza azok után, hogy a csapat délelőtt története legnagyobb vereségébe szaladt bele.

"Gratulálok a Football Club Actors együttesének, minden csapatrészben felülmúltak bennünket. Sajnos jómagam és néhány játékosom sem tudta teljes mértékben kiheverni a Stade Bastille hétfői eszem-iszomját. Bár a mai mérkőzés számunkra tét nélküli volt, természetesen a lélektelen játékra így sincs magyarázat" - rebegte Matsson tréner, akit a feldühödött szurkolók ikeás húsgolyókkal dobáltak meg a levonuláskor.

A szurkolói portálokon már a lefújás után nem sokkal megindultak a találgatások és előkerült egy fénykép is, amelyen a védelem néhány prominens személyisége látható P. Tibor társaságában. A klub vezetése azonnali kármentő akciót rendelt el, amelynek keretében a szurkolóknak visszatérítette a belépők árát, a fiatal Jóna kapustól pedig visszavette a ballagásra kapott Volvo slusszkulcsát. A holland veterán van Zwedent a klub határozatlan időre eltiltotta az űrsütemények fogyasztásától, a legrosszabbul azonban Nyerges és Nagy Viktor jártak, akik jelenleg az átadólistán próbálják visszaszerezni a drukkerek bizalmát.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.10. 09:59:37

rég jártam ilyen magasságokban, erre azonnal megkapom lotust.
sebaj, büszkén leszünk
- kiscsapat,
- szimpatikus ellenfél,
- remek edzőpartner,
- görögország
vagy csak simán kikapunk :)

Ranagol_5 2012.05.10. 12:21:10

A Ranagolidák vezetősége bejelentette, hogy megválik Reigo Jalak edzőtől, aki 8 szezonon át vezette a csapat edzéseit. Sajnos a tulzott mértékü Novabor fogyasztása némi nemü látás károsodást okozott nála, így már nem tudja megfelelően ellátni feladatait. Helyettese a játékosból lett edző a mássalhangzógyűjtők országából érkezett Ariel Krzynowek lett. A bejelentés szerint hosszabb távon terveznek az új edzővel, aki interjút is adott.
- Elsődleges célunk most az LB Kupa diadal, ha már idáig eljutottunk. Több sikeréhes fiatalunk van, de lesz munkám a csapatnál. Elsődlegesen lekell szoktatnom őket a vereség utáni indokolatlan mennyiségü törköy pálinka fogyasztásáról!
Jelentette ki az új tréner, aki minden bizonnyal legalább olyan sikeres lesz edzőként, mint játékosként.

na73 2012.05.11. 10:11:39

Próbáltam, de:
"Rohan lovasai Fc. nem fogad kihívásokat.Bezár"
Kérem a fentiek tudomásul vételét :-)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.11. 11:03:44

@na73: Nincs beleszólásom a dologba, de szerintem ettől még most rögtön ne köss le másik barátságost. A Rohan lovasainál nem először van ez a probléma, úgyhogy amikor látja, hogy baj van, akkor ő ki szokta hívni a riválist.

@panteraAtus: Atus, a napokban nézegettem, hogy a Nagycsapatnál a Kihívások fülre kattintva a jobb oldalon van egy olyan felirat, hogy "Kihívható" és mellette egy rubrika, benne pipával. Nem lehet véletlenül, hogy nálad az a rubrika nincs bepipálva és emiatt nem tudnak a többiek kihívni? Csak ötlet, de hátha a vak tyúk is szemet talál. :)

na73 2012.05.11. 11:49:32

@Black Lotus:
Nem gondoltam, hogy lekötök másik meccset, csak mivel elméletben én vagyok a pályaválasztó gondoltam dokumentálom az esetet :-)

Más: El tudod küldeni Spinyokirály 26. fordulós tippjeit, hogy rögzíthessem?

Kösz

panteraAtus 2012.05.11. 14:41:35

@na73: Elnézést kérnék mindenkitől a kellemetlenségért a kihivással kapcsolatban. Valóban az a fülecske nem volt kipipálva,most már elméletileg kitudtok hivni. Gyanitom a kicsi fiam piszkálhatott bele,néha ha nyitva marad az oldal akkor gyorsan nyomogatja az egeret

Üdv: atus

panteraAtus 2012.05.11. 14:42:51

@Black Lotus: Kösz Sanyi,megtalálta a vak tyúk azt a bizonyos szemet!! :-)

na73 2012.05.11. 15:13:48

@panteraAtus:
Köszönöm !

Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: Nagy Palóc Aréna 2012-05-16 09:45 (13/48)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.05.11. 19:37:08

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: The Stage 2012-05-16 09:45

Alfredd 2012.05.12. 13:03:30

A Botláb - Tipográfia meccsre a saját stadionom van kijelölve, elvileg semleges helyszínnek kellene lennie, nem?

Futó Lada 2012.05.13. 18:52:11

@Alfredd: De bizony .. Szerdán volt kis kapkodás, ezek szerint benéztem. Ha még lehet módosítani, akkor a Kohász Stadion (158390) lenne az új kijelölt helyszín.

Elnézést a kellemetlenségért az érintett csapatoktól.

Mosolygó Rettenet 2012.05.16. 12:22:09

A Budai 2 stadionban brutális küzdelmet láthatott az esemény színvonalához képest méltatlanul kevés számú néző.
A Nincs Légiós Nincs Sírás háromszor is egyenlíteni tudott csapatom ellen, majd jött az orosz rulett.
A Hattrick értékelését mindenesetre érdekesnek tartom: "Kristian Kjærsgaard felejthető produkciót nyújtott.". Kedvenc kapusom csak két tizenegyest fogott meg és egyet berúgott. Igazán felejthető, hogy gyakorlatilag eldöntötte a meccset. :)
(Oké értem én, hogy az értékelés csak a csillagszámot nézi, de akkor is...)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.16. 14:15:13

Nagyon erős ellenfél ellen jutottak tovább fiaim, büszke vagyok rájuk! Kezd beérni a csapat, jövőre pedig megkezdjük a fiatalok beépítését is, hogy ne csak két saját nevelésű arc legyen a kezdőben. A következő ellenfél Klesta mester legénysége lesz, ideje visszavágni a múltbeli kudarcokért. Ha véletlenül mégsem sikerülne, a Final Four-ba való kerülés némi vigaszt jelent majd.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.16. 15:42:56

@Bukott Rockzenész: Már ebédidőben is a Revenge csapatának játékát és a Doktor úr védelmét elemezte Klesta mester, várjuk a pontos helyszínt, hogy leköthessük a meccset!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.16. 15:45:24

@Bastille: Doktor úr nagy megfejtő, legalább egy tizit vagy szabadot bever majd ellenetek is :)

hatarsorompo 2012.05.16. 16:52:05

Védelem, középpálya és támadósor nélkül csak ez lehetett a végeredmény. Viszont ezt a két kapust érdemes fejleszteni. Bízom benne, hogy nagy pénzt fogok kapni értük. Azt hiszem, megvan a 30. helyezett :)
Néztem a többi eredményt, az SBTC ismét ott van a négy között. Szerintem Crea jobban örült volna, ha a Black Lotussal csak a döntőben találkozik, szerintem ott Lotus-továbbjutás várható, tekintve, hogy Crea kedvenc Csirkéje is "kidöglött" :)

2012.05.16. 17:30:59

@hatarsorompo: Csakugyan jobb lett volna, ha elkerülöm a Lotust, de végülis mindegy, mikor küzdünk meg. Véleményem szerint jobb csapata van, mint nekem, már abban sem voltam biztos, hogy ezt a mai meccset behúzom. Az első félidei labdabirtoklási adat, és Csirke Zoli sajnálatos sérülése után erre nem sok esélyt láttam.
Elkövettem egy hibát is: hosszú távú tervemben az szerepelt, hogy Vass Robi és Spriesterbach a mostani bajnokság záró fordulójában játsszák a 100. Stécé-meccsüket (ma reggel 96-96-nál tartottak), de Spristit elfelejtettem becserélni a 75. perc után, pedig eredetileg azt terveztem, hogy Bagamérit 15 perccel a vége előtt lehozom.
Így Vass Robi kihagyja majd az utolsó bajnokit, és a Labdabiztos Kupa utolsó felvonásán lesz kettős ünnep. Mindkét játékos rengeteget tett azért, hogy a virtuális SBTC idáig juthatott - és most mindegy, hogy az a bizonyos utolsó Labdabiztos-meccsünk a nagy- vagy a kisdöntő lesz-e, akkor fognak jubilálni.
Remélem, Olaf nem kavar be, és nem küldi kórházba ezt a két remek kulcsemberemet.

2012.05.16. 18:03:01

@Black Lotus: Óriási meccset fogunk vívni, ebben biztos vagyok. Szerencsés lesz a bővítés alatt lévő Kohász Stadion közönsége, hogy láthatja ezt az összecsapást.

@Futó Lada: A Jódaqua SE Sóshartyán - Pebo FC meccsnek nincs helyszíne, ha jól látom.

na73 2012.05.16. 18:18:42

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Ózdi Kohász (VI) helyszín: Estadi Gaudí [Kupaszabályokkal] 2012-05-23 09:45 (14/48)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.16. 18:34:43

@CreaPress: Külön örömömre szolgál, hogy az Alte Pitbull Arenában vívtad ki a továbbjutást! Stadionom ugyan nem óriási, de hangulatos.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.16. 18:59:21

@CreaPress: Én is bízom abban, hogy kiváló mérkőzés lesz. Nálunk sajnos Csirke nincs, csak Harkály van, viszont csípni ő is tud, méghozzá jó nagyot! :)

Ez úton szeretnék tovább gratulálni f_mikinek, aki a szövetségi kapitány bejelentése alapján a mai napon a magyar válogatott mellett működő stáb megbecsült tagjává avanzsált!
www74.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=15659673&n=748

panteraAtus 2012.05.16. 19:12:14

Nincs Légiós NSFC kihivva! Szeretettel várjuk a Helm Szurdok arénába!

bundabotrany 2012.05.16. 19:54:27

Három alig-tini csatim nem alkotott maradandót, de ahogy Crea mondta anno Csirkéről: Bánlaki, Révbíró és Krasznai is a jövő embere, majd meglátjátok mit tud 3-4 Labdabiztossal később!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.16. 22:42:16

Csak én nem látom az elődöntő stadionbeosztását?

Lycsebatyo 2012.05.17. 08:25:56

@Bukott Rockzenész: Nem, én sem láttam... de jobbra kell görgetni :)

Baj, ha nem a "hazai" csapat küldi a kihívást? Mert így ugye megfordul a két csapat gondolom, de végülis idegen stadionban mindegy lenne...

Futó Lada 2012.05.17. 10:55:05

@Bukott Rockzenész: Elnézést a hibáért, néha az ember csak gépiesen írja befelé az eredmény a HT-ból, és a periférikus látásában csak annyi marad meg, hogy az 'R' betűs csapat nyert... Korrigáltuk a hibát.

@CreaPress: A hiányzó stadion is kiosztva.

Kicsit összébb húztam az excelt, így elvileg most már láthatóak lesznek a stadionok görgetés nélkül is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.17. 13:52:45

@Black Lotus: köszönöm a gratulációt, igyekszem nem szégyent hozni az lb-közösségre! :)

2012.05.17. 18:25:05

@f_miki: Biztos vagyok benne, hogy nem is fogsz :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.05.17. 22:04:03

Hú de szerencsétlen egy hét. 2 sérülés, közülük az egyik az alap belső KP-om, ráadásul pirosat is kaptam, így 2-1-re elvesztettem a meccset, ami a bajnokságban a 2. győzelmem is lehetett volna.

bundabotrany 2012.05.18. 08:51:12

Szeretnénk a legjobb 22 között végezni. Ehhez le kell győznünk a Tipográfiát. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, le kell játszanunk a meccset. Ahhoz pedig, hogy ez a meccs létrejöhessen, megtettem az első lépést. Odacsaltam dellas19 sporttársat a Gárdonyi Parkba, hogy ott mérkőzzünk meg. Remélem, eljön.

gyogyviz2 2012.05.18. 09:38:19

Megszűnt a mailcímem. Így kénytelen voltam egy gmail-fiókot nyitni és egy új indapasst kérni, hogy beléphessek ide.
Úgy látszik, attól még, hogy őszülök, szőke nő maradok.

2012.05.18. 11:29:38

@gyogyviz2: Lényeg az, hogy újra itt vagy.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.18. 11:54:51

valamiért nem tudom Ranagolidákat kihívni. A Kihívom gombra kattintva ezt kapom: Nem hívtál ki egy csapatot sem.

2012.05.20. 17:39:42

Le van már kötve minden szerdai meccs?

Ranagol_5 2012.05.21. 00:34:37

@f_miki: Én sem tudlak kihívni, ugyan ilyen hibával..

2012.05.21. 11:18:22

"Súlyos" probléma: a kupa örökranglistáján az én 3. helyezésem miért jelenik meg halványabb háttérszínnel, mint az előző hét bronzérmesnél?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.21. 12:49:38

salazarék kihívva, és bocs a késésért, az új poliszi szerint nem viszünk többet gépet a balcsira :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.21. 18:59:13

@Ranagol_5: megoldódott a rejtély: foglalt volt a stadion! Palóc Mentő erőnyerő, így lekötött egy barátságos meccset, mi már nem fértünk be. Úgyhogy kihívtalak a szomszédba, Diego Forlán Csodálatos Sportarénájába.

Ranagol_5 2012.05.21. 19:37:37

@f_miki: Rendben, akkor megyek is és elfogadom! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.21. 20:48:10

@CreaPress: figyelmetlenségből, bocsánat. javítottam!

2012.05.21. 22:01:57

@f_miki: Azért tettem a "súlyos" szót idézőjelbe, mert a színeltérés nem egy nemzettragédia.

De azért kösz a gyors reagálást :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.05.21. 22:27:37

Bocs, hogy ilyen későn...

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (VI) helyszín: Luzsnyik 2012-05-23 09:45

hatarsorompo 2012.05.22. 05:20:20

@f_miki: @Ranagol_5: Mindkét féltől elnézést kérek, mielőtt ellenfelet kerestem, nem néztem meg, hogy a stadionomba LB-mérkőzést rendeznének.

Ha erre odafigyeltem volna, akkor idegenbeli mérkőzést kötök le.

Természetesen a Versenybizottságtól is bocsánatot kérek, ez nagy hiba volt.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.22. 07:28:49

6.29 Klesta mester idegesen tőr-zúz az öltözőben, 'hol a mágnestábla???' felkiáltással hányja szét a tiszta hazai mezeket, amiket unokaöccse készített ki még hétfő este, hogy a keddi utazáskor ne kelljen keresni.
6.40 Megérkezik Orosz Vili az öltözőbe penetráns cefreszaggal, valószínűleg nem lesz a kezdőben, persze nem ezért itta le magát! Közli Klesta-val, hogy mágnestábla nincsen, soha nem is volt. Klesta szemmel láthatólag szintén nagyon részeg. Hallottad a klubvezetés közleményét, kérdi Vili, mire Klesta bólogat, persze, hogy jövőre a Almdudler akar jönni támogatónak, de mi a f****sznak??? ordít fel Klesta!
6.50 Érkezik a hír, hogy a csapatbusz korábban jön, a sajtótájékoztatót hétkor meg kell tartani! Csúri Rudi, a letűnt idők irányítója mosolyogva fut be az öltözőbe, hogy megvan dédnagyanyja hütyüjének a receptje, közben szállingóznak a játékosok, akiket a hütyü receptje nem érdekel. Lassan megérkezik mindenki, koccintanak, aztán Klesta, Orosz Vili és a holnapi cséká, Gál Gyurka elindul a sajtótájékoztatóra.
7.00 "Ismét eljött az a meccs, amit a szezon meccsének hívunk! A tavalyi elődöntő után ismét itt a lehetőség, hogy a csapat legnagyobb sikerét érje el, az elbé döntőbe jutást. A kérdés csak az, hogy egy, kettő, avagy három csatárral álljunk fel!" - humorizál Klesta. "Én nem leszek a támadósorban!" - teszi hozzá Gyál Gyurka, bár a kiszámíthatatlan hátvédtől az sem áll távol, hogy feltűnjön a támadósorban. "Doktor Dániel és Csete Nimród kiváló védők, nekem már volt alkalmam találkozni az előbbivel, sőt a Doktor úr hasonló helyről szerzi be a fejpántját, mint jómagam!" fűzi hozzá elmés megjegyzéseit Orosz Vili. "Természetesen a raklap, lezsugorfóliázott thai örömlány és rekesz unicum ismét ott lesz az ellenfél öltözőjében és lányaim is monokiniben érkeznek a helyszínre! Jó meccset, sok gólt és ordas bebaszást ígérhetek, mint mindig!" -zárja a sajtótájékoztatót Klesta mester, ezt követően lengyelül köszönti édesanyját, aki egy wroclaw-i panelház kilencedik emeleti, egy szoba, konyhás lakásából streamelte a Stade-ból sugárzott sajtótájékoztatót.
7.30 A csapat felszáll a buszra és megindul a Nou Colosseum felé.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.22. 10:44:18

A tegnapi elődöntő előtt Matsson tréner a Gaudí sajtótermében megtartotta a mérkőzés előtti utolsó sajtótájékoztatóját, az LB-kupában csapatkapitányi posztot betöltő, láthatóan nem szomjas Teller Lala társaságában.

- Nagy örömömre szolgál, hogy a csapat a múlt hétre kiverte az egy héttel korábbi sokkot és kiharcolta az elődöntőbe jutást. A bajnokságban túlteljesítettük célkitűzéseinket, így jó hangulatban készülünk az LB kupában előttünk álló feladatokra. A felkészülést csak az zavarta meg, hogy a csapat a tegnapi Bede Kupa után elvonult a Pilisbe bográcsozni, ahol Mesterházy megégette az ujját, Boross Frici pedig kellően beborozott állapotban keresztes viperának nézett egy döglött vizisiklót és úgy megijedt, hogy beverte a fejét egy vastag faágba. Ezen kívül néhányan kisebb-nagyobb alkoholmérgezést szenvedtek, de remélem, hogy holnapra mindenki csatasorba állhat majd.

A tréner az ellenfelet érintő kérdésre az alábbiak szerint válaszolt:
- Természetesen nem ismeretlen előttünk a Stécé, magam is jól ismertem van der Vlekkert kollégát, még ha nem is volt olyan baráti a viszonyunk, mint mondjuk Klesta kapitánnyal. Sajnálom, hogy már nem dolgozik Magyarországon, viszont örömmel látom, hogy az egészségügyi problémái megoldódtak – legalábbis a múlt pénteken a fészbukra feltöltött fotója alapján, amelyen két, nem túlságosan felöltözött thai masszőrlány társaságában látható a pattayai tengerparton, erre következtetek. Simek kollégát még nem volt alkalmam megismerni, de az, hogy edzői pályáját háromból három győzelemmel kezdte, mindenképp figyelemre méltó, ráadásul úgy tűnik, a szélek használatát is sikerrel applikálta taktikai repertoárjába. Nyilván az a célja, hogy csapatával döntőt játszhasson, de ezzel én is így vagyok.

A csapatkapitány Teller – akinek a bajszán és a tekintetén is látszódtak az estébe nyúló bográcsozás maradványai – az alábbiak szerint értékelt:
- ööö… nos, tehát… ööö… lelkesen vagyunk, készülünk… ööö… egységesek vagyunk, meg minden… ööö… van egy haverom a Black Beasts szurkolói klubban, azt szokta mondogatni, hogy a csirkét bárki megveheti a szupermarketben, de a harkály az nemes vad… ööö… célunk, hogy ezt bizonyítsuk… ööö…

A nyilatkozat itt megszakadt, mivel Lala a mikrofont enyhén befejelve az asztalra roskadt, fél perc múlva pedig már csak irdatlan horkolás hallatszott a hangszórókból. Matsson tréner elnézést kért tanítványa produkciója miatt, majd berekesztette a rendezvényt.

Achu-Football Club Actors 2012.05.22. 14:59:46

KECSO SE ma este 21-ig vállalhatja a velem való mérkőzést. Utána le kell kötnöm más meccset, mert kell az edzés a kicsiknek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.22. 16:03:58

@Bastille: Az Alte Pitbull edzőközpontban már vasárnap óta komoly összetartás folyik. A frissen igazolt Csete Nimródnak a védelem oszlopát, a sérült Pipás Mátyást és a formán kívüli Árgyelán Gábort kell pótolnia az LB kupáért és a bajnokságért folytatott kétfrontos harcban.Pier Cesara Milana edző elmondta, hogy a csapat kissé elbízta magát az utóbbi hetekben, és reméli, hogy az önhittség nem megy a helyzetkihasználás kárára. A mesternek egyébként minden bizonnyal ez az utolsó szezonja a csapat élén, így mindenképpen szépen szeretne búcsúzni. A klubvezetés valószínűleg Együd Zsombort iskolázza be a Mezey-féle Pro-licences tanfolyamra.
A jókötésű szélső, Babócsy Csaba esőben bízik.
- Ha angliai viszonyok lesznek, felszántom a pályát! - ígérte. A csapat saját nevelésű fenegyereke, Kiss Attila a.k.a. Dombi Tibi 2. viszont nem szereti a mocsarat, a gólokat annál inkább. - Azt fogom tenni a Gál-Lajos-Csizmadia-Gróf védősorral, amit Sanyika a németekkel 2004-ben!
Doktor úr egy másik egykori kispesti klasszikus 1998-as, szlovének elleni nyilatkozatából idézett. - Ahogy példaképem, Mátyus Jani mondaná: a Gaudí alsó három sorát hagyják üresen, oda fogom kitenni Buzsáky és Pap sporttársakat!
A csapat legfineszesebb tagja, a csapattársak által csak Váczi Zolinak hívott Tiber József a szép fociban bízik. - Tudom, hogy ezen a szinten már minden az eredményről szól, de remélem, hogy az ellenfél játszani és nem ölni fogja a futballt. Menjünk ki és játsszuk le, mint férfiak a férfiakkal! Ha a Bastille nevéhez méltóan mégis erődítménybe bújik, majd azt teszem velük, mint névadójukkal a párizsi nép 1789-ben...
A csapat tulajdonosa, a Bukott Rockzenész és revenge2009 álneveken is ismert titokzatos befektető szigorú sportszerűségi intézkedéseket léptetett életbe, miután tudomást szerzett a Bastille menedzserének terveiről. Az öltözőket és a játékosokat a Betyársereg és a Gárdacsendőrség erre az alkalomra felbérelt elit harcosai őrzik, ráadásul Ahmadinezsád iráni elnök egy Paszdar-alakulatot (fanatikus vallási rendőrség és erkölcsrendészet) is rendelkezésére bocsátott a sorsdöntő mérkőzésre. Amennyiben a Klesta-lányok hiányos öltözékben jelennének meg, azonnal burkát és csadort húznak majd rájuk. Az alkoholcsempészést a sarijának (iszlám törvénykezés) megfelelően fogják büntetni. Mindazonáltal a különleges biztonsági szolgálat megbízatása csak a mérkőzés lefújásáig fog tartani, onnantól kezdve a Floridából érkezett és a Minden héten háború című filmben már bizonyított party service veszi át a terepet, valamint a Trainspottingból ismert Beteg Srác feltűnése is várható.
A szurkolótábor is készül: erre az alkalomra a Brit Királyi Büntetésvégrehajtás ideiglenesen szabadlábra helyezte Billy Bright-ot (A futball faktor) és Francis Begbie-t (Trainspotting), akik jelenlétükkel tartást adnak az amúgy sem anyámasszonykatonája kemény magnak. A Börtönszleng blog Hirceg által vitt szintje (Boti, Tatár, Eszmeralda, Manó, Lófia és a többiek) és már szabadlábon lévő Gógyi barátjuk és élénk figyelemmel kíséri a meccset, erre az alkalomra betiltották a rivófogyasztást, hogy mindenki kellően koncentrálhasson a tévéközvetítésre.
A Revenge-szurkolók tömegesen vásárolják a Doma 10, Mosoni 8, Bari 20, Fekete 11, Török 5, Pápai 6, Doktor 4 és Sódar 9 feliratú mezeket, bár a Tiber 7 és a Kiss 18 is szépen fogy.
A meccs előtt még jelentkezünk a helyszínről!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.22. 21:20:21

@hatarsorompo: nem, ne vedd magadra, ez a mi figyelmetlenségünk volt, ráadásul simán és időben megoldódott, semmilyen következménye nincs!

Achu-Football Club Actors 2012.05.22. 21:22:32

Bocsi Kecso Se, lekötöttem egy másik meccset, kell a biztos edzés

Futó Lada 2012.05.22. 23:37:26

@Achu-Football Club Actors: ..én kérek elnézést, csúnyán lemaradtam. Nem volt szándékos, csak kicsit kaotikus az utóbbi pár hét.. Természetesen tiéd így a meccs.

Achu-Football Club Actors 2012.05.23. 02:07:15

Bar csak hamarabb válaszoltál volna... Sajnálom, nekem nem kell a meccse 3 pontja, inkább az edzést preferálom. A 3 pont a tied + azért is amit a társaságért teszel... Üdv!

Achu-Football Club Actors 2012.05.23. 02:07:46

@Futó Lada: Bar csak hamarabb válaszoltál volna... Sajnálom, nekem nem kell a meccse 3 pontja, inkább az edzést preferálom. A 3 pont a tied + azért is amit a társaságért teszel... Üdv!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 07:46:57

A csapat a mai napon részbe eltér a hagyományaitól és kevesebbet iszik.

Ezen kívül az ifisták elhelyeztek a nagy csapat öltözője felett egy gyönyörű táblát, amit Som Lajos, Nagy Feró és a Wroclaw-ból érkező Klesta anyuka leplezett le. A táblán a következő szerepel: "Az alkohol tartotta össze a csapatot!" - Váczi Zoltán

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 09:34:54

@Bastille: Váczi Zoltán reinkarnációja, Tiber József kijelentette, hogy amennyiben a mai meccsen gólt szerez és továbbjut a csapat, a Klesta lányok csálé csöcséről fog kokaint szívni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 09:38:25

Har-col-jatok! Har-col-jatok! Remember 1789!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 09:42:45

A Bastille Bad Boys óriási élőképpel készült. A képen a Klesta csöcsök, alatta egy Klesta idézet: Hamarosan mindannyian öntudatlanok leszünk! Akkor meg R'n'R!

hatarsorompo 2012.05.23. 09:57:34

lol

Jót húztunk a kalapból. 8 perc 30 másodperc után már 0-3-ra állunk :)
Persze, nekünk csak az a fontos, hogy Mészáros és Rácz iszonyatosan értékes kapusok legyenek. És ha nincs védelem, meg középpálya, mindig benne van a pakliban a vereség.

2012.05.23. 10:03:36

Nagyon szoros csatákat hoznak az elődöntők: a 13 lekötött, és épp most zajló találkozó első negyedórájában három csata áll 1-0-ra, a Beton - Botláb 1-1, az összes többin még nem született gól

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 10:14:19

@Bastille: Kiss Attila már riogatja Zsidek sporttársat, aki előbb-utóbb összeroppan a nyomás alatt. Francis Begbie az előbb bekóstolta a bizonsági szolgálatot, de egyelőre még maradhat a szektorban annak ellenére, hogy egy rugós késsel hadonászik a Bastille-tábor felé.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 10:18:07

@Bastille: A Revenge-tábor hangosan skandálja Billy Bright vezetésével: Mézga, you animal, f@kk your mother!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 10:26:45

@Bukott Rockzenész: Babócsy-Babócsy, szarjál zongorát, sálálálálá....! - vezényli a tömeget az egyik csálé csöcsű Klesta lány!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 10:28:47

GÓÓÓL!!! Babócsy isten kiegyenlített!!! Begbie lájtosan megposszan, mikropéniszét mutogatja a Klesta lányoknak.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 10:30:27

@Bastille: Kiss Attila is teljesíti ígéretét, kivés egyet a Bastille sarokköveiből! A szünetben elmehet pihenni a középszerű erőnlétével, de amit vállalt, teljesítette. Billy Bright és Begbie összeverekednek örömükben.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 10:32:28

És Kiss még egyet vállal! A hangulat felülmúlhatatlan, a teljes 10. D velem örül osztályfőnöki óra keretében IRL :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 10:39:43

@Bukott Rockzenész: A BBB gömb unicumokat dobál a félidőben távozó Kiss Attila felé, Klesta a spíkernek annyit mond: "Én kúrtam el, vállalom a felelősséget!" Ezt követően két melltartót vágott a lányai felé...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:06:59

@Bastille: A Paszdar-alakulat benyomul a BBB soraiba, és minden alkoholtartalmú anyagot elkoboznak, azok birtoklóit pedig iszlám törvénykezésnek vetik alá. A Revenge-ultrák Maximilien Robespierre, Pierre-François Palloy és Khomeini ajatollah arcképét emelik a magasba. Közben zeng a dal: "Kiss Attis csak egy van! A mi kutyánk kölyke!"

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:14:26

A kasza időközben csúnyán megsuhant: a karmester Doma és a sérüléséből még lábadozó Pipás Matyi vállalt egy-egy találatot. Doktor úr egy apró megingást leszámítva tanárian dirigál hátul, a tábor pedig a "Kupadöntő!" szót skandálja. Billy Bright már annyira megőrült, hogy az ősellenség Milwall "No one likes us" című himnuszát énekelteti a kemény maggal. www.youtube.com/watch?v=T-4ce7bfvIk

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:18:52

Francis Begbie a BBB soraiban tűnik fel, döntését meg is indokolja: "Ők az igazi szimpatikus partiarcok, tökös edinburgi gyerekek, itt a helyem!"

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:20:51

A pite kezd melegedni, a Bastille szépít. Billy Bright éppen egy gárdistát fejel le, hogy levezesse idegfeszültségét. A meccs fordulatos és gólgazdag, pont ilyenre vágytunk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:21:37

És mondanom sem kell, hogy nem Doktor úr oldalán született a gól :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:24:14

Doktor úr ezúttal elöl huncutkodott, de a kapus résen volt...

2012.05.23. 11:42:47

Mr. Crea a lefújás után közölte: drasztikus döntések egész sorozatát hozza meg e lélektelen játék után.
- Egyszerűen példátlan, hogy a gárda semmilyen komoly ellenállást nem tanúsított a Black Lotus ellen - jelentette ki a pálya szélén várakozó tévéseknek, akik élőben adták a meccset, majd mindenki megdöbbenésére a kamerák kereszttüzében így folytatta: - Hat játékos helye biztos ennél a klubnál, mindenki más mehet Isten hírével az I**** f*****-ára!
Amennyiban a torna szervezői az élő adásban elhangzott szavak miatt (amit itt érthető okokból csillagokkal helyettesítettünk) megbüntetnék a menedzsert, a Labdabiztosban való következő indulás is bizonytalanná válik.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 11:47:05

Görögtüzek gyúlnak, a Revenge-tábor a Nou Colosseum gyepére tódul, és a vállára emeli a történelmi sikert elért csapat tagjait. Klesta mestert Francis Begbie és Billy Bright vigasztalja. A gárdisták, betyárok és paszdarosok dolguk végeztével csomagolnak, és átadják helyüket a floridai partiszervezőknek, akik nyitásként rögtön egy növendék aligátort eresztenek be a csapa zuhanyzójába.

Pier Cesare Milana nyilatkozata: - Erős és szimpatikus ellenfelet győztünk le. Büszke vagyok a srácokra, akármi is lesz az LB Kupa és a bajnokság végeredménye, emelt fővel távozom!

Tiber József nyilatkozata: - Gólt ugyan nem sikerült szereznem, de a Klesta lányok bármikor jók nálam egy csíkra.

Kiss Attila nyilatkozata: - Nem gondolom, hogy én lennék a meccs hőse, csak jókor voltam jó helyen. A Mesterrel megbeszéltük, hogy a félidőben lejövök, ezért kihajtottam magam rendesen. Arra azért büszke vagyok, hogy sikerült megismételnem Sanyika kaiserslauterni produkcióját!

Az Interpol nyilatkozata: - A mai napon sikerült elfognunk egy magyarországi labdarúgó mérkőzésen az ideiglenesen szabadlábra helyezett, ám a garázdaság, közbotrányokozás, 8 napon túl gyógyuló testi sértés, kábítószerrel való visszaélés, közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása, sportesemény rendjének megzavarása és a fennálló társadalmi rend erőszakos megdöntésének kísérlete bűncselekményekkel alaposan gyanúsítható, a biztonsági kamerák által rögzítetten tetten ért Francis B. (48) és William B. (51) brit állampolgárokat.

A Fegyelmi Bizottság határozata: A Revenge 2009 tulajdonosát határozatlan időre eltiltottuk a kommenteléstől az LB Kupa blogfórumában. A tiltást csak a közösség oldhatja fel.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 11:55:40

- Mit mondjak?!? Hánynom kell! Hánynom kell ettől az egésztől, elb*sztam! Túl nagy arccal érkeztünk meg, a felállás alapvetően rossz volt, Csizmadia egyre öregebb, a középpályán Titusz és Hümérke nem bírta a strapát, Pap Kobra pedig észrevehetetlen volt a pályán! Természetesen gratulálunk az ellenfélnek, és vagy velem, vagy nélkülem, de a következő találkozáskor kamatosan visszaadjuk ezt az öt gólt! A felelősség az enyém! Várom a klubvezetés döntését!

A szakvezető távoztakor a BBB egyetemesen a következőt skandálta: "Nincsen para, ha Klesta marad!"

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.23. 12:15:16

Lennart Matsson egy, a Budapest-Ózd buszút megtétele közben az Ikeában beszerzett gyümölcsbor elkortyolása után nyilatkozott a média képviselőinek.

- Sajnos Mesterházyék sérülése nem jött rendbe, így egy védekezőbb felállást voltunk kénytelenek választani. Szerencsénkre azonban a hét elején hosszan konzultáltunk a Bábolna Zrt. szakembereivel, akik hosszas töprengés után azt tanácsolták, hogy a kapunk környékén néhány tálca záptojást helyezzünk el. Ez bejött, mert az ellenfél a szagok miatt csak távolról próbálkozott, amely csemegének bizonyult kapusunk részére. A döntővel még nem foglalkozunk, előzetesen csak annyit mondanék: bár negyedik éve élek Magyarországon és számos, a turistáknak szervezett puszta programon volt szerencsém részt venni, olyan betyárt még nem láttam, akinek olyan tömött bajsza lenne, mint Teller Lalának!

2012.05.23. 12:42:19

Várjuk a stadionkiosztást (legalábbis én).

Már megegyeztünk Bastille kollégával, hogy a kisdöntőt benevezzük a Kelet - Nyugat Kihívásba, mégpedig úgy, hogy ő a Keletet képviseli, én pedig ebből logikusan következően a Nyugatot.

Minden párharc nevezhető a kihívásba, csak jelezni kell azt a [Challenge] Kelet-Nyugat [post=15692080.1] fórumban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 13:08:50

ha még nem dőlt el, hol legyen a kupadöntő, tisztelettel bejelentkeznénk mi itt Rákospalotán a Budai2 stadionnal, abból az alkalomból, hogy éppen száz éve alakult meg az első palotai futballcsapat. Mivel úgy néz ki, hogy sikerül ezt az évfordulót egy sima kieséssel (nb2 » nb3!) emlékezetessé tenni, nagy megtiszteltetés lenne, ha az LB Kupa aktuális döntőjét megrendezhetnénk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 13:19:51

bár minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne! köszönjük, igyekszünk megfelelni a kihívásnak!

Futó Lada 2012.05.23. 13:35:09

Táblázat frissítve, stadionok kiosztva. A kisdöntő erdélyi helyszínt kapott, CreaPress mester egy korábbi kérésének megfelelően, gondolom Bastille kolléga sem tiltakozik a Klesta-lányok csálé csöcseinek országhatárokon túli promócionálása ellen... Meg ilyen még úgysem történt.. :)

A döntő a Budai 2 stadionban kerül megrendezésre, a beérkezett pályázatok közül a zsűri rövid mérlegelés után döntött a helyszín mellett, míg az Elnök Kupa fináléját a félelmetes akusztikájú Olajkár II stadionban tekintheti meg a nagyérdemű.

Futó Lada 2012.05.23. 13:42:03

Mielőtt megint megfeledkezek róla, gyorsan elküldtem a kihívást...- gondolta hangosan Munzinger edző, akinek nem ez a legjobb szezonja a csapat élén. A történelmi mélypontot elérő szereplésnek lesz még következménye. Egyértelmű bűnbakként Galambost jelölte meg a szakvezetés, - aki bár csak 3 meccsen játszott - ,az általa szerzett 1 gólnál még Solak kapus is csak 1-el kevesebbet rúgott.
A csapat a meccsek nagy részén 9-10 hazai játékossal a soraiban szerepelt, ami óriási előrelépés, de ez meg is látszott az eredményeken. Ettől függetlenül jó irányba tartunk, a 10. kiírást úgy megnyerjük, mint a pinty... kivéve, ha megint ennyiszer kikapunk - nyilatkozta magabiztosan Király Krisztofer másodedző.

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Beton SE (VII) helyszín: Estadi Gaudí [Kupaszabályokkal] 2012-05-30 09:45

2012.05.23. 13:43:34

A klub ma este tizenegy játékosától válik meg, mindannyiukat átlagáron teszi piacra:

Károlyi, Glós, Iván, Glázer, Viktor, Magda, Kajári, Vidák, Zékány, Sárközy és Bagaméri távozik, de alighanem a kapus, Vass Robi is csak egy hétig marad, mert a Labdabiztos kisdöntője lesz a 100. meccse a klub színeiben, csakúgy, mint a klubnál maradó Spriesterbach Volkernek. Mindketten ma játszottak 98. alkalommal a Bányászban, ez a jelenlegi klubrekord.

Akik maradnak:
VÉDŐK: Simek Géza (játékosedző), György Imre
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Balogh Krisztián, Csirke Zoltán, Jávorszki Hunor
CSATÁROK: Sompolyogi István, Spriesterbach Volker, Sóvágó Marcell.

Aradszky Ulrik, a 37 éves középpályás, aki egy pár hétig edző is volt nálunk, már ma távozott a csapattól.

2012.05.23. 13:55:30

A Bastille kihívva a kisdöntőre, a napfényes Bunny pitch arénába.

2012.05.23. 14:12:46

Hoppá!

Lehetetlen helyszínt kaptunk, már mindketten kihívtuk a másikat, de nem lehet a pipára kattintani. Nem tudjuk miért, de a kérés teljesíthetetlen.

2012.05.23. 14:28:01

Mivel nem tudta egyikünk sem kihívni a másikat Erdélybe, így kénytelenek voltunk egy üres stadiont keresni, a választás a VM Egyetértés IRL szempontból nagyon helytálló nevű pályájára esett:

Csömöri út, Bundabotrány Stadion

2012.05.23. 14:41:37

Bastille - SBTC lekötve a Bundabotrányba. Csak jelzem, ez nem lesz az, vérre megy.

Már csak Spriesterbach és Vass Róbert 100. Bányász-meccse miatt is. Igaz, még keresni kell majd embereket a csapatba, mert ha minden átadólistásom elkel, nem leszünk tizenegyen.

Aki viszont nem kel el szombat estig, ki lesz rúgva.

gyogyviz2 2012.05.23. 17:02:29

@CreaPress: A jobbakat tartsd is meg, az egész csapatot őrültség eladni, én már tettem ilyet :)
Bár ez a tömeges játékosmenesztés sem az igazi.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mikor döntötted el. Mert van egy olyan halvány gyanúm, hogy nem a Lotus elleni vereség miatt teszed, ez csak fedősztori.

Apropó, fedősztori: ezer éve nem írsz a Hattrick-csapatblogodra. Miért?

gyogyviz2 2012.05.23. 17:11:18

@Hálószaggató_Góliát: Fordulatos, remek meccset játszottunk, remélem, nem úgy dolgozod fel,hogy egy nő vert meg, hanem úgy, hogy egy Hattrick Masters-szintű játékos által vezérelt csapat :)

Mindenki: A Tipográfiát kihívtam, kupaszabályokkal a Bastille stadionjába.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.23. 17:26:06

@f_miki: A különleges helyszín miatt megtöröm a posztolási moratóriumot. Egykori XV. kerületi srácként nagy megtiszteltetés a Budai II-ben pályára lépni (nekem Volán-stadion, Czabán Samu tér)!

Hálószaggató_Góliát 2012.05.23. 21:37:30

@gyogyviz2: örülök, hogy ilyen jót meccseltünk, tényleg nagyon izgalmasra sikeredett, gratulálok a győzelemhez :)

2012.05.23. 21:57:15

Már transzferen a 11 játékos. Szombaton 20:43 és 20:54 közötti lejárattal.

2012.05.23. 21:59:07

@Hálószaggató_Góliát: Én is csak kapkodtam a fejem, mert élőben néztem mind a 13 meccset.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 22:57:00

@CreaPress: holnap már ki tudtátok volna hívni egymást, amikor a házigazda hazaér. A külföldi vendégjáték után 24 óráig nem lehet lekötni meccset a stadionba. Bunny a szomszédjával, Yetivel közös csapatbusz-konvojjal ment tegnap Salazarhoz, ahol ma lejátszották a meccset és holnap érnek haza.
a csömöri útnál jobb helyszín lett volna... majd legközelebb!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 23:02:23

@Bukott Rockzenész: a czabán samu tér - ebedli feri, sebők vili, szeibert - fogod érezni még, ha nagyon koncentrálsz!
szeretettel várunk benneteket!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.23. 23:08:07

@CreaPress: azt tudod, hogy a túl drasztikus játékos csere hosszú időre hazavágja a csapatszellemet, ettől az önbizalom is és a forma is erősen lecsökken, nem várt kudarcok sora vár a csapatra. így jártam, amikor magyarítottam a keretet, ki is estem a hatodosztályból!

Mosolygó Rettenet 2012.05.24. 12:23:09

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Romania Yeti-Faced ReBoRn (VII) helyszín: Arena NFC'73 [Kupaszabályokkal] 2012-05-30 09:45 (15/48)

Itt a nagy lehetőség, hogy visszavágjak a csoportkörben elszenvedett vereségért. Előre a 9. helyért!

2012.05.24. 13:01:24

@f_miki: Számos dolog homályos még előttem a Hattrickben, de ez speciel nem.
Kitettem ugyan transzferre 11 embert, de 3 és fél órával az utolsó bajnoki után kelnek el, tehát akkor már hiába esik a csapatszellem, az új szezon előtt úgyis beáll ugyanarra az értékre, amire mindig szokott.
Az új embereket a jövő héten szerezzük be a játékospiacról, hogy amennyiben a személyiségük további negatív hatással lenne a csapatszellemre, ez se legyen hátrány, mire jön az első Magyar Kupa-forduló.
Van egy saját játékosból konvertált jó/középszerű edző, akivel lazázva abszolváljuk az első három kupafordulót, közben - mint negyedikek - a három legjobbal játszunk bajnokit, abból is el fogunk lazázni kettőt, hogy a többi meccsen már csapatszellemileg ne legyenek problémáink. A többi ellenfelet a bajnokság 4-11. fordulója között le kell győzni, és mivel befejeződött a saját nevelésű Balogh - Csirke - Jávorszki középpályás trió fejlesztése, Spriesterbach és Sompolyogi mellé új, speces csatártehetségek jönnek, átállunk gólszerzés edzésre.
Sajnos, a jubileumi Labdabiztost kihagyjuk, sok régi ismerőssel szemben halmozódott fel barimeccs-adósságom, ezt pótolom a 34. szezonban. Az új SBTC úgy csiszolódik össze, hogy a játékosokon nem lesz heti kétszeri győzelmi kényszer, aztán reszkessen mindenki a Labdabiztos 11-ben, már ha visszaenged a Versenybizottság :)
A Bastille - SBTC kisdöntőre, ha mindenki elkel, 9 régi ember marad, bár még csak Glós Gyuláért jelentkezett be menedzser, ráadásul a Labdabiztos-mezőnyből.
Azért a 10. kiírást is figyelem, be-benézek majd, és néha írok is, ha nem lesz gond.

Igaz, a negyedik hely még nem biztos, de a bajnokság 11. fordulója után már kiesett Sörtolvajokat a szezon legfontosabb meccsén le fogjuk győzni a Szoó József Emlékstadionban. A transzferre tett játékosok is biztosan hajtani fognak, mert ha nem tennék, ciki lenne magyarázkodniuk az új csapatnál, hogy miért nem adtak bele mindent. Ha az új klubjaikban kezdők akarnak lenni, nem hülyülhetik el a záró fordulót :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.24. 20:42:00

@CreaPress: Én az ifistákkal, illetve a cseresorral indulok azért elindulok a jubileumi kupán, de a Final Eight nehezen fog összejönni velük, inkább az első 16-ban vitézkedek majd. Nálam is fiatalítás jön, a már általad is említett eredménykényszer miatt sok ifistám ment már eddig is kárba.

panteraAtus 2012.05.24. 20:54:27

Szopós Murénák kihivva a Nagy Palóc arénába!

2012.05.24. 21:39:02

@f_miki: Most már mindegy.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.24. 22:44:47

@CreaPress: igen, az a tény, hogy az új idényre beáll egy középértékre a csapatszellem, eszembe se jutott - irigylem azt a tervszerűséget, ahogy ezt a nem kis ügyet előre kitaláltad. én annak idején semmit sem tudtam arról, mivel jár, ha kidobom a fél csapatot, csak utólag olvastam a fórumokat is. őszintén drukkolok, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

na73 2012.05.25. 08:09:03

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: Kohász Stadion 2012-05-30 09:45 (15/48)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.25. 10:41:49

salazart kihívtam az illovszkyba.

2012.05.25. 11:12:15

Kellemetlen meglepetés csak csütörtökön ért. Úgy számoltam ki, hogy ebben az idényban Balogh Krisztián és Csirke egyaránt titáni játékszervezést ér el. Nos, Balogh esetében ez simán össze is jött már hetekkel ezelőtt, és nagyon vártam, hogy ezen a héten Csirke Zoli is erre a szintre lép.
Aztán kiderült, hogy mégsem.
Az egy dolog, hogy bajnokság közben beiktattam két pontrúgás edzést, de így is lépnie kellett volna.
Utánanéztem a korábbi teljesítményeinek, és döbbenten vettem észre, hogy valamiért nem játszattam az idei szezon hetedik hetében.
Nem tudok rájönni, hogy történhetett ilyen, mert nem élek tudatmódosító szerekkel (még minimális alkoholtartalmú italokat sem iszom).
Emiatt még a következő edzés is játékszervezés lesz, pedig már nagyon beleéltem magam, hogy végre átállhatok gólszerzésre.

laca65 2012.05.26. 07:57:51

Szeptember 29. FC kupaszabályokkal kihívva a Ranagol arénába a 27. helyért. (az előző 2 LB-ben 13., illetve 14. voltam, ez összesen 27. Hát nem egészen így képzeltem...)

hatarsorompo 2012.05.26. 09:50:36

@CreaPress: Szomorkodnod azért nem kellene. Sem Csirke szintlépés-késése, sem a Lotus elleni vereség miatt. Igaz, ha számítasz arra, hogy lebirtokol, ellentámadással ennél talán többre mentél volna.

De az, hogy emiatt a csapat zömét eladd... Nem fér a fejembe, de te tudod. Sajnos, nekem csak Glázerre futotta a költségvetésből, nem volt 76 millám Iván Zolira, sőt, Viktor Pistára sem 47 millióm. Szegény ember vízzel főz :)
Majd ha eladom a kapusaimat, és végleges nagyságú lesz a Nagy Palóc Aréna, én is építek egy komoly csapatot.
Addig csak a csődhelyzet elkerülése a cél.

Egész jó kis játékosoktól szabadulsz meg, van benne több fiatal is, egész jó specekkel.

Vagy őrült vagy, vagy nagyon tudsz valamit, amit én nem.

Ja, szerintem hülyeség kilépned a Labdabiztosból - hol van az előírva, hogy muszáj jól szerepelni? Vegyél példát rólam :)

Tom

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.26. 16:56:49

Doktor úr és barátai féllábbal az ötödosztályban vannak már, mivel 5-2-re vezetnek és a közvetlen rivális hárommal ég a hetvenedik percben. A Honvédka negyedik lett, már csak a lottóötös hiányzik a mai nap tökéletességéhez :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.26. 21:49:43

a reacka meg kiesett az nb3-ba a centenárium évében, beteljesítve az évek óta tartó vesszőfutást, eközben a palota fc legjobb idényét zárja: dobogó a hatodosztályban és legalább a hatodik hely az lb9-ben.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.27. 07:46:20

@f_miki: mondjuk 21 gólt kapni az utolsó négy meccsen, az kemény! ellenben böőr zoli betalált! :) jövőre tiszteletemet kell tegyem egy reac meccsen és természetesen ki fogom várni a reac-salgótarjáni btc meccset! :)
@Bukott Rockzenész: klesta mesterék ott lesznek a transylvania patriots elleni osztályozón, ahol antirevizionista transzparensekkel készülnek, többek között egy olyannal, amin marinescu ex-bastille játékos az elcsatolt területeket falja fel!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 10:48:52

@Bastille: Az ellenfél játékerejét elnézve sansztalan vagyok a feljutásra, még egy évet le kell húznom a hatodosztályban, ráadásul úgy, hogy két riválisom is a legundorítóbb antifocit játssza, kettő pedig durván erősen támad. Úgy lettem bajnok, hogy a forduló válogatottjaiban csak mutatóban volt emberem, viszont taktikailag és a csapatösszhang terén messze fölülmúltam őket. 1 pont kellett volna, hogy ne legyek osztályozós, de egy ocsmány bekkelő gárda kétszer is ikszelt velem, egyszer pedig kikaptam egy másik kontramatyitól. Végig az első csapattal játszva viszont esélyük sem lesz a jövő szezonban, kinyírom őket!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 15:28:14

@f_miki: Ahogy elnéztem az idei bundahíreket, jobb is nekik egy évet a harmadosztályban vezekelni. Csak Forgács urat és a palotaiakat sajnálom, megérdemelnének legalább egy másodosztályú csapatot.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.27. 19:20:39

@Bastille: @Bukott Rockzenész: remélem, nem a jövő heti szolnok elleni meccs lesz az utolsó. megéri-e valakinek egy nb3-as csapattal szarakodni, amelyik pár év alatt azt a kevés szurkolóját is sikeresen leépítette, ami még megmaradt. nem hiszem, hogy van még csapat, amelyik ennyi keserűséget okozott a közönségének, mint a reac az elmúlt években.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.27. 19:36:54

@f_miki: Halottról vagy jó vagy semmit, de azt csiripelik a verebek, hogy az újságíró/klubmenedzseretek (Isten nyugosztalja!) sem feltétlenül a publikus indokok miatt választotta a szabadesést.

Alfredd 2012.05.27. 20:21:50

Közhírré tétetik:

A Botláb BFC vezetése büszkén tájékoztatja a Nagyérdeműt, hogy a klub fennállásának legnagyobb sikerét elérve, végig imponáló magabiztossággal vezetve, 37 ponttal bajnok lett az erősnek mondható VI. osztály 843-as csoportjában!
Ez az eredmény azt is jelenti, hogy a következő szezont biztosan az V. osztályban kezdheti meg.

A játékosállomány a kétfrontos menetelést már nem bírta el, így a Labdabiztos kupában csak a 17. helyért szállhat harcba. A következő kiírásban sem lehet majd jobb szereplésre számítani, mert a játékoskeretben jelenleg 10 olyan játékos van, akik már meghaladták a krisztusi kort, és a szerdai lesz utolsó fellépésük a csapat mezében.

Pár kiforott középpályás is átadólistára kerül a következő hetekben, így érdemes lesz néha benézni a klubház hirdetőtáblájára, mert a használt locsolócső, és fűnyíró traktor mellett akár természetfeletti középpályást is ki lehet fogni, jóárasítva.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.27. 23:45:16

@Bukott Rockzenész: nincsenek publikus indokok. a reacnál évek óta nincs indoka semminek, nincs kommunikáció a soproni kirándulás óta.

hatarsorompo 2012.05.28. 07:09:42

Azt hiszem, ilyen hatodos csapat nem lesz még egy, mint az enyém.
Az utolsó meccs előtt még a 3. helyen álltam, de az F.TC kikapott a Debreceni Autóbuszvezetőktől, ezzel ölembe hullt a második hely.
A 25 játékosom össz-TSI-je 25590, abból a két kapusé 19630...

Ebből akár még egy nulla pont is összejöhet a 34. szezonban.
Mészáros Janit és Rácz Dodit akkor is tovább fejlesztem, ha a fene fenét eszik, és pont nélkül kiesek, pofozógép szerepre kárhoztatva a Labdabiztosban is.
Tényleg: kellek én így ide? Én nem Crea vagyok, nekem eszem ágában sincs innen kilépni még egy szezon erejéig sem. Legfeljebb akkor, ha így kívánja a közakarat.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.28. 10:20:04

@hatarsorompo: az utolsó felvetésedet nem értem, ha nem kellenél valami miatt, akkor szerintem már szólt volna a közösség egy-két idénnyel ezelőtt. :)

A feljutáshoz gratulálok, a csoportodat elnézve szerintem megérdemelted. :) Amúgy nem tudom tudod-e, hogy hetedben még létezik az automatikus feljutás intézménye, azaz ha nem kapcsoltad ki a bajnokság közben ezt az opciót, akkor a program hetedosztályú bronzérmesként minden további nélkül feldobhatott volna téged hatodba. Csak akkor feljutási bónusz sincs...

A 25 ezres tsi-t gondolom kirívóan alacsonyként értelmezed. Pedig nem az, nekem volt hatodban 12 ezres össztsi-jű csoporttársam is. Mondjuk nem maradt bent, ez igaz.

A nulla pontos szezonról pedig annyit, hogy (hacsak nem a 100 legerősebb hatod valamelyikébe kerülsz) az minimális erőfeszítéssel kiküszöbölhető.
Ha rászánnál
- 10-20.000 e Ft-ot (nem többet, ez pedig nagyjából annyi, ami a bónuszokból, szurkolói pénzekből összejön) játékosvásárlásra, továbbá
- 2, azaz kettő percet arra, hogy írjál egy ht-mailt, akkor segítek úgy igazolni, hogy ha a bentmaradás nem is biztos, de a tisztességes helytállás garantálható lenne a szezonban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.28. 10:50:09

ranagolidák - kicsit késve, de - kihívva egy jófajta helyosztóra a gödörbe

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.28. 12:00:59

@hatarsorompo: Tőlem is kaphatsz szinte gombokért 4-5 csillagos teljesítményre képes arcokat és jó tippeket is, mivel kis túlzással a fél életemet a hatodosztályban töltöttem.

VGL 2012.05.28. 20:07:44

@laca65: bocs a késői visszajelzésért, elfogadva a kihívás.

2012.05.28. 20:25:17

@-kraci-: Meg tudlak érteni. Nagyon durva.

@Bukott Rockzenész: Tomi (határsoromopó) a stadionépítésért beáldozta a korábban edzett legjobb játékosait, és folyamatosan egy cél vezérli: elkerülni a csődhelyzetet. Nekem már elmondta, hogy végig mínuszos volt az egyenlege a szezonban.
Közben meg is előzték. a második legnagyobb stadion már nem az övé. És aki elhappolta előle ezt a titulust, az rendezi most a Magyar Kupa-döntőt. De majd elmondja, itt volt ma nálam, és néztük a statisztikai adatokat, mert nekem van támogatóim, neki meg nincs.

@Black Lotus: A közakaratos dumát meg poénnak szánta. Csak nem írta a végére, hogy :)

Végül valamit magamról: Rettenetesen szégyellem magam, mert eddigi színmagyar csapatomba beszereztem egy macedón légióst. A Black Lotus elleni elvesztett elődöntő után végül kilencen mentek el a klubtól, helyükre csak öt újonc érkezett, és ma jön még egy hatodik.
A szombati bajnokin Simek, a játékos/edző védőm megsérült, így egyetlen hátvédem maradt. Ezért szétnéztem a piacon, de 72 órás időtávon belül nem találtam olyan magyart, aki tudásban és árban is megfelelne. Egy védővel pedig "illetlenség" Labdabiztos-bronzcsatára készülni.
Shehi mellé viszont már nem jön másik külföldi.

2012.05.29. 09:23:27

Tudna nekem segíteni valaki? A Google Docs-ban nem tudom frissíteni az adatokat (a góllövőlistám sorrendjét), mert az "Adatok" menüpont annak ellenére inaktív, hogy én vagyok a táblázat tulajdonosa, és be is vagyok jelentkezve.

hatarsorompo 2012.05.29. 16:23:03

@Bukott Rockzenész: Kik eladók gombokért? Most 42 millám van játékosokra.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.29. 16:37:44

Könnyed átmozgató edzéssel fejezte be az FC Black Lotus legénysége a holnapi döntőre való felkészülést.

- Alighanem egy ideig az utolsó döntőjére készül a csapat - erősítette meg a szurkolói portálokon már megjelent híreket Matsson tréner. - A következő idényben a bajnokságra koncentrálunk, mivel a szerződésem még egy idényre szól és a vezetőséggel való megállapodás szerint csak akkor hosszabbítunk, ha a csapat jövőre megnyeri a bajnokságot. Az elbében egy fiatal, újabb négy ifivel felfrissített csapat indul majd, így a tizedik kiírásban inkább a döntő megrendezésére, mint az azon való részvételre hajtunk.

A holnapi mérkőzésre külön motivációt nyújt a srácoknak, hogy zsinórban harmadszor vihetik haza a serleget, amellyel végleg beírnák magukat a klub és a kupa aranykönyvébe. A társaság ennek megfelelő lelkesedéssel készült - főképp igaz ez a kis Gyöngyös Olivérre, aki tavaly még ifista volt, így (tősgyökeres városi gyerek révén) most először láthat élőben betyárt, ha kitekint a vendégszektorba.

- Tisztelve az ellenfél játékospolitikáját, a döntőre kijelölt kezdőcsapat több mint fele magyar játékos lett. Aki azonban úgy gondolja, hogy a csapat ettől könnyen verhetővé válna, azt várja majd egy-két meglepetés - jelentette ki sejtelmesen Matsson.

Nem csak a csapat, a szurkolók is készülnek a palotai éxerdoboz meglátogatásra. A Bastille elleni elődöntő felvételének megtekintése után a Black Beasts megkezdte az előkészületeket a rettegett (egyes hírek szerint Király B. Izabella nénivel is felturbózott) Revenge-tábor méltó fogadására. Mivel a gárdisták az IMF-től, a Paszdar-egységek pedig a női test látványától jönnek zavarba leginkább, a Lotus-drukkerek nem kevés utánajárással megszerezték Christine Lagarde IMF-főnöknő fürdőruhás fotóját, amelyet szektornyi méretűre felnagyítva az ellenfél teljes kemény magját igyekeznek sokkolni. Az esetlegesen újra felbukkanó Briggs és Begbie uraknak a barcelonai Boixos Nois és a buenos aires-i La Doce prominenseiből szerveződő egység mutathatja be, milyen is a valódi latino virtus, de nem kizárható néhány, korábban a kolumbiai drogkartellnek besegítő arc felbukkanása sem. A latin (pontosabban a barcelonai) vonalat erősítheti még Jimmy Jump, aki a vendégek gólvágójának, Kiss Attilának az arcába igyekszik egy francia zászlót vágni - miután a Gyűlölt Ellenségeink blog több napos nyomozással kiderítette, hogy Kiss felmenői közül többen Clemenceau honfitársainak vallhatják magukat.

Összességében mind a pályán, mind azon kívül igazi kupafinálé-hangulatra számíthat az, aki holnap megtekinti az LB9 fináléját. Jegyek a Budai2 pénztárában már csak korlátozott számban kaphatók.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.29. 19:15:41

@Black Lotus: Sajnos Begbie és Billy Bright visszatért a Királyi Büntetésvégrehajtás kötelékébe, Iza nénit pedig nem lájkolják a törzsszurkolók, de a tábor elhatározta, hogy ha már a csapat esélytelen a pályán, legalább a harmadik félidőt hozni kell. Ennek jegyében a délszláv háborús veteránokkal sűrűn megtűzdelt zágrábi Bad Blue Boys, valamint a belgrádi Delije és Grobari érkeznek erősítésként. Az egymást nem túlságosan szívlelő exjugó huligánok között - okulva az ENSZ kéksisakosainak kudarcából - ezúttal a texasi rangerek képezik az ütközőzónát Chuck Norris vezetésével. A betyárok és gárdisták már egy hete intenzív baranta-edzőtáborban vesznek részt, hogy igény szerint annak harci formáját, a böllönt is be tudják majd mutatni.
Hogy ne maradjunk fociceleb nélkül, arról meghívott vendégünk, Nick Hornby gondoskodik.
- Revenge-szurkolónak lenni egyfajta életérzés. A foci sok bánatot tud okozni, de még több örömet, Kiss Attilát és a Doktor urat pedig az Arsenal megbízásából figyelem.
Eközben a csapat az esélytelenek nyugalmával készül az összecsapásra.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.29. 22:07:37

@Black Lotus: jegyek már csak a neppereknél kaphatók, akik a 6-6 óta most először tudnak üzletet csinálni. a híd alatt a piacon és a rákos úti vasedényben 8-10-szeres áron még talán lehet jegyet kapni.
a biztonságiak parancsnoka, ifjabb Farkas Mihály nem tart a két szurkolótábor esetleges összecsapásától. mint mondta, látta Christine Lagarde fényképét, illetve ismeri a texasi rangerek munkásságát, így garantálni tudja, hogy a szurkolók csak a játékkal törődnek majd.
a palota fc elnöksége nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a 9. lb-kupa döntője a budai2 stadionban lesz. az ez alkalomra megújított vip-páholy szeretettel várja a két csapat vezetőit.

Ranagol_5 2012.05.30. 01:55:13

@végh hanta: Bocsánat uram, sok munka miatt nem figyeltem, illetve el is felejtettem a lekötést! Természetesen a győzelem 3-0-ával jár!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 02:23:43

@Ranagol_5: á-á, nem úszod meg ilyen könnyen :)
jövő hét úgyis szünet, bepótoljuk!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:18:08

Bár a döntő kezdetéig bő félóra még hátravan, Palotán már így is kiváló a hangulat. A Budai2 közelében található benzinkút már be is zárt, mivel a két szurkolótábor minden ehető és iható dolgot felvásárolt.

- Egy óra alatt csináltunk akkora forgalmat, mint máskor egy hónap alatt - büszkélkedett a kút kezelője, aki csak azt sajnálta, hogy nem tudott jegyet szerezni a fináléba.

A környékbeli sörözőkben már levegőt is alig lehet kapni a tömegtől és a máskor forgalmas Szőcs Áron utca is spontán sétálóutcává alakult át. A hangulat jelenleg békés, a kolumbiai és mexikói drogkartellek verőlegényei közösen fogyasztják a benzinkútról kimentett készleteket a délszláv háborúk résztvevőivel. Egyes hírek szerint a szomjasan maradt szurkolók már benéztek a Széchenyi téri Megváltó Gyógyszertárba, illetve a Szőcs utca túloldalán fekvő Palota Patikába is, ahol érdeklődtek, hogy van-e elfekvőben bármilyen iható dolog a kanalas orvosságon kívül.

- Tetszik a stadion, ha nyer a Lotus, a jelenlévő összes Boixos-tag megfürdik az aréna előtti Mátyus-szökőkútban - nyilatkozta Xavier, a Boixos Nois egyik frontembere.

Közben a csapatok megkezdték a bemelegítést, a stadion hangszóróiból jelenleg a Scorpionstól a The best is yet to come című szám szól, amelyet mindkét tábor saját kedvenceire vonatkozóan értelmez.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:35:15

A két szektort elfoglaló latino táborban a fociultrák mellett néhány neves személyiség is helyet foglal.

- Mindig is vonzott a labdarúgás, a kupadöntők hangulata pedig speciális. Sokat hallottam már a palotai ékszerdobozról, így nem volt kérdéses, hogy megnézem a finálét - nyilatkozta a büfé előtt éppen rántott húsos zsemlét majszoló egykori argentin teniszcsillag, Gabriela Sabatini.

Sabatini elmondta még, hogy a stadion közelében vett ki lakást, így szokásos reggeli futása közben még látta viszonylag üres állapotban a környéket és elkapta a helyosztóra induló Palota csapatbuszát is. "Sikerült még egy közös fotót csinálnom Veszelka Gáborral a Mátyus-kút előtt, aminek nagyon örülök" - jelezte a nyolcvanas évek bálványa.

Sabatininek csak dolog miatt maradt hiányérzete: mint minden argentin, ő is rajong a finom fogásokért és szerette volna megkóstolni a környék gasztronómiai fellegvárában, a Víg Kalmárban a bakonyi harcsapaprikást, de az étteremben már hetekkel korábban elfogyott a döntő napjára az összes asztal. "Sajnálom, hogy ez kimarad az életemből, de a Veszelka-fotó azért sok mindenért kárpótol" - nyilatkozta az argentin díva, majd kezet fogott a Lotus-cséká Teller példaképével, az egykori Honvédos Kovács Kálmánnal, végül eltűnt a latino szektorok felé hömpölygő tömegben.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:45:37

Óriási érdeklődés a megismételt LB bronz meccsen! Lucjan Klesta édesanyja is itt van, pont ezért az unokáknak meg lett tiltva a csálé csöcseik indokolatlan mutogatása és rázása! "Itt van az anyám, ezért a pályán kell teljesítenünk, nem számíthatok a lányaimra! Közben gondok adódtak Csúri Rudi Katzenjammer Fogadójának papírjaival, illetve a hetedik féle csapolt sör sem érkezett meg, ezért a búcsúmeccset elhalasztjuk a következő találkozóra. Az ellenfélről annyit, hogy egyszer sikerült őket megverni, egyszer megszorongatni, most komolyabb a sansz, hogy nyerünk! Nagy Feró közben rázendített a Motorizált Nemzedékre, úgyhogy mennem kell csápolni! Jó szórakozást!" -tette hozzá most felettébb elmésebb megjegyzéseit a mérkőzéshez a BLSE kapitánya!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 09:50:24

@Bukott Rockzenész: Némi meglepetésre nincs a kezdőben az ellenfél hátvédikonja. A Lotus-tábor máris rázendített a "Doktor úr, a maga szíve sose fáj?" című nótára.

Ranagol_5 2012.05.30. 10:50:41

@végh hanta: Ó, nagyszerü! Nem is szerettem volna megúszni, csak azt hittem ennyire nem "rugalmas" a versenykiírás. :D Örökhála!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 10:54:21

@Ranagol_5: a versenykiírás határozottan nem rugalmas, de mivel hozzáférek a googledocshoz, a megjegyzésbe mindenképp beírjuk a jövőheti végeredményt :)
már csak a tények miatt :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 11:40:26

MES-TER-HÁR-MAS!
MES-TER-HÁR-MAS!!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.30. 12:38:36

@Black Lotus: Gratulálok a háromszoros győztesnek! Kijött a papírforma, bár próbáltunk némi taktikai meglepetést okozni, de sajnos Olaf ma szűkmarkúan bánt a speciális eseményekkel. Természetesen Black Lotus győzelme megérdemelt. Fiaimat dicséret illeti a kétfrontos menetelésért - LB-ezüst, bajnoki arany az idei mérlegünk. Szombaton még egy osztályozó vár ránk, aminek hasonló esélyekkel megyünk neki, mint a mai meccsnek. Doktor úr drasztikus formahanyatlás miatt került ki a kezdőből, egyes források szerint a Klesta lányokkal élt sporszerűtlen életet.

Sajnos munkahelyi ok miatt (országos kompetenciamérés) nem tudtam élőben követni a meccset, de Lotus mester jól adta vissza az aréna hangulatát. A harmadik félidő eredménye nem ismert, bár lehet, hogy az össznépi fiesztahangulatban erre nem is került sor.

Még egyszer gratulálok, jövőre pedig egy fiatalodó csapattal ismét megpróbáljuk a lehetetlent!

Mosolygó Rettenet 2012.05.30. 13:34:19

A hétvégi bajnoki győzelem után nem tudtam kellően motiválni a fiúkat a LB-Kupa 9. helyéért zajló mérkőzésre, így Yeti-Faced Reborn megérdemelten nagyarányú győzelmet aratott.
Ettől függetlenül több, mint sikeres szezont zárok: az Ózdi Kohász története során először feljutott az V-öd osztályba, olyan nagy múltú és tiszteletre méltó csapatot is megelőzve, mint a Kecso SE. Emellett az elért 10. hely első LB-kupámban, szintén az elvárások feletti eredménynek nevezhető. Köszi a szervezést és a lehetőséget, a következő szezonban megint itt leszek!
És persze Gratula Black Lotusnak az újabb kupagyőzelemhez!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 13:36:48

@Bukott Rockzenész: Köszönöm a gratulációt, egyben szeretném megragadni az alkalmat, hogy én is gratuláljak a Revenge történetének legjobb LB-szereplése alkalmából. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül nálad a csapat átalakítása, milyenek lesznek az új igazolások és egyúttal, hogy milyen lesz a csapatod a következő kiírásban - még ha ott esetleg nem is fogunk találkozni, legalábbis a döntőben nem.

@Bastille: Szeretnék továbbá gratulálni Klesta kapitánynak és az általa összetákolt galerinek is, amely a klub történetében először lépett az LB dobogójára, tovább erősítve ezzel egyre inkább kiépülő nagycsapati imázsát. Ez a kép pedig csak úgy eszembe jutott valamiért:
www.panoramio.com/photo/54796603

Nagyszerű sorozat volt, egy remek hangulatú döntővel, amely után jelenleg latinok, délszlávok, Lotus-ultrák és betyárok közösen fürdőznek a Mátyus-kútban és környékén, miközben Christine Lagarde gigantikus portréja is megkapta új funkcióját - a nagy becsben tartott harmadik trófea alátéteként szolgál majd a Gaudí trófeatermében.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.05.30. 13:44:06

@f_miki: Mielőtt kifelejteném, természetesen jár a köszönet a döntő színvonalas rendezéséért is. A szurkolók miatt ma még talán kicsit nagy lesz a felfordulás Palotán, de holnaptól már visszatér minden a rendes kerékvágásba. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.05.30. 17:44:55

@Black Lotus: a Flóri által fel nem használt Kocsis Irma készletet belekevertük a Mátyus-kút vizébe, ezért a szokásosnál kicsit tovább lubickoltak benne a kupagyőzelmet ünneplő szurkolók!
Gratulálok a 3szoros kupagyőzelemhez, Revengenek az ezüsthöz, Bastillenak a bronzhoz - még akkor is ha rajtunk átgázolva szerezte meg.
Egyben bejelentjük indulási szándékunkat a 10. kiírásban!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.05.30. 18:57:34

@f_miki: Köszönjük mi is a döntő helyszínét, kellemes gyerekkori emlékeket idézett fel!

laca65 2012.05.30. 20:18:19

Gratula Lotusnak, és köszönet mindenkinek a 9. LB-ért. várom a 10-et (a jelenleginél jobb csapattal). Bár végül is győzelemmel búcsúztam, és kétszer kaptam ki hosszabbításban a megfiatalított és magyarított csapatommal. és még a VI-ban is sikerült bennmaradnom. De mikor? és Hogyan lesz 10-nél jobb középpályám???

2012.05.31. 10:08:28

@Black Lotus: Gratulálok a klasszikus mesterhármashoz!

Bastille kollégának már másodpercekkel a kisdöntő lefújása után elismertem csapatvezetői nagyságát, most ő volt a jobb. Bár ebben segítette Balogh Krisztián bokaficama is, aki helyett a védő/játékos-edzőnek, Simek Gézának kellett beugrania, neki is tapaszosan.
A csapat a jubileumi tornát kihagyja, régóta halasztgatott barátságos meccseket játszik, aztán 140 nap múlva újra nekivág, hátha akkorra összejön a nagydöntő, a két kicsi után.

Azt örömmel állapítottam meg, hogy a Sóshartyán, a VM Egyetértés, sőt, az itt tökutolsó Palóc Mentő is feljutott a VI. ligába.
Grat nekik is!

A szervezőknek pedig köszönet áldozatos munkájukért, ahogy ezt a kupát szezonról szezonra profi módon levezénylik. És ezer hála, hogy ötödször is itt lehettem.

Lycsebatyo 2012.05.31. 11:27:04

Egy remek szezont zárt a Yetiarcúak csapata. Két célunkat sikeresen elértük. Az LB top 10-et és a feljutást a román VI. osztályba. Első ránézésre kemény ligába kerültünk, de szerencsére az ötödből robot csapat esett le, így valószínűleg nem lesz probléma a bentmaradással.
Játékosaink már alig várják az új szezont, bár volt akitől megváltunk és lehet, lesz még néhány átigazolás. Mindenki reménykedik, hogy bizonyítani tud majd és nem kerül a nem kívánt csapattagok listájára.
Természetesen jóval keményebb szezonra számítunk mint az idei volt és a kezdő keretet leszámítva kevés embernek marad hely a csapatban, hogy utat engedhessünk az új sztároknak, akik remélhetőleg húzóemberként szerepelnek majd.

A következő LB kupát illetőleg komoly reményekkel nem álltatjuk magunkat, de azért a top 10 alá nem szívesen adnánk. Reméljük ebben a szezonban sem ér minket sok csalódás és epekedve várjuk az újabb kihívásokat.

gergo a kolyokkutya 2012.05.31. 13:02:21

Kosz a jatekot, jovore ugyanitt.

Haloszaggato Pebo neked pedig kulon jar a sor az invitalasert.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.02. 19:12:44

Tisztelt Nagyérdemű!

Ahogy látják, még mindig nem borotválkoztam meg, hisz pályafutásom legnagyobb sikere ez a bronzérem! Köszönjük a Csömöri úti stadionnak a kiváló szervezést és gratulálunk ellenfelünknek, a salgótarjáni titánoknak, őszintén összefostuk magunkat mikor kiegyenlítettek két gólos hátrányból, de gratulálunk a két döntősnek is, külön persze Teller Lala fémjelezte FC Black Lotus csapatnak, akik a mesterhármassal igazi történelmet írtak!

A szezonunk sikeresnek mondható, de sajnos pár olyan hibát követtünk el, ami a feljutásba vagy az elbé döntőbe került! Ettől függetlenül megkaptam a bizalmat a következő évre is a csapattól, és a kitűzött cél a két frontos harc! Ezenkívül néhány fiatal a szezon elején átadólistára kerül és roppant megnyugtató lenne, ha e nemes és kedves közösség valamely csapata lecsapna szarér'-hugyér' rájuk! Montvai, Kubinyi, Gárdonyi és az egyik a szezon során edzett csatár is távozhat a klubtól, mert sokan vagyunk!

Köszönjük a szervezőknek az idei megmérettetés lebonyolítását, egy kérésünk lenne, a X. LB csoportsorsolásán valami bunda által egy könnyebb csoportot kérnénk! Mindenkinek rákenról! - zárta Klesta mester az összegzést.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.04. 09:16:05

ranagolidák kihívva bastillehoz, hogy eldöntsük, papíron hetedikek vagyunk, vagy valóban is :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.04. 19:08:56

@végh hanta: ne oda kössétek le a meccset, mert a dunakeszi rettenetet fogadjuk a stade-ban, ahol az éves fradi-újpest megmérettetés folyik, így a csapat a kabátpéteri gyűlölettől fűtve fog kifutni abban az időben!

Ranagol_5 2012.06.04. 23:41:40

@végh hanta: Vissza akartam igazolni, de a böngésző félig töltötte csak be az oldalt, így véletlenül ki x-eltem. Kihívtalak újra a saját stadionodba, mintegy büntetésként a múltheti feledékenységemért, így idegenben játszom. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.06. 18:27:52

Ahogy szoktuk, pár szó az LB-csapatok bajnoki teljesítményéről:
Az LB9-et négy V. osztályú csapat kezdte, közülük a háromszoros kupagyőztes Black Lotus érte el a legjobb bajnoki helyezést, a negyedosztállyal kacérkodva 2. lett. SBTC megerősítette pozícióját, 4. lett csoportjában. Rohan lovasainak egy hajszálon múlott a bentmaradás, az 5. helyezés alapján osztályozóra kényszerült, ahol csak a hosszabbításban maradt alul, így a jubileumi tornát hatodosztályúként kezdheti, csakúgy, mint cikória, aki 8. helyezettként szintén elbúcsúzott az ötödosztálytól.
A 19 hatodosztályú csapatból hárman egyeneságon jutottak fel Lotusi magasságokba: a kupaezüstös Revenge, a kupaújonc Ózdi Kohász és a kupaveterán Botláb is simán nyerte csoportját. Egyetlen gólon múlott csak, hogy Somogyország nem csatlakozott hozzájuk - ha az utolsó fordulóban egy góllal többet rámol be a tökutolsó botcsapat hálójába, most ő is ötödosztályú lenne, így azonban megküzdhet Rohan lovasaival a legbalszerencsésebb lb-csapat címéért. Rajta kívül további négy csapat lett második, kettő pedig harmadik csoportjában. Ami figyelemre méltó tény, hogy ebből az osztályból egyetlen csapat sem esett ki, mindannyian magabiztosan megőrizték hatodosztályú tagságukat.
Az 5 magyar hetedosztályú csapatból négy feljutott a hatodosok közé, Jódaqua és Vasas DH csoportelsőként, Palóc Mentők az utolsó fordulóban kiharcolt második helyezettként, ugyanúgy VM Egyetértés is, aki jobb gólkülönbséggel lett második. Beton SE az egyetlen, aki a következő kupát hetedosztályúként kezdheti.
A két nagyváradi csapat is remekül szerepelt: A Yeti-arcúak csapata simán feljutott a román VI. osztályba, Bunny 6. helyezése a biztos benntmaradást jelentette.
Összességében 8-an jutottak magasabb osztályba, ketten estek ki, húsz csapat megőrizte pozícióját a bajnoki tabellán. Lehet, hogy elfogult vagyok, de biztos vagyok benne, hogy a kupában játszó csapatok gyorsabban fejlődnek, mint a többiek - idényről idényre erősebb a mezőny a bajnoki helyezéseket nézve.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.06. 22:02:16

@f_miki: Nekem egy ponton múlt, hogy nem jött össze az egyenes ági feljutás, az osztályozón viszont belefutottam egy olyan ellenfélbe, aki még Lotust is ütné, így marad a hatodosztály ebben a szezonban is. Célkitűzésem csúnyán kihentelni a csoport kontramatyijait, akik undorító döntetlenjeikkel elrontották a feljutásomat.

Az LB-kupában való fejlődésről szóló megállapításodat osztom, ráadásul rengeteg érdekes taktikai variációt is tanultam a közösségtől.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.06. 22:40:33

@Bukott Rockzenész: Nagyra becsülöm Poljot barátomat (az egyetlen HT-focin, amelyen eddig részt vettem, ott csapattársak is voltunk) és a csapatánál zajló munkát, ezzel együtt nem tenném rá a havi kosztpénzt, hogy napjaink T. Pats-e (illetve most már Vámosgyörk Fc-je) tízből tízszer ütné napjaink Lotusát. :)

Jó manager egy jó csapattal, amely főleg hazai pályán veszélyes. A te esélyeid nagyjából azzal nullázódtak le, hogy az ő pályáján volt az osztályozó, ráadásul gondolom a MOTS-ot megjátszotta, ami végképp eldöntötte a vitás kérdéseket.

Egyszer játszottam vele közös privát ligában, egymás elleni meccsünk nem volt, de viszonyítási alapnak talán érdekes, ha túl sok a szabadidőd:
www92.hattrick.org/Community/Tournaments/Tournament.aspx?tournamentId=40139

2012.06.07. 13:43:02

Szoó Dodi emlékére szerveztem egy 8 csapatos, kieséses privát ligát:

www92.hattrick.org/Community/Tournaments/Tournament.aspx?tournamentId=296315

Jelentkezni ht mailben, még csak a fél mezőny van meg, hétfőn indulnánk!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.07. 19:46:16

@Black Lotus: Végigböngésztem az eredménylistát, nice job! Remélem, ebben a sorozatban is csak a döntőben kerülünk össze! Addig van pár becsületbeli ügyem, pl. Salazars és Somogyország legyűrése.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.07. 23:23:26

@Bukott Rockzenész: eszembe se jutott, hogy 35 pont kevés az egyenesághoz, bocsánat a figyelmetlenségemért! ezt az idényt csont nélkül hozod majd, meglátod!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.06.10. 11:33:45

Van néhány eladó játékosom, nézzetek rájuk, ha vérfrissítést szeretnétek. Van köztük mindenféle:
hattrickunited.org/egricsillagok/2012/06/10/faces-from-our-transfer-list-elado-jatekosaink/

Bruno Salazar 2012.06.10. 12:47:51

...egyre értékelhetetlenebb a HT meccsmotorjának random eredménygenerálása, idén 3 meccset vett el tőlem ami elég bosszantó! Nem baj csak lassan nekem is elmegy az egésztől a kedvem amikor azt látom, h lakatlan szigetek csapata is elver minket 0:1 re!

Nem lehetne azt h az én csapatom kiszáll a HT ligából és csak az eLBé-ben indul?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.10. 20:13:24

@Bruno Salazar: Az én csoportomban egészen véletlenül van egy Lakatlan Szigetek nevű csapat, amelyik undorító játékkal fontos pontokat vesz el tőlem rendszeresen. Az idén ez a feljutásomba került.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.11. 17:51:23

@f_miki: Úgy legyen, és neked is jó szezont kívánok, kedves földim!

Egy IRL Labdabiztos-találkozót nem hozunk össze valamikor?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.13. 12:35:53

tőlem akár jövőhéten kezdhetnénk is a LB10-et, kiestem a kupából! túl lazára vettük az első fordulót.
ha van még valaki itt, aki így járt, szabadon kihívható vagyok!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.06.13. 12:42:36

most látom, hogy Vasassal is megesett ez a csúfság :) kihívás elküldve!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.06.13. 19:59:30

@f_miki: mi is túl lazára vettük, klesta mester ennyit mondott: ma is tanultunk vmit! szóval bárki, aki elszúrta a kupát, jelentkezzen! :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.06.16. 15:30:46

Mivel egy nagyon erős ellenfelet kaptam erre a hétre, s inkább edzek, mint hogy menjek még egy kört, szerintem jövő héttől én is kihívható leszek.

gergo a kolyokkutya 2012.06.18. 12:48:16

Haaat ebben a szezonban sem leszek kupagyoztes az mar kiderult mult heten. Jonnek jatszanek megint szerda estere mar haza is er a csapat Svajcbol igy kovetkezo hettol akar ra is ernek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.18. 14:23:30

Nekem a bajnokság látszik elúszni már az elején. Hazai pályán kikaptam a csoport okádnivalóan undorító kontramatyijától, akinek a csapata csak nyomokban tartalmazott magyar játékost.

bundabotrany 2012.06.20. 18:57:03

Felőlem kezdhetünk is :) Kiestem a Magyar Kupából, a szurkolóim szerint "ebben a csoportban minden nap ajándék", és ez egy újonc hatodos esetében nem is a képességek alulbecslése.

Várom az előnevezési lehetőségről szóló levelet.

@CreaPress: Neked meg azért néha mocskos nagy mázlid van, hallod-e. Nem temetted a csapatodat 0-3-nál? Én a helyedben azt tettem volna.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.06.20. 20:42:06

Engem két tizivel kiejtett a gép. Ilyen erős ellenfelet a második fordulóban nem kaptam már vagy öt-hat szezon óta.

paradicsomsal 2012.06.20. 23:08:42

@f_miki: De rég jártam erre, a meccset lejátszottuk ma, akkora zakót kaptunk ajándékba, hogy ebben a kánikulában gyöngyözik tőle a homlokunk...

Felhívás keringőre, jövő héten szabadok vagyunk! :)

laca65 2012.06.21. 06:50:17

Kupakiesés miatt én is szabad vagyok a jövő héttől

Lycsebatyo 2012.06.21. 09:20:13

A Yetiarcúak, története során először, tovább jutott a második fordulóban :) Jövő heti ellenfelünk már kemény, nem is sok reményt fűzünk a meccshez, talán ha bemákolunk egy ellentámadást...
Így is szerencsénk volt, hisz 5 középpalyásunk közül 3 pocsék formában van, még szerencse, hogy elég volt, amit nyújtani tudtak.

VonBraun 2012.06.21. 13:17:00

A Magyar Kupa második fordulójában mi is elfőttünk, készen állunk a 10.LBK-ra.
hattrickunited.org/egricsillagok/2012/06/20/give-me-a-five-egy-otos-a-hosegben/

Achu-Football Club Actors 2012.06.26. 18:36:58

Játékra jelentkezem. Kezdhetnénk már... :)

Ranagol_5 2012.06.28. 23:15:22

Mikor indul az új LB kupa? :)

hatarsorompo 2012.07.01. 07:23:22

@Ranagol_5: Kérdésed már bennem is megfogalmazódott :)

Tényleg: mikor?
Gondolom, szükségetek lesz egy sereghajtóra. Ha igen, jövök.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.02. 10:19:49

Szóljatok ám, ha lesz, mert jövő héten pl. elmegyek nyaralni, de nem akarok lemaradni a nevezésről!:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.02. 11:12:59

@rhynn: +1
és ha lehetne úgy kérni az irányított sorsolást, hogy júli 18-án ne legyen meccsem, az fasza lenne, mert épp nem vagyok az országban, és nettel nem igazán ellátott helyen leszek.
vagy az is jó, ha 11-ei ellenfél becsszavát adja, hogy 12-ig lekötjük a mecset :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.02. 11:18:46

@végh hanta: 11-ei ellenfél? Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de emberi számítás szerint 11.-én még szinte biztos, hogy nem lesz LB kupameccs. :)
Bár az igazat megvallva én lassan a 18.-ról is kezdek lemondani, de lehet, hogy ez csak veleszületett pesszimizmus...

hatarsorompo 2012.07.02. 19:03:50

Hát, ebből nehezen lesz sokszereplős torna...

hatarsorompo 2012.07.02. 19:04:48

Azért én várom a meghívólevelet
süti beállítások módosítása