HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kiszurkoltuk! – kommentverseny különkiadás

2012.12.04. 15:56 vérfarkas

supka_6.jpgAz előző szezon visszatérő kérdése volt tippjátékukban, hogy „Mikor nyer már a Zete?”. A zalaiakkal azóta már csak a másodosztály beharangozóiban találkozhatunk, miként Kis Károly hiányában egy másik visszatérő elem, a czukkoskodás is eltűnt a kommentekből. Idén újabb vesszőparipára nyergeltek át matadoraink. Gyakorlatilag a rajt óta visszatérő kérdés volt, meddig ül Supka Attila a pécsi kispadon? Matyi Dezső legendás HR politikájának köszönhetően tehát újabb sorozat született, amit végre bemutathatunk, azaz mégsem, mert a legújabb hírek szerint mégis marad. Vészharang, selyemzsinór, útilapu minden mennyiségben. Így elolvasva, csoda, hogy eddig kibírta.

1.A nyitóforduló beharangozójában személyes kedvencem, vérfarkas igyekezett rögtön megnyugtatni a kedélyeket; Azért az első meccs után Supka Attila valószínűleg még a helyén maradhat. slowmotion hitt is a pécsi őszben; Paks-PMSC 0-1 acélos ősz kell ahhoz, hogy tavasszal Matyi három döntetlen után kirúghassa Supkát. Kétballáb  ősz helyett csak negyedórát adott; Paks-Pécs 1:0 A 18. percben edzőmenesztés.... housemd pedig egy ekkor még elképesztőnek tűnő elméletet vázolt; a Paks kiesik, mert Matyi meccs után reflexből kirúgja Czukk Károlyt.

2.A Fradi ellen Bukott Rockzenész még remélt; Supka szobrának alapozás megkezdődik.Sirsteve viszont már csak az erőszaknak hitt; Pécs-Fradi 2-0 Miután Matyi Dezső kilátásba helyezi, hogy vendégsiker esetén mindkét csapat kénytelen lesz megválni a vezetőedzőjétől

A 3. fordulóban Black Lotus a beharangozóban közölte, egyelőre nem kell imádkozni a pécsi mesterért; Supka mester veretlenül hozta le az első két fordulót Baranyában, így jelenleg nem kell aggódnia a tulajdonos kiszámíthatatlansága miatt. Ezek után csak slowmotion ütött meg pesszimistább hangot, bár munkakönyvet ő sem említett; a hétfői Dunántúli napló főcíme: méretes Supkát kapott Matyi a pesti fiataloktól.

4.A negyedik kör a Lokit vitte Baranyába, de az országos 2-es ellenére senki sem várt hazai edzőmenesztést. Mint látni fogjuk, meg kell becsülni az ilyen fordulót!

Az 5. fordulóban viszont Futó Lada már a beharangozóban kongatta a vészharangot; A Pécs kapcsán az a kérdés, hogy mikor indul el végre a csapat, mert ez a fajta döcögve pontszerzés nem a biztos edzői állás záloga a baranyai megyeszékhelyen. A korábban Supka szobrot vízionáló Bukott Rockzenész természetesen kitartott; Rákóczi - PMFC 1:3 Supinho egyelőre megmenekül. A Pécs szakértő housemd szintén még remélt; Az a helyzet, hogy ha Matyi bírja még pár hónapig cérnával, Supka összerakja az elmúlt 20 év legjobb pécsi csapatát. Az anyag a Mecsekalján szokatlan módon most elég bőséges. Kérdés, lesz-e erre idő. Sirsteve viszont büntetett; Hétfőn Kis Károlyt Supka Attila váltja a regionális Munkaügyi Hivatal (kis)padján.

6.A hatodik körben Bukott Rockzenész kicsit megingott és jóindulatú figyelmeztetést küldött; Supkának nyernie kell. Lada szintén selyemzsinórral jött; Ha Supka most sem nyer, akkor lapát van. A megszelídült sirsteve adott még egy kis időt; Supka megragadja az utolsó szalmaszálat.

7.A Kecsó nyert a Mecsekalján, de Supka maradt, a hetedik beharangozóban végh hanta el is magyarázta; Győrben Supka megerősítheti pozícióját a pécsi padon, ehhez mindössze 2-0-ra kell kikapnia, mert Matyi Dezső nem úgy gondolkodik, ahogy mindenki más, viszont mégis ő a sikeres. ETO ügyben Artie mértékadó, ő sötéten látta mit hoz a Rába part a pécsi edzőnek; A meccs előtt még azt mondjuk, mindegy, hogy van-e rajta Supka, a meccs után már nem lesz rajta Supka. Mármint a pécsi kispadon. Építők Fodball Club szintén aggódott; Supi már sorban áll a körhintánál. Csatlakozott VGL; Földrengés Győrben, Supka alatt meginog a pad. Slowmotion nem különben; maximum három meccset adok Supkának.

8.A vállalhatóan szolid győri gyufa után pápai audiencia következett, Black Lotus beharangozójában zúgtak is a (vész)harangok; A meccs után Matyi Dezső hirtelen felindulásból kinevezi Tornyi Barnabást – másnap reggel csődvédelmet kér. hosemd rögtön megkontrázta;Pápa – Pécs 0:2 gátszakadás. áttörés. Supkák a levegőben. Artiet sikerült is elbizonytalanítania; Én azt mondanám, leveszik a Supkát a meccs után, de a nálam okosabb szerint nem. Hát legyen.

A többség viszont biztosra vette a zárófelvonást, 979122 bundába öltöztette várakozásait; Pápa – Pécs 2-1 Supka iránt töretlen a türelem. Hamarosan nyílik újra az uránbánya, tehát bunda. Slowmotion már az új állomáshelyeket latolgatta; Pápa – Pécs 1:1 egyik csapat sem lehet elégedett, csak Matyi Dezső, amikor a meccs után Supka veszi a sapkáját, kabátját, és továbbáll. Kecskemét, vagy Siófok? Futó Lada segítséget is ajánlott mindehhez; Sok szeretettel köszöntjük Tatabányán új edzőnket Supka Attilát - nyilatkozta Tornyi Barnabás, aki a játékos-ügynökségek mintájára edző-ügynökséget alapított, leegyszerűsítve a hazai edző-keringők adminisztrációját. OJ sallangmentes volt; Pápa – Pécs 2-0 Lali lehúzza a rolót, aztán lehet, hogy Dezső is. VGL továbbra sem tudott leszakadni a szeizmológiai vonalról; A Perutz stadion környékén erősödő földmozgást észlelnek, melynek epicentruma a vendég kispad. Ehhez képest sirsteve csak naivan érdeklődött;Supka még mindig a Pécs vezetőedzője? Építők Fodball Club kommentjének értelmezésén még gondolkozunk, de ő talán nem a távozásra voksolt; Pápa – Pécs 1-1 Supiiiii.

9.A csapat nyert Pápán és az ibolyaszerénységű lilákat fogadta. Az Újpest majd egyéves idegenbeli nyeretlensége okán kevesen vizionálták Supka menesztését. Azért a beharangozó megadta az alaphangot, ezúttal Futó Ladától; Ha mégsem nyernek, akkor csúnyán inogni fog a kispad. Artie ennél visszafogottabb volt, a vendégedzőre is gondolt; PMFC - Újpest 2:2 Az egyetlen eredmény, amely biztosítja, hogy a jövő héten egyik csapatra se vonatkozzon a bohóc első törvénye. Slowmotion pedig csalódottságának adott hangot; PMFC - Újpest 1:0 ezek a pécsi fiúk még edzőt buktatni sem tudnak tisztességesen.

10.Vereség otthon az Újpesttől, utazás a Bozsikba. Mindez nem sok jót ígért. Sirsteve konkrétan nem is javasolta retúrjegy vásárlását a Mesternek; Supkának már vissza sem kell utaznia Pécsre egykori sikerei helyszínéről. OJ számára sem volt kérdés; Budapest Honvéd - Pécs 2-0 Délczeg kicsit megkurtítja Supka állományban maradásának esélyeit. Black Lotus a bohócliga munkajogi szakértőjében látta a megoldást; "Töretlen a bizalom a szakmai stáb iránt, az, hogy Tornyi Barna mellettem ült a páholyban, kizárólag a véletlen műve." - Matyi Dezső. Slowmotion ismét a Mester új állomáshelyét kereste, szűkítve a kört; Supka Attilát korábbi sikerei helyén... várjunk, ez így nem lesz jó, lassan nem lesz olyan hely a Bohócligában, ahol Supka ne fordult volna meg. Kecskemét elment, maradt Siófok? Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) pedig egy új szóval gazdagította nyelvünket Budapest Honvéd – Pécs 2-1 Elsupkásítottalanítottátok. Housemd a döntetlen mellett megérezte, hogy készülőben egy komment különkiadás; annyira fix egyes, hogy nem...különben, a tavalyi "mikor nyer meccset a zete?" különverseny mintájára lehetne lassan "mikor rúgják ki a Supkát?" is...különben kiábrándítóan szarok voltunk vasárnap az Újpest ellen. Annál csak jobb jöhet.

11.A kispesti győzelem után érkezett a folyamatosan idegenben játszó Eger. Minden adott volt, hogy megszakadjon a hazai nyeretlenség, kommentelőink nem is vártak edzőváltást, csak OJ szúrt oda megszokásból a Mesternek; Supka előbb fog szerepelni egy Szalonsör-reklámban, mint értelmes csapatot építeni Pécsett, ez tény.

12.Az Eger sem volt elég gyenge egy hazai győzelemhez, következett egy szombathelyi utazás. Az idegenben brillírozó Pécs edzője miatt most nem volt nagy aggodalom, csikuszmicsuno ki is mondta; Supka marad.

13.Zsinórban a harmadik körben hallgattak a vészmadarak. A Pécs-Siófok ugyanis a hazai pálya ellenére nyugodt hétvégét ígért, ahogy Balco mondta; Kötelező győzelem,persze, ha maradni akar (az éppen aktuális, ki tudja már hogy ki ott) az edző.

14.A Diósgyőri utazás már rázósabbnak ígérkezett, tekintettel Sisa Tanár Úr hányatott helyzetére, sokan rögtön kettős kiállítást vizionáltak. Végh hanta röviden adta ki a jelszót; Hulljanak a fejek!. Bastille csak bólogatni tudott; Itt tényleg elhullanak a fejek, nem lesz mire supkát húzni, sisa por.... Sirsteve a sajátosan magyar megoldást vette számba; Szünetben a két edző kispadot cserél, de mind a kettőjüket kirúgják a meccs végén.. OJ szerint nem lenne ilyen sima az ügy; Óriási balhé kerekedik a post-match sajttájon, amikor egy élelmes zsurnaliszta azt a kérdést szegezi az edzőknek, hogy vajon sejtik-e már, melyiküket basszák ki először a padról. Sisa példás pedagógiával lenyugtatja a lilafejű Supkát, majd Fernando eleganciájával kiviharzik a teremből és beadja a lemondását.. housemd is felvette a fonalat; Diósgyőr - Pécs 3:0  ezzel a számmal a játékosok üzennek Attilának, hogy vegye a supkáját. VGL sem cicózott; Diósgyőr - Pécs 2-1 Repül a Supka!

15.Attila ismét megúszta, de főnöke egy hét közepi interjúban odapirított neki. Ez nem maradt hatástalan, kommentelőink ismét kifent kaszával várták a fordulót. Artie nem először mondta meg a tutit; Pécs-Videoton 1:3 Nem marad már Pécsen egy Sousanásnyi ideje sem Supkának. 979122 Jester „posszan” fogalmát alkalmazta nagy lelkesen; MD leposszantja Supkát. VGL ismét repülősre vette a figurát; Gyenge bíró, durcás Matyi, repülő Supka. Már mentek a meccsek, amikor The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) még odaszúrt egyet; Hmm. Kondás mester sírját ássák... Ha este kikap a Pécs, akkor Supka rá fog érni :D.

16. A versenykiírásnak hála, Attilánk könnyedén megérte a tavaszi idényt, (VGL csodálkozott is; Supka még tavasszal is a Pécs edzője), de a belé vetett bizalom nem változott nálunk. Artie jóslatát ezúttal az Iron Maden ihlette, melynek lényege; Supka elköszön, de nem bán semmit. Sirsteve sokadszorra keresett új álomáshelyet; Supka fél szemmel már a debreceni kispadot méregeti. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) szerint nem ezúttal fújt a bőrgyár; Pécs-Paks: 2-1 Kesztyűt gyártottak, nem Supkát.

17. Vereség után újabb tulajdonosi ekézés következett a sajtón keresztül. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ennek kapcsán megjegyezte; Azért az érdekes, hogy jobban várjuk Matyi aktuális genyózását, mint azt a nyilatkozatot, hogy ugyan miért ilyen szar a Pécs. 979122 karácsonyi hangulatban búcsúzott; Hulló könnye záporán át alig látja Jézuskáját.--Mármint Matyi Supkát. VGL szerint csak az időjárás segíthetett volna; FTC-Pécs 1-0 Mondanám, hogy elmarad (10% esély), de nincs Supkának akkora szerencséje.

Aztán a felek megállapodtak, hogy elválnak útjaik. Az utód személye még kérdéses, de amint látszik, szeretettel várjuk! :-)

A legújabb fejlemények szerint Supka mégis marad, gyámság alá helyezve. Szóval tavasszal folytathatjátok!

A végén mégis ment...

22 komment

Címkék: pécs supka bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr44947460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

housemd 2012.12.04. 21:04:17

mit is mondhatnék: ahogy a költő szokta:
"...bíztatóm valál, hittem szép szavadnak, mégis meccshalál..."

Artie 2012.12.05. 08:47:06

Vazze, én most tőletek tudtam meg, hogy ezúttal tényleg supkátlanítás volt.

@housemd: Nem is tudod, hogy milyen jó a csók, ó naiv ítész, mi hájjal kenegetnek.

csikuszmicsuno 2012.12.05. 12:41:46

De arra még tényleg nem kaptunk választ, hogy "miért ilyen szar a Pécs?" Izgatottan várom a folytatást, a Matyi-Pécs saga-ban...

slowmotion 2012.12.05. 15:07:09

@csikuszmicsuno: a Pécs nem szar, csak teljesen átlagos.
17 kör után a negyedik és a tizennegyedik helyezett egy 7 pontos intervallumot jelöl ki, két győzelemmel sokat lehet lépni előre.

a Rákóczi is kb tizennegyedik volt, csinált hat meccs alatt tizenhárom pontot (WWLWWD), és a hatodik helyig ugrott előre (azóta persze nyolcadikok, de hol van még a vége...)

szóval lényegében ha a Vidi kiszáll az EL-ből, akkor az 5-14. helyek között kialakul egy erős középmezőny, kupaügyileg tét nélküli, de a helyezés szempontjából folyamatosan hatpontos meccsekkel.

housemd 2012.12.06. 00:10:54

@Artie: :D
@csikuszmicsuno: szerintem a fő probléma ott van, hogy azokat a meccseket, amelyeken uralni kéne a pályát, nem vagyunk képesek megcsinálni. A védelem és a középpálya védekező funkciója nagyjából egyben van (ezért a sok idegenbeli pont: tartjuk magunkat, és néha bajzát v más elkap egy-egy előrevágottat), de amikor saját játékot kéne felépíteni (olyan hazai meccsek, mint az újpest, paks, kecskemét ellen), valami meghal - nem jut labda előre, bárhogy kevertük is a csatársort (Bajzát, Grumics, Okoronkwo), szinte teljesen veszélytelenek voltunk. egy-egy megvillanásból látszik, hogy ezek akár még focizni is tudnának - ld pl oko gólja a honvéd ellen: www.youtube.com/watch?v=I-dqXJixa4k ) de aztán vagy motiváltalanság, vagy mentális deficit, vagy a taktika hiánya... valami nem működik a támadószekcióban.

spinat 2012.12.07. 12:38:30

korai volt a cikk :)

csikuszmicsuno 2012.12.07. 13:04:22

@Zigi: Mondom, a saga folytatódik...De így a jó, ezért (is) Bohócliga a NB1.

Artie 2012.12.07. 13:05:25

@Zigi: Ez már csak azért is különösen vicces, mert:

"Supka Attila egy összegben szerette volna megkapni a neki járó pénzt, míg a vezetőség havi részletekben utalt volna. Miután nem született megegyezés, a tulajdonos meghagyta a posztján az edzőt"

Teccik tudni, Dezső bácsi, ilyenkor kell azzal a lehetőséggel élni, hogy a munkavállaló állományban marad, csak felmentem a munkavégzés alól. Nem tudom elhinni, hogy ennyire hülye Matyi.

Vagy ha mégis, akkor nem tudom, hogy lett milliárdos.

csikuszmicsuno 2012.12.07. 13:08:59

@slowmotion: Igen, ezt vágom, de adottak a jó körülmények (jó játékosok, anyagiak, stb.) mégis nagyon dadogott a gépezet, sőt! De sajnos sok csapat van így az NB1-ben...

Futó Lada 2012.12.07. 13:48:56

.. a váratlan fordulattal kapcsolatban az lenne akkor most a kérdés, hogy :
- miként fg ez illeszkedni a Bohócliga 1. alaptételéhez (Új edzővel első mecscen nyer a csapat) Mert miután el lett bocsájtva, ő most az új edző, aki a saját helyére jött.

- előveszi-e a jól bevált "rossz erőnlétű , morálisan szétesett csapatot vettem át az elődömtől" kártyát?

- Tart-e székfoglaló beszédet az öltözőben, hogy felrázza a gárdát, vagy olyan lesz, mint Bobby a Dallasban , és miután lement pár rész nélküle, most egyszerűen kilép a zuhanyzóból, és elzavar mindenkit futni?

Futó Lada 2012.12.07. 14:13:37

Valamint akkor most beleszámít a "egyazon kispadon többször edző" versenybe ?

Mert bár Tornyi Barnabás - Diósgyőr páros egyelőre elérhetetlennek tűnik, de akkor a Honvéd után a Pécs kispadján is duplázik (dupla-dupla), így ha tavasszal visszamegy Kondást váltani , akkor ő az első, aki a tripla-duplát megcsinálta.

Valamint Pintér és Prukner mellett ő a harmadik aki ebben a szezonban ugyanott lesz edző, ahonnan egyszer már elköszönt. ( A jelenlegi mezőnyben Szivics is kétszer volt Kecskeméten, de most nem ott van. Szentes másodszor megbízott edző Diósgyőrben ahol Sisa pedig már nincs ott pedig duplázó volt ős is.)

housemd 2012.12.07. 20:24:27

édes istenem, micsoda ország, micsoda város, micsoda liga...

vérfarkas 2012.12.07. 21:01:57

Bár Diósgyőr után itt is Koeman nevét hallani, de remélem, Döme lesz szakmai igazgatóként fölé helyezve, mit tudnának ezek háromszögelni a sajtótájékoztatókon!!!
Ízelítőül egy friss Matyi-Supka videó:
www.pecsma.hu/video-view/osszekaptak-a-pmfc-sajtotajekoztatojan/#prettyPhoto

slowmotion 2012.12.07. 21:06:53

akkor ez most nem okoz legitimitási válságot Pécsen?

@csikuszmicsuno: Győrben is volt olyan, hogy az ETO finoman szólva sem a bajnoki címért versengett, pedig Tarsoly talicskával tolta a pénzt a klubba.
én továbbra is adom, hogy nem jött ki a lépés a Munkásnak (kicsit olyan, mint a tavalyi Zete: ha vezettek az utolsó tíz percre fordulva, akkor valahogy sikerült elveszíteni a meccset), ráadásul valószínűleg második csapat lenne a Rákóczi után, akiknek szurkolnék (kéretik a vicceket mellőzni, ha apámat nem helyezik át Kaposvárra a születésem előtt, akkor most valószínűleg a Pécsnek szurkolnék, és a Kaposvár ellen szorítanék)

slowmotion 2012.12.07. 21:09:24

@Futó Lada: viszont hatalmas különbség, hogy Prukner talán az egyetlen, aki esett, és nem lökték. a többiek mind közös megegyezéssel (némi tulajdonosi presszing után) távoztak, Prukner még adott egy évet Kaposvárnak, és csak aztán ment el, amikor lejárt a szerződése.

tényleg, Kaposváron mikor rúgtak ki valakit legutoljára? és a Hungária körúton?

housemd 2012.12.07. 23:13:35

@vérfarkas: ha a magyar focit nem, a rögtönzéseken alapuló szituatív alternatív színház műfaját mindenképpen előrevinné idehaza...
Bódog Tamást ide lehetne hozni, a kötődés és a harcművészet iránti vonzódás megvan, mindkettő jól jöhet még.

csikuszmicsuno 2012.12.08. 09:22:53

Azért ez a videó mindent überel:
http://www.pecsma.hu/video-view/osszekaptak-a-pmfc-sajtotajekoztatojan/#prettyPhoto[video]/0/

Artie 2012.12.08. 15:04:07

@slowmotion: Azért Győrben ebben vastagon benne volt az is, hogy a játékosok - khm - nem kicsit, hanem nagyon szerettek önmaguk ellen fogadni, hogy diplomatikusan fejezzem ki magam.

slowmotion 2012.12.09. 01:02:24

@Artie: mondanám azt, hogy nem kell venni bundázó játékost, de akkor lenne egy négy csapatos profinak nevezett bajnokságunk... meg hát végülis így is, úgy is a fociból élnek meg a fiúk, nem? :)

Artie 2012.12.09. 01:32:18

@slowmotion: :D

Ha a bundázó játékosokat egyszer és mindenkorra kivonnánk a forgalomból, vagy mondjuk úgy, senki nem igazolná le őket, akkor megszűnne ez a gond.

A négycsapatos bajnokság meg lehet, hogy jobb is lenne.

Artie 2012.12.10. 11:04:22

Normális országban egy így működik:

www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/578906/artikel_die-woelfe-klettern---vorteil-koestner.html

Abgeschlossen ist das Kapitel Felix Magath indes beim VfL. Wie der kicker erfuhr ist gut sechs Wochen nach der Entlassung des Trainer-Managers die Trennung auf allen Ebenen vollzogen. Magath, der noch einen Vertrag bis 2015 hatte, erhält einen stattlichen Millionenbetrag als Abfindung, der jedoch geringer ist, als das, was er in den entsprechenden Jahren in Wolfsburg hätte verdienen können.

Vagyis Magathot felmentették, addig is kapta a fizetését, Köstner átvette a csapatot, és lezárták a dolgot végkielégítéssel. Ha nem tudtak volna megegyezni (mint anno a Bayern és Hitzfeld), akkor Magath továbbra is kapta volna a fizetését, amíg nincs más munkája. De közben lehet új edző!

Rhynn kolléga szerint az MLSZ ezt nem engedi, úgyhogy innen is csókoltatok mindenkit a szövetség székházában. EU, baszki, az.
süti beállítások módosítása