HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Heti hetes – kommentverseny 2012/13 18-24. fordulók

2013.04.22. 21:44 vérfarkas

Ismét összegyűlt egy jó adag értékelni való komment, bár a tavaszi havazás miatt még van olyan meccs, amit a mai napig sem játszottak le. Mindez nem akadály, lássuk újabb hét forduló termését, így a hajrába fordulva.

18-Latinos stílus

Artie bronzérmes kommentje alapból száraz, de az eredmény ismeretében mosolyra fakasztó: Újpest – Paks 2:0 Elképesztő, hogy van még csapat a Bohócban, amelyiket ez a harmatgyenge Újpest két góllal tud verni.

A második helyre befutó OJ, azoknak üzent, akiknek a bohócliga rajtja mellett mégis a Real-Barca volt a hét meccse: Kecskemét – Debreceni VSC 0-1 Cé passzából Ramos, a 84. percben. A Cé itt Culibaly, a gyengébbek kedvéért.

Az aranyat Zigi érdemelte ki, aki talán a bohócliga színvonala miatt választott holt nyelvet ciklusához.

Pécs – MTK 2-2 Panem et circenses!
Eger – DVTK 0-3 Sutor ne ultra crepidam.
Kecskemét – Debreceni VSC 2-0 Sic transit gloria mundi.
Haladás – Siófok 0-0 Similis simili gaudet.
Újpest – Paks 1-1 Aurea mediocritas.
Rákóczi – ETO 0-2 Gallus in suo sterquilinio plurimum protest.
Pápa – FTC 1-1 Habemus Papam!
Honvéd - Videoton 1-2 Primus inter pares.

19-„Ideiglenesen hazánkban állomásozó”

Slowmotion a harmadik helyről volt jóindulatú az újpesti játékosokkal. Azóta a választ is tudjuk, az ideiglenes edző is lehet tartós; Ferencváros-Újpest 3:0 vajon ideiglenes edzőt is lehet buktatni?

Örök témánk a fogadási csalás, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) mégis kap érte egy ezüstöt, ha már dedikált Lipcsei Betta posztert nem tudunk küldeni: Eger-Videoton: 1-3
Sok gólnak kell lennie, múlt héten is nyertem vele. Ööö…ja nem, én nem fogadtam. A barátnőm volt. A volt barátnőm. Franc…

Ugyancsak ezt a tételt választotta a heti első Zoltáng, aki szerint sokkal tudományosabban folyik mindez: ETO-Siófok 0:0 Végre minden összejön a Siófoknak. Az ETO parkban egy pendrive elveszik, rajta a tippmix-odds-vs-pontelony.xls

20-Elmaradva

A fordulót még most sem játszották le teljesen, de szerencsére azért tippeltetek.

Fran7 az idén igazoltan hiányzó Vasast idézte meg bronzot érő hasonlatával. Honvéd - Ferencváros 1-0 Angyalföldiként kicsit olyan ez, mint koreaiként egy Japán-Kína háborút nézni közelről.

A pápaválasztás blogunkat is megihlette Black Lotusnak ezüstöt is hozott mindez. Pápa - Debrecen 1-3"Rendszeresen nézem a csapat meccseit, ebből a szempontból sokkal jobb lehet Róma, mert Argentínában mindig szaggatott a stream. A névválasztásommal is jelezni akartam, hogy ifj. Bene játékrendszere valamivel közelebb állt hozzám, mint Zsivóczkyé. De amúgy nyitott vagyok, felőlem Döme is lehet az edző, ha belevesszük a szerződésébe, hogy nem dézsmálhatja meg a misebort." - Ferenc pápa.

Az aranyat slowmotion kapja sajátos kérdésfeltevéséért. Pécs - Kaposvár 1:2 Grumics úgyis gólt rúg nekünk. Amúgy kifizették már az árát? Ha nem, az olyan lenne, mintha hitelre vennék egy autót, és azzal ütném el a kereskedőt, nem?

21-Féktelenül

Az ugyancsak elmaradással fenyegető fordulóban kétballáb már a lehetséges esőnapok sorsát is tudni vélte; KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3:1 Megállapított eredmény. A Pécs el sem utazik a meccsre az őszi szelek miatt.

A heti második Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) az olvadás után, vízilabdahétvégét vízionált, megörökítve Garami Józsi bát, a özlekedésrendészet rémét; MTK - BP HONVÉD: 2-2 Józsi bát a szünetig két alkalommal büntetik a vízi KRESZ szabályainak megszegése miatt.

Jester „Game of Clowns” című beharangozójának stílusában housemd egész az aranyig ihletődött; DVSC - ÚJPEST FC 3:1 Quarth legendás távoli városa fényűző gazdagságáról volt nevezetes, ahol meg tudták fizetni néhány híres harcos, így a rettenetes Nyár-szigeteki Cou'Libaaly kardját. Manapság mintha kopna a máz, de azért a Második Fiak zsoldoscsapatát gyorsan szétkergetik. Majd jövőre, gondolják.

22-Böde baba

Artie a harmadik helyen a Fradi tartós albérletbe szorulásában látta meg a pozitívumot; Haladás - FTC 0-1 Jó ez a Fradi idegenben. Úgyhogy most másfél évig jó lesz a Fradi.

Horváth Feri színt vitt a honi sajtótájékoztatókba, az ezüstös Futó Lada kommentjére azonban még ő is elismerően bólintana; Pápa - Kecskemét 2-2 "Ha nekünk is lenne egy Szűcs Lajosunk a kapuban, akkor tuti hogy két Szűcs Lajos nevű kapus lenne az NB1-ben" - nyilatkozta Horváth Feri.

Bastille beharangozója ihlette a heti elsőt, The Drunken Master(a.k.a. Eltiron) a legendás Szomszédokra alapozva festette meg a megalkuvást nem tűrő Böde Dani portréját; Haladás - FTC 1-4 - "Ha Böde jön, akkor nagyon jön és mint tudjuk, ő nem szeret buzizni" - simogatja meg domborodó pocakját pironkodva Mágenheim Julcsi.

23-Hej Rákóczi!

Mostanság a tévék hajlamosak minden meccset közvetíteni, a vasárnap 11-es kezdést mégsem sikerült visszahozni, pedig a heti bronzos VGL szerint ennek is lenne hozadéka; GYŐRI ETO FC - VIDEOTON FC 1-1 Akár még jó meccs is lehet. Régen, hogy ezt elkerüljék, az ilyeneket délben rendezték; augusztusban.

Ezüstöt ért Artie sohaja, ami akkor is megható, ha nem saját élményeken alapszik; KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - BUDAPEST HONVÉD 1:1 Rég volt már, amikor egy Rákócziért a Rákóczin lehetett szívatni.

A szakaszgyőztes pedig Futó Lada szürreális ámokfutása lett; DVSC-TEVA - EGRI FC 2:0 Jumurdzsák egy Vasas mezben - kezében Skálás szatyorral - a Habsburg-ház trónfosztását hirdeti, így próbálván a helyiek bizalmába férkőzni ám kiderül, hogy egy álruhás Paripovics. Mivel az egri várban nincs világítás, így Dobó a váci várat próbálja védeni és ez számtalan mókás szituációt teremt.

24-Félszáz

Rudolf Geri is megunhatatlan poénforrás, a héten Artie az eredmény eltalálása mellett arra is ráérzett, ismét nagy formában játszik hősünk; DVTK - Ferencváros 2-2, Rudolf megtalálja a góllövőcipőjét. Amikor lecserélik, és bemegy az öltözőbe.

Ezüstöt ért egy másik helyes megérzés; csikuszmicsuno alig három nézőt tévedett; Eger - Kaposvári Rákóczi 2-1. Mind a 47 néző nagy-nagy örömére

A siófoki felzárkózást pedig Bastille érezte meg, levezetése aranyat ért; Siófok - MTK 1-0 Beindult az előszezon, tiszta a Balaton, edzőt buktattak múlt héten, Koszta dicsérte Kuruczot, megjelentek az első hollandok is, szóval minden jel arra utal, hogy a Siófok helyett a Pápa essen ki a picsába...

 Gratula és folyt köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr295242094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása