HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Debrecenből kéne menni - Adamo on Tour

2013.07.22. 10:08 vérfarkas

adamo-coulibaly-0623.jpgMegszokhattuk, hogy átigazolások idején minden játékos azzal kezdi nyilatkozatát; „Több helyről is megkerestek, de nem akarok konkrétumot mondani”. Adamo Coulibaly ezzel szemben nem parasztvakít, képzeletben tényleg végigutazza Európát, hogy megtalálja a legjobbat. Összefoglalónkból kiderül, a nyáron minden magára valamit is adó európai klub megvette a Best of Coulibaly dvd-t. Cikkünk folyamatosan frissül!

 

Április 29.

„Vissza akarok térni Franciaországba. Belgium és Magyarország után szeretnék közelebb lenni a családomhoz”-nyilatkozza Coulibaly.

Május 23.

Sajtóhírek szerint elnyerte a Videoton szakvezetőjének tetszését.

Május 28.

A Kisalföld szerint viszont Győrben folytathatja.

Június 4.

Erős nap folytatásos történetünkben.

Lengyel forrásból megtudjuk, hogy érdeklődik a Wisla Kraków.

A „Bors” szerint viszont a kolozsvári CFR havi 25 ezer eurós, 7.3 millió forintos fizetést ajánlott, s nem sokkal később a Videoton is jelezte, ennyit számára is megérne.

Hősünknek eközben még  arra is volt ideje, hogy visszautasítson egy két évre nyolcszázezer dollárról szóló, az Egyesült Arab Emírségekből érkezett ajánlatot.

Június 7.

A fenti visszautasított ajánlatok után török értesülések szerint a másodosztályú Denizlispor labdarúgócsapata szóban megegyezett Adamo Coulibalyval.

Június 8.

A törökök várják Coulibalyt, aki annyit üzen;  Egy hét, és ott vagyok!"

Június 15.

Egy hét elteltével a Denizlispor helyett már az Anorthoszisz Famaguszta van képben.

Június 18.

A ciprusiak megkapják Coulibaly válaszát, elképednek az évi 200000 eurós fizetési igényen, reálisabb ajánlatot várnak.

Június 19.

Az Anorthoszisz buli ugrott, de szerencsére képbe kerül az ugyancsak ciprusi APOEL. Ők már Karácsonykor érdeklődtek.

Június 21.

A hírek arról szólnak, még 24 óra és megegyezik az APOEL és Adamo.

Június 24.

72 órával később még mindig csak ott tartunk, a klubelnök napi rendszerességgel győzködi, de Coulibaly vonakodik igent mondani.

Június 26.

Ciprus után a franciák vannak soron, a La Nouvelle République című lap szerint a francia másodosztályú Chateauroux Luis Ramos után Adamo Coulibalyt is szeretné megszerezni.

Június 29.

Három nappal később Mihai Stoica, a Steaua Bukarest klubmenedzsere elismeri, hogy tárgyalásban áll Coulibalyval.

Július 1.

A szerződés lejártával Adamo a DVSC honlapján búcsúzik, konkrétnak tűnő bejelentéssel;

Van azonban olyan klub, amelytől anyagilag nagyon komoly ajánlatot kaptam. Olyat, amely az egész életemet megalapozhatja.

Eközben egyes hírek szerint a Denizlispor mellett a Steaua a két legkomolyabb érdeklődő.

Mások szerint a románoknál már nincs napirenden.

Július 3.

Hosszabb interjú a Nemzeti Sportban. Kiderül a törökökkel kapcsolatban a másodosztályúság nem tetszett, Cipruson pedig bizonytalannak tűnt a fizetés. Arról, hogy hova megy, megtudjuk; „Egyelőre ez maradjon az én titkom….Úgy néz ki, elhagyom a kontinenst.”

Július 5.

Az érintett maga foglalja össze az addig történteket, a sor kiegészül a portugál Vitória Setuballal; „Megkerestek török, francia, arab, román és portugál csapatok is. Tudom, hogy egy ideje figyelemmel követnek, de semmi konkrétumról nem tudok beszámolni. A portugál bajnokság vonzó, nem zárok ki semmit sem.”

Július 11.

Ezen a napon épp az arab vonal erős, de a kontinensen belül is van élet; „Van már egy-két igazán jó ajánlatom arab országokból. Arra várok, hogy visszahívjanak. Ha nem hívnak, akkor is van hová mennem. Természetesen a francia vagy az angol első osztály lenne a vágyaim netovábbja. Mindenki szeretne ebben a két országban játszani.”

Július 17.

Coulibaly a másodosztályú Charltonnál van, egyhetes próbajátékon tesztelik, várjuk a fejleményeket. Eddig elégedettek vele…

Július 19.

Az angol próbajáték alatt lengyel források szerint Krakkóban ismét felmerült a neve.

Lapzárta után érkezett:

Július 22.

"Most eljött az idő a tárgyalásokra: megkezdjük az egyeztetéseket a képviselőivel” – nyilatkozta Christ Powell, a Charlton menedzsere.

Coulibaly addig sem tétlenkedik, szerdáig beiktatott egy próbajátékot a francia Lensnál.

Július 24.

Az angolok is értesülnek a franciaországi próbajátékról, és már nem számolnak a visszatérésével a Charltonhoz.Az edzőjük szerint van vagy 85 ügynöke, így nehéz...

A poszt lassan percenkénti frissítésért kiállt, szintén ezen a napon török újságírók bedobják a patinás Akhisar Belediyespor nevét.

Július 25.

A franciák bejelentik, szombaton a Lens még egy próbameccsen megnézné Coulibalyt. Sokat ígér, bár két meccsig a Charltonnál is eljutott.

Július 28.

A jól sikerült próbameccs (1 gól) után a francia sajtó 2 éves szerződésről tud, de a törökök szerint hozzájuk megy, az eddig még nem említett Elazığspornál finisben a tárgyalások.

Július 29.

Hivatalos; Coulibaly aláírt, Lens a végállomás. Gratulálunk, bár lesz ebből még Bohócliga :-)

1 komment

Címkék: átigazolás Coulibaly

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr745418218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2013.07.23. 07:45:59

Ugyanezt csinálta akkor is, amikor a Debrecenhez került...
süti beállítások módosítása