HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Maccabi Niksic - ahogyan a bohócligát beárazták 2013

2013.07.24. 21:01 vidi-master

Itt van. Elérkezett, mint Bognár Gyurinak a Nemzeti Dohánybolt koncessziója. Két nap múlva kezdetét veszi a Csányi Liga 2013/2014-es szezonja. Az uborkaszezonban csapataink 50%-a már elhalálozott, jó eséllyel négy hadosztályunkból csak egy marad állva a júliusi hadjárat után. Eközben szeretett bohócligánk népszerűsége a fiatalok körében jelentősen megnőtt, köszönhetően a Trollfoci oldalának már a Gödör környékén üldögélő értelmiségnek is beszédtémát szolgáltat Air Xanyi és Büdösúristenit Kálmánunk. Ezzel párhuzamosan a nemzet targoncavezetőjét jóformán a FIFA összes tagállamába eladták már, kérőinek listája hosszabb már, mint az MTK bérleteseinek listája. Ha valóban megfordult ennyi helyen, lassan gyakorlatban jön és már repülőt is vezethet majd. Bemelegítő posztunkban átszaladunk a bohócliga nyári játékoskerengőjén, hiszen esélyt latolgatni az első forduló előtt maximum Kovács Kálmán tud, aki szerint az idei bajnok a Zalaegerszeg lesz, számára a zalai együttes a titkos favorit. Hajtás után a titkos favorit és a kiesés fő várományosa.


Pápa - Puskás Akadémia

A Bakony lábánál a tavasz folyamán sikeresen abszolvált "Bennmaradás Projekt I. ütem" után logikusan benyújtották a "Kereterősítés I. ütem" projektet is, amit az Európai Unió támogatott, így sikerült a támadójátékon segítő játékosokat igazolni. Orosz Márk érkezett a Fradiból, Kenő Szombathelyről, Ivancsics Gellért Kispestről. Mindhárman stabil kezdők lehetnek, ami valljuk meg őszintén, nem nagy kunszt Pápán. Igazán nagyot azonban egy 22 éves fiatalember dobhat, aki Eszlátyi Istvánnak hívják és a BKV Előréből érkezett. Tavaly csapatai góljainak harmadát szerezte, kerek egy tucatot hintett a Nyugati csoportban, tízzel első elsőosztályú szezonjában is elégedett lehet majd. A felcsútiak legnagyobb erőssége, hogy együtt maradt a keret magja, a kispadon pedig az egyik legaczélosabb magyar edző, Benczés Miklós ül. Hajdúch személyében megbízható és rutinos kapust igazoltak. Tipp: 2-2.

Újpest - Paks

A IV. kerületben Balajcza portás sporttárs már megkongatta a vészharangot a sportnapilapban. E sorok írója személyesen látta a lilák utolsó edzőmeccsét szombaton a botrányos gyenge Vasas ellen és valóban, ettől a játékoskerettől óriási bravúr lenne a mezőny első felében végezni. A meghatározó spílerek közül elment Iandoli, Remili, Szélesi és Christ, helyükre pedig egyetlen piacképes labdarúgó érkezett a visszatérő Ahjupera személyében. A kiesés egyik titkos esélyese az Újpest. Pakson a legnagyobb erősítés Horváth Feri, egyébként továbbra is a kis költségvetésben magyar játékosokban bíznak. Nagy név nem érkezett, nem távozott. Ezúttal nem lesz 0-6, helyette inkább egy lélekölő...Tipp: 0-0.


MTK - Mezőkövesd

A Hungária körúton is gyengült a hadihajó legénysége, a fontosabb matrózok közül elment Vadnai, Zsidai, Wolfe, Hídvégi és Balajti. Az érkezők nem nagy nevek, de a fehérvári Fejes András és a Fradiból érkező Batik Bence ígéretes játékosok. Ezzel együtt az MTK-tól az Újpesthez hasonlóan nagy bravúr lenne a mezőny első felében végezni. Mezőkövesden nem volt nagy mozgás, de Véber mester gyaníthatóan üde színfolt lesz a Trollfoci bajnokság térképén. Mezőkövesden a bentmaradás megfelelő eredmény, ezen felül minden pont ajándék. Tipp: 1-0.


Pécs - Ferencváros

A Mecsekalján kitakarították a külföldieket az öltözőből, gyengült a délszláv és afrikai vonal, a semmit nem mutató Okoronkwot felfelé buktatták a Bundesliga 2-be. Az érkezők között stabil kezdő lesz Mohl Dávid, Frőhlich és Deutsch Bence is képes lehet kiharcolni a tagságot a veretes pécsi brigádba. Igen, Bence annak a Deutschnak a fia. Pécsett a legnagyobb ellensége az eredményességnek az izgága tulajdonos. A pécsiekhez hasonlóan a Népligetben is kilapátolták a külföldieket, kár lehet Kleinért és Hakoláért, nem kár a zéróspíl fogalmát újradefiniáló Junior Fellért. Hídvégi, Valpoort, Tuijp és Diallo is sok lehetőséget kaphat majd, ahogy Busai is. A legnagyobb baj a zöldeknél a védelem vékonysága, ennek ellenére a szurkolói számára szép évet ígér a támadófocit játszó Fradi, valamilyen éremmel a végén. Tipp: 1-2.

Győri ETO - Diósgyőr

Az ETO akármi is történik ebben a bajnokságban, nem fogja tudni lemosni magáról a váratlanul sima kiesést a BL-selejtezőben. Kérdés, hogy a várható dac meddig tart majd ki a Rába partján, illetve mikor jönnek rá, hogy kell egy középcsatár. Leandro Martinez a csapat erőssége lehet. A DVTK végre eljuthat oda, ahol legutoljára Benczés Miklós idején járt:a szép focihoz. Sivic mester végre megmutathatja, hogy nemcsak erős középcsapatokat tud faragni, hanem a bajnoki címre esélyes brigádokat is. Rudolf magához tér, a bajnokság titkos esélyese nálam. Tudom, álljak le a cuccal. Tipp 2-2.

Videoton - Szombathelyi Haladás

A dackorszak itt is szóba kell kerüljön, hiszen a Videoton talán még nagyobbat égett, mint a Győr, csak kisebbet szólt. Bozsovics és Mitrovics érzékeny veszteség, Calatayud, Vítor Gomes és Sándor György erősítés, de ez a keret nem elég az újabb Európa Liga-bravúrhoz, főleg, ha támadó focit akarnak vele játszatni. Ettől függetlenül a Videoton (arany)éremesélyes. Szombathelyen együtt tartották a keretet, csupán Kenőt ciánozta ki Artner mester. A középmezőnyben vegetálás egyetemes sportértéke kicsi, de ha a vidék MTK-ját akarják létrehozni az Illés Akadémia növendékeit piacra dobva, akkor a helyi szurkolók jó eséllyel elfordulnak a Rohonci úttól. Tipp: 3-1.

Kecskemét - Budapest Honvéd

A Kecsó gyengült Horváth mester távozásával. Sajnos komoly anyagi gondjai is lehetnek a csapatnak, ha igazak a zuhanyhíradó pletykái. Távozott Yannick, Salami, Bertus és Mohl a nagyobb nevek közül, érkezett sok szerb és más semmi. A Honvéd a kettes számú MTK lehet a fővárosban, fiataljait csatába dobva. A szezon (reméljük nem hulló)csillaga Holender Filip lehet. Testardi lehet a házi gólkirály. Rossi mester a mintapélda arra, miért kellenek külföldi edzők az élvonalba. Egyszerű oka van: mert ők felkészülnek az ellenfél játékából, lásd még Sousa, Moniz. Tipp: 0-1.

Debrecen - Kaposvári Rákóczi

A Loki erősödött a nyáron - volt honnan. Bud és Damahou hasznos lehet, Varga Józsiért kár, de naívak, ha nem számítottak a hajdúsági Gravesen távozására. A Loki éremesélyes. Somogyországban a "kevésből sokat" elv érvényesül évek óta, amiért maximális tisztelet, de egyetemes sportértéke a veretes bohócligában való megragadásnak igazából közelít a nullához. Adrian Markus nagyot robbanhat, hogy aztán jövő nyáron az első fizetőképes kérő elvigye majd pont annyiért, amennyi az éves költségvetésből hiányzik. Tipp: 3-1

Tipposzlop:

Pápa - PFLA

Újpest - Paks

MTK - Mezőkövesd

Pécs - FTC

Győri ETO - DVTK

Videoton - Haladás

KTE - Honvéd

DVSC - Kaposvár

63 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr825423621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2013.07.24. 21:32:25

Pápa - PFLA 0-1
Újpest - Paks 1-0
MTK - Mezőkövesd 3-0
Pécs - FTC 2-1
Győri ETO - DVTK 0-1
Videoton - Haladás 4-1
KTE - Honvéd 0-2
DVSC - Kaposvár 3-0

Bonuszttipp
Az NB1 végeredménye a következő szezonban
1. Vidi
2. Eto
3. Loki
4. Ftc
5. Honvéd
6. Pafc
7. PMFC
8. Paks
9. Hali
10. Újpest
11. DVTK
12. Kecsó
13. Kaposvár
14. Mtk
15. Mezőkövesd
16. Pápa

housemd 2013.07.24. 22:00:13

Pápa - PFLA 0:0
felőlem akár mindkettő kieshetne, de akkor mi lesz e mezőkövesddel?

Újpest - Paks 1:1
azért annyira nem lesz gyenge az újpest. jövőre akár bajnok is lehet.

MTK - Mezőkövesd 3:0
ez egy vicc. ennyi erővel a Misleny is feljuthatott volna, mi jön még, Gávavencsellő?

Pécs - FTC 1:1
namost vagy a pénz fogyott el teljesen (azokat is elküldték, akik szerintem jól használhatók voltak, Krejci, Causic, Zeljkovic, de Uzoma is mehetett volna, ha van kérője), vagy Márton hiszi azt, hogy ami működött mislenyben, az jó lesz itt is... akár ki is eshetünk, de szerencsére sok a szar csapat. A fradi meg jó lesz.

Győri ETO - DVTK 1:2
szeptemberi tántorognak a pofontól. A Diós azért Sziviccsel is csak látványosabb középcsapat lesz. Rudolf legkésőbb mikuláskor repül.

Videoton - Haladás 3:1
simán behúzzák az idén.

KTE - Honvéd 0:2
bár nem a vojvodina-meccs alapján....

DVSC - Kaposvár 2:0
és idén is bent marad a kaposvár.

a bónusztipp tetszik:
1. vidi
2. FTC
3. Győri ETO
4. DVSC
5. Honvéd
6. MTK
7. DVTK
8. Újpest
9. Pécs
10. Haladás
11. Kaposvár
12. Paks
13. Felcsút
14. Pápa
15. Kecskemét
16. Mezőkövesd

VGL 2013.07.24. 22:26:44

Pápa - PFLA 1-1 Szűcs Lajos otthon tart egy pontot, majd a meccs végi nyilatkozatával bünteti a TV nézőket.
Újpest - Paks 0-1 Horváth Feri lesz a következő szövetségi kapitány.
MTK - Mezőkövesd 1-1 A hazaiak megérzik Németh Norbi hiányát.
Pécs - FTC 0-1 Somalia 20-ról.
Győri ETO - DVTK 2-1 Kíváncsian várom a hétvégi kezdőt Pintér nyilatkozata után.
Videoton - Haladás 2-0 Otthon, édes otthon.
KTE - Honvéd 0-2 A Cseliktől igazolt játékosból előtörnek a régi emlékek, és a havi kosztpénzt felteszi a Honvédra.
DVSC - Kaposvár 1-0 Négyes terhelés, de behúzzák.

setzer 2013.07.25. 05:33:57

Pápa - PFLA 2:1
Újpest - Paks 1:2
MTK - Mezőkövesd 2:1
Pécs - FTC 1:2
Győri ETO - DVTK 1:2
Videoton - Haladás 2:1
KTE - Honvéd 2:1
DVSC - Kaposvár 2:1

spinat 2013.07.25. 09:24:52

Pápa - PFLA 0-2
Újpest - Paks 0-0
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 2-2
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 0-2
DVSC - Kaposvár 3-1

a bónusztipp tetszik:
1. Vidi
2. Honvéd
3. FTC
4. ETO
5. DVSC
6. DVTK
7. MTK
8. Paks
9. Pécs
10. Felcsút
11. Haladás
12. Újpest
13. Kecskemét
14. Pápa
15. Kaposvár
16. Mezőkövesd

spinyokiraly 2013.07.25. 09:56:09

Pápa - PFLA 0-1
Újpest - Paks 0-2
MTK - Mezőkövesd 0-1
Pécs - FTC 0-0
Győri ETO - DVTK 1-2
Videoton - Haladás 1-1
KTE - Honvéd 0-0
DVSC - Kaposvár 2-0

vérfarkas 2013.07.25. 10:08:53

Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 0-1
MTK - Mezőkövesd 1-0
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 2-0
Videoton - Haladás 2-0
KTE - Honvéd 0-1
DVSC - Kaposvár 2-0

christvhu 2013.07.25. 10:18:51

Pápa - PFLA 1-1

Újpest - Paks 0-1

MTK - Mezőkövesd 2-1

Pécs - FTC 1-2

Győri ETO - DVTK 2-1

Videoton - Haladás 1-0

KTE - Honvéd 0-0

DVSC - Kaposvár 2-0

fulmerz 2013.07.25. 10:42:08

Pápa - PFLA 1-2
Ha a Puskas Akademia fele annyira jo, mint gondolom, ketszer annyi golt lo majd, mint a papa.
Újpest - Paks 0-1
Mennek en BL/EL meccsre a Szuszaba, de ez a csapat mindent megtesz ennek megakadalyozasaert.
MTK - Mezőkövesd 1-1
Elofordulhat, hogy tobb vendeg nezo lesz, mint hazai...
Pécs - FTC 0-2
Ez a fradi iden odab*sz
Győri ETO - DVTK 1-1
Ez az ETO meg nem
Videoton - Haladás 2-0
Nem tudom eldonteni, hogy Juhasz erositest fog-e jelenteni.
KTE - Honvéd 1-2
Nem akarom, hogy a honved rosszul szerepeljen, mert akkor lehet, hogy tavozna Hemi papa.
DVSC - Kaposvár 0-2
"..."

Bonusztipp tenyleg jo otlet:
1. FTC
2. Honvéd
3. DVSC
4. Videoton
5. Győri ETO
6. MTK
7. Puskás
8. Kaposvár
9. DVTK
10. Kecskemét
11. Újpest
12. Haladás
13. Mezőkövesd
14. Paks
15. Pápa
16. Pécs

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.25. 10:46:41

Pápa - PFLA 3-3 Eszlátyi tényleg jó fejtés volt, kifejezetten kedvelem a formát, még az embékettes Pécs-Misleny vonalon kedveltem meg, Ivancsics pedig fél lábbal már a Lech Poznan-ban van. Vajon az ex és mostani államfő közösen tekintik meg szűkebb pátriájuk harcát? Amúgy 0-0 lesz

Újpest - Paks 0-1 Kezdem sajnálni a lilákat...

MTK - Mezőkövesd 0-1 A borlovag megmutatja..

Pécs - FTC 0-3 Böde lesz a címlapon, a baranyaiak meg elpécsázva általa, hogy hozzam az ns szintet egy szar poénnal..

Győri ETO - DVTK 0-1 Húha, Lipták öngóllal..

Videoton - Haladás 2-0

KTE - Honvéd 1-3 Most nyer a Honvéd Kecskeméten,

DVSC - Kaposvár 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.07.25. 10:49:03

Előre szeretném leszögezni, hogy a bajnoki év során mérhetetlen gyűlölettel fogok viseltetni a Mezőkövesddel szemben, indokom természetesen szeretett csapatom második vonalban maradása.
Egyébként is annyira felháborodtam vitézeink külhoni portyáin, hogy az első forduló nyomon követése helyett inkább Aurorát meg Akelát fogok énekelni a Balatonnál.
Pápa – PoFádLaposAk: 1-0
A hazai és a vendég ultrák a mérkőzés végén összecsapnak. Mind a négy fő könnyebb sérüléseket szenved.

Újpest – Paks: 1-2
Az újpestiek egy meg nem nevezett játékosa a paksiak vádjai szerint a meccs örve alatt kilopta az üzemanyagot a csapatbuszukból. Hozzátették, hogy a tolvaj saját érdekében ne használja azt, mivel nyomokban radioaktív izotópokat tartalmazhat.

MTK – Mezőkövesd: 2-1
"Nem tartjuk etikátlannak az újabb, ezúttal 800 milliós állami támogatást, hiszen ezt a méltán híres mezőkövesdi matyó utánpótlásra fogjuk fordítani."

Pécs – FTC: 0-2
Nyári hadjárat.

Győri ETO – DVTK: 2-1
Lipták csupán azért hibázik magához képest kevesebbet, mivel a 2. percben bekapott gól után Pinyő megfojtja a nyakkendőjével.

Videoton – Haladás: 4-2
A GWA ütemes „Mladost, Mladost” rigmusain felbőszülő Tóthék saját meglepetésükre négy gólig jutnak. (jóval kisebb arccal, mint volt a reptéren kifelé, volt szerencsém hallani a tipikus „magyar fodballista” csavaros észjárásának kivetülését, és itt most igyekeztem elkerülni a paraszt, bunkó, illetve az agyhalott szavak használatát)

KTE – Honvéd: 1-2
Nem csupán jugók jöttek, van egy benini csatár is. Persze minek.

DVSC – Kaposvár: 1-0
Erre már pont hazaérnék, de kár volna nézni.

christvhu 2013.07.25. 12:01:05

Bónusztipp akkor, amikor még nem tudjuk, melyik párt nyeri a jövő évi választásokat? Na jó, egy pesszimista változat.

1. Vidi
2. Debrecen
3. Fradi
4. Győr
5. Puskásék
6. Honvéd
7. MTK
8. Diósgyőr
9. Újpest
10 Kecskemét
11 Kaposvár
12 Hali
13 Pécs
14 Paks
15 Pápa
16 Matyóék

spinat 2013.07.25. 12:10:53

a Kövesdet kiesöre tettem, pedig csípem a vébergyurit. Kell egy ilyen az nb1be

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2013.07.25. 12:45:51

Pápa - PFLA 0-1
Újpest - Paks 1-1
MTK - Mezőkövesd 0-0
Pécs - FTC 2-1
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 2-0

Bónusztipp
Az NB1 végeredménye

1. Videoton
2. Debrecen
3. Honvéd
4. ETO
5. FTC
6. Puskás
7. PMFC
8. Paks
9. Hali
10. Újpest
11. DVTK
12. Kecskemét
13. Kaposvár
14. Mezőkövesd
15. MTK
16. Pápa

2013.07.25. 14:31:15

Pápa - PFLA 0-3
Újpest - Paks 1-2
MTK - Mezőkövesd 3-0
Pécs - FTC 2-3
Győri ETO - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 2-1
KTE - Honvéd 1-1
DVSC - Kaposvár 1-0

Bónusztipp
Az NB1 végeredménye

1. Debrecen
2. ETO
3. MTK
4. Vidi
5. FTC
6. Honvéd
7. Puskás
8. DVTK
9. Hali
10. Paks
11. PMFC
12. Kecskemét
13. Kaposvár
14. Újpest
15. Pápa
16. Mezőkövesd

babvik 2013.07.25. 15:05:03

Pápa - Felcsút 1-1
Újpest - Paks 1-1
MTK - Mezőkövesd 2-1
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 2-0
KTE - Honvéd 1-1
DVSC - Kaposvár 2-0

Futó Lada 2013.07.25. 15:36:48

Pápa - PFLA 1-3
A Pápa emiatt maradt bent az első osztályban

Újpest - Paks 0-0
HF klasszikus : "A játékosok úgy meglepődtek azon, hogy akár 8-0-ra is nyerhetünk, hogy az összes helyzetet kihagyták"

MTK - Mezőkövesd 1-1
"Egy az Isten , Mezőkövesd ! " ( részeg 'mislenyi szurkoló a pécsi stadionban)

Pécs - FTC 1-1
A Fradi 11 csatárral kezd, Somalia ezúttal a kapuban tündökölhet.

Győri ETO - DVTK 3-2
Végre nincs Strestik, így most 1 csatárral kezd az ETO.

Videoton - Haladás 1-1
Nem "kurvagyenge", csak a 2 pont az Kovács árának a törlesztő-részlete.

KTE - Honvéd 2-0
Bekő rúgni...

DVSC - Kaposvár 4-0
Én azzal számoltam, hogy Ranilovic kezd. A vereség után a középpályát stabilizálni kell Somogyországban. Egy név merülhet fel csak komolyan...Maróti Béci..

A végső sorrend:
1. FTC (kell a teltház az új stadionba)
2. Loki ( szintén)
3. Vidi ( ennél hátrább nem lehet)
4. Puskás ( ennél előrébb nem lehet)
5. Honvéd ( de kupagyőzelem)
6. ETO ( szopóág Jákob-ék miatt)
7. DVTK ( lesz stadion)
8. Paks ( csak Horvát Feri miatt)
9. Hali ( Artnert télen elküldik)
10. MTK ( itt volt üres hely a tabellán)
11. Újpest ( ősszel nyer a Fradi, tavaszra elzavarják a belgákat)
12. Pécs ( 3 edzőcserével)
13. Kaposvár (egy üres hely volt előrébb, de oda az MTK-t írtam)
14. Pápa ( neccesen, de megint bent)
15. Kecskemét (14. lenne, de a Pápa bentmarad)
16. Mezőkövesd (Bognár Gyuri megmondta, hogy nem idevalók)

Louis007 2013.07.25. 16:16:11

Pápa - PFLA 1:2
Újpest - Paks 0:2
MTK - Mezőkövesd 1-0
Pécs - FTC 0-3
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 2-1
KTE - Honvéd 0-3
DVSC - Kaposvár 3-0

Bónusztipp
Az NB1 végeredménye :

1. FTC
2. Videoton
3. DVTK
4. DVSC
5. Honvéd
6. MTK
7. PFLA
8. ETO
9. Hali
10. Pàpa
11. Paks
12 .Kövesd
13. UTE
14. Pécs
15. Kaposvàr
16. KTE

slowmotion 2013.07.25. 16:41:52

Pápa - PFLA 0:1
nagy pénzek mozoghatnak a tao-ban, ha a magyar bajnokság egyik legjobb kapusa után leigazolják a bajnoki negyedik helyezett legeredményesebb csatárát. ha nem figyelünk oda, akkor hazahozzák Buzsákyt és Gerát is, mindezt a fiatal magyar tehetségek fejlesztésének égisze alatt.

Újpest - Paks 0:1
Horváth Feri nagy arc, bár arra kíváncsi lennék, a focin és a házaséleten kívül tud-e másról is beszélni...

MTK - Mezőkövesd 0:0
aztán majd ha az Államtitkár Úr csapata esetleg kieső helyen vitézkedne, akkor majd megvonják a tartózkodási engedélyt a riválisok idegenlégiósaitól, ennyi az egész

Pécs - FTC 8:10
csak azért, mert a Fradi keretében a népsport szerint 4 kapus, 5 hátvéd, 10 középpályás és 7 csatár van, amiről nekem a csocsó jutott az eszembe. a Fradi egyébként pirosban vagy kékben játszik majd?

Győri ETO - DVTK 1:0
valahogy majd csak összejön. Szivics esetében különben is kérdés, hogy vajon mostanában kezdi kicsit elveszíteni a medzsiktáccsot, vagy csak a fűtőrudak merültek ki az Erőműben?

Videoton - Haladás 4:0
volt idejük rápihenni

KTE - Honvéd 1:0
azé' négy nap alatt két meccs nem piskóta, főleg ha a másodikat 36 fokban játsszák.

DVSC - Kaposvár 0:1
tavaly is sikerült verni a B-csapatot, nem?

csikuszmicsuno 2013.07.25. 16:54:25

Pápa – PFLA 1-2. A felcsútiaknak bámulatos lesz a mérlege az első osztályban: 100%.
Újpest – Paks 1-0. Ez sem lesz kevésbé lélekölő, mint a posztban említett 0-0.
MTK – Mezőkövesd 1-1. Két, ellentétes habitusú edző eldöntetlen csatája.
Pécs – FTC 1-3. Sima kettes. Semmi több.
Győri ETO – DVTK 2-3. Sivics mester újra a mennybe megy.
Videoton – Haladás 0-0. Van még lejjeb…
KTE – Honvéd 2-1. Az a bizonyos bohócliga faktor.
DVSC – Kaposvár 3-0. Országos egyes.

Bónuszért:
1. Videoton
2. Debrecen
3. DVTK
4. ETO
5. FTC
6. Honvéd
7. MTK
8. PFLA
9. Haladás
10.Újpest
11.Paks
12.Pápa
13.Pécs
14.Mezőkövesd
15.Kaposvár
16.Kecskemét

bmiky31 2013.07.25. 19:57:48

Pápa - PFLA 0-0
Újpest - Paks 0-0
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 0-2
Győri ETO - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 2-2
DVSC - Kaposvár 3-1

teddypicker 2013.07.25. 20:57:43

Pápa - PFLA 1-2
Újpest - Paks 1-0
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 0-3
Győri ETO - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 2-0

snowblind 2013.07.25. 22:47:47

Pápa - PFLA 0-2
Újpest - Paks 1-1
MTK - Mezőkövesd 2-1
Pécs - FTC 0-3
Győri ETO - DVTK 3-0
Videoton - Haladás 3-0
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 1-2

1. Videoton
2. Győr
3. Honvéd
4. FTC
5. Debrecen
6. MTK
7. PFLA
8. Diósgyőr
9. Rákóczi
10. Paks
11. Újpest
12. Haladás
13. KTE
14. Pécs
15. Mezőkövesd
16. Pápa

Stefan Derrick 2013.07.26. 02:19:30

Pápa - PFLA 2-4
Újpest - Paks 0-3
MTK - Mezőkövesd 2-2
Pécs - FTC 1-3
Győri ETO - DVTK 1-3
Videoton - Haladás 2-1
KTE - Honvéd 0-0
DVSC - Kaposvár 2-2

Stefan Derrick 2013.07.26. 02:22:21

Bónusz:

1. DVTK
2. FTC
3. Videoton
4. Debrecen
5. Győr
6. Honvéd
7. Haladás
8. Paks
9. Puskás
10. MTK
11. Kecskemét
12. Kaposvár
13. Pécs
14. Újpest
15. Mezőkövesd
16. Pápa

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.26. 07:08:22

Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 2-0
MTK - Mezőkövesd 3-1
Pécs - FTC 0-2
Győri ETO - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 1-0
KTE - Honvéd 2-2
DVSC - Kaposvár 3-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.26. 07:15:24

1. Győr
2. Videoton
3. FTC
4. Debrecen
5. Honvéd
6. MTK
7. DVTK
8. Haladás
9. Felcsút
10. KTE
11. Újpest
12. Mezőkövesd
13. Paks
14. Kaposvár
15. Pécs
16. Pápa

Dr.V.ker. 2013.07.26. 09:03:16

Pápa - Felcsút 1-0
Újpest - Paks 1-0
MTK - Mezőkövesd 2-1
Pécs - FTC 1-1
Győri ETO - DVTK 2-0
Videoton - Haladás 2-0
KTE - Honvéd 1-1
DVSC - Kaposvár 1-0

mt85 2013.07.26. 09:35:37

Pápa - PFLA 2-3
Újpest - Paks 1-1
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 1-3
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 3-0
KTE - Honvéd 0-1
DVSC - Kaposvár 1-0

1. Fradi
2. Videoton
3. ETO
4. DVTK
5. DVSC
6. Honvéd
7. MTK
8. PFLA
9. Haladás
10. Újpest
11. Pécs
12. KTE
13. Paks
14. Kaposvár
15. Pápa
16. Mezőkövesd

JESTER 2013.07.26. 09:44:04

a tavalyi sok tippkimaradásom után idén újult erővel:

Pápa - PFLA 1:0
A dagadt Gege szabadrúgásával.

Újpest - Paks 1:2
Nehezen indul a szezon Újpesten, még szebb lesz a folytatás.

MTK - Mezőkövesd 3:1
Föl se keltik Józsi bát

Pécs - FTC 1:3
Moniz pufajkára és norvégmintás pulcsira vetkőzik a mecsekaljai kánikulában

Győri ETO - DVTK 1:2
Pinyőnek ez már egyre cikibb

Videoton - Haladás 4:0
Itthon szárnyalunk vol 1.

KTE - Honvéd 0:0
Országos iksz, azt nem tudom miért megyek le...

DVSC - Kaposvár 3:0
Itthon szárnyalunk vol 2.

JESTER 2013.07.26. 09:56:44

bónusztipp

1. Videoton
2. FTC
3. DVSC
4. Győr
5. Diósgyőr
6. MTK
7. Honvéd
8. Paks
9. Haladás
10. Felcsúti Névrabló MGTSz
11. Pécs
12. Újpest
13. Kövesd
14. Kaposvár
15. Kecsó
16. Pápa

Hálószaggató_Góliát 2013.07.26. 11:03:40

Pápa - PFLA 1-2
Jól rajtol a Puskás Army.
Újpest - Paks 0-1
Lázoknak elsül a lába, Balajcza kipofozza, érkezik Tököli.
MTK - Mezőkövesd 1-1
A végén egyenlít a téká.
Pécs - FTC 1-2
A Fradi jó lesz idén.
Győri ETO - DVTK 2-1
Visszatér a padra Pintér, Rudolf 1 forduló után annyi góllal fog állni, mint egész tavasszal.
Videoton - Haladás 1-0
Nem fáradtak el az EL menetelésben.
KTE - Honvéd 3-1
Ezt bekő' húzni a hazaiaknak.
DVSC - Kaposvár 2-0
Hacsak le nem igazolja a Rákóczi Kovács Pétert.

Bónusztipp:

1 Videoton
2 FTC
3 Győr
4 Debrecen
5 DVTK
6 PFLA
7 Paks
8 Mezőkövesd
9 Honvéd
10 Haladás
11 Pécs
12 MTK
13 Kaposvár
14 Újpest
15 Kecskemét
16 Pápa

sirsteve 2013.07.26. 11:36:14

Pápa - PFLA 3-1
Idén akkor melyik lesz a Vezér csapata? Nekem mindegy, felőlem mindkettő ki is eshet.

Újpest - Paks 1-2
Ha Kondást nem rúgják ki a tegnapi égés miatt, akkor Újpesten lesz a szezon első edzőváltása.

MTK - Mezőkövesd 3-1
Garami mestert nem hagyja szundikálni a másik kispadnál állandóan ordítozó Véber, meg a rengeteg vendég szurkoló.

Pécs - FTC 2-2
A hazaiak természetesen Deutch Bence gólokkal büntetik a Fradit.

Győri ETO - DVTK 1-4
Rudolf mesterhármassal.

Videoton - Haladás 0-1
Haragszom az európai kupaégés miatt.

KTE - Honvéd 5-1
A KTE igazolt a Niksicsből és a Vojvodinából is, így a Honvéd ellen felkészültek lesznek.

DVSC - Kaposvár 2-5

sirsteve 2013.07.26. 11:45:43

Bónusztipp

1. DVTK
2. DVSC
3. FTC
4. Honvéd
5. Győr
6. Videoton
7. Kaposvár
8. Paks
9. MTK
10. Pécs
11. Haladás
12. Újpest
13. Mezőkövesd
14. KTE
15. Pápa
16. PFLA

kétballáb 2013.07.26. 13:16:13

Pápa - PFLA 1:2 Kiesési rangadó. Hiányozni fog még ez a 3 pont a Pápának.
Újpest - Paks 0:0 Az év meccse lesz. Kár, hogy kapuralövési kísérlet nélkül.
MTK - Mezőkövesd 2:0 Újoncokat oktatja az ifi.
Pécs - FTC 1:2 Legalább a kezdet jó.
Győri ETO - DVTK 2:1 A taktikát végre megértette a csapat... vagy az ellenfél taktikája a győrinél is gyengébb -ami már negatív tartomány.
Videoton - Haladás 2:1 Dolgoztak tovább... itt az eredmény.
KTE - Honvéd 1:2 Mert nem kell mindenkinek győzelmet engedni.
DVSC - Kaposvár 3:1 Ez van, ha az ellenfél nem szerencsés.

Bónusz:
1. Vidi
2. Fradi
3. Győr
4. Debrecen
5. Honvéd
6. DVTK
7. MTK
8. Haladás
9. Paks
10. Újpest
11. Pécs
12. Kaposvár
13. PFLA
14. KTE
15. Pápa
16. Mezőkövesd

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.26. 13:58:56

Pápa - PFLA 1-1
Bűnrossz, nézhetetlen idény eleji meccs.

Újpest - Paks 1-2
Horváth Feri mágiája elindítja a lilák újabb vesszőfutását.

MTK - Mezőkövesd 2-0
Az újabb Fidesz-csapat szolidan megég a Hungárián.

Pécs - FTC 0-3
Moniz munkája beérik, Mártont sajnálom.

Győri ETO - DVTK 0-1
Gyenge meccsen Rudolf villan.

Videoton - Haladás 0-1
Szegény Vezért az ág is húzza...

KTE - Honvéd 0-2
Gólszerzők: Holender, Vernes.

DVSC - Kaposvár 0-1
Hogy Mr. 20% se örüljön.

A NB1 végeredménye:

1. Kubatov TC
2. Vezér FC
3. Tarsoly Művek
4. Diósgyőri Védelmi Pénz FC
5. Tiszántúli FIDESZ FC
6. Bp. Honvéd
7. Pécs
8. MTK
9. Haladás
10. névbitorló vezérfalvi akadémia
11. Kaposvár
12. Paks
13. Újpest
14. Pápa
15. Legújabb északi FIDESZ FC
16. Kecskemét

Sir Galád (már foglalt) 2013.07.26. 14:06:27

Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 0-1
MTK - Mezőkövesd 1-2
Pécs - FTC 0-3
Győri ETO - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 1-0
KTE - Honvéd 2-1
DVSC - Kaposvár 1-0

B:
1. Fradi
2. Vidi
3. Győr
4. Diósgyőr
5. Debrecen
6. Honvéd
7. Paks
8. MTK
9. KTE
10. PFLA
11. Haladás
12. Mezőkövesd
13. Újpest
14. Kaposvár
15. Pécs
16. Pápa

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.26. 14:55:30

Pápa - Felcsút 1-2
Újpest - Paks 1-1
MTK - Mezőkövesd 2-2
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 1-3
DVSC - Kaposvár 2-0

Másik:
1-4. Videoton, Győr, Debrecen, Fradi
5-8. Honvéd, MTK, Haladás, Diósgyőr
9-12. Kaposvár, Felcsút, Pécs, Paks
13-16. Kecskemét, Újpest, Mezőkövesd, Pápa

Géza 2013.07.26. 15:09:31

Papa - Felcsut 0-0

a tobbit este..

LionOfZion 2013.07.26. 15:35:12

Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 1-2
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 2-0
Videoton - Haladás 2-1
KTE - Honvéd 1-3
DVSC - Kaposvár 3-0

A Bohócliga hivatalos végeredménye:

1. Ferencváros
2. Videoton
3. Győr
4. Honvéd
5. Debrecen
6. Haladás
7. Honvéd
8. Pécs
9. MTK
10. Újpest
11. Felcsút
12. Paks
13. KTE
14. Kaposvár
15. Mezőkövesd
16. Pápa

groovejet 2013.07.26. 15:52:03

Pápa - PFLA 1-1

Újpest - Paks 0-2

MTK - Mezőkövesd 2-0

Pécs - FTC 1-2

Győri ETO - DVTK 2-1

Videoton - Haladás 2-1

KTE - Honvéd 0-1

DVSC - Kaposvár 2-0

godot 2013.07.26. 16:39:04

Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 2-1
MTK - Mezőkövesd 2-1
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 0-1
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 2-0

Zoltáng 2013.07.26. 17:09:38

Pápa - PFLA 0:2
Ha Fletónak pár éve lett volna egy kis esze, akkor szülővárosának szavazóit egy stadion áráért megvette volna. Ez adna igazán különös pikantériát a meccsnek. Így azonban a "szűz kéz" szabálya jut érvényre.

Újpest - Paks 1:3
Horváth Feri mindkét csapatnál játszott (sőt kvázi az egész Bohócliga megvolt neki), így ismeri a Dózsát, mint a tenyerét. Balajcza a kapufát támasztja, és a végén lenyilatkozza: én megmondtam

MTK - Mezőkövesd 1:1
Garami mester álmot lát: Tischlert pótolni kell. Véber Gyuri népviseletben lesz? Meg a mezen lesz-e matyóminta? Na, engem ezek izgatnak...

Pécs - FTC 0:4
Böde és Tujp különpárbajt várok az ősszel, ezúttal döntetlen. Szomália az első forduló után vezeti a góllövő listát. Pécsett még nem csiszolódott össze a csapat Deutschcsal.

Győri ETO - DVTK 1:2
Rudi csúcsformában, vágyja a bukaresti maflást, ezért hajt veszettül augusztusban, Sanyibá' hátha észreveszi.
Győr az egyik a négy csapatból, aki bajnoki arannyal kénytelen vigasztalni a szurkolókat. De egyelőre még nem sikerült felállni a kóser pofonból.

Videoton - Haladás 2:2
Jó hír, hogy T. Sanyi felépült, kap is 20 percet, ami elég az egy pont otthon tartásához, de kevés Gomez buktatásához, még kevesebb a szurkolók arannyal való vigasztalásához.
Kapcsolódó hír, hogy Xányi Sándor eladta az OTP részvényeit, belátta, hogy MLSZ elnökként a tippmixen jobban keres. Tegnap a Honvéd és a Loki meccseken már meg is forgatta a tőkét.

KTE - Honvéd 0:0
A Honvéd még nem heverte ki a csütörtök esti pezsgőzést (jól kerestek ők is), de az anyagi gondokkal küzdő Kecsónak ez most csak egy unalmas X-re elég.

DVSC - Kaposvár 0:2
Igazoltak Somogyországban Petr Kovác nevű fiatal szlávot? Mert el lehetne adni a Lokinak pár hónap múlva. Amúgy szerintem Debrecenben most az akadémiára költenek, a Lokitól nem sokat várok 2-3 évig.

a bónusztipp tetszik:
1. Fradi - az új mez és az új stadion varázsa
2. Győr - az izraeli bajnoksában nem, de itthon egy érem kinéz
3. Vidi - a szurkolók egy bronzzal és egy újabb júliusi kupameneteléssel "vigasztalódhatnak"
4. MTK - néhány lelkes, 18 év alatti, ezért tippmixre nem jogosult akademistával
5. Honvéd - kell pár jó meccs, hogy télen legyen kit eladni
6. Loki - Kondis mester mandátumának téli felmondása rendbeteszi a csapatot
7. Diósgyőr - Szivics és Rudolf a nyerő páros, de télen utóbbi az orosz másodosztályba igazol
8. PFLA - róluk azt gondolom, hogy az első évben a lelkesek, aztán le is út, Fel is Csút
9. Paks - az öregfiúk rutinja
10. Kecskemét - év közben ingadozó forma, néhány sztrájk, de azért a végére összeszedik magukat.
11. Haladás - a fiatalok lendületessége és "pimaszsága" novemberig tart ki
12. Kaposvár - lehetne jobb is, de Pruki mester imádja a védekező focit (aka Somogyi katenaccsó)
13. Mezőkövesd - Véber Gyuri faktor
14. Pápa - Még egyszer megússzák
15. Pécs - Mátyáskirály tavasszal rájön, hogy ebből nem lesz BL arany és eladja a csapatot Páva Zsoltnak a pécsi vagyonkezelőn keresztül.
16. Dózsa - csak mert unom a hatnullázást és a kizárást hallgatni. A Dózsa esett már ki saját jogon, és valószínű Balajcza kapuőr erre már sok pénzt fel is tett.

Pazza Inter 2013.07.26. 17:34:33

Pápa-Felcsút 1-1
Újpest-Paks 1-0
MTK-Zsóry 3-0
PMSC-FTC 1-1
ETO-DVTK 1-0
Vidi-Hali 2-1
KTE-Honvéd 1-1
DVSC-Kaposvár 1-1

1.Vidi
2.ETO
3.Honvéd
4.DVSC
5.MTK
6.FTC
7.Hali
8.Felcsút
9.Újpest
10.DVTK
11.KTE
12.ZSÓRY
13.Paks
14.PMSC
15.Kaposvár
16.Pápa

na73 2013.07.26. 17:45:54

Pápa - PFLA 0-1
Újpest - Paks 2-0
MTK - Mezőkövesd 3-1
Pécs - FTC 0-2
Győri ETO - DVTK 2-1
Videoton - Haladás 1-1
KTE - Honvéd 0-3
DVSC - Kaposvár 1-0

név szerint Galván Tivadar 2013.07.26. 18:34:01

Pápa - Felcsút 1-2
Újpest-Paks 1-2
MTK- Mezőkövesd 1-1
Pécs-FTC 0-2
Győr- DVTK 1-1
Videoton- Haladás 2-0
KTE- Honvéd 1-1
DVSC- Kaposvár 2-0

név szerint Galván Tivadar 2013.07.26. 18:41:54

Bohócliga

1.Fradi
2.Vezér FC I.(Szfvàr)
3.Loki
4.Győr
5.Kispest
6.DVTK
7.MTK
8.Paks
9.Haladàs
10.Újpest
11.Pécs
12.Kaposvár
13.Vezér FC II.(Felcsút)
14.Kecskemét
15.Pàpa
16.Mezőkövesd

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.07.26. 18:50:50

Pápa - PFLA 1-2
Újpest - Paks 2-0
MTK - Mezőkövesd 3-1
Pécs - FTC 1-1
Győri ETO - DVTK 2-2
Videoton - Haladás 2-0
KTE - Honvéd 1-1
DVSC - Kaposvár 2-1

a ködlovag 2013.07.26. 19:05:11

Pápa - PFLA 1-2
Újpest - Paks 0-2
MTK - Mezőkövesd 2-0
Pécs - FTC 1-3
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 3-1
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 3-1

housemd 2013.07.26. 19:05:36

@JESTER: :D :D "felcsúti névrabló...." epic. és jogos.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.26. 19:14:18

@housemd: Én csak a szolidabb névbitorló kifejezést használtam rájuk, ezek szerint más is így gondolja.

Koori 2013.07.26. 19:18:11

Meg nem csusztam le?
Pápa - PFLA 1-1
Újpest - Paks 0-1
MTK - Mezőkövesd 2-1
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 1-1
Videoton - Haladás 2-1
KTE - Honvéd 3-1
DVSC - Kaposvár 1-0

spinyokiraly 2013.07.26. 19:36:10

Bónusztipp:
1. DVSC
2. Videoton
3. DVTK
4. Győr
5. Paks
6. FTC
7. Kispest
8. Haladás
9. PFLA
10. Mezőkövesd
11. MTK
12. Kaposvár
13. Pécs
14. KTE
15. Újpest
16. Pápa

2013.07.26. 22:45:48

Pápa - PFLA 2-0 (a késői tipp miatt)

Újpest - Paks 1-1

MTK - Mezőkövesd 2-1

Pécs - FTC 1-4

Győri ETO - DVTK 2-0

Videoton - Haladás 2-1

KTE - Honvéd 2-1

DVSC - Kaposvár 2-1

Géza 2013.07.26. 23:27:59

Újpest - Paks 0-2
MTK - Mezőkövesd 1-0
Pécs - FTC 1-2
Győri ETO - DVTK 1-0
Videoton - Haladás 2-0
KTE - Honvéd 1-2
DVSC - Kaposvár 2-0

galpat 2013.07.27. 00:05:47

Pápa - PFLA: Erről lemaradtam mert most értem haza a nyaralásból :(

Újpest - Paks: Horváth Feri nem olyan jó mint a szerb előd ezért ez 2-2 lesz Jarmo beköszön.

MTK - Mezőkövesd: szákörvéjen nem tudják milyen a 'kövesdi címer, én sem. Kantáékat meg nem érdekli. Tipp: 2-0

Pécs - FTC: Nagy a Fradika hype-ja, jól pofára is esnek. A kint maradó ultrák bekiabálják Dajcstomifiának lecsúszott beadását. 1-0

Győri ETO - DVTK: A Diók 3 ponttal távoznak az ETO Parkból, felzúg a "Pintértakarodj!" 1-2

Videoton - Haladás: Átvitték a pénzt 'csútra, télen megy oda Kiskokó meg Caneira is. Tipp: 1-2

KTE - Honvéd: Szerintem ez x lesz mert miért ne? 1-1

DVSC - Kaposvár: Kondásék viagrát kevernek a moslékba, fel is zabálják a cukor(gyári)répát. Prukner idén kifog esni a 'kracival, Illés meg Siófokon csinál jövőre NB1es focit.

Bónusz tipp:

1. Fradi
2. Győr
3. MTK
4. PMFC
5. Loki
6. Fehérvár
7. Kispest
8. Haladás
9. KTE
10. Diósgyőr
11. Paks
12. Újpest
13. az a felcsúti mutáció
14. 'kövesd
15. Kaposvár
16. Pápa

szaja · http://gayvagynemgay.blog.hu 2013.07.27. 10:12:19

Pápa - PFLA ez már kimarad :(

Újpest - Paks 1-1

MTK - Mezőkövesd 2-1

Pécs - FTC 1-3

Győri ETO - DVTK 1-0

Videoton - Haladás 2-1

KTE - Honvéd 0-1

DVSC - Kaposvár 2-0

housemd 2013.07.27. 21:34:43

ha a spori nem küldi le szatmárit, még jó is lett volna a tippem... a fradi meg azért még kicsit lyukas, és érdekes látni, hogy a magyarok már csak színezőelemként vannak jelen, még Böde is...

vidi-master 2013.07.28. 11:20:00

@housemd: Hidvégi olyan lassú, nem is gondoltam volna. Más: szerintem Szatmárit már a 37. percben Jenner felrúgásáért ki kellett volna állítani. Ha ott kiállítják, teljesen jogos piros lapot kap, így viszont húzzák az emberek a szájukat.

housemd 2013.07.28. 17:05:22

@vidi-master: ebben teljesen igazad van, az tényleg sárga-piros kellett volna legyen.

na73 2013.07.29. 09:35:47

Ma estére remélem kész lesz az excel az
1. fordulóról.

na73 2013.07.29. 13:33:47

Tippjáték / 1. forduló:
1. Kori 29p, 2. vérfarkas 22p, 3. LionOfZion 21p

Összesített helyezés a 1. forduló után:
1. Kori 29p, 2. vérfarkas 22p, 3. LionOfZion 21p

TOTO / 1. forduló:
1. Koori 8t, 2. már foglalt 7t 3. vidi-master, setzer, vérfarkas, christvhu, Louis007, Géza, LionOfZion, groovejet, a ködlovag 6-6t

Összesített helyezés a 1. forduló után:
1. Koori 8t, 2. már foglalt 7t 3. vidi-master, setzer, vérfarkas, christvhu, Louis007, Géza, LionOfZion, groovejet, a ködlovag 6-6t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/yk0yrqejwz279281
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

mt85 2013.07.31. 07:45:49

A hét további részében már nem leszek gép előtt, szóval itt adnám le tippjeim a 2. fordulóra:

Paks - PMFC 1-1
DVTK - MTK 2-1
Haladás - Győr 0-1
Kaposvár - KTE 1-2
PFLA - Újpest 1-1
Fradi - Videoton 2-1
Honvéd - Pápa 1-0
DVSC - Mezőkövesd 3-0
süti beállítások módosítása