HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Negyedidőszaki értékelés – kommentverseny 2013/14, 1-7. fordulók

2013.09.16. 21:30 vérfarkas

Hihetetlen de már 7 fordulón vagyunk túl a csapatokon lassan az idény eleji forma után a hosszú ősz jelei mutatkoznak. Szerencsére ez kommentelőinken nem látszik, következzen az első 7 kör válogatott termése.

 

1.forduló-Indulatban

A nyitányon Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) még a nyár egyik legjobb sztorijának hatása alatt volt, bronzérmet érően; Újpest – Paks: 1-2 Az újpestiek egy meg nem nevezett játékosa a paksiak vádjai szerint a meccs örve alatt kilopta az üzemanyagot a csapatbuszukból. Hozzátették, hogy a tolvaj saját érdekében ne használja azt, mivel nyomokban radioaktív izotópokat tartalmazhat.

Jester ezüstösen érezte meg, hogy még a Fradi mestere is elismeri, meleg nyarunk van; Pécs - FTC 1:3 Moniz pufajkára és norvégmintás pulcsira vetkőzik a mecsekaljai kánikulában.

Az első első housemd arról elmélkedett, kinek kívánjuk a legjobbakat, ha túl sok szomszédnak van tehene; Pápa - PFLA 0:0, felőlem akár mindkettő kieshetne, de akkor mi lesz e Mezőkövesddel?

2. forduló-Hol járunk?

Még mindig az elején jártunk, 979122 például gördülő sztrájkot hirdetett; Mivel kedvenc aranylábúink úgy, de úgy elposszantották a nemzetközit, hogy az csak na, meg az agyamat is felposszantották, ezért most posszantásul nem tippelek bizonytalan ideig. Artie a török bazárlátogatások hatására minden meccsre csak ennyit írt; Bunda!

A heti harmadik Jester Ivancsics visszatérésétől tartott, ez ugyan nem hozott gólt, de a személyes üzenetet hordozó gólörömöt minden további nélkül kinéztük belőle; Honvéd-Pápa 0:1, Ivancsics szabadrúgásával, illetve üzenetével a pólóján a gólörömnél: "ez a Gege, bloggerg*cik".

Slowmotion ezüstöt érő kommentje arra figyelmeztet, van, amit a legjobb akadémián sem tanítanak; PFLA-Újpest 0:1 majd ha a kedves "akadémisták" bele tudnak kötni egy őrbódéba, akkor lehet esélyük. addig nem.

Az aranyat ezúttal meg kell osztani. Az egyiket OJ kapja, kommentje arra tanít, van még mit tanulnunk a beharangozók terén; FTC-Videoton 2-1 Parádés lesz a másnapi NS, nejlontasakban kerül majd a boltokba, nehogy kicsurogjon belőle a nyál.

A heti győzelemben társa Dr. KOTász (Cobretti hadnagy). Ő egyrészt az albérletben játszó csapatokat énekelte meg, de az EL-be készülő Burgos eltévedését is megénekelte. PoFádLApos-Újpest: 0-0 A Gázszer vezetősége nyílt levélben fejezte ki rosszallását amiatt, hogy a Puskás Akadémia hazai meccse miatt nekik Akasztóra kell menniük, mivel a Dunaújváros most idegenben játszik az Eger ellen a Fáy utcában.

Haladás-ETO: 1-1 Burgos a mérkőzés utáni nyilatkozatában örömét fejezi ki amiatt, hogy ilyen jól teljesítettek idegenbeli kupameccsen a Saint Etienne ellen.

3.forduló-gif

A beharangozót jegyző Futó Lada bónuszként az ETO-Bayernt is feltette a tipposzlopra, így ezek kommentjéről is meg kell emlékeznünk, Black Lotus alkotott maradandót, egy külön bronzot ez is megért: Győri ETO - Bayern Munchen 3-4 ("Remekül kezdtük a mérkőzést, a jól begyakorolt hadrendnek és a kiváló egyéni teljesítményeknek köszönhetően a szünetben már három góllal vezettünk. A második félidő sajnos kevésbé volt sikeres, véleményem szerint azért, mert a szünetben befutott a Bayern München csapata is. Az eredmény jól mutatja az NB1 színvonalának emelkedését, hiszen a BL-címvédő együttes semmivel nem tudott jobb eredményt produkálni a Győr ellen, mint tavasszal a kizárólag magyar játékosokat felvonultató Paks." - Bognár Gy. jegyzete a hétfői NS-ben.)

A bohócligás kommentek közül bronzot ért már foglalt szaktárs, „Hogyan építsük akadémiát?” című dolgozata, amelyet a heti vezetői összefoglaló ihletett: MVM Paks - Puskás Akadémia FC 2-1 Hát ez a bográcsgulyás nagyon nincs kész. Kell bele egy kanál Szekeres, egy csipet Mamadou, de a Tischler már megpuhult. Ha ez sem elég év közben még jöhet egy kis TAO-ból származó támogatás.

Második helyen OJ futott be, az eredmény ugyan nem stimmelt, de a levezetést díjazzuk; Újpest FC - Budapest Honvéd 2-0 A hazai keret tetoválásáinak területe négyzetméterben, mínusz Lanzafame sikerdíja, szorozva Testardi testzsírszázalékával és a bwin vendégoddsával egyenlő Kabát (2).

A heti pálmát Fulmerz vitte el, vizuális ciklusával, melyből a talán legütősebbet idézzük: Videoton - Pécs 3-0, Majd jövőre az EL-ben media.tumblr.com/ad4b6184cd13b9030d26ebec6f9134a9/tumblr_inline_mloizfQcoN1qz4rgp.gif

4.forduló-Hanyas vagy?

Futó Lada meghatóan szép „Hanyas vagy?” stílusú beharangozóva alapozta meg a hangulatot. Többen felidézték gyermekkoruk csapatát, a heti bronzos Bastille fájdalma illik talán leginkább blogunk arculatához

Hanyas vagy? 84-es. Lipcsei, Pisont, Illés, Albert, Puglits, Koszta, Szarvas, Kulcsár, Szanyó, Wukovics, Nicsenko, Kopunovics, Orosz, Árgyelán, Galaschek...
Durva.
Az.

A Felcsút bentmaradásáért egy emberként szurkolunk, csak még nem tudjuk, ki az az egy ember.  Valószínúleg nem Bukott Rockzenész akit itt díjazunk ezüstéremmel, azért, hogy tipposzlopát rendszeresen „Ceterum censeo Felcsút esse delendam.” végszóval zárja.

A Honvéd elleni vendégjáték több mint magas labda volt, sokan többgólos vereséget vízionáltak. A kommentek közül fulmerz érdemel aranyat. Egyrészt az övé még a píszí szempontból idézhető volt, ráadásul egy másik meccsre is nagyon odatette magát. Honvéd - Puskás AFC 1-1 Puskás játszott a Honvédban, a Honvéd játszott a Puskásban, Puskás nem játszott a Puskásban, Honvéd nem játszik a Puskásban és a Puskás nem játszott meg a Puskásban.

Videoton - Paks 1-1 "Én imádom a sajtos-tejfölös lángost, de ha idejön egy sokat látott olasz, o nem biztos, hogy ezt a fajta pizzát értékelni fogja"
Horváth F. a bajnokság színvonaláról

A díjazottakon túl sajnos sárga lapos figyelmeztetésben részesült christvu beismerő vallomása: Nem szoktam kommentelni vagy minősíteni a beharangozókat, de ezt most kimondottan élveztem. (na jó, bevallom, el sem szoktam olvasni a beharit, csak copypaste a tipposzlop és mehet)

5.forduló-Ha már...

Megosztott bronzot utalunk spinyokirály és Zoltáng számára. Előbbi saját utúbbi a pécsi klubtulaj kiábrándulását örökítette meg. Újpest – Mezőkövesd 0-2
A legutóbbi két fordulóban én könyörögtem az asszonynak, hogy az Újpest meccséről kapcsoljon el.

MTK – Pécs 3:1 Mathias Rex kezd rájönni, hogy az e-book a jövő. Ebből kiindulva már csak a FIFA13-ban invesztál e-csapatba.

OJ különös felajánlást tett. Mivel Pinyő tényleg számonkért (nem tizit, lapokat http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyori-eto-videoton-2274059 ), a jól megfogott hangulat ezüstöt ért. ETO - Videoton 1-2 Játsszunk olyat, hogy ha az alábbi idézet és Pinyő meccs utáni nyilatkozata legalább tíz szó erejéig megegyezik, duplázódnak a pontjaim.
"Én nem tudom, ti melyik meccset néztétek, többet birtokoltuk a labdát, a helyzeteink is megvoltak, de azt a tizenegyes szituációt még vissza kell néznem. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ennyien kijöttek és buzdították a csapatot."

A forduló aranya slowmotion zsákjába vándorolt. Kovi mester nem először idéződik meg, ezúttal is csodálatosan;Pápa – Diósgyőr 0:3 Kovi erre azt mondaná, hogy ha mindenáron el akarjuk veszteni a szüzességünket, akkor azt csak dipivel...

6.forduló-Minden politika

Artie tippjére önmagában nem is vesztegetnénk szót, de az indoklás megmentette, sőt harmadik helyet ért; Mezőkövesd – Felcsút 17:15 Bocs, de megye 1-es csapatokra nem tudok érdemben tippelni.

Ugyancsak az átpolitizált újoncderbi ihlette Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ezüstös tippjét, aki egy abszurd klasszikust aktualizált, Mezőkövesd-Felcsút.: 1-1A magántőkén túl? Nem, a magántőke az!

Futó Lada az első helyen ét kommenttel is belopta magát a szívünkbe;  Mezőkövesd – Felcsút 1-1 "Mindkét csapat nyeretlen az új stadionjában, csak a 'kövesdé már kész. Véber csapatában több felcsúti játszik, mint a vendégeknél."

Videoton - MTK 3-1 "0-1 -ről indul, mert Gyepes góllal mutatkozik be"

7.forduló-Mindenki egyről

A bukaresti sokk még sokakban benne volt, a heti bronzot pl. harmadolnunk kell, többen is érmet érdemlően  emlékeztek meg Lipták teljesítményéről;

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy); MTK-Győr: 0-2 A hazai csapat felajánlott egy John Deere traktort Liptákért, de állítólag a jármű gyorsabban fordult meg a próbajátékon...

Zoltáng; MTK-Győr 0:2 Garami bá' felébred, mire Lipták megfordul. Gedeon pedig kioszt neki egy kötényt és két megkerülős cselt, amikor válogatott játékosunk bedobáshoz készül.

sisrteve; MTK-Győr 3-0 Az MTK rendhagyó sárga szerelésben fut ki a pályára, Lipták pedig ledermed az emlékektől, így még a fűnyíró kistraktorral is meg lehet kerülni, mire észbe kap.

A Bozsikban lassan már a büfét is bezáratta a tulaj, ennek a heti második OJ szentelt egy mondatot; Honvéd - Mezőkövesd 2-0 Provokációra hivatkozva Hemi bezáratja a vendégöltözőt, az ablakon át pályára szökdöső kövesdiek nyolc emberrel fejezik be a találkozót.

Rudolf győri szerződtetése überelhetetlen hírnek tűnt, de jött Black Lotus, aki heti aranyéremért fokozta a fokozhatatlant; MTK-Győr 1-1
Vasárnap: „Örülök, hogy egyre jobban összeáll a védelem és a csatársor, de kellene még valaki középre, aki tartást ad a csapatnak.” – Pinyő
Hétfő: „Megtiszteltetés számomra, hogy a bajnokcsapathoz igazolhattam. Már gyerekkoromban is a Győri ETO mezéről álmodtam.” – Maróti Bécó a 3+1 éves szerződés aláírása után.

13 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr345519332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2013.09.17. 10:55:47

Sőtmitöbb, a 17:15-ös tippem ért is három pontot! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.09.17. 13:29:45

Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

Futó Lada 2013.09.17. 20:10:47

@Bukott Rockzenész: ... most már azért rákerestem mit jelent... zseniális! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.09.17. 21:34:31

@Futó Lada: Minden felszólalását ezzel fejezte be a szenátusban: "Egyébként az a véleményem, hogy Karthágót el kell pusztítani."

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.18. 08:39:13

@vérfarkas: Óvatosan, mert két hét múlva viszontlátjuk a Videotonban vagy a Diósgyőrben! :)

Artie 2013.09.18. 10:48:00

@Black Lotus: Trininad, ott jó a bajnokság. Ott voltak a konfed-kupán is. Most komolyan, mi 86 óta nem voltunk sehol!

Induljunk mi is Óceániában?

vérfarkas 2013.09.18. 10:56:01

@Black Lotus: Diósgyőrben őt látjuk majd viszont, reaktiválva:
en.wikipedia.org/wiki/Cato_Guntveit

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.18. 11:02:51

@Artie: Abból, hogy ennyire dícséred a trinidadi álomligát, kénytelen vagyok arra következtetni, hogy Wolfe mellé szeretnétek még néhány karibi lovagot. Csak nehogy valamelyik kiszorítsa Liptákot! ;)

Artie 2013.09.18. 11:30:03

@Black Lotus: Liptákot kiszorítani? Próbáltál te már letolni egy traktort az útról? :D

Futó Lada 2013.09.18. 21:41:14

@Artie: .. Lipták a modern a Foucault-inga. Ha elég lassan fordul meg, akkor a Föld forgási sebességét beleszámítva olyan, mintha mindig egy irányba nézne. Tehát nem lassú, hanem tudományos.

"eppur si ruota"
süti beállítások módosítása