HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Indoklások újratöltve – kommentverseny 2014/15 1-9. fordulók

2015.01.16. 13:11 vérfarkas

Idén ősszel is elmaradtunk a kommentek értékelésével, ezt lassan hagyománynak minősítve pozitív fényben tüntetjük majd fel. Következzen némi hiánypótlás.

1. forduló-hekk

Az értékelést egy fájdalmas szóviccel indítjuk, ami Futó Lada számára termett bronzot; Paks - Győri ETO 2-0 Jöhet egy újabb HF klasszikus. "Csütörtökön Gőteborgban se láttam gőtét, ma focimeccsen se láttam focit."

A heti második housemd gyomra azóta már jobban lehet, de a nyitányon még erősen csikart; Pécs - MTK 1:2 Véber, Véber.... úgy vagyok vele, mint az emberi szervezet a cellulózzal, nem tudom megemészteni.

A Siófok távollétében Zoltáng idézte meg a Balatont, aranyat érően; Pécs - MTK 0:2 Véber nagyúr nálam a balatoni hekk. Fej nélkül, lefagyasztva, panírozva terem a Balcsiban, mint általában a bohócligás edzők. Külön várom, hogy Sanyival összeugrik a folyosón. Sültkrumplival, koviubival. Kecskemét - Ferencváros 0:1 Eddig olyan az új Fradi keret, mint amikor kiülsz a partra a Badacsony felett lenyugvó napot nézni, szódával, rizlinggel. Aztán amikor az első kortyot innád, veszed észre, hogy egy légy döglött a fröccsbe.

2. forduló-szanatórium

A heti harmadik VGL, örök témát feszegetett, a tippelés megalapozottságát. PAFC-Pécs 1-1 Szívem szerint vendégre venném, a statisztika is ezt mondja, de az előbbi két tényező a magyar bajnokságban nem tényező.

Második Jester jóslata, ami egyrészt valóban alapigazság, másrészt részben be is jött. (A noname Nagy Olivér, nem 40, hanem 10, nyertek is vele, de tény az ősz hátralévő részében nem is lőtt több gólt, mondjuk a csapat sem…) Kecskeméti TE –Haladás 2:1 Az ilyen meccseken lövi meg egy noname szombathelyi védekező közép 40-ről pattanás nélkül a szezon gólját, hogy aztán sima vereség legyen a vége

Heti elsőnk Black Lotus, aki ekkor még nem sejtette, a bohóc (majdnem) igazol Juve sztárt, nem fordítva PogácsA FC-Pécs 0-0 Andrea Agnelli, a Juventus elnöke szanatóriumba vonult. Ennek oka, hogy bár az edzőcserét sikeresen végrehajtotta, nem sikerült a csapatába csábítania a fél Németország által is üldözött, de végül Pécsre aláíró Uzomát. „A Honvédos Vécsei mellé mindenképpen szeretnénk még egy lelkes fiatalt. Első számú jelöltünk Németh Krisztián, de Koman Volit is örömmel látnánk.” – nyilatkozta a szanatórium kapujában.

3.forduló

A harmadik helyről Jester ismét jósolt, a szeptemberből október lett, és őrökre sem volt szükség; PMFC-MATIAS - ÚJPEST FC 1:4 Hétfőn Matyi megerősíti: bíznak Véberben. Szeptember első hetében biztonsági őrök vezetik ki Gyurit az edzésről.

Második Artie és OJ névtelen és neves játékosokról írt szösszenetei; BUDAPEST HONVÉD - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC A két csapatból nem tudnék megnevezni összesen három játékost. Azért még lehet belőlem rendes 'biztos-olvasó? VIDEOTON FC - GYŐRI ETO FC 1-1 A félidőben kiürül a pálya, Pinyő Telkibe viszi a válogatottakat.

A heti első slowmotion, az MTK pályaívét rajzolta meg; MVM-PAKS - MTK BUDAPEST 2:2 ez lehet az az év, amikor az MTK kiválóan rajtol, hogy aztán télen eladják a fél keretet, és visszaereszkedjenek a középmezőnybe - röviden csak a szokásos.

4. forduló-duplák

Az egyik harmadik Zoltáng, aki ekkor még nem sejtette, hogy a Szparinál is van rosszabb munkahely; Nyíregyháza-Videoton 1:3 Az az érzésem, hogy szegény Csábi nem érdemli ugyan, de emiatt az idény miatt fogják rá mondani, hogy már akkor is egy senki volt, amikor még volt valaki.

Társa a dobogó harmadik fokán housemd, szintén Honvéd tematikával; MTK-Honvéd 3:1 a meccs után Vierchowod szavakban zárkózik Moraleshez, és kedden már otthon rágcsálja a pastat. felkészül Toto Schilacchi.

Holtverseny a második helyen is. OJ, ekkor még hitt a Haliban Haladás-Pécs 1-1 A Halit nem fenyegeti a túledzettség, Radó egy málnás jégkrémmel a kezében egyenlít. Futó Ladára pedig hatott Jester beharangozóban elkövetett Puhl Sanyi közhelyparódiája. Haladás-Pécs 1-1 Bagoly mondja verébnek, hogy "Megfejellek te hombárfejű rozsomák!", avagy minden szentnek saját kapuja felé hajlik a lába.

Az aranyért Black Lotus tett fel kérdéseket; Újpest-Debrecen 0-1 Vajon a Hajdúságban még hány olyan csiszolatlan gyémánt termelődik, amely maximum egy idény után hazakerül külföldről, ugyanolyan csiszolatlan állapotban? Haladás-Pécs 0-1 Vajon ha egy macskazabáló Vas megyébe igazol, akkor ő onnantól vasmacskazabálónak is tekinthető? Osztozik vele a dicsőségben Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) felnőttfilmes tematikával; Szombathelyi Haladás–PMFC-MATIAS: 2-0 Jó kapcsolatokkal rendelkező olasz pornófilmrendező keresi azt a magyar vállalkozást, aki hajlandó finanszírozni Rocco szombathelyi vendégjátékát. (lapzárta után jött a hír, hogy elírás történt, valójában két amatőr férfi felszopó érkezik csupán, aminek hatására Z. Linda végül félútról visszafordult)

5. forduló-avatók

A Fradi stadion ihlette a harmadik nicolasitot; FERENCVÁROS - NYÍREGYHÁZA 2-1 A meccs után nézőtéri bekiabálások miatt az MLSZ 500 ezerre bünteti a Fradit. Mivel a kézszkenner segítségével nem találják az elkövetőket, újabb 3 milliárdért minden székre mikrofont szerelnek és hangmintát vesznek a regisztráló szurkolóktól.

Ez a meccs hozott ezüstöt housemd számára; FERENCVÁROS - NYÍREGYHÁZA 3:0 Lauth két gólja után gátszakadással kórházba kerül. többet nem játszik, helyére a jövő héten Radó érkezik, aki viszont már az első hazain olyan sikerrel dobja fel magát, hogy a VIP páholy pereméről kell bottal lepiszkálni.

OJ az első helyről pedig arról írt, mikor laknak be igazán egy stadiont; DEBRECEN - HALADÁS 2-0 Sok mindent kipróbáltunk már az új stadionban, de egy öblös, a széksorokat hézagmentesen betöltő "Kondás, takarodj!" még valahogy hiányzik a portfólióból.

6. forduló-virgonc

Egy meg egy meg egy helyezett Artie, mert egy cseppet sem kertelt; PAFC - Videoton FC 2:0 Meglepett engem e fekete sereg, de lehet, nyernek egyet ezen mesterrel? Lehet, de nem e meccsen, mert kell segedelem kedves mesternek.

Második Zoltáng vasi életképe; Szombathelyi Haladás - MVM-Paks 0:1
Szokásos vasárnap délelőtt az Artner családban:
- Drágám mi legyen ma az ebéd? Csirke vagy tészta?
- Csirke semmiképp, nem illeszthető az étrendbe és drága is.
- A csirkét már megvettem, az lesz. Ha nem tetszik, akkor meg hozzámegyek egy olasz séfhez.

A győztes slowmotion a kispestiek kárára élcelődöt; Újpest FC - Budapest Honvéd 1:0 Ez a Honvéd olyan, mint a filmekből a kilencvenéves nagypapa. Felébred, virgonckodik kicsit, aztán mire mindenki feleszmélne, és hozzá szólna, addigra visszaalszik. a múlt hétre esett az ébredési fázis..

7. forduló-görcsoldó

Slowmotion a célfutball értelmét kereste a harmadik helyen; Paks – Diósgyőr 0:1 Célfutball, mondhatnánk erre. Cél micsoda? kérdezné az egyszeri nyugati turista.

Második Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), arról, hogyan változik a világ; Nyíregyháza – Dunaújváros: 2-0 Régen azt hittem, Böőr nemzetközi szinten is jegyzett játékos lesz. Amit ma gondolok néhány feltörekvő játékosról, azt jobb nem is tudni.

Futó Lada pedig aranyat érően emlékezett az északír meccsre;Nyíregyháza – Dunaújváros 3-1 Szatke lába sose görcsölt be. Ha jó napja volt, még az Opic Gabit is lefutotta.

8. forduló-szövkap

Heti harmadik OJ a bohócliga internacionalizmusával, ami úgy is szép, hogy Kim Ho-Young azóta sem játszott; Diósgyőr – Honvéd 1-0 Tiszta vébé lett a bohócliga: egy koreai lerúg egy afrikait, mégis az olaszt állítják ki.

Ezütös nicolasito, aki ugyan csak az MTK góljait találta el, de az indoklás szépre sikeredett; MTK – Dunaújváros 2-3 "Az osztályfőnökünk csak annyit mondott: Ezt nem lehet elb..ni. Ezt nem lehet elb..ni. Aztán mi fogadtunk a Koltai Robival, hogy de el lehet." Főiskolai sztori Markos Györgytől az Esti Showderben, 2000-es évek.

Az aranyhoz ezúttal egy ciklus kellett, bmiky követte el;

Pécs – Paks 1-1 Véber és Csertői még lehet szövkap?!
Nyíregyháza – ETO 1-2 Feri szinte biztos hogy lesz még szövkap
Diósgyőr – Honvéd 2-1 Vierchowood biztos nem lesz soha szövkap
MTK – Dunaújváros 4-0 Józsi bácsi már volt szövkap
Haladás – Videoton 1-2 az MLSZ-t ismerve még Artner is lehet egyszer szövkap
Felcsút – Pápa 2-1 Benczés jó helyen van ahhoz hogy legyen belőle szövkap
Újpest – Ferencváros 1-1 Doll nem nálunk lesz szövkap
Debrecen - Kecskemét 2-0 Elemér tudja hogy nem lesz szövkap

9. forduló-szembeköpősdi

A harmadik slowmotion röviden foglalta össze saját és a csapatok pillanatnyi formáját; KTE-Phoenix Mecano - Nyíregyháza Spartacus FC 1:0 Azt várom a meccstől, mint ami most éppen az eszembe jut: semmit.

A hetet Bogesz tematizálta, erre utalt az ezüstös Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) kommentje; Budapest Honvéd - PMFC-Matias: 1-0 Vidal és Llorrente leigazolásával a leglényeglátóbb szakértő szerint szembeköpték a magyar játékostársadalmat.

Ugyancsak ez hozott sikert a heti első housemd számára is; MVM-Paks - DVSC-TEVA 1:2 Kondás még mindig az MLSZ-nyálát törölgeti a szeméről, így véletlenül nyer a Loki.

Folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr727079471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása